• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14221
تعداد نظرات : 3204
زمان آخرین مطلب : 3697روز قبل
خواص خوراکی ها
لیمو ترش ۱۰۰۰۰ بار قویتر از شیمی درمانی!!!
لیمو ترش محصولی معجزه گر در نابودی سلول های سرطانی است و ۱۰۰۰۰ بار قویتر از شیمی درمانی عمل می کند ! اما چرا ما چیزی درباره آن نمی دانیم؟! زیرا آزمایشگاه ها در ساختن ترکیبات آن سود بسیار زیادی کسب می کنند ! اینک شما می توانید به دوست نیازمند خود کمک کنید، از طریق اینکه به او بگوئید که آب لیمو ترش در جلوگیری از سرطان سودمند است.

طعم آن بسیار خوشایند است و عوارض جانبی شیمی درمانی را ندارد.
اگر می توانید یک درخت لیمو در حیاط یا پاسیوی خود بکارید.
بسیاری از مردم در اثر سرطان می میرند در حالیکه این راز همچنان حفظ می شود تا منافع شرکت های داروسازی به خطر نیافتد.

لیمو ترش را می توان به صورت های متفاوت مصرف نمود. قسمت گوشتی آن را خورد یا آب آن را مصرف نمود، به صورت شربت و یا صورت های دیگر. جالب ترین خاصیت آن اثرش بر روی کیست ها و تومورهاست. ثابت شده که این گیاه درمان گر همه انواع سرطان است. همجنین بعنوان یک ضد قارچ و عفونت ها و کرم ها محسوب می شود. فشار خون بالا را تنظیم می کند و ضد افسردگی است و با استرس و اختلالات عصبی مبارزه می کند. منبع چنین اطلاعاتی بسیار جالب است، یکی از بزرگترین تولید کننده های دارو در دنیا. این کارخانه بزرگ دارویی فاش ساخته است که آزمایشات آزمایشگاهی که از سال ۱۹۷۰ انجام شده نشان می دهد که لیمو ترش سلول های سرطانی را در ۱۲ نوع سرطان از جمله سرطان روده، سینه، پروستات، ریه و پانکراس نابود می کند و جالب تر از همه اینکه این نوع درمان با عصاره لیمو نه تنها سلول های سرطانی را نابود می کند بلکه سلول های سالم را نیز آلوده نمی نماید.

يکشنبه 25/4/1391 - 9:30
آلبوم تصاویر
بدون شرح

يکشنبه 25/4/1391 - 9:26
طنز و سرگرمی

آرزوهای دست نیافتنی
یادمه بچه گی هام شوهر خاله ام همیشه می گفت: تو یه چیزی میشی ... تو یه چیزی میشی ... واقعا سق سیاهی داشت و چشم شوری که بعد از این همه سال هیچی نشدم ... همه ما آرزوهایی داشته ایم یا داریم که به آنها نرسیده ایم یا هرگز نخواهیم رسید.
بعضی وقت ها از بس که اوضاع بر وفق مراد نیست، خودمان را با چیزهایی پیش پا افتاده مقایسه می کنیم و ناراحتیم که چرا حداقل مثل آنها نشدیم. مثلا می گوییم قبض برق هم نشدیم، چند نفر از ما بترسن ... نمونه هایی از این دست را بخوانید...
- ویرگول هم نشدیم هر کی بهمون رسید مکث کنه!
- قره قوروتم نشدیم دهن همه رو آب بندازیم!
- موبایل هم نشدیم، روزی هزار بار نگامون کنی!
- پایان نامه هم نشدیم ازمون دفاع کنن!
- آهنگ هم نشدیم، دو نفر بهمون گوش کنن!
- مانیتور هم نشدیم ازمون چشم برندارن!
- کلاه هم نشدیم حداقل باعث سرگرمی ملّت باشیم!
- ته دیگ هم نشدیم که واسطه رسیدن بهمون کلی صبر و سعی و تلاش کنن!
- خودکار هم نشدیم که علم و دانش به دست خودمون نوشته بشه!
- کیبورد هم نشدیم ملّت به بهانه تایپ یه دستی به سر و کله مون بکشن!
- صندلی هم نشدیم چهار نفر بهمون تکیه کنن!
- مدیر بانک هم نشدیم بریم کانادا خونه 2 میلیاردی بخریم هدیه بدیم به دخترمون!
- آبدارچی بانک هم نشدیم 1 میلیارد بزنیم به جیب!
- بزم نشدیم یه علفی چیزی به دهنمون شیرین بیاد!
- آفساید که خوبه یه خطای ساده هم نشدیم قدِ یه کارت زرد ازمون حساب ببرن... اه
- بیل گیتس هم نشدیم که 500 دلار در ثانیه درآمدمون باشه
- لواشکم نشدیم که یکی برامون ضعف کنه...
- فرزند آخرم نشدیم که هر چی خواستیم مامان بابامون برامون بخرن!
- فرزند آخر هم نشدیم که با داداش بزرگمون بریم بیرون دور بزنیم و حالشو ببریم!
- به استاد میگم استاد شما که 9 دادی حالا این یه نمره هم بده دیگهههههههههه، یه نگاه عاقل اندر دیوانه کرد، دست گذاشته رو دوشم میگه برو درس بخون! استادم نشدیم شخصیت کسی رو خرد کنیم!
- مامور راهنمایی رانندگی هم نشدیم موقع امتحان گرفتن از زنا کلی بخندیم!
- زمبه هم نشدیم حداقل سگارو نگرانمون باشه...
- تام و جری هم نشدیم زندگی مون سرتاسر هیجان باشه
- نون هم نشدیم یکی از روی زمین ورداره بوسمون کنه
- نوزادم نشدیم یکی بغلمون کنه
- شریعتی هم نشدیم هر چی جملات قصاره نسبت بدن به ما
- ای کی یو سان هم نشدیم آب دهن بمالیم کف کلمون، همه چی حل شه!
- چاقو هم نشدیم تا حداقل اینجوری بتونیم تو دل کسی بریم
- قاصدک هم نشدیم، پیام رسان و سنگ صبور عشاق شیم
- عینک آفتابی هم نشدیم دنیا رو از دید بقیه ببینیم
- فلش مموری هم نشدیم حافظه مون زیاد باشه
- گوشواره هم نشدیم آویزون ملت شیم
- معادله هم نشدیم، کلی آدم دنبال این باشن که بهمنمون و حداقل دو نفر درکمون کنن
- کتابم نشدیم حداقل دوست مهربان بشیم
- ماکسیما در افغانستان حدود 6 میلیون تومانه، افغانی هم نشدیم بتونیم ماکسیما بخریم!
- مارک آنتونی هم نشدیم جنیفر لوپز رو طلاق بدیم
- ای خدا ... بامزی هم نشدیم بچه ها عکسمون رو بچسبونن روی کتاب و دفترشون
- مگس تسه تسه هم نشدیم ملت رو بخوابونیم
- توپ فوتبالم نشدیم 22 نفر به خاطرمون خودکشی کنن
- بوم نقاشی هم نشدیم یکی بیاد رومون 4 تا درخت و 2 تا دونه پرنده بکشه، قیمتی بشیم واسه خریدن مون سر و دست بشکونن
- گلدونم نشدیم یکی یه گل بهمون بده
- کبری هم نشدیم تصمیم هامون رو تو کتاب ها بنویسن
- کوزت هم نشدیم آخرش خوشبخت شیم
- دریاچه ارومیه هم نشدیم دورمون حلقه انسانی تشکیل بدن

يکشنبه 25/4/1391 - 9:22
خواص خوراکی ها

آشپزخانه دانشگاهی در منچستر بریتانیا پس از بریدن فلفل برای تهیه سالاد متوجه صورت خنده دار درون آن می شوند!

فلفل خوشحال

شنبه 24/4/1391 - 19:43
آموزش و تحقيقات

موها و مژه های مصنوعی از كجا می آیند؟

موها و مژه های مصنوعی از كجا می آیند؟

شاید دوست داشته باشید بدانید که این مژه مصنوعی که روی چشمانتان است و یا موهایی که در لابه‌لای موهای خودتان چسبانده‌اید، بهداشتی هستند یا نه؟ ...

شبکه خبری فاکس‌نیوز در همین ماه در مقاله‌ای جالب، پرده از تجارتی پررونق برداشته است که میلیون‌ها دلار را روانه جیب تاجران چینی و هندی کرده است: "تجارت موی سر انسان". به گزارش این خبرگزاری فقط در سال گذشته میلادی چین و هند 154 میلیون دلار از این راه به جیب زده‌اند. این موها استفاده‌های بسیار گوناگونی دارند، از ساختن مژه مصنوعی گرفته تا انواع کلاه‌گیس‌های رنگارنگ که طرفداران زیادی میان افراد به خصوص بانوان دارند، تا موهایی که برای قراردادن در لابه‌لای موهای طبیعی افراد استفاده می‌شوند، همه و همه روزی روی سر یک انسان که در چین یا هند زندگی کرده است بوده‌اند.

از کلاه‌گیس تا مژه مصنوعی

آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی زنانه، بیشترین خریداران این موها هستند. مژه‌های مصنوعی طبیعی، کلاه‌گیس‌های رنگارنگ که موهایی صاف ویا فر دارند، هر کسی را وسوسه‌ می‌کند که برای زیبایی بیشتر، این کلاه‌گیس‌ها را امتحان کند. در کشورهای اروپایی و آمریکایی چون بسیاری از بانوان برای رفتن به محل کار خود فرصت کافی برای مرتب کردن موهایشان ندارند، یکی از کلاه‌گیس‌هایی را که از موی طبیعی انسان ساخته شده، دم دست دارند و آن را به سر می‌کشند و به سر کار خود می‌روند. این موهایی که از چین و هند می‌آیند، همچنین برای افزایش حجم موها، در بسیاری از آرایشگاه‌ها به صورت صاف و یا بافته شده در لابه‌لای موهای طبیعی چسبانده می‌شوند ولی آیا این موها بهداشتی‌اند و بیماری‌های مو و پوست را منتقل نمی‌کنند؟

سررشته این موها کجاست؟


شاید دوست داشته باشید بدانید که این مژه مصنوعی که روی چشمانتان است و یا موهایی که در لابه‌لای موهای خودتان چسبانده‌اید، بهداشتی هستند یا نه؟ فاکس نیوز می‌نویسد: "در چین و هند این موهای طبیعی انسان در کارگاه‌های کوچک در آب 120 درجه سانتی‌گراد جوشانده می‌شوند، خشک می‌شوند و با قایق‌های کوچکی به کارخانه اصلی منتقل می‌شود. در کارخانه اصلی، جریان هوا در لابه‌لای این موها دمیده می‌شود تا موها صاف و لخت و نرم شوند (چیزی شبیه کاری که سشوار می‌کند) و سپس به رنگ‌های تیره و یا بلوند و براق رنگ‌آمیزی می‌شوند و در گونی‌های بزرگ بسته‌بندی شده و راهی بازارهای اروپا و آمریکا و سراسر جهان می‌شود. تصورش را بکنید، انبارهایی پر از موی سر انسان که فروش بسیار بسیار خوبی برای زیباتر کردن سایر انسان‌ها دارند و فروشگاه‌های بزرگ و آرایشگاه‌های سراسر دنیا خریداران پر و پا قرص این محصولات‌اند!"

موهای شانه‌تان را می‌خریم


زنانی که در روستاهای دورافتاده هند، موهای خود را می‌فروشند و در کارگاه‌هایی نه چندان تمیز آنها را برای صادرات آماده می‌کنند، نمی‌دانند این موها سر از کجا درمی‌آورند. گرچه آمارهای اداره بازرگانی آمریکا حاکی از آن است که چین و هند فقط در سال گذشته میلادی 154 میلیون دلار از صادرات موهای سر انسان به بازارهای جهانی پول به جیب زده‌اند ولی چین‌ گوی‌سبقت را از هند ربوده است. کارخانه‌های هندی، موهایی را که در کارگاه‌های روستاهای دورافتاده هند، آماده شده‌اند را نیز خریداری می‌کنند. آمارهای دولت هند نشان می‌دهد که این کشور از آوریل 2006 تا مارچ 2007، 51 میلیون دلار موی سر انسان به چین فروخته است. این موها دو دسته‌اند:
دسته اول موهایی هستند که در ازای پرداخت مبلغ ناچیزی از سر داوطلبان چیده می‌شوند و دسته دیگر، موهایی است که از سر اعضای خانواده هنگام شانه کردن موهایشان کنده شده، آنها این موها را جمع‌آوری می‌کنند و به دلالان مو می‌فروشند. از آنجایی که کارخانه‌داران باید پول کمتری بابت "موهای ریخته شده" بپردازند، این موها بهتر به وسیله دلالان خریداری می‌شوند. به‌عنوان مثال، یک کیلوگرم موی 50 سانتی‌متری چیده شده 225 دلار قیمت دارد، در حالی که همین مقدار موی ریخته شده، 85 دلار قیمت‌گذاری شده است ولی از نظر خریداران اروپایی و آمریکایی، موهای چیده شده چون درخشندگی و استحکام بیشتری دارند، برای ساخت کلاه‌گیس و موهای اکستنشن مرغوب‌ترند. موهای هندی از موهای چینی نرم‌تر و براق‌ترند و ظاهر بهتری را در ساخت کلاه‌گیس ایجاد می‌کنند. به علاوه بانوان روستایی در هند رسم دارند برای زیبایی بیشتر، موهایشان را بلند نگه دارند بنابراین منبع خوبی برای این تجارت محسوب می‌شوند.

از سل تا بیماری‌های پوستی

• مسوولان بهداشتی کشور هند، بهداشت این کارگاه‌های محلی تولید موی انسان را زیر سوال برده‌‌اند. بیماری‌های تنفسی و سل در این کارگاه‌های فرآوری مو شایع است، زیرا ذرات در هوای این کارگاه‌های تنگ و تاریک معلق اند که موجب بیماری این کارگران می‌شوند.

• بیشتر این کارگران بدون ماسک و دستکش و با لباس‌های خانگی خودشان به مرتب کردن این موها مشغول‌اند و این کار را روی کف زمین انجام می‌دهند. برخی از کارشناسان اعتقاد دارند که این موها ناقل بسیاری از بیماری‌های مو و پوست هستند که در صورتی که در مراحل فرآوری این موها به درستی تمیز نشوند، میکروب این بیماریها را می‌توانند از میان موهای مردم یک قاره به میان موهای مردم قاره‌ای دیگر منتقل می‌کنند؛ فقط به بهانه اندکی زیباتر شدن
شنبه 24/4/1391 - 19:39
خواص خوراکی ها
زمان صحیح آب خوردن

با زمانبندی صحیح آب خوردن اثر آن را در بدن خود بالا ببرید.

عصرایران: دو لیوان آب -- بعد از بیداری -- کمک می کند به فعال کردن ارگان های داخلی

یک لیوان آب -- 30 دقیقه قبل از غذا -- هضم راحت غذا

یک لیوان آب -- قبل از گرفتن حمام -- کمک می کند به کاهش فشار خون

یک لیوان آب -- قبل از خواب -- به منظور جلوگیری از سکته مغزی یا حمله قلبی

 

شنبه 24/4/1391 - 19:21
طنز و سرگرمی
مردی که هنوز زمان مرگش فرا نرسیده بود!

گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ

شنبه 24/4/1391 - 19:8
بیماری ها

چاره اشك بهاری چیست؟
چاره اشك بهاری چیست؟
بهار، فصل گشت و گذار خانواده‌ها در طبیعت، مسافرت و پیك‌نیك در فضای آزاد است. فصلی كه بیشتر والدین دوست دارند فرزندشان را برای بازی و جنب و جوش به محیط باز ببرند اما در این میان، بعضی خانواده‌ها هستند كه كمی با این موضوع مشكل دارند. چون آلرژی فصلی فرزندشان به آنها اجازه نمی‌دهد
مشكل شایع كودكان را بشناسید و از آن جلوگیری كنید

بهار، فصل گشت و گذار خانواده‌ها در طبیعت، مسافرت و پیك‌نیك در فضای آزاد است. فصلی كه بیشتر والدین دوست دارند فرزندشان را برای بازی و جنب و جوش به محیط باز ببرند اما در این میان، بعضی خانواده‌ها هستند كه كمی با این موضوع مشكل دارند. چون آلرژی فصلی فرزندشان به آنها اجازه نمی‌دهد پا به پای بقیه از مناظر زیبای بهاری لذت ببرند و در باغ‌های پر از گل و گیاه گردش و تفریح كنند. شاید شما هم بچه‌هایی كه موقع بهار به شدت دچار آبریزش بینی و چشم می‌شوند را دیده باشید. این بچه‌ها گاهی به شدت بینی‌شان را می‌خارانند و گاهی چند دقیقه پشت سر هم عطسه می‌كنند. اغلب والدین، كم و بیش می‌دانند این علایم را باید به چه چیز نسبت بدهند: به آلرژی! اما آیا آلرژی فقط در فصل بهار عود می‌كند؟ چه چیزی باعث می‌شود تا سر و كله چنین علایمی در بهار پیدا شود؟ آیا می‌شود آلرژی را برای همیشه درمان كرد؟ برای اینكه كوچولوی ما خیلی اذیت نشود چه كارهایی باید بكنیم؟پاسخ این پرسش‌ها و سؤالات دیگر را از زبان مهمان افتخاری این شماره از مجله، دكتر دلارا بابایی، متخصص كودكان و فلوی فوق تخصصی آلرژی و ایمونولوژی بالینی بشنوید.


تقدیم‌به همه پدر و مادرها

سال نو مبارك. یك‌سال دیگر و یك بهار دیگر. برای خیلی از شما این نخستین بهاری است كه مادر یا پدر هستید و برای خیلی‌های دیگر چندمین‌‌ بهار. شاید هم از آن دسته پدر و مادرها باشید كه بهار، عطسه و سرفه و اشك فرزندشان را تداعی می‌كند. در این صورت گفت‌وگوی ویژه این شماره، نسخه مخصوص شماست. نسخه مخصوص پدر و مادرهایی كه فرزندشان آلرژی فصلی دارد. توصیه می‌كنم حتما خواندن آن را از دست ندهید.اما فقط آلرژی‌ بهاری نیست كه بعضی پدر و مادرها نمی‌دانند باید با آن چه‌كار كنند. خیلی از اتفاقات ساده روزمره و عادت‌های بچه‌ها كه برای آنها عادی شده، می‌توانند برای پدر و مادرها منشا استرس و اضطراب باشد: بچه من گاز می‌گیرد، دكتر می‌گوید طبیعی است. دختر من، انگشت شستش را می‌مكد، دكتر می‌گوید طبیعی است. پسرم با اینكه 4 سالش شده هنوز پستانك می‌مكد و... درست است كه این رفتارهای بچه‌ها طبیعی هستند، ولی به شرطی كه شما هم به عنوان والدین بدانید چه عكس‌العملی در برابر این رفتارها طبیعی است. همین رفتارهای طبیعی خیلی اوقات مایه شرمندگی ما، به‌خصوص مقابل دوستان و فامیل می‌شوند. دلیلش هم واضح است: ما توقع داریم فرزندمان بهترین بچه دنیا باشد. مودب، موقر، متین و آرام.! به همین دلیل هم وقتی گل‌پسرمان بچه اقوام را كه برای عیددیدنی به خانه‌مان آمده‌اند، گاز می‌گیرد، خیلی نگران می‌شویم. اما چقدر باید نگران باشیم، چقدر باید این نگرانی را مهار كنیم و آیا اصلا لازم است با این رفتارها بجنگیم؟ آیا باید بچه‌ها را به خاطر این عادت‌ها تنبیه كرد؟ مسلما نه! پس راه درست برخورد با آنها چیست؟با خواندن صفحات سلامت كودك این شماره از سیب سبز به جواب خیلی از سؤالات‌تان می‌رسید. ما همچنان از پیشنهادها و نظرات شما استقبال می‌كنیم.

چرا آلرژی؟

عوامل متعددی در بروز آلرژی در یك كودك نقش دارند؛ یكی از این عوامل ژنتیك است. به این معنا كه فرزندان، والدینی كه خودشان آلرژی دارند، بیشتر از كودكان دیگر به آلرژی مبتلا می‌شوند اما محیط زندگی و تغذیه كودك هم در بروز آلرژی مؤثرند. در حقیقت، هم ژنتیك‌و هم محیط زندگی بر این موضوع تاثیر می‌گذارند. دانش امروز می‌گوید، سیستم ایمنی كودك از همان دوران جنینی و در رحم مادر، تحت‌تاثیر استرس‌ها، غذاها و محیط زندگی مادر قرار می‌گیرد و ممكن است از همان دوران این عوامل باعث شوند تا كودك به سمت ابتلا به آلرژی پیش برود.

علایم حساسیت فصلی

آلرژی‌هایی که به شکل فصلی مطرح می‌شوند، می‌توانند در فصل بهار شروع بشوند یا در تابستان یا پاییز نمود پیدا کنند. آلرژی می‌تواند حتی در تمام سال وجود داشته باشد و در یک فصل خاص تشدید شود. به هر حال، علایم آلرژی‌های فصلی معمولا به صورت گرفتگی بینی، آبریزش بینی، حملات عطسه، خارش بینی، اشک زیرش و التهاب چشم دیده می‌شود. علایم آلرژی فصلی معمولا از 5 یا 6 سالگی شروع می‌شود، هر چند ممکن است قبل از 5 سالگی هم این علایم دیده شوند.
این علایم تا نوجوانی باقی می‌ماند حتی بعد از بلوغ ممکن است تشدید بشود.
تفاوت آلرژی با آسم

آلرژی یا حساسیت، یک اصطلاح کلی است که می‌تواند آلرژی‌های تنفسی تا پوستی و حتی گوارشی و حساسیت غذایی را در بر بگیرد. ولی درمورد آسم باید گفت انواع مختلفی از آسم وجود دارد. برخی از انواع بیماری آسم، آلرژیک هستند و برخی دیگر غیرآلرژیک.
در کودکانی که آلرژی دارند، ممکن است تا رسیدن به بزرگسالی علایم تخفیف پیدا یا فرم بیماری تغییر ‌کند و تبدیل به آسم بشود. اما جدیدترین نظریات علمی آن است که راه‌های عبور هوا از دستگاه تنفسی ما همه با هم مرتبط هستند، در حقیقت یک راه به حساب می‌آیند، بنابراین بیماری آن‌ها هم یکی است. به همین دلیل کودکی که دچار علایم آلرژی بینی است، احتمال دارد علایم ریوی هم داشته باشد و برعکس، کودکی که آسم دارد، ممکن است علایم بینی هم از خود نشان بدهد.

خلاصی از شر عطسه‌ها

بیمارانی که تمام طول سال مشکل آلرژی دارند و آلرژی آنها با مواد آلرژی‌زای داخل منزل تشدید می‌شود، می‌توانند با کنترل محیط منزل تا حدودی علایم بیماری‌شان را کاهش دهند اما بیمارانی که آلرژی‌شان به دلیل عوامل بیرون از منزل تشدید می‌شود، مثل کودکان مبتلا به آلرژی‌های فصلی، ناچارند از مواجه شدن با این مواد یعنی گرده گیاهان، خودداری کنند که راه ساده‌ای نیست. راه موثرتر برای کنترل آلرژی ناشی ازعوامل خارج از منزل ایمونوتراپی یا واکسن آلرژی است.

نکته - باید بدانید برعکس آنچه اغلب مردم فکر می‌کنند، عامل تشدید حساسیت‌های فصلی، گرده گل‌ها نیست! بلکه گرده درختان یا علف‌هاست

راه های كنترل آلرژی در كودكان

چون تغییر رطوبت هوا و شدت باد بر میزان گرده‌های موجود در محیط اثر می‌گذارد، در کشورهای پیشرفته سامانه شمارشگر گرده گیاهان وجود دارد. درست مانند سازمان هواشناسی و شرکت کنترل کیفیت هوا که در ایران میزان آلاینده‌های هوا را در هر روز اعلام می‌کنند، سامانه شمارشگر گرده‌های آلرژی‌زا هم اعلام می‌کند چه گرده‌هایی هر روز در چه سطحی قرار دارند. بنابر این اگر والدین بدانند کودک‌شان به چه نوع گرده‌ای حساسیت دارد، از بیرون بردن کودک در آن زمان خودداری می‌کنند.برای کودکان ایرانی توصیه ما به والدین این است اگر می‌دانند حساسیت فرزندشان در فصل بهار تشدید می‌شود، سعی کنند در این فصل کودک را کمتر به محیط‌های باز و آزاد ببرند، در زمان‌های اوج گرده‌افشانی درختان یعنی اول صبح و عصر، پنجره‌های منزل را بسته نگه دارند، اگرکودک را به محیط پر از درخت و گیاه می‌برند، از دستکش نخی، عینک و ماسک برای او استفاده کنند. البته چون ماسک‌ها بیشتر از 2 ساعت مؤثر نیستند، باید هر 2 ساعت یک بار تعویض شوند. در حین گردش و مسافرت با ماشین هم بهتر است پنجره‌های ماشین را بسته نگاه دارند.



این هشدار مهم را جدی بگیرید

نكته بسیار مهم در مورد تست پوستی و ایمونوتراپی آن است كه این كارها حتما باید زیر نظر پزشك فوق تخصص آلرژی صورت بگیرد زیرا این فرآیندها بسیار حساس هستند و عوارض جانبی دارند. از طرف دیگر، برای هر بیمار توصیه نمی‌شوند و انجام ایمونوتراپی و تجویز واكسن آلرژی برای بعضی از بیماران حتی ممنوع است.نكته دیگر در مورد ایمونوتراپی آن است كه این روند بسیار آهسته و طولانی است و برطرف شدن كامل آلرژی كودك نسبت به یك آلرژن چند سال طول می‌كشد. در طول درمان هم پزشك آلرژیست چند بار بیمار را مورد بررسی و معاینه قرار می‌دهد تا تصمیم بگیرد می‌توان درمان را ادامه داد یا باید آن را قطع كرد. بنابراین ممكن است حتی در نیمه راه درمان، پزشك آلرژیست به این نتیجه برسد كه درمان با واكسن آلرژی را برای یك بیمار خاص نمی‌توان ادامه داد.

داستان بهار و گرده‌ها

باید بدانید برعکس آنچه اغلب مردم فکر می‌کنند، عامل تشدید حساسیت‌های فصلی، گرده گل‌ها نیست! بلکه گرده درختان یا علف‌هاست. گرده گل‌ها، درشت‌تر از گرده درختان است و معمولا توسط حشرات منتقل می‌شود كه ایجاد آلرژی نمی‌کند. در حالی‌که گرده درختان، چمن‌ها و علف‌های هرز توسط باد منتقل می‌شود و عامل اصلی تشدید حساسیت در فصل‌های خاص است. علت اینکه مردم بیشتر بهار را با آلرژی تداعی می‌کنند آن است که بهار در مناطق معتدل، فصل شروع گرده‌افشانی درختان است. از طرفی چون در زمستان بارندگی بیشتر است، گرده درختان ته‌نشین می‌شود و خیلی، بیماران را اذیت نمی‌کند. بیماران در زمستان در فاز سکون و آرامش به سر می‌برند. گیاهان در فصول مختلفی از سال گرده‌افشانی می‌کنند و معمولا درختان در بهار گرده‌افشانی می‌کنند. چمن‌ها اواخر بهار و تابستان و علف‌ها از اواخر تابستان تا اوایل پاییز گرده‌افشانی می‌کنند. البته این شکل گرده‌افشانی مربوط به مناطق معتدل مانند تهران است که ساکنان آن، 4 فصل سال را تجربه می‌کنند. در مناطق دیگر کشور بر اساس آب و هوا، زمان گرده‌افشانی گیاهان هم فرق می‌کند، مثلا ممکن است در شمال کشور یک گیاه در تمام سال گرده‌افشانی داشته باشد. به همین دلیل کودکی که به این گیاه حساسیت دارد در تمام طول سال علایم آلرژی را از خود نشان خواهد داد.



چاره كار چیست؟

وقتی به علایم فرزندتان توجه كرده و به آلرژی مشكوك شدید، اولین قدم در درمان آن است که كودك را نزد پزشک فوق تخصص آلرژی ببرید. پزشك بسته به اینکه شدت بیماری چقدر است، درمان مقطعی را برای كودك شروع می‌کند. اگر كودك علایم شدید داشته باشد یعنی بیشتر روزهای سال علامت داشته باشد، کیفیت زندگی او را تحت تاثیر قرار داده باشد یا كودك در خواب، رفتن به مدرسه و انجام فعالیت‌هایش دچار مشكل شده باشد، باید تحت درمان شدید قرار بگیرد ولی اگر علایم خفیف‌تر باشد و در زندگی روزمره كودك مشکلی ایجاد نکند، درمان با درجات خفیف‌تر هم می‌تواند كارساز باشد.درمان آلرژی انواع گوناگون دارد و بسته به شرایط بیمار، سن او و شدت علایمش درمان‌های مختلفی وجود دارد. حتی بسته به اینکه کدام علامت بیمار غالب است، درمان‌ها فرق می‌کند. مثلا در بعضی كودكان علامت غالب آلرژی، گرفتگی بینی است. در چنین كودكی اغلب اوقات بینی كاملا كیپ است، كودك هیچ بو یا طعمی از غذا حس نمی‌کند، شب‌ها با دهان باز می‌خوابد یا حتی خرو پف می‌کند. اصل اول درمان برای همه بیماران جلوگیری از مواجهه با آلرژن (ماده آلرژی‌زا) است. قدم‌های بعدی داروها هستند كه از یک آنتی‌هسیتامین ساده تا کورتن استنشاقی داخل بینی متفاوتند.

منبع : مجله سیب سبز

شنبه 24/4/1391 - 18:52
آموزش و تحقيقات
اگر درد امان شما را بریده این مطلب را بخوانید
زنگ هشدار: دردهـای شبانــه
می‌دانید ما انسان‌ها حتی در دوران جنینی هم درد را تجربه می‌كنیم؟
 این حقیقت تلخ از همان ابتدایی‌ترین لحظات زندگی همراه ماست، گاهی شدت دردی كه تجربه می‌شود به حدی است كه برای فرار از آن، دست به هر كاری می‌زنیم ولی خوشبختانه هردردی درمانی دارد و درمان آن دردست متخصصان است. امروزه پیشرفت‌های ارزشمندی در زمینه كاهش انواع و اقسام درد، حاصل شده حتی كلینیك‌های درد در كشور احداث شده. گفت‌و‌گوی ایده‌آل با دكتر سیدمسعود هاشمی (فوق تخصص درد) را بخوانید تا با روند كار كلینیك‌های درد آشنا شوید

دردی كه دیده نمی‌شود

درد، ابعاد مختلفی دارد و دربرخی مواقع دردها چندوجهی هستند. اصولا دردها در ابعاد فیزیولوژیك، اجتماعی و روانی مورد بررسی قرار می‌گیرند. انجمن جهانی مطالعات درد، تعریف علمی كه برای درد ارائه داده است عبارت است از« یك احساس ناخوشایند ناشی از آسیب بافتی واقعی یا بالقوه». آسیب بالقوه‌، آسیبی است كه دیده نمی‌شود. گاهی افراد با یك تحریك كوچك احساس درد دارند به‌طور مثال دندان‌درد با یك تحریك كوچك مانند خوردن شیرینی یا آب سرد و گرم و فشار. این نوع درد یك درد بالقوه است كه پاتولوژی اعصاب فرد، آن را درد تلقی می‌كند.


یعنی خانم‌ها نازك‌ نارنجی‌ترند؟

دقیقا نمی‌توان گفت كه خانم‌ها درد بیشتری را تجربه می‌كنند یا آقایان ولی می‌توان گفت آستانه درد بین آن‌ها، تفاوت دارد. آستانه درد خانم‌ها پایین‌تر از آقایان است‌ از این‌رو شكایت بیشتری از درد دارند و جالب است بدانید درد به عوامل متفاوتی بستگی دارد سن، نژاد و حتی شخصیت ‌آدم‌ها با نوع دردی كه تجربه می‌كنند مرتبط است، برای مثال یك خانم ممكن است درد زایمان را حداكثر درد بداند ولی خانم دیگر درد زایمان كمتری را تجربه كند.


این درد را جدی‌ بگیرید

ما نمی‌توانیم بگوییم درد در چه مواقعی بیشتر احساس می‌شود و این موضوع بستگی به علت درد دارد. یكی از سوالاتی كه از بیمار پرسیده می‌شود و كمك بسیاری به تشخیص می‌كند این است كه در چه زمانی احساس درد بیشتری می‌كنید شب یا روز؟ اگر بیمار شب‌ها بیشتر احساس درد بكند شك ما به یك عامل التهابی است زیرا دردهای التهابی در شب بیشتر رخ می‌دهند. در موقعیت‌های مختلف، درد فرق می‌كند برای مثال ما از بیماری كه كمردرد دارد سوال می‌كنیم: «در چه زمان‌هایی درد افزایش می‌یابد مواقع استراحت، خوابیدن، راه رفتن یا فعالیت بدنی» و جواب این سوالات به تشخیص علت درد كمك می‌كند.


كی باید مسكن بخوریم

بهترین حالت مصرف مسكن در فاز اولیه درد است و زمانی است كه درد اوج نگرفته باشد. اگر در مراحل اوج درد، مسكن مصرف كنید دوباره این درد اوج می‌گیرد ولی مصرف مسكن در مراحل اولیه باعث كنترل درد می‌شود. پیش‌بینی شروع درد تنها در دردهای حاد مثل درد پس از عمل جراحی قابل توجه است و متاسفانه در مواقعی كه دردهای مزمن سراغ فرد می‌آید این مسئله قابل پیش‌بینی نیست و نمی‌توان از آن پیشگیری كرد. در كل اگر درد را در فاز رشد آن درمان كنیم در مرحله حاد آن به مشكل برنمی‌خوریم.


پیرها مقاوم‌تر هستند

با افزایش سن، آستانه تحمل درد بالاتر می‌رود و دركل، رفتار درد فرق می‌كند. درد از زمانی‌كه نطفه آدمیزاد منعقد می‌شود یعنی همان دوران جنینی وجود دارد و شاید نتوانیم میزان آن را اندازه‌گیری كنیم ولی قطعا گیرنده‌های آن، وجود دارد. می‌توان گفت به مرور زمان، آستانه درد افراد بالاتر می‌رود. به‌طور مثال یك فرد جوان كه درد كمر را تجربه می‌كند نسبت به یك فرد مسن‌تر كه همین درد را تجربه می‌كند بیشتر از درد شكایت دارد.


وقتی پزشكان از بیمار، شرح حال می‌گیرند و او را معاینه می‌كنند، بعد روانی درد را هم درنظر می‌گیرند زیرا گاهی بیمار به دلایل روانی و آسیبی كه درد براعصاب آن‌ها می‌گذارد درد خود را بالاتر از حد واقعی بیان می‌كند در حالی‌كه پزشك با گرفتن شرح حال و آزمایش، متوجه شدت این درد نمی‌شود و این مهارت پزشك است كه تا چه حد دریابد درد واقعی است و چنددرصد آن تمارض.




نمره دردتان چند است؟

استفاده از مسكن‌ها بستگی به علت درد دارد و این‌كه چه تعریفی از درد بكنیم. برای مثال پس از دویدن طولانی یا ورزش شدید شما احساس درد و كوفتگی می‌كنید و با یك استراحت معمولی این درد برطرف می‌‌شود و نیازی به مسكن نیست ولی دردهایی مانند سردردهای ضربان‌دار و دیسك كمر نیاز به مصرف مسكن دارند. ضمن این‌كه درد را باید اندازه‌گیری كرد. درست است كه درد برای پزشك قابل رویت نیست ولی خود فرد می‌تواند شدت درد را احساس كند از این‌رو خط‌كشی طراحی شده است كه معیار اندازه‌گیری درد است و از صفر تا 10 شماره‌گذاری شده است. این خط‌كش به فرد نشان داده می‌شود و او نمره درد خود را مشخص می‌كند. صفر، بی‌دردی است و 10 بدترین دردی است كه ممكن است به وجود بیاید به‌طور مثال، زایمان در حدود 7 و 8 است و قطع عضو از دسته دردهای كشنده و در محدود‌10 است. اگر دردی كه بیمار نشان دهد از 3 و 4 بالاتر باشد، مصرف مسكن الزامی است.



2 نوع مسكن را با هم بخوریم؟

برای استفاده از مسكن‌ها، سازمان جهانی بهداشت یك هرم تعریف كرده است و در این هرم در آغاز درد، استفاده از مسكن‌های ساده‌تر توصیه می‌شود كه دوز پایین داشته باشند. اگر درد ساكت نشد، در مرحله بعد همان مسكن با دوز بالاتر و در آخر مسكن با یك مسكن كمكی بسته به نوع درد مصرف شود. استفاده از مخدرها درپله آخر، توصیه می‌شود. همیشه تركیب دارویی بهتر از تك‌دارویی است البته به شرطی‌كه زیرنظر پزشك باشد، به‌طور مثال اگر استامینوفن با دوز بالا استفاده كردید و درد كاهش نیافت یك داروی كمكی مانند ایبوپروفن همراه آن استفاده كنید. متاسفانه در كشور ما، مسكن‌ها بجا و مناسب استفاده نمی‌شوند و تنها عوارض به جا می‌گذارند، بدون آن‌كه فرد جواب مناسب بگیرد. در برخی مواقع تنها مصرف مسكن درد بیمار را كاهش نمی‌دهد و تاثیرات دیگر درد كه روحی و گاهی بی‌خوابی است درمان نمی‌شود و فرد احساس درمان نمی‌كند زیرا درمان درد، چندوجهی است. پله نهایی درمان درد، مصرف داروی تزریقی است. در كلینیك درد، داروی تزریقی از نوع وریدی تجویز می‌شود ولی افراد به تنهایی و خودسرانه نباید اقدام به مصرف داروی تزریقی كنند زیرا تنها، تشخیص پزشك در این مورد حائز اهمیت است و معمولا پزشكان داروی تزریقی تجویز نمی‌كنند زیرا همه آن‌ها به نوعی، مخدر هستند و عوارض بسیاری برای افراد دارند و تنها در مواردی كه بیمار سرطانی یا دردهای شدیدی‌ داشته باشد از تزریق استفاده می‌شود.


اگر دردهای‌تان درمان نمی‌شود...

ما در «كلینیك‌های درد» با درمان 2نوع درد سروكار داریم. بخش اول كار ما، درمان دردهای حاد است كه دردهای بعد از عمل جراحی در این گروه قرار می‌گیرند. ابتدا باتوجه به نشانه‌های درد و سوالاتی كه از بیمار می‌پرسیم شرح حال از او می‌گیریم و پس از تشخیص با انجام روش‌های غیرتهاجمی سپس كمتر تهاجمی، اقدامات بی‌دردی را برای او انجام می‌دهیم. به‌طور مثال امروزه استفاده از پمپ‌های PCA برای كاهش درد به بیمار تجویز می‌شود كه به رگ یا فضای داخل نخاع وصل می‌‌شود و هروقت بیمار احساس درد كرد با توجه به آموزشی كه به او می‌دهیم، كلید مخصوص آن را فشار می‌دهد و درد او كاهش می‌یابد. این بخشی از كار، در درمان دردهای حاد بعد از عمل است كه بسیار موثر است و فرد مجبور به تحمل درد بعد از عمل نیست و لازم نیست منتظر بماند تا زمانی‌كه درد او شدت پیدا كرد، یك داروی تزریقی دریافت كند زیرا درمان درد در این مرحله كه بیمار به اندازه كافی درد كشیده و اعصاب او آسیب دیده، نوش‌دارو بعد از مرگ سهراب است! با استفاده از این دستگاه، بیمار به این مرحله شدید از درد نمی‌رسد و زودتر ترخیص می‌شود و دوران نقاهت را طی می‌كند، همچنین سیستم عصبی بدن او تحریك نمی‌شود و زودتر به زندگی عادی برمی‌گردد. بخش دیگر كار ما، ‌تمركز بر دردهای مزمن است كه شامل كمردرد، سردرد و دردهای سرطانی است. درد مزمن دردی است كه بیش از 3ماه طول بكشد. این دردها عموما غیرقابل پیش‌بینی هستند و علت وقوع دردهای مزمن، بی‌توجهی در فاز رشد درد بوده است. ما روش‌ها درمانی متعددی داریم و سازمان جهانی، روش‌های مختلفی ارائه داده است. در كل،فازهای درمان دارویی، فیزیكی و داخلی هستند. در واقع كار ما درمان‌های مداخله‌ای است، یك درد مزمن را با روش‌های غیرتهاجمی، كمتر تهاجمی و در آخرین حد، تهاجمی برطرف می‌كنیم كه روش‌های تهاجمی در تخصص ما نیست.


نسخه‌های ابوعلی سینا برای درد

اكثر باورهای رایج كاهش درد، باورهای غلطی هستند ولی دسته‌ای از آن‌ها مانند گرمادهی یا سرد كردن موضع درد، جوابگو هستند و جزو درمان‌های سنتی هستند كه ما هم تجویز می‌كنیم. هنوز پس از سال‌ها به ابوعلی سینا استناد می‌شود و از روش‌های سنتی او كمك می‌گیرند. درباره استفاده از برخی مواد خوراكی به دلیل كاهش درد، توصیه‌های بسیاری شده است زیرا یك‌سری از خوراكی‌ها، خاصیت درمانی و كاهش درد دارند به‌طور مثال، فلفل یك داروی گیاهی است كه بر انواعی از دردهای سوزشی، تاثیر خوبی دارد. این ماده فقط خاصیت بی‌دردی دارد و این نكته كه گردش خون را فعال می‌كند، صحیح نیست.




درمان كمردرد این جا است

كار اصلی ما در كلینیك درمان دردهای كمر است. در كشورهای پیشرفته كلینیك‌های درد، تخصصی‌تر هستند ولی در ایران این كلینیك‌ها مدت 4 سال است كه راه‌اندازی شده‌اند. در رابطه با درمان كمردرد مطلبی كه مهم است علت ایجاد آن است. بسته به علت، ما ورزش، مسكن و آب درمانی را توصیه می‌كنیم و تشخیص از طریق گرفتن شرح حال از بیمار مشخص می‌شود. فرم‌های خاصی داریم كه به بیماران نشان می‌دهیم و مریض محل درد را روی شكل آدمكی كه طراحی شده نشان می‌دهد، بعد یك سری سوالات از نظر شدت درد می‌پرسیم و پس از ارزیابی با استفاده از آزمایش و عكس‌برداری، اقدام به تشخیص نهایی می‌كنیم. اگر درد خفیف باشد اصولا آب‌درمانی و ورزش را توصیه می‌كنیم ولی اگر ریشه عصبی داشته باشد درمان این درد كار بیشتری می‌برد.


5 نشانه خطر دردی

1- دردی كه با یك علت خاص ایجاد شده باشد اهمیت بیشتری دارد، خیلی از دردها اسپاسم عضلانی است و به دلیل رفتارهای غلط مثل بد نشستن و بد كار كردن رخ می‌دهند كه این‌ها با تغییر روش‌های غلط بهبود پیدا می‌كنند.
2- دردی كه طولانی شود و به مسكن‌ها جواب ندهد.
3- دردهایی كه پیشرفت كرده و به اندام‌های دیگر سرایت می‌كنند.
4- دردهایی كه در شب شدت پیدا می‌كنند زیرا این دردها اغلب ریشه التهابی دارند.
5- دردهایی كه به فرد حالت بی‌حسی، سوزش و گزگز در اندام‌ها می‌دهند.




كلینیك‌های درد را جدی بگیرید

متاسفانه كلینیك‌های درد در كشور ما كمتر توسط پزشكان و مسئولان بهداشت معرفی می‌‌شوند. نیاز این كلینیك‌ها زمانی احساس شد كه یك فرد سرطانی با یك درد مزمن و با مراجعه به پزشك جوابی برای كاهش درد نمی‌گرفت و این درد، زندگی فرد را تحت تاثیر قرار می‌داد. در حال حاضر، بیماران با ارزیابی و تشخیص دقیق، متوجه مشكل خود می‌شوند و خیلی از هزینه‌های مراجعات گوناگون، خوددرمانی‌ها و عوارض استفاده از مسكن‌های گوناگون كمتر می‌شود. تجربه 4 ساله ما ثابت كرده مردم رضایت خوبی از عملكرد این كلینیك‌ها داشته‌اند و تنها اگر بیمه‌ها پوشش لازم را بدهند، مراجعات بیماران بیشتر می‌شود زیرا هزینه‌ها نمی‌تواند تنها بردوش بیمار باشد. نوع كار ما یك عمل غیرتهاجمی است درست مانند یك عمل قلب باز و یك بالن زدن ساده. ما از طریق سونوگرافی كه كم‌خطرترین نوع تشخیص است اقدام به درمان موضع درد و كم كردن عوارض جانبی داروهای اضافی می‌كنیم.

منبع : مجله زندگی ایده آل
شنبه 24/4/1391 - 18:46
آموزش و تحقيقات
CPR چیست؟!!!!!! آنچه همه باید بدانند !!!!!!

خانم جوان 25 ساله ای در اثر ایست قلبی فوت کرد... مرگش خیلی زیاد خانواده اش رو متاثر کرد. او وقتی دچار حمله قلبی شد درخانه تنها بود و کسی نبود که با یه CPR ساده جانش را نجات بده. افسوس.

CPR چیست؟
!!!!!! آنچه همه باید بدانند !!!!!!
فرض کنید ساعت 6:15 بعد از ظهر است و شما بعد از یک روز کاری سخت غیر معمول به خانه تان بر می گردید (البته به تنهایی). شما به شدت خسته و غمگین هستید. ناگهان یک درد شدید در ناحیه سینه خود احساس می کنید که به طرف بازو و نیز به آرواره شما زبانه می کشد. فاصله خانه شما تا نزدیک ترین بیمارستان فقط 5 مایل (حدود 8 کیلومتر) است. متاسفانه، نمیدانید که آیا می توانید تا رسیدن به بیمارستان تحمل کنید یا نه.. شما آموزش کمک های اولیه (CPR) را بلدید، اما نمی دانید چگونه این کمک ها را روی خودتان انجام دهید.
چگونه وقتی تنها هستیم از یک حمله قلبی جان سالم به در ببریم
بسیاری از مردم، زمانی که با حمله قلبی مواجه می شوند، تنها و بدون کمک هستند. شخصی که ضربان قلب او نا منظم است و کسی که شروع به احساس ضعف می کند، تنها حدود 10 ثانیه پیش از از دست دادن هوشیاریش وقت دارد. به هر حال، این قربانیان می توانند با سرفه های مکرر و شدید به خود کمک کنند. پیش از هر سرفه باید نفس عمیق بکشید، و سرفه باید عمیق و کش دار باشد و خلط سینه را از عمق سینه ایجاد کنید. توالی یک نفس و یک سرفه باید حدودا هر 2 ثانیه یکبار بدون توقف تکرار شود تا کمک برسد و یا ضربان قلب دوباره به حالت عادی باز گردد. نفس های عمیق اکسیژن را به داخل شش ها می کشد و حرکت های سرفه موجب فشار به قلب و تداوم جریان گردش خون توسط آن می شود. همچنین این فشار فشرده کننده روی قلب موجب بازیابی ریتم نرمال ضربان آن می شود. بدین طریق، قربانیان حملات قلبی می توانند تا رسیدن به بیمارستان حیات خود را حفظ کنند.
شنبه 24/4/1391 - 18:36
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته