• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1302روز قبل
ایرانگردی


معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو از آموزش تفکیک پسماند از مبداء در راستای ترویج فرهنگ تفکیک پسماند خشک در207بوستان این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو ، علیرضا جعفری ضمن بیان مطلب افزود: در راستای برنامه های اداره مدیریت پسماند منطقه2 وفرهنگسازی طرح تفکیک پسماند از مبداء و اقدام به آموزش های چهره به چهره شهر تهران در بوستان های سطح منطقه توسط آموزشگران اداره مدیریت پسماند نموده است.

وی در این خصوص افزود:آموزشگران اداره مدیریت پسماند منطقه 2 همزمان با فرا رسیدن فصل تابستان در کلیه ی بوستان های نواحی 9گانه این منطقه ایستگاه های اطلاع رسانی در راستای فرهنگ سازی و ترغیب شهروندان به مشارکت در طرح تفکیک پسماند از مبدا نموده اند.

جعفری در پایان خاطرنشان کرد: در این اقدام آموزش های لازم در خصوص شیوه های کم حجم سازی پسماند ها، تفکیک پسماند خشک از تر در مبداء، نقش آن در حفظ و محیط زیست توسط آموزشگران اداره مدیریت پسماند منطقه به شهروندان صورت گرفت وهمچنین نسبت به توزیع بیش از 5000 برگ بروشورهای آموزشی ، 700کیلوگرم کیسه تجزیه پذیر میان شهروندان در بوستان های مورد نظر این منطقه اقدام شد.

دوشنبه 9/5/1396 - 13:33
ایرانگردی

 

قائم مقام حوزه معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران و سرپرست سازمان مدیریت پسماند از افزایش توان بهره‌وری نخستین و بزرگترین سامانه هاضم بی هوازی کشور خبر داد و گفت: این سامانه واقع در مجتمع آبعلی منطقه4 از سال 1392آغاز به کار کرده و توان تولید برق آن با رشد پلکانی، در حال حاضر به حدود یک مگا وات در ساعت رسیده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند، مهندس منصور باقرصاد با بیان این‌که بیوگاز از شکستن میکروارگانیسم‌ها در غیاب اکسیژن به دست می‌آید، توضیح داد: این گاز زیستی از تجزیه مواد آلی نظیر بیوماس، كود حیوانی، فاضلاب و پسماندهای شهری، طی فرآیندی بی‌هوازی یا تخمیر تولید می‌شود. بیوگاز در قالب یک منبع تجدیدپذیر انرژی، امروزه كاربردهای فراوانی را در سامانه‌های مختلف از جمله تولید حرارت، CHP(تولید همزمان حرارت و توان) و منبع سوخت خودرو دارا می‌باشد.

وی افزود: بیوگاز تركیبی از دی اكسید كربن و متان است که طی فرآیند بی هوازی به وسیله نوع خاصی از باكتری‌ها، از مواد آلی حاصل می‌شود. در این عملیات، مواد آلی به صورت محلول و طی فرآیند شیمیایی به محصول تبدیل می‌گردد. به طوری که كربوهیدرات‌های پیچیده نظیر مواد سلولزی، لیپیدها، فیبر و پروتئین‌ها به تركیبات ساده‌تر هم‌چون قند، گلیسرین، چربی‌های ساده و آمینو اسیدها تغییر حالت می‌دهند.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند تصریح کرد: در همین راستا و به دنبال اجرای سیاست‌های زیست محیطی شهرداری تهران، این سازمان در سال 1389 نسبت به انعقاد قرارداد با بخش خصوصی جهت ساخت سامانه تولید انرژی الكتریسیته از پسماندهای شهری به روش هضم بی هوازی اقدام نمود. بدین ترتیب نخستین و عظیم‌ترین سامانه هاضم بی‌هوازی در خاورمیانه در منطقه4 پایتخت و محدوده آبعلی پایه‌گذاری شد.

مهندس باقرصاد با اشاره به آغاز عملیات ساخت، نصب و راه‌اندازی توسط بخش خصوصی در سال 1392 و اتمام عملیات راهبری آن در سال 1393، اظهار داشت: با توجه به بدیع و تازه بودن این صنعت در كشور و نیاز به سازگار نمودن آن با شرایط موجود، آنالیز پسماندهای مخلوط شهری و بحث بومی‌سازی در مرحله احداث و راهبری بسیار مهم تلقی شده و از آن‌جا که بخش خصوصی به تنهایی در اجرای این امر موفق نبود؛ لذا با مدیریت سازمان و اعمال نظر كارشناسان در امور فنی، علمی، راهبری، دستورالعمل‌ها در فرآیند تولید بیوگاز اصلاح و به طور كلی بومی‌سازی فرآیند در كلیه بخش‌ها اعم از واحد پردازش و برق صورت گرفت؛ به طوری که كاهش گاز H2S در آنالیز بیوگاز تولیدی را می‌توان از جمله موفقیت‌های سازمان مدیریت پسماند در این حوزه عنوان کرد.

وی در همین خصوص ادامه داد: در نهایت به همت بخش خصوصی و همکاری این مجموعه، عملیات تولید برق از این گاز زیستی به صورت پیوسته و مستمر آغاز و هم‌چنان نیز ادامه دارد.   

قائم مقام حوزه معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران به برنامه‌ریزی‌های سازمان مدیریت پسماند برای افزایش توان تولید برق از بیوگاز اشاره و تاکید کرد: در حال حاضر این سامانه با تلاش مستمر کارشناسان مشغول به کار بوده و حدود یک مگاوات ساعت الکتریستیه تولیدی را به شبکه سراسری برق تحویل می‌دهد.

دوشنبه 9/5/1396 - 12:48
ایرانگردی

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: مدیریت شهری در یک دهه اخیر گام هایی را برای رفع مشکلات جامعه معلولان برداشته که راه اندازی کانون معلولان محلات 354گانه شهر تهران با بیش از 8 هزار عضو، ایجاد 22 بوستان دوستدار معلول در پایتخت و راه اندازی سامانه حمل ونقل شهری ویژه معلولان و جانبازان از جمله این اقدامات به شمار می رود.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مجتبی عبدالهی با تشریح اهم فعالیت های اداره کل سلامت معاونت امور اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران در حوزه افراد دارای معلولیت اظهار داشت: ما برای حمایت از معلولان تلاش کردیم با تشکیل کانون معلولان امکان حضور مستمر این افراد در برنامه ها را فراهم کنیم و به طور مستقیم از نظرات آنان در راستای بهبود شرایط بهره مند شویم.
وی تشکیل شورای راهبری معلولان شهرداری تهران را از جمله اقدامات در این زمینه عنوان کرد و گفت: این شورا با هدف حمایت طلبی و جلب مشارکت سازمانها و معرفی توانمندی های افراد دارای معلولیت و همچنین رفع مشکلات آنان در سطح شهر در زمینه پیگیری وضعیت مناسب سازی فضاهای شهری از طریق برگزاری جلسات مشترك با معاونت شهرسازی و معماری، معاونت حمل و نقل ترافیك و سازمان پاركها و فضای سبز، ارائه نظرات تخصصی به منظور مناسب سازی مجتمع فرهنگی، اجتماعی معلولان و جانبازان قمر بنی هاشم منطقه 20، پیگیری وضعیت مشكلات حمل و نقل معلولان از طریق برگزاری جلسات مشترك با مدیران سازمان بهزیستی و معاونت حمل و نقل و ترافیک فعالیت کرده است.

عضویت 8 هزار نفر درکانون معلولان محلات شهر تهران
عبدالهی با اشاره به تشکیل كانون های معلولان محلات شهر تهران در سطح محلات شهر تهران اظهار کرد: کانون معلولان با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت، افزایش توانمندی ها و ایجاد بستر مناسب برای حضور و مشارکت افراد دارای معلولیت در سطح جامعه وارائه آموزش های لازم به آنان از سال 1389 در تمامی محلات 354 گانه شهر تهران در کنار خانه های سلامت تشکیل شده است که در حال حاضر بالغ بر 8 هزار نفر از افراد دارای معلولیت عضو این کانون هستند و به صورت کاملا داوطلبانه فعالیت می کنند.
برپایی کارگاه های آموزشی سلامت محور ویژه معلولان
به گفته عبدالهی، کانون معلولان در زمینه توانمندسازی و آموزش این قشر، کارگاه های آموزشی سلامت محور، ارائه خدمات مشاوره ای روان شناختی، پزشکی و پیراپزشکی، کلاس ها و دوره های مهارتی و مسابقات مختلف ورزشی و فرهنگی برگزار کرده است.
وی ادامه داد: همچنین در زمینه جلب مشاركت و تشكیل جلسات نیز اقداماتی چون برگزاری جلسات مستمر بین مدیران شهرداری با دبیران منطقه ای کانون های معلولان، جلسات مستمر اعضای کانون با حضور دبیران کانون ها، شناسایی انجمن ها، مراکز و موسسات ارائه کننده خدمات به افراد دارای معلولیت و برگزاری برنامه های مشترک با آنان در قالب انعقاد تفاهم نامه، شناسایی شهروندان موفق دارای معلولیت، هماهنگی جهت بازدید مدیران شهرداری و اعضای کانون ها از مدارس و مراکز نگهداری از افراد دارای معلولیت، حضور اعضای کانون معلولان در سینما انجام شده است.

مناسب سازی 22 بوستان ویژه معلولان در شهر تهران
عبدالهی از مناسب سازی 22 بوستان در مناطق 22گانه شهر تهران با عنوان بوستان دوستدار معلول خبر داد و خاطرنشان کرد: راه اندازی سامانه حمل و نقل ویژه معلولین، مناسب سازی و نصب بالابر برای منازل معلولین توسط معاون حمل ونقل و ترافیک، شناسایی و ارائه خدمات به تعدادی از خانواده های دارای دو معلول و بیشتر از دیگر اقدامات انجام شده توسط شهرداری تهران است.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از تولیدات فرهنگی و آموزشی ویژه افراد دارای معلولیت خبر داد و گفت: تهیه و توزیع اقلام آموزشی و فرهنگی از قبیل بروشور، کتاب،کتابچه، لوح فشرده و ... با هدف ارتقای سطح آگاهی شهروندان به ویژه افراد دارای معلولیت در دستورکار قرار گرفت که ویژه نامه کانون معلولان محلات شهر تهران، بسته آموزشی از خواستن تا توانستن، تدوین کتاب قانون جامع حمایت از حقوق معلولان و بروشورهای مختلف آموزشی از قبیل «مناسب سازی چرا»، «چگونه با افراد دارای معلولیت برخورد کنیم»، بوچیا ورزش جهانی و... تهیه و تدوین شد.


راه اندازی مجتمع ورزشی و فرهنگی قمر بنی هاشم (ع) در پهنه جنوبی پایتخت
از راه اندازی مجتمع ورزشی و فرهنگی قمر بنی هاشم (ع) در پهنه جنوبی پایتخت خبر داد و گفت: این مجتمع ورزشی چند منظوره در زمینی به وسعت 40 هزار متر مربع در منطقه 20 طراحی و احداث شده که با امکاناتی چون استخر، سونا، جکوزی، خدمات هیدروتراپی ویژه جانبازان به علاوه لابی بزرگی با ظرفیت 500 نفر برای برگزاری مراسم‌های ویژه به صورت اختصاصی و رایگان در اختیار جانبازان و معلولان قرار می گیرد.
مجتمع ورزشی و فرهنگی قمر بنی هاشم (ع) را در سطح خاورمیانه کم نظیر دانست و افزود: محیط ورزشی برای جانبازان و معلولان عزیز ما در این مجموعه برای بهره مندی از امکانات سالن ورزش‌های توپی مانند فوتبال، بسکتبال، والیبال، هندبال و شطرنج و تیراندازی کاملا مناسب سازی شده است. همچنین علاوه بر سالن بدنسازی مخصوصی که برای استفاده ویژه جانبازان طراحی شده است، پیست ویلچررانی نیز در بام این مجموعه طراحی شده و از طبقه همکف تا هشتم مجموعه مسیر ویلچررانی با شیب 5 درصد طراحی شده تا جانبازان بتوانند بدون استفاده از آسانسور از داخل مجموعه و بام آن استفاده کنند.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره ها، همایش ها و کارگاه های آموزشی برای افراد دارای معلولیت گفت: جشن ازدواج 110 زوج معلول در برج میلاد، گردهمایی هزار نفره دبیران و اعضای کانون های معلولان محلات شهر تهران، همکاری در برگزاری جشنواره سلامت محله و معلولان، نشست تخصصی با عنوان معلولان و زندگی شهری و همچنین کارگاه آموزشی با عنوان" آشنایی با معلولیت و ناتوانی و شیوه های ارتباط مطلوب با افراد دارای معلولیت ویژه رانندگان پایانه حمل و نقل جانبازان و معلولان بخشی از اقدامات انجام شده در این زمینه است.
عبدالهی یادآور شد: جشنواره عکس و کاریکاتور، همکاری در برگزاری جشنواره ورزشی، مسابقات عکاسی معلولان (گذرگاه های مهربان و کارآفرینی و توانمندسازی معلولان)، برگزاری کارگاه یک روزه با عنوان" شناخت و شیوه ارتباط مطلوب با افراد دارای معلولیت و بررسی نقش مدیریت شهری در حل مشکلات شهروندان دارای معلولیت" ویژه مدیران شهری مناطق 22 گانه شهرداری تهران، همکاری در برگزاری نمایشگاه های دستاوردهای معلولان و برگزاری هیئت معلولان در حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) از دیگر برنامه های حوزه اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بوده است.

نظارت بر امر مناسب سازی فضاهای شهری برای معلولان
وی، نظارت بر امر مناسب سازی فضاهای شهری را از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد و گفت: با توجه به این که عدم مناسب سازی فضاهای شهری مانعی بزرگ در حضور و مشارکت اجتماعی معلولان و انزواگزینی آنان در جامعه می شود، همواره یکی از اصلی ترین درخواست های معلولان از مدیریت شهری مناسب سازی فضاهای شهری بوده است. برنامه های مناسب سازی از جمله فعالیت های هدفمند کانون های معلولان به منظور كمك به رشد و بالندگی و تشویق به حضور افراد دارای معلولیت در جامعه به شمار می رود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به برگزاری مراسم و مناسبت های ویژه معلولان، افزود: کانون های معلولان محلات با حمایت اداره کل سلامت و ادارات سلامت مناطق شهرداری تهران به منظور گرامیداشت این مناسبت ها و با هدف اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی های عمومی شهروندان در خصوص حقوق افراد دارای معلولیت و بستر سازی مناسب جهت جلب مشارکت نهادها و سازمان های دولتی، غیردولتی و تمامی ذینفعان و همچنین جلب مشارکت افراد معلول ویژه برنامه هایی را در مناسبت های خاص از جمله روزهای جهانی معلولان؛ ناشنوایان و نابینایان، به مرحله اجرا درآورد.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه حمل‌ و نقل ویژه معلولان و جانبازان گفت: مدیریت شهری همچنین با تجهیز ناوگان به خودروهای مناسب‌سازی شده و ایمن در جهت سرویس‌رسانی به افراد دارای معلولیت، گام برداشته است که به دستور شهردار محترم تهران خودروهای جدید نیز در سال جاری به این ناوگان افزوده خواهد شد.
وی، توجه ویژه به مناسب سازی فضاهای شهری(پارک ها، معابر، سرویس های بهداشتی و...) به ویژه با استفاده از ظرفیت کانون های معلولان محله را از دیگر برنامه های این حوزه یاد کرد و افزود: در برخی از مناطق به منظور تسریع روند مناسب سازی محیط شهری و اماکن عمومی از طریق شناسایی پیاده روها، معابر، پارکها و اماکن نیاز به مناسب سازی جهت معرفی به مدیران شهری جهت همسطح سازی، رفع موانع فیزیکی، جانمایی پارکینگ و نصب علائم ویژه در سطح خیابان های منتهی به مراکز توانبخشی، مدارس استثنایی، نصب پل و مناسب سازی پل ها و ایجاد رمپ در معابر ورودی ساختمان ها و پارک ها، پیگیری های لازم به منظور رفع نواقص توسط اعضای كانونها انجام پذیرفته است.


عبدالهی، همچنین مشارکت در برگزاری همایش «شهری برای همه» ویژه اعضای شورایاری محلات شهر تهران، نشست معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با نخبگان و فعالان حوزه معلولان شهر تهران و راه اندازی و مدیریت پرتال اطلاع رسانی کانون های معلولان مناطق 22گانه شهرداری تهران به آدرس www.kmt22.org و برتری سایت کانون در جشنواره توان یاب و فضای مجازی را از دیگر اقدامات این حوزه برشمرد.

دوشنبه 9/5/1396 - 12:40
ایرانگردی

 

بوستان های منطقه 15 با نصب 3 هزار متر نرده در اطراف آبنماها و فضای سبز مجاور معابر ایمن سازی شد.


به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، مهندس نوروزی معاون امور خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اعلام مطلب فوق افزود: در این عملیات 450 متر در  بوستان فدائیان اسلام ناحیه دو ، 250 متر در بوستان گمنام در ناحیه یک، 450 در بوستان هجرت در ناحیه سه، 600 متر در بوستان شهروند در ناحیه شش، 300 متر در پردیس بانوان ناحیه چهار، 300 متر در بوستان آزادگان در ناحیه چهار، 250 متر در بوستان کوهسار ناحیه چهار ، 300 متر در بوستان گلشن و 200 متر درکیانشهر خیابان ابراهیمی نرده گذاری شد.

 

وی در ادامه به نصب وسایل بازی کودکان  در بوستانها اشاره کرد و افزود: یک  ست در بوستان دوستدار معلول مسافر ، بوستان خلیج فارس دو ست و  باغ اناری نیز یک ست نصب شد.

 

مهندس نوروزی خاطرنشان کرد: عملیات نصب مبلمان شهری با هدف زیبایی هرچه بیشتر محیط‌های شهری انجام و در این راستا 450 نیمکت در بوستانهای امید ، خلیج فارس، آزادگان، همتیان، ،ورزشگاه مسگرآباد و باغ راه قیامدشت نصب شد.

 

دوشنبه 9/5/1396 - 12:35
ایرانگردی

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 6 از طرح توانمندسازی افراد دارای معلولیت در سرای محلات منطقه 6 خبر داد و گفت: به همت خانه سلامت ویژه برنامه های فرهنگی، هنری، علمی و ورزشی برای این عزیزان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، مهرشاد الله ویردی توضیح داد: کلاس های آموزشی شطرنج، فتوشاب، نقاشی روی شیشه، معرق، صنایع دستی، فوتبال دستی از جمله برنامه های در نظر گرفته شده برای افراد دارای معلولیت است.

او با بیان اینکه پایش سلامت افراد داری معلولیت نیز به صورت پیوسته صورت می گیرد ادامه داد: بر این اساس در دو ماه مرداد و شهریور ایستگاه های سلامتی در منطقه برپا بوده و افراد دارای معلولیت می توانند از این خدمات بهره ببرند.

الله ویردی با اشاره به اینکه افراد دارای معلولیت و جانبازان می توانند با مراجعه به خانه سلامت شهرداری منطقه از تمهیدات صورت گرفته بهره مند شوند گفت: افراد داری معلولیت نیز همانند سایر شهروندان حق استفاده از امکانات شهری را داشته و باید از حقوق شهروندی خود بهره مند شوند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 6 گفت: کلاس های ویژه ای نیز برای کودکان دارای معلولیت در سرای محلات برگزار می شود تا ویژگی های این کودکان شناسایی و نسبت به توانمندسازی آنها برای حضور در جامعه و بازار کار اقدام شود.

دوشنبه 9/5/1396 - 12:34
ایرانگردی

 

 

از سوی اداره محیط زیست شهرداری منطقه 11 و با همكاری تمامی معاونت ها، ادارات و     واحد ها؛ برای نهمین بار گواهینامه  سیستم ISO 14001  مدیریت محیط زیست این منطقه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ؛ کورش خرد معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 11 ضمن اعلام این خبر گفت: ممیزی شخص ثالث سیستم های مدیریتی        ISO 14001  توسط شركت بین المللی SGS روز گذشته به منظور ارزیابی عملكرد سازمان با الزامات سیستم انجام شد.

خرد افزود: در این ممیزی كه با بازدید تیم ممیزی از سطح منطقه، نواحی و سایت های عملیاتی انجام شد؛ ممیزان با در نظر گرفتن شواهد و بررسی مستندات به تعیین میزان مطابقت وضعیت موجود با معیارهای استاندارد مذكور پرداختند.

به گفته خرد؛ در این ممیزی، ممیزان ضمن اذعان به بهبود مستمر سیستم در منطقه و معرفی نقاط قوت موجود اعلام داشتند كه به طور بی سابقه ای شهرداری منطقه 11 برای دومین سال پیاپی بدون هیچ عدم انطباقی موفق به تمدید گواهینامه بین المللی سیستم ISO 14001 شده است.

همچنین نصراله آبادیان شهردار منطقه11 نیز به عنوان مدیریت ارشد سازمان؛ بر نهادینه سازی هرچه بیشتر الزامات سیستم ها را در فعالیت های جاری شهرداری منطقه 11 تأکید کرد.

 

دوشنبه 9/5/1396 - 12:31
ایرانگردی


رییس اداره فضای سبز شهرداری منطقه 4 از نصب و راه اندازی تصفیه خانه بیولوژیكی به صورت هوازی mbbr در بوستان جنگلی لویزان و اتصال فاضلاب رستوران شیان به سیستم اکو شهری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 سلامت جوادی با اشاره به این خبر گفت: تصفیه خانه فاضلاب هتل شیان با 600 متر عملیات حفاری، لوله گذاری (لوله 160 میلیمتری) و احداث 40 منهول راه اندازی شد.
وی در ادامه گفت: با توجه به آنالیز نمونه پساب خروجی از تصفیه خانه توسط آزمایشگاه شركت پایا پرداز محیط و با درنظر گرفتن شرایط موجود و انطباق با حدود مجاز استاندارد، خروجی فاضلاب ها برای استفاده در مصارف آبیاری و كشاورزی بلامانع است.
جوادی در پایان افزود: سیستم انتقال فاضلاب رستوران شیان با 1000 متر عملیات حفاری، لوله گذاری (به قطر 160 میلیمتر) و 43 منهول احداث و به سیستم اکو شهری وصل شد.

دوشنبه 9/5/1396 - 12:28
ایرانگردی

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 19 از برخورد جدی با دزدان زباله و اجرای طرح جهادی جمع آوری عوامل این حرکت غیرقانونی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مهرداد زنگنه فر معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه گفت: این فعالیت در قالب گشت نیروهای اداره بازیافت در سطح منطقه و جمع آوری آنها صورت می گیرد که در همین راستا طی 4 ماهه ابتدای سال، از فعالیت 100 عامل غیر مجاز جلوگیری شده است.

وی با اشاره به جمع آوری روزانه 53 تن پسماندهای خشک منطقه به صورت مجاز (توسط غرف، خودروهای ملودی و کلبه های بازیافت) تصریح کرد: آموزشهای صورت گرفته در این خصوص عامل مهمی در افزایش مشارکت شهروندان در این امر بوده است به طوریکه در زمینه مدیریت پسماند و آموزش شهروندان نیز شاهد ارتقاء رتبه اداره بازیافت بوده ایم.

زنگنه فر خاطرنشان کرد: آموزش های چهره به چهره بازیافت تاکنون به بیش از 6000 خانوار در سطح نواحی رسیده است این فعالیت با توزیع بروشور و کیسه های مخصوص پسماند خشک بین خانوارها همراه بوده است.

همچنین طی ارائه آموزشهای تفکیک پسماند به مراکز تجاری و اصناف، مالکان 77 واحد از این آموزشها بهره مند و  و بیش از 900 نفر نیز از طریق غرفه های برپا شده در مناسبتهای مختلف سال تحت آموزش قرار گرفته اند.

وی در تشریح سایر فعالیتهای اداره بازیافت منطقه برای ترویج اهمیت بازیافت و فرهنگ تفکیک پسماندها اظهار کرد: نصب بنرهای آموزشی تبلیغاتی با شعارهای زیست محیطی، برگزاری مراسم ویژه در مناسبت ها در قالب راه اندازی کلبه بازیافت، زنگ بازیافت و پاکسازی نمادین محیط زیست، آموزش گروه های مختلف اعم از کودکان، بانوان و دانش آموزان و توزیع بیش از 2600 کیلوگرم کیسه مخصوص پسماند خشک بین خانوارها از دیگر فعالیتهای صورت گرفته در همین راستا است.

دوشنبه 9/5/1396 - 12:25
ایرانگردی


معاون توانمند سازی و كارآفرینی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ، در تشریح ویژه برنامه های هفته کارآفرینی سازمان متبوعش از برپایی جشنواره فرهنگی کارآفرینی و مهارت در مجتمع تجاری برمیس خبر داد .
به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ، رمضان لطفی معاون توانمند سازی و كارآفرینی این سازمان با اعلام این مطلب گفت: با توجه به نام‌گذاری ششم مرداد به‌عنوان روز ملی «کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای»، در تقویم رسمی کشور و اختصاص یک هفته به آن، برنامه‌های متنوعی در سازمان خدمات اجتماعی برگزار می‌شود.
وی افزود : بهمین مناسبت"جشنواره فرهنگی کارآفرینی و مهارت" با حضور کارآفرینان برتر و علاقمند در مجتمع تجاری برمیس از هفتم مرداد ماه به مدت 10 روز از ساعت 9 صبح تا 21 شب برگزار می شود .
معاون توانمند سازی و کارآفرینی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ، تصریح کرد : در محل برگزاری جشنواره شرایط ویژه ای برای کارآفرینان در نظر گرفته شده است که ضمن ایجاد شرایط برای فروش محصولاتشان ، به افراد علاقمند آموزش رایگان صنایع دستی داده شود .
لطفی با اشاره به برگزاری این جشنواره در هفتم مرداد، مهم‌ترین محور‌های این همایش را گسترش فرهنگ کار و مهارت آموزی، اهمیت مشاوره و هدایت آموزشی در ایجاد فرصت‌های شغلی دانست و افزود: تیم مشاوره راه اندازی کسب و کارهای محلی در نمایشگاه جهت راهنمایی و مشاوره شهروندان و علاقمندان مستقر شده است تا ضمن راهنمایی افراد پاسخگوی سوالات تخصصی آنها نیز باشند و که زمینه ساز بروز خلاقیت‌های افراد فراهم نیز فراهم می شود .
وی اجرای موسیقی زنده ی محلی و آداب و سنت شهر قشم ، برگزاری مسابقه آشپزی ، اجرای نمایش های خیابانی با موضوعات اجتماعی و فرهنگی ، مشاوره رایگان شغلی و راه اندازی کسب و کار محلی و... را از دیگر برنامه های سازمان خدمات اجتماعی در طی هفته ملی مهارت عنوان کرد.

يکشنبه 8/5/1396 - 14:35
ایرانگردی

 

 

 

 

 

شهردار منطقه21 از انعقاد تفاهم نامه مشترک فی مابین اداره مدیریت پسماند معاونت خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با صنایع و کارخانجات مستقر در محدوده غربی ترین نقطه پایتخت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، دکتر جمال بافرانی شهردار این منطقه با اشاره به اینکه كاهش تولید پسماند و تفكیک پسماند خشک از مبدا از مهم ترین اهداف مدنظر کمپین محیط زیستی آسمان آبی-زمین پاک شهرداری تهران است، گفت: غربی ترین نقطه پایتخت محدوده ای صنعتی-کارگاهی-نظامی و مسکونی است که همین امر مبحث خطیر مدیریت پسماندهای صنعتی و کارگاهی را در سطح محدوده سکونتگاهی منطقه21 دارای حساسیت بالاتری می کند.

وی در ادامه با بیان اینکه به همت آموزشگران اداره مدیریت پسماند معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21، آموزش های همگانی به صورت منظم و دوره ای درخصوص نحوه صحیح تفکیک پسماند از مبدا به مسئولان صنایع و کارخانجات مستقر در محدوده این منطقه ارائه می شود، افزود: در راستای فرهنگ سازی و ترغیب هرچه بیشتر صنایع و کارخانجات مستقر در محدوده منطقه21 به تفکیک زباله های خشک و قابل بازیافت تولید شده در کارگاه خود، اداره مدیریت پسماند معاونت خدمات شهری و محیط زیست این منطقه با انعقاد تفاهم نامه مشترک فی مابین این اداره با "نود و سه کارگاه و کارخانه تولیدی-صنعتی مستقر در محدوده غربی ترین نقطه پایتخت" موفق به جهت گیری هدفمند امر مهم تفکیک پسماند از مبدا در بخش صنایع این منطقه شد.

بافرانی در خاتمه با بیان این موضوع که تولید زباله بیشتر از عواقب فرهنگ مصرف گرایی زندگی نوین شهری است، خاطر نشان کرد: كارشناسان آمار و اطلاع رسانی اداره مدیریت پسماند معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 به منظور ایجاد محیط زیست سالم تر که تفکیک پسماند از مبدا مولفه ای تاثیرگذار در تحقق آن است، در كنار برنامه های روزانه خود، برنامه های خاص و ویژه آموزشی جهت آگاه سازی صاحبان صنایع و کارخانجات مستقر در محدوده این منطقه را  در قالب برنامه های مدون کاری آموزشی در دستور کار قرار داده اند.

لازم به ذکر است، به منظور ساماندهی و مدیریت اصولی پسماندها در شركت ها، کارخانجات و صنایع مستقر در محدوده منطقه21 تفاهم نامه هایی بین اداره مدیریت پسماند و مراكز مذكور منعقد شده كه علاوه بر افزایش میزان قابل توجه جمع آوری پسماند خشك، ارتقاء سطح درصد تفكیك از مبدا این منطقه را نیز در پی داشته است.

 

 

 

 

 

 

يکشنبه 8/5/1396 - 14:27
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته