• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1310روز قبل
ایرانگردی

 

 

 معابر نواحی هشتگانه منطقه 15 با پخش بیش از 27 هزار تن آسفالت در راستای نگهداشت شهر؛  طی سال گذشته بهسازی و ایمن سازی شد.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه با اعلام مطلب فوق افزود: در راستای تسهیل در تردد وسایل نقلیه، افزایش مقاومت لایه های زیرین معابر در مقابل نفوذ باران و آبهای سطحی روان و همچنین بهبود منظر شهری معابر نواحی هشتگانه منطقه لکه گیری و روکش آسفالت شد.

 به گفته وی از مجموع 27 هزار و 72 تن آسفالت  پخش شده، بیشترین تناژ آسفالت در معابر ناحیه دو در حجم 7631 تن توزیع شد.

 شهردار منطقه در ادامه خاطرنشان کرد:  در این راستا طی سال گذشته  دو  هزار 608  تن آسفالت در معابر ناحیه یک، سه هزار و 235  تن در ناحیه سه، 1689 تن در معابر ناحیه چهار، سه هزار و 214 تن در معابر ناحیه پنج، 6418  تن در معابر ناحیه شش و بیش از سه هزار و 200تن آسفالت در معابر نواحی حریم منطقه (نواحی 7 و 8) پخش شد.

سه شنبه 21/1/1397 - 15:49
ایرانگردی

 

در راستای ایجاد فضای مکث و آرام سازی میدان تاریخی وحدت اسلامی، از سوی شهرداری منطقه 11 پل عابر پیاده در این میدان تا یک ماه آینده جمع آوری و به مقابل بیمارستان رازی منقل خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 کورش خرد معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 11 ضمن اعلام این خبر گفت: با استعلامات صورت گرفته از ادارات مرتبط، پل عابر پیاده میدان وحدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری می شود.

خرد افزود: این پل عابر برای استفاده شهروندان و جهت رفاه حال آن ها به پایین تر از خیابان وحدت  روبه روی بیمارستان رازی منتقل خواهد شد که همزمان  مکانیزاسیون این پل انجام و به چهار یونیت پله برقی مجهز می شود.

وی همچنین هدف از جمع آوری این پل را احیای بافت تاریخی و قدیمی میدان وحدت که یکی از قدیمی ترین میادین تهران است؛ عنوان کرد و ادامه داد: با اجرای فاز دوم پیرایش شهری میدان وحدت که ضلع غربی آن را شامل می شود انتقال و جابه جایی این پل نیز به انجام می رسد.

پیرایش میدان وحدت اسلامی با هدف احیای میدان تاریخی وحدت شامل حذف زوائد فیزیکی، یکسان سازی تابلوهای اصناف و مرمت جداره های تاریخی این میدان  است که عملیات اجرایی آن اواخر سال 95 آغاز و در سال 96 رونمایی شد.در سال جاری نیز فاز دوم احیای این میدان تاریخی وارد مرحله عملیاتی می شود.

سه شنبه 21/1/1397 - 15:28
ایرانگردی

 

 

 

 

 


در راستای ارتقاء سطح فرهنگ زندگی شهرنشینی و افزایش آگاهی های همگانی شهروندان در این زمینه، کلاس ها و کارگاه های آموزشی در محلات 13گانه ورودی غربی پایتخت برگزار می شود.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، حسین معینی کربکندی سرپرست معاونت امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه با اعلام خبر فوق گفت: ارتقای سطح فرهنگ شهروندی و یا به عبارت بهتر توسعه فرهنگ شهروندی در حقیقت مدیریت فرآیندهای آموزش فرهنگ شهروندی است و در بحث آموزش اولین مقوله ای که دارای اهمیت ویژه ای است ایجاد نیاز در مخاطبین و نیازسنجی دقیق و کارشناسی شده در این خصوص است.

وی با بیان اینکه برگزاری کلاس و کارگاه های آموزشی از سوی سرای محلات باید با جدیت و پیگیری مستمر ادامه داشته باشد، افزود: کلاس ها و کارگاه های آموزشی در محلات 13گانه منطقه21 با توجه به نیازسنجی ها و مطالعات انجام شده در دوره های مشخص و فواصل دارای زمانبندی های مدیریت شده برپا شده است .

معینی کربکندی در خاتمه توانمندی و ظرفیت های ایجاد شده به منظور آموزش های شهروندی در شهرداری تهران را در سال های اخیر کم سابقه ارزیابی و تصریح کرد: خانه های اخلاق و مهارت های شهروندی در مجموعه های فرهنگی و اجتماعی سرای محلات که توسط خود شهروندان اداره می شود، فضاهای ارزشمندی است که در جهت ارتقاء زندگی شهری و آموزش های شهروندی گام های بلندی را طی کرده است.

لازم به ذکر است، درحال حاضر چندین کارگاه و دوره های آموزشی در قالب عناوین متنوع در سرای محلات 13گانه موجود در سطح منطقه21 از جمله کارگاه آموزشی مدیریت بحران در شرایط اضطراری، حقوق و تکالیف متقابل در نهاد خانواده، سبک زندگی اسلامی-ایرانی، بهترین ها از دور ریختنی ها، نقش کنترل ترافیک در بهبود محیط زیست، آموزش روانشناسی، آموزش الگوی صحیح مصرف آب، آموزش اصول و مبانی خط سفید، آموزش اصول بازیافت و نحوه صحیح تفکیک پسماند از مبداء، آموزش مضرات استفاده مداوم از ظروف یکبار مصرف و پلیمری و ... در حال برگزاری است.

 

 

 

 

 

سه شنبه 21/1/1397 - 15:21
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 10 از توسعه 3 هکتاری فضای سبز در سالی که گذشت خبر داد و گفت: رویکرد منطقه افزایش سطح سرانه و تشویق شهروندان به نگهداری، کاشت و حفاظت از فضای سبز است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، امیر رشیدی با اشاره به بافت متراکم منطقه و کمبود زمین برای توسعه فضای سبز گفت: سال گذشته با احداث چندین بوستان و کاشت درخت در لچکی ها، فضاهای بی دفاع شهری و محوطه مترو بریانک قریب به سه هکتار به فضای سبز منطقه اضافه شد.

وی با اشاره به احداث 4 کیلومتر خط لوله انتقال و توزیع آب خام برای آبرسانی فضای سبز خاطر نشان کرد: احداث مجموعه بازی کودکان، ایجاد و تعویض کف پوش زمین بازی کودکان، مرمت سرویس بهداشتی، نصب تجهیزات بدنسازی در بوستان ها، نصب سطل زباله و نیمکت، جانمایی و نصب گلجای از دیگر اقدامات اداره فضای سبز بوده است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست خاطرنشان کرد: برای رفاه حال شهروندان و استفاده بهینه آنان از فضاهای موجود، کاهش آلودگی هوا، تلطیف و زیباسازی محیط، حفظ آرامش و آسایش شهروندان توسعه و نگهداری فضای سبز با جلب مشارکت شهروندان و بهره گیری از طرح ها و ایده های جدید در دستور کار منطقه قرار دارد.

 
 

سه شنبه 21/1/1397 - 15:16
ایرانگردی

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 6 از راه اندازی روزبازارهای کالای ایرانی در قلب پایتخت خبر داد و گفت: در سالی که به نام حمایت از کالای ایرانی نام گذاری شده برنامه داریم تا هر روز یک روز بازار در نواحی شش گانه منطقه ایجاد کرده و تنها محصولات ایرانی به شهروندان ارائه شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، مهرشاد الله ویردی با بیان اینکه اجازه فروش هیچ کالای خارجی در این روز بازارها داده نخواهد شد گفت: با هماهنگی معاونت خدمات شهری به دنبال شناسایی محل های مناسب برای ایجاد روزبازارها در نواحی شش گانه منطقه هستیم.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶ تصریح کرد: پس از شناسایی محل روزبازارها طی فراخوان هایی از فروشندگان کالای ایرانی برای ارائه محصولاتشان در بازار دعوت می شود.

او با بیان اینکه در صورت استقبال فروشندگان و شهروندان این روزبازارها هر روز در تمامی نواحی فعالیت خواهند داشت گفت: ایجاد این روزبازارها اهرم تشویقی مناسبی برای حمایت از کالای ایرانی است.

به گفته الله ویردی پیش بینی ها به این صورت است که این روزبازارها از اردیبهشت ماه آغاز به فعالیت کنند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۶ تصریح کرد: علاوه بر این سلسله برنامه هایی نیز به منظور تغییر فرهنگ مصرفی مردم و توجه بیشتر به کالاهای ایرانی در سرای محلات  در دستور کار قرار گرفته است.

گفتنی است در سال جدید و پس از تبیین شعار سال بیلبوردهای تبلیغاتی حمایت از کالای ایرانی در سرتاسر قلب پایتخت نصب شد.

 

سه شنبه 21/1/1397 - 15:7
ایرانگردی

 

گره ترافیکی محله زعفرانیه به درخواست شهروندان ، با تغییر جهت تردد وسایل نقلیه در دو مسیر اصلی ،ساماندهی و روان سازی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مهندس محمد خردمند معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری منطقه یک با بیان مطلب فوق اظهار داشت : خیابان شهید اعجازی (آصف) ، به عنوان مسیر اصلی ورود به محله های اسدآباد و ولنجک کهنه دارای معبری کم عرض با حجم بالای تردد خودروهای عبوری بود که تردد را برای ساکنین محله های همجوار با مشکل رو به رو کرده بود بر همین اساس طرح ساماندهی ترافیکی این محله با تغییر در جهت مسیرهای حرکتی خودروها اجرا شد.
وی گفت: با هدف ساماندهی تردد در این محدوده خیابان شهید اعجازی (آصف) به صورت شمال به جنوب یکطرفه شد و برای تردد وسایل نقلیه در جهت مخالف ، خیابان شهید میرزایی نیز به صورت جنوب به شمال با ایجاد لوپ حركتی ساعتگرد ، تغییر جهت داده شد.
خردمند خاطر نشان کرد: با ساماندهی و نظم بخشی به تردد خودروهای عبوری ، روان سازی ترافیک ، افزایش ایمنی تردد خودروها ، کاهش تصادفات و تخلفات رانندگی و حل مشکل گره ترافیکی این معبر، رضایت شهروندان حاصل شد.

سه شنبه 21/1/1397 - 15:3
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 4 تهران از ساماندهی معابر و کاهش گره های ترافیکی خبر داد و گفت: با اجرای بیش از12000 مترمربع اصلاح هندسی،  ترافیک معابر محلی و بزرگراهی منطقه 4 در سال 96 روان تر شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 سیدعلیرضا حسینی در این باره گفت: به منظور ارتقای ایمن سازی معابر و کاهش ترافیک و تردد آسان، معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه در سال گذشته اقدام به تثبیت طرح اصلاح هندسی در 22 معبر شریانی، محلی و بزرگراهی کرد.

وی با بیان اینکه طرح اصلاح هندسی یکی از اقدامات موثر در روانسازی ترافیک است، افزود: اصلاح هندسی در بزرگراه های شهید زین الدین، صیاد شیرازی، تقاطع اتحاد ، خیابان دماوند یکم غربی ،تقاطع 196، خیابان اردیبهشت ، خیابان شهید زهدی،  شمالی و جنوبی، تقاطع خیابان وفامنش، خیابان آزادی و مکران از جمله اقدامات ترافیکی منطقه 4 در سال گذشته است.

شهردار منطقه افزایش ایمنی عابران پیاده، تسهیل در عبور و مرور وسایط نقلیه و زیباسازی مبلمان ترافیکی را از دیگر اهداف و الویت های طرح های ترافیکی دانست.

حسینی در پایان افزود: ایجاد شرایط مناسب در تردد روان ترافیک به همراه افزایش کارایی شبکه معابر از جمله مزایای شاخص این طرح به شمار می رود.

                                                                          

سه شنبه 21/1/1397 - 15:1
سلامت و بهداشت جامعه




تب مالت چیست؟

بیماری تب مالت یا بروسلوز به عنوان یکی از مهم ترین بیماری های مشترک انسان و دام محسوب می گردد. باکتری بروسلا که ایجاد کننده بیماری است، طیف وسیعی از پستانداران اهلی و وحشی را مبتلا می سازد. این بیماری به علت ایجاد سقط جنین در دام، کاهش تولید شیر، عقیمی و نازایی دام های مبتلا و همچنین به علت ابتلای انسان به بیماری تب مالت، همواره از دو بعد اقتصادی و بهداشتی مورد توجه قرار می گیرد. این بیماری به علت سقط جنین در دام، کاهش تولید شیر، عقیمی، نازایی و از دست دادن ارزش های اقتصادی دام های مبتلا و همچنین به علت ابتلای انسان به بیماری تب مالت، همواره از دو بعد اقتصادی و بهداشتی مورد توجه بوده است

 
تب مالت چگونه منتقل می شود؟
 
بیماری تب مالت در حقیقت از راه تماس با افرادی که قصاب یا دامدار هستند یا لبنیات غیرپاستوریزه مصرف می کنند منتقل می شود، بنابراین شیرخام، پنیرهای محلی و بستنی های سنتی در انتقال این بیماری نقش موثری دارد.
 

علائم تب مالت 
 
علائم و نشانه های تب مالت چیست؟
همانطور که از نام این بیماری مشخص است علامت اصلی این بیماری تب است که عموما در عصر و شب به اوج می رسد و بیمار دچار تعریق فراوان می شود. اوایل بیماری ممکن است تا مدت ها بجز تب و تعریق شبانه علامت دیگری وجود نداشته باشد، ولی بتدریج درد استخوان ها و مفاصل بخصوص درد لگن در برخی بیماران شروع می شود. درد لگن گاهی آنقدر شدید است که راه رفتن بیمار به سختی انجام می شود.
از عوارض تب مالت، مننژیت و ضایعات مغزی است که می تواند قلب، سیستم تنفسی و تمام ارگان های بدن را تحت تاثیر قرار دهد.

در برخی بیماران علائم روحی مثل افسردگی هم تظاهر می کند. این بیماری اگر درمان نشود گاهی می تواند با درگیری قلب و رگ ها باعث مرگ بیمار شود. از دیگر عوارض مهم این بیماری، ایجاد آبسه در استخوان های ستون فقرات است که باعث زمینگیر شدن بیمار می شود.

همچنین بخوانید : این زن بخاطر بیماری های مرموز در قفس زندانی شده است!
گاهی بیماری تب مالت حاد می شود که با درد عضلات و مفاصل بدن و بی اشتهایی همراه است و با دردهایی شبیه سیاتیک و درد مزمن کمر خود را نشان می دهد. جالب است بدانید بیمار در این مواقع حتی تب هم نمی کند. 

 

پیشگیری از ابتلا به تب مالت با رعایت چند نکته
 

راههای پیشگیری از تب مالت

برای پیشگیری کسانی که با گوشت و پوست حیوان در تماس هستند، لازم است از عینک و دستکش استفاده کنند تا ترشحات حیوان آلوده به مخاط چشم و تنفس آنها منتقل نشود.

شیوه دیگر پیشگیری از تب مالت، این است که از مصرف پنیر تازه خودداری شود. پنیر باید 90 روز در آب نمک بماند و سپس مصرف شود. شیر نیز باید حتما پس از جوشاندن میل شود

مؤثرترین راه پیشگیری از بیماری استفاد ه از محصولات لبنی پاستوریزه است، زیرا میکروب با جوشاند ن شیر از بین می رود . همچنین بیاد د اشته باشید فریز کرد ن مواد غذایی این میکروب را نابود نمی کند .

قابل ذکر است که  علاوه بر این واکسیناسیون د ام ها و کنترل بیماری د ر د ام یک راه مؤثر د یگری برای کنترل این میکروب است. افراد ی هم که د ر کشتارگاه ها فعالیت می کنند ، قصاب ها و شکارچیان حیوانات باید هنگام تمیز کرد ن احشاء حیوان از د ستکشهای لاستیکی استفاد ه کنند .

 در حقیقت هیچگونه واکسن اضافی که کاملاً مورد تأیید بوده و به مدت طولانی باعث ایمنی فرد بشوند ، وجود ند ارد ، گرچه نوعی واکسن برای افراد شاغل د ر صنایع د امپزشکی تولید شد ه، ولی این واکسن هر 2 سال یکبار باید تکرار شود و د ر تمام کشورها هم اجازه مصرف ند ارد .

 یشگیری از این بیماری با واکسیناسیون دام های آلوده و ریشه کن کردن بیماری در دام ها صورت می گیرد، ولی در هر صورت با توجه به این که این بیماری در دام های ایران به وفور وجود دارد، بهترین راه پیشگیری، اجتناب از مصرف شیر نجوشیده یا غیر پاستوریزه، پنیر محلی و بخصوص بستنی های غیرپاستوریزه و متفرقه است

 

راههای درمان تب مالت

درمان بیماری تب مالت با داروهای آنتی بیوتیک موجود بخوبی انجام می شود. کپسول داکسی سایکلین، قرص کوتریموکسازول، کپسول ریفامپین و آمپول جنتامایسین و استرپتومایسین داروهایی هستند که برای درمان این بیماری کاربرد دارند. معمولا از بین این داروها 2 تا انتخاب می شود و به مدت حداقل 6 هفته استفاده می شوند. البته می توان مثلا 2 هفته اول همزمان آمپول جنتامایسین و کپسول داکسی سایکلین استفاده شود و4 هفته بعد فقط داکسی سایکلین ادامه پیدا کند.

به هر حال در این دوره طولانی، مصرف دارو حتما باید تا پایان ادامه داشته باشد تا از عود بیماری که متاسفانه در موارد زیادی رخ می دهد تا حد امکان پیشگیری شود.

سه شنبه 21/1/1397 - 14:41
سلامت و بهداشت جامعه

ویتامین B6 ویتامین خوش‌خلقی و مهربانی است و روی عملکرد مغز تأثیر می‌گذارد.

 

منابع آن: جگر، موز، سیب‌زمینی، آجیل، عدس، لوبیا سفید، جوانه‌ی گندم، مخمر آب جو، سویا، کلم،گوشت

سه شنبه 21/1/1397 - 14:31
سلامت و بهداشت جامعه

 

پنج دقیقه در این حالت دراز بکشید. سردرد و استرستان به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

 

سه شنبه 21/1/1397 - 13:13
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته