• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 12908
تعداد نظرات : 583
زمان آخرین مطلب : 4102روز قبل
سينمای ایران و جهان

شاهکارهای سینمای هالیوود در سال 2011 (+عکس)

شاهکارهای سینمای هالیوود در سال 2011 (+عکس)
نگاهی داریم به برترین فیلم های سال 2011 که مارا سرگرم کرده و فیلم های خوبی نیز بودند...
                                    
50/50
50/50
فیلمی که برپایه یک داستان واقعی در مورد دوستی، عشق و نجات یافتن ساخته شده است

رانندگی

راندگی
یک شاهکار به تمام معنا که برای جایزه گلدن گلاب حتی نامزد هم نشد. اگرچه رایان گاسلینگ سال 2011 در «عشق کاملا احمقانه» و «عید مارس» هم بازی کرده اما بهترین هنر بازیگری اش را در این فیلم نشان داد.

هری پاتر و هدیه های مرگبار: قسمت 2

هری پاتر و یادگاری های مرگبار
ماجراجویی نهایی در سری فیلم های هری پاتر. این قسمت هری پاتر مثل تمام شدن یک دوره تاریخی است!

هنرمند

ساختن یک فیلم صامت سیاه و سفید شاید ریسک باشد اما میشل هازاناویسیوس این ریسک را کرد و فیلمی شاهکار ساخت. «کنت توران» از لس آنجلس تایمز این فیلم را «رجعتی دلپذیر به روزهای گذشته هالیوود نامید وقتیکه بازیگران برای بیان داستان نه از دیالوگ که از صورت هایشان استفاده می کردند.»

فرزندان

رفتگان
این فیلم زندگی «مت کینگ» با بازی جورج کلونی را دنبال می کند یک شوهر بی تفاوت و پدر دو دختر او زمانی که همسرش درگیر سانحه قایق شده است، مجبور است دوباره گذشته اش را بیازماید و آینده اش را بپذیرد. بازی جورج کلونی واقعا خیره کننده است.

چهارشنبه 12/11/1390 - 10:29
ایرانگردی
با گذشت سالیان؛ حاکمیت که به صفویه وفا نکرد همانگونه که به شاهان پیش و پس از آنها، به دست افاغنه افتاد. بعدهم افشاریه حکومت را در دست می‌گیرند و نادرشاه که مشهد را دارالحکومه قرار داده بود، پسرش رضا قلی میرزا را حکمران تهران می‌کند. نادر را یارانش به قتل می‌رسانند تا سلسه‌ای جدید در حاکمیت بر ایران شکل بگیرد. در دوره‌ی زندیه، ابتدا کریم‌خان، قصد آن می‌کند که تهران را پایتخت کند، اما به دلایلی منصرف شد و شیراز را به پایتختی برگزید.
تهرانی‌ها دوران زندیه را به سر می‌رسانند تا در انتظار روزی باشند که بر سراسر ایران حاکمیت سیاسی خود را اثبات کنند و سرانجام بعداز گذشت صد‌ها سال از تولد تهران؛ روز موعود فرارسید، نوروز سال 1200 هجری قمری، در این روز آقا محمدخان، فرمان داد، سکه زدند و خطبه خواندند و تهران را پایتخت و دارالخلافه خواندند و بدین ترتیب تهران شد پایتخت ایران.
قدیر افروند می‌گوید؛ جمعیت شهر تهران در این زمان ۱۵۰۰۰ نفر بود که ۳۰۰۰ نفرشان سپاهی بودند. مساحت شهر ۵/۷ کیلومتر مربع بود که فقط نیمی از آن ساخته شده بود و کاخ و باغ‌های سلطنتی به تنهایی یک چهارم مساحت شهر را اشغال کرده بود و از طریق خیابان‌های کالسکه‌رو به دروازه‌های شهر متصل می‌شد.
مورخان، فتحعلی شاه قاجار را نخستین سازنده‌ی شهر تهران می‌دانند. چون او بود که دستور تراشیدن تخت مرمر مشهور را داد. ارگ سلطنتی را با ساختن عمارت بادگیر و اندرونی آذین کرد. با احداث مسجد شاه در بازار و مدرسه مروی و صدر، سردر بازار و دروازه شاه عبدالعظیم در جنوب شهر؛ نخستین بناهای عمومی را ساخت تا تهران شکل اولیه یک پایتخت را به خود گرفت.
به تدریج تهران صاحب حصار دیگری هم شد. کم‌کم زندگی به خارج از حصار طهماسبی هم کشیده می‌شود و در خارج از این حصار، تهران از طرف شمال که مبدأ آب‌های جاری از شمیران و دامنه‌های توچال بود به آرامی رو به توسعه گذاشت و بزرگان و اعیان به تبعیت از شاه به احداث باغ‌های تفریحی و خانه‌های دوم در خارج از حصار شهر در سمت شمال (محمدیه و عباس‌آباد) پرداختند. قنات‌های تازه ساخته شد و کانالی هم برای انتقال آب از رودخانه‌های کرج به تهران ساخته شد.
 پس دوره‌ی ناصرالدین شاه مصادف بود با ساخت دومین حصار تهران که به حصار ناصری معروف شد. شاه با توسعه‌ی یک کیلومتری شهر، حصار دیگری در اطراف تهران بنا کرد که با قرار دادن حصار طهماسبی در دل خود، دورازه‌های جدیدی برای تهران درپی داشت. این دروازه‌ها در شمال به انقلاب؛ در غرب به کارگر؛ در شرق به 17 شهریور و در جنوب تا شوش امروز ادامه می‌یافت.
 
با بر چیدن حصار قدیم و احداث استحکامات تازه و ساختمان‌ها و راه‌های آمد و شد ضروری، تهران بسیار تغییر کرد و رنگ و رویی تازه یافت. امیرکبیر؛ دارالفنون و مدرسه‌ی آموزشی زبان‌های اروپایی و دروس فنی را ساخت و شاه سرخوش از زیبایی پایتخت، محدوده‌ی شهر تهران را دارالخلافه ناصری نامید و تهران هم با 250000 نفر جمعیت، خود را آماده کرد تا تحت نفوذ تمدن غرب قرار گرفته و به‌دنبال آن نظام بروکراسی شکل بگیرد و اداره‌های حکومتی و دیوانخانه و سفارتخانه در آن تأسیس شوند: ادار‌ه‌ای برای رسیدگی به امور روشنایی و اوراق عمومی، پست‌خانه‌ی مبارک، اداره‌ی گمرک، راه‌آهن با ماشین دودی، 12 دروازه برای شهر (در شمال، دروازه یوسف‌آباد، دروازه دولت و دروازه شمیران؛ در شرق دروازه دوشان تپه. دروازه دولاب و دروازه خراسان؛ در غرب دروازه باغ شاه، دروازه قزوین و دروازه گمرک و در جنوب، دروازه شاه عبدالعظیم. دروازه غار و دروازه خانی‌آباد)، دو میدان مشق و توپخانه، نمایندگی‌های خارجی و مسجد و مدرسه سپهسالار. بازار، مساجد، تکیه‌ها، امامزاده‌ها و کاروانسراها هم شدند قلب اقتصادی و اجتماعی شهر و سهم سیاست و مرکزیت آن به ارک رسید.
تهران دوره‌ی پهلوی؛ دوران اوج شکوفایی این شهر بین‌المللی بود. تهران عهد پهلوی با 46 کیلومتر مربع مساحت (11 برابر دوره‌ی فتحعلی‌شاه و دو و نیم برابر دوره ناصرالدین شاه) با ساختارهای اقتصادی و ارتباطی و سرمایه‌گذاری‌های صنعتی گره خورد. ایجاد راه‌آهن سراسری، تقویت ارگان‌های دولتی، پیدایش ارتش، بانک‌ها و وزارتخانه‌های جدید، احداث دو محور شمالی _ جنوبی و شرقی _‌ غربی، تصویب قوانین بلدیه و تعریض معابر و خیابان‌ها، دانشگاه، بیمارستان پانصد تختخوابی، کارخانه‌ی چیت‌سازی و ده‌ها بنای تازه. برای ساخت برخی بناها، تخریب برخی آثار هم آغاز شد. ساختمان‌ها و محله‌ی قدیمی ارک تقریباً جز عمارت گلستان و شمس‌العماره تخریب شدند. سنگلج هم تخریب شد تا پارک‌شهر در آن محدوده ساخته شود. این‌همه برای آن بود تا در پابان حکومت رضاشاه؛ تهران به یک شهر مهم بین‌المللی تبدیل شده باشد.
اما یک رویداد اجتماعی مهم هم در این دوره شکل گرفت. خانواده‌ی سلطنتی با ترک خانه‌های خود در مرکز شهر؛ در ویلاهای جدید در شمال شهر ساکن شدند و این صعود موجب تجزیه‌ی پایتخت به دو بخش شمال و جنوب شد که زمینه‌ی جدایی اجتماعی و بعدها گسستگی سیاسی کشور را فراهم کرد. این اتفاق در دوره‌ی محمدرضا پهلوی تقویت شد و شاه عملا به اقامتگاه‌های شمال شهر (نیاوران) نقل مکان کرد اما به این نیز بسنده نكرد. شاه، طرح جامع توسعه‌ی شهر را در یک محدوده‌ی 25 ساله و با به حاشیه راندن محلات قدیم ساماندهی كرد و به این می‌اندیشید که شهری بین‌المللی باعنوان شهستان پهلوی را در شمال تهران بنا کند.
در این دوره، به مرکزیت سبزه میدان بین بازار و ارک در عهد قاجار، توپخانه در زمان رضاشاه و میدان فردوسی و خیابان تخت جمشید در آغاز سلطنت محمدرضا پایان داده شد و مرکزیت مدرن دیگری در تپه‌های عباس‌آباد بین شمیران و مرز شمالی تهران شکل گرفت. صعود بهای نفت هم به شاه و خادمان وی میدان داد تا محله‌ی ثروتمندنشین تهران دربرابر محلات فقیرنشین آن عینی‌تر شوند.
درنهایت پس از انقلاب، توسعه‌ی شهری تهران با تفاوتی در مرکزیت‌ حاکمیتی از شمال شهر به مرکز و قلب شهر و نیز گسترش روزافزون خیابان‌ها و بزرگراه‌ها و پل‌ها و ساختمان‌های اداری و تجاری و مسکونی همچنان ادامه یافت.
و امروز، تهران که در پهنه‌ای بین دو وادی کوه و کویر و در دامنه‌های جنوبی البرز گسترده شده‌، از سمت جنوب با کوه‌های ری و بی‌بی‌شهربانو و دشت‌های هموار شهریار و ورامین و از شمال به واسطه کوهستان محصور شده‌است. فضای جغرافیایی شهر تهران در کوه و دشت به وسیله دو رود کرج در غرب و جاجرود در شرق مشخص می‌شود که در نزدیکی کویر نمک در جنوب شرقی تهران به یکدیگر می‌پیوندند.
جمعیت تهران که در نخستین سرشماری (1335) رسمی ۱٬۵۶۰٬۹۳۴ نفر اعلام شد؛ در سال 1385 و براساس آخرین سرشماری ۷٬۷۰۵٬۰۳۶ نفر اعلام شد.
داستان زندگی در شهر تهران از گذشته‌های دور (ایران پیش از تاریخ و باستان) شکل گرفت اما دوران صفویه، افشاریه، زندیه و قاجاریه؛ مهر تاریخی مهمی بر پیشانی این شهر نهادند و آثار موجود در آن را به لحاظ تاریخی بسیار ارزشمند کردند. امروز بخش بسیار زیادی از آن آثار ازمیان رفته است با این وجود درمیان اندک بناها و بافت‌های به‌جا مانده از دوره‌های متاخر؛ دوست‌داران میراث‌فرهنگی کشور چه پیش یا پس از انقلاب؛ سعی کردند برخی نمونه‌ها را به ثبت برسانند. از آن جمله است: ثبت ملی محله‌ی بازار تهران با 110 هکتار در سال 56، ثبت ملی محله‌ی ارگ و میدان مشق در اواخر دهه‌ی 70، ثبب ملی محله‌ی عودلاجان با 180 هکتار در سال 84 و پیشنهاد بافت تاریخی برای محدوده‌ی حصار ناصری. 
 
چهارشنبه 12/11/1390 - 10:28
ایرانگردی

تهران؛ روستازاده‌ای ‌که به پایتختی رسید

تهران
شاید عجیب‌ترین حکایت درباره تهران؛ روایتی باشد که آن را به دوره‌ی تیموری نسبت می‌دهند و آن اینکه تهرانی‌های آن زمان علاقه به زندگی در زیرزمین داشته‌اند و...
 
تاریخ تهران
 شاید عجیب‌ترین حکایت درباره تهران؛ روایتی باشد که آن را به دوره‌ی تیموری نسبت می‌دهند و آن اینکه تهرانی‌های آن زمان علاقه به زندگی در زیرزمین داشته‌اند و خانه‌های خود را چند متر زیر زمین می‌ساخته‌اند.
 
اگر این روایت که هنوز در هیچیک از کاوش‌های باستان‌شناسی ردی از آن کشف نشده؛ پذیرفتنی باشد باید دلیل آن تقاطع جاده‌های تاریخی باستانی از شرق، غرب، شمال و جنوب به این منطقه باشد که آن را ناامن کرده بود.
یاقوت حموی در معجم‌البدان می‌نویسد؛ از مردی اهل ری که محل وثوق و اعتماد است؛ شنیدم که طهران؛ دهی است بزرگ و بنای این ده تمامی در زیر زمین واقع است و احدی را یارای آن نیست که بدان ده راه یابد مگر آنکه اهالی آنجا اجازت ورود بدهند.
مشابه همین روایت را اعتمادالسلطنه در مرات‌البلدان نوشته و اینکه اگر این منطقه تهران "ته ران" نامیده شده به این دلیل است که مردم آن به زیر زمین می‌رفته‌اند اگرچه دکتر حسین کریمان؛ نام تهران را برگرفته از نسبت تهرانی، عالمی در سده‌ی سوم هجری به نام حافظ ابوعبدالله محمدبن حامد تهرانی رازی می‌داند.

کربوتر
(جهانگرد انگلیسی) هم به ماجرای خانه‌های زیر زمین اشاره کرده و نوشته است: در داخل شهر و به فاصله‌ی ۲۰۰ تا ۳۰۰ یاردی دروازه قزوین، فضای وسیعی وجود دارد که در سطح آن چاه‌هایی به چشم می‌خورد که به خانه‌های زیرزمینی منتهی می‌شود.
اما به واقع چرا تهرانی‌ها خانه‌های خود را در زیر زمین می‌ساخته‌اند؟!
قدیر افروند؛
باستان‌شناس می‌گوید: برخی مورخان تهرانی‌های قدیم را مردمی سرکش می‌دانند که دایم علیه حاکمان سربه شورش برمی‌داشتند. لذا اگر داستان خانه‌های زیر زمینی در تهران قدیم صحت داشته باشد، باید این روایت هم قابل اعتنا باشد که امنیت خانه‌های زیرزمینی و نفوذناپذیر بودن باغ‌های محصور؛ به تهرانی‌ها امکان می‌داد بر ضدحکام سر به شورش بردارند و چون از دست حاکمان کاری ساخته نبوده، با آنها مدارا می‌کردند اما به هر بهانه تهرانی‌ها بازهم از پرداخت مالیات سرباز می‌زدند.
 
برخلاف برخی روایات که آب و هوای آن روز تهران را نامناسب و گرم توصیف کرده‌اند گویا تهران آن روزگار؛ منطقه‌ای سرسبز و بسیار خوش آب و هوا بوده است. چشمه‌ها و رودهایی که از شمال تهران سرازیر می‌شد؛ جلگه‌ای سبز را شکل داده بود به همین دلیل تاریخچه‌ی سکونت در تهران به دوره‌ی باستان و پیش از تاریخ بازمی‌گردد. در آن روزگار و در اعصار ماقبل تاریخ؛ زمین‌های واقع در بین کوه توچال در شمال تهران و چشمه‌علی در ری باستان؛ مسکونی بوده است.
دروس و قیطریه هم گروه‌هایی را در خود جای داده بودند. بخشی از جمعیت هم در زمین‌های قابل کشت در پای البرز بین کویر و کوه ساکن شده بودند و بخش قابل توجهی از جمعیت در شهر ری و خانه‌های تهران آن روزگار که در یک فرسخی ری و شامل 12 محله بوده، درمیان باغ‌های میوه و سبزی‌کاری محصور بوده اما چون دایم مرطوب بوده، مردم اغلب به انواع تب مبتلا می‌شدند.
همین باستان‌شناس درباره‌ی شرایط آب و هوایی آن روز تهران می‌گوید: اولین بار این سران تیموری هستند که تهران را مورد عنایت خود قرار داده و زمینه‌ی ورود حاکمان بزرگ را به تهران فراهم می‌کنند. در روزگاری که تیموریان تختگاه خود را در ورامین (به‌عنوان پایتخت) بپا کرده بودند؛ تهران که سراسر باغ و بستان‌های نفوذناپذیر بود، خاندان تیموری را بر آن می‌دارد تا تختگاهی نیز برای تفرج در تهران برپا کند.
اگر داستان ساخت خانه‌های تهرانی‌ها در زیر زمین صحت داشته باشد، از این زمان به بعد یعنی با ورود تیموریان به تهران و بعد حمله‌ی مغول‌ها در 617 هجری قمری و سرکوب ورامین؛ تهران تحولات خود را آغاز می‌کند و به تدریج شیوه‌ی خانه‌سازی در این شهر تغییر می‌کند، خانه‌ها روی زمین آمده و تهران پذیرای بخش زیادی از مهاجران غیربومی می‌شود.
به‌تدریج تهران آن اندازه شهرت پیدا می‌کند که در بحبوحه‌ی حمله‌ی مغول به ری و ازمیان رفتن این شهر پرآوازه، ساکنان زنده مانده در ری به تهران پناه آورده و حتی به آن‌ها کمک کنند تا با مصالح ساختمانی به‌جامانده در ری و با استفاده از شیوه‌ی معماری خانه‌های شهری، خانه‌های خود را بسازند. کاروانیان و مسافران جاده‌ای هم که تا این زمان ری را مرکز داد و ستد کرده بودند، ‌این‌بار سرزمین وسیع و حاصلخیز گستره تهران را جانشین ری می‌کنند.
 
و البته که وجود بارگاه‌هایی چون امامزاده سیداسماعیل، اولین زیارتگاه تهران، راه را برای ورود امامزاده‌های دیگر نظیر یحیی، زید، سیدنصرالدین، حمزه و ... هموار می‌کند و در مدت کوتاهی تهران از کثرت آمد و شد مسافران و اهمیت موقعیت جغرافیایی و بازرگانی و امامزادگانش، نسبت به همه‌ی همسایگان حتی آنان که کهنسال‌تر و مهمتر از تهران بودند، برتری یافت.
در دوره‌ی صفوی، شاهان این سلسله؛ پایتختی خود را به قزوین و بعد اصفهان منتقل کردند؛ اما هر زمان که برای زیارت عازم مشهدالرضا می‌شدند؛ در بین راه سری هم به امامزاده عبدالعظیم و حمزه ... می‌زدند. چیزی نمی‌گذرد که اهمیت تهران؛ شاهان صفوی را بر آن می‌دارد در تهران هم پایگاهی به‌پا کنند. دستور می‌دهند قلعه‌ای با 114 برج و بارو به تبعیت از 114 سوره‌ی قرآن کریم در اطراف تهران ساخته شود که البته از این مجموعه معماری باشکوه؛ امروز هیچ طرح و یادگاری به‌جا نمانده جز آنچه در روایات مورخان و سیاحان آمده است.
گفته‌ی باستان‌شناسی درباره‌ی این حصار چنین است؛ این حصار بسیار مهم که از آن به حصار طهماسبی یاد می‌شود چهار دروازه داشته شامل: قزوین در غرب، حضرت عبدالعظیم در جنوب، دولاب در شرق و شمیران در شمال. شاه طهماسب که به واسطه‌ی این حصار هم پیش‌قراولی دربرابر هجوم دشمنان و هم استراحتگاهی برای تفرج داشت، دستور تعیین یک بیگلربیگ که از مقامات بسیار مهم در حکومت صفویه بود را صادر می‌کند.
 
چهارشنبه 12/11/1390 - 10:27
تاریخ

شکوهی به وسعت 30 هکتار+قدیمی‌ترین گنبد آجری را اینجا ببینید

سروستان
آخرین بررسی‌های باستان‌شناسی در مجموعه کاخ سروستان نشان داده این مجموعه ساسانی در دوره اوج شکوه خود....


آخرین بررسی‌های باستان‌شناسی در مجموعه کاخ سروستان نشان داده این مجموعه ساسانی در دوره اوج شکوه خود حدود 30 هکتار وسعت داشته است.

 مجموعه کاخ سروستان که قدیمی‌ترین گنبد آجری کشور را در خود جای داده، در زمان بهرام گور ساسانی ساخته شده است.


ورودی یكی از سالن‌های كاخ سروستان

کاخ سروستان در استان فارس و در 9 کیلومتری جنوب شهر سروستان و در مسیر روستای نظرآباد در دشتی وسیع جای گرفته و از جنس سنگ و گچ است. این بنا که از باشکوه‌ترین کاخ‌های ساسانی بوده و قسمت اصلی بنا در ضلع شرقی بوده که شامل یک ایوان بزرگ و دو ایوان کوچک‌تر است. ایوان اصلی به تالار مرکزی و سپس به حیاط مرتبط می‌شود و در دو طرف آن دو تالار بزرگ با سقف گنبدی مرتفع قرار دارد.



در دو تالار گنبد دار در حاشیه زیر سقف بقایای گچبری دیده می‎‌شود. این کاخ نسبت به دیگر بناهای این دوره، فن معماری و پلان‌های پیچیده تری بالاتری دارد. آخرین بررسی‌های باستان‌شناسی در مجموعه کاخ سروستان نشان داده این مجموعه ساسانی در دوره اوج شکوه خود حدود 30 هکتار وسعت داشته است.



از دیگر جاذبه‌های گردشگری بخش سروستان، کاخ سروستان، بقعه شیخ یوسف سروستان، قلعه گبری و قلعه برزو هستند.

چهارشنبه 12/11/1390 - 10:25
ایرانگردی

روستـای هجیـج در انتـظار محوشدن در زیـر آب !


روستای تاریخی هجیج آخرین روستای استان کرمانشاه در شهر مرزی نوسود می باشد که دارای 180 خانوار است، سه سال است با احداث سد داریان در این منطقه قرار شده که تعدادی از خانه های این روستا زیر آب برود!

روستای تاریخی و گردشگرپذیر هجیج به دلیل ویژگیهای تاریخی، طبیعی و فرهنگی خاصی که دارد یکی از 14روستای هدف گردشگری استان کرمانشاه و از جمله پرجاذبه‌ترین نقاط استان کرمانشاه و از مناطق دیدنی اورامانات بشمار می آید که در 25 کیلومتری شهرستان پاوه قرار دارد. روستای هجیج یکی از روستاهای پلکانی است با کوه‌های سنگی، مناظرسرسبز، چشمه‌های خروشان و مسیر پرپیچ و خم که چشم هر بیننده‌ای را به خود معطوف می‌کند بطوریکه علاوه بر گردشگران، همواره هنرمندان خوش ذوق را به سمت خود می‌کشاند.

اما این روزها خبرهای خوشی از این روستای دیدنی استان به گوش نمی رسد. شاید در نظر اول این شبهه ایجاد شود که شادکامان دیروز حاشیه نشین سیروان در هجیج تنها به دنبال جبران خسارت از دست دادن خانه های خود هستند، اما اینگونه نیست، سد داریان قصد آن دارد تا آنها را از هویت تاریخیشان و علاقه های فولادین به سرزمین مادریشان جدا کند، آری سیروان زمانی بزرگترین نعمت برای روستانشینان هجیج بود و هم اکنون در هیبت هیولایی ویرانگر تصویرگر بدترین کابوسهای شبانه شان است. این موضوع موجب مهاجرت اجباری تعدادی از روستاییان به شهر شده و در حال حاضر یکی از اصلی ترین دل نگرانی های مردم این روستا این است که این روستا به زیر آب می رود؟!




























































 

 

چهارشنبه 12/11/1390 - 10:20
کامپیوتر و اینترنت
ضد آب و ضد خش . طراحی شیک و رنگ های شفاف . عمر طولانی و عدم کمرنگ شدن ....
 
پوسته لپ تاپ مدل مرسدس بنز
پوسته لپ تاپ چیست ؟
پوسته لپ تاپ یک برچسب بسیار زیبا و لطیف ساخته شده از نوعی مواد وینیل پی وی سی است، که طرح، عکـس و یا سایر تصاویر دیگر بر روی آن نقش بسته و برای زیبایی و منحصر بفرد نمودن لپ تاپ افراد در پشت بدنه (درب ال سی دی) لپ تاپ نصب می گردد. پوسته های لپ تاپ برای این طراحی شده اند تا از خط و خش افتادن، ساییده شدن و کثیف شدن لپ تاپ جلوگیری نموده و یا اینکه اگر لپ تاپی دچار خط افتادگی شده بود، آن را مخفی کنند.
در کشورهای توسعه یافته از پوسته های لپ تاپ به عنوان یک کالای تبلیغاتی برای معرفی یک برند ( نام تجاری ) ، نام شرکت ، کالا و یا خدمات نیز به خوبی استفاده می شود.
در تمامی کشورهای جهان اینگونه مرسوم است که افراد برای نوت بوک های خود برچسب و یا پوسته های متنوع و زیبایی را می چسبانند ، که لپ تاپ خود را منحصر به فرد کرده و به زیبایی آن می افزاید. شما هم لپ تاپ خود و دوستانتان را زیبا و جذاب کنید.
توجه : چسب مخصوص بکار رفته در پشت پوسته های لپ تاپ از موادی تشکیل شده اند که در صورت تصمیم به برداشتن و یا جابجایی آن، هیچگونه آسیبی به بدنه لپ تاپ شما وارد نیاورند. نکته ها: 1) مطمئن شوید که سطح لپ تاپ از چربی و آلودگی کاملاً تمیز باشد. 2) اگر اندازه ی پوسته بزرگتر از لپ تاپ است، ابتدا آن را بر سطح لپ تاپ چسبانده و سپس لبه ها را توسط تیغ همانند راهنما جدا نمائید. 3) در هنگام چسباندن و بریدن پوسته دقت نمائید که تمامیت طراحی پوسته حفظ شود. 4) هنگام چسباندن پوسته بر لپ تاپ، آن را توسط انگشتانتان کاملاً صاف نمائید. 5) اگر در بکارگیری اشکالی رخ داد می توانید به راحتی آن را جدا نموده و دوباره تلاش نمائید.
برخی از ویژگی های این پوسته لپ تاپ :
* ضد آب و ضد خش
* طراحی شیک و رنگ های شفاف
* عمر طولانی و عدم کمرنگ شدن
* سهولت در برداشتن
* لطافت فوق العاده
* با قابلیت جابجایی
* با کیفیت چاپ خوب که رنگ آن به آسانی کم رنگ نخواهد شد
* بدون باقیمانده هیچ گونه ماده چسبنده پس از برداشتن
* قابلیت استفاده مجدد و با دوام
* قابلیت برش تا اندازه لپ تاپ شما

 
چهارشنبه 12/11/1390 - 10:18
آلبوم تصاویر

زیبایی های ایتالیا / عکس

ایتالیا,زیبایی ها,دیدنی ها,عکس ایتالیا,زیبا
ایتالیا,زیبایی ها,دیدنی ها,عکس ایتالیا,زیبا
ایتالیا,زیبایی ها,دیدنی ها,عکس ایتالیا,زیبا
چهارشنبه 12/11/1390 - 10:17
سينمای ایران و جهان

شهاب حسینی برترین بازیگر شبکه جام جم

شهاب‌الدین حسینی عنوان برترین بازیگر سریا‌های هفتگی شبکه جهانی جام‌جم از نگاه مخاطبان را کسب کرد.
در دومین روز از مراسم جشن فجر و قدردانی برترین‌های شبکه جام‌جم قرار است از مجموعه‌های هفتگی تقدیر به عمل آید.
http://up98.ir/upload/server1/x8z3ry3yg2m3l862oa7i.jpg
در بخش برترین سریال هفتگی این شبکه از نگاه مخاطبان قرار است ضمن تقدیر از مجموعه تلویزیونی شوق پرواز از سریال ستایش تجلیل شود
چهارشنبه 12/11/1390 - 10:17
سينمای ایران و جهان

پشت صحنه سریال ششمین نفر

 گزارش تصویری از پشت صحنه سریال ششمین نفر با بازی:نرگس محمدی,پولاد کیمیایی,عسل بدیعی,رحیم نوروزی,کامران تفتی و…
http://up98.ir/upload/server1/xnpi5tglso1pmictcw1d.jpg
http://up98.ir/upload/server1/dstpfrusog42tqvfwtjg.jpg
http://up98.ir/upload/server1/rix7out5k7u61ypsk7w.jpg

چهارشنبه 12/11/1390 - 10:16
آرایشی و زیبایی

خوش بویی و معطر بودن : ژاپن


از جمله شیوه ‌های زیبایی که مردم ژاپن به آن علاقه بسیاری دارند حمام کردن با گیاهان و عرقیات معطر است. ژاپنی ‌ها معتقدند حمام کردن نوعی مدیتیشن است که نه تنها جسم بلکه روح را هم پاک می‌ کند. به همین دلیل اکثر ژاپنی‌ ها هر شب قبل از خوابیدن دوش می‌ گیرند. آن ها ابتدا بدن خود را به کمک یک برس دسته بلند ماساژ داده و ناپاکی را بیرون می ‌کشند و در نهایت با آب ولرم خود را شست‌ و شو می‌ دهند. بعد وان را با آب داغ پُرکرده و در آن گل و برگ ‌های معطر می‌ ریزند و برای آن که بدن شان خوشبو و پوست شان پاک شود مدتی در آن می‌ خوابند. این کار سبب طراوت اپیدرم و شادابی پوست آن ها می‌ شود.
 
آواکادو برای زیبایی پوست در برزیل 
 
 برزیلی ‌ها مدت ‌ها است از گیاه آواکادو هم به عنوان یک ماده غذایی و هم زیبایی استفاده کرده و از آن ماسک صورت، شامپو و کرم مرطوب‌ کننده تهیه می ‌کنند. این گیاه از ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در مناطق لاتین آمریکایی کشت می‌ شده است و مملو از چربی ‌های مونوی غیراشباع و ۲۰ نوع ریزمغذی متفاوت شامل ویتامین‌ های A ، C، B6، E، روی، آهن و پتاسیم است

مصرف چربی آواکادو سبب کاهش کلسترول خون، التهاب ‌ها و کاهش ترشح انسولین می‌ شود و محرک بازسازی سلولی است. برزیلی ‌ها میوه این گیاه را با شیر و شکر مخلوط می ‌کنند و روی پوست شان می‌ مالند. حتی معتقدند نوشیدن این مایع سبب روشن شدن پوست به ویژه پوست‌ های سیاه می ‌شود.

حمام پا و زیبایی پا برای آلمانیها مهم است


آلمانی ‌ها توجه بسیار زیادی به حمام پا دارند. بر خلاف کانادایی ‌ها که به زیبایی پاهای شان اهمیتی نمی ‌دهند، آلمانی‌ ها توجه بسیاری به این موضوع دارند و هر شب سعی می ‌کنند برای ۲۰ دقیقه پاهای شان را در حمامی از آب ولرم و نمک و روغن‌ های گیاهی قرار دهند. بعد پاها را با سنگ پا ماساژ می ‌دهند و از یک کرم مرطوب‌ کننده استفاده می ‌کنند.
چهارشنبه 12/11/1390 - 10:14
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته