• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1318روز قبل
تاریخ

 

 

شهید سیدمرتضی آوینی در سال 1326 ش در شهر ری متولد شد و پس از اخذ دیپلم، مدرك فوق لیسانس معماری را از دانشگاه تهران گرفت. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به فعالیت در جهاد سازندگی مشغول شد و عازم روستاها گردید. از آن پس به سوی فیلم سازی برای جهاد كشانده شد و بعدها در این گروه، مجموعه فیلم‏‌های "روایت فتح" را به انجام رسانید. شهید آوینی از سال 1367 به فعالیت در حوزه هنری پرداخت و آثار متعددی را در این زمینه از خود به یادگار گذاشت. شهید از سال 1371 با تأكید مقام معظم رهبری فعالیت دوباره‏‌ای را در جهت ساخت سری جدید روایت فتح آغاز كرد و همزمان با فعالیت گروه تفحص، تصاویر جدید روایت فتح را ضبط نمود. سیدمرتضی آوینی سرانجام در بیستم فروردین 1372، در یكی از فیلمبرداری‌‏هایی كه گروه روایت فتح در منطقه فكّه داشتند، بر اثر انفجار مین به خیل شهدا پیوست. پیكر پاك آن شهید با حضور مقام معظم رهبری تشییع شد و از جانب معظم‏له، وی "سید شهیدان اهل قلم" نامیده شد. در مراسم تشییع شهید آوینی، حضرت آیت‌‏اللَّه خامنه‏‌ای، خود را بزرگ‏ترین داغدار آن عزیز خواندند.

دوشنبه 20/1/1397 - 10:3
تاریخ

 

شهید مطلب غلامی، سال ۱۳۴۴ش در «کوتان سفلی» واقع در استان کردستان در خانواده‌ای مستضعف چشم به جهان هستی گشود. دوران کودکی را تا سن چهار سالگی در زادگاهش سپری نمود و از این زمان تا هفت سالگی به‌علت فقر شدید مالی خانواده‌اش توسط یکی از اقوام، به شهر «تکاب» از توابع استان آذربایجان غربی برده شد و دوران ابتدایی را با مشکلات فراوانی پشت سر نهاد و جهت ادامه تحصیل، وارد مقطع راهنمایی شد. مطلب به جهت تأمین معاش خود و خانواده‌اش تابستان‌ها را در مزرعه و اتوشویی به کار می‌پرداخت. خانواده غلامی در سال ۱۳۵۷ش به‌واسطه مشکلات ناشی از نبودن کار، به شهرستان ساوه مهاجرت نمودند - و پدرش در آنجا مشغول دوره‌گردی و خرده‌فروشی گردید - تا این‌که در سال ۱۳۶۰ش از مدرسه راهنمایی «دکتر شریعتی» موفق به اخذ مدرک سیکل گردید و جهت ادامه تحصیل در مقطع دبیرستان روزها به کار در شرکت فروزگاز و یک مطب دندانپزشکی و شب‌ها به تحصیل می‌پرداخت. تحصیلاتش را تا کلاس چهارم دبیرستان در رشته اقتصاد ادامه داد. با اوج‌گیری جنگ تحمیلی جهت دفاع از مرز و بوم اسلامی درس را‌‌ رها کرد و در چهارم شهریورماه ۱۳۶۴ش به‌صورت داوطلبانه از طریق مدیریت شرکت «پاک‌وش» در شهر صنعتی کاوه ساوه به ستاد پشتیبانی جنگ در جهاد سازندگی ساوه معرفی شد و در پنجم شهریورماه، به واحدهای مهندسی رزمی و پشتیبانی جنگ جهاد تهران مستقر در ستاد کربلای اهواز معرفی گردید. شهید غلامی در خطوط مقدم جبهه، به واحدهای راهسازی و خاکریز جزایر مجنون، فاو و دیگر خطوط معرفی شد و حدود هفت ماه از حضور سبزش را در میادین جنگ به امور سازندگی پرداخت تا این‌که پس از زحمات بی‌دریغ در جبهه‌های حق علیه باطل و بعد از اتمام عملیات والفجر ۸ در تاریخ بیستم فروردین‌ماه سال ۱۳۶۵ هجری شمسی حدود ساعت ۲۲:۳۰ طی یک مأموریت ضربتی از طرف مسئول واحد مهندسی رزمی در مقر شهید الیاسی، بر اثر اصابت ترکش خمپاره درحالی‌که سمت پشتیبانی و مهندسی رزمی جنگ را بر عهده داشت، در سن بیست و یک سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 

 

دوشنبه 20/1/1397 - 10:2
تاریخ

 

عملیات والفجر یك در بیستم فروردین 1362 با هدف انهدام نیروهای دشمن و آزادسازی بخشی از نوار مرزی به وسعت 150 كیلومتر مربع صورت گرفت. در این عملیات كه با رمز یا محمد(ص)، یا امیرالمؤمنین(ع)، یا فاطمةالزهرا(س) در منطقه عملیاتی شمال غرب فكه آغاز شد، علاوه بر آزادسازی چندین روستا و منطقه مرزی، صدها دستگاه تانك، نفربر و سلاح‌‏های سنگین و نیمه سنگین منهدم گردیده و 6500 نفر كشته و زخمی و 250 نفر اسیر شدند.

 

دوشنبه 20/1/1397 - 10:2
تاریخ

 

 

سلطه بلامنازع آمریكا در ایران از كودتای 28 مرداد 32 به مدت بیش از 25 سال در ایران ادامه داشت و تصویب كاپیتولاسیون و مصونیت برای اتباع آن كشور، دست آنان را در انواع دخالت‏‌ها باز گذاشته بود. سرانجام پس از اشغال لانه جاسوسی و استعفای دولت موقت، دولت آمریكا دست به اقداماتی علیه ایران زد و در این روز، رابطه دو كشور با حمایت قاطع حضرت امام قطع شد.از آن زمان تاكنون، آمریكا، علاوه بر قطع روابط سیاسی، توطئه‏‌های متعددی در عرصه‏‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی علیه جمهوری اسلامی ایران طراحی و اجرا كرده و این روند هم‏اكنون نیز ادامه دارد. اما این اقدامات با شكست مواجه شده و بر عزم مردم ایران برای ایستادگی در برابر آمریكا و بر تلاش این ملت برای خودكفایی، افزوده است.

دوشنبه 20/1/1397 - 10:1
تاریخ

در این قرارداد برای اولین بار (ریال) مبنای محاسبات بازرگانی بین دو کشور قرار گرفت. از این پس ایران به جمهوری خلق چین، اتوبوس، کامیون، وانت، کود شیمیایی، ماشین‌های کشاورزی، روغن نباتی و پودر رختشویی صادر می‌کند و در عوض کاغذ لوازم التحریر، چای و مواد غذایی دریافت می‌دارد .

 

دوشنبه 20/1/1397 - 9:59
تاریخ

بیستم فروردین 1328 نماینده وقت دولت ایران در سازمان ملل به عضویت اسرائیل در این سازمان رای منفی داد و در همین روز در تهران اعلام شد كه به تصمیم دولت وقت، از آن پس لباس (یونیفورم) افسران نیروهای مسلح ایران به شكل افسران آمریكا خواهد بود و لباس افسران شهربانی كما كان آبی رنگ باقی خواهد ماند.

 

دوشنبه 20/1/1397 - 9:59
تاریخ

 

این فن آوری در برگیرنده بسیاری از علوم مهندسی و پایه است و در حال حاضر منحصراً در اختیار تعداد کمی از کشورهای جهان است.این موفقیت بزرگ در فن آوری هسته ای بیش از هر چیز مرهون تصمیمات و سیاست های مدبرانه و دوراندیشانه ای بوده است که توسط مسئولان عالی رتبه نظام در رفع تعلیق از تأسیسات هسته ای کشورمان صورت گرفته است و نشان داد که پایداری، مقاومت در مقابل خواسته نامشروع دیگران، خودباوری و اعتماد نیروهای خلاق کشور می تواند قله های دانش پیشرفته هسته ای در حداقل زمان ممکن فتح شود.
انقلاب اسلامی و هزاران افتخار یرای ایران زمین
تلاش آمریکا برای جلوگیری از دستیابی ایران به فناوری هسته‌ای با توجیه برخورداری از منابع نفتی و گازی در حالی ادامه دارد که چهار دهه پیش ایران اولویت یک در خاورمیانه برای استفاده از این فناوری معرفی شده بود و آلمان نیز نیروگاه بوشهر را تقریبا به نیمه رساند.
در خصوص مخالفت های آمریکا و رژیم اشغالگر اسرائیل و برخی کشورهای غربی با فعالیت های هسته ای کارشناسان بر این عقیده اند که آمریکا در این زمینه برخورد دوگانه و تبعیض آمیز دارد، و کشورهای غربی دارای انرژی هسته ای، دانش مربوط به غنی سازی اورانیوم را در انحصار خود قرار داده و از دسترسی کشورهای جهان سوم به این فن آوری جلوگیری می کنند و در عین حال همچنان به سکوت حمایت آمیز خود از توسعه زرادخانه اتمی اسراییل ادامه می‌دهند.
اکنون با دستیابی ایران به دانش هسته ای صلح آمیز به هدف تامین انرژی همه جهان به این باور رسیده اند که امروزه با تمامی موانعی که در راه رسیدن ایران وجود دارد دستیابی به انرژی هسته ای کاری بزرگ تر از ملی شدن نفت است.دولت و مردم ایران تمامی تلاش را دارند تا ذره ای از حق خود برای دستیابی به انرژی هسته ای کوتاه نیایند چرا که به گفته رهبرشان انرژی هسته ای را یک نیاز و ضرورت و جزیی از پیشرفت علمی ایران می دانند.باید گفت که برای خود دشمنان نیز مسلم است که ایران بعنوان یکی از امضاءکنندگان پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای یا معاهده "ان پی تی" و طبق مفاد همین پیمان، به عنوان یک کشور عضو، از حق غنی سازی اورانیوم و تولید چرخه سوخت هسته ای برای مقاصد صلح آمیز برخوردار است.
دانشمندان جوان ایران زمین ثابت کردند که ایرانی می تواند و با هوش و ذکاوت بالای خود باردیگر گامی بلند در عرصه های علمی و فناوری برداشته و دانش هسته ای را برای ایران و ایرانی بومی کند و کشور سربلند مان اکنون آمادگی انتقال این دانش صلح آمیز را به کشورهای ازاده سراسر جهان دارد.
کاربردهای صلح آمیز انرژی هسته ای
1-کاربرد انرژی هسته ای در تولید برق: استفاده ازعلوم و فنون هسته ای در تولید برق از طریق نیروگاه اتمی از اهمیت بالایی برخوردار است ،جمهوری اسلامی ایران نیز با توجه به پایان پذیر بودن منابع فسیلی و روند روبه رشد توسعه اجتماعی و اقتصاد کشور،استفاده از انرژی هسته ای برای تولید برق را امری ضروری و لازم میدانند و ساخت چند نیروگاه اتمی ر ا از جمله سیاست های اصلی خود قرار داده است.
2-کاربرد انرژی اتمی در پزشکی و اموربهداشتی : دانش هسته ای با دانش پزشکی پیوستگی ناگسستنی دارد به گونه ای که علم پزشکی بدون دانش هسته ای تعریف نشده است.درکشورهای پیشرفته صنعتی از این فناوری در علوم پزشکی استفاده می شود. درحال حاضر علاوه بر استفاده از انرژی اتمی در اشعه ایکس و کاربرد آن در دستگاههای رادیوگرافی و عکسبرداری در کشورمان درمان بیماریهای سرطان بارادیو داروها انجام می شود.
3- کاربرد انرژی هسته ای در بخش دامپزشکی و دامپروری : تکنیک های هسته ای در حوزه دامپزشکی موارد مصرفی چون تشخیص و درمان بیماری دامی ، تولید مثل دام ، تغذیه دام ، اصلاح نژاد ، بهداشت و ایمن سازی محصولات دامی و خوراک دام را دارد .
4- کاربرد انرژی هسته ای در دسترسی به منابع آب : تکنیک های هسته ای برای شناسایی حوزه های آب زیرزمینی ، هدایت آب های سطحی و زیر زمینی ، کشف و کنترل نشت و ایمنی سدها مورد استفاده قرار می گیرد . برای شیرین کردن آبهای شور نیز این انرژی کاربرد دارد .
5- کاربرد انرژی هسته ای در بخش صنایع غذایی و کشاورزی : از انرژی هسته ای در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی استفاده های بسیارفراوانی صورت می گیرد ، موارد عمده استفاده در این بخش عبارتست از : جلو گیری از جوانه زدن محصولات غذایی ،کنترل و از بین بردن حشرات ،به تأخیر انداختن زمان رسیدن محصولات ، افزایش زمان نگهداری محصولات کشاورزی و...
6- کاربرد انرژی هسته ای در بخش صنعت : برای تولید چشمه های پرتو زایی جهت مصارف صنعتی ، تولید چشمه های ایریدیم برای کاربردهای صنعتی و بررسی جوشگاری در لوله های نفت و گاز از انرژی هسته ای استفاده می گردد ، همچنین برای ساخت انواع سیستم سطح سنجی ، ضخامت سنجی ، دانسیته سنجی و اندازه گیری خاکستر زغال سنگ و بررسی کوره های مذاب شیشه سازی و نشت یابی در لوله های انتقال استفاده می شود .
7- کاربرد تکنیک هسته ای در شناسایی مین های ضد نفر : تکنیک های هسته ای برای کشف مین های ضد نفر نیز کاربرد دارد . هرروز بر دامنه استفاده از انرژی هسته ای افزوده می گردد . فناوری هسته ای در بخشهای مختلف به گونه ای است که اگر کشوری فناوری هسته ای را بومی و نهادینه نماید در بسیاری از حوزه های علمی و صنعتی ارتقاء جایگاه پیدا می کند و مسیر توسعه را با سرعت طی می نماید .

دوشنبه 20/1/1397 - 9:56
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 10 از ایجاد بستر مناسب عملیاتی برای مدیریت هزینه ها و فرهنگ سازی برای استفاده از کالای ایرانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، سهیلا صادق زاده شهردار منطقه 10 با اشاره به ضرورت تبعیت از فرامین مقام معظم معظم رهبری مدظله العالی مبنی بر استفاده از کالای ایرانی و همچنین تحقق دستورالعمل ابلاغی از سوی شهردار تهران گفت: رونق تولید و همچنین ایجاد اشتغال در کشور مستلزم حرکت جمعی، اراده ملی و نهضتی همگانی برای استفاده از کالای ایرانی و همچنین فرهنگسازی برای تحقق آن است.

وی افزود: منطقه 10 نیز در راستای سیاست های ابلاغی شهرداری تهران مبنی بر مدیریت هزینه هابا اهتمام و تلاش مضاعف برای تحقق این امر مهم در سال جدید پیشگام خواهد بود.

صادق زاده یادآور شد: استفاده و خرید تجهیزات و ملزومات با کیفیت تولید داخل و اجتناب از خرید محصولات خارجی از رئوس برنامه های منطقه است که با جدیت در حال پیگیری و اجرا است.

شهردار منطقه با تاکید بر همراهی تمامی مدیران و پرسنل برای تحقق فرهنگ سازی این امر مهم یادآور شد: در این راستا با برنامه ریزی منسجم فرهنگی و آگاه سازی و تشویق شهروندان برای استفاده از کالای ایرانی می توانی گامی موثر و اثرگذار برای حمایت از این رویکرد ملی برداریم.

يکشنبه 19/1/1397 - 16:15
آموزش و تحقيقات

۱۰. ارسال پرونده به آدرس اشتباه
حتما قبل از ارسال پرونده خود مطمئن شوید آنرا به محلی که اداره مهاجرت ذکر کرده ارسال کنید نه جای دیگر. توصیه می‌کنم حتما پرونده خود را با پست قابل رد گیری ارسال کنید و از رسید آن به ویزا آفیس مطمئن شوید. احتمال گم شدن پرونده را دست کم نگیرید. هیچ کس دوست ندارد که پس از چند هفته یا چند ماه که خبری از پرونده ا‌ش نشد تازه بفهمد که اصلا به اداره مهاجرت نرسیده است!

حتی در مواردی که متاسفانه برای مشتریان خود من هم پیش آمده است، پرونده در داخل اداره مهاجرت گم میشود. این دیگر از آن بد شانسی های روزگار است و ما پس از چند ماه بیخبری با این تصور که پرونده در جریان است با پیگیری های مکرر متوجه این موضوع شدیم.  با وجود اینکه اداره پست تایید کرد که پرونده رسید شده و حتی نام اسکن امضای دریافت  کننده را هم داشتیم پرونده به قطر ۱۵ سانتیمتر و ۲ کیلو گرم وزن در داخل    اداره مهاجرت گم شده بود. به همین سادگی. البته دست آخر با کلی دعوا و نامه نگاری و میانجیگری نماینده مجلس غائله را خواباندیم، سریعا یک پرونده دیگر جمع کرده و پست کردیم و دفتر مربوطه نیز کار مشتری ما را با سرعت انجام داد.

 

يکشنبه 19/1/1397 - 15:44
آموزش و تحقيقات

۹. معطل کردن پرونده تا اخذ “برگه‌ عدم سوً پیشینه” (پلیس رکورد)
اکثر اوقات متقاضیان تا زمان اخذ برگه‌ سو پیشینه صبر میکنند که این کار اشتباه است

برای شروع یک پرونده مهاجرت ارسال پلیس رکورد الزامی نیست مگر در مواردی که تقاضای اقامت موقت یا عفو سوابق جنایی در جریان باشد

توجه کنید که پلیس رکورد در مرحله پذیرش که اواخر پرونده انجام میشود اهمیت دارد نه در ابتدای پرونده که واجد شرایط بودن شما بررسی‌ میشود. بنابر این شما میتوانید پرونده خود را ارسال کنید و سو پیشینه را بعدا به آن اضافه کنید.

 

يکشنبه 19/1/1397 - 15:43
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته