• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1039
تعداد نظرات : 38
زمان آخرین مطلب : 4193روز قبل
آلبوم تصاویر

برترین ها: نام یک مرد ژاپنی به دلیل داشتن بلندترین مو از لحاظ ارتفاع در گینس به ثبت رسید.

موهای "کازاهیرو واتانابی" سه فوت (91 سانتی متر) ارتفاع دارد.

عمودی ترین موی سر جهان! +عکس

عمودی ترین موی سر جهان! +عکس

عمودی ترین موی سر جهان! +عکس

عمودی ترین موی سر جهان! +عکس

پیشنهادات ایران گراند :
پنج شنبه 30/6/1391 - 13:41
سلامت و بهداشت جامعه

شما هم تبلیغات داروهای لاغری را دیده اید یا آنها را شنیده اید، آیا واقعا داروهایی وجود دارند که بتوان با آنها لاغر شد و دچار مشکل هم نشد؟ آیا این داروهایی که این طرف و آن طرف تبلیغ می شوند معجزه می کنند؟ آیا گیاهی بودن یک داروی لاغری به معنای بی خطر بودن آن است؟

رفاه بیشتر انسان و مدرنیسم موجب تغییر الگوی بیماری ها در جوامع شده به نحوی که امروزه دیگر بیماری های عفونی و واگیردار تهدید کننده جان انسان ها نیست و در عوض بیماری های غیر واگیر نظیر دیابت، فشار خون، سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی و امثال آن از عوامل اصلی مرگ و میر انسان هستند. در این میان یکی از اصلی ترین عواملی که موجب بروز و گسترش این گونه بیماری ها می شود، چاقی است. تحقیقات انجام شده نشان داده اند که پیدایش بیماری های غیر واگیر در افرادی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند به میزان چشمگیری بیشتر است و متاسفانه با شیوع رو به گسترش این پدیده و افزایش روزافزون متقاضیان درمان آن، بازار مکاره ارایه خدمات رفع چاقی نیز توسعه یافته اما اکثر این موارد روش های غیر علمی و فریبکارانه است.

چرا چاق می شویم؟

در مورد چاقی و لاغری قبل از هر چیز باید با ساز و کار بروز چاقی آشنا باشیم تا از این طریق بتوانیم روش صحیح درمان چاقی را استنباط کنیم و از سوی دیگر باید به درک صحیح تری از مکانیسم اثر داروها برسیم. جز مواردی که جنبه وراثتی یا بیمار گونه دارند، عمدتا چاقی در اثر عدم تعادل انرژی به وجود می آید. به عبارت دیگر مصرف کالری و موادغذایی بیشتر از نیاز روزانه بدن، منجر به تجمع چربی در بافت های بدن و چاقی می شود که البته این پدیده ای نیست که یک شبه رخ دهد بلکه فرآیندی است که طی سال ها و با مصرف مستمر مواد غذایی به میزان بیشتر از احتیاج سلول های بدن ایجاد می شود. برای درمان چاقی باید تعادل منفی در انرژی ایجاد کنیم یعنی میزان مصرف انرژی را به پایین تر از مقدار مورد نیاز تنزل دهیم که این امر با پیروی از رژیم غذایی مناسب و افزایش فعالیت بدنی میسر می شود.

لاغر کننده های علمی

داروهایی که برای درمان چاقی عرضه می شوند، عمدتا بر پایه تاثیر بر عوامل ذکر شده در بالا منجر به کاهش وزن می شوند. یکی از معروف ترین این داروها، دارویی است با نام علمی « ارلیستات » که با نام های تجاری گوناگون در کشور نیز تولید می شود. این دارو با مهار آنزیم لیپاز روده ای، هضم چربی موادغذایی خورده شده را متوقف کرده و مانع جذب آن می شود. در نتیجه با دفع چربی موادغذایی و مکانیسم کاهش مصرف به کم شدن وزن کمک می کند. این دارو می تواند مشکلات گوارشی ای مانند دل درد، نفخ و سوءهاضمه ایجاد کند که در بسیاری از موارد با مشورت پزشک معالج قابل رفع است. این دارو تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را دارد و به شرط تجویز توسط پزشک می تواند در کنار رژیم غذایی در کاهش وزن موثر باشد.

افرادی می توانند از این دارو استفاده کنند که نمایه توده بدنی BMI آنها بالای ۳۰ یا زیر ۳۰ باشد اما به رغم داشتن رژیم غذایی، وزن شان کم نشود (نمایه توده بدنی حاصل یک کسر است که در صورت این کسر وزن فرد به کیلوگرم و در مخرج آن قد فرد به متر به توان ۲ است). البته این افراد نباید منعی برای مصرف دارو داشته باشند و حتما باید با تجویز پزشک آن را مصرف کنند. بهتر است این دارو در افراد بالغ استفاده شود و در سنین زیر ۱۴ سال به کار نرود. هنگام مصرف این دارو محدودیتی برای استفاده از موادغذایی وجود ندارد اما از آنجایی که باعث دفع چربی ها می شود، ممکن است جذب ویتامین های محلول در چربی را مختل کند. به همین دلیل توصیه می شود افراد در کنار آن با تجویز پزشک خود برخی از ویتامین ها را نیز مصرف کنند. با رسیدن فرد به وزن ایده آل لازم است که مصرف دارو قطع شود.

داروهای ضد اشتها

دسته بعدی، داروهایی هستند که بر اشتهای افراد تاثیر می گذارند و از این طریق باعث کاهش مصرف موادغذایی می شوند و کاهش وزن را به دنبال خواهند داشت. این داروها مکانیسم های گوناگونی دارند که از طرق مختلف باعث کاهش اشتها می شوند. سر دسته این داروها، ترکیبی است به نام «سیپروترامین» که با تاثیر بر واسطه های شیمیایی موجود در پایانه های عصبی، اثر خود را اعمال می کند. این دارو که سال ها با عملکردی قابل قبول، فروش بالایی در بازار دارویی جهان داشت، به دلیل عوارض مهلک مانند حملات فشار خون و خطر مرگ ناگهانی، تاییدیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده را از دست داد و در حال حاضر توسط مجامع علمی توصیه نمی شود. سایر داروها که از این طریق باعث کاهش وزن می شوند نظیر فن فلورامین که پیش از سیپروترامین در بازار دارویی موجود بودند نیز به دلیل بروز عوارض خطرناک، مدت هاست که از سوی مجامع علمی کنار گذاشته شده اند.

خطرناک ترین داروها

در کنار دو دسته داروی یادشده، داروهای متفاوت و رنگارنگ با بسته بندی های زیبا وجود دارند که از طریق مبادی علمی تهیه، تبلیغ و عرضه می شوند. این گروه همان داروهایی هستند که به صورت روزمره در برخی نشریات و شبکه های ماهواره ای با ادعاهای عجیب و غریب تبلیغ شده و محل فروش آنها هم مکانی غیر از داروخانه هاست. گرچه این داروها مکانیسم های مختلفی دارند عمدتا اثر ناچیزی روی کاهش وزن دارند یا چنان اثر زیانباری در بدن دارند که همراه کاهش وزن، اثرات نامطلوب و جبران ناپذیری برای مصرف کنندگان خود به همراه خواهند داشت. با کمال تاسف این داروها که گاه توسط برخی از باشگاه های ورزشی، آرایشگاه ها یا عطاری ها و با بسته بندی های زیبا و عمدتا تحت عنوان داروهای گیاهی عرضه می شوند، پایه و اساس سالمی نداشته و فقط با قصد سودجویی نه تنها منابع مالی مشتریان خود را به باد می دهند بلکه در بسیاری از موارد با بروز عوارض مهلک و زیان آور، موجب دردسر روزافزون مصرف کنندگان می شوند. عوارضی مانند مشکلات شدید کبدی، ریزش مو، به هم ریختن متابولیسم بدن و به هم خوردن تعادل هورمونی، افزایش فشار خون، سکته، دیابت، چربی خون و در برخی موارد بروز سرطان ها که می تواند به دنبال مصرف این داروها ایجاد شود.

قرص هایی که شما را بیمار می کنند

جالب است بدانید که در یک پروژه علمی پژوهشی که اخیرا در پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توسط پروفسور فریدون عزیزی و همکاران شان انجام شده، ۹ نوع از این قرص ها و کپسول ها مورد آزمایش قرار گرفت و نتیجه این بود که شش مورد از این داروها حاوی تری یدوتیرونین یا همان هورمون غده تیرویید بودند. به عبارت دیگر این داروها با ایجاد پرکاری مصنوعی تیرویید، که خودش نوعی بیماری محسوب می شود و با آسیب رساندن به سایر ارگان ها موجب کاهش وزن می شوند. سه داروی دیگر حاوی ماده روانگردان پی سی پی موسوم به گرد فرشته بودند که سبب بروز عوارضی مانند خشکی دهان، لرزش دست ها، افزایش فشار خون، سردرد، اختلال در خواب، کاهش اشتها، سرخوشی، تپش قلب و البته خطرناک تر از همه تمایل به مصرف مجدد (یعنی مشابه حالت اعتیاد) می شوند. از نکات جالب توجه این پژوهش این بود که مشخص کرد به رغم ادعاهای آمده روی برچسب داروها، هیچ ماده گیاهی ای در ترکیب آنها یافت نشد. همچنین براساس بررسی های به عمل آمده هیچ سابقه ای از محل تولید آن در کشور سازنده به دست نیامد.

یکی دیگر از محصولات لاغری، دارویی است که از نوعی جلبک سبزرنگ به نام « آلگومد » ساخته می شود. این دارو در ایران موجود است و بسیار در مورد آن تبلیغ می شود اما مستندات خاصیت لاغری آن را تایید و حمایت نمی کند. این دارو خطری برای سلامت ندارد اما باید بدانید که هیچ دارویی بدون عارضه نیست. پزشکان همیشه مضرات و منافع دارو را در دو کفه ترازو می گذارند و می سنجند که آیا آن را برای بیمار تجویز کنند یا خیر. حتی یک استامینوفن ساده هم می تواند عوارض داشته باشد منتها برخی از عوارض قابل چشم پوشی هستند و به همین دلیل می توان آن ماده خوراکی را به عنوان دارو تجویز کرد.

لاغر کننده های طبیعی

در بین انواع چای، مصرف چای سبز انحصارا می تواند در کاهش وزن کمک کننده باشد اما نمی توان به عنوان یک داروی کاهنده وزن از آن نام برد بلکه فقط در کنار رژیم غذایی می تواند تا حدی به کاهش وزن کمک کند. همچنین قرص چای سبز و سرکه سیب نیز در حد بسیار کمی می توانند به لاغری کمک کنند اما نه به اندازه داروهایی که توسط مجامع علمی تایید شده اند. مصرف این مواد ضرر چندانی ندارد و منع نمی شود، اما اینکه بخواهیم برای کاهش وزن به آنها دل ببندیم، اشتباه است. روزانه حداکثر یک عدد قرص چای سبز یا سرکه به عنوان چاشنی در کنار غذا منعی ندارد.

در انتها این سه نکته مهم را از یاد نبرید :

1 - غلبه بر اضافه وزن و چاقی جز از طریق تغییر شیوه زندگی با اصلاح الگوی تغذیه و فعالیت بدنی میسر نیست و داروها در این میان نقش کمکی دارند.

2 - مصرف هیچ کدام از داروهای لاغری بدون تجویز پزشک دارای شماره نظام پزشکی مجاز نیست، حتی اگر دارویی توسط کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی تجویز شد، پیش از مصرف آن با پزشک خود مشورت کنید.

3 - هرگز از عاملان غیرمجاز و بدون مجوز وزارت بهداشت دارو تهیه نکرده و برای تهیه دارو به داروخانه ها مراجعه نکنید.

کسانی که به این سه نکته توجه نمی کنند و به امید معجزه به داروهای غیرمجاز رومی آورند باید منتظر عوارض ناخواسته آنها باشند.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

پنج شنبه 30/6/1391 - 13:40
خواص خوراکی ها

در این میان، مدیریت استرس برای برخی افراد آسان است اما در برخی دیگر عامل بروز بسیار ناراحتی ها ازجمله یبوست، بی اشتهایی و پراشتهایی عصبی می شود.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید با تغذیه صحیح می توان تا حدودی عوارض استرس های روزانه را کم کرد. گفت و گو دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این زمینه بخوانید:

*آقای دکتر! آیا از طریق تغذیه می توان استرس را کاهش داد؟

استرس یا تغییر وضعیت روانی فرد چه در جهت مثبت چه در جهت منفی، معمولا در اثر عوامل محیطی بروز می کند و اگر این عوامل شدید با شند، نباید انتظار داشت که با تمهیدات تغذیه ای فردی ناآرام را به فردی آرام و مدیر تبدیل کرد. ما هیچ گونه غذای جادویی نداریم که فردی را که در شرایط استرس زا قرار می گیرد و زندگی اش دچار خدشه و دشواری شده، درمان کند.

*یعنی تنوع تغذیه تاثیری در حالت های روانی ما ندارد؟

البته که دارد ولی در این راستا دو مساله قابل توجه را باید درنظر گرفت؛ اول اینکه عادت بدغذایی و تغذیه نادرست می تواند توان ذهنی را در مواجهه با عوامل استرس زا کاهش دهد و درنتیجه مدیریت شرایط استرس زا خدشه دار می شود و این مساله به ضرر فرد است. دوم آنکه تغذیه خوب و درست به فرد کمک می کند از حداکثر توانایی روانی و جسمی خود بهره بگیرد و با شرایط استرس زا بهترین مقابله را داشته باشد.

هم ترین اصول تغذیه ای که در این رابطه باید رعایت کنیم، کدامند؟

مهم ترین اصل، داشتن نظم غذایی است زیرا بی نظیمی غذایی خود استرس زاست. داشتن تنوع غذایی اصل مهم دیگر است. برای آنکه به کمک مواد غذایی مصرفی بخواهیم توان بالقوه ذهنی مان را افزایش دهیم باید تنوع غذایی مان را رعایت کنیم زیرا توزیع مواد مغذی در خوراکی ها گسترده است.

*آیا غیر از این عادت ها، ماده غذایی خاصی بیش از سایرین می تواند موثر باشد؟

میوه و سبزی ها به خصوص انواع رنگی شان، منابع غذایی کربوهیدارت های پیچیده، املاح معدنی و برخی دمنوش ها.

*خوردن میوه و سبزی چه ارتباطی با کاهش استرس دارد؟

میوه و سبزی ها غنی از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و فیتوکمیکال ها (مواد شیمیایی حیاتی با منشاء حیاتی) هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند و کاهش استرس ناشی از بیماری و سایر استرس ها را در پی دارند.

*از میان میوه ها و سبزی ها کدام یک بهترند؟

تمام میوه ها و سبزی ها مفید هستند اما آواکادو به دلیل ترکیبی که دارد، شادی از این لحاظ مثال زدنی باشد. این میوه چرب گرمسیری به دلیل داشتن اسیدهای چرب خاص و پتاسیم به کنترل فشارخون که در شرایط استرس زا بالا می رود، کمک می کند. پتاسیم برخلاف سدیم که عموم مردم آن را به عنوان بالابرنده فشارخون می شناسند روی قطر رگ ها تاثیر می گذارد و فشار خون را پایین می آورد.البته ممکن است هرکسی از طعم آواکادو به عنوان میوه خوشش نیاید ولی می توان در تهیه سالاد از آن استفاده کرد.

درصورتی که این میوه با ترکیب استثنایی اش در دسترس نبود، می توان از موز که حاوی پتاسیم و روغن زیتون که سرشار از اسیدهای چرب ضروری است استفاده کرد.

*اشاره ای به کربوهیدارت های پیچیده کردید. این موضوع درمورد کربوهیدارت های ساده هم صدق می کند؟

نه، درواقع هرچه قندهای ساده بیشتری صرف کنیم، قند خون سریع بالا و نهایتا پایین می آید. با افت قند خون برخی هورمون ها نظیر هورمون استرس در بدن ترشح می شوند تا قند را حفظ کنند و حالتی شبیه شرایط و حالت های استرس در ما رخ می دهد. در این شرایط معمولا خانم ها تصور می کنند فشارشان پایین است و سعی می کنند شیرینی بخ ورند تا آرامش خود را بازیابند. به مرور شخصی که این رویه را پیش می گیرد به مواد قندی معتاد می شود و با آن آرامش می یابد. اثر این موضوع به خصوص در کسانی که نمود استرس در آنها به شکل اضطراب است، بیشتر دیده می شود.

*کربوهیدارت های پیچیده چطور به کاهش استرس کمک می کنند؟

این نوع از کربوهیدرات ها، قند خون را دیر بالا می برند و دیر هم پایین می آورند درنتیجه هورمون های استرس در بدن ترشح نمی شوند.

*وقتی فردای با شیرینی آرامش می یابد چه راهکاری توصیه می کنید تا این عادت را ترک کند؟

میان وعده ها در این بین نقش مهمی ایفا می کنند. بهترین میان وعده باری این افراد نان است چون هم کربوهیدرات پیچیده دارد و هم اینکه افراد مع مولا تنها در شرایط گرسنه بودن آن را مصرف می کنند برخلاف شیرینی که فرد از روی هوس آن را می خورد.

*املاح معدنی چه نقشی در کاهش استرس دارند؟

املاح به خصوص پتاسیم، روی، مس و آهن در سیستم های آنزیماتیک شرکت دارند و بودنشان در بیوسنتز میانجی های عصبی ضروری است. کمبود این املاح به خصوص آهن در کاهش توانایی های ذهنی موثر است و در ضمن می تواند توان فرد را در مقابل بسیاری از عوامل استرس زا کاهش دهند.

*چه مواد غذایی مناسبی بخوریم که حاوی این املاح باشند؟

به طور کلی، املاح معدنی در گوشت ها، غلات و... موجودند اما مغزدانه ها منحصر به فردترند و در یک بسته بندی خاص حاوی عناصر معدنی با برخی ویتامین ها مانند E.B و اسیدهای چرب ضروری هستند. مغزها، هیچ کدام بر دیگری ارجح نیستند و باید تنوع را در برنامه غذایی شان رعایت کرد ولی به عنوان پیشنهاد باید بگویم برخی از مغزها مثل بادام زمینی و با دام بیشتر توصیه می شوند.

*از دمنوش ها کدامیک بهترند و چرا؟

در طب سنتی گفته می شود برخی دمنوش ها به خصوص بابونه در تخفیف اضطراب و خواب آرام موثرند. این موضوع بیشتر از لحاظ تجربی به اثبات رسیده تا اینکه جنبه علمی داشته با شد ولی حتی اگر ترکیب های آنها به تخفیف حالت های تنیدگی کمک نکند، آنتی کاسیدان هایشان در سلامت کامل بدن تاثیرگذار است.

*چای چطور؟

گفته می شود چای به دلیل کافئین و تاثیری که روی ضربان قلب و قوای دماغی دارد بهتر است در شرایط استرس آور مصرف نشود اما به نظر بنده، مصرف متعادل آن یعنی حداکثر 4 فنجان در روز می تواند آرامش بخش باشد.

*آیا مواد غذایی استرس آور یا تشدیدکننده این حالت هم داریم؟

غیر از قندهای ساده و کافئین زیاد که به آن اشاره کردیم، الکل هم برخلاف حس آرام بخشی ابتدایی ای که دارد، محرک دستگاه عصبی و قلب و عروق است.

*از مواد غذایی که بگذریم، استرس گاهی باعث یبوست می شود! با این مشکل چه کنیم؟

درست است. البته باید از 2 بعد به این موضوع نگاه کرد؛ گاهی حالت روانی فرد روی سیستم عصبی و حرکت های روده تاثیر می گذارد و باعث یبوست می شود ولی در برخی شرایط، حالت روانی روی الگوی غذایی و نظم غذایی فرد تاثیر می گذارد. در حالت دوم با تنظیم برنامه غذایی و مصرف بیشتر میوه و سبزی می توان از این مساله پیشگیری یا آن را برطرف کرد اما در حالت اول فرد باید روش های مدیریت مواجهه با شرایط استرس زا را بیاموزد.

*برای افرادی که در این شرایط دچار بی اشتهایی یا پراشتهایی عصبی می شوند چه توصیه ای دارید؟

این دو موضوع به درمان های رواین نیاز دارند. بعد از آنکه فرد از سوی روان پزشک تحت درمان قرار گرفت می توان برنامه غذایی او را اصلاح کرد.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

پنج شنبه 30/6/1391 - 13:38
دانستنی های علمی

حتما" همه شما می دانید که وقتی از خانه خارج می شوید باید از ضد آفتاب استفاده کنید اما گاهی با وجود اینکه از ضد آفتاب استفاده کرده اید وقتی به خانه بر می گردید با کمال تعجب می بینید که دچار آفتاب سوختگی شده اید.

در اینجا به اشتباهات رایجی که موجب می شود ضد آفتاب نتواند از شما در برابر آفتاب محافظت کند اشاره می کنیم و راه حل آن را هم ذکر می کنیم.

1 - اشتباه بسیاری از شما این است که درست قبل از اینکه به پارک و یا ساحل بروید از ضد آفتاب استفاده می کنید و گمان می کنید که از آفتاب سوختگی در امان خواهید ماند.

حقیقت این است که شما باید ۳۰ دقیقه قبل از قرار گرفتن در معرض نور خورشید ، از ضد آفتاب استفاده کنید.

پوست شما باید فرصت کافی برای جذب مواد تشکیل دهنده ضد آفتاب را داشته باشد تا این ضد آفتابها کارایی لازم را داشته باشند و بتوانند از پوست شما دربرابر نور خورشید محافظت کنند.

2 - یکی دیگر از اشتباهات رایج شما این است که فکر می کنید موهایتان می تواند از تمام قسمتهای پوست سر شما درب رابر آفتاب محافظت کند.

اما حقیقت این است که پوست سر هم ممکن است دچار آفتاب سوختگی شود.

بعضی از قسمتهای سر مثل خط رویش موها و فرق که ضخامت موها در آنها کمتر از جاهای دیگر سر است ، بیشتر ممکن است دچار آفتاب سوختگی شوند. بهترین وسیله برای محافظت از پوست سر دربرابر آفتاب سوختگی ، کلاه است.

3 - اشتباه رایج دیگر این است که شما گمان می کنید اگر از یک ضد آفتاب با اس پی اف بالا استفاده کنید این ضد آفتاب در تمام طول روز از پوست شما محافظت می کند و نیازی به تمدید آن ندارید.

حقیقت این است که هیچ ضد آفتابی نمی تواند بیش از دو ساعت و در تمام طول روز از شما محافظت کند.

انواع ضد آفتابها بعد از دو ساعت تاثیر و کارایی خود را از دست می دهند پس یک قانون مهم برای جلوگیری از آفتاب سوختگی این است که ضد آفتابمان را هر دو ساعت تمدید کنیم.

4 - اشتباه دیگر شما این است که گمان می کنید اگر از یک ضد آفتاب ضد آب استفاده کنید بعد از شنا کردن نیاز به تمدید ندارد.

حقیقت این است که ضد آفتابهای ضد آب فقط تا زمانی که شما در آب هستید از پوست شما محافظت می کنند.

لوسیونهای ضد آب فقط به مدت ۴۰ دقیقه آنهم تا زمانیکه در آب هستید از پوست شما محافظت می کنند.

5 - بسیاری گمان می کنند که اگر پوست تیره و یا برنزه دارند از آفتاب سوختگی در امان هستند.

واقعیت این است که انواع پوستها به محافظت در برابر آفتاب نیاز دارند.

آفتاب تبعیض قائل نمی شود و همه انواع پوستها را می سوزاند.

6 - بسیاری از پدر و مادرها گمان می کنند که بچه های زیر ۶ ماه برای استفاده از ضد آفتاب خیلی جوان و کوچک هستند .

اما حقیقت این است که همه بچه ها در هر سنی که هستند می توانند از ضد آفتاب استفاده کنند.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

پنج شنبه 30/6/1391 - 13:36
آموزش و تحقيقات

مدل های کیف های مدرسه بسیار متنوع هستند، در هر قیمتی کیف وجود دارد، بنابراین انتخاب کیف مناسب برای بچه ها کار ساده ای نیست. اگر برای خرید دچار تردید شده اید، به اصلی ترین معیارها که در اختیارتان می گذاریم، توجه کنید.

1 - یک کیف خوب سبک است

2 - یک کیف خوب باید قابل استفاده باشد، نباید بزرگتر از شانه های کودک باشد

3 - محکم و بادوام

4 - کیفی با بندهای چرمی و پُر شده با پنبه

5 - کیف چرخدار یا بدون چرخ؟

یک کیف خوب سبک است

کیف مدرسه به محض اینکه پر می شود، نباید سنگین تر از 10% وزن کودک باشد. بنابراین بهتر است کیفی سبک انتخاب کنید، تحقیقاتی که در این زمینه به انجام رسیده اند، نشان می دهند بچه هایی که کیف های شان تا 8 کیلوگرم وزن دارند، دو برابر بیشتر از بقیه برای حمل کیف شان دچار زحمت می شوند.

یک کیف خوب باید قابل استفاده باشد، نباید بزرگتر از شانه های کودک باشد

این معیار مهمی است که باید رعایت شود، کیف مدرسه نباید به هیچ وجه بزرگتر از شانه های کودک باشد. این کیف باید متناسب با دورۀ آموزشی، سن و ساختار بدنی او باشد. علاوه بر این، باید قابل استفاده باشد و بتوان به راحتی با آن کار کرد.

محکم و بادوام

کودک تمایل دارد بدون نظم و ترتیب و با بی قیدی وسایلش را درون کیفش جا دهد، بهتر است یک کیف مدرسۀ محکم و بادوام برای فرزندتان انتخاب کنید تا وسایلی که درهم و برهم درون کیف جا داده شده اند، شانه های او را زخمی نکند.

کیفی با بندهای چرمی و پُر شده با پنبه

یک کیف که بندهای چرمی داشته باشد و این بندها با پنبه پُر شده باشند، برای راحتی کودک ضروری است. فراموش نکنیم که تمام وزن کیف به طور مستقیم بر روی شانه های کودک سنگینی می کند.

بهترین حالت این است که بندها، کیف را در وضعیت مناسب روی شانه ها قرار بدهند و حرکات آن را کم کنند.

کیف چرخدار یا بدون چرخ؟

حُسن کیف های چرخدار واضح و مبرهن است، به شرطی که قرار نباشد کودک همراه با آن از پله ها بالا برود. بنابراین قبل از خرید کیف چرخدار باید سئوال هایی برای شما در ذهن تان مطرح شود. اگر شما در طبقۀ دوم آپارتمانی فاقد آسانسور زندگی می کنید، و یا کلاس فرزندتان در طبقۀ دوم مدرسه واقع شده است، ضررهای یک کیف چرخدار بیشتر از فواید آن است، زیرا این نوع کیف ها سنگین هستند!

و در آخر اینکه برای حمل کردن، چیزهای سنگین مثل کیف به فرزندتان آموزش دهید، باید به او یاد دهید که به درستی کیفش را حمل کند تا برای کمرش مشکلی پیش نیاید.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

پنج شنبه 30/6/1391 - 13:35
موفقیت و مدیریت

امروزه پول برخلاف گذشته های دور به دغدغه اصلی بدل شده است بسیاری از جوان ها مایلند که خیلی زود و بی درد سر به پول برسند پول دیگر مثل گذشته چرک کف دست خوانده نمی شود و بسیاری آن را حلال مشکلات می دانند.

تصور کنید جوانی که می خواهد به استقلال مالی برسد چند سال باید کار کند تا بتواند هزینه سنگین ازدواج خود را بپردازد، چند سال باید کار کند تا پول پیش یا رهن خانه را پس انداز کند یا حتی جهیزیه بخرد یا برای ادامه تحصیل با فراغ بال به شهر و دیار دیگری برود، شاید به همین دلیل هم هست که بسیاری را در اطرافمان می بینیم که مشغول چند کار دائم و پاره وقت به طور همزمان هستند و البته دائم هم گله دارند که به جایی نمی رسند .

راستش این موضوع هر چند به ظاهر اقتصادی است و در حیطه مباحث این صفحه نمی گنجد اما دارای پس زمینه های محکم روانی است. در واقع ما معتقدیم تا آنها در پس زمینه ذهن ما اصلاح نشوند این تلاش های مادی به جایی نمی رسند. تا وقتی که معتقدید پول چرک کف دست است، برکت ندارد، پول پلید و ناپاک است، روح آدم را آلوده می کند و یا اینکه همه پولدارها حقه بازند و یک گوشه دلشان خالی است و با کار حلال نمی شود ثروتمند شد، یقینا نمی توانید پولدار شوید یا از پولدار شدن خود لذت ببرید.

اینکه مرتب پیش این و آن هم بگوئید که بدهکارم و قرض دارم و به قول گفتنی زار بزنید هم جز آنکه مناعت طبع شما را زیر سوال می برد قرض و بدهی بیشتری برایتان به ارمغان می آورد. پس چه باید کرد؟

در نخستین گام باید نگاهمان را به موضوع پول و ثروت عوض کنیم. نمی توانیم مدام آن را مذمت کنیم و بعد بخواهیم یک شبه میلیونر شویم!

باید ابتدا احساس ما احساس خوبی به پول باشد و به فوایدی که پولدار بودن ما می تواند برای خود، خانواده، اطرافیانمان و حتی جامعه مان داشته باشد تمرکز کنیم. کارهای جزئی که می تواند دنیا و آخرت ما را بسازد و رسیدن به لبخند شادی دردمندی که با یاری ما به آرامش رسیده است و نیز شکرگزار بودن در قبال هر آنچه که هر چند اندک در ابتدای این راه بدست می آوریم و بعد هم پیدا کردن راه های درست و تمرکز بر روی هدفی که می بایست با اهداف انسانی و اخلاقی آمیخته باشد.

برای ثروتمند شدن باید احساس خوبی نسبت به کار و حرفه خود داشته باشید و از تمام وجود باور داشته باشید که لیاقت و شایستگی آن را دارید که ثروت را وارد زندگی خود کنید. حتما در اطراف خود کسانی را دیده اید که پولدار بوده اند اما ورشکست شده اند و نیز افرادی که مرتبا پله های ترقی را چنان طی می کنند که حتی اطرافیانشان هم از یاد می برند که آنها از کجا شروع کرده بودند!

خیلی ها اوضاع نابسامان اقتصادی، رقابت شدید، نداشتن پشتوانه های مالی و حمایت های بانکی و حتی داشتن خانواده ای فقیر و متوسط را مانع پولدار شدن می دانند در حالی که هیچ یک از آنها جزو علل اصلی به حساب نمی آیند و فقط پیش پا افتاده ترین بهانه هایی هستند که ما برای پنهان شدن پشت رخوت ها و بی حالی های درونی خود! بدان ها چنگ می زنیم!

برای همین هم هست که برای پولدار شدن مثل هر کار دیگری می بایست ابتدا و در گام نخست یک طرح اولیه داشت، همین نداشتن طرح است که وقتی بسیاری ناگهان پله های ترقی را طی می کنند و پولدار می شوند به ناگهان هم آن را از دست می دهند. اگر می خواهید پولدار شوید باید از همین حالا بدانید برای چه و وقتی که پولدار شدید می خواهید به چه حسی برسید و با آن پول چه کار کنید و حتی تا کجا پیش بروید، حتی لازم است با برنامه ریزی دقیق مبلغ آن را هم مشخص کنید.

به قول هارواکر نویسنده کتاب اسرار ذهن ثروتمند، بیشتر مردم ترموستات های ذهنشان برای بدست آوردن هزار دلار، برای چند صد دلار و برخی حتی زیر صفر تنظیم شده است و بدون آنکه علتش را بدانند هیچ حرکتی از خودشان برای کسب پول انجام نمی دهند. در واقع بیشتر مردم به ظرفیت واقعی خود دست نمی یابند، بیشتر افراد موفق نیستند زیرا براساس آنچه که می توانند ببینند حرکت کرده و از نظر فکر و عمل سطحی نگر هستند.

اگر در جایی از کتابش می گوید: « درختی را در نظر بگیرید فرض کنیم این درخت نمایانگر زندگی است، بر روی این درخت میوه های متعددی وجود دارد. در زندگی ما، میوه ها همان نتایجی هستند که از اعمال خود می گیریم. پس ما به میوه ها که همان نتایج اعمال خود هستند نگاه می کنیم و از دیدن آنها شادمان می شویم. اما زمانی که تعداشان کافی نیست، کوچک هستند و طعم خوبی ندارند چه باید کرد؟

بیشتر ما متوجه میوه یا نتیجه کار خود هستیم اما در حقیقت باید به عواملی که این میوه ها را به وجود آورده است توجه کنیم. مثل بذر و ریشه ها. بذری که زیر زمین است محصول رهایی زمین را ایجاد کرده است. این نادیدنی ها هستند که دیدنی ها را می سازند.

یعنی اینکه اگر ما خواهان تغییر دادن میوه ها هستیم، اول باید ریشه ها را تغییر دهیم. اگر مایلید مواردی که در زندگی قابل دیدن هستند را تغییر دهید، باید آنچه که قابل دیدن نیستند را تغییر بدهید.»باید ذهنمان و درونمان را اصلاح کنیم و زمینه را اندک اندک برای پولدار شدن و به ثروت رسیدن فراهم کنیم بعد به راهکارهایی که نویسندگان و ثروتمندان ارائه کرده اند، بپردازیم.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

پنج شنبه 30/6/1391 - 13:34
سياست

پنجاه و ششمین اجلاس سالانه آژانس بین المللی انرژی اتمی صبح امروز با سخنرانی ˈیوکیا آمانوˈ مدیرکل آژانس آغاز می شود و تا پایان هفته ادامه دارد.

ˈفریدون عباسیˈ رییس سازمان انرژی اتمی ایران نیز از سخنرانان اصلی روز آغازین اجلاس سالانه آژانس است.

قرار است در این اجلاس یک هفته ای موضوعات مختلفی از جمله کاربردهای انرژی هسته  ای در زمینه پزشکی، کشاورزی، صنعت، نیروگاه ها، ایمنی هسته  ای، امنیت هسته  ای، پادمان ها و برنامه و بودجه مورد بحث و بررسی قرار  گیرد.

یکی از موضوعات مهمی که در این اجلاس بررسی می شود بحث توانمندی اتمی رژیم صهیونیستی است.

به رغم تلاش آمریکا، اسراییل و برخی کشورهای غربی برای وادار کردن آژانس بین المللی انرژی اتمی به سکوت در برابر پرونده اتمی رژیم صهیونیستی، خبرها حاکی از آن است که با تاکید کشورهای عضو جنبش عدم تعهد و کشورهای عربی قرار است پرونده اتمی این رژیم بار دیگر در نشست آژانس روی میز قرار گیرد.

در حقیقت چهار ماه پس از برگزاری ˈنخستین کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح های هسته ایˈ در وین که به محل اعتراض جهانی علیه سلاح های اتمی رژیم صهیونیستی تبدیل شد، گویی زمینه بررسی جدی پرونده اتمی اسراییل در آژانس فراهم شده است.

گفتنی است، یوکیو آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی یک سال و نیم پیش خواستار پیوستن اسراییل به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای(ان.پی.تی) و بازدید از زرادخانه هسته ای این رژیم توسط آژانس شد.

آمانو در آن زمان با ارسال نامه ای به 151 عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی خواستار ارائه پیشنهاد برای چگونگی واداشتن اسراییل به امضای پیمان ان.پی. تی شد.

البته چهار ماه پیش در کنفرانس بازنگری ان پی تی، با اعتراض شدید سفرا و نمایندگان کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در آژانس بین المللی انرژی اتمی به سلاح های اتمی رژیم صهیونیستی این موضوع وارد فاز جدیدی شد.

در آن زمان نماینده کشورهای عرب در آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز طی سخنانی تاکید کرد: باید اسراییل را وادار به پذیرش معاهده ˈان پی تیˈ کرد.

ˈمکرم القیسیˈ سفیر اردن به عنوان نماینده سفرای کشورهای عرب در آژانس بین المللی انرژی اتمی در نخستین کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای، تصریح کرد: واداشتن اسراییل به امضای معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای(ان.پی.تی) می تواند به نقطه قوت تلاش آژانس برای عاری ساختن خاورمیانه از سلاح های اتمی تبدیل شود.

در نخستین روز نشست کمیته مقدماتی کنفرانس بازنگری معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای ، محمد مهدی آخوندزاده معاون امور حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه ایران و رییس هیات ایرانی در این نشست، سلاح های اتمی اسراییل را تهدیدی برای صلح جهانی دانست.

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز در این نشست گفت: یکی از نگرانی های جامعه بین الملل توانمندی هسته ای رژیم صهیونیستی است که هیچ نظارت و کنترل بین المللی بر آن وجود ندارد.

علی اصغر سلطانیه افزود: بحث عاری سازی خاورمیانه از سلاح های هسته ای در چند دهه گذشته همواره مطرح شده و یکی از شرط هایی که کشورهای عاری از سلاح های هسته ای و ما برای تمدید این معاهده قبول کردیم این بود که رژیم صهیونیستی توانمندی اش را در این زمینه از بین ببرد و به این معاهده بپیوندد و همه فعالیت هایش زیر نظارت آژانس قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه این خواست برحق جامعه بین الملل محقق نشده، افزود: با این پتانسیل خطر برای صلح جهانی همچنان وجود دارد و ما از هر فرصتی برای بازگو کردن واقعیت ها و این خطر رژیم صهیونیستی استفاده می کنیم.

نمایندگان سازمان های غیردولتی نیز که خود را از سراسر دنیا به وین رسانده بودند، از دیگر معترضان به سلاح های اتمی اسراییل و حمایت غربی ها از این رژیم بودند.

این نهادهای مدنی که بیشتر از ژاپن و کشورهای اروپایی بودند در بیانیه ها و نشریات خود حملات تندی را علیه رژیم اسراییل و کشورهای غربی مطرح کردند.

آنها با اشاره به شعر اخیر ˈگونتر گراسˈ نویسنده آلمانی و برنده جایزه نوبل ادبیات، تاکید کردند که سلاح های اتمی رژیم صهیونیستی تهدیدی برای صلح جهانی است.

حال چهار ماه پس از این اعتراض های گسترده علیه رژیم صهیونیستی خبرها حاکی از آن است که پرونده اتمی این رژیم بار دیگر بر روی میز آژانس قرار گرفته و قرار است در جلسه این هفته آژانس به آن پرداخته شود.

طبق جدیدترین گزارش ها در کنار جنبش غیر متعهدها ، 17کشور عرب عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز که عموما عضو این جنبش هستند ، با ارائه سندی به کمیسیون مقدماتی آژانس، اعلام کرده اند که اسراییل با خودداری از باز کردن درهای تأسیسات اتمی خود برای بازرسی بین المللی، خاورمیانه را در معرض ˈخطر هسته ایˈ قرار داده و صلح در خاورمیانه را تهدید می کند.

این 17 کشور عربی تاکید کرده اند که دور ماندن فعالیت های هسته ای اسراییل از معرض بازرسی های آژانس، موجب به بن بست رسیدن تلاش ها برای پاکسازی منطقه خاورمیانه از سلاح های کشتار جمعی و به ویژه سلاح های هسته ای می شود.

گفتنی است مجمع عمومی سازمان ملل متحد از سال 1994 تا سال 2011 هر سال با صدور قطعنامه ای از اسراییل خواسته است تا به ان پی تی پیوسته و از «چارچوب اساسنامه و مقررات پادمانی» آژانس تبعیت کند. آژانس نیز از سال 1987 تا سال 1991 (پنج سال مداوم) و همچنین در سال 2009 با صدور قطعنامه، درخواست مشابهی را مطرح کرده است.

در جریان کنفرانس عمومی آژانس در سال 2011 نیز از تمامی کشورهای خاورمیانه خواسته شد تا به معاهده ان پی تی بپیوندند و این درحالی است که رژیم اسراییل تنها کشور منطقه می باشد که به ان پی تی نپیوسته است.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

پنج شنبه 30/6/1391 - 13:32
اخبار

پلیس امنیتی تایلند به منظور حفاظت از سفارت آمریکا در بانکوک در مقابل معترضان به فیلم ضداسلامی در اطراف این ساختمان مستقر شد.

واشنگتن پست نوشت: بیش از 700 نیروی امنیتی تایلند به منظور حفاظت از سفارت واشنگتن در بانکوک در اطراف این سفارت مستقر شدند تا از ورود معترضان به داخل ساختمان جلوگیری شود.

سفارت آمریکا اندکی بعد از شروع تظاهرات مردم تایلند در مقابل این ساختمان اعلام کرد که فعلا تا اطلاع ثانوی هیچ خدماتی ارائه نمی دهد.

«والتر برانولر» سخنگوی سفارت واشنگتن در تایلند گفت: پلیس تایلند به سفارت اعلام کرد که قرار است تظاهرات گسترده ای در مقابل سفارت برگزار شود.

وی گفت: ما نمی دانیم چه تهدیدی ما را تهدید می کند اما شهروندان آمریکایی باید مراقب باشند.

براساس این گزارش، مسلمانان تایلند در شبکه فیس بوک فراخوان برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز در اعتراض به ساخت فیلم موهن علیه پیامبر اسلام در مقابل سفارت آمریکا داده اند.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

پنج شنبه 30/6/1391 - 13:31
اخبار

دکتر رضا روستا آزاد در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت دکتر عطاردی استاد بازداشت شده این دانشگاه در آمریکا، گفت: دکتر عطادی در پیامکی که از طریق همسرش به من ارسال شد، اعلام کرده است که بنا بر اظهار دادستان، دولت مرکزی آمریکا و بخش قضایی بر این باور است که دانشگاه شریف نقش عمده ای در توفیقات کشور دارد.

وی ادامه داد: از این رو قصد دارند با سختگیری بر دکتر عطاردی وی را آیینه عبرت دیگران قرار دهند تا اساتید شریف مشارکتی در امور عمومی کشور نداشته باشند.

رئیس دانشگاه صنعنی شریف گفت: پیش از این هم در نامه ای اعتراضی به بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل ضمن تشریح فعالیت های علمی دکتر عطاردی به عنوان یک عضو هیأت علمی که صرفاً مشغول فعالیت های صلح آمیز علمی بوده و طبعاً در جهت تجهیز آزمایشگاه خود فعال بوده است، خواسته ایم تا در خصوص آزادی ایشان تلاش کنند.

دکتر عطاردی بیش از 9 ماه پیش در بدو ورود به کشور آمریکا به اتهام شکستن تحریم های این کشور در شهر لس آنجلس دستگیر شد. وی در حال حاضر در حبس خانگی بسر می برد و در انتظار حکم دادگاه است.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

پنج شنبه 30/6/1391 - 13:30
اخبار

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به دنبال ادعای واهی یكی از مسوولان عراقی ـ كه خود تحت تعقیب قضایی قرار دارد ـ مبنی بر استفاده ایران از حریم هوایی عراق برای انتقال سلاح به سوریه، علی الموسوی، سخنگوی نوری المالكی، نخست وزیر عراق با تكذیب شایعات منتشر شده، تصریح كرد كه كشورش هرگز به كشوری اجازه نمی دهد تا از حریم هوایی اش برای انتقال سلاح به سوریه استفاده كند.

به گزارش سیریانیوز، وی ادامه داد كه عراق مصمم است تا از هرگونه جانبداری از هریك از طرف های درگیر در سوریه خودداری كند.

طارق الهاشمی، معاون رییس جمهور عراق روز گذشته در ادعاهای بی اساسی مدعی شد: دولت عراق به ایران اجازه می دهد تا از طریق حریم هوایی این كشور سلاح در اختیار نظام سوریه قرار دهد.

الهاشمی هم چنین مدعی شد كه دولت نوری المالكی به انتقال مهمات و اسلحه به نظام سوریه اعتراضی نمی كند.

 

منبع : سیمرغ

بازنشر : ایران گراند

پنج شنبه 30/6/1391 - 13:28
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته