• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 27021
تعداد نظرات : 2747
زمان آخرین مطلب : 3294روز قبل
آلبوم تصاویر

 

 

خلاقیت شرکت تبلیغاتی و اعتراضات چندین جنبش حامی حقوق حیوانات در آلمان

 


 

 

 

منبع زیست نیوز

دوشنبه 31/4/1392 - 8:57
دانستنی های علمی

پس از دهه‌ها انتظار، یکی از طولانی‌ترین آزمایشات جهان پایان یافت و طی آن سقوط قطره قیر Pitch-Tar در کالج ترینیتی دوبلین، با دوربین مشاهده و این قطره از بدنه والدش جدا شد و در یک ظرف فتاد.

 

 (ایسنا)، این آزمایش یکی از طولانی‌ترین آزمایش‌های جهان است که 69 سال پیش و در سال 1944 توسط همکار ناشناخته ارنست والتون (برنده جایزه نوبل برای برخورددادن اتم‌ها) پایه‌ریزی شد.

این محقق گمنام در تلاش برای اثبات این نکته بود که قیر مایعی است که علی‌رغم خردشدن با ضربه چکش، قادر به جاری‌شدن است. قیر یک پلیمر ویسکوالاستیک است که برای نخستین بار برای ضدآب‌کردن کشتی‌ها به کار رفت و به عنوان آسفالت شناخته‌ شده است.

برای اثبات این فرضیه یک توده قیر حرارت داده و در درون قیفی قرار داده شد. این قیف بر روی یک پارچ معلق بود و سپس تمامی سیستم در یک قفسه غبار‌آلود قرار گرفت و رها شد.

این قطره سرانجام سقوط می‌کرد اما کسی زمان آن را به طور دقیق نمی‌دانست.

این یکی از ساده‌ترین آزمایشات جهان است اما فقط به زمان طولانی و شخصی نیاز داشت که نظاره‌گر آنچه رخ می‌دهد، باشد.

دانشمندان با تحلیل فیلم جدید تخمین زده‌اند که این قطره دو میلیون برابر چسبناک‌تر از عسل و دو میلیارد برابر چسبناک‌تر از آب است.

آزمایش کالج ترینیتی، خود، یک المثنی‌ از طولانی‌ترین آزمایش جهان در دانشگاه کوینزلند استرالیاست که شامل سقوط قطره‌ قیر است و در سال 1927 آغاز شد.

از زمان آغاز آزمایش، قیر استرالیایی هشت بار سقوط کرده و به طور متوسط در هر دهه یک قطره سقوط کرده است.

علی‌رغم این تکرار ساعت‌گونه، این سقوط‌ها هرگز نه توسط انسان و نه چشمان دیجیتالی رویت نشده‌اند.

آزمایش کوینزلند قربانی بدشانسی‌ شده چون هنگامی که پروفسور جان مینستون، مسئول آزمایش، تصمیم گرفت برای صرف قهوه از آزمایشگاه خارج شود و پس از گذشت 15 دقیقه برگشت، متوجه شد که یکی از قطرات سقوط کرده و کسی شاهد این رخداد نبوده است.

دوشنبه 31/4/1392 - 8:55
خانواده

زن خانه ,زنان به طور سنتی , زنان امروزی

بچه که بود، در خاله‌بازی‌هایش همیشه «مامان» می‌شد. از همان کودکی همیشه از شاغل بودن مادر خودش دلخور بود و با خود فکر می‌کرد که وقتی بزرگ شد، فقط زن خانه خواهد بود. اما حالا که بزرگ شده بود، نمی‌دانست که «زن خانه بودن» اصلاً چطوری است؟!

 

آن زنان اساطیری

به گمان من، «زن بودن» (البته به معنای واقعی کلمه) همواره دشوار بوده است. در طول تاریخ، زنان به طور سنتی حکم ستون خیمه خانواده را داشته و بار حفظ انسجام عاطفی و عملی خانواده‌ها را به دوش می‌کشیده‌اند. بارها رنج بارداری و زایمان را تحمل می‌کرده‌اند و هم‌زمان، زحمت پرورش کودکان را. در کشاکش با هرم سوزان تنور نان می‌پخته‌اند و پا به پای مردانشان نیز به کشت و درو می‌پرداخته‌اند. از بیماران خود پرستاری می‌کرده‌اند و سنگ صبور دردهای شوهرانشان نیز می‌شده‌اند. و شاید آن‌گونه ستایش زنان در ادبیات عامه به عنوان بتان و دلبرکان شیرین و مادران فرشته‌خوی، به خاطر همین حجم بالای فداکاری‌ها، مسئولیت‌ها و نقش‌های پررنگ ایشان بوده است.

 

زن در کشاکش

با این همه، در دوران «گذار» فعلی زن بودن از همیشه سخت‌تر شده است؛ چراکه به تدریج بسیاری از الگوهای زندگی سنتی به کناری گذاشته شده و زنان در میان اقتضائات سنت و مدرنیته سرگردان مانده‌اند. زنان امروزی، از سویی می‌خواهند بنا به اقتضای طبیعت‌شان همسر باشند و مادر و کانون عاطفه، و از سوی دیگر بنا بر مقتضیات معیشتی و اقتصادی و اجتماعی جامعه امروز، میل دارند پا به پای مردان اشتغال داشته و کسب درآمد کنند. هم در پی جلب احترام در داخل خانه هستند و هم در پی کسب اعتبار در بیرون. هم می‌خواهند سالم و عفیف بمانند و هم دوست دارند که قوی به نظر برسند.

 

دختران دیروزی

چشم انداز اجتماعی زنان در ایران نسبت به بیست، سی سال پیش با تغییرات بسیاری رو به رو شده است. در آن دوران مرسوم بود که دختران پس از پایان تحصیلات متوسطه، و حتی گاهی پیش از آن، ازدواج کرده و به خانه بخت بروند. ایشان معمولاً از همان سنین چهارده- پانزده سالگی حس می‌کردند که دخترانی رشید و به اصطلاح دم بخت هستند که باید هرچه سریعتر شایستگی‌های خود را کامل کنند تا بتوانند زندگی مشترک موفقی را تشکیل داده و نقش همسری و مادری را به خوبی ایفاء نمایند.

 

از سوی دیگر، شرایط اجتماعی نیز به گونه‌ای بود که چنین تفکری را تقویت می‌نمود، چراکه در کنار ساده زیستی عمومی، اشتغال زن در بیرون از منزل هنوز از مقبولیت اجتماعی چندانی برخوردار نبود و پسران جوان خود را موظف به تامین همه نیازهای اقتصادی همسر و فرزندانشان می‌دانستند. در چنان شرایطی، تعداد دخترانی که به ادامه تحصیل یا اشتغال (به مفهوم امروزی آن) فکر می‌کردند بسیار اندک بود.

 

دختران امروزی

اما امروزه، و در پی تحولات اجتماعی و اقتصادی گسترده، بسیاری از دختران نوجوان پیش از هر چیز به ادامه تحصیل تا سطوح عالیه و در پی آن به اشتغال فکر می‌کنند و سپس به یافتن همسری که تا حد زیادی بتواند رفاه ایشان را تامین نماید. در مقابل، الگوهای ساده زیستی در سطح اجتماع عمدتاً کمرنگ شده و ضمناً اشتغال زن از منظر بسیاری از پسران به امری عادی و حتی گاهی اجتناب ناپذیر بدل شده است.

 

در خانه بمانم؟!

به علاوه، برای دخترانی که در پی سال‌های طولانی تحصیل به معاشرت هر روزه در بیرون از منزل خو گرفته‌اند، تمام روز را تنها ماندن در چاردیواری خانه (خصوصاً پیش از بچه‌دار شدن) کار بس دشواری است، که ممکن است با القای حس بیهودگی، باعث افسردگی ایشان نیز بشود. از طرف دیگر، صنعتی شدن زندگی تا حد زیادی مشغله‌های سابق زنان در خانه از قبیل خیاطی و انواع کارهای هنری و فرآوری‌های خانگی مواد خوراکی (ترشی و شوری و رب و آبلیمو و … ساختن) را نیز کاهش داده است. هم‌زمان، ارتباطات همسایگی و حتی رفت و آمدهای خانوادگی نیز بسیار کمتر از گذشته شده و بنابراین زنان در خانه احساس می‌کنند که از جامعه بی‌خبر و به‌دور مانده‌اند.

 

یک زن همه فن حریف

در چنین شرایطی، دختران با هدف فرار از بطالت عمر و البته به امید تأمین رفاه بیشتر در زندگی، پس از ازدواج نیز خود را ناگزیر از اشتغال در بیرون از منزل می‌بینند، و بنابراین ناچارند علاوه بر رسیدگی به امور منزل و وظایف همسری و مادری، بخش زیادی از وقت و انرژی خود را صرف وظایف شغلی خویش در بیرون از منزل نمایند. بدین ترتیب، در بسیاری از اوقات این وظایف و اقتضائات تازه، با وظایف خانوادگی سنتی زنان وارد رقابت شده و اندک اندک فشار مضاعفی را به ایشان می‌کند؛ فشاری که به نوبه خود مشکلات تازه‌ای را به همراه خواهد آورد و تمام ذهن و توان زن کمال‌گرای امروزی را به چالش خواهد کشید.

 

بهتر است زندگی مدرن را بهانه نکنیم و نخواهیم با چیزی که در وجودمان است ،مبارزه کنیم. هرچند این روزها وظایف بیشتری برای یک زن تعریف شده است اما وظیفه ی اصلی او همان نقش اساطیری اش است.

منبع : سایت بیتوته

شنبه 29/4/1392 - 15:57
رمضان

روز‌ه‌داری,بداخلاقی در حین روز‌ه‌داری

 

خداوند مهربان که این روزها افتخار بندگی را نصیب ما کرده و ما را همچون بندگان پاکش به مهمانی دعوت کرده به هیچ وجه دلش نمی‌خواهد که بندگانش در سختی قرار بگیرند و رنج و گرسنگی را تحمل کنند. شاهد این مدعا آیه 185 سوره بقره است که می‌گوید«یریدالله بکم‌الیسر ولا یرید بکم‌العسر» «خداوند آسایش شما را می‌خواهد نه زحمت شما را.» اما در ادامه گفته«اجیب دعوه‌الداع اذا دعان فلیستجیبوا لی» در دعای دعاکننده را هنگامی که مرا می‌خواند پاسخ می‌گویم، پس باید دعوت مرا را بپذیرند»

 

این دعوت خداست. دعوتی که اجابت را بشارت داده. پاسخ این دعوت را خود خدا خواهد داد. او که حاکم آسمان و زمین است. پس مشکل از ماست اگر کم می‌آوریم. مشکل از اندیشه جزء فکر ماست. اندیشه ما که کل را فراموش می‌کند و جزء را در نظر می‌گیرد. گرسنگی را در نظر می‌گیرد و در نظر نمی‌گیرد که این یک دعوت آسمانی است و هر دعوت آسمانی یک پاسخ آسمانی خواهد داشت. پاسخی به وسعت آسمان و زمین آنقدر وسیع که از دایره درک ما خارج است. پس حالا که مهمان خدا شده‌ایم آنچنان رفتار کنیم که لایق مهمانی خداوند آسمان و زمین باشیم. لایق رحمت او! لایق درهایی که این روزها گشوده می‌شود و لایق اجابت شدن.

 

حالا که فرصتی به ما داده شده که از چشمه رحمت بی‌کران خداوند جرعه‌ای بنوشیم، دعوتش را اجابت کنیم و آن چنان بندگی کنیم که اگر روزی دستمان به آسمان بلند شد و دلمان شکست و پریشان شدیم، دعاهای‌مان قبل از پایین آمدن دست‌های‌مان اجابت شود.

 

چرا در هنگام روزه‌داری عصبی می‌شویم؟

یک متخصص تغذیه در این مورد می‌گوید: ذهن و روان و جسم یک مثلث تشکیل می‌دهند که کاملا به هم وابسته‌اند و وقتی جسم دچار یک تغییر شود، ذهن و روان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و بالعکس!

 

این مسئله را افرادی که رژیم غذایی می‌گیرند، تجربه کرده‌اند. به طور مثال فردی که رژیم می‌گیرد، اگر در حالت عادی ساعت 2 بعدازظهر ناهار می‌خورده در زمان رژیم از ساعت 12 ظهر احساس گرسنگی می‌کند. این در واقع بازی ذهن است. دکتر عباس ملکی افزود: در حالت روزه‌داری هم ذهن وارد عمل می‌شود و با یادآوری گرسنگی، شخص را به بازی می‌گیرد.

 

وی گفت: این بازی ذهن روی جسم و روان تاثیر می‌گذارد و فرد حس می‌کند جسمش بی‌رمق شده و این مسئله‌ روی روان او تاثیر می‌گذارد. لذا برخی از افراد در هنگام روزه‌داری، رفتارهای عصبی و هیستریک از خود نشان می‌دهند که اکثرا به بازی ذهن برمی‌گردد.

 

دکتر ملکی در ادامه گفت: در واقع روزه‌داری زمان مناسبی است که ما بتوانیم ذهن را به کنترل خود درآوریم و اجازه ندهیم ذهن، ما را به بازی بگیرد و جسم و روان ما را تحت تاثیر قرار دهد.

 

روزه‌داری موجب ترک عادت می‌شود

وی افزود: یکی از ویژگی‌های انسان در مورد تغذیه این است که به مرور زمان به یک شیوه غذایی عادت می‌کند.

به طور مثال افراد صبح که از خواب بیدار می‌شوند، روش‌های صبحانه خوردنشان متفاوت است و هرفردی به این روش عادت می‌کند و در واقع عادت به مرور تبدیل به نوعی اعتیاد می‌شود. مثلا فرد اگر راس یک ساعت خاص چای یا قهوه نخورد، سردرد می‌گیرد و سیستم زندگی‌اش به هم می‌ریزد. اما روزه نوعی ترک عادت است و به افراد می‌آموزد که روش‌های معمول زندگی را برای مدتی کنار گذاشته و با روشی جدید آداب خوردن را رعایت می‌کنند.

 

بنابراین روزه باعث ترک عادت می‌شود و همین مساله کمک زیادی می‌کند که ما از عادات اعتیادآور تغذیه‌ای دور شویم. دکتر ملکی گفت: البته همین ترک عادت، در افرادی که سیستم تغذیه‌ای درآنها روبه اعتیاد گذاشته، نوعی سردرگمی ایجاد می‌کند.

 

بنابراین ترک عادت در ایام روزه داری هم می‌تواند در افرادی که عادت داشتند به شیوه‌ای خاص غذا بخورند، ایجاد استرس و عصبانیت کند. که البته این نشانه خوبی است. درست مانند کسی که در حال ترک اعتیاد است و حال خوبی ندارد اما پس از این دوره بدنش سم زدایی می‌شود.

 

دکتر ملکی گفت: ترک عادت در ایام روزه‌داری هم به همین نحو است و فرد با تغییر رژیم غذایی خود را از یک اعتیاد تغذیه‌ای رها می‌کند و این یکی دیگر از فواید روزه است.

 

این متخصص تغذیه افزود: روزه داری تمرینی است برای کنترل ذهن و ترک عادت تا بیاموزیم ذهنمان را تحت کنترل خودمان درآوریم تا با تسلط برجسم و روان، موجب عصبی شدن ما نشود و همچنین با همین کنترل کردن، در هنگام تغییر رژیم غذایی، فشاری به بدن وارد نخواهد آمد. چرا که ذهن، بسیار قدرتمند و فعال است و همانقدر که قدرت دارد روی جسم و روان ما تاثیرگذاشته و ما را از مدار خارج کند، همانقدر هم با کنترل صحیح قادر است کارهای بزرگ و اساسی در ما ایجاد کند.

 

وی افزود: در واقع روزه، شکل ظاهری قضیه است و ماه رمضان، فلسفه و باطنی عمیق در پشت خود دارد و در واقع هدف از روزه‌داری فقط نخوردن و نیاشامیدن و تغییر روش تغذیه نیست؛ بلکه هدف، ایجاد یک تحول درونی است که انسان روزه‌دار باید در پایان ماه رمضان به آن تحول درونی دست پیدا کرده باشد و همزمان با عید فطر، عیدی در درون فرد ایجاد شده باشد و فرد شاهد یک تحول در درون خود باشد. بنابراین کنترل آگاهانه افراد در این ایام کمک زیادی به آنها خواهد کرد که درونشان را متحول کنند و با این تحول از رحمت بیکران خداوند برخوردار شوند.

 

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک

یکی از عواملی که باعث می‌شود ما به هم بریزیم و غمگین شویم و دیگران را هم غمگین کنیم پندار ماست. به محض اینکه در ذهنمان قضاوتی منفی در مورد کسی می‌کنیم. اولین کسی که مورد آسیب قرار می‌گیرد خود ما هستیم. بعد از اینکه این فکر منفی در ذهن ما شکل گرفت، آن را به زبان می‌آوریم و «غیبت» شکل می‌گیرد. هنوز هم اولین کسی که در معرض آسیب است خودمان هستیم. به همین دلیل در شریعت ما غیبت را به خوردن گوشت مرده برادر تشبیه کرده‌اند. چرا که غیبت به همین میزان کراهت دارد و بعد از گفتار، پندار ما تبدیل به کردار می‌شود و ممکن است با رفتاری ناشایست دلی بشکنیم یا حقی را ضایع کنیم. اینجاست که مرتکب ظلم می‌شویم و یقینا نتیجه هرظلمی به خودمان بازخواهد گشت چرا که دنیا دار مکافات است.

 

و خداوند ظالمان را دوست نمی‌دارد. اینجاست که به یاد این حدیث می‌افتیم که «مسلمان کسی است که دیگران از دست و زبان او در امان بمانند»

 

ماه رمضان زمان تمرین خوب بودن است. تمرین بد نبودن. آنچه دراین ماه به ما سفارش می‌شود، روزه بودن تمام اعضا و جوارح ماست. روزه بودن ذهن از قضاوت‌ها. چرا که ما حق نداریم در مورد افراد قضاوت کنیم با این حال چشم عادت کرده که عیب‌ها را ببیند و ذهن عادت کرده که افراد را حلاجی کند. عادت کرده‌ایم افراد را زیر ذره بین قرار دهیم و آنچه را به ما مربوط نمی‌شود مورد قضاوت قرار دهیم یا اینکه در قرآن آمده «ای کسانی که ایمان آورده‌اید، از بعضی گمان‌ها بپرهیزید که برخی گمانها گناه هستند.»

 

اما ما عادت کرده‌ایم هرجور دلمان می‌خواهد فکر کنیم. فکر کنیم که فلان زن و شوهر به هم نمی‌آیند و فلان زن از شوهرش سرتر است و فلانی لیاقت این خانه و زندگی را ندارد.

 

از ماست که برماست

در خیابان به افرادی که نمی‌شناسیم نمره می‌دهیم. اگر فردی سوار ماشین آخرین مدل است نگاهش می‌کنیم و در دلمان می‌گوییم، این آدم با این قیافه سوار چه ماشینی شده! آنوقت من...

 

اگر به یک مهمانی یا یک عروسی برویم، بعد از خارج شدن از آنجا به تک‌تک افراد نمره رد یا قبولی می‌دهیم و همه را از روی ظاهرشان قضاوت می‌کنیم و همین امر باعث شده، همه آدم‌ها ظاهر خود را آراسته کنند و فکری به حال باطنشان نکنند چرا که ما از آنها ظاهر را خواسته‌ایم. ما سیرت را فدای صورت کرده‌ایم و آنچه به ما می‌رسد، بازتابی از عمل خودمان است.

 

و واقعا باید بگوییم «از ماست که برماست.»

 

در این ماه فرصت مناسبی است که پندارمان را تربیت کنیم. ذهنمان را مانند یک کودک تحت اختیار بگیریم و به او اجازه ندهیم به هرکجا که دلش می‌خواهد سرک بکشد. برایش

حد و مرز قائل شویم تا از حد خود خارج نشود. ماه رمضان فقط نخوردن و نیا شامیدن نیست. تمرین بندگی است. وظیفه بنده این نیست که در کار سایر بندگان خدا دخالت کند. وظیفه بنده این است که خودش را اصلاح کند.

 

از دست تو زبان!

وقتی ذهنمان آنقدر لاابالی و بی‌قید باشد که هرجور دلش می‌خواهد رفتار کند و هرفکر منفی را به اما القا کند طبیعی است که اگر جلویش را نگیریم و مقابلش نایستیم، زبان هم درگیر خواهد شد. می‌گویند زبان استخوان ندارد اما گاهی برنده‌تر از شمشیر می‌شود.

 

درست است هرکدام از ما بارها دلمان از دست زبان دیگران شکسته و یقینا با زبانمان دل‌های زیادی را شکسته‌ایم.

 

شاید وقت آن رسیده که این زبان را هم کنترل کنیم و نگذاریم دل بشکند و یادمان باشد اگر دلی شکسته شود یقینا و به طور حتم یک روز نتیجه‌اش را خواهیم دید.

 

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت

از این مرحله که بگذریم، می‌رسیم به عیب جویی از دیگران! خودمان را بری از هرگناه و اشتباه می‌بینیم و دیگران را زیر ذره بین می‌گذاریم.

 

انگار که هیچ وقت دچار هیچ خطایی نشده‌ایم و همواره پاک و معصوم زندگی کرده‌ایم.

 

خود را پاک می‌دانیم و وظیفه خود که عیب‌های دیگران را پیدا و خودشان و به دیگران گوشزد می‌کنیم.

 

غافل از اینکه حقیقت چیزی غیر از آن چیزی است که ما می‌بینیم و شاید اگر ما در شرایط آن شخص بودیم و جایگاه او را داشتیم و زندگی با ما آنگونه رفتاری کرد که با او کرده ما به مراتب بدتر از او رفتار می‌کردیم.

 

پس یکبار هم که شده به خودمان بگوییم «عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت، که گناه دگران برتو نخواهند نوشت»

 

این روزها، روزهای تحول است، روزهای تربیت کردن خود، روزهای ویران شدن. ویران شویم تا شاید از ویرانه‌های وجودمان جوانه‌های عشق بروید.

 

یادمان باشد اگر گرسنگی و تشنگی به ما فشار آورد و گرما اذیتمان کرد بازهم شان ما این است که مهمان خدا هستیم و نگذاریم سختی روزه داریمان دیگران را به سختی بیندازد و «بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم»

منبع:سایت بیتوته

 

شنبه 29/4/1392 - 15:55
آشپزی و شیرینی پزی


طرز تهیه مرغ پورتوریکو , پخت مرغ پورتوریکو رژیمی

 


مواد لازم :

 مرغ خرد شده  یک تا یک و نیم کیلو
 نمک  یک قاشق سوپ خوری
 برگ بو  یک عدد
 روغن زیتون  یک فنجان
 کره  4 قاشق سوپ خوری
پیاز قاچ شده 250 گرم
سرکه نصف فنجان


طرز تهیه :
روی مرغ ها نمک و فلفل بمالید و سپس آن را در روغن زیتون تفت دهید . پیازها را روی مرغ ها بچینید و سپس کره ، برگبو و سرکه را نیز به آن بیفزایید . در ظرف را بسته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شود .

منبع : sooran.com

شنبه 29/4/1392 - 15:54
آشپزی و شیرینی پزی


طرز تهیه شكلات خرمـــایی , پخت شكلات خرمـــایی برای افطار

 


خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

مواد لازم :


 خرمای بدون‌ هسته  یك پیمانه
 بیسكویت مادر  یك بسته
 گردو و پودر نارگیل  از هر کدام یك پیمانه
 گلاب  سه قاشق غذاخوری
 شكلات شیری (تخته‌ای سفید)  50 گرم


طرز تهیه :

خرما را با پودر بیسكویت و گردو خوب چرخ كنید. گلاب را به مواد اضافه و كمی ورز دهید. شكلات تخته‌ای سفید را رنده‌كرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد كه در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا كنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

نكته :

1. به جای پودر نارگیل می‌توانید از كنجد استفاده كنید.

2. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت اگر سفت بود كمی گلاب اضافه كنید.

منبع : loghme.com

شنبه 29/4/1392 - 15:53
آشپزی و شیرینی پزی


نوشیدنی رژیمی برای افطار, غذاهای رژیمی برای افطار

اگر می خواهید در ماه رمضان چاق نشوید برای افطارتان از این نوشیدنی رژیمی استفاده کنید.


مواد لازم برای ۲نفر :

 انبه پوست و ریز خرد شده  یک عدد
 آب سرد  یک و نیم پیمانه
 آب لیموی تازه  نصف قاشق مرباخوری
 عسل  نصف قاشق مرباخوری
 برش لیمو و برگ نعناع  برای تزیین


طرز تهیه :
در مخلوط کن انبه و آب را با آب لیمو و عسل مخلوط کنید تا یکدست شود. نوشیدنی در لیوان حاوی یخ بریزید، سپس هر کدام را با برش های لیمو و برگ نعناع تزیین کنید.

منبع : khorasannews.com

شنبه 29/4/1392 - 15:52
آشپزی و شیرینی پزی


طرز تهیه ترحلوا,طرز تهیه حلوا مخصوص افطار

 


مواد مورد نیاز :

 آرد برنج  115 گرم
 شکر  120 گرم
 آب  170 میلی لیتر
 گلاب  60 میلی لیتر
 زعفران دم کرده ½ قاشق چایخوری
روغن ½ پیمانه
هل کمی


طرز تهیه :
روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.

طرز تهیه شربت :
آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت 3 دقیقه بجوشد .
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.

منبع : seemorgh.com

شنبه 29/4/1392 - 15:51
آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه آش عباسعلی,نحوه پخت آش مخصوص افطار

 


مواد لازم :

 نخود  نصف پیمانه
 لوبیا چیتی  نصف پیمانه
 لوبیا سفید  نصف پیمانه
 گندم پوست کنده  1/5 پیمانه
 برنج  نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
گوشت دنده گوسفندی 300 گرم
پیاز درشت برای پیاز داغ 5 عدد
سیر برای سیر داغ 10 حبه
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
روغن حیوانی به میزان لازم
نعناع خشک برای نعناع داغ به میزان لازم


طرز تهیه:
آش عباسعلی یکی از آش های معروف و سنتی کرمانشاه است . این آش در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری پر طرفدار بوده  و از محبوبیت خاصی بر خوردار است .

این آش ترکیبی از غلات و حبوبات و گوشت میباشد . حبوبات را یکی دو روز قبل خیسانده و چند بار آب آنرا عوض کرده و باهم بپزید .حبوبات بعد از پخته شدن بایستی به راحتی با فشار دو انگشت له شود و سفت نباشد . برنج را هم خیسانده و کنار بگذارید. گوشت و گندم را جدا از هم پخته  و در اواسط پخت برنج را به گندم اضافه کرده تا با هم بپزند، گوشت را ریش ریش کرده وبا  تمامی مواد پخته شده روی شعله گذاشته و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و بگذارید تا آش جا بیفتد .طوری که دانه های گندم و برنج تقریباً در آن نا مشخص شود و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا ته نگیرد این آش به واسطه داشتن گوشت کشدار شده و هر چقدر مزه تند داشته باشد خوشمزه تر است . مقدار کمی از پیاز داغ را برای تزئین نگه دارید و بقیه را برای خوشمزه تر شدن به آش اضافه کنید چند جوش که زد و با پیازداغ مزه دارتر شد شعله را خاموش کرده و روغن حیوانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .هر چقدر روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتر باشد خوشمزه تر و بهتر میشود ولی چون بعضی از افراد محدودیت خوردن روغن حیوانی دارند میزان آنرا کمتر یا از روغن زیتون استفاده کنند با کشیدن  آش در ظرف و تزئین توسط پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ سفره افطاری را رنگین کنید .

منبع : ashpazierangin.net

شنبه 29/4/1392 - 15:50
رمضان

 

شعر شهریار درباره ماه رمضان, شعر شهریار

 
گینه گلدی رمضان هامی مسلمان اولاجاق
دین اسلام اوجالوب خلق نماز خوان اولاجاق

 

گله جق غیرتده فاسق ، اولاجاق اهل تمیز
ایتدیقی معصیته جمـــــــله پشیمــان اولاجاق

 

بیر محرمده چخوب شاهقلی بو مسجد دن
بیر ده بو آیده گلــــوب داخـل ایوان اولاجا ق

 

روزه سین میل ایلینلر چیخاجاقلار سفـره
ایله بیر هاموسی زوار خـــراسان اولاجا ق

 

او آداملار که ایدوب میلته چوخ جور وستم
هاموسی بیر گئجه ده قاری قرآن اولاجاق

 

هچ گناه اولماسا بسدور بیزه بو صوم وصلاه
قبر ایچینده بیزه او حائیل سوزان اولاجاق

 

ترجمه فارسی:
ماه رمضان آمد و همه مسلمان خواهند شد
دین اسلام بلند مرتبه شده و همه نماز خوان خواهند شد

 

فاسق غیرتمند و اهل تمیز خواهد شد
برای تمام معصیتهایی که کرده پشیمان خواهد شد

 

شاهقلی یکبار در ماه محرم به این مسجد آمده است
بار دیگر هم در این ماه وارد ایوان خواهد شد

 

روزه خواران به مسافرت خواهند رفت
گویا همه شان برای زیارت به خراسان خواهند رفت

 

آنانکه به مردم ظلم و ستم بسیار کرده اند
همه شان ناگهان یک شبه قاری قران خواهند شد

 

تصور میکنند با این همه گناه خواندن نماز و روزه گرفتن
درون قبر حائلی برای آتش سوزان جهنم خواهد شد.

منبع:khabaronline.ir


شنبه 29/4/1392 - 15:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته