• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1337روز قبل
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 11 تهران گفت:به منظور آمادگی برای بحران های احتمالی و حوادث غیر مترقبه؛ بیش از 30 مانور مدیریت بحران تا پایان سال 96 از سوی ستاد پیش گیری و مدیریت بحران این منطقه در محله های مرکزی پایتخت برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، نصراله آبادیان ضمن اعلام این خبر افزود: با هدف آمادگی در برابر سوانح و بلایای طبیعی و برای شناسایی نقاط نا ایمن اماکن عمومی هر 15 روز یک مانور در سه سطح محله ای، ناحیه ای و منطقه ای در اماکن عمومی منطقه 11 برگزار می شود.

آبادیان همچنین در ارتباط با ویژگی این مانورها ادامه داد: با توجه به  حجم بالای  فضای تجاری و فضای درمانی در منطقه 11، این مانورها در بیمارستان ها، مدارس، ادارت و اماکن فرهنگی همچون مجموعه تئاتر شهر برگزار می شود که مانور پیش گیری و مدیریت بحران در تئاتر شهر چندی پیش برگزار شد.

وی با تأکید بر این که در حین  برگزاری مانور نقاظ نا ایمن شناسایی و برای رفع آن ها  با همکاری سازمان های تخصصی مثل ادارات برق، گاز و سازمان آتش نشانی اقدام می شود؛ خاطر نشان کرد: در طرح مدرسه آماده سند مخاطرات هر مدرسه که شامل نقاط آسیب خیز مدارس و نا ایمن است؛ تدوین می شود و ضمن رفع این مخاطرات به سه گروه مدیر و معلمان و کادر مدرسه، والدین و دانش آموزان آموزش های لازم برای آمادگی در برابر سوانح داده می شود.

شهردار منطقه 11 همچنین با بیان این که در سال 95 در طرح مدرسه آماده 42 مدرسه در منطقه 11 پوشش داده شد افزود: در سال 96 می کوشیم تا 25 مدرسه را در طرح مدرسه آماده پوشش دهیم که به این ترتیب با توجه به تعداد مدارس در سطح منطقه،تا پایان سال امسال40 درصد از مدارس منطقه  پوشش داده می شوند.

چهارشنبه 28/4/1396 - 17:35
ایرانگردی

 

 

رییس ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه 6 با اشاره به فعالیت 26 گروه دوام در منطقه گفت: انجام عملیات واكنش اضطراری مقابله با بحران به منظور اجرای عملیات موفق و كاهش خسارات و تلفات از دلایل تشکیل گروه های دوام بوده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، مهدی خسروانی با بیان اینکه گروه های دوام طی دهه گذشته ایجاد شده اند اضافه کرد: ایجاد گروه‌های داوطلب واكنش اضطراری در سطح محلات شهر تهران، امدادرسانی بهینه و به هنگام در دقایق اولیه بحران را سبب می شود.

او در ادامه اضافه کرد: ایجاد تشکل های کوچک، کارآمد و دانش محور در سطح محلات یکی از ضروریات کلان شهرهای بزرگ دنیا به شمار می آید و شهر تهران نیز توانسته این تشکل ها را درون خود داشته باشد.

خسروانی اضافه کرد: آموزش، تجهیز و سازماندهی گروه های دوام به صورت پیوسته به همت ستاد مدیریت بحران منطقه صورت می گیرد.

رییس ستاد مدیریت بحران شهرداری منطقه 6 همچنین با اشاره به فعالیت دو پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران در منطقه گفت: حادثه خبر نمی کند و به منظور ایمن سازی و آمادگی شهروندان با حوادث طبیعی و غیرمترقبه کلاس های آموزشی مختلف برگزار می شود.

چهارشنبه 28/4/1396 - 17:31
ایرانگردی

 

 

رییس اداره بازرسی منطقه از اعمال قانون نسبت به 4 واحد ساخت و ساز و تغییر کاربری غیرمجاز منطقه در سال جاری و 2 مورد در دست اجرا خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی شهردای منطقه 10، مهدی جلیلوند با اعلام این خبر گفت: در سال جاری با بررسی پیام های 1888 ثبت شده توسط شهروندان، 6 مورد پیام شکایت از ساخت و ساز غیرمجاز و تغییر کاربری مسکونی به تجاری ثبت شده بود که پس از بررسی های کارشناسان نسبت به صدور اخطار و رفع خطر با اعمال ضوابط قانونی اقدام شد و 2 مورد دیگر نیز به صورت زمانبر در حال بررسی می باشد.

وی یادآور شد: شهروندان محترم منطقه می توانند ضمن تماس با سامانه ۱۸۸۸ علاوه بر ارائه دیدگاه ها، نظرات و درخواست ها، در صورت مشاهده با این موارد پیام خود را در سامانه ثبت کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

جلیلوند یادآور شد: با توجه به بازدیدهای روزانه عوامل ناحیه در سطح محدوده و به منظور کنترل ساخت وساز، از املاکی که به صورت غیرمجاز فعالیت دارند جلوگیری می شود.

چهارشنبه 28/4/1396 - 17:29
شعر و قطعات ادبی
شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع)تسلیت باد

روزهای آخر شوال بود
صادق آل خدا بدحال بود

بردلش زهری شرر انداخته
قلب مولا این شرر بگداخته

محتضرباشد میان بسترش
درد بگرفته تمام پیکرش

درد دل از درد پیکر بیشتر
زهر کین برقلب او چون نیشتر

خون دلهایی که خورده ازعدو
آید اینک از دهان واز گلو

یادش آید كآتشی افروختند
همچو زهرا خانه اش را سوختند

شعله ها را بر در بیتش بدید
مرغ خاطر سوی مادر پر کشید

یادش آید مجلس منصور را
ظلمهای حاکمی مغرور را

ظلمهایی که توانش را برید
آنچنان که پشت مولا راخمید

اهل بیتش در کنار بسترند
یاد شام آخرین حیدرند

فزت ورب گوید چو جد اطهرش
باشد او در لحظه های آخرش

مرگ را هرلحظه نیت می کند
اهل بیتش را وصیت می کند

آخرین توصیه اکرام نماز
از سبک بشمردن آن احتراز

چون وصیتهای خود ابراز کرد
مرغ روح از پیکرش پرواز کرد

این ندا پیچید در عرش خدا
قد قتل صادق زنسل مرتضی

خانه ی مولا سرای غم شده
شهر پیغمبر پر از ماتم شده

دفن شد نزد سه تن از اولیا
باقر(ع) وسجاد(ع) ومولا مجتبی(ع)

آنکه باشد شیعیانش را شفیع
هست مظلومانه در خاک بقیع

مضجع جدش همیشه غرق نور
در کنارش قبر صادق(ع) سوت وکور

ای خوشا روز ی که ما غوغا کنیم
بارگاهی بهر او بر پا کنیم

شعر:اسماعیل تقوایی
 
چهارشنبه 28/4/1396 - 15:4
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ضمن حضور در چهارمین کنفرانس جامع مدیریت بحران و HSE با رویکرد ایمنی و تاب آوری شهری که در دانشگاه تهران برگزار شد با مرور بر ابعاد حادثه پلاسکو به ایراد سخنرانی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، عباداله فتح اللهی در چهارمین کنفرانس جامع مدیریت بحران و HSE با بیان این که منشور پلاسکو یک گفتگوی آزاد بین مدیران اجرایی، دانشگاهیان، صاحبنظران و متخصصین امر است، خاطرنشان کرد: تبادل تجربیات حادثه تلخ پلاسکو می‌تواند منجر به پیشگیری و تقلیل وقوع حوادث مشابه گردد.

فتح‌اللهی در این کنفرانس ضمن ارائه بازتاب حادثه پلاسکو در بخش‌های مختلف (اعم از؛ دولت، مجلس، قوه قضائیه، شورای شهر، شهرداری، نظام مهندسی، مراکز علمی و پژوهشی، شخصیت های و گروه ها و نیز رسانه‌های مختلف) و آموزه‌های حاصل از آن‌ها برای نوسازی بافت‌های فرسوده، به تشریح اقدامات ضروری و ناظر بر آموزه‌های یاد شده که در شهر تهران مدنظر قرار گرفته، پرداختند. ایشان به اظهارات و توصیه‌های مسئولین مختلف در خصوص حادثه پلاسکو اشاره کرد و گفت: حادثه پلاسکو پس از وقوع با حساسیت قوای سه گانه، صاحبنظران، مراجع علمی، شخصیت ها، انجمن ها و تشکل های ذیربط مواجه می‌شود و در اخبار شاهد اظهار نظرها، توصیه ها و نصایح مسئولان متعدد بودیم که بصورت اجمالی به برخی از این موارد اشاره می‌کنیم.

فتح اللهی در ادامه سخنرانی خود با اشاره به این که پلاسکو، ساختمانی بود که از لحاظ تعریف شورای عالی معماری و شهرسازی در بافت فرسوده واقع نشده بود، یادآور شد: 3268 هکتار بافت فرسوده در سطح شهر تهران بر اساس سه مؤلفه‌ی نفوذناپذیری، ریزدانگی و عدم استحکام شناسایی شده که 5% مساحت، 15% جمعیت و 22% پلاک ها و پارسل‌های شهر تهران را در بر گرفته است.

وی افزود: اگر بخواهیم حادثه پلاسکو را در اشل این مساحت، این جمعیت و این تنوع قومی با در نظر گرفتن عدم دسترسی‌های لازم و نفوذناپذیر بودن بافت‌های فرسوده بررسی نماییم، همانطور که در اظهار نظرات مسئولان در رابطه با حادثه پلاسکو اشاره شد، طبیعتاً این بحران چندین هزار برابر می شود که مدیریت آن را صدها برابر سخت تر و پیچیده تر از پلاسکو خواهد کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در جمع بندی آموزه‌های حادثه پلاسکو، تصریح کرد: زمانی که مهندس ناظر ساختمان فرمی را امضاء می‌کند ولی بر ساخت و ساز نظارت نمی‌کند؛ زمانی که یک کارمند وظیفه نظارتی و اداری خود را به نحو شایسته انجام نمی‌دهد و بیشتر ذهن او معطوف به حاشیه‌های شغلی مثل مزایا، اضافه کار و ... است؛ زمانی که نماینده مجلس قانون ضرورت نوسازی سالانه 10% بافت های فرسوده توسط دولت و شهرداری را می گذارد اما کنترلی برای اجرای این مهم در بودجه سالانه انجام نمی‌دهد، زمانی که نظارتی بر اجرای قانون توسط دستگاه‌های مجری وجود نداشته باشد و ... حوادثی مشابه با حادثه تلخ پلاسکو دوباره به وقوع خواهد پیوست.

فتح اللهی بر ضرورت ایجاد باور علمی جامعه در گفتگو و شکل‌گیری تعاملات ملی به منظور ایجاد خیزش عمومی برای نوسازی بافت‌های فرسوده تأکید کرد و اظهار داشت: اکسیر مدیریت هماهنگ و ایفای نقش تمامی دستگاه‌های ذی‌مدخل در یک سیستم بهم پیوسته لازمه تحقق نوسازی است و تا زمانی که دستگاه‌های اجرایی به شکل جزیره‌ای به وظایف خود عمل نمایند، نتیجه‌ای در این خصوص حاصل نخواهد شد.

وی افزود: خوشبختانه در دولت یازدهم تدبیر شکل‌گیری ستاد بازآفرینی ملی و به تبع آن ستاد بازآفرینی کلانشهر تهران و سایر شهرهای کشور به منظور ایجاد مدیریت هماهنگ و بسیج ظرفیت‌ها و امکانات کلیه دستگاه‌های ذی مدخل در نوسازی اتخاذ شد. اما این آغاز راه است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به وجود 77 هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه نشینی و اسکان‌های غیر رسمی در سطح کشور، گفت: قریب به 30% جمعیت شهری کشور یعنی 19 میلیون نفر از هم وطنان ما در بافت‌های ناپایدار و فرسوده ساکن هستند که در پی تخلیه و تخریب هزاران روستا به حاشیه شهرها رانده شده اند.

فتح اللهی با بیان این که دولت یکبار در روستاها اقدام به احداث مدرسه روستایی، خانه بهداشت روستایی و غیره کرده است و بار دیگر نیز در پی تخریب و تخلیه روستاها مجبور به ساخت و احداث مدرسه، خانه بهداشت و ... در حاشیه شهرها می‌شود، تأکید کرد: فقدان تفکر سیستمی در کشور یکی از نکاتی است که تمامی صاحبنظران، دلسوزان و مسئولان لازم است به آن عنایت داشته باشند و تا زمانی که توسعه شهرها مبتنی بر مطالعات آمایش سرزمینی نباشد، شاهد توسعه حاشیه نشینی، شکل گیری بافت های فرسوده و غیره خواهیم بود.

وی ضمن جمع‌بندی آموزه‌های حاصل از بررسی اعلام نظرهای صورت‌گرفته از سوی بخش‌های مختلف در خصوص حادثه پلاسکو، از منظر نوسازی شهری خاطرنشان کرد:

-         به رغم اینکه موضوع اصلی در حادثه پلاسکو آتش سوزی بود، اهمیت و فراگیری تبعات زلزله سبب شده‌است، اعلام نظرها و هشدارها بیشتر معطوف به زلزله احتمالی و عواقب ناشی از آن باشد. اتفاق نظر درخصوص زلزله به عنوان یکی از مهمترین تهدیدهای شهری، می‌تواند به عنوان عاملی در جلب مشارکت دستگاه‌های ذیربط و تدوین رویکردها و اولویت‌های ایمن‌سازی بافت‌های فرسوده مورد توجه متولیان اصلی قرار گیرد.

-         مهاجرت جمعیت در شکل گسترده آن از روستاها به شهر و به ویژه تهران در جریان اصلاحات ارضی،  و ادوار بعدی ضمن ایجاد بخش قابل از بافت‌های فرسوده و حاشیه نشینی‌های فعلی، سبب فروپاشی نظام‌ها و ساختارهای اجتماعی گردید که در طول سالیان متمادی به تدریج ایجاد و متناسب با مقتضیات تکامل پیدا کرده‌بودند. در این دگرگونی شهری، نظام محلات و ارتباطات اجتماعی ساکنان نیز دچار تغییر شد. جابه‌جایی‌های جمعیتی در داخل شهر و جایگزینی ساکنان اصیل با مهاجرانی که حس تعلقی به محله نداشتند نیز شرایط نامناسبی را برای این محدوده‌ها پیش آورد. دگرگونی ارتباط سکونت‌گاه‌ها، بخصوص شهر و روستا، و شرایط متغیر و پیچیده‌ی بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی، امکان مدیریت بهینه جریان نوسازی و بازآفرینی شهری را با مشکلات فراوانی مواجه می‌کند. ضروری است همه این مسائل در منظومه فکری منسجم و سیستم یکپارچه‌ای بازاندیشی و با رویکردی آمایشی تدبیر و در اجرا نیز ظرفیت دستگاه‌های ذیربط با مدیریتی هماهنگ، بصورت همکارانه، مشارکتی و هم افزا مورد استفاده قرار گیرد.

-         توجه مراجع، احزاب، گروه‌ها و گرایش‌های سیاسی به موضوع بافت‌های فرسوده و ضرورت نوسازی آن‌ها‌، موضوع مهمی است که در صورت بهره‌گیری مناسب از آن، نوسازی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده به عنوان مطالبه‌ای عمومی وارد برنامه‌ها و رویکردهای گرایش‌های عمده‌ی سیاسی و در نهایت حاکمیت ملی و مدیریت‌های محلی و شهری خواهد شد.

-         مفاهیم و اطلاعات ارائه شده در خصوص بافت‌های فرسوده و نوسازی آن‌ها، از سوی افراد، دستگاه‌ها و منابع مختلف نشان می‌دهد که در‌خصوص اطلاع رسانی، آموزش و ترویج در امور یادشده نیازمند فعالیت‌های بیشتری هستیم. چرا که رسیدن به تلقی و درک مشترک از موضوع و ابعاد آن در بین متولیان و بخش‌های ذیربط، شرایط بهتری برای گفت‌و‌گوی مناسب کنشگران، ارائه‌ی تحلیل‌های دقیق و برنامه‌ریزی و اقدامات کارآمد فراهم می‌نماید.  همراهی رسانه‌های جمعی و بخصوص صدا و سیما در ارتباط با این بحث می تواند بسیار مثمر ثمر باشد.

-         حساس‌تر شدن دستگاه‌های مختلف؛ نظیر سازمان میراث فرهنگی، وزارت بهداشت و درمان، وزارت آموزش و پروش و ... نسبت به ایمن‌سازی فضاها و ساختمان‌های حوزه‌های فعالیتی خود را می‌شود یکی از آثار مهم و مثبت حاصل از حادثه‌ی پلاسکو دانست. شایسته است از جریان‌های ‌ایجاد شده‌ی بخشی، در قالب ستادهای بازآفرینی برای تحقق ابعاد جامع‌تری از نوسازی شهری بهره برد.

-         هماهنگی بخش‌های مختلف نظیر وزارت راه و شهرسازی، شهرداری و نظام مهندسی به عنوان متولیان اصلی مدیریت و نظارت بر ساخت و ساز، نقش قابل توجهی در ارتقاء کیفیت ساختمان‌ها دارد. لذا با شفاف‌سازی وظایف و مسئولیت‌ها و همدلی و هماهنگی در اقدامات، می‌توان با افزایش پایداری بناها و کمک به تاب‌آوری بیشتر شهر، از منابع ملی و هزینه‌های صورت‌گرفته در بخش ساختمان بصورت بهینه‌تری بهره‌برداری نمود.

-         ارتقاء کیفیت ساخت و ساز در شهر و بخصوص در جریان نوسازی بافت‌های فرسوده شهر تهران باید یکی از اولویت‌های اصلی باشد و در این راستا از ظرفیت‌های نظام مهندسی و شهرداری به نحو شایسته‌ای استفاده شود. اعطای تسهیلات مختلف نوسازی نیز می‌تواند با هدفمندی بیشتر و با تمرکز بر موضوع کیفیت، مدیریت شود.

-         با عنایت به حضور بیمه‌ها در پوشش خسارت‌های حوادث، بهتر است این موضوع از آغاز و مرحله ساخت پروژه‌ها مدنظر باشد، تا کیفیت‌های لازم و مباحث ایمنی بطور کامل در ساختمان‌ها رعایت گردد. در این ‌خصوص غیر از پشتوانه‌های حقوقی موجود و آموزه‌های داخلی، تجربه‌ی سایر کشورها در استفاده از پوشش‌های بیمه‌ای برای تضمین کیفیت ساخت و ساز نیز قابل بهره برداری است.

-         ابهامات موجود در خصوص مباحث حقوقی و مالکیتی و شناسایی این موضوع به‌عنوان یکی از موانع نوسازی در بررسی‌های صورت‌گرفته، در کنار سایر الزامات و مسائل نوسازی املاک تجاری، ضرورت توجه ویژه به این بخش را نشان می‌دهد. به نظر می‌رسد پیش‌بینی برنامه و تسهیلات ویژه برای نوسازی املاک تجاری و فضاهای کار و فعالیت بایستی با جدیت بیشتری پی‌گیری شود.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در کنار تشریح آموزه‌ها، در خصوص محورهای اصلی اقدامات صورت‌گرفته متناظر نیز که به منظور تسهیل نوسازی و بهبود کیفی آن اتخاذ شده است، موارد زیر را برشمرد:

-         توجه به حساسیت‌های عمومی موجود نسبت به موضوع زلزله و بهره‌گیری از آن در بسیج کنشگران حوزه نوسازی

-         ترویج گفتمان نوسازی و بازآفرینی‌شهری و ایجاد وفاق عمومی و اتفاق نظر بین متولیان و دستگاه‌های ذیربط (با فعالیت های پژوهشی، آموزشی و ترویجی)

-         پی‌گیری تحقق مدیریت هماهنگ نوسازی بافت‌های فرسوده شهر تهران در قالب ستاد بازآفرینی کلانشهر تهران، ستادهای بازآفرینی مناطق و دفاتر خدمات نوسازی

-         تسهیل جریان نوسازی (با بسته تشویقی و ارائه خدمات رایگان توسط دفاتر)

-         اهتمام بر ارتقاء کیفیت ساخت و ساز (پشتیبانی فنی با همکاری سازمان نظام مهندسی)

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در خاتمه سخنان خود در چهارمین کنفرانس جامع مدیریت بحران و HSE با رویکرد ایمنی و تاب آوری شهری ابراز امیدواری کرد که با کمک مراکز علمی، دانشگاهی و تمامی دستگاه‌های ذی‌مدخل بتوان با نگرش سیستمی و استقرار مدیریت هماهنگ به راهکارهای اجرایی بهتری برای پیش‌گیری از حوادثی نظیر حادثه پلاسکو و بهبود ایمنی و شرایط زیست سکونت‌گاه‌های شهری دست یافت.

چهارشنبه 28/4/1396 - 13:47
ایرانگردی

 

 

قائم مقام منطقه21 از اعطای گواهینامه بین المللی Emas (سیتم مدیریت محیط زیستی) از سوی شرکت "راهبران انطباق نیس" به نمایندگی از سوی شرکت NISCERT کانادا به غربی ترین منطقه پایتخت به عنوان نخستین ارگان در کل کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، حمید ناصحی قائم مقام این منطقه با اشاره به اینکه شروع اولیه استقرار الگوی ممیزی و مدیریت محیط زیست Emas از اواخر سال 1393 در این منطقه آغاز شد، گفت: با عنایت به اهمیت استقرار سیستم مدیریتی Emas در کلانشهر تهران و بر اساس منویات مدیریت ارشد شهرداری تهران مبنی بر افزایش سطح کیفی خدمات و همچنین نزدیکی کیفیت زندگی شهری شهروندان در تهران با استانداردهای جهانی اجرا و استقرار سیستم مدیریتی Emas (Eco- management and audit Scheme) طی دو سال اخیر به صورت جدی در دستور کار شهرداری منطقه 21 قرار گرفته است.

قائم مقام منطقه 21 در همین راستا تاکید کرد: با توجه به اجرای موفقیت آمیز سیستم ISO14001 در سطح شهر تهران، سیتم مدیریت محیط زیستی Emas برای اولین بار میان مناطق 22 گانه، در منطقه 21 به صورت داوطلبانه و به عنوان پایلوت استقرار یافت که پس از بررسی های دقیق و کارشناسی های لازم در راستای استقرار علمی و عملی این سیستم جهانی در غربی ترین نقطه پایتخت توسط کارشناسان واحد محیط زیست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 در سه مرحله ی اجراء، نظارت و کنترل و تهیه و ارسال گزارشات لازم بر اساس مولفه های تعیین شده در سیستم مدیریتی Emas (Eco- management and audit Scheme) ؛ این مهم به ثمر نشست.

وی در ادامه افزود: واحد محیط زیست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 پس از رعایت الزامات و قوانین این سیستم طی این مدت دو ساله و پس از برگزاری دو جلسه ممیزی در قالب دو روز کاری، شهرداری منطقه21 موفق به دریافت گواهینامه بین المللی سیستم Emas به عنوان نخستین ارگان در کل کشور شد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: تاکنون و در راستای تحقق اهداف الگوی ممیزی و مدیریت محیط زیست Emas، اقدامات بسیاری به همت واحد محیط زیست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 نظیر برگزاری دوره های آموزشی برای اعضای کمیته اجرایی، بازنگری مدارک و مستندات، تهیه بیانیه Emas، شناسایی شاخص های عملیاتی مرتبط، تجزیه و تحلیل داده ها، تهیه دستورالعمل و ارزیابی عملکرد محیط زیست، تهیه شاخص های ارزیابی عملکرد پیمانکاران، تهیه دستورالعمل احراز صلاحیت پیمانکاران، تدوین اهداف و برنامه های عملیاتی و ... انجام شده است.

ناصحی در خاتمه با اشاره به مزایای سیستم مدیریتی Emas نسبت به ISO14001 بیان داشت: سیستم مدیریتی Emas دارای استاندارد بالاتری نسبت به ISO14001 است و همچنین دامنه ی شمول سیستم مدیریتیEmas و قدرت عملیاتی آن نیز بیشتر است.

لازم به ذکر است؛ جلسات افتتاحیه و اختتامیه ممیزی نهایی سیستم Emas طی دو روز کاری  26 و 27 تیر ماه سال جاری در منطقه21 برگزار شد.

چهارشنبه 28/4/1396 - 13:27
ایرانگردی

 

 

قائم مقام منطقه21 از اعطای گواهینامه بین المللی Emas (سیتم مدیریت محیط زیستی) از سوی شرکت "راهبران انطباق نیس" به نمایندگی از سوی شرکت NISCERT کانادا به غربی ترین منطقه پایتخت به عنوان نخستین ارگان در کل کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، حمید ناصحی قائم مقام این منطقه با اشاره به اینکه شروع اولیه استقرار الگوی ممیزی و مدیریت محیط زیست Emas از اواخر سال 1393 در این منطقه آغاز شد، گفت: با عنایت به اهمیت استقرار سیستم مدیریتی Emas در کلانشهر تهران و بر اساس منویات مدیریت ارشد شهرداری تهران مبنی بر افزایش سطح کیفی خدمات و همچنین نزدیکی کیفیت زندگی شهری شهروندان در تهران با استانداردهای جهانی اجرا و استقرار سیستم مدیریتی Emas (Eco- management and audit Scheme) طی دو سال اخیر به صورت جدی در دستور کار شهرداری منطقه 21 قرار گرفته است.

قائم مقام منطقه 21 در همین راستا تاکید کرد: با توجه به اجرای موفقیت آمیز سیستم ISO14001 در سطح شهر تهران، سیتم مدیریت محیط زیستی Emas برای اولین بار میان مناطق 22 گانه، در منطقه 21 به صورت داوطلبانه و به عنوان پایلوت استقرار یافت که پس از بررسی های دقیق و کارشناسی های لازم در راستای استقرار علمی و عملی این سیستم جهانی در غربی ترین نقطه پایتخت توسط کارشناسان واحد محیط زیست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 در سه مرحله ی اجراء، نظارت و کنترل و تهیه و ارسال گزارشات لازم بر اساس مولفه های تعیین شده در سیستم مدیریتی Emas (Eco- management and audit Scheme) ؛ این مهم به ثمر نشست.

وی در ادامه افزود: واحد محیط زیست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 پس از رعایت الزامات و قوانین این سیستم طی این مدت دو ساله و پس از برگزاری دو جلسه ممیزی در قالب دو روز کاری، شهرداری منطقه21 موفق به دریافت گواهینامه بین المللی سیستم Emas به عنوان نخستین ارگان در کل کشور شد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: تاکنون و در راستای تحقق اهداف الگوی ممیزی و مدیریت محیط زیست Emas، اقدامات بسیاری به همت واحد محیط زیست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 نظیر برگزاری دوره های آموزشی برای اعضای کمیته اجرایی، بازنگری مدارک و مستندات، تهیه بیانیه Emas، شناسایی شاخص های عملیاتی مرتبط، تجزیه و تحلیل داده ها، تهیه دستورالعمل و ارزیابی عملکرد محیط زیست، تهیه شاخص های ارزیابی عملکرد پیمانکاران، تهیه دستورالعمل احراز صلاحیت پیمانکاران، تدوین اهداف و برنامه های عملیاتی و ... انجام شده است.

ناصحی در خاتمه با اشاره به مزایای سیستم مدیریتی Emas نسبت به ISO14001 بیان داشت: سیستم مدیریتی Emas دارای استاندارد بالاتری نسبت به ISO14001 است و همچنین دامنه ی شمول سیستم مدیریتیEmas و قدرت عملیاتی آن نیز بیشتر است.

لازم به ذکر است؛ جلسات افتتاحیه و اختتامیه ممیزی نهایی سیستم Emas طی دو روز کاری  26 و 27 تیر ماه سال جاری در منطقه21 برگزار شد.

چهارشنبه 28/4/1396 - 13:25
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

 

 

خاصیت های هویج رو از وقتی بچه بودیم شنیدیم. درسته که هویج رو توی خیلی از غذاها و سالاد هامون استفاده میکنیم اما فکر کردیم که خوبه چند تا ایده رنگی رنگی هم در مورد استفاده از هویج براتون بذاریم. این ایده ها متنوع هستن و ممکنه بعضی هاشون براتون مفید باشن.

 

 

چهارشنبه 28/4/1396 - 9:47
سلامت و بهداشت جامعه

چهارشنبه 28/4/1396 - 9:45
ایرانگردی

 

 

معاون امورشهری و محیط زیست شهرداری منطقه 6 با اشاره به اهمیت زباله و جمع آوری زباله و تفکیک زباله های شهری به خدمات صورت گرفته در این زمینه طی ده سال گذشته اشاره کرد و گفت: احداث یک سوله تفکیک و بازیافت، استقرار 23 کانکس تفکیک و بازیافت محلی و نصب 1790 مخزن زباله در سطح منطقه سبب شده تا شهروندان با اهمیت موضوع جمع آوری زباله و تفکیک آن از مبدا آشنا شوند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، افشین خدامی با بیان اینکه پیش از این اقدامات قابل توجهی در این خصوص صورت نگرفته بود ادامه داد: بر اساس آموزش های صورت گرفته شرایط به جایی رسیده است که آمار تفکیک زباله در سطح منطقه  22.34 درصد تا پایان سال 95 بوده است.

او در ادامه اضافه کرد: با فعالیت های آموزشی صورت گرفته تفکیک زباله به یک دغدغه در میان دانش آموزان تبدیل شده و امید می رود نسل آینده توجه بیشتری به زباله به عنوان طلای کثیف داشته باشد.

خدامی توضیح داد: آموزش تفکیک زباله در ساختمان های بلندمرتبه و اداری منطقه نیز صورت گرفته و رعایت می شود.

معاون امور شهری و فضای سبز شهرداری منطقه 6 گفت: اگر تمام شهروندان اصل تفکیک زباله را مورد توجه قرار دهند می توان با بازگرداندن زباله خشک به چرخه مصرف، هزینه های بازیافت زباله را کاهش داده و از محصولات تولید شده از زباله های خشک نیز مجدد استفاده کرد.

خدامی بیان کرد: کانکس های دریافت پسماند الکترونیکی نیز به منظور کاهش مخاطرات این نوع پسماند در سطح منطقه مستقر شده است.

سه شنبه 27/4/1396 - 16:52
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته