کرمی در خصوص شناسنامههای جدید گفت: فراخوان عمومی در این زمینه ندادهایم.
معاون حقوقی و سجلی سازمان ثبت احوال کشور ادامه داد: کسانی که شناسنامههایشان گم، مستهلک شده یا تغییرات مشخصات داشتند میتوانند شناسنامه جدید دریافت کنند.
وی اضافه کرد: همچنین قانوناً افرادی که به سن ۳۰ سالگی رسیدهاند باید عکس شناسنامه خود را تعویض کنند در نتیجه در پی تغییر عکس به آنها شناسنامه جدید میدهیم.
ومعاون حقوقی و سجلی سازمان ثبت احوال کشور در خصوص مدت زمان صدور شناسنامه جدید گفت: صدور شناسنامه خیلی زمان بر نیست اما بستگی دارد در کدام شعبه فرد درخواست داده باشد اگر ترافیک کاری باشد قدری زمان بر خواهد شد.
جشنواره نقاشی روی بدن با حضور 40 هنرمند نقاش از سراسر جهان و 10 هزار بازدید کننده در پورتشاخ استرالیا برگزار شد. بر اساس گزارش رویترز، این جشنواره از 27 ژوئن تا 3 جولای پذیرای بازدیدکنندگان از سراسر جهان بود.
دولت انگلیس در تصمیمی غیراخلاقی، اجازه فعالیت کوره های جسدسوزی برای تولید برق را در "دورهام" انگلیس صادر کرد. دولت انگلیس برای آزادسازی فعالیت کوره های جسدسوزی در "دورهام"، برای تولید برق حاصل از سوزاندن افراد مرده خبر داد. این تصمیم مشمئزکننده که به طرز فاحشی بی احترامی به انسان بعد از مرگ وی تلقی می شود، در اکثر ادیان و مکاتب مجاز دانسته نشده و مکاتب آسمانی از انسان ها خواسته اند که مردگان خود را با احترام در زمین دفن کنند. توربین هایی که در این کوره های جسدسوزی نصب شده، گرمای حاصل از سوزاندن هر جسد را به ۱۵۰ کیلووات ساعت برق تبدیل می کند و برق حاصل از این فعالیت، قرار است به شرکت های محلی برق فروخته شود. این کار شاید از دید عده ای مشمئزکننده به نظر برسد اما از منظر خیلی ها جذاب است و این همان چیزی است که در حال حاضر در فلوریدای آمریکا توسط «استیو لوکر» در حال انجام است.
«استیو لوکر» همچنین عنوان کرده که جسدسوزی در اروپا هنوز جا نیفتاده و لذا کار نصب مبدل و تولید برق از اجساد دارای بازدهی کافی نیست. می توان گفت که این کوره ها کارایی زیر ۵۰ درصد دارند. حال آنکه در ایالات متحده وضع بدین شکل نیست و با توجه به تعداد اجساد، کوره ها دارای بازدهی ۹۰ درصدی هستند! این اقدام از سوی دول آمریکا و انگلیس، در حالی صورت می گیرد که این دو کشور، آلمان نازی را به خاطر انجام آن در جریان جنگ جهانی دوم، مورد حملات شدید قرار داده اند و برای جبران این واقعه، بخش اعظمی از خاک کشور فلسطین را برای ابراز همدردی، در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده اند. گرچه این کشورها عنوان کرده اند که نازی ها افراد زنده را در کوره ها می سوزاندند اما بررسی تاریخ دانان و زیست شناسان برجسته ای نشان می دهد که نازی ها نیز افراد را پس از مردن آن ها برای فرار از بیماری های عفونی می سوزاندند.