ایرانگردی
با گوشیهایی نظیر Huawei P20 و Huawei Mate 20 Pro، هوآوی در حال حاضر چند گوشی هیجانانگیز در بازار دارد، اما میتواند یک گوشی هیجانانگیز دیگر را هم رو کند که نه قاب دارد و نه ناچ؛ حداقل در تعاریف متعارف آن.
در تیزری که هوآوی در Weibo (شبکه اجتماعی چینی) منتشر کرده، به نظر میرسد که گوشی یک فرورفتگی در نزدیکی گوشه سمت چپ بالای صفحه نمایش داشته باشد. به احتمال زیاد این حفره برای دوربین جلو است، ما این ایده را قبلا به لطف سامسونگ و صفحه نمایش Infinity-O این شرکت دیدهایم. اما چیزی که ندیده بودیم حذف کامل قاب است. گوشی بعدی هوآوی میتواند بدون قاب باشد و اعتبار آن فقط به خود Huawei میرسد.
مسابقه ادامه دارد
در حالی که سامسونگ برای اولینبار از این ایده رونمایی کرد، اما هوآوی میتواند اولین شرکتی باشد که گوشی با این طرح عرضه میکند (همانطور که در تیزر گفته میشود گوشی در ماه دسامبر عرضه خواهد شد).
آن طرف ماجرا، شایعه شده Galaxy A8S با صفحه نمایش Infinity-O عرضه میشود و احتمالا نخستین گوشی سامسونگ با این صفحه نمایش خواهد بود (همانطور که قبلا این شرکت در تیزرش آن را نشان داده) با این حال هنوز اعلام نشده که تاریخ عرضه این گوشی چه زمانی است.
همچنین شایعه شده که Samsung Galaxy S10 ممکن است با صفحه نمایش Infinity-O ساخته شود اما تا اوایل سال 2019 خبری از این گوشی نخواهد بود. بنابراین شانس خوبی برای هوآوی وجود دارد تا برای اولینبار دست به چنین کاری بزند؛ هرچند این نکته قابل توجه است که گوشی فعلا فقط در چین رونمایی شود و ممکن است عرضه جهانی نداشته باشد.
سه شنبه 13/9/1397 - 20:7
ایرانگردی
پیش از این دستیارهای صوتی مجهز به هوش مصنوعی هوآوی با نام شیاوایXiaoyi در چین و تنها دردستگاههایی مانند اسپیکر هوشمند و گوشیهای هوشمند این شرکت قابل استفاده بود اما به نظر می رسد این شرکت نقشهای بسیاربزرگتر برای گسترش این تکنولوژی در نظر گرفته است.
چندی پیش نیز ریچارد یو، مدیرعامل شرکت هوآوی در مصاحبهای که در CNBC، یکی از بزرگترین رسانههای خبری چین برگزار شد گفت: «شرکت هوآوی در نظر دارد دستیار صوتی هوشمند خود را این بار در سایر کشورها در دسترس کاربران قرار دهد، اگرچه قابلیت پشتیبانی از زبانهای متفاوت توسط این دستگاه هنوز مشخص نیست.»
هوآوی امسال از اسپیکر هوشمند خود در نمایشگاه بین المللی ایفا 2018 که در برلین آلمان برگزار شد، رونمایی کرد. پیش از تولید تکنولوژی دستیار صوتی هوآوی، این شرکت ناچار بود برای کاربرانی که میخواهند از اسپیکر هوشمند هوآوی درکشورهایی غیر از چین استفاده کنند ازکمک Google"s Assistant و Amazon"s Alexaبهره ببرند. اگرچه ریچارد یو در بخش دیگری از مصاحبه خود اضافه کرده: «هوآوی قصد دارد به همکاری با Google"s Assistant و Amazon"s Alexa در استفاده از محصولات خود ادامه دهد.»
مسلم است که هوآوی قصد دارد به صورت جدیتر به بازار تجهیزات هوشمند خانگی وارد شود و این تنها آغازی برای این شرکت است. بر مبنای شنیدهها در آینده نزدیک هوآوی علاوه بر اسپیکرهای هوشمند، به سراغ تجهیزات هوشمند جدید خانگی دیگری نیز خواهد رفت.
سه شنبه 13/9/1397 - 20:5
اخلاق
دوشنبه 12/9/1397 - 19:5
ایرانگردی
اولین نشست از سلسله نشست های نگرشی نو- بازاری متفاوت در سالن همایش های سازمان رفاه خدمات و مشارکت های اجتماعی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان رفاه خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران ، به همت معاونت کارآفرینی و توانمندسازی این سازمان و با همکاری گروه کسب و کار سوبارش ، نشست نگرشی نو- بازاری متفاوت، با حضور آقای پرند عضو هیئت علمی و رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی ، آقای شهبازی رئیس بسیج مهندسین کشور، آقای زارعی عضو هیئت علمی و رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، آقای اوالی جانشین معاون توانمندسازی و کارآفرینی و استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان برگزار شد.
هدف از این نشست ها ، تبادل ایده و خلاقیت های متفاوت کارآفرینان، شرکت های دانش بنیان، استارت آپ ها، سرمایه گزاران و صاحبان صنایع با یکدیگر و همچنین بررسی راهکارهای عملیاتی برای رفع مشکلات جدی، ایجاد مشارکت برای ساخت بازارهای جدید و ایجاد کارگروه های تخصصی جهت هم افزایی بیشتر میان این افراد است.
گفتنی است سلسله نشست های نگرشی نو- بازاری متفاوت ، هر دو هفته یک بار در روزهای سه شنبه تا آخر سال جاری از ساعت 2.30 تا 5 برگزار خواهد شد.
دوشنبه 12/9/1397 - 17:23
ایرانگردی
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در مراسم افتتاح سامانه جامع منابع انسانی این سازمان با تاکید بر کار و تلاش شبانه روزی و فعالیت بی وقفه سازمان مدیریت میادین در تامین مایحتاج روزانه مردم تهران و بخشهای وسیعی از کشور از طریق میدان مرکزی میوه و تره بار، این سازمان را دارای اهمیت استراتژیک توصیف و ضرورت توجه ویژه به این سازمان و نیروی انسانی شاغل در آن را مورد تاکید قرار داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اشاره به اهمیت میدان مرکزی میوه و تره بار گفت: این میدان در سال 1374 که به بهره برداری رسید، از همان ابتدا در اختیار حجره داران میوه و تره بار میدان شوش قرار گرفت که از آنجا به این محل نقل مکان کردند و هر چند سازمان مدیریت میادین، کار خدمات رسانی شبانه روزی به میدان مرکزی را بر عهده دارد، اما اصولاً تملکی بر حجرههای این میدان ندارد.
وی به وسعت زیاد میدان مرکزی با فعالیت شبانه روزی 1300 حجره اشاره کرد و افزود: ارائه خدمات عمومی نظیر جمع آوری زباله در مجموعهای که به تنهایی به اندازه 3 ناحیه شهرداری تهران وسعت دارد، نیازمند کار و تلاش 24 ساعته است.
راد در بخش دیگری از سخنان خود با استناد به گزارش بانک مرکزی گفت: سازمان مدیریت میادین با در اختیار داشتن 241 میدان و بازار در 241 نقطه شهر تهران، علاوه بر ارائه میوه و تره بار به عرضه انواع محصولات پروتئینی و لبنی میپردازد که با توجه به آمارهای بانک مرکزی، قیمت این محصولات بین 22 تا 48 درصد پایین تر از سطح شهر است.
وی با تاکید بر لزوم کیفیت مطلوب محصولاتی که در میادین و بازارهای میوه و تره بار عرضه میشوند، افزود: قیمت مناسب، کیفیت مطلوب و رعایت حقوق شهروندی، سه اولویت سازمان مدیریت میادین است که به صورت جدی دنبال میشود.
راد، استقبال روزافزون شهروندان از میادین و بازارهای میوه و تره بار و نقش رو به افزایش سازمان مدیریت میادین در اقتصاد خانوارهای شهری را نشانه موفقیت این سازمان در خدمات رسانی به شهروندان دانست و گفت: روزانه بیش از 500 هزار نفر برای تهیه مایحتاج روزانه خود به میادین و بازارهای میوه و تره بار مراجعه میکنند که به همین دلیل، این سازمان به یک رسانه بزرگ شهری تبدیل شده است.
وی با بیان آثار و نتایج مثبت فعالیت میادین و بازارهای میوه و تره بار بر «کنترل ترافیک» و «کاهش آلودگی هوا» از طریق امکان دسترسی محلی خانوادهها به مراکز خرید در محله خود، افزود: البته دست یابی به چنین آثار و نتایجی، نیازمند نیروی انسانی کارآمد و کاربلد است که سازمان مدیریت میادین از این موهبت برخوردار است.
راد با اعلام اینکه سازمان مدیریت میادین به لحاظ میزان تحصیلات عالیه کارکنان، دارای رتبه اول در کل مجموعه شهرداری تهران است، گفت: وجود چنین نیروی کارآزموده و سختکوشی، مسئولیت ما را سختتر میکند و از این رو، توجه به منابع انسانی مهمترین اولویت ما محسوب میشود، زیرا نظریه «بازاریابی درونی» از طریق رضایتمندی کارکنان، پیش نیاز «بازاریابی بیرونی» و رضایتمندی مراجعه کنندگان است.
در ادامه این جلسه، قائم مقام معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، این حجم از کار در سازمان مدیریت میادین را کم نظیر دانست و تاکید کرد: بدون داشتن نیروی انسانی توانمند، چنین امری امکان پذیر نیست و خوشبختانه این سازمان از امتیاز مثبت تحصیلات عالی و توانایی بالای منابع انسانی برخوردار است.
داور نظری با تاکید بر حرکت پر شتاب مدیریت شهری در جهت «توسعه نرم افزاری» شهر تهران و هوشمندسازی شهرداری تهران گفت: در شرایطی که «توسعه سخت افزاری» شهر به سختی انجام میشود، «توسعه نرم افزاری» تهران جایگزین «توسعه سخت افزاری» این کلان شهر شده و با برنامه ریزی مطلوب، به سرعت در دست انجام است.
وی راه اندازی سامانه جامع منابع انسانی در مجموعه شهرداری تهران را از گامهای آغازین این راه ناهموار دانست و افزود: تغییر در هر کاری، سخت است و دشواریهای خاص خود را دارد، اما اگر همراهی و همکاری از جانب بخشهای مختلف به عمل آید، مسیر هموار میشود و همگان از ماحصل آن برخوردار خواهند شد.
در پایان این مراسم، ضمن راه اندازی سامانه جامع منابع انسانی سازمان مدیریت میادین، از کارشناسانی که در امر طراحی و اجرای این سامانه نقش داشتند، با اهدای لوح سپاس، تقدیر به عمل آمد.
دوشنبه 12/9/1397 - 17:21
ایرانگردی
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر لزوم ایجاد بسترهای لازم برای حضور فعال معلولان در سطح شهر گفت: بر این اساس، این قشر از جامعه باید بتوانند به راحتی در میادین و بازارهای میوه و تره بار حضور پیدا کرده و از این مراکز خرید کنند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با اشاره به اجرای طرحهایی نظیر «همیار مشتری» و «ویلچر رایگان» و نیز ایجاد رمپهای مخصوص برای عبور و مرور معلولان در میادین و بازارهای میوه و تره بار افزود: سازمان مدیریت میادین در ایجاد بسترهای لازم برای حضور معلولان در میادین و بازارها همواره پیشگام بوده و تلاش میکنیم این روند با شتاب بیشتری نسبت به گذشته ادامه یابد.
وی به 241 میدان و بازار میوه و تره بار در 241 نقطه تهران اشاره کرد و گفت: هدف این است که معلولان در کمترین زمان ممکن و با طی کوتاهترین مسافت، شخصاً بتوانند خریدهای روزانه خود را انجام داده و مایحتاج روزانه خویش را تهیه کنند.
راد با اشاره به مبلمان میادین و بازارهای میوه و تره بار اظهار کرد: فضای میادین و بازارها تا جای ممکن به گونهای طراحی شده است که معلولان، علاوه بر انجام خرید بتوانند برای مدتی در این اماکن استراحت کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران طراحی فضای فروشگاهی بازارهای جدید را اقدامی در راستای مناسب سازی فضا برای حضور معلولان دانست و تصریح کرد: بازارهای فروشگاهی با کنترل گرما و سرما، برف و باران و دیگر عوامل جوی و محیطی، بستر مناسبی را برای حضور راحت معلولان در این محلها فراهم میکنند.
دوشنبه 12/9/1397 - 17:18
ایرانگردی
به گزارش روابط عمومی مراکز فرهنگی هنری منطقه 21،کتابخانه استاد معین برنامه زنگ کتاب (ترویج فرهنگ کتابخوانی و قصه گویی) را توسط اکرم السادات شرق آزادی یکشنبه11 آذر 97 راس ساعت 10صبح در سالن اجتماعات مدرسه دخترانه ابتدایی حضرت زینب (س) برای دانش آموزان پایه های چهارم ، پنجم و ششم ابتدایی برگزار کرد.
ابتدا صبا قبادی مدیر مدرسه حضرت زینب (س) به میهمان برنامه خیرمقدم گفت و خانم شرق آزادی را به دانش آموزانش معرفی نمود.
در ادامه اکرم السادات شرق آزادی با بیان شعری زیبا برای بچه ها شروع به اجرای برنامه نمود.
وی ابتدا در مورد نقاشی و تصویرگری برای دانش آموزان صحبت کرد وی بیان داشت که باید در کشیدن نقاشی به چه چیزهایی توجه نموده و چه نکاتی را باید مدنظر داشته باشند تا بتوانند نقاشی های خوب و زیبا بر اساس داستان بکشند. وی همچنین در مورد خلاقیت و کمک های آن در خلق نقاشی صحبت به میان آورد و اینکه یک نقاش به چه طریقی می تواند نقاشی بکشد: یک بخش نقاشی می شود زمین و بخش دیگر آسمان و بخشی دیگر چیزهایی که بین زمین آسمان است. این ها بخش های اصلی نقاشی را تکمیل می کند. وی در ادامه قصه یلدا را برای دانش آموزان بیان نمود که یلدا دختری بوده که خدا او را فرستاده تا 10 آرزو را برآورده سازد و وقتی که میاد برای برآورده کردن آرزوها متوجه می شود که دختری هست که هیچ آرزویی برای خودش نمی خواد و همه آرزوهایش برای دیگران است و فقط یک آرزو مانده بود و ....
وی در پایان نقاشی این داستان را به عنوان موضوع مسابقه به دانش آموزان معرفی کرد و بیان داشت که بچه ها می توانند تا پایان دی ماه فرصت دارند تا نقاشی های خود را ارسال نمایند. عنوان این مسابقه نیز نقاشی آرزوها نام گرفت. وی همچنین اظهار داشت این مسابقه 3 جایزه دارد که یک جایزه از طرف خودم (اکرم السادات شرق آزادی) و یک جایزه از طرف محمد سفیدگر مدیر خانه فرهنگ وردآورد و جایزه دیگر از طرف سعید رضائی مدیر کتابخانه استاد معین تامین می شود و به بهترین نقاشی ها تعلق می گرد. برنامه با پرسش و پاسخ دانش آموزان با اکرم السادات شرق آزادی به پایان رسید.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس کتابخانه استاد معین واقع در کیلومتر 19 بزرگراه شهید لشگری ، بلوار اصلی وردآورد ، جنب تالار مهرگان مراجعه و با شماره تلفن 44981070 تماس بگیرند .
دوشنبه 12/9/1397 - 17:15
ایرانگردی
بانک جهانی در مطالعاتی که بنا به درخواست معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران انجام داد، اعلام کرد که اجرای طرح زوج و فرد در شهرهای مختلف جهان ناکارآمد بوده است.
دکتر مارتین هگر، دکترای اقتصاد از بانک جهانی مطالعاتی درباره طرحهای ترافیکیِ مبتنی بر محدودیتِ تردد بر اساس شماره پلاک و روزهای هفته، انجام داده که همگی نشانگر ناکارآمدی این نوع طرحها در شهرهای مختلف جهان بوده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت حملو نقل و ترافیک شهرداری تهران، این مطالعات بنا به درخواست دکتر محسن پورسیدآقایی، معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران در جریان دیدار دو ماه پیش خود با مارتین هگر، انجام شده است.
در آن دیدار معاون شهردار تهران از کارشناس بانک جهانی خواست تجربههای مثبت و منفی طرحهای زوج و فرد یا محدودیتهای ترددِ مبتنی بر شماره پلاک و روزهای هفته را بررسی و نتایج آن را به شهرداری تهران ارائه کند که این مطالعات انجام و گزارش آن ارسال شد.
در زیر خلاصه گزارش دکتر مارتین هگر را درباره شهرهای مختلف جهان میخوانید.
مطالعات یاد شده در ارتباط با اجرای طرح HNC (Hoy No Circula) محدودیت تردد در مکزیکو سیتی است که این طرح شامل ممنوعیت تردد خودروهای شخصی بین ساعات 5 صبح تا 10 شب در کلیه روزهای هفته براساس رقم آخر شماره پلاک در سال 1989 تا 1993 بود. به عنوان مثال ممنوعیت تردد پلاکهای با رقم آخر 5 و 6 در روزهای دوشنبه، 7 و 8 در روزهای سهشنبه که البته در تعدادی از شهرهای در حال توسعه دیگر از قبیل سانتیاگو، شیلی- بوگوتا، کلمبیا- سائوپائولو، برزیل، پکن و تیانژین چین و در برخی شهرهای توسعه یافته مثل پاریس در سال 2015 هم اجرا شد.
معیار سنجش در یکی از مطالعات انجام شده پس از اجرای طرح، اندازهگیری میزان آلودگی 5 آلاینده اصلی در ایستگاههای سنجش آلودگی هوا و مقایسه آنها با زمان مشابه در سال گذشته بود. در ابتدا طرح با کاهش 11% میزان مونواکسید کربن مواجه شد که درحقیقت نشان از موفقیت طرح داشت اما رفتهرفته افراد اقدام به خرید خودروهای ارزان قیمت دست دوم نمودند که نتیجه اجرای طرح در بلند مدت افزایش 13% مونواکسید کربن بود. البته مزیت این طرح اجرای کم هزینه و نیازمند سرمایهگذاری محدود توسط بخش دولتی قبل از اجرا و اعمال قانونِ نسبتاً آسان بود. جریمه درنظر گرفته شده در مکزیکو سیتی برای تخلف ورود به محدوده ممنوعیت تردد، معادل 200 دلار درنظر گرفته شده بود.
بررسیهای انجام شده پس از اجرای طرح حاکی از عدم بهبود آلودگی هوا هم از لحاظ میانگین سطح آلودگی و هم ساعات اوج آلودگی روزانه بود. همچنین میزان آلودگی در روزهای آخر هفته و ساعات بعد از اتمام طرح نسبتاً افزایش یافت و نه تنها بهبودی از نظر کاهش مصرف سوخت و افزایش استفاده از حمل و نقل عمومی در سایر روزهای هفته حاصل نشد بلکه آمارهای دریافت شده از مراکز ثبت و فروش اتومبیل حاکی از این بود که اجرای این طرح منجر به افزایش تعداد خودروهای در گردش و افزایش خرید خودروهای فرسوده و آلایندهتر شد.
همچنین نه تنها کاهشی در میزان مصرف سوخت مشاهده نشد بلکه میزان آلودگی در روزهای آخر هفته و بعد از اتمام طرح افزایش نسبی داشت. همچنین ارزیابی کلیه مدهای حمل و نقل عمومی نشان داد که علیرغم پیشبینیهای مدیریت شهری مبنیبر افزایش میزان پیمایش اتوبوس، مترو و تاکسیهای عمومی، متاسفانه میزان استفاده از حمل و نقل عمومی نیز افزایش نیافت. به طور کلی ضرورت ارزیابی پیش از اجرای طرحها مورد تاکید قرار گرفت.
اعمال طرح محدودیت تردد در پاریس در سال 2015 به صورت ممنوعیت تردد خودروهای با پلاک فرد در روز دوشنبه بود که براساس آنالیز اطلاعات بهدست آمده، حاکی از آن است که آلودگی هوا در درازمدت افزایش یافت. این در حالی است که نتیجه اجرای طرح LEZ تاثیر مثبتی بر کاهش آلودگی هوا و بهبود سلامت در پاریس را داشت. آمارها نشان میدهد که با توجه به اعمال فشار بر رانندگان برای ارتقای خودروها، اجرای طرح LEZ نتایج مثبتی بر کاهش آلودگی هوا در اثر ترافیک را دارد.
اعمال طرح Pico y Placa در بوگوتا، اعمال ممنوعیت تردد در ساعات اوج ترافیک دو روز در هفته بود که نتایج حاکی از آن است که تمرکز ذرات معلق در هوا افزایش یافت چون تردد رانندگان در ساعات غیراوج افزایش یافت.
طرح زوج و فرد در پکن مشابه طرح پاریس براساس ممنوعیت تردد روزهای زوج و فرد در بازیهای المپیک سال 2008 اجرا شد. این طرح همزمان با بارش بارانهای شدید و تعطیلی کارخانهها و صنایع اتفاق افتاد که این عوامل در آن مقطع تاثیر بسزایی در ایجاد آلودگی هوای پکن داشتند. نتیجه اجرای طرح کاهش 20% ذرات معلق آلاینده در طول بازیهای المپیک بود که پس از اتمام زمان المپیک، مقامات پکن تصمیم بر تمدید زمان اجرای طرح به صورت بلند مدت نمودند که در این زمان علاوه بر اینکه تاثیر محدودی بر کاهش آلودگی هوا گذاشت نهایتاً منجر به تشویق افراد برای خرید خودرو دوم شد.
طرح LEZ در سال 1996 در استکهلم اجرا شد. به طور خلاصه، تنها خودروهایی که میزان آلایندگی آنها از استاندارد اروپا کمتر بود مجوز ورود به محدوده LEZ را داشتند که نتایج بهدست آمده حاکی از کاهش قابل توجه آلودگی هوا بود.
هزینه تراکم معادل 5 پوند برای تردد در محدوده داخلی شهر لندن در سال 2003 در نظر گرفته شد. نتایج بررسیها نشان داد که میزان آلایندههای خطرناک از قبیل NO و NO2 و PM10 به میزان 12% کاهش یافت که این هزینه اکنون به 10 پوند افزایش یافته است. در سال 2008، طرح LEZ نیز برای خودروهای باری، اتوبوس و مینی بوس در لندن بزرگ اجرا شد. میزان PM2.5 معادل 20% کاهش یافت ولی تغییر قابل توجهای در کاهش میزان PM10 و NO2 بهدست نیامد. منتقدان بر این باورند که درصورتی این طرح موفق خواهد بود که خودروهای شخصی هم شامل پرداخت هزینه تراکم در این طرح شوند.
طرح LEZ در برلین در سال 2008 برای خودروهای دیزل و بنزینی دارای مبدل کاتالیست اجرا شد. تمرکز آلایندهها به میزان ۲۲-۱۴ % کاهش یافت. تمرکز PM10 در نزدیک معابر اصلی 3% کاهش یافت و تعداد روزهای آلوده به میزان 24 روز در سال کاهش یافت.
دوشنبه 12/9/1397 - 17:9
ایرانگردی
نخستین نشست مدیریت شهری با مجموعه جامعه مدنی، NGO ها و کانون های اجتماع محور در حوزه معلولین با حضور ولی الله شجاع پوریان، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، محسن پورسیدآقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری، زینب نصیری مدیرکل سلامت شهرداری تهران و نمایندگان مترو، اتوبوسرانی و... به میزبانی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ضمن گرامیداشت روز جهانی معلولان اظهار داشت: جامعه معلولان کشور و به ویژه شهر تهران برای معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری از جایگاه والایی برخوردار است به طوری که در دوره مدیریت جدید بیشترین ارتباط تشکیلاتی منظم با NGO ها، سمنها و کانونهای معلولین برقرار شده و اداره کل سلامت ما با علاقه مندی بیشترین وقت خود را به تعامل سازنده با این قشر عزیز و مستعد اختصاص می دهد.
وی از آغاز اقدامات خوب و قابل توجه در حوزه فرهنگ سازی در حوزه معلولان خبر داد و افزود: تلاش می کنیم در زمینه های آموزشی ویژه معلولین جهت آگاه سازی آنان در خصوص حقوق مدنی خود و همچنین برای افزایش آگاهی شهروندان تهرانی نسبت به افراد دارای معلولیت، تولیدات خوبی آماده شود.
شجاع پوریان بر تلاش دائم و همیشگی مجموعه مدیریتی معاونت اجتماعی برای استماع دیدگاه های افراد دارای معلولیت، تصریح کرد: البته شاید برخی از دیدگاه ها و مطالبات قشر توان یابان مستقیم به معاونت اجتماعی بازنگردد اما ما تلاش می کنیم نقطه تلاقی و پل ارتباطی بین جامعه معلولان و سایر مجموعه های مرتبط شهرداری تهران باشیم.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران پیشنهاد داد: کارگروه و کمیته های تخصصی متشکل از معاونت های مختلف شهرداری تهران و نمایندگان جامعه معلولان برای پیگیری و نظارت بر رفع سریعتر بخشی از مشکلات این قشر ایجاد شود.
پورسیدآقایی: برای تجهیز ایستگاه های مترو به آسانسور 52 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم
محسن پورسیدآقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز در این نشست ضمن تبریک روز جهانی معلولان خطاب به آنان اظهار داشت: امروز با مدیران حمل و نقل از مجموعه های مترو، اتوبوسرانی، در جمع شما حضور یافته ایم تا از نزدیک و رو در رو به مسائل شما گوش فرا دهیم و خودمان را جای شما قرار دهیم.
وی مناسب سازی حمل و نقل شهری را اقدام اساسی و اصولی برای افراد دارای معلولیت دانست و افزود: جامعه باید حق معلولان را ادا کند و ما نیز وظیفه داریم امکان رفت و آمد را برای معلولین و سایر اقشار خاص فراهم کنیم.
پورسیدآقایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای مناسب سازی حمل و نقل عمومی ویژه معلولین گفت: از مجموع 105 ایستگاه موجود در کل خطوط مترو، 70 ایستگاه به آسانسور مجهز است. البته بیشتر ایستگاه ها دارای پله برقی هستند. اما تجهیز تمام ایستگاه ها به آسانسور نیازمند تامین بودجه است.
وی تصریح کرد: تجهیز 35 ایستگاه مترو در خطوط 1و 2 و 4 و 5 به آسانسور 52 میلیارد تومان اعتبار مالی می طلبد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: درحال حاضر پیش بینی های لازم برای خطوط مترو 6 و 7 جهت جانمایی آسانسور، پله برقی و سایر تجهیزات استاندار صورت گرفته تا همزمان با افتتاح یا اندکی پس از آن راه اندازی شود.
وی در خصوص مناسب سازی ناوگان اتوبوسرانی ویژه معلولین خاطرنشان کرد: اتوبوسهای قدیمی به دلیل دارا بودن پله فاقد امکان استفاده معلولین هستند اما در اتوبوس های تندرو (بی. آر. تی) امکان استفاده معلولین فراهم شده است.
پورسید آقایی با اشاره به انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر بسته شدن گیت های عبور معلولین در یکی از ایستگاه های بی آر تی طی یک یا دو ماه گذشته، گفت: از آن فاصله تاکنون تمام گیت های خط یک اتوبوسرانی تعویض شده و بناداریم گیت های ورودی بقیه خطوط بی. آر. تی را هم تغییر دهیم تا افراد دارای ولیچر بتوانند به راحتی تردد کنند.
وی حق برابر برای افراد دارای معلولیت در عبور از خیابان را مهم عنوان کرد و گفت: برای بهره مندی این افراد از حقوق طبیعی خود در حال پیگیری هستیم و باید تلاش کنیم سیستم حمل و نقل عمومی به صورت مساوی برای همگان قابل استفاده باشد.
پورسیدآقایی با اشاره به خواسته های معلولین تصریح کرد: هیچ فردی از مناسب سازی حمل و نقل عمومی ویژه معلولین غافل نیست اما بخش مهمی از تامین این مطالبات در گرو تامین بودجه و امکانات مالی است که در صورت تخصیص، به طور جدی انجام می شود.
وی در خصوص سامانه حمل و نقل ویژه معلولین گفت:در دوره گذشته 60 ناوگان ون جهت حمل و نقل معلولین خریداری شده اما از مجموع حداقل 400 هزار فرد دارای معلولیت در شهر فقط 3500 نفر اجازه ثبت نام در سامانه داشته اند. در صورت بهره مندی یکسان و برابر معلولین از این سامانه باید بیش از 700 ون خریداری شود تا به همه این عزیزان خدمت رسانی شود.
نصیری: در جهت تحقق شعار «تهران، شهری برای همه» و شهر دسترس پذیر گام بر می داریم
زینب نصیری مدیرکل سلامت شهرداری تهران نیز با اشاره به گفتمان شهر دسترس پذیر در حوزه اجتماعی گفت: خوشبختانه با رویکرد جدید معاونت اجتماعی، فرصتی برای ما فراهم شده تا در جهت تحقق مولفه های تبدیل تهران به شهر دسترس پذیر گام برداریم و مجموعه مدیریت شهری نیز تمام تلاش خود را بکار می گیرد تا به لحاظ کالبدی و ساختاری، ضمن رفع محدودیت ها، کلانشهر تهران را برای تمام اقشار خاص از جمله معلولان، مادران دارای فرزند خردسال، سالمندان و... دسترس پذیر کند.
وی از کانون های اجتماع محور محلات به عنوان یکی از جدی ترین شرکای اجتماعی اداره کل سلامت یاد کرد و افزود: خوشبختانه این انجمن ها و کانون ها با مقوله مطالبه گری به خوبی آشنایی دارند و انواع مشارکت های اجتماعی را به منصه ظهور رسانده اند. گرچه مشکلات دسترس پذیری شهر دارای تاریخی طولانی است و رفع آن زمان می طلبد اما اطمینان داریم با استفاده از ظرفیت انجیوها و دغدغه های اعضای کانون ها، در این مسیر سریع تر به نقطه هدف خواهیم رسید.
نصیری، با تاکید بر شعار شهردار جدید تهران مبنی بر «تهران، شهری برای همه»، افزود: این رویکرد به دسترس پذیری شهر برای همگان صحه می گذارد و تلاش دارد تمامی شهروندان فارغ از نیازها و محدودیت ها بتوانند مشارکت فعال و موثر داشته باشند.
وی، آمادگی اداره کل سلامت را برای برگزاری دوره های آموزشی برای راهوران مترو، اتوبوسرانی و تاکسیرانی در حوزه معلولین اعلام کرد.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران خاطرنشان کرد: فعالیت های خوبی در حوزه بهتر شدن شرایط دسترسی به خدمات و امکانات شهری برای افراد دارای معلولیت با پیگیری انجمن های حوزه معلولین و همکاری مدیریت شهری صورت گرفته که امیدواریم این وضعیت روز به روز بهبود یابد.
بهره گیری از ظرفیت جامعه معلولان برای تحقق مطالبات آنان
در ادامه این نشست توکلی دبیرکل کانون معلولین شهر تهران نیز گفت: هم اکنون 352 دبیر کانون معلولین با بهره گیری از ظرفیت های تمام افراد دارای معلولیت در محلات شهر تهران اعم از نابینایان، کم بینایان، ناشنوایان، کم توانان ذهنی، توان یابان جسمی حرکتی و... در حال فعالیت هستند و مطالبات خود را از مدیریت شهری و سایر نهادهای مرتبط پیگیری می کنند.
وی از معاونت اجتماعی شهرداری تهران برای ایجاد کمیته مناسب سازی برای نخستین بار با عضویت دبیران کانون های معلولین محلات قدردانی کرد و آن را به فال نیک گرفت و اظهار امیدواری کرد که بتوانیم از پتانسیل این افراد برای شهر دسترس پذیر بهره بگیریم.
دبیرکل کانون معلولین شهر تهران بر لزوم برنامه ریزی و هدف گذاری تمرکز بر آموزش بر پیشگیری از معلولیت و آگاه سازی مردم نسبت به شرایط افراد دارای معلولیت تاکید کرد.
همچنین نمایندگان انجیوها و موسسات مردم نهاد حوزه معلولین نیز با بیان دغدغه ها و انتظارات خود از مدیریت شهری، اصلاح مبلمان شهری و ساختار مناسب سازی شهر، ارتقای جایگاه اجتماعی افراد دارای معلولیت، مناسب سازی مترو و اتوبوس، آموزش به اقشار معلولین و انجام اقدامات علمی، فرهنگی و آموزشی برای آنان، نظارت بر ساختمان ها و اماکن در راستای مناسب سازی، اجرای کامل قانون جامع حمایت از معلولین، افزایش تعداد مجموعه های ورزشی ویژه معلولین، مناسب سازی سایر اماکن ورزشی و ... را خواستار شدند.
در پایان این نشست از نمایندگان جامعه مدنی، انجیوها، کانون های اجتماع محور و موسسات مردم نهاد فعال در حوزه معلولین تجلیل به عمل آمد.
دوشنبه 12/9/1397 - 17:8
ایرانگردی
تونل جمع آوری آبهای سطحی در خیابان نفیس منطقه 15 تا پایان امسال به بهره برداری کامل می رسد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه درباره این خبر گفت: این تونل حدفاصل خیابان خاوران تا کانال شهرزاد به طول 2 هزار متر در عمق 5 متری زمین و با سطح مقطع 8/1 متری توسط شرکت خاکریزان باهزینه ای بالغ بر 25 میلیارد تومان احداث شده است.
به گفته وی 1500 متر از آن آماده شده است و 500 متر باقی مانده آن تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
شهردار منطقه اضافه کرد: این تونل با هدف جمع آوری آبهای سطحی خیابان خاوران و روان آبهای مناطق بالادست طراحی شد که با بهره برداری کامل آن علاوه بر حذف انهار موجود در خیابان انورزاده، خاوران و شهید رضایی کمک بسزایی در حفظ محیط زیست و ارتقای ایمنی منطقه می کند.
محمدی در ادامه به احداث کانال سرخ حصار حدفاصل میدان بسیج تا بزرگراه دولت آباد اشاره کرد و افزود: این کانال به منظور جمع آوری آبهای سطحی محدوده منطقه و سرریز کانال های موجود در هنگام بارندگی و افزایش ضریب ایمنی املاک و معابر مجاور کانال، ابتدای مهر به بهره برداری رسید.
وی به تشریح مشخصات فنی این کانال پرداخت و گفت: این پروژه به طول 2 هزار و400 متر با عرض 6 متر و ارتفاع 4 متر بالغ بر 22 میلیارد تومان توسط شرکت خاکریزان طراحی و احداث شده است.
دوشنبه 12/9/1397 - 17:1