• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1039
تعداد نظرات : 38
زمان آخرین مطلب : 4186روز قبل
سياست

سردار احمدی مقدم: در همه استان‌ها احساس امنیت افزایش یافته است

پلیس - فرمانده نیروی انتظامی با اعلام خبر تسلط 95 درصدی پلیس در کنترل مرزها گفت: مسیر کاهش جرایم تروریستی، امنیتی، خشن همچون قتل، سرقت‌مسلحانه، شرارت و آدم‌ربایی در حال کاهش است.

به گزارش خبرآنلاین، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در مراسم صبحگاه مشترک نیروی انتظامی با بیان اینکه هفته نیروی انتظامی ظرفیتی است برای ارتباط اجتماعی و ارائه خدمات مضاعف برای مردم، گفت: طرح شعارهای جدید متناسب با فعالیت و اهداف راهبردی نیروی انتظامی در مسیر خدمت‌گذاری به مردم است.
احمدی‌مقدم با بیان اینکه باید به نیاز امنیتی مردم توجه بیشتری کرد گفت: امروز پلیس از مرکز تا مرز نسبت به تامین امنیت اقدام کرده است.
فرمانده ناجا با بیان اینکه مرزهای سیستان و بلوچستان، شرق، شمال غرب و غرب با این که در مجاورت کشورهای ناامن و تروریستی قرار دارند،امنیت کاملی در آنجا برقرار است و مردم در نقطه صفر مرزی در آرامش مشغول به زندگی هستند، گفت: سال 91 به عنوان یکی از امن‌ترین سال‌ها شناخته شده است به گونه‌ای که بر اساس آمارها کمترین حوادث ناامنی و تروریستی در این شش ماهه رخ داده است.
وی با بیان اینکه تمامی جرایم خشن، تروریستی، امنیتی و خشن از جمله قتل، سرقت مسلحانه، شرارت، آدم‌ربایی و ... کاهش‌های قابل توجهی داشته است گفت: این در حالی است که برابر نظرسنجی مراکز دانشگاهی در همه استان‌ها احساس امنیت افزایش یافته است و حتی در برخی مناطق که قبلا ناامن بوده‌اند این نسبت دو چندان بوده است.


سرمایه اجتماعی، اساس اقتدار ما
احمدی‌مقدم با اشاره به شعار هفته ناجا که «سرمایه اجتماعی، اساس اقتدار ما» است گفت: بیش از یک دهه از تشکیل معاونت اجتماعی در پلیس می‌گذرد که این معاونت نیز در راستای مردمی شدن پلیس بوده است.
وی با بیان اینکه شعارهای هفته ناجا تنها کلماتی نمادین نیست گفت: این شعارها چراغ راه نیروی انتظامی است که برای حرکت خستگی‌ناپذیر پلیس در نظر گرفته شده است.
فرمانده ناجا با بیان اینکه شعار تنها یک کلمه تزئینی نیست گفت: شعارهای هفته ناجا اهداف سازمانی هستند.
وی با بیان اینکه شعار امسال نیروی انتظامی راهبرد نیروی انتظامی را نشان می‌دهد گفت: مشارکت مردم اساس بقا و استمرار نظام است که این مسئله نیز باید در ناجا تبلور کند.
احمدی‌مقدم با بیان اینکه سرمایه اجتماعی به عنوان یک نتیجه و شاخص عملکردی است، گفت: انسان‌های شریف، مومن، با انگیزه، پاک و ایثارگر سرمایه‌های انسانی کشور هستند که می‌توانند این سرمایه انسانی را به سرمایه اجتماعی تبدیل کنند. چرا که سرمایه اجتماعی برگرفته از اعتقاد مردم و تسهیل کننده اهداف است.
وی با بیان اینکه کسب سرمایه اجتماعی در ناجا اهمیت دو چندانی دارد گفت: چرا که گیرنده و مخاطب اصلی نیروی انتظامی مردم هستند و نیروی انتظامی بدون مردم هیچ مفهومی ندارد و ناجا باید قادر باشد ارتباط خود را با مردم افزایش دهد.
فرمانده ناجا با بیان اینکه نیروی انتظامی باید مطالبات مردم را به دقت درک کند گفت: نباید اینگونه باشد که تصورات خود را به مردم نسبت دهیم و این موجب افزایش نارضایتی در مردم می‌شود.
احمدی‌مقدم گفت: کسب سرمایه اجتماعی توسط پلیس باعث مشروعیت، مقبولیت و مشارکت مردم در طرح‌ها می‌شود و اگر پلیس پایگاه مردمی نداشته باشد تنها یک اقتدار مسلح ظاهری و متزلزل دارد.
احمدی‌مقدم با بیان اینکه نیروی انتظامی همه تلاش خود را به کار می‌بندد تا مطالبات مردم را به درستی درک کند، گفت: مردم نیز باید مطالبات خود را احصاء کنند و این در حالی رخ می‌دهد که مردم خود را در انتقاد و حتی شکایت از پلیس آزاد ببینند و احساس کنند گوش شنوایی هم وجود دارد نه اینکه تصور کنند پلیس افرادی بی‌نیاز از پاسخگویی هستند.


پلیس الگوساز و الهام‌بخش در سند چشم انداز 1404
احمدی‌مقدم با بیان اینکه پلیس در افق چشم‌انداز سند 1404، پلیسی الگوساز و الهام‌بخش برای کشورهای مسلمان است گفت: این پلیس باید شایسته و بایسته باشد که البته مسیر سختی در پیش داریم اما گام‌های بلندی در این راه برداشته شده است.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی خود می‌داند که نقص‌هایی نیز دارد گفت: اراده پلیس در حرکت در مسیر اصلاح و بهترشدن نیز وجود دارد.
45232

http://www.khabaronline.ir/detail/246796/society/Police

يکشنبه 9/7/1391 - 14:47
کامپیوتر و اینترنت
علی هاشمی

تشدید حملات سایبری و خواب شورای عالی فضای مجازی

قدس انلاین:یکی از اقدامات اساسی آمریکا برای مقابله با ایران بهره گیری از تمامی ابزارهای جنگ نرم به ویزه استفاده از فضای مجازی به شمار می رود به گونه ای که بر اساس استراتژی بین المللی کاخ سفید برای فضای سایبری و مجازی، آمریکا خود را ملزم می کند در صورت بروز هرگونه تهدید سایبری- البته به تشخیص این کشور- پس از برآورد سایر گزینه ها از تمام ظرفیت قدرت نظامی خود علیه کشور تهدید کننده استفاده کند.

این استراتژی ، نقشه راهی را برای وزارت دفاع آمریکا به وجود می‌آورد تا به صورت موثر در فضای سایبر فعالیت کند، ‌از منافع ملی این کشور دفاع کند، و به اهداف امنیت ملی نائل شود.
بدون شک می توان گفت بر اساس این استراتژی که در سال 2011 علنی شد، امریکا ایران را مورد حملات سایبری متعددی قرار داد.نوشتن ویروس استاکس نت برای اختلال در برنامه هسته ای کشورمان و درسطح بالاتر آن از کارانداختن تاسیسات اتمی ایران در راستای همین استراتژی طراحی شد و موجب واردآمدن خساراتی در کشور شد اما خوشبختانه پیش از انکه بتواند به تاسیسات اتمی لطمه وارد کند توسط کارشناسان شناسایی و نرم افزار مقابله با ان طراحی گردید.
از جمله اقدامات دیگر واشنگتن حملات سایبری به برخی وزارت خانه های ایران ازجمله وزارت نفت و علوم بود که موجب اختلال چند روزه در اینترنت وزارت نفت گردید.چندی پیش نیز ویروس مخرب FLAME به سیستم های اینترنتی کشور نفوذ کرد اما متخصصان IT کشور توانستند نرم افزاز مقابله با این بدافزار را طراحی نموده و به مقابله باآن بپردازند .
این چند نمونه بخش کوچکی از جنگ نرم دشمنان نظام به شمار می ایدو همچنان نیز ادامه دارد و در آینده شاید ابعاد شدیدتری نیز به خود گیرد.
از سوی دیگر فضای مجازی علاوه بر انکه فضایی برای ارتباطی بی واسطه و تعامل با انسانها برقرار کرده است،اما بهره برداری نادرست از آن نیز می تواند مخرب به حساب آید به ویژه انکه کشوری همانند آمریکا که شریان اینترنت جهان را در اختیار دارد از این ابزار بخواهد سوءاستفاده نموده و به دشمنی علیه ملت ها بپردازد.
"گسترش فزاینده‌ فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکه‌ی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی"، حضور حدود 40 میلیون کابر اینترنتی در ایران ،الکترونیکی شدن بسیاری از امور جاری کشور،ارتباطات گسترده الکترونیکی داخلی و خارجی،حجم عظیم تبادل داده ها در فضای مجازی،تاثیرگذاری شبکه های اجتماعی در جامعه و موارد مشابه از این دست موجب شد تا در 17 اسفندماه 1390 رهبر معظم انقلاب دستور تشکیل "شورای عالی فضای مجازی" را به ریاست ریس جمهور صادر نمایند.
از جمله اهداف ترسیمی برای این شورا این است که "به منظور صیانت از آسیب‌های ناشی ازاینترنت،شورای عالی فضای مجازی نقطه‌ی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور باشد.
همچنین از جمله تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر تسریع امور به ویژه تسریع در تشکیل "مرکز ملّی فضای مجازی" بود تا اشراف کامل و به روز نسبت به فضای مجازی در سطح داخلی و جهانی و تصمیم‌گیری نسبت به نحوه مواجهه فعال و خردمندانه کشور با این موضوع از حیث سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و محتوایی در چارچوب مصوّبات شورای عالی و نظارت بر اجرای دقیق تصمیمات در همه سطوح تحقق یابد.
اما اکنون که بیش از 4 ماه از دستور رهبر معظم انقلاب می گذرد نه تنها از تشکیل این مرکز خبری نیست بلکه با توجه به حجم بیشتر حملات سایبری علیه کشورمان، این شورا تنها در روزهای پایانی سال 90 اقدام به تشکیل یک جلسه نموده است و پس از ان خبری از فعالیت های شورا منتشر نشده است.
گویا حملات سنگین سایبری که بخشی از آن پس از نشست مسکو خنثی گردید نتوانسته است شورای در خواب مانده فضای مجازی را بیدار کند تا از آسیب های وارده به کشور در فضای مجازی صیانت نماید..
اگرچه از مسوولان پرمشغله عضو این شورا انتظاری بیشتر از این نیست اما لازم است بدنه کارشناسی این شورا و به ویژه "مرکز ملی فضای مجازی" فعال شده و ضمن اطلاع رسانی به مردم ،اقدامات آموزشی و پیشگیرانه را در دستورکار قرار دهد .
به هرروی مردم انتظار دارند در این فضای الوده که تشخیص سره از ناسره سخت است ،این شورا حضوری تاثیرگذار و به روزداشته باشد نه آنکه ماهها بگذرد و مسوولان زحمت تشکیل حتی یک جلسه کوچک رابه خود ندهند.
 

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 58165
يکشنبه 9/7/1391 - 14:45
اخبار

تهاجم علیه ماهواره

آغاز به کار شبکه پویانمایی در تهران (پخش آزمایشی) یکی از کارهای خوب اما دیرهنگام صدا و سیماست که باید خیلی زودترازاینهاانجام می‌شد.

سید‌مصطفی حسینی‌راد: در تمام سالهایی که شبکه‌های ماهواره‌ای بدون کوچکترین رقیبی به تاخت و تاز درمیدان رسانه‌های تصویری کشورسرگرم بودند و خبری از شبکه‌های ایرانی و سیستم پخش دیجیتال برای رقابت و مقابله با امواج این شبکه‌ها نبود، خلأ شبکه‌هایی مانند «نمایش»، «آی‌فیلم»، «مستند» و «پویانمایی» به شدت احساس می‌شد.
اکنون اگرچه دیرهنگام، اما حرکت بسیار خوبی در راستای تنوع‌بخشی در پخش برنامه‌های تلویزیونی و پاسخ دادن به نیازهای مخاطبان داخلی و حتی خارجی بخصوص کشورهای همسایه در رسانه ملی آغاز شده که در بستر شبکه پخش دیجیتال امکان‌پذیر شده است.
این همان توصیه دلسوزانه مطبوعات و کارشناسان بود که تأکید می‌کردند در جبهه فرهنگی باید مجهز و با سلاح خود حریف، یعنی «امواج تصویری» به میدان رفت.به طور قطع، دلسوزان فرهنگ این سرزمین با مقابله سخت‌افزاری با امواج مخرب خارجی مخالفتی ندارند .
تأکید کارشناسان بر حرکتهای ایجابی به جای برخوردهای سلبی بر این پایه استوار است که هرگاه مردم احساس کنند نیاز آنها در داخل برآورده می‌شود و شبکه‌های داخلی به اندازه کافی توانمند هستند و به این نیازها توجه می‌کنند، دیگر سراغ شبکه‌های مهاجم خارجی نخواهند رفت. اگرچه ممکن است این فرآیند مقداری زمان ببرد و آشنایی و باور مخاطبان نسبت به مفید بودن و پاکتر بودن شبکه‌های داخلی برای خانواده‌های ایرانی مدتی طول بکشد اما این آشنایی و باور، وقتی عمق پیدا کند، بسیار پایدارتر خواهد بود.کسی که احساس کند نیازش در داخل تأمین نمی‌شود، ممکن است برای چندمین بار هم بعد از ضبط و مصادره دیش آنتن ماهواره‌اش دوباره اقدام به تهیه آن کند، پس چنین برخوردی چندان مؤثر نخواهد بود.
اکنون شبکه‌های تازه متولد شده «پویانمایی» و «ورزش» پاسخی به نیاز خانواده‌هایی هستند که در موارد بسیار، ماهواره را تنها به خاطر کودکانشان و شبکه‌هایی که کارتون و انیمیشن پخش می‌کنند به خانه آورده‌اند، اما در کنارش از ترکشهای اخلاقی این شبکه‌ها نیز بی‌بهره نمانده‌اند! انیمیشن‌های خارجی با شرایطی بسیار نامطلوب و گاه بدون کمترین تطابقی با فرهنگ ایرانی، از این شبکه‌ها پخش می‌شوند اما آثاری که از شبکه پویانمایی داخلی پخش می‌شود، کنترل شده و تحت نظارت است و خانواده‌ها می‌توانند با خیال راحت اجازه استفاده از این شبکه را به کودکانشان بدهند.
شبکه پویانمایی، اکنون چند ساعت در روز بر روی فرکانس شبکه تهران، در شهرستانها نیز پخش می‌شود که امیدواریم هر چه زودتر پخش مستقل آن برای شهرستانها نیز آغاز شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://qudsonline.ir/NSite/FullStory/News/?Id=59107

يکشنبه 9/7/1391 - 14:44
کامپیوتر و اینترنت

افزایش تهدید‌های فضای مجازی در سایه کم شدن روابط خانوادگی

قدس انلاین:زمانی که خانواده در این زمینه به ایفای نقش بپردازد و حریم‌های افراد را در استفاده از اینترنت مشخص کند و از سوی دیگر ؛ نهادهای تاثیرگذار در مقولات فرهنگی به بازی خود در این زمین ادامه دهند انجام اقدامات پلیسی برای پیشگیری مثمر ثمر تر خواهد بود .

به گزارش قدس انلاین،شاید بیش از چند سال از عمر ورود اینترنت به صورت گسترده در بین خانواده های ایرانی نگذشته باشد اما این پدیده نچندان نوظهور چنان در تار و پود زندگی افراد ریشه دوانده که به جرات می توان گفت بسیاری از افراد بدون اینترنت شبشان روز نمی شود و یا به عبارتی اگر سیم ارتباطشان به فضای مجازی وصل نشود آن روزشان با شام آخر هیچ تفاوتی نخواهد داشت.
اما این ارتباط و چگونگی تعامل با فضای مجازی حفره نجومی در محیط اجتماعی و روابط خانوادگی به وجود آورده که سر نخ آن را به راحتی می توان در اینترنت، لپ تاپ و ... می توان یافت.
شاید امروز فضای مجازی در صورتی که به صورت کارشناسی نشده مورد استفاده قرار گیرد به یکی از مهمترین چالش‌های اجتماعی مبدل شود که می تواند روابط آینده سازان اجتماعی را با آسیب جدی رو به رو سازد.
هم اکنون جوانان به یکی از پرپا قرصترین مشتریان فضای مجازی مبدل شده‌اند تا بیش از همه به دلیل کم شدن روابطشان با محیط خانوادگی در معرض تهدید قرار گرفته‌اند.
ورود به چت رم‌ها، وابسته شدن به ارتباطات مجازی و دل کندن از ارتباطات واقعی، دست مایه قرار گرفتن در برابر شبکه‌های اجتماعی همه از مهمترین تهدیداتی به حساب می‌آیند که تور خود را برای انجام اعمال مجرمانه برای جوانان پهن کرده است.
اگر نگاهی به آمار و ارقام و اخبار منتشر شده در زمینه کلاهبرداری های و فریب های اینترنتی که تماما در محیط واقعی رخ می‌دهد و سر منشاء از روابط مجازی دارند انداخته شود به راحتی می توان به این نتیجه رسید که تمام این فریب ها به دلیل کم شدن مکالمه در بین اعضای خانواده و پناه بردن جوانان به دیوارهایی است که فرد را وادار به نوشتن یادداشت‌هایی از امیال حاضر خود می‌کند.
اما در این بین نقش خانواده را نباید مورد فراموشی قرار داد چرا که اگر خانواده نوع استفاده از اینترنت را برای فرزندان خود تعریف و محدودیت‌های لازم را برای آنان ایجاد کند یقینا می‌توان بسیاری از چالش‌ها را از پیش روی کاربران جوان اینترنت از بین برد.
توجه به این نکته ضروری است زمانی که خانواده در این زمینه به ایفای نقش بپردازد و حریم‌های افراد را در استفاده از اینترنت مشخص کند و از سوی دیگر ؛ نهادهای تاثیرگذار در مقولات فرهنگی به بازی خود در این زمین ادامه دهند انجام اقدامات پلیسی برای پیشگیری مثمر ثمر تر خواهد بود .
.محیط مجازی در کنار اقدام پلیسی نیازمند بسترسازی است لذا می طلبد وزارت ارشاد، خانوادها، وزارت آموزش و پرورش و رسانه ها در این زمینه وارد شنود تا جوانان به این نکته اطلاع پیدا کنند که کم شدن روابط اجتماعی هجمه‌ها و تهدیدهای بسیاری را برای آنان فراهم خواهد کرد.
گفتنی است ، پلیس فتا ناجا ضمن حضور در نمایشگاه رسانه های دیجیتال شهروندان را با تهدیدات و نوآوری های فضای مجازی آشنا می کند ؛ کاربران محترم می توانند جهت دریافت اطلاعات بیش تر در خصوص 22 کارگاه آموزشی که در غرفه پلیس فتا واقع در نمایشگاه مذکور برگزار می شود به سایت پلیس فتا مراجعه کنید .
 

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 72250
يکشنبه 9/7/1391 - 14:43
اخبار

با این دستکش، بدون نیاز به گوشی موبایل به تماس های خود پاسخ دهید + عکس

قدس آنلاین – رها واعظی: این دستکش بلوتوث از لوازم جانبی یک تلفن همراه به حساب می آید که می تواند دسترسی شما را به تماس هایتان آسان تر کند.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، این طرح برگرفته از حالت غریزی می باشد که یک فرد از آن، در زبان اشاره با مفهوم مکالمه ی تلفنی و به کمک انگشتان شست و کوچک اش استفاده می کند.
این دستکش ساخت یک شرکت ایتالیایی می باشد و برای شما این امکان را فرآهم می کند تا بدون نیاز به استفاده از گوشی، تمام تماس های تلفنی خود را پاسخ گو باشید.
در سر انگشتان شست و کوچک این دستکش، به ترتیب یک بلندگو و میکروفون کار گذاشته شده است، برای برقراری مکالمه با این دستکش نیاز به استفاده از گوشی دارید مگر آنکه اسامی افراد را در سیستم تماس صوتی گوشی ذخیره کرده باشید تا با فشردن یک کلید بتوانید، به تنهایی با خود گوشی شماره یک فرد را بگیرید.
این دستکش ها برای صحبت کردن در زمستان، بسیار مناسب به نظر می رسند. باتری این دستکش ها عمر مناسب و معقولی دارند، البته ضد آب نیستند و برای برف بازی باید از دستکش دیگری استفاده کنید.
فقط جفت چپ این دستکش الکترونیکی است و جفت راست آن بیش تر جنبه ی گرم نگه داشتن دست های شما را دارد.
 

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 73909
يکشنبه 9/7/1391 - 14:41
آلبوم تصاویر

یخچال فریزری شبیه به لانه ی زنبورها + عکس

قدس آنلاین – رها واعظی: یخچال و فریزر، یکی از راه های مناسب برای نگهداری مواد غذایی می باشد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، این یخچال – فریزر، ظروف و بطری ها را طوری نگهداری می کند که هیچگاه مدل جاسازی آن به ذهن شما نخواهد رسید.
مصرف برق این وسیله بسیار کم است و باعث می شود که انرژی کمتری مصرف شود. طراحی آن به گونه ای است که دسترسی شما به همه مواد موجود در آن بسیار ساده بوده و هیچ چیز را فراموش نخواهید کرد.
 

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 73906
يکشنبه 9/7/1391 - 14:40
آلبوم تصاویر

دستگاهی هوشمند برای آشپزی آسان تر + عکس

قدس آنلاین – رها واعظی: این وسیله که ICE نام دارد، ترکیبی از لامپ های روشنایی و پایگاه اطلاعات داده است که می تواند تجربه ای لذت بخش تر از یک نهارخوری و یا آشپزی به شما بدهد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، این دستگاه الکترولوکس در سال جاری طراحی و ارائه شده است و از بسیاری جهات می تواند در پخت و پزی که یک فرد براساس تجربه انجام می دهد یاری رسان باشد.
به گفته ی طراح این محصول، اگر دمای محیط بالا و پایین رود، ICE می تواند محیط اطراف خود را اسکن کرده و به کاربر برای درست کردن بهترین غذای متناسب با شرایط و وضعیت محیط کمک کند.
این وسیله با اسکن مواد غذایی موجود در آشپزخانه و درنظر گرفتن وعده غذایی، پیشنهادات خود را برای درست کردن غذایی مناسب ارائه می دهد و شما می توانید در آشپزی خود تنوع ایجاد کنید.
کاربر می تواند داده هایی از دستورالعمل های پخت در حافظه دستگاه ذخیره تا هنگام پخت و پز، این وسیله او را راهنمایی و هدایت کند.
 

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 73908
يکشنبه 9/7/1391 - 14:38
اخبار

مغز این موجود سریع از هر رایانه ای عمل می کند

دانشمندان کشف کرده‌اند که مغز زنبورها سریع‌تر از تمام رایانه‌های جهان است.

به گزارش قدس انلاین، مغز زنبور که کوچک‌تر از نوک سوزن است، چنان سریع عمل می‌کند که بنا به گفته دانشمندان می‌تواند در یک ثانیه یک میلیون عملیات را تجزیه و تحلیل کند و انجام دهد و این بدان معناست که مغز زنبورها از هر رایانه‌ای در جهان سریع‌تر عمل می‌کند.

همچنین دانشمندان دریافته‌اند که زنبورها برای مشاهده و دیدن اشیا و محیط از اشعه ماورای بنفش استفاده می‌کنند که دارای امواج کوتاهی است و این موجب می‌شود تا زنبورها اشیا را بسیار سریع‌تر از انسان‌ها ببینند و این به آنها اجازه می‌دهد تا هنگام پرواز و جستجوی غذا گل‌های دارای شهد را بیابد.

تصاویر گرفته شده از چشم زنبورها نشان می‌دهد که چشم این حشره متشکل از 30 لنز نوری فوق العاده است. به همین دلیل دانشمندان درصدد ساخت دوربین‌هایی بسان چشم زنبور هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس، چشم زنبور متشکل از هزاران لنز کوچک شش گوشه‌ای است و دانشمندان دریافته‌اند، این ساختار چشمی زنبور به آن کمک می‌کند که ماورای جنگل‌ها را ببیند و مانع برخورد خود با اشیا به ویژه برخورد با پرندگان دیگر شود.
 

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 73967
يکشنبه 9/7/1391 - 14:37
اخبار

دستگاهی ابریشمی که در بدن حل می‌شود!

دانشمندان آمریکایی موفق به ساخت دستگاه الکترونیکی فوق باریک شدند که پس از پایان کاربری، درون بدن حل شده و می‌توان از آن برای طیف گسترده‌ای از نقش‌های پزشکی استفاده کرد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل ازایسنا، به گفته محققان دانشگاه نورث‌وسترن که پژوهش آنها در مجله ساینس منتشر شده، این دستگاهها به محض انجام یک تزریق ذوب شده و در بدن حل می‌شوند.

از این فناوری در حال حاضر برای گرما دادن به زخم برای ضدعفونی کردن آن استفاده می‌شود. ترکیبات این ماده از سیلیکون و اکسید منیزیوم بوده و در یک لایه محافظتی ابریشم قرار می‌گیرد.

این فناوری بخشی از حوزه «دستگاه‌های الکترونیک گذرا» بوده و توسط محققانی تولید شده که پیش از فناوری تاتوی الکترونیکی را ایجاد کرده بودند. این تاتو در حقیقت حسگرهایی بودند که به پوست بدن کشیده و خم می‌شوند.

این دانشمندان دستگاههای محو شونده خود را به عنوان «قطب متضاد» دستگاه‌های سنتی معرفی کرده‌اند که باید ثابت باقی مانده و دوام داشته باشند.

دستیابی به دستگاه‌های الکترونیکی با خاصیت محوشوندگی در یک شیوه کنترل شده بر دو دستاورد علمی تکیه دارد که شامل حل شونده بودن دستگاه و استفاده از یک پوسته برای کنترل زمان آن است.

ماده سیلیکون در آب حل می‌شود. مشکل این جاست که اندازه اجزا در دستگاه‌های رایج الکترونیک به معنی دوام بالای آنهاست. اما این دانشمندان از ورق‌های بسیار نازک سیلیکون موسوم به غشای نانویی استفاده کردند که طی چند روز تا چند هفته حل می‌شوند.

سرعت این حل شدن با ابریشم کنترل شده است. این ماده از کرمهای ابریشم بدست آمده، حل شده و دوباره شکل گرفته است. تغییر در شیوه بلوری شدن ابریشم حل شده باعث تغییر در ویژگی‌های نهایی آن و میزان دوام دستگاه می‌شود.

طیف کاربردهای این دستگاه اکنون در آزمایشگاه مورد آزمایش قرار گرفته که از میان آنها می‌توان به یک دوربین دیجیتال 64 پیکسلی، حسگر دما و سلولهای خورشیدی اشاره کرد.

از دیگر کاربردهای آینده این فناوری می‌توان به انتشار تدریجی دارو در بدن یا ساخت حسگرهایی برای مغز و قلب و یا حتی در صنایع رایانه و تلفن همراه نیز اشاره کرد.

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 74128
يکشنبه 9/7/1391 - 14:36
کامپیوتر و اینترنت
معاون وزیر ارتباطات:

مشکل فنی در مورد جی میل وجود ندارد

معاون وزیر ارتباطات در واکنش به قطع دسترسی سرویس جی میل کاربران ایرانی و اظهاراتی که از وجود مشکل فنی در ارائه این سرویس حکایت دارد، گفت: وزارت ارتباطات هیچ گونه مشکل فنی در سرویس دادن به کاربران ندارد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، علی حکیم جوادی امروز شنبه درنشست خبری سازمان فناوری اطلاعات که به مناسبت سالروز تاسیس این سازمان برگزار شد، در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر دلایل قطع سرویسهای گوگل تاکید کرد: قطع بودن گوگل ربطی به وزارت ارتباطات ندارد.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت: فناوری اطلاعات حوزه ای است که با مباحث بسیاری درکشور درگیر بوده و موضوعات فرهنگی و سیاسی کشور نیز آن را تحت الشعاع قرار می دهد. بر این اساس وظیفه وزارت ارتباطات ایجاد زیرساختهای لازم و ارائه سرویس های مناسب به کاربران است اما باید توجه داشت بخشی از مسائل به سیاستگذاری های لایه های دیگر و بر اساس مستندات قانونی مرتبط می شود که این باعث می شود گاهی مواردی اتفاق بیافتد که همه آن را از چشم وزارت ارتباطات ببینند.

حکیم جوادی در پاسخ به چرایی عدم اطلاع رسانی در زمینه قطع سرویس گوگل و زمینه سازی برای ارائه سرویس های مشابه به کاربران تاکید کرد: از منظر کاربر حق با شماست اما باید توجه داشت که بسیاری از کشورها حتی درحوزه دولت الکترونیک دسترسی کاربران خود را به پست های الکترونیک خارجی مسدود می کنند و به نوعی به دلیل دغدغه های حاکمیتی اجازه استفاده از سرویس های ایمیل خارجی را نمی دهند اگرچه ممکن است جی میل تمامی قابلیت های یک سرویس دهنده را داشته باشد اما امروز ما باید بتوانیم تمهیدات لازم را بیاندیشیم که نیازهای کاربران در داخل کشور از طریق ایمیل داخلی برآورده شود.

معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه درهیچ جای دنیا اجازه نمی دهند که اطلاعات از طریق ایمیلی مانند جی میل منتقل شود، گفت: بررسی ها نشان می دهد که اکثر کشورها اجازه ورود به پست الکترونیک را به کاربران بدون احراز هویت نمی دهند و این موضوع خاص کشور ما نیست.

ایمیل های جدید در راه اند

رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه به لحاظ امنیتی و فنی باید به دنبال جایگزین های مناسب برای جی میل و یاهو درکشور باشیم، گفت: به زودی ایمیل های جدیدتری خواهیم داشت و پروانه هایی را برای ارائه دهندگان و فراهم کنندگان خدمات پست الکترنیک و موتور جستجو صادر خواهیم کرد که در این راستا از حداکثر ظرفیت ها و توان تولیدات داخلی و بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد.

ایمیل بومی برای دانشگاهها و مدارس

حکیم جوادی از ارائه سرویس ایمیل بومی به دانشگاه ها و مدارس خبر داد و گفت: بر این اساس ایمیل های داخلی در اختیار دانش آموزان، معلمان و دانشگاهیان قرار خواهد گرفت.

گوگل باید وارد مذاکره با ایران شود

معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه گوگل باید وارد مذاکره با ایران شود و بسیاری از مسائل را رعایت کند، تصریح کرد: ما بارها برای مذاکره با گوگل اقدام کرده ایم تا این شرکت بتواند دغدغه های موجود را دراین زمینه حل کند اما نوع برخورد گوگل با ایران بسیار متفاوت است.

وی در پاسخ به مهر درباره مشکلات فنی موجود که باعث قطع سرویس جی میل شده است تاکید کرد: مشکلی در وزارت ارتباطات برای سرویس دادن در این زمینه وجود ندارد و مذاکراتی صورت گرفته که به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

موضوع جی میل را بزرگ نکنید

وی اضافه کرتد: توصیه می کنیم که موضوع را بیش از اندازه بزرگ نکنید و با ارائه این سوال که اگر مسدود شدن جی میل از طرف شرکت گوگل و مانند مابقی تحریم ها اتفاق می افتاد آن وقت کاربران ایرانی همین عکس العمل را نشان می دادند، گفت: نباید زمانی که یک اتفاق در یک مورد خاص می افتد همه چیز را تحت الاشعاع قرار دهیم.

معاون وزیر ارتباطات در زمینه آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات نیز گفت:هم اکنون بیش از 47 هزار بخش از دستگاه های اجرایی به این شبکه متصل شده اند و پیش بینی می شود فاز نخست پیاده سازی این شبکه تا پایان امسال اجرایی شود.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه تا پایان مهرم ماه فاز نخست شبکه ملی سلامت با اتصال بیش از 10 هزار نقطه به شبکه ملی اطلاعات عملیاتی می شود، گفت: در همین حال فاز نخست شبکه ملی مدارس که اتصال 44 هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات را ممکن می کند و نیز فاز نخست شبکه آموزش مالیاتی در راستای اتصال به شبکه ملی اطلاعات به بهره برداری می رسد.

وی مرحله بعدی فاز نخست شبکه ملی اطلاعات را پیاده سازی دیتا سنتر استانی و دیتا سنتر ملی در حوزه دستگاه های اجرایی برشمرد و گفت: تا پایان امسال به اشتراک گذاری اطلاعات دستگاه ها و پیاده سازی خدمات دولت الکترونیک را اجرایی می کنیم.

پیاده سازی اینترنت ملی برای 15 درصد کاربران خانگی تا پایان سال

این مقام مسئول در وزارت ارتباطات از پیاده سازی شبکه ملی اینترنت برای 15 درصد کاربران خانگی تا پایان امسال خبر داد و گفت: به لحاظ اجرایی مشکلاتی در پیاده سازی شبکه ملی برای کاربران خانگی وجود ندارد و پیش بینی می شود تا پایان برنامه پنجم توسعه 60 درصد کاربران خانگی بتوانند از شبکه ملی اطلاعات استفاده کنند.

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 74059
يکشنبه 9/7/1391 - 14:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته