• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1306روز قبل
ایرانگردی

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب، نمایشگاهی است که مورد تایید است و قرار بر این است که  بیش از 30 نمایشگاه که شامل نمایشگاه های بزرگتر با متقاضیان بیشتر است به این مجموعه منتقل شود
به گزارش روابط عمومی و امور بین المللی  نمایشگاه شهرآفتاب نعمت زاده  در بازدید از سومین روز نمایشگاه خودرو که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی شهرآفتاب در حال برگزاری است اظهار داشت:   در خوشبختانه امسال نمایشگاه خودرو در محل شهرآفتاب و در جوار مرقد امام(ره)  و در سالن های جدید با حضور فعال و گسترده تر تولید کنندگان داخلی و خارجی در حال برگزاری است و همانطور که مشاهده می کنید شمار بازدیدکنندگان به دلیل وسعت محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب چندین برابر سالهای گذشته است.
وزیر صنعت ، معدن و تجارت با اشاره به فضای باز اقتصادی و کسب کار گفت:  این فضا سبب شده تا خودرو سازهای داخلی با محصولات جدید و خودروهای وارداتی در این نمایشگاه حضور داشته باشند،  البته سیاست ما بر این است که تولیداتی با صرفه اقتصادی را  به سمت تولید داخل سوق دهیم و همچنین سهم ساخت داخلی را در برخی  تولیداتی که هم اکنون در کشور  است، بیشتر کنیم و هم  واحد های جدید را به سمت تولید داخل دعوت کنیم. البته برخی خودروهای خاص  و گران قیمت که صرفه اقتصادی ندارد سیاست ما مانند گذشته است.
وی با بیان ایکه ما تحولات بسیاری را در خودرو های سنگین می بینیم بیان کرد: تولیدات خودرهای تجاری و سنگین  از دو لحاظ برای ما  اهمیت دارد  یکی برای جایگزینی خودروهای فرسوده که مصرف سوخت بالا دارند که اگر اینها جایگزین بشود تقریبا سوختش به نصف تقلیل پیدا می کند و هم از جهت توسعه صنعت ساخت و ساز و ایجاد امکان برای صادرات، چون ما در تولید خودروهای تجاری عملا صادراتی نداشتیم اما یکی از سیاستهای وزارت صنعت و معدن تجارت صادرات خودروهای تجاری است که  با مشارکت شرکتهای خارجی  محقق می شود.
نعمت زاده با اشاره به سفر اخیر نخست وزیر کشورسوئد بیان کرد: ایشان  از یکی از این خودرو سازهای تجاری داخلی بازدید کرد و قرار بر این شد تا سرمایه گذاریهای جدید انجام شود که این سرمایه گذاریها در زمینه توسعه ساخت خودروهای تجاری و هم ساخت موتور با مشخصات روز و جدید که امیدواریم به این هدف برسیم.
وزیر صنعت و معدن و تجارت با اشاره به تنوع خودروهای ساخت داخل اظهار داشت: در مورد خودروهای سواری روز به روز تنوع جدید داریم و از اول سال آینده خودروهای جدید مشترک با سرمایه گذاری خارجی و ایرانی وبا تکنولوژی روز وارد بازار خواهد شد.
نعمت زاده با بیان این که تقاضای ما از مردم این است که مردم به خودروهای داخلی اعتماد کنند، گفت:  مردم از خودروهای داخلی استفاده کنند ما خودمون هم که ساله از این خودروها استفاده می کنیم از این مسئله راضی هستیم ،سعی ما برآن است که  طبقه متوسط و پایین از تولیدات داخلی استفاده کنند.
وی در پاسخ به این سوالی در مورد این که تکلیف خدمات پس از فروش ماشینهایی که توسط شرکتهایی وارد شدند که اکنون لغو مجوز شدند چیست گفت:  قانون کشور است که می گوید وارد کننده باید دارای امکانات و تعمیرگاه باشد برخی واردکنندگان  بودند که نه تعمیرگاه و نه امکانات داشتند.
وزیر صنعت و معدن و تجارت افزود: این شرکتها در دوران  تحریمها از فرصت استفاده و خودرو وارد کردند که متاسفانه کنترل هم نشدند اما پس از برجام به آنها فرصت کافی دادیم که امکانات تعمیرگاهی ایجاد کنند وخدمات پس از فروش ارائه بدهند  و اینجا اعلام می کنیم آنهایی که نمایندگی بگیرند قطعا می تونند ادامه بدهند و کسی که بخواد امکانات ارائه ندهد مغایر قانون است، بارها به مردم اعلام کردیم از دلال چیزی نخرند.
وی در مورد تماس با شرکتهای خودرو ساز آمریکایی بیان کرد: با خودرو سازهای آمریکایی تماس نداریم و خوشبختانه خودرو ساز در دنیا از شرق تا کشورهای اروپایی به اندازه کافی وجود دارد و همکاری با شرکتهای کره ای و ژاپنی را هم افزایش می دهیم.
 نعمت زاده بدر مورد تغییر تعرفه های  خودروهای وارداتی گفت: تعرفه واردات تغییر نکرده و برنامه ای برای تغییرات تعرفه در سال آینده نداریم.
وی در مورد نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب گفت: نمایشگاهی است که مورد تایید است و قرار بر این است که  بیش از 30 نمایشگاه که شامل نمایشگاه های بزرگتر با متقاضیان بیشتر است به این مجموعه منتقل شود  که الحمدالله امروز هم شاهد آن هستیم که  نمایشگاه خودرو به خوبی در این مکان برگزار شده است و اشتقبال کننده بیشماری هم از آن بازدید کرده است.

امیری, [۱۷.۰۲.۱۷ ۱۴:۲۸]
الفت: نمایشگاه خودرو نشان داد شهر آفتاب پتانسیل جذب مردم را دارد
مدیرکل دفتر امور ترویج تجارت سازمان توسعه تجارت سطح نمایشگاه خودرو را بیش از انتظار عنوان کرد و گفت: نمایشگاه خودرو نشان داد شهر آفتاب پتانسیل جذب مردم را دارد.
بهروز حسن الفت در مصاحبه ی اختصاصی با خبرنگار نمایشگاه شهر آفتاب در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین المللی خودرو با تاکید بر اینکه این نمایشگاه بسیار عالی است اظهار داشت: این نمایشگاه بیش از انتظار من بود. احساس می کردم این نمایشگاه می تواند معمولی باشد اما بیش از انتظار من بود. به نظرم نمایشگاه خودرو تهران از سایر نمایشگاه هایی که در نمایشگاه بین المللی برگزار می شده، بسیار بهتر بوده و از همه ی دوستان تشکر می کنم.
وی افزود: زیر ساخت های شهر آفتاب در کلیت بسیار خوب است و نمایشگاه شهر آفتاب مجموعه ای است که واقعا نیاز شهر تهران بوده است.
مدیرکل دفتر امور ترویج تجارت گفت: این مجموعه توانسته نمایشگاه خودرو را با این جمعیت مدیریت کند و این خود بزرگترین دستاورد این مجموعه است.
الفت بیان کرد: مهم ترین مزیت این نمایشگاه این است که برای هیچ نقطه ای از شهر مشکلی ایجاد نمی کند در صورتی که ما در گذشته با مشکلات ترافیکی بسیاری مواجه بودیم.
مدیرکل دفتر امور ترویج تجارت درباره آینده نمایشگاه شهر آفتاب گفت: آینده شهر آفتاب در دست مسئولین، مدیران، گردانندگان و شرکت ها و برگزار کنندگان است. همه ما می توانیم آینده ی مجموعه را موفق کنیم و خدایی نکرده بر عکس نیز ممکن است اتفاق بیفتد. اگر درست رفتار نکنیم مسیر را اشتباه خواهیم رفت.
وی با اشاره به سال اقتصاد مقاومتی خاطر نشان کرد: بحث اقتصاد مقاومتی فاکتورها و ویژگی هایی دارد. این نمایشگاه نیز به تعبیری می تواند در این راستا قرار بگیرد. یکی از مسائل جدی شهر آفتاب این است که باید امکانات خوب و مناسب خود را به مردم معرفی کند و بهترین راه معرفی این امکانات رویدادی مانند نمایشگاه خودرو است.
الفت عنوان کرد: نیاز است که مردم این مجموعه را ببینند؛ در گذشته پیش بینی هایی مبنی بر این بود که این مجموعه نمایشگاهی بازدید کننده ای ندارد، اما نمایشگاه خودرو نشان داد شهر آفتاب پتانسیل جذب مردم را دارد. از این منظر این نمایشگاه در راستای اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: مجری برنامه تا جایی که اطلاع دارم حماسه آفریده یعنی همچین جمعیت با این سطح از نمایشگاه و با تمام مشکلاتی که بوده کار را به جایی رسانده که این جمعیت حضور پیدا کردند و این خود بهترین نشان از اینکه مجری کارش را درست انجام داده است.

شنبه 30/11/1395 - 13:19
ایرانگردی

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو ازاجرای آثار پیشگامان هنرهای تجسمی بر دیواره خیابان توحید در منطقه دو خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو ، عباس صمدیان با اعلام این خبر گفت : آثاری از نقاشی هنرمندان پیشگام این عرصه انتخاب شده اند که روی جداره های سطح منطقه در حال اجراست.

صمدیان درباره فعالیت‌های پیش روی بخش هنری اداره زیباسازی منطقه با همکاری سازمان زیباسازی شهرداری تهران بیان کرد: اثر ناصر اویسی  به متراژ 220مترمربع در ضلع شمال غرب خیابان ستارخان، خیابان توحید از جمله این آثار هستند که اجرا شده است .

صمدیان در پاسخ به اینکه این انتخاب ها چگونه صورت گرفته است، بیان کرد: این آثار توسط شورای هنری سازمان زیباسازی  و بر اساس ویژگی های هنری آنها و دیگر اینکه امکان اجرا شدن به عنوان یک دیوار نگاری را داشته باشند، انتخاب شده اند و برروی دیواره های ساختمانهای اصلی منطقه 2 نگاره می شود.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه درباره اینکه این آثار در منطقه 2 در حال اجراست، اظهار کرد: سعی کردیم این کار عمدتا در مسیرهایی که تردد بیشتر است صورت بگیرد.

صمدیان هدف از اجرای چنین نقاشیهای دیواری در سطح منطقه را، جلوه بخشیدن به سیمای بصری شهری دانسته و اعلام کرد: یکی از ارکان زیباسازی شهر، نقاشی های دیواری آن شهر به حساب می آیند و موجب زیبایی و تزریق روح شادابی به شهروندان میگردند.

لذا به منظور افزایش جاذبه های بصری در معابر اصلی و ایجاد طرح های ویژه بر روی دیوارهای معابر ، اداره زیباسازی منطقه بر آن است ، این آثار دیوارهای سیمانی ساختمانهای بلند منطقه را منقش به تصاویر هنرهای تجسمی زیبا نماید.

شنبه 30/11/1395 - 13:17
ایرانگردی

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ضمن حضور در برنامه "مناظره اجتماعی" رادیو گفتگو، بر ضرورت داشتن نگاه سیستمی و محله محور در انجام اقدامات بازآفرینی و نوسازی شهری تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، برنامه "مناظره اجتماعی" رادیو گفت و گو، با موضوع بررسی موانع و راهکارهای باز سازی بافت های فرسوده در شهر ها و روستاها با حضور عباداله فتح اللهی مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران، حمیدرضا سهرابی مدیر کل دفتر روستایی بنیاد مسکن و جعفر خزایی سر چشمه عضو هیئت مدیره انبوه سازان استان تهران به روی آنتن رفت.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این برنامه با اظهار به این که بعد از زلزله بم، ردپای ادبیات حقوقی و اداری در ایران در رابطه با بحث نوسازی بافت های فرسوده شکل گرفته است، گفت: نوسازی معمولاً به فرآیندی اطلاق می شود که مجموعه ای از واحدهای سکونت، محل کار و خدمت تخریب شده و دوباره بنا می شود. مقاوم سازی به فعل و انفعالاتی اطلاق می شود که بدون اینکه تخربی صورت بگیرد، اقدامات لازم و تلاش مجدد برای استحکام بنای ناپایدار در آن صورت می پذیرد.

فتح اللهی از شکل گیری ادبیات بازآفرینی شهری در طی دو الی سه سال اخیر در حوزه نوسازی خبر داد و افزود: منظور از بازآفرینی، داشتن نگاه محله محور به نوسازی و در نظر گرفتن ابعاد مختلف نوسازی در محله به ویژه ابعاد اجتماعی و فرهنگی آن محله است.

مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که مجموعه فعالیت هایی که به منظور ایجاد مطلوبیت زندگی در یک محله اتفاق می افتد، جزئی از فرآیند نوسازی تلقی می شود، تصریح کرد: شهر هم مانند انسان پیر می شود که اگر شکل گیری شهر در نطفه درست اتفاق افتاده باشد، این پیری بخشی از مطلوبیت را برای استمرار زندگی دچار نقصان می کند.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران اظهار داشت: مجموعه اقداماتی که بتواند مطلوبیت شهر را متناسب با توقع نسل فعلی و نسل آتی مهیا سازد، تحت عنوان اقدامات بازآفرینی و فرآیندهای نوسازی شهری تعریف می شود، لذا داشتن نگاه سیستمی و محله محور در انجام این گونه اقدامات ضروری و لازم است.

 عباداله فتح اللهی بافت های فرسوده در کشور را به سه نوع تاریخی، میانی و حاشیه ای تقسیم کرد و اظهار داشت: نوسازی بافت های تاریخی فرسوده که فرسودگی آن ها نشأت گرفته از کهنگی و تاریخی بودن است، نیاز به  قواعد و مقررات خاص خود دارد که مبتنی بر محور تاریخی و فرهنگی است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این باره افزود: در نوسازی بافت های تاریخی فرسوده از واژه بهسازی و مقاوم سازی استفاده می شود و اصرار بر حفظ هویت آنها وجود دارد چرا که این گونه بافت ها، شناسنامه و هویت هر شهر را مشخص می سازند.

فتح اللهی در این باره توضیح داد: معمولاً عدم توجه به این محلات باعث مهاجرت درون شهری ساکنان بومی آنجا و جایگزینی اقشار دیگر می شود که برای کار و گذران موقت زندگی به شهرها مراجعه می کنند.

وی ادامه داد: نوع دوم، بافت فرسوده میانی است که بحث هویتی، تاریخی و فرهنگی در آن ها وجود ندارد و شکل گیری این نوع بافت به دلیل ایجاد سکونت های غیر رسمی که در چندین دهه قبل اتفاق افتاده صورت گرفته که در حال حاضر درون شهرها جای گرفته اند و واجد شرایط استاندارد ساخت و ساز شهری نیستند.

به گفته فتح اللهی نوع سوم بافت های فرسوده در کشور، بافت هایی هستند که در حاشیه های شهر یا روستاها واقع شده اند و در گذر زمان به شهر الحاق  گشته اند.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران  با تأکید بر ضرورت داشتن نگاه سیستمی در فرآیندهای بازآفرینی و نوسازی شهری، خاطرنشان کرد: اصول نوسازی در انواع مختلف بافت های فرسوده در کشور متفاوت است.

در ادامه این برنامه جعفر خزایی سر چشمه، عضو هیئت مدیره انبوه سازان استان تهران با اشاره به اهمیت و ضرورت نوسازی در کشور گفت: نوسازی شامل حال کشور ما نیست و در همه جای دنیا به بافت های فرسوده رسیدگی می شود منتها در کشورهایی که توسعه یافته هستند بافت های فرسوده به نوعی توریستی می شود و در این کشورها به سرعتی که در کشور ما رخ می دهد، ساختمان ها فرسوده نمی شوند و از بین نمی روند.

وی متذکر شد: دوران تجدد در کشور ما دیرتر شروع شده و ساخت و سازی که صورت گرفت همیشه پایین بوده و کیفیت پایینی را داشته است چون آن زمانی که این بافت ها که از آن با عنوان فرسوده یاد می کنیم شکل گرفته، شهرداری نظارت به این شکلی که الان دارد، نداشته و این باعث شده تا بافت های فرسوده به شکل کنونی باشد.

عضو هیئت مدیره انبوه سازان استان تهران دلیل بازسازی بافت های فرسوده را هویت شهری دانست و گفت: ما باید شهری سالم و با امکانات را داشته باشیم، اگر بافت های فرسوده به مخروبه تبدیل شود، باید اقداماتی را انجام دهیم و آنها را به شهر متصل کنیم.

حمیدرضا سهرابی با بیان اینکه قریب به 130 هزار هکتار از عرصه های شهری کشور به این سه گونه بافت تعلق دارد، گفت: نزدیک به 60 هزار هکتار بافت فرسوده، 25 هزار هکتار بافت تاریخی و 45 هزار هکتار سکونت گاه های غیر رسمی یا حاشیه نشینی است. یعنی 19 میلیون نفر از جمعیت کشور در این سه عرصه زندگی می کنند.

وی به تاثیر نوسازی بافت های فرسوده بر شهر اشاره کرد و گفت: نوسازی بافت ها علاوه بر اینکه سیمای شهر را زیبا می کند و مقاوم سازی شهری ایجاد می کند، منجر به کاهش هزینه های مدیریت شهری و کاهش مصرف انرژی می شود. 

قابل ذکر است، برنامه "مناظره" از یکشنبه تا چهارشنبه ساعت 16 از شبکه رادیویی گفت و گو پخش می شود و علاقه مندان می توانند برای دریافت فایل صوتی برنامه به سایت رادیو گفت و گو مراجعه کنند.
شنبه 30/11/1395 - 13:16
ایرانگردی

شهردار منطقه 12 تهران از احیاء بازارچه تاریخی نائب السلطنه در محله قدیمی سیروس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12 تهران ؛ عابد ملکی با بیان این مطلب افزود:  جداره سازی و کف سازی بازار نائب السلطنه در محله سیروس از ابتدای بهمن ماه شروع شده است.

وی ادامه داد: بازارچه نائب السلطنه از جمله بازارچه های مسقف شهر تهران است که در محور محله سیروس قرار گرفته و طبق مطالعاتی که انجام شده برای احیاء دوباره آن نیاز به جداره سازی و کف سازی دارد.

شهردار منطقه 12 تهران با بیان اینکه کل محور بازارچه نائب السلطنه سنگ فرش خواهد شد ؛ گفت:  تجربه احیا و مرمت بازارچه عودلاجان با همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری باعث شد تا در ابتدا با بررسی شرایط تاریخی و موقعیت بازارچه نائب السلطنه با هماهنگی سازمان میراث فرهنگی استان تهران ، اقدام به جداره سازی و کف سازی این بازارچه قدیمی کنیم.

به گفته ملکی؛ همزمان با احیاء بازارچه نائب السلطنه در نظر داریم تا با مشارکت کسبه ، رونق اقتصادی به این بازار  بازگردد.

وی در ادامه با اشاره به عملیات جداره سازی امامزاده یحیی بیان کرد: جداره سازی و کف سازی گذر جاویدی یا همان گذر میرزا محمود وزیر واقع در امامزاده یحیی نیز از جمله پروژه های عمرانی منطقه بوده که در ابتدای ماه جاری عملیات عمرانی آن شروع شده است.

شهردار منطقه 12 با اشاره به ساماندهی گذرحاجی ها در بازارچه عودلاجان تاکید کرد: این پروژه هم اکنون پیشرفت 50 درصدی داشته و جداره سازی این مسیر با نصب اسکلت ها در حال انجام است.

 وی با بیان اینکه گذرحاجی ها در ارتباط بازار تهران و عودلاجان نقش مهمی دارد ، گفت: این گذر بازار مروی را به عودلاجان متصل می کند.

به گفته عابد ملکی؛ این پروژه تا نیمه دوم سال آینده به اتمام می رسد.

شهردار منطقه 12 همچنین به اجرای پروژه جداره سازی ضلع شرقی خیابان  شهید مصطفی خمینی اشاره کرد و گفت: جداره سازی ضلع غربی این خیابان چندی پیش به اتمام رسید و قرار است ضلع شرق آن از سه راه سرچشمه به سمت خیابان مولوی ، انجام شود.

ملکی همچنین از اجرای پروژه جداره سازی و کف سازی خیابان 15 خرداد حدفاصل خیابان ناصرخسرو تا سیروس خبر داد.

شنبه 30/11/1395 - 13:15
ایرانگردی

 

معاون شهرسازی و معماری شهرداری منطقه 6 با اشاره به اینکه قلب تهران کاربری‌های مختلفی را در خود جای داده است، گفت: دست کم 144 واحد به صورت آپارتمان، هتل- آپارتمان و مسافرخانه در حوزه فضاهای اقامتی و 674 واحد درمانی در قالب بیمارستان، درمانگاه و ساختمان پزشکان در منطقه 6 وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، محمدرضا رنجبر بیان کرد: عملگرایی منطقه 6 به دلیل وجود ادارات و دانشگاه ها و مراکز فرهنگی و هنری و درمانی به فرامنطقه‌ای و فراشهری سوق پیدا کرده است که حساسیت این منطقه را دوچندان می‌کند.

او در ادامه گفت: رویکرد منطقه ما طی 10 سال گذشته و همچنین سال آتی، حفظ میزان پهنه سکونت گاهی منطقه و همچنین افزایش پهنه آن برای ایجاد فضای سبز در منطقه است.

معاون شهرسازی در ادامه تصریح‌کرد: یکی از مشکلات این منطقه کمبود فضای سبز است که به‌رغم متراکم بودن ساختمان‌ها، بنا بر برنامه‌ریزی انجام شده، فضای سبز منطقه از 171 هکتار به 300 هکتار افزایش خواهد یافت.‏
شنبه 30/11/1395 - 13:14
ایرانگردی

 

 

با حضور محمد محمودی نماینده شهرستان شهریار در مجلس شورای اسلامی و مدیران شهری شهرهای اقماری غرب تهران جلسه هم اندیشی بررسی امکان سنجی احداث خط اتوبوس تندرو در ورودی غربی پایتخت در دفتر نماینده شهر قدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 21 دکتر جمال بافرانی شهردار این منطقه با اعلام خبر فوق گفت: این جلسه به منظور توسعه خط 1 بی آرتی از پایانه آزادی به وردآورد با حضور فرمانداران ،شهرداران و روسای شورای شهر ملارد، شهریار، شهر قدس و نمایندگان منطقه 21 در دفتر نماینده مجلس برگزار و در این هم اندیشی ، گزارش شهرداری منطقه 21 در طرح توجیهی توسعه خطوط اتوبوس تندرو مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به رویکرد شهردار محترم تهران مبنی بر تمرکز زدایی جمعیت از میدان آزادی به دروازه های ورودی غربی پایتخت، که طرح جابه جایی پایانه غرب در راستای همین طرح قرار گرفته و با توجه به حجم عظیم مسافر از شهرهای اطراف تهران به پایتخت ، همچنین درخواست مکرر شهروندان ساکن در محدوده منطقه 21 ، طرح توسعه خط تندرو اتوبوس از میدان آزادی تا وردآورد به طول 20 کیلومتر در دستور کار قرار گرفت که با اجرایی شدن آن امید است علاوه بر کمتر شدن ترافیک میدان آزادی ، جابجایی مسافران اطراف تهران نیز با سهولت بیشتری انجام گیرد.

شهردار منطقه 21 در ادامه به نقش توسعه حمل و نقل عمومی در کلانشهرها اشاره کرد و گفت: یکی از شاخص های توسعه در کلانشهر ها نقش توسعه حمل و نقل عمومی است و روزانه خیل عظیمی از جمعیت شناور شهرهای اطراف به کلانشهر ها رفت و آمد می کنند و مدیریت شهری موظف است نسبت به توسعه حمل و نقل اقدام نماید که طرح خط تندرو اتوبوس یکی از طرح هایی است که برای ورودی غرب پایتخت تعبیه و به منظور سهولت در رفت و آمد، سه پایانه اتوبوس رانی در ورودی شهرهای اطراف به منطقه 21 جا نمایی شده است.

وی در پایان عنوان کرد: طرح توسعه تندرو اتویوس به استماع  مدیران شهری شهرهای اطراف غرب تهران رسید و چالش ها ، فرصت ها و تهدید ها مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت، از آنجا که این طرح بزرگ مشارکت همه جانبه مدیران شهری را مدد می طلبد،  امیدواریم با مشارکت و هم افزایی  مدیران شهری اطراف تهران بتوانیم  در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان اطراف تهران گام مثبتی برداریم.

شنبه 30/11/1395 - 13:12
ایرانگردی

احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران روز گذشته با همراهی شهردار منطقه 11 و جمعی از خبرنگاران به تهران گردی در منطقه 11 پرداخت.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، در ابتدای این برنامه مسجد جامعی در  تالار وحدت و تالار رودکی  حضور یافت و از بخش های مختلف این تالار ها دیدن کرد..
در ادامه تهرانگردی ازمسجد سجاد(ع) واقع  در خیابان جمهوری بازدید شد.این مسجد که معمار آن  استاد لرزاده  است از مساجد قدیمی دوره پهلوی دوم شمرده می شود. 
مسجد جامعی در ادامه بازدید از اماکن تاریخی  در خانه تاریخی اعلم سلطنه حضور  یافت.این خانه-باغ تاریخی 6000 متر وسعت دارد که از بناهای ساخته شده در سال 1279 هجری شمسی در دوره مظفرالدین شاه است که متعلق به یکی از ملاکین قزوینی  بوده است.درحال حاضر نیمی از این بنا در اختیار وراث و نیمی در اختیار جهاد کشاورزی بوده که از این بنا به عنوان فضای آموزشی استفاده می شود. 
همچنین در ادامه تهران گردی از فرهنگسرای انقلاب بازدید شد که مسجد جامعی پس از بازدید از بنای قدیمی فرهنگسرای انقلاب به تماشای  نمایشگاه عکس های  قاسم حاج محمدی از انقلاب اسلامی  با عنوان "در قاب انقلاب" در گالری فرهنگسرای انقلاب نشست.
بازدید از عمارت تیمورتاش در دانشگاه جنگ ،خانه پدری پروین اعتصامی، قهوه خانه قدیمی خیابان خرمشهر، بازارچه چوبی و مجتمع تجاری ویژه فروش محصولات آتش نشانی نیز از دیگر برنامه های تهرانگردی مسجد جامعی بود. گفتنی است عمارت تیمور تاش با عنوان موزه جنگ در سال آینده به بهره برداری می رسد و شهروندان تهرانی می توانند از این خانه تاریخی بازدید کنند.
شنبه 30/11/1395 - 13:11
ایرانگردی

 

 

هفته ملی سلامت مردان امسال با تدارک برنامه های مختلف سلامت محور از نخستین روز اسفندماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، حمید بهرامی معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با بیان این خبر گفت: برنامه های این هفته با شعار «آیا در مسابقه سلامت برنده اید» و نیز با محوریت ترویج فرهنگ خود مراقبتی در مردان  تا 7 اسفند ادامه دارد و در همین راستا ده ها عنوان ویژه برنامه در منطقه 19 تدارک دیده شده است.

وی ترویج شیوه زندگی سالم، پیشگیری از حوادث ترافیکی و ارتقای سلامت روانی را محورهای برنامه های آموزشی این هفته اعلام کرد و افزود: همایش ها و كلاس های آموزشی مناسبتی این هفته با موضوعاتی همچون آشنایی با بیماری های شایع در بین مردان، بررسی تحولات شاخص های سلامت مردان در ایران، اهمیت و اولویت سلامت مردان در منطقه، اصول تغذیه صحیح در مردان، اصول خود مراقبتی در مردان و ... در خانه های سلامت سطح منطقه اجرا می شود.

علاوه براین  به مناسبت هفته ملی سلامت مردان  ویزیت رایگان پزشکی در خانه های سلامت به مدت یک هفته انجام می شود. ضمن اینکه بروشورهای آموزشی در خانه های سلامت و سایر اماکن عمومی اعم از مدارس و مساجد بین شهروندان توزیع خواهد شد.

به گفته بهرامی طی برنامه ویژه ای در پایانه شهید سروری ایستگاه خدمات سلامت شامل قند و فشار خون، مشاوره فردی رایگان و آموزش کنترل خشم ویژه رانندگان اتوبوسرانی ارائه خواهد شد. همچنین کلاس آموزشی سرطان های رایج در مردان با همکاری مرکز بهداشت جنوب تهران در ایستگاه متروی نعمت آباد برگزار می شود.

وی با اشاره به ارائه خدمات پزشکی اورولوژی با همکاری انجمن اورولوژی در هفته سلامت بیان کرد: به همین منظور شهروندان می توانند از ساعت 9 تا 12 روز پنجشنبه به سرای محله خانی آباد نو جنوبی مراجعه کنند.

 

شنبه 30/11/1395 - 13:10
ایرانگردی

 

مراسم نکوداشت استاد نگارگری؛ علی کوهپایه؛ با حضور شهردار منطقه 20 برگزار شد و نمایشگاه نگارگری و نخستین کافه کتاب این منطقه جنوبی در مجموعه فرهنگی هنری دروازه ری گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20 شهر تهران، سید احمد صفوی شهردار منطقه 20 در این مراسم گفت: هنرمندان مایه افتخار هستند و مدیریت شهری با رویکرد اجتماعی در جهت توسعه برنامه های فرهنگی اقشار مختلف جامعه شهری در حرکت است.

صفوی با اشاره به اینکه برنامه های اجتماعی مدیریت شهری در راستای مجموعه فعالیت های نگهداشتی شهر در حال اجراست، افزود: انسان ها علاوه بر فضای کالبدی شهر، نیازمند توسعه اجتماعی و فرهنگی هستند که خوشحالیم توانستیم زمینه دسترسی به امکانات و برنامه های فرهنگی را گسترش دهیم.

وی ادامه داد: ساخت 20 سرای محله، ایجاد مراکز فرهنگی نظیر ری شناسی، شهربانو و مجموعه فرهنگی دروازه ری و توسعه فضاهای ورزشی بخشی از خدمات مدیریت شهری در زمینه توسعه فعالیت های فرهنگی است.

شهردار منطقه 20 ضمن قدردانی از مقام والای استاد فرهیخته هنر نگارگری؛ علی کوهپایه؛ برپایی مراسم های نکوداشت ویژه هنرمندان را امری پسندیده دانست و یادآور شد: حضور استاد کوهپایه در منطقه 20 فرصت مغتنمی است و امیدواریم شاگردان این استاد بزرگوار نیز موفقیت های چشمگیری بیابند و مسیر توسعه این رشته هنری با قوت بیشتری ادامه پیدا کند.

این مراسم نکوداشت با حضور شهردار منطقه و مدیران ارشد شهرداری منطقه 20، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرری و اعضاء انجمن خوشنویسان شهرری با هدف تجلیل از مقام استاد نگارگری و تذهیب؛ علی کوهپایه؛ در مجموعه فرهنگی هنری دروازه ری برگزار شد و با افتتاح نمایشگاه نگارگری استاد علی کوهپایه و همچنین کافه کتاب این مجموعه فرهنگی هنری ادامه یافت.

بر اساس این گزارش نمایشگاه نگارگری و تذهیب تا دهه اول اسفند در گالری مجموعه فرهنگی دروازه ری دایر است و علاقه مندان می توانند از ساعت 9 تا 16 برای استفاده از این امکان فرهنگی مراجعه کنند.

استاد علی کوهپایه از سال ١٣۶٠ تا ١٣٧١ در آموزشگاه های متعدد تبریز از جمله مرکز آموزش عالی شهید سرداری و مرکز دانشگاه هنر اسلامی به تدریس هنر تذهیب پرداخت و از سال ١٣٧۵ پس از مهاجرت به تهران در هنرستان هنرهای تجسمی پسران تهران، مرکز آموزش عالی میراث فرهنگی تهران، دانشگاه الزهرا (س)، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه علم و فرهنگ و همچنین انجمن خوشنویسان شهرری، مشغول تعلیم هنر نگارگری و تذهیب است.
شنبه 30/11/1395 - 13:9
ایرانگردی


شهردار منطقه از ارائه خدمات رایگان مشاوره، پزشکی و برگزاری کارگاه های آموزشی به مناسبت هفته ملی سلامت مردان در سطح محلات و مساجد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، عباس بابازاده ضمن اعلام این خبر با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی، مشاوره، ایستگاه سلامت و ویزیت رایگان در سطح محلات و مساجد گفت: برنامه های این هفته به منظور آگاه سازی و پیشگیری از بروز بیماریها، تأمین و ارتقای سلامت همه جانبه مردان با شعار "آیا در مسابقه سلامت برنده اید" از اول تا هفتم اسفند ماه اجرا می شود.

وی افزود: در همین راستا با همکاری اداره سلامت و انجمن ارولوژی ایران، ویزیت رایگان ارولوژی در روز پنجم اسفند ماه از ساعت 9 تا 12 در خانه سلامت کارون شمالی برگزار خواهد شد.

شهردار منطقه با اشاره به برگزاری مسابقات سلامت ویژه آقایان و عیادت از معلولان و ویزیت آنان یادآور شد: در روز یکم اسفند ایستگاه سلامت در ساختمان ستادی منطقه، سراهای محله، ساختمان نواحی و مساجد با مضمون تست فشار و قندخون و توزیع بروشورهای سلامت برپا خواهد شد.

 

شهردار منطقه تصریح کرد: براساس هماهنگی های انجام شده کارگاه های آموزشی با عناوین پیشگیری از رفتارهای پرخطر، پیشگیری از بیمای های کلیه، پیشگیری ازسرطان پرستات، پیشگیری از سوانح و حوادث رانندگی، کنترل خشم و ... ، در طول این هفته در خانه های سلامت و مساجد برگزار خواهد شد.
شنبه 30/11/1395 - 13:8
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته