• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1309روز قبل
آموزش و تحقيقات

دوشنبه 2/10/1398 - 16:35
اخبار

وزیر ارتباطات از همراه اول بابت توسعه زیرساخت های ارتباطی و برقراری ارتباط ایمن و پایدار جهت خدمات رسانی مطلوب به زائران اربعین تقدیر کرد.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در مراسم تقدیر از خادمان اربعین که با حضور محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از مدیران این وزارت و اپراتورهای خدمات ارتباطی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، از اقدامات مدیرعامل همراه اول و سه مدیر دست اندرکار در کمیته اربعین این اپراتور تقدیر شد.
همراه اول ضمن کاهش تعرفه تماس رومینگ بین الملل شامل «مکالمه»، «پیامک» و «اینترنت همراه» برای مشترکان خود در عراق که در ایام اربعین حضور داشتند، در خدمتی دیگر به مشترکانی که در بازه زمانی١۶ تا ٣٠ مهر به کشور عراق مسافرت کرده بودند، بسته های دو روزه اینترنت همراه ٢٠ مگابایتی هدیه داده بود.
همچنین جهت ارائه خدمات هر چه بهتر به مشترکان همراه اولی، چهار بسته اینترنت مقرون به صرفه نیز تدارک دیده شد که این بسته های متنوع یک روزه و هفت روزه با حجم ١٠٠ مگابایت تا یک گیگابایت در ایام اربعین ارائه می شد.
در کنار تمامی این سرویس های ویژه برای زائران ایام اربعین، اپراتور اول ظرفیت شبکه نسل دو، سه و چهار خود را برای مکالمه و اینترنت، در پایانه های مرزی افزایش و ظرفیت سایت های BTS خود را نسبت به اربعین سال گذشته (١٣٩٧) ارتقا داد که سرویس وای فای رایگان نیز براساس این ظرفیت ارتقا یافته، ارائه شد.
ارائه سرویس رایگان «اعلام وضعیت»، بدون نیاز به اینترنت از طریق شماره گیری «ستاره ٧٢٧٢ مربع» از جمله دیگر خدمات جذاب از منظر مشترکان بود که امسال برای نخستین بار در اختیار زائران قرار گرفت تا بتوانند وضعیت خود را در سیستم ثبت کرده و دیگر زائران و آشنایان بتوانند از وضعیت شان در هر لحظه مطلع شوند.
لازم به ذکر است به مناسبت برگزاری این رویداد بزرگ، اپلیکیشن مناسبتی «همراهی» جهت خدمت رسانی بهتر و تسهیل ارتباطات زائران طراحی شد؛ امکان اعلام و استعلام وضعیت سایر زائران(بدون نیاز به اینترنت)، سامانه نذر قدم(با ارسال پیامک رایگان)، مترجم همراه(فارسی به عربی و عربی به فارسی)، مشخصات کامل موکب ها و مسیریابی بر روی نقشه(بدون نیاز به اینترنت)، ارایه انواع مختلف محتوای آموزشی، فرهنگی و ... در قالب ویدئو، نوا، کتاب الکترونیک، اپلیکیشن و ... (با اینترنت رایگان)، برگزاری مسابقات ویژه این ایام الله اربعین حسینی (ع)، امکان به اشتراک گذاری عکس، ویدئو و خبر از ویژگی ها و امکانات این اپلیکیشن بود.
با پایان ایام اربعین حسینی (ع) و بدنبال استقبال بی سابقه مشترکان همراه اول از خدمات رومینگ ارائه شده توسط این اپراتور، تمامی مصارف آزاد اینترنت رومینگ زائران در قالب بسته های رومینگ ویژه این ایام محاسبه و رقم مابه التفاوت به حساب آنان عودت داده شد.
در اربعین امسال بیش از ٢.٧ میلیون مشترک از خدمات رومینگ همراه اول به عنوان بزرگترین اپراتور ارتباطی ایران استفاده کردند که این تعداد نسبت به سال گذشته حدود ۶۰ درصد افزایش نشان می دهد.
براساس این گزارش، در متن تقدیرنامه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خطاب به مهدی اخوان بهابادی مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار ایران آمده است: «اربعین، آغاز باشکوه دفتر عشق است که با آزادگی آغاز شده و تا همیشه ادامه خواهد داشت و سفر اربعین، مشق عاشقی انسان های وارسته ای است که با حضور میلیونی و حماسی خود در اجتماع عظیم و معنوی، ارادت و دلدادگی خود را به خاندان اهل بیت (ع) به ویژه سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) ابراز می کنند.
اهتمام و کوشش مسؤولانه مجموعه دست اندرکاران خانواده بزرگ ارتباطات برای توسعه زیرساخت های ارتباطی و برقراری ارتباط ایمن و پایدار در جهت خدمات رسانی مطلوب به زائران عزیز در ایام اربعین قابل تحسین است.
به این وسیله از تلاش های ارزشمند شما و همکاران محترمتان، صمیمانه تقدیر و تشکر کرده و از درگاه ایزد منان، سلامتی و بهروزی برایتان خواستارم».

دوشنبه 2/10/1398 - 16:18
ایرانگردی



قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) در امور بازرگانی با تاکید بر لزوم حمایت و تقویت سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران به عنوان یک مرکز لجستیکی توزیع شهری که موجب تزریق آرامش به شهر و شهروندان و تعدیل قیمت‌ها در بازار می‌شود، گفت: سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار را به عنوان یک شبکه مورد اعتماد مردم در اولویت توزیع کالاهای تنظیم بازار قرار داده و می‌دهیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ حسین مدرس خیابانی در بازدید از میدان میوه و تره بار جلال آل احمد با اشاره به تعدد، گستردگی و پراکندگی میادین و بازارهای میوه و تره بار در 22 منطقه شهر تهران، افزود: سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار به عنوان یک شبکه چابک توزیع در حوزه شهری، تمام سطح شهر را تحت پوشش قرار داده است؛ به گونه‌ای که بیش از 50 درصد شهروندان تهرانی مایحتاج روزانه خود را از این مراکز تهیه می‌کنند.
وی با بیان اینکه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران یک الگوی مناسب برای حذف واسطه‌ها و کاهش فاصله بین تولید تا مصرف است، اظهار کرد: اختلاف 40 درصدی قیمت محصولات در میادین میوه و تره بار نسبت به میانگین قیمت‌ها در سطح شهر، نشان‌دهنده عدم وجود هزینه‌های متورم و غیر ضرور در این سازمان است.
مدرس خیابانی با تاکید بر اینکه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، عهده‌دار بخش مهمی از بار توزیع در پایتخت است، تصریح کرد: این سازمان علاوه بر خدمات رسانی در روزهای عادی، رسالت ویژه‌ای را نیز برای خدمات رسانی مضاعف به شهروندان در مناسبت‌های خاصی نظیر ایام نوروز، ماه مبارک رمضان و شب یلدا بر عهده دارد.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی با استناد به مصوبه هیات وزیران در سال 1372 که از استانداری‌ها خواسته بود تا تسهیلات لازم را برای ساخت و راه‌اندازی شبکه توزیع در استان‌ها فراهم آورند، خاطرنشان کرد: با توجه به توفیقات سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران به عنوان یک الگوی موفق در شبکه توزیع، پیرو مصوبه مذکور اخیراً طی بخشنامه‌ای از استانداران سراسر کشور خواستیم تا با الگوبرداری از این سازمان، نسبت به راه اندازی میادین میوه و تره بار در 31 استان کشور اقدام کنند.

دوشنبه 2/10/1398 - 15:59
ادبی هنری

 

بسمه تعالی

 

 

 

 

جمله کوتاه من :

 

 

 

 

 

 

نام حسین (ع) , شرم قلب عارفان است

 

 

 

 

 

 

 

نویسنده : سید محمد حسین شرافت مولا

 

 

 

دوشنبه 2/10/1398 - 15:50
ایرانگردی

 شهردار تهران گفت: 14 دستگاه در خصوص کیفیت هوای تهران نقش دارند و نقش شهرداری تهران علی رغم گستردگی مسئولیت ها از همه کمتر است.



به گزارش  شهرنوشت، پیروز حناچی صبح امروز در حاشیه مراسم افتتاح ایستگاه مولوی و بهره برداری از دو رام قطار مترو با حضور در جمع خبرنگاران گفت: پیرو قولی که به مردم داده بودم امروز ایستگاه مولوی از ایستگاه های مربوط به خط هفت را افتتاح کردیم که نقش زیادی در سرویس دادن به منطقه جنوبی بازار دارد. این ایستگاه در نزدیکی بازار پارچه فروش ها و پرده فروش ها قرار دارد که تردد در این منطقه با ترافیک بالایی همراه است.

وی با بیان اینکه امیدوارم با افتتاح این ایستگاه از حجم ترافیک منطقه کاسته شود، ادامه داد: از نکات خاص این ایستگاه ، نصب هواکش های کاملا ایرانی است که در شرایط تحریم ساخته شده اند. یادمان باشد تحریم یک تهدید جدی است اما امیدواریم این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.

به گفته شهردار تهران؛ سرفاصله قطارهای خط  7با افزایش دو رام قطار که امروز به ناوگان مترو اضافه شد به ده دقیقه کاهش یافته است و با افزایش واگن های بیشتر در آینده این زمان کمتر نیز خواهد شد.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که تعطیلی مدارس تا چه اندازه در کاهش آلایندگی تاثیر دارد، گفت: این امر به عنوان راه حل کوتاه مدت قطعا تاثیرگذار است، اما ما مصرف کننده های کلان  گازوییل و مازوت را باید هدف بگیریم چراکه حجم آلایندگی آن ها بیشتر از خودروهای عبوری است .

حناچی به افزایش قطارهای خط هفت نیز اشاره و بیان کرد: امروز دو رام قطار به مترو اضافه شده است و از 78 رام قطاری که قرار بود به متروی تهران اضافه شوند، 4 رام دیگر باقی مانده است که به مرور به شبکه های مترو اضافه می شود.

وی درباره مسیر سبزی که در ایستگاه مولوی افتتاح شده است، گفت: مسیر خروج اضطراری این ایستگاه برای شرایط اضطرار تحت عنوان «مسیر سبز» آماده شده است که امروز از آن بهره برداری شد.

حناچی درباره سهم شهرداری از آلودگی هوا در تهران نیز تصریح کرد: در جلساتی که برگزار شد سهم و درصد تعیین نشده است، اما 14 دستگاه در خصوص کیفیت هوای تهران نقش دارند و نقش شهرداری تهران علی رغم گستردگی مسئولیت ها از همه کمتر است، اما پیگیر هستیم تا ناوگان حمل و نقل عمومی را توسعه دهیم چراکه این اقدام تاثیر زیادی در کاهش آلودگی هوا دارد. بحث بعدی آلاینده های خارج از حریم تهران است که آلودگی شان بر شهر ما سایه می اندازد. صنایع بزرگ و نیروگاه ها سوخت بسیار بالایی در روز مصرف می کنند و در آلودگی هوا تاثیرگذار اند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود جایگزینی طرح «محدوده کنترل ترافیک» با محدوده زوج و فرد، همچنان از طرح زوج و فرد صحبت می شود، گفت: در شرایط اضطرار ورای آنچه که قاعده گذاشته ایم عمل می کنیم، در حالت عادی طرح زوج فرد نداریم اما در شرایط اضطرار این اتفاق می افتد. البته سهمیه تردد هر خودرو 20 روز برای هر فصل است و بعد از آن محدودیت ها اعمال خواهد شد.

شهردار تهران درباره بودجه شهرداری و به خصوص سهمی که مدیریت شهری باید از دولت بگیرد تصریح کرد: این موضوع هنوز قطعی نشده و به تازگی بررسی های کمیسیونی انجام شده است. در حال حاضر بحث تامین اوراق مشارکت برای تامین منابع لازم برای توسعه مترو مطرح است و تا آن جا که اطلاع دارم دیروز در کمیسیون عمران این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است، اما هنوز برای اظهار نظر قطعی زود است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی دوربین های نصب شده در شهر کد جریمه ندارند و تا چه زمانی قرار است بازی اختلاف بین شهرداری و نیروی انتظامی ادامه داشته باشد، گفت: ما هیچ بازی نداریم و فضای همکاری با پلیس را فراهم می کنیم. این بحث ها کارشناسی است و نباید به مطبوعات کشیده شود، این موضوع را با گفت و گو حل می کنیم.

دوشنبه 2/10/1398 - 15:42
ایرانگردی


مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران گفت: در آستانه فرا رسیدن روز 9 دی ماه و به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های امام و رهبری، کارگاه گرافیک و کارتون با موضوع دهه فجر برگزار می‌شود.


 
به گزارش روابط عمومی ‌و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران؛ دکتر برزین ضرغامی‌با بیان این مطلب افزود: کارگاه گرافیک و کارتون با موضوع دهه فجر و در آستانه فرارسیدن سالروز 9 دی ماه، از 4 تا 6 دی‌ماه با حضور 41 هنرمند از سراسر کشور و در محل موزه عبرت برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این هنرمندان که طی فراخوانی آثارشان را ارسال کرده و انتخاب شدند زیر نظر اساتیدی نظیر دوست محمدی، سید حسن موسی زاده و مهدی شجاعی طباطبائی به رقابت خواهند پرداخت.
ضرغامی ‌درباره چرایی انتخاب موزه عبرت به عنوان محل برگزاری این کارگاه، توضیح داد: دلیل انتخاب موزه عبرت این است که این محل یکی از مکان‌هایی است که در جریان انقلاب بسیاری از انقلابیون از جمله مقام معظم رهبری در آن زندانی بوده و بارها مورد شکنجه قرار گرفتند. موزه عبرت یکی از مخوف ترین زندان‌های ساواک در دوران طاغوت بوده است.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری تهران با بیان اینکه موزه عبرت یکی از مکان‌های عمومی‌و مخزن اسرار انقلاب اسلامی ‌است، تصریح کرد: قصد ما این بود تا هنرمندان با قرارگیری در این محل و الهام گرفتن از محیط، آثار فاخری را با توجه به چهل و یک سالگی انقلاب خلق کنند.
وی با اشاره به اینکه کارگاه از ساعت 9 صبح تا 18 برگزار می‌شود، اضافه کرد: غلامرضا امامی‌استاد ادبیات هم در این کارگاه حضور خواهد داشت تا در بحث ادبی و ویراستاری به هنرمندان کمک کند.
ضرغامی ‌با بیان اینکه آثار برگزیده در شهر اکران خواهند شد، تاکید کرد: پس از پایان این سه روز، آثار مورد داوری قرار می‌گیرند و سه اثر به عنوان اثر برتر انتخاب و در سطح شهر اکران خواهد شد.

دوشنبه 2/10/1398 - 15:40
ایرانگردی


مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران از افتتاح بوستان بانوان منطقه ۲۰ با حضور شهردار تهران خبر داد و گفت: وسعت بوستان های بانوان پایتخت به طور کلی به ۱۴۷ هکتار رسید.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زهرا بهروزآذر با اشاره به اینکه بوستان بانوان منطقه ۲۰ دومین بوستانی است که در دوره جدید مدیریت شهری و در سال 98 افتتاح می شود، گفت: با افتتاح بوستان بانوان به مساحت 4 هکتار در این منطقه، تعداد این بوستان ها در سطح شهر تهران به نه عدد و وسعت آنها جمعا به ۱۴۷ هکتار می رسد. پیش از این بوستان بانوان مرضیه حدیدچی واقع در منطقه 4، مهرماه سال جاری افتتاح شده بود.

وی با اشاره به اینکه بوستان های مناطق 3، 4، 15، 18 و 22 به دلیل مساحت بالای 20 هکتار به صورت فرامنطقه ای فعالیت می کنند، عنوان کرد: در حال رایزنی برای ایجاد یک بوستان در منطقه۱۳ هستیم و امیدواریم تا پایان سال جاری این پروژه اجرایی شود.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون بر اساس آمار احصا شده بیش از 3 میلیون نفر از بوستان های بانوان بهره مند شده اند و بیشترین استقبال از بوستان بانوان نرگس منطقه 18، بوستان بهشت مادران منطقه 3 و بوستان بانوان ولایت منطقه 19 انجام شده است.

بهروز آذر با اشاره به اینکه اغلب بوستان های بانوان دارای امکانات رفاهی و تفریحی متنوعی از قبیل پیست دوچرخه سواری، سالن ورزشی، وسائل ورزشی پارکی، زمین اسکیت، فضای بازی کودکان، کتابخانه، استخر، بوفه، رستوران و کافی شاپ هستند، افزود: اقدامات مختلفی برای بهبود دسترسی به این بوستان ها انجام شده که از جمله آنها راه اندازی خطوط تاکسی و اتوبوس به مقصد بوستان بانوان منطقه 15، راه اندازی خط تاکسی به مقصد بوستان بانوان منطقه 19، ایجاد ایستگاه اتوبوس مقایل بوستان بانوان منطقه ۲۱ و راه اندازی خط تاکسی به مقصد بوستان بانوان منطقه 22 بوده است.

مدیر کل امور بانوان در پایان یادآور شد: ۳ بوستان بانوان در مناطق ۴، ۱۶ و ۱۸ برای افراد دارای معلولیت مناسب سازی شده اند و بوستان های مناطق ۴ و ۱۶ دارای وسائل ورزشی پارکی مناسب معلولان هستند. همچنین در کلیه فضاهای مختص زنان از جمله بوستان های بانوان، سانس های ویژه استخر به صورت رایگان و یا با تخفیف به زنان باردار، سالمند و دارای معلولیت اختصاص داده شده که امیدواریم ما را به تحقق شعار تهران شهری برای همه نزدیک تر کند.

 

دوشنبه 2/10/1398 - 15:33
ایرانگردی

 

 

 

جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شنبه ۳۰ آذر در حالی به کار خود پایان داد که در بخش «قصه‌های شهر من» با حمایت مرکز ارتباطات و امور بین الملل و اداره کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران از  بین آثار ارسالی توسط شهروندان تهرانی به سه اثر برتر جوایز نفیسی اهداء شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مراسم پایانی بیست‌ودومین دوره جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی پس از چهار روز رقابت گرم قصه‌گویان و اجرای چندین قصه از ایران و چند کشور جهان، عصر شنبه۳۰ آذر ۱۳۹۸ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان کلید خورد. در استقبال از این رویداد فرهنگی و هنری مردم علاقه‌مند و شرکت کنندگان در جشنواره تمام ظرفیت سالن برگزاری را به خود اختصاص دادند و گروهی نیز ایستاده به تماشای مراسم پرداختند.

 

اهدای جایزه‌های بخش ملی جشنواره

 

داوران بخش ملی متشکل از رویا نونهالی،آزیتا حاجیان، بهرام شاه‌محمدلو، ایرج طهماسب و حمیدرضا شاه‌آبادی به همراه سروش صحت دبیر هنری جشنواره در بخش دیگر برنامه روی صحنه آمدند تا جوایز برگزیدگان را اهدا کنند. ابتدا جوایز قصه‌گویی پدر بزرگ و مادر بزرگ به نفرات برتر اهدا شد.

در بخش ملی (زنان و مردان)، حسین کاظمی با قصه «شال و مشت حسن» از استان مازندران به عنوان نفر اول، زهرا دهستانی‌بافقی با قصه «حاکم نادان و دزد بدجنس» از استان یزد رتبه دوم و فریده محمودی با قصه «دُر صدف» از استان مرکزی به عنوان سوم شناخته شدند. همچنین در این بخش هادی رفیعی با قصه «قصه فیروز» از استان زنجان و احمد عسگری با قصه «یک راه بهتر» از استان همدان به عنوان انتخاب ویژه هیات داوران در این بخش معرفی شدند.

حضور پدر بزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها از سراسر کشور توجه مخاطبان و تشویق‌شان را در مراسم به دنبال داشت. در بخش مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها فاطمه سیدرضایی با قصه «روباه مرغ ندیده» از استان قزوین در رتبه اول جای گرفت و زهرا رضایی‌طرهانی با قصه «جادوگر سبز» از استان بوشهر و محمد کارگر شورکی با قصه «چلچراغ» از استان یزد به ترتیب رتبه های دوم و سوم این جشنواره را در این بخش به خود اختصاص دادند.

فاطمه سیدرضایی مادربزرگی از قزوین بعد از دریافت جایزه پشت تریبون قرار گرفت و گفت: من ۷۰ سال سن دارم و باید به خانه برگردم و برای نوه‌هایم قصه بخوانم. او در ادامه قصه‌ای آهنگین را چند ثانیه برای مخاطبان خواند.

در بخش دختران و پسران مریم منصوری با قصه «آقا هزارپا و کفشدوز» از استان کرمان در رتبه نخست ایستاد. مریم بساطی با قصه «رستم و سهراب» از استان ایلام مقام دوم را کسب کرد و رتبه سوم به هانیه اعتمادیان با قصه «دزدی که خر شد» از استان یزد اختصاص یافت.

همچنین در این بخش مرجان حسینی‌نشتایی با قصه «بیژن و منیژه» از استان مازندران به عنوان انتخاب ویژه هیات داوران شناخته شد.

آتنا چراغی، زحل موذن و علی سلیقه به همراه محمدرضا زمردیان رئیس جشنواره و علی خانجانی مشاور فرهنگی مدیر جشنواره برای اهدای جوایز منتخبان داوران نوجوان بر صحنه حاضر شدند.

داوران نوجوان بیست‌ودومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی متشکل از سجاد اسماعیلی علیایی، زحل موذن، آتنا چراغی، علی سلیقه و سارا پورعبدالله، برگزیدگان اول و دوم را به این ترتیب اعلام کردند: مهدی محمدیان با قصه «در بهای آزادی» از تهران و میرهادی احمدوندی فرزانه‌پور با قصه «عاقبت اندیشی» از آذربایجان شرقی.

در بخش پایانی مراسم، جایزه منتخب ویژه رئیس جشنواره اهدا شد. منیژه واحدقازیانی با قصه «گلبهار» از گیلان و مصطفی جعفری‌جوزانی با قصه «آلن کوچولو و جعبه ابزار» از اصفهان به عنوان آثار منتخب از سوی محمدرضا زمردیان رئیس جشنواره و معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شناخته شدند.

در بخش «قصه کانون زبانی‌ها»، حسین زنگنه با قصه «پند سعدی» از تهران به عنوان رتبه اول شناخته شد. مریم کریم‌نژادرنجبر با قصه «تعارف چیست» از کرمان، فروزان غفاریان با قصه «بهترین دوست» از خراسان رضوی و کاظم خواجوی با قصه «خاطره از مطالعه در کتابخانه ملک» از تهران به صورت مشترک رتبه دوم را به خود اختصاص دادند. همچنین درسا قوام‌زاده با قصه «پلاستیکی در اقیانوس» از خراسان رضوی در جایگاه سوم، محمدطاها الماسی‌زاده یاقوتی با قصه «زال و سیمرغ» از بوشهر در جایگاه چهارم و مبینا مسلم‌یزدی با قصه «باد و خورشید» از یزد در جایگاه پنجم این بخش از جشنواره قرار گرفتند.

در بخش «قصه خبرنگاران»، رتبه اول به سمیه بافتی‌یزدی با قصه «خاطره آب» از استان فارس اختصاص یافت. شیرین محمدی با قصه «هر اتفاقی حکمتی داره» از ایلام به مقام دوم دست یافت و مهدی عسکری فرسنگی با قصه «قصه» از خراسان رضوی در جایگاه سوم قرار گرفت.

همچنین در بخش «قصه‌های شهر من» ویژه شهروندان تهرانی، جایزه نفر نخست به وندا زاهدی با قصه «داستان تهران من»، جایزه دوم به کیمیا یعقوبی‌گودرزی با قصه «مرشد بلقیس» و جایزه سوم به سمانه پورغلامی با قصه «بانوی دستفروش مترو» تعلق گرفت.

 

دوشنبه 2/10/1398 - 15:28
ایرانگردی

 

ایستگاه مولوی یازدهمین ایستگاه از خط ۷ متروی تهران و حومه صبح امروز دوشنبه دوم دی ماه ۹۸ با حضور شهردارتهران، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر تهران افتتاح شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه مسافرگیری از ایستگاه متروی مولوی در خط ۷ متروی تهران بعد از مراسم بهره برداری رسمی همانند سایر ایستگاه های این خط با سرفاصله حركت هر ۱۰ دقیقه یك قطار آغازشد.
امروز همزمان با افتتاح ایستگاه مولوی دو رام قطار نیز وارد ناوگان شد که یک قطار به خط ۳ و قطار دیگر در خط ۷ فعالیت خواهند کرد. با ورود یک قطار جدید به ناوگان خط ۳ مترو، تعداد قطارهای این خط به ۱۹ قطار می رسد. 
گفتنی است خط ۷ متروی تهران با ۲۷ كیلومتر طول و دارای ۲۲ ایستگاه است كه تاكنون ایستگاه‌های میدان صنعت، شهید نواب صفوی، تربیت مدرس، رودكی، كمیل، بریانك، هلال احمر، مهدیه، میدان محمدیه و بسیج از این خط به بهره برداری رسیده است و ایستگاه مولوی یازدهمین ایستگاهی است كه در این خط افتتاح شد.
در حال حاضر این خط در ایستگاه میدان محمدیه با خط یك، ایستگاه مهدیه در خط سه و در ایستگاه شهید نواب صفوی با خط دو تقاطع دارد.

دوشنبه 2/10/1398 - 15:25
ایرانگردی

 

 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به لزوم فراهم آوردن امکانات و برنامه عملیاتی منظم  برای اعتماد سازی و جلب مشارکت شهروندان ، اعلام کرد: توجیه مردم به فوائد  زیست محیطی، ملی، اخلاقی و مذهبی در زمینه های  کاهش پسماند(کاپ)، تفکیک و نهایتا" بازیافت زباله ها از جمله امور فرهنگی است که با برقراری روابط اقتصادی بین روش های مختلف تعامل مردم با طرح های مدیریت پسماند و تشویق می توانند سبب ایجادانگیزه هایی برای همکاری مردم شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند؛ دکتر صدر الدین علی پور، مدیر عامل سازمان  با اشاره به سه برنامه مهم از نظر  قانون مدیریت پسماند شامل کاهش تولید پسماند، بازیافت و اخذ هزینه ها از تولید کنندگان کالاها،  خاطر نشان کرد: آموزشهای ارائه شده به شهروندان نیز باید بر پایه این رویکرد ها  وتوسط یک گروه متشکل از همه نهادها و سازمانهای دولتی و غیر دولتی یا عمومی بوده و در سطوح مختلف و توسط مراجع متفاوت پیگیری و انجام پذیرد.

اوبا تاکید برپیگیری و نظارت بر این آموزش ها توسط  مراجع متفاوت اظهار داشت : این آموزش ها در سطح شهر توسط سازمانهای حوزه خدمات شهری  ودر سطح منطقه ای توسط شهرداریهای مناطق تحت نظر سازمان مدیریت پسماند، گروههای داوطلب مردمی(NGO)، هیأت امنای مساجد، انجمنهای شورایاری، آموزشگران و رابطان طرح و ... ، با استفاده از تمامی عوامل و امکانات فرهنگی و اجتماعی مناطق انجام می شود.

   مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ تفكیك پسماندها در مبداء از طریق آموزش و اطلاع رسانی گفت:  ترویج اموری از قبیل نحوة صحیح ذخیرسازی و کاهش حجم پسماند تولیدی، تحویل به موقع پسماند، حفظ نظافت محیط شهر، پرداخت بهای خدمات پسماند و در نهایت آگاه سازی مردم از وجود طرح های جاری و در دست اقدام مدیریت پسماند نظیر کاهش پسماند(کاپ) در کنار معرفی روش های جاری جمع آوری پسماند خشک  ثابت (غرفه) و سیار ( وانت و كامیون )سبب ایجاد باور پایدار در بین شهروندان می شود.

او در ادامه به ضرورت كاهش پسماند(کاپ) هم از لحاظ انواع وهم مقدار  از طریق خرید کالاهای بادوام اصلاح الگوی مصرف ، جلوگیری از اسراف و ... اشاره کرده و افزود: در کنار این مهم جداسازی پسماند های تر و خشک، كاهش حجم انواع پسماندها قبل از تحویل به مأمورین موظف و آبگیری پسماندهای تر و بطور کلی تغییر نگرش عمومی و افزایش حس مسئولیت پذیری شهروندان نسبت به پسماندهای تولیدی و مشاركت در انجام پروژه های بهداشتی و محیط زیستی از اهداف مهم آموزش و فرهنگ سازی و از رسالت های مهم سازمان مدیریت پسماند است.

 

 

دوشنبه 2/10/1398 - 15:23
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته