• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 976
تعداد نظرات : 130
زمان آخرین مطلب : 5051روز قبل
کامپیوتر و اینترنت


با توجه به اینکه اینتل مانند AMD دارای مدل قبلی برای اضافه کردن هسته جدید در داخل یک قالب CPU نبود، برای ساخت آن مدل جدیدی را طراحی نمود که البته دارای نواقصی نسبت به مدل AMD می‌باشد.
پنتیوم D در اصل از دو پردازشگر “پرسکات” پنتیوم D در یک قالب تشکیل شده است ، این پردازنده دارای مزیت داشتن دو حافظه کش L۱ و L۲ برای هر هسته بطور مجزا می‌باشد، ولی دارای نواقصی نیز می باشند از جمله اینکه این دو پرداشگر برای ارتباط برقرار کردن با یکدیگر باید، از NorthBridge و FSB خارج پردازشگر استفاده نمایند. تعداد ترانزستورها برای چیپ های جدید بیش از ۲۳۰ میلیون و گرمای تولید شده به مقدار فوق‌العاده ۱۳۰W برای پنتیوم Extereme Edition می‌رسد.

یکی از بزرگترین معایب طراحی اینتل نسبت به AMD که سوکت‌های ۹۳۹ را برای طراحی پردازشگرهای دو هسته‌ای خود حفظ نمود آن است که راه حل دو هسته‌ای اینتل نیاز به یک جفت چیپ ست جدید بنامهای ۹۵۵X و ۹۴۵P دارد. شرکت nvidia اخیراً ویرایش اینتل SLI که پروسسورهای دو هسته‌ای را پشتیبانی می‌کند را به بازار عرضه کرده ‌است که این مورد هم زمان بیشتری را مصرف و هم هزینه‌ای اضافی برای مصرف کننده در پی دارد

چهارشنبه 31/4/1388 - 19:4
کامپیوتر و اینترنت
هر دو پردازشگرهای تک هسته‌ای AMD و Intel گرمای فوق‌العاده زیادی تولید می‌کردند، که هیت سینک‌های فوق‌العاده بزرگی که برای آنها استفاده می ‌شود گویای این مطلب می‌باشد. حال با اضافه کردن یک هسته اضافی چگونه می‌توان این پردازشگرها را خنک نمود.
ولی AMD و Intel از چندین روش برای خنثی کردن این موضوع استفاده کرده‌اند، ابتدا آنکه در ساخت این پردازشگرها از تکنولوژی ۹۰nm استفاده شده که باعث کوچکتر شدن CPU ونزدیکتر شدن قسمتهای مختلف بر روی CPU شده و در نتیجه گرمای تولید شده را به مقدار زیادی کاهش می‌دهد و دوم آنکه فرکانس کاری این CPU ها بمقدار حدود ۴۰۰MHz نسبت به آخرین CPU های تک هسته ای کاهش پیداکرده و همچنین هسته دوم همیشه بصورت کامل کار نمی‌کند این سه مطلب باعث می‌گردد که گرمای تولید شده بمقدار خیلی زیادی نسبت به CPU های تک هسته‌ای افزایش نیابد.
پهنای باند بکار رفته محدودیت بزرگتری برای CPU های دو هسته‌ای می‌باشد، زیرا هر دو AMD و Intel پهنای باند برای CPU های تک هسته‌ای را برای این نوع CPU ها نیز حفظ کرده‌اند و طرحی برای افزایش آن ندارد.
چهارشنبه 31/4/1388 - 19:3
کامپیوتر و اینترنت

محاسبات و بررسی طرحهای موجود نشان می‌دهد که دو چیپ اپترن AMD باید دارای سرعت بالاتری نسبت به یک چیپ دو هسته‌ای باشد، زیرا هر یک از این OPTERON ها دارای یک کنترل کننده حافظه مجزا می‌باشد ولی در چیپ‌های دو هسته‌ای هر دو هسته باید یک کنترل کننده حافظه را بصورت مشترک استفاده کنند.
در مورد اینتل این موضوع مطرح نمی‌باشد زیرا در هر دو طرح یک کنترل کننده حافظه در خارج از CPU استفاده می شود و فقط در طراحی دوهسته ای این مسیرها کوتاه‌تر می‌باشند که چندان پارامتر مطرحی در افزایش سرعت نمی‌باشد.
یکی از بزرگترین مزایای پردازشگرهای دو هسته‌ای نسبت به دو پردازشگر تک هسته‌ای بحث اقتصادی آن می‌باشد، زیرا اولاً خرید یک CPU دو هسته‌ای از دو CPU تک هسته‌ای ارزانتر می‌باشد و از طرف دیگر باید قیمت مادربرد را نیز لحاظ کرد که در این صورت این موضوع بیشتر جلب توجه می‌نماید
چهارشنبه 31/4/1388 - 19:2
موبایل
دولت استرالیا، خبر از راه اندازی طرح شبکه مخابراتی به ارزش ۴۳ میلیارد دلار داده است. این طرح که گفته میشود بیش از حد انتظار میباشد، تحولی در صنعت مخابراتی استرالیا ایجاد خواهد کرد ...
تارنمای ایرانیان استرالیا - دولت استرالیا، خبر از راه اندازی طرح شبکه مخابراتی به ارزش ۴۳ میلیارد دلار داده است. این طرح که گفته میشود بیش از حد انتظار میباشد، تحولی در صنعت مخابراتی استرالیا ایجاد خواهد کرد.

آقای کوین راد نخست وزیر میگوید این طرح میتواند شبکه اتصال اینترنت را با پهنای باند ۱۰۰ مگابایت در ثانیه، به ۹۰ درصد از منازل، مدارس، و بخشهای تجاری انتقال دهد.

پروژه بهره برداری از این طرح نزدیک به هشت سال بطول می انجامد که با استفاده از کابل های فیبر نوری به کاربران اینترننت امکان دسترسی اینترنت پر سرعت را میدهد. نزدیک به ده درصد دیگر از شهروندان از امکانات اینترنت پر سرعت بی سیم بهره خواهند گرفت.

سرعت انتقال داده های اینترنت ۱۰۰ مرتبه بیش از سرعت کنونی بوده تا جایی که کاربران قادر به بارگذاری فیلمها با سرعت بالا و تماشای تلویزیون زنده را خواهند داشت.

در حال حاضر کشورهای کره جنوبی، ژاپن فرانسه و آلمان از امکانات اینترنت پر سرعت بهره میجویند.

آقای راد در مصاحبه ای مطبوعاتی که در کنبرا سخن میگفت تصریح کرد، زیر ساختهای مخابراتی این پروژه برای نخستین بار در دولت وی صورت میگیرد.

گزارش خبرگزاریها حاکی از اختصاص بودجه هنگفت دولتی میباشد که ۴۹ درصد پروژه اعم از تامین متخصصان فنی از سوی بخش خصوصی تامین میگردد.

گسترش و ارتقاء سطح کیفی مخابرات یکی از شعارهای انتخاباتی کوین راد در سال ٢۰۰۷ بود که به آن جامه ی عمل پوشاند. ارتقای سطح کیفی شبکه مخابرات استرالیا یکی از اهداف مهم و دراز مدت برنامه ی دولت در زمینه ی اقتصاد آینده دولت فدرال میباشد.

زمان آغاز پروژه سال آینده، و هشت سال بطول خواهد انجامید.

در حال حاضر تقریبا ۶۴ درصد از منازل مسکونی استرالیا از سرویس اینترنت پر سرعت استفاده میکنند. وسعت پهناور استرالیا و پراکندگی جمعیت در نقاط دور افتاده این کشور امکانات وسیعی را برای ارتباط دیتا و مدیریت هوشمند نیازمند است.

گفتنی است پروژه شبکه انتقال زیرساخت مخابراتی با استفاده از شبکه فیبر نوری جزئی از طرح پیشنهادی مناقصه در بخشهای خصوصی میباشد.
چهارشنبه 31/4/1388 - 19:0
دعا و زیارت
پـیـامـبـر اكـرم (ص ) از جـانـب خداوند متعال به پیامبرى مبعوث شدند در زمانى كه افرادى كه از نعمت سواد خواندن و نوشتن بهره مند بودند، تعداد اندك و انگشت شمارى را تشكیل مى دادند.
از مـیـان كـسـانى كه به دین اسلام گرویده بودند ـ از بین همان تعداد انگشت شمار ـ مسلمانانى بودند كه در مكه مكرّمه ـ یعنى پیش از هجرت پیامبر (ص ) ـ و بـه دسـتور حضرت روى پوست و سنگ و برگ گیاهان (حشیش در لغت عربى ) وحى الهى را ضبط و ثبت مى كردند و در آن موقع از تاریخ اسلام پیامبر اكرم (ص ) عموما به تربیت و ارشاد مسلمانان و نشر دین الهى اهتمام داشت
چهارشنبه 31/4/1388 - 19:0
دعا و زیارت

پـیـامـبـر عـظـیـم الشـان اسـلام (ص ) طـى بـیـسـت و سـه سـال رسـالت خـود، بـه هـدایـت و ارشـاد مـردم اشـتـغـال داشـت . و چـنـانـكـه در جـاى خـود مـسـلم اسـت آیـات قـرآن كـریـم نـجـومـا (تـدریـجـا و بـه دفـعـات مـخـتـلف ) و بـه واسطه مناسبتى بر وى نازل شد و حضرتش بر مردم قرائت مى كرد، و نویسندگان وحى نیز به ثبت آن مى پرداختند.
البـتـه در پـیـرامـون آیـات سـؤ الاتـى از آن حـضـرت مـى شـد و آن جـناب بیاناتى مى فرمودند كه بعضى جنبه تفسیر و تشریح آیات ، و برخى شامل تفصیل و تشریح احكام و قوانین قرآن و احیانا بیان شاءن نزول آیات و سور را داشت ، چنانكه در خود قرآن كریم آمده است :
وَ أَنزَلْنَا إِلَیْك الذِّكرَ لِتُبَینَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَیهِمْ ((نحل : 44))
و ما بر تو قرآن را نازل كردیم تا آنچه بر امت اسلامى فرستاده شده را بیان كنى
وَ مَا أَنزَلْنَا عَلَیْك الْكِتَب إِلا لِتُبَینَ لهَُمُ الَّذِى اخْتَلَفُوا فِیهِ ((نحل : 64))
و ما قرآن را بر تو نازل كردیم جز براى اینكه حق و واقع و موارد اختلاف را براى مردم بیان كنى .
كه هر دو آیه شریفه هدف از نزول قرآن كریم را بیان كردن آیات و احكام الهى توسط پیامبر اكرم (ص ) ذكر شده است .
طـى این مدت ، خاصه بعد از هجرت كه قوانین اسلام در احوال فردى و شئون اجتماعى راه توسعه مى پیمود پیامبر اكرم (ص ) ابتداءا یا پس از سؤ ال مـسـلمـیـن ، بـیـانـاتـى در عـقـائد و اخـلاق و عـبـادات و قـوانـیـن اجـتـمـاعى و مدنى و جنائى و كیفرى و اخلاق شخصى و آداب و عادات معاشرت و كیفیت تـشكیل خانواده و سلوك علمى و ترغیب بر تحصیل فضائل ، مى فرمود كه برنامه مترقى مسلمین محسوب مى شد و لذا بدان اهمیت داده و در فیض سماع و تحمل آن دقت و همت مى ورزیدند.
ایـن از جـهـت اسـتـماع و شنیدن كلام نبوى ، اما پیش از اینكه راجع به ثبت و ضبط این شنیده ها بر روى كاغذ و صحیفه ها صحبت كنیم ابتدا نگاهى به وضعیت فرهنگى مسلمانان صدر اسلام داشته باشیم
چهارشنبه 31/4/1388 - 19:0
دعا و زیارت
به چند حدیث ذیل توجه كنید:
1ـ قـال نـبـى (ص ): نـضـّر اللّه امـرءا سـمـع مـقـالاتـى فـوعـاهـا و اءداّهـا...الحـدیـث ((مـسـنـد احـمـدبـن حنبل : 437/1، سخن ابن ماجه (84/1)
پـیـامـبـر اسـلام مـى فـرمـایـد: خـداونـد خـیـر دهـد كـسـى را كـه گـفـتـار مـرا بـشـنـود، سـپـس ‍ آنـرا حـفـظ كـنـد و آن را بـه دیـگـران منتقل كند.
2ـ قـال فـى حـدیـث آخـر: احـفـظـوهـن ، و اءخـبـرو بـهـن مـن ورائكـم ((فـتـح البـارى ـ ابـن حـجـرى سـقـلانـى ـ 104/1، مـسـنـد احـمـد بـن حنبل : 288/1))
در حـدیث دیگرى حضرت فرمودند: سخنان مرا به خاطر بسپارید (سپس ‍ آن را با نگاشتن از خطر از دست رفتن و فراموشى حفظ كنید) و به دیگران از بعد از خودتان ـ یعنى نسلهاى آینده ـ منتقل كنید.
3ـ عن انس بن مالك قال :
قال النبى (ص ): ((قیدوا العلم بالكتاب )) ((سنن دارامى : 1/127))
انس بن مالك از پیامبر اكرم (ص ) روایت مى كند كه فرمودند: علم و دانش ‍ رابا نوشتن (از خطر فراموشى و از بین رفتن آن ) حفظ كنید.
4ـ ((اكـتـبـوا لابـى فـلان )) ((صـحیح بخارى . 39/1)) براى فلانى یاد داشت كنید. مقصود از فلانى شخصى بنام ((اءبوشاة )) است كه وقتى به مـسـجـد رسـیـد كـه دیـد خـطـابـه پـیـامبر براى مسلمانان تمام شده است لذا ناراحت شد كه به موقع نتوانسته است كه خودش را به سخنرانى پیامبر بـرسـانـد. حـضـرت چون فلانى را ناراحت یافتند به مسلمانان دستور دادند كه ((اكتبوا لابى شاة )) براى او حرفهاى مرا بنویسید تا او ـ و هر كه غایب بوده ـ سخنان مرا بداند.
دكتر عتر در كتابش (منهج النقد فى علوم الحدیث ، ص 40) مى نویسد:
احادیث فراوانى از تعداد زیادى از صحابه ـ از پیامبر اكرم (ص )ـ بدست ما رسیده است كه اثبات مى كند كه نوشتن حدیث نبوى در زمان خود حضرت (ص ) بوقوع پیوسته است كه این احادیث مجموعا در تواتر است .
گـذشـتـه از ایـنـكـه پـیـامـبـر اسـلام (ص ) صـحـابـه را تـشـویـق و تـرغیب مى كردند كه آن چه را كه مى شنوند بنویسند خود صحابه نیز هم به عـوامـل مـخـتـلفـى ـ از جـمـله عـلاقـه شـدیـد بـه شـخـص پـیـامـبـر و كـردار و گـفـتـار آن حـضـرت ـ سـعـى و اهـتـمـام فـراوانـى در اسـتـمـاع حـدیـث و نقل آن براى دیگران داشتند.
و در ایـن مـیـان گـروهـى كـه بـه مـنـاسـبـتـى از ایـن مـنـبـع فـیـض بـیـشـتـر اسـتـفـاده نـمـودنـد بـكـثـرت حـدیـث و نـقـل از پـیـغـمـبـر (ص ) مـشـهـور و مـورد مـراجـعـه دیـگـران بـودنـد. اسـامـى شـش تـن از كـسـانـى كـه بـیـشـتـریـن نقل حدیث از آنان صورت گرفته را در این قسمت براى شما ذكر مى كنیم
چهارشنبه 31/4/1388 - 19:0
دعا و زیارت

(ص 205 به نقل از قواعد التحدث .)
در تقریب و شرح آن آمده است :
(ابـو هـریـره ) از تـمـام صـحـابـه بـه كـثـرت نـقـل حـدیـث امـتـیـاز داد. زیـرا از وى 5274 حـدیـث نقل شده است و بیش از هشتصد نفر از وى نقل حدیث كرده اند.
پس از وى (عبد اللّه بن عمر) است كه 2630 حدیث نقل كرده است .
سپس به ترتیب :
(انس بن مالك ) است كه 2286 حدیث از وى نقل شده است .
((عبد اللّه بن عباس )) كه 1660 حدیث از وى نقل شده .
((جابر بن عبد اللّه )) كه 1540 حدیث از وى نقل شده .
((ابو سعید خدرى )) كه 1170 حدیث از وى نقل شده .
((عایشه )) همسر پیغمبر كه 2208 حدیث از وى نقل شده . (علم الحدیث ـ مدیر شانه چى ـ ص 20)
چهارشنبه 31/4/1388 - 18:58
دعا و زیارت
شاهد دیگر بر اهتمام صحابه پیامبر به استماع حدیث و نقل آن این است كه گاهى براى شنیدن حتى یك حدیث راه درازى را مى پیمودند كه به توجه به امكانات و وسائل آن روز واقعا شگفت آور و در خور توجه است .
چهارشنبه 31/4/1388 - 18:58
دعا و زیارت

سیوطى ((حسن المحاظرة )) نقل مى كند كه :
جـابـر بن عبد اللّه انصارى ـ كه یكى از چند نفرى است كه به كثرت حدیث مشهور است چنانچه گذشت ـ شنید كه عبد اللّه بن انیس جهنى حدیثى راجع بـه قـصـاص از پـیغمبر شنیده است ، چون دیگرى این حدیث را به یاد نداشت و عبد اللّه جهنى هم مدتى پیش به مصر مهاجرت كرده بود جابر خود را براى شنیدن حدیث از وى حتى براى رفتن به مصر مهیا كرد.
لذا ابـتـدا بـه بـازار شـهـر مـى رود و یـك شـتـر بـراى ایـن جـهـت خـریـدارى مـى كـنـد و روانـه مـصـر مـى شـود كـه ایـن سـفـر او یـك مـاه طول مى كشد.
وقتى كه وارد كشور مصر مى شود درباره محل اقامت او پرس و جو مى كند تا خانه او را پیدا كرده و به آنجا رفته و درب خانه را مى كوبد.
جـابـر مـى گـویـد: غـلام سـیـاهـى درب خـانـه را بـرایـم گـشـود، فـقـال : مـن انـت ؟ قـلت : جـابـربـن عـبـدالله ، سوال كرد: تو كیستى ؟ گفتم : من جابر بن عبدالله هستم .
غلام به درون خانه رفته و موضوع را با صاحبخانه ـ عبدالله بن انیس ـ در میان مى گذارد. صاحبخانه به غلام مى گوید: برو و از او بپرس : تو همان صحابى معروف پیامبر (ص ) هستى ؟ او هم مى رود و با جواب مثبت جابر برمى گردد.
عـبـدالله بـن انـیـس بـه بـیـرون آمـد و پـس از احـوالپـرسـى گـرم و در بـغـل گـرفـتـن جـابـر از او سئوال مى كند: بگو ببینم برادر، چه مسئله اى باعث شده است كه این راه طولانى را تا اینجا طى كنى ؟!
جـابـر هـم مـى گـویـد: حـدیـثـى از رسـول الله (ص ) دربـاره قـصـاص اسـت كـه از تـو نـقـل شـده و كـس دیـگـرى آنـرا نـقـل نـكـرده اسـت ، خـواسـتـم كـه آنـرا از زبـان خـودت بـشـنـوم قبل از آنكه از دنیا بروى یا من از دنیا بروم .
(قبل اءن تموت اءو اءموت )
آنگاه عبدالله بن انیس حدیث را براى جابر نقل مى كند ـ كه چون كمى طولانى است از ذكر حدیث خوددارى مى كنیم
جالب آنكه : جابربن عبدالله حاضر نمى شود كه به داخل خانه وارد شود و كمى استراحت كند، و حدیث را همان كنار درب خانه از راوى آن استماع مى كند، و جالبتر آنكه بعد از شنیدن حدیث هم بلافاصله سوار بر شتر شده و به مدینه باز مى گردد.
آیـا حـدیثى كه چنین براى استماع و نقل آن همت و تلاش مى شده سزاوار است كه به آن كم توجهى كنیم و به كمترین بهانه اى اگر هم به گوش ما رسید به آن وصله ضعف و ارسال ... بچشانیم و در صحیح بودن آن خدشه كنیم ؟
حـال بـعـد از آنـهـمـه سـفـارش و تـاءكـیـد پـیـامـبـر اكـرم (ص ) بـه ثـبـت و ضـبـط احـادیـث نبوى و اهتمام بعضى از صحابه آنحضرت به استماع و نـقـل حـدیـث بـبـیـنـم تـدویـن حـدیـث چـه سـیـرى را پـیـمـود و كـار بـه كـجـا كـشـیـد؟ آیـا بلافاصله بعد از رحلت پیامبر كتابهاى حدیث تدوین شد و كل احادیث نبوى گردآورى و تنظیم شد؟
چهارشنبه 31/4/1388 - 18:58
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته