• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 896
تعداد نظرات : 412
زمان آخرین مطلب : 4408روز قبل
آلبوم تصاویر


يکشنبه 4/10/1390 - 12:14
آلبوم تصاویر
يکشنبه 4/10/1390 - 12:13
آلبوم تصاویر
يکشنبه 4/10/1390 - 12:12
سلامت و بهداشت جامعه
جام جم آنلاین: یك محقق طب اسلامی گفت: در نوشابه‌های كولادار موادی به نام كافئین و تئوبرومین وجود دارد كه موجب بروز یبوست، حساسیت و زودرنجی می‌شود، به دلیل این‌كه این مواد فوق‌العاده محرك است.

سیدعلی ابوالحبیب افزود: مصرف نوشابه موجب خرابی دریچه فم یا كاردینال معده و آسیب این دریچه موجب بروز نارحتی در معده می‌شود و هنگام خواب محتویات معده وارد حلق می‌شود یا به عبارتی موجب ریفلاكس گوارشی می‌شود.

این محقق طب اسلامی بیان كرد: یكی دیگر از عوارض ناگوار نوشابه تضعیف كاركرد معده و دستگاه گوارش است و مصرف آن موجب می‌شود تا آنزیم‌های گوارشی به اندازه كافی تولید نشود؛ در حقیقت هضم غذا به غلط به وسیله نوشابه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: برخی از نوشابه‌ها مانند پپسی 2 نوع آنزیم به نام‌های پپسین و تریپسین را داراست كه موجب هضم غذا شده و همین امر باعث می‌شود، افرادی كه معده ضعیفی دارند، بر اثر نوشیدن نوشابه آنزیم‌های گوارشی در بدن آنها به اندازه كافی ترشح نشود و به مرور زمان دچار سوءهاضمه شوند.

 این محقق طب اسلامی افزود: مصرف نوشابه موجب ضعف دریچه پیلور و در نهایت موجب افزایش احتمال ابتلا به زخم معده و سرطان می‌شود.(فارس)

يکشنبه 4/10/1390 - 11:51
اخبار
جام جم آنلاین: طرح ارائه خدمات آنلاین پزشکی از راه دور در دفاتر ICT روستایی رونمایی شد.

طرح پزشکی از راه دور در دفاتر ICT روستایی برای نخستین بار در کشور و از طریق دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با همکاری شرکت مخابرات ایران پیاده سازی شد.

هدف از رونمایی این طرح که برای اولین بار در کشور و به همت متخصصان ایرانی انجام شده است توزیع خدمات و امکانات پزشکی در روستاهای کشور مطابق با شهرهاست.

اولین ارتباط آن بین بیمارستان شهید رجایی شیراز و چند مرکز ICT روستایی برقرار شد که بر اساس این طرح امکان دریافت مدارک پزشکی و مداوای بیمار از انواع روش‌های تماس تلفنی، تماس تصویری، رجوع غیر آنلاین و شیوه کامل تصویری فراهم است و از طریق ویدئو کنفرانس و با کیفیت مناسب امکان رویت پرونده پزشکی بیمار وجود دارد.

به گزارش ایسنا، طرح پزشکی از راه دور در دفاتر ICT روستایی به صورت وب بیس و با سرعت 512 کیلوبایت بر ثانیه و با سیستم های جانبی و دستگاههای پزشکی در این دفاتر راه اندازی شده است.

11:53:02        2011-12-25

يکشنبه 4/10/1390 - 11:49
سلامت و بهداشت جامعه
جام جم آنلاین: یك فوق تخصص بیماری‌های كلیوی گفت: ماءالشعیر هیچ مزیتی نسبت به سایر مایعات ندارد و با وجود آن ‌كه مبتلایان به سنگ كلیه باید مایعات زیادی مصرف كنند، اما به هیچ وجه نباید نوشابه‌هایی مانند ماء‌الشعیر بنوشند چون مصرف این مایعات باعث تشدید سنگ سازی كلیه می‌شود.

دكتر محسن نفر در گفت وگو با ایسنا، افزود: آب، بهترین مایع برای افزایش حجم ادرار مبتلایان به سنگ كلیه است. البته برخی بیماران حجم ادرار را با دارو یا دیورتیك‌هایی مانند برخی گیاهان مثل كاكل ذرت افزایش می‌دهند، این در حالی است كه اگر حجم ادرار بدون مصرف آب افزایش یابد تاثیری بر سلامت بدن ندارد.

وی با بیان این‌كه نوشیدن مایعات برای مبتلایان به بیماری‌های دیگر كلیوی مفید نیست، تاكید كرد: مصرف مایعات از جمله آب برای مبتلایان به دفع پروتئین زیان آور است و آنان به مقدار بسیار كم و در صورت احساس تشنگی شدید مجاز به نوشیدن آب هستند.

این فوق‌تخصص بیماری‌های كلیوی درباه مصرف مایعات افراد سالم گفت: افرادی كه مبتلا به بیماری‌های كلیوی نیستند، مصرف مایعات برای آنان مفید است و این كار باعث پیشگیری از ابتلای آنان به بیماری سنگ كلیه می‌شود.

وی با بیان این‌كه آب، بهترین مایع مصرفی برای افراد سالم است، تاكید كرد: مصرف مایعات دیگر مانند نوشابه ممكن است باعث بروز مشكلاتی برای این افراد شود. مایعاتی كه به عنوان نوشابه‌ مصرف می‌شوند، حاوی اگزالات هستند كه زمینه ابتلا به سنگ كلیه را فراهم می‌كنند، بنابراین بهتر است افراد از نوشابه‌هایی مانند نوشیدنی‌های گازدار و ماء الشعیر كمتر استفاده كنند، چون قند بالای این نوشیدنی‌ها باعث افزایش قند خون و ابتلا به چاقی می‌شود.

11:51:39           2011-12-25


يکشنبه 4/10/1390 - 11:47
سلامت و بهداشت جامعه
جام جم آنلاین: یك متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه یك عدد سیب می‌تواند عوارض ناشی از آلودگی هوا را كاهش دهد و برخی مواد غذایی مانند پرتقال و توت‌فرنگی نیز سرشار از پكتین و برای كاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند.

مرتضی صفوی در گفت‌وگو با فارس توضیح داد: آلودگی هوا به صورت مستقیم سلامت بدن انسان را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.

وی گفت: افراد در هوای آلوده خود را در معرض آلودگی هوا قرار ندهند چراكه بین هوای سالم و بدن سالم رابطه مستقیمی وجود دارد زیرا سرب موجود در هوا بر سلامتی انسان اثر می‌گذارد.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: آلاینده‌هایی كه از ماشین‌های قدیمی وارد هوا می‌شود، بسیار مضرتر از آلاینده‌هایی است كه از ماشین‌های جدید وارد هوا می‌شود.

به گفته وی، مواد غذایی سرشار از پكتین، سرب موجود در هوا را می‌گیرند و مانع از نفوذ سرب به سلول‌های بدن می‌شوند.

این متخصص تغذیه با بیان این‌كه سیب و پرتقال نیز سرشار از پكتین است، اضافه كرد: پكتین ضد سموم موجود در هواست و سرب موجود در هوا را جذب خود می‌كند و مانع از خرابی سلول‌های بدن می‌شود.


يکشنبه 4/10/1390 - 11:45
اخبار
جام جم آنلاین: معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور از مرگ روزانه 13 عابر پیاده در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.

عبدالرزاق برزگر با بیان اینکه در شش ماه نخست امسال، دو هزار و 375 عابر پیاده که یکهزار و 741 نفر از آنها مرد و 634 نفر زن بودند در حوادث رانندگی کشته شدند، گفت: این آمار در مقایسه با دو هزار و 748 عابری که در شش ماه اول سال گذشته جان باختند 13.6 درصد کاهش را نشان می دهد.

معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی، مجموع آمار تلفات حوادث رانندگی در شش ماه اول امسال را 11 هزار و 201 را اعلام کرد و افزود: 12.2 درصد کل تلفات حوادث رانندگی حوادث رانندگی شش ماه نخست امسال عابرین پیاده بودند.

به گفته وی، بیشترین علت مرگ عابران پیاده ضربه به سر با 15.1 درصد، شکستگی های متعدد با 24 درصد و پس از آن خونریزی با 10.5 درصد گزارش شده است.

برزگر بیشترین خودروی موثر در مرگ عابرین پیاده را سواری دانست و افزود: در 56.4 درصد موارد برخورد خودروهای سواری با عابر، در 11.9 درصد برخورد وانت بار و در 10.3 درصد موارد، برخورد موتورسیلکت منجر به مرگ عابران پیاده شده است.

معاون پزشکی و آزمایشگاهی اظهار داشت: بیشترین گروه سنی عابرانی که در حوادث رانندگی کشته می شوند، افراد بالای 50 سال و بعد از آن کودکان 10 سال و  کمتر هستند. بر اساس آمارهای موجود از نظر گروه سنی بیشترین عابران پیاده فوت شده با یکهزار و 161 نفر، معادل 48.9 درصد در گروه سنی 50 سال به بالا هستند. 363 نفر از عابران کشته شده نیز در گروه سنی 10 سال و کمتر هستند که دومین گروه سنی دارای بیشترین تلفات به شمار می آیند.

تهران و مشهد رکورد دار تلفات عابران پیاده

برزگر در خصوص بالاترین آمار متوفیات عابران پیاده در استان های کشور گفت: بیشترین آمار تلفات عابران پیاده با عدد 400 نفر در استان تهران ثبت شده است و خراسان رضوی با 213 و فارس با 158 نفر، استان هایی هستند که پس از تهران بیشترین تعداد عابران فوت شده را در شش ماه نخست امسال به خود اختصاص داده اند. در کمترین ها نیز استان خراسان جنوبی با 14 نفر، سمنان 18 و ایلام با 19 نفر، استان هایی هستند که در 6 ماه نخست امسال کمترین تعداد عابران متوفی در آنها ثبت شد.

وی در خصوص نسبت متوفیان عابران پیاده به کل حوادث رانندگی اظهار داشت: با این مقیاس در استان البرز از مجموع 197 نفری که درحوادث مختلف رانندگی این استان کشته شده اند، 89 نفر معادل 45.2 درصد کل فوتی های حوادث رانندگی شش ماهه نخست امسال، عابران پیاده بوده اند.

تهران با 43.2 درصد بعد از استان البرز قرار دارد. 400 نفر از تلفات حوادث رانندگی شش ماه نخست امسال در استان تهران، عابر پیاده بوده اند. پس از تهران نیز استان کهکیلویه و بویراحمد از لحاظ نسبت تلفات عابران پیاده به همه تلفات حوادث رانندگی با 29.3 درصد، سومین استان کشور است.

برزگر با اشاره به محل فوت عابران پیاده گفت: یکهزار و 396 نفر از تلفات عابران پیاده یعنی 58.8 درصد آنها در مسیرهای دورن شهری جان خود را از دست داده اند که این موضوع رعایت قوانین مربوط به عابران پیاده از جمله توجه به چراغ راهنما،‌ عبور از خط کشی عابر پیاده و پل های عابر را دو چندان می کند. جاده های برون شهری پس از خیابانهای داخل شهر جان 786 نفر عابران، معادل 33.1 درصد از آنها را گرفته است.

طی سال گذشته 23 هزار و 249 نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند که 22.9 درصد (پنج هزار و 319 نفر) آن عابران پیاده بودند.(مهر)

يکشنبه 4/10/1390 - 11:44
اخبار
عابران پیاده! از فردا تخلف ممنوع
جام جم آنلاین: اجرای قانون جدید جرائم رانندگی در حالی از فردا به طور رسمی در كشور كلید خواهد خورد كه مسوولان راهنمایی امیدوارند با اجرای این قانون كه در آن بر دو محور افزایش جریمه‌ها و سیستم امتیاز منفی تاكید شده است، تخلفات رانندگی تا حد چشمگیری كاهش یابد.

بر اساس قانون جدید جرائم رانندگی كه در آن میزان جریمه تخلفات از سه ‌هزار تومان تا 200 هزار تومان تعیین شده است، قرار است پلیس سختگیری‌های بیشتری در اعمال قانون برای برخورد رانندگان متخلف داشته باشد.

در قانون جدید جرائم رانندگی تخلفات عابران پیاده هم از نگاه مسوولان راهنمایی و رانندگی دور نخواهد ماند.

مسوولان راهنمایی ورانندگی معتقدند قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی صرفا مختص رانندگان و وسایل نقلیه نبوده و ضروری است عابران پیاده هم در این قانون مستثنی نباشند.

براساس قانون جدید جرائم رانندگی قرار است عابران پیاده هم در وقوع تصادفات رانندگی مقصر شناخته شوند.

40 سال تاخیر در اجرا

هر چند موضوع جریمه عابران پیاده از سوژه‌های خبری در قانون جدید جرائم رانندگی است، اما نگاهی به گذشته نشان می‌دهد این موضوع هرچند سال یكبار مطرح شده، اما هیچ گاه تاكنون اجرایی نشده است.

براساس ماده ٣٣٣ قانون مجازات‌های اسلامی اگر خودرویی با سرعت مطمئن در شهر حركت كند و نقص فنی هم نداشته باشد و با عابر پیاده‌ای در محل غیرخط كشی شده برخورد كند، عابر مقصر شناخته می‌شود، این ماده قانونی اكنون سال‌هاست در محاكم قضایی ایران به فراموشی سپرده شده است.

در ماده هشت قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و اخذ جرایم رانندگی‌ مصوب 30‌‌/‌‌3‌‌/‌‌1350 نیز آمده است: در صورتی كه عابرپیاده در عبور از سواره‌‌ رو و معابر و خیابان‌ها جز از نقاطی كه‌ خط‌كشی شده و مخصوص عبور عابرپیاده است (محل مجاز) از محل دیگری (محل‌های‌غیرمجاز) عبور كند، متخلف شناخته می‌شود و مكلف به پرداخت جریمه مقرر در آیین‌‌نامه‌ است و در صورتی كه در این قبیل نقاط غیرمجاز وسیله نقلیه موتوری با عابر پیاده تصادف كند راننده وسیله نقلیه در صورتی كه تمامی مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت كرده باشد، مسوول شناخته نمی‌شود.

نگاهی به این دو ماده قانونی كافی است برای پی بردن به این‌كه موضوع جریمه عابران پیاده كه در قانون جدید اخذ جرائم رانندگی بر آن تاكید شده است در واقع پیشینه 40 ساله دارد، اما چون تاكنون اجرایی نشده است مسوولان پلیس راهور امیدوارند شاید بتوانند با تصویب قانون جدید پس از چهار دهه انتظار عابران پیاده را هم بیشتر به رعایت قوانین و مقررات ملزم كنند.

از امروز مراقب باشید

اگر از آن دسته عابران پیاده‌ای هستید كه هنگام عبور از خیابان یا بزرگراه بی‌توجه به این‌كه كمی آن‌طرف‌تر خط‌كشی عابر پیاده‌ای وجود دارد یا چند متر آن‌سوتر پل عابرپیاده‌ای نصب شده، ترجیح می‌دهید با عبور از عرض خیابان خطر تصادف را به‌جان بخرید، باید بدانید كه براساس قانون جدید جرائم رانندگی در صورتی كه با خودرویی تصادف كنید به جای راننده شما مقصر شناخته خواهید شد.

رئیس پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با جام‌جم با تاكید بر این‌كه براساس قانون جدید اخذ جرائم رانندگی از این پس عابران پیاده هم در وقوع تصادفات مقصر شناخته خواهند شد، توضیح می‌دهد: بر اساس قانون جدید جرائم رانندگی اگر هنگام وقوع تصادف عابرپیاده با خودرو، راننده تمام قوانین و مقررات را رعایت كرده باشد، اما عابرپیاده با وجود بودن محل خط‌كشی یا پل عابرپیاده به جای عبور از این دو محل از عرض خیابان یا بزرگراه عبور كرده باشد، قطعا دیگر راننده در وقوع تصادف مقصر شناخته نمی‌شود.

اما سردار اسكندر مومنی این را هم می‌گوید كه با این وجود بازهم شركت بیمه مكلف به پرداخت خسارت است.

وی تصریح می‌كند: عدم مسوولیت راننده مانع استفاده فرد مصدوم یا خانواده متوفی از مزایای بیمه نمی‌شود و شركت بیمه با ارائه قرار منع تعقیب و حكم برائت راننده، به اجرای تعهدات خود ملزم خواهد بود.

این‌طور كه پیداست، اگر راننده بیمه نامه داشته باشد در صورتی كه افسر كارشناس صحنه تصادف رای به بی‌گناهی وی بدهد بدون مشكلاتی مانند زندانی شدن یا دوندگی برای دریافت رضایت می‌تواند با مزایای بیمه دیه مورد نظر را پرداخت كند، اما اگر بیمه‌ای در كار نباشد آیا دیگر از پرداخت دیه خبری نیست؟

رییس پلیس راهور ناجا می‌گوید: چنانچه وسیله نقلیه بیمه نباشد دیه عابر پیاده از صندوق قانون بیمه اجباری مسوولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث كه مصوبه آن مربوط به تاریخ 23 دی 1347 است، پرداخت می‌شود.

قانونی با برخی نواقص

قوانین مربوط به تخلفات عابران پیاده فقط شامل موضوع تصادفات با خودرو نمی‌شود، بر اساس ماده 171 قانون جرائم رانندگی، عبور غیرمجاز عابرپیاده از محل سواره رو و همچنین در طول راه‌هایی كه دارای پیاده‌رو است، 30 هزار ریال جریمه دارد اما از اجرای این ماده كه در قانون قبلی و هم در قانون جدید به صراحت گنجانده شده، خبری نیست.

شاید این پرسش به ذهن شما هم برسد كه چرا قانونی مصوب می‌شود كه ابزارها و بسترهای لازم برای اجرای آن هنوز فراهم نشده است؟ مسوولان راهنمایی و رانندگی طی این سال‌ها همواره فراهم نبودن زیرساخت‌ها و ابزارهای لازم برای جریمه كردن عابران پیاده را دلیل به تاخیر افتادن اجرای این بخش از قانون می‌دانند.

به گفته سردار اسكندر مومنی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی دو ماده دیگر در قانون جدید جرائم رانندگی برای تخلفات عابران پیاده وجود دارد كه فعلا به دلیل فراهم نبودن ابزارها و زیرساخت‌های لازم جریمه عابران پیاده بر اساس آن امكان‌پذیر نیست.

وی توضیح می‌دهد كه در واقع گنجاندن این موضوع در قانون هم برای یادآوری مجدد آن است تا بتوان با همكاری سایر دستگاه‌های مسوول، ابزارها و زیرساخت‌های لازم را برای اجرای این ماده قانون هم فراهم كرد تا پس از آماده شدن این بسترها و زیرساخت‌ها دیگر مشكل مصوبه قانونی نداشته باشیم.

جریمه سنگین عابران پیاده در دنیا

نگاهی گذرا به نحوه اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در بسیاری از كشورهای دنیا بیانگر این است كه پلیس در برخورد با تخلفات عابران پیاده كاملا جدی و بدون اغماض رفتار می‌كند.

در واشنگتن جریمه بی‌توجهی عابران پیاده به چراغ راهنمایی ۲۵ دلار است در دیگر ایالت‌های آمریكا نیز جریمه‌هایی جدی وجود دارد.

جریمه عابران متخلف، در كشورهای اروپایی قابل توجه است. در شهر آتن عابر پیاده‌ای به خاطر عبور از روی خودرویی جریمه شد كه وسط پیاده رو پارك شده بود.

این مرد یونانی هرچه در دفاع از كار خود برای پلیس دلیل آورد كه به هیچ عنوان امكان عبور از كنار این خودرو نبوده و وی مجبور به رد شدن از روی آن شده تاثیری نداشت.

عدالت برای رانندگان بی‌گناه

اجرای قانون جدید اخذ جرائم رانندگی در حالی از فردا به طور رسمی در كشور آغاز خواهد شد كه به نظر می‌رسد موضوع برخورد با تخلفات عابران پیاده بویژه در آن بخش كه نقش آنها در وقوع تصادفات رانندگی از دید كارشناسی پلیس محرز شود می‌تواند نقطه امیدواری باشد بر این‌كه از این پس دیگر عابران پیاده خود را از دایره قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی مستثنی ندانند.

در واقع اجرایی شدن این ماده از قانون جدید جرائم رانندگی تا حد زیادی كمك خواهد كرد در صورتی كه تمام قوانین و مقررات را هنگام رانندگی رعایت كند، اما به دلیل سهل‌انگاری عابر پیاده تصادفی رخ دهد با تایید افسركارشناس صحنه تصادف دیگر نگرانی از این بابت كه بی‌گناه مقصر شناخته شود، وجود نخواهد داشت.

همچنین با اجرای این ماده از قانون جدید جرائم رانندگی دیگر امكان هرگونه سوء استفاده احتمالی از سوی برخی عابران پیاده یا بی‌تفاوتی آنها به رعایت تردد از روی پل عابر و یا محل خط‌كشی كمتر شده، در صورت رعایت كامل قوانین و مقررات توسط راننده از سرگردانی، احتمال زندانی شدن و دوندگی‌های بعدی آن برای پرداخت دیه و جلب رضایت نیز تا حد قابل ملاحظه‌ای جلوگیری خواهد شد.

اما نكته مهم دیگر در این میان نقصی است كه برای اجرای كامل جریمه عابران پیاده وجود دارد موضوعی كه به نظر می‌رسد همزمان با اجرای قانون جدید ضروری است به تدریج مسوولان و متولیان امر نسبت به رفع تدریجی این نواقص برای اجرای دقیق قانون و برخورد با تخلفات عابران پیاده اقدام كنند.

پوران محمدی -‌‌ گروه جامعه


يکشنبه 4/10/1390 - 11:41
ازدواج و همسرداری
زن و شوهر باید در زندگی مشترک همواره با هم گفت‌وگو داشته باشند و افکار و احساسات خود را با یکدیگر در میان گذاشته و اگر ناراحتی بین آنها به‌وجود آید، با همدیگر راجع به آن صحبت کنند، اما این بحث و گفتگو با جر و بحث فرق دارد.
یکشنبه ۴ دی ۱۳۹۰ ساعت ۰۷:۳۳
کد مطلب : 6255
یک روان‌شناس، گفت: زن و شوهر باید در زندگی مشترک همواره با هم گفت‌وگو داشته باشند و افکار و احساسات خود را با یکدیگر در میان گذاشته و اگر ناراحتی بین آنها به‌وجود آید، با همدیگر راجع به آن صحبت کنند، اما این بحث و گفتگو با جر و بحث فرق دارد.

به گزارش قشم دیلی، فاطمه طاهری با بیان این مطلب، اظهار کرد: برخی زوجین برای حل اختلاف‌های خود به جدال و جر و بحث روی می‌آورند که این امر نهایتاً منجر به بحث‌های شدید بین آنها می‌شود و این بحث‌های کلامی به سمت فحش و بدگویی، ناسزا، توهین و افترا می‌رود، لازم به‌ذکر است که همواره یکی از زوجین سعی می‌کند خود را حق به جانب جلوه داده و طرف مقابل را تخریب کند.

وی با تأکید بر اینکه زوجین باید محیط سالمی را برای گفت‌وگوی خود ایجاد کنند، اذعان کرد: همواره باید در حین گفتگو، احساسات و افکار طرف مقابل درک شود، چرا که این عمل، جلوی بسیاری از مشکلات را گرفته و مانع این می‌شود که مذاکرات و گفت‌وگوی آن‌ها به جاهای باریک کشیده شود.

این کارشناس روان‌شناسی درعین حال، ادامه داد: در جر و بحث‌های شدید، همواره یکی از زوجین فکر می‌کند با تخریب شخصیت وی، می‌تواند به طرف مقابل‌اش غلبه کند، لذا اختلافات آن‌ها تا حدی ادامه پیدا می‌کند تا مثل میدان جنگ، یکی پیروز و دیگری مغلوب شود.

طاهری، به لزوم آموزش «مهارت‌های ارتباطی بین فردی زوجین»، قبل از ازدواج اشاره کرد و افزود: اگر زوجین به «مهارت‌های ارتباطی» آشنا نباشند، مسلماً به نزاع و دعوا روی آورده و مشکلات خود را دوچندان خواهند کرد و در نهایت به همه زوجین تأکید می‌شود که قبل از ازدواج در کارگاه‌های آموزشی رفتارها و مهارت‌های ارتباطی شرکت کنند.

وی به اهمیت «شنونده» بودن زوج‌ها اشاره کرد و یادآور شد: یکی از راه‌کارهای مورد تأیید روان‌پزشکان و روان‌شناسان برای جلوگیری از جدال و جر و بحث در بین زوج‌ها این است که زوجین قبل از هر چیزی باید شنونده خوبی برای همدیگر باشند و باید سعی کنند اگر طرف مقابل حتی با عصبانیت مشکل خود را ابراز می‌کند و او را آرام کرده و شنونده خوبی برای خواسته‌ها و مشکلات او باشد.

این فعال اجتماعی در عین حال، ابراز کرد: زوجین اگر احساس کردند که بحث بین آن‌ها بالا گرفته و به دعوا تبدیل شده‌است، باید سعی کنند در محیطی خلوت و مخصوصاً به‌دور از چشمان فرزندان‌شان با هم صحبت کنند.

منبع: ایسنا
يکشنبه 4/10/1390 - 11:30
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته