• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1308روز قبل
ایرانگردی

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 4 از ساماندهی تابلوهای راهنمایی رانندگی خبر داد و گفت: برای استقبال هرچه بهتر از مسافران نوروزی تابلوهای ترافیکی سطح معابر محلی و بزرگراهی ساماندهی می شوند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 مهدی اناری در این باره افزود: به منظور آسایش و امنیت تردد هرچه بیشتر مسافران نوروزی و روان سازی ترافیک و کاهش تصادفات، در آستانه سال جدید تابلوهای ترافیکی سطح منطقه ساماندهی می شود.
وی افزود: در این طرح  تابلوهای ترافیکی  بزرگراه های شهیدان باقری، صیاد شیرازی، بابایی و دماوند ، امام علی(ع) و... ساماندهی و بهسازی شد.
اناری در ادامه گفت: در این عملیات تابلوهای ترافیکی اصلاح نوشتاری شده تابلوهای معیوب و فرسوده مرمت و تعویض می شوند.
معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه در پایان گفت: این عملیات از اوایل بهمن ماه آغاز و تا آخرین روزهای سال جاری ادامه خواهد داشت.
شنبه 7/12/1395 - 17:5
ایرانگردی

 

 

 

هفته ملی سلامت مردان با شعار "آیا در مسابقه سلامت برنده اید؟" در منطقه 22 برگزار شد. در این هفته ویژه برنامه های سلامت محور با هدف آگاه سازی مردان نسبت به سلامت و تندرستی خود و نیز دسترسی آنان به اطلاعات مورد نیاز جهت ارتقاء سلامت اجرا شد.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 22، فروتن معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه، در این باره گفت: چکاپ و مشاوره تخصصی توسط متخصص ارولوژی، برگزاری تور زیارتی، برگزاری همایش علمی پیشگیری از اضطراب و افسردگی با مشارکت واحد سلامت ناحیه یک و بیمارستان مغز و اعصاب ایرانیان، مشاوره پزشکی، برگزاری کارگاه های آموزشی با توجه به روز شمار، اندازه گیری قند و فشارخون، برپایی سفره صبحانه سالم، ورزش صبحگاهی و مسابقه ورزشی، اطلاع رسانی در سطح منطقه و ... خدماتی بود که برای مردان در هفته سلامت مردان ارائه شد.

گفتنی است روز شمار این هفته به ترتیب شیوه زندگی سالم، پیشگیری از حوادث ترافیکی، ارتقای سلامت روانی، پیشگیری از حوادث قلبی و عروقی و عوامل خطر، ارتقای سلامت ناباروری مردان و پیشگیری از حوادث شغلی بود که ویژه برنامه های سلامت محور بر این اساس به شهروندان ارائه شد.
شنبه 7/12/1395 - 17:3
ایرانگردی


مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: ورود هر گونه جنس جدید به داخل گاراژهای محور شوش ممنوع است.

کامران زنگیشه مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران  با بیان این که امکان ورود هر گونه جنس جدید به داخل گارژهای محور شوش- فداییان اسلام ممنوع است، اظهار داشت: در حال حاضر متصدیان واحد‌های صنفی تنها اجازه‌ تخلیه‌ی اجناس موجود در انبار‌ها را دارند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در منطقه‌ی ۱۵، در ارتباط با انتقال اوراق چیان اتومبیل گفت: تاکنون گاراژهای تندرو و سامانی که بیش‌ترین تعداد واحدهای صنفی را در خود جای داده اند، در حال تخلیه‌ی اجناس باقی مانده‌ی خود هستند. 

زنگیشه ادامه داد: از سوی دیگر شهرداری تهران به عهد خود وفادار بوده و نسبت به بهسازی و ترمیم محوطه به صورت ساخت پیاده رو، جدول کشی، آسفالت محوطه‌های عمومی و تأمین سرویس بهداشتی اقدام کرده است.

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر گفت: از دیگر اقدامات در دست اجرا ایجاد چند چاه جذبی جهت انتقال آب‌های سطحی در محوطه‌ها خواهد بود.

وی با اشاره به سایر گاراژهایی که در محور شوش- فداییان اسلام وجود دارند، تصریح کرد: با استقرار نیروهای شرکت ساماندهی و منطقه‌ی ۱۵، ورود هر گونه جنس جدیدی به داخل گاراژ‌ها ممنوع خواهد شد و متصدیان واحد‌ها صرفا اجازه‌ی تخلیه و خارج کردن اجناس موجود را دارند.

زنگیشه با بیان این که شهرداری تهران متعهد شده است هر گاراژی که محوطه‌ی عمومی خود را تخلیه کند، نسبت به بازسازی آن اقدام نماید، تصریح کرد: از سوی دیگر با پیگیری‌های شرکت و برگزاری جلسات متعدد روند تکمیل واحدهای موجود در مجتمع ثامن الحجج در فرون آباد نیز در دستور کار قرار گرفته است و امیدواریم با پیگیری‌های مجدانه، صاحبان واحد‌ها بتوانند هر چه سریع‌تر اجناس باقی مانده‌ی خود را از شوش به این مجتمع انتقال دهند.
منبع :باشگاه خبرنگاران جوان
شنبه 7/12/1395 - 16:48
ایرانگردی


طرح تخفیف انواع محصولات در میادین و بازارهای سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در آُستانه سال جدید اجرایی می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین، معاون بازرگانی و امور اقتصادی این سازمان با اشاره به تخفیف ویژه در میادین و بازارهای میوه و تره بار، گفت: امسال نیز همچون سال های پیشین در راستای اجرای طرح استقبال از بهار و با هدف جلب رضایت شهروندان در روزهای پایانی سال تخفیف ویژه ای برای محصولات غذایی، بهداشتی و فرآورده های گوشتی در نظر گرفته ایم.

سید حسین اعرابی با بیان اینکه تخفیفات از نیمه دوم اسفند ماه آغاز می شود، اظهار داشت: برای انواع عسل و آب معدنی در بازارهای میوه و تره بار تخفیف 30 درصدی در نظر گرفته شده و انواع رب گوجه فرنگی و محصولات سلولزی بهداشتی نیز با 25 درصد تخفیف به شهروندان ارائه خواهد شد.

وی افزود: 20 درصد تخفیف نیز به انواع رشته، ماكارونی، لازانیا، نودل، سوپ آماده،  انواع آرد، نمك، ادویه، سبزیجات خشك و همچنین انواع آبمیوه، نوشیدنی های گازدار و انواع فرآورده های خرما تعلق گرفته است.

اعرابی از تخفیف 15 درصدی انواع فرآورده های گوشتی  خبر داد و بیان داشت: شهروندان می توانند انواع کمپوت، کنسرو، سس، مربا، ترشی، آبلیمو، سرکه به همراه انواع سوغات شهرستان و انواع آجیل و خشکبار بسته بندی را با تخفیف 15 درصدی خریداری کنند.

وی ادامه داد: برای انواع چای، پودر قهوه، کاکائو، نسکافه و انواع محصولات شوینده بهداشتی نیز تخفیف 12 درصدی در نظر گرفته ایم.

همچنین بنا به گفته معاون بازرگانی و امور اقتصادی سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار انواع محصولات لبنی و انواع برنج دسته بندی با تخفیف 10 درصدی در آستانه بهار 96 در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت که متعاقبا از طریق رسانه ها اطلاع رسانی خواهد شد.
شنبه 7/12/1395 - 14:28
ایرانگردی

 

 

 

با توجه به اجرای طرح نیم رخ محلات در مناطق 22 گانه شهر تهران از ابتدای شهریورماه سال جاری کتاب نیم رخ اجتماعی و فرهنگی محلات منطقه 22 به روز رسانی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 22، فروتن معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه در این خصوص گفت: با گذشت 5 سال از آخرین مرحله اجرای نیم رخ محلات، ضرورت به روز رسانی اطلاعات مذکور در مجموعه مدیریت شهری احساس می شود. تفاوت شاخص این طرح با طرح های مشابه قبلی، ثبت و ضبط منابع اجتماعی و فرهنگی به همراه مختصات جغرافیایی آن است و از آنجایی که تهیه و به روز رسانی اطلاعات منابع اجتماعی و فرهنگی مناطق ، گامی موثر در جهت برنامه ریزی بهتر فرهنگی شهری خواهد بود می توان از این منبع به عنوان یکی از منابع مهم شهریاستفاده کرد.

 

وی در ادامه افزود: در این طرح مهم ترین اطلاعات فرهنگی مورد نیاز مدیریت شهری در سطح محلات از جمله گردآوری اطلاعات مربوط به اماكن اجتماعی ،فرهنگی، مذهبی، آموزشی، فراغتی، ورزشی، سمن ها، بهداشتی، تاریخی به همراه مختصات جغرافیایی با بهره گیری از نرم افزار اطلاعات مکانی GIS  شناسایی و به روزرسانی شد و این اقدام توسط مسئولین خانه های دانش و پژوهش سرای محلات با استفاده از تکنیک بلوک گردشی و مشاهده در شهریور و مهر ماه سال جاری انجام گرفت که بر اساس نتایج به دست آمده تعداد 455 مکان اجتماعی و فرهنگی در سطح منطقه 22 شناسایی و ثبت شد.

فروتن یادآور شد:درکتاب نیم رخ محلات منطقه جغرافیایی محله، پیشینه شناسی محله برای نشان دادن رویدادها و تحولات آن، بررسی هویت اجتماعی از منظر هویت محله ای، ترکیب قومی و تحولات جمعیتی محله ها ،جداول نیم رخ اماکن و مراکز فرهنگی و اجتماعی منطقه بررسی می شود و در منطقه 22 این اقدام به همت واحد مطالعات معاونت اجتماعی وفرهنگی شهرداری منطقه و با همكاری مسئولین خانه های دانش و پژوهش سرای محلات انجام شد.
چهارشنبه 4/12/1395 - 14:45
ایرانگردی

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 از توزیع بیش از 20000 اصله نهال بین شهروندان شمال شرق تهران خبر داد و گفت: در آستانه روز درختکاری و نوروز 96 بین شهروندان منطقه نهال توزیع می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 حسین سیگارودی در این باره گفت: با آغاز فصل مناسب کاشت درخت و درختچه و در آستانه بهار 96 و روز درختکاری بیش از بیست هزار اصله نهال بین شهروندان توزیع شد.
معاون خدمات شهری منطقه افزود: این عملیات با توجه به درخواست شهروندان همه ساله از بهمن ماه آغاز می شود. در این راستا این معاونت با توزیع نهال ها در بین شهروندان و کاشت در منازل ایشان علاوه بر بالا بردن زیبایی و آراستگی شهری کمک شایانی به کاهش آلودگی و حفظ محیط زیست می کند.
 سیگارودی گفت: کاشت این نهال ها توسط گروهی از کارشناسان و کارگران مجرب به منظور آموزش و نظارت صحیح بر این عمل صورت می گیرد.لازم به ذکر است این طرح تا پایان اسفندماه ادامه خواهد داشت.
وی در پایان به توزیع نهال در مهدکودک ها اشاره کرد و گفت: در این راستا و به منظور آشنایی هرچه بیشتر کودکان با انواع گیاهان و نقش اساسی آنها در زندگی ماشینی امروزی این نهال ها در مهدکودک ها و خانه  های کودک منطقه نیز توزیع می شود. به این منظور در خانه کودک لی لی پوت نیز تعدادی نهال توزیع شد و کودکان با نحوه کاشت و اهمیت نگهداری گیاهان آشنا شدند.
چهارشنبه 4/12/1395 - 14:42
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه 12 تهران به ضرورت تهیه طرح جامع فضاهای زیرسطحی به ویژه در قلب تاریخی تهران تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12 تهران ؛ عابد ملکی با بیان این مطلب افزود:  براساس سند طرح جامع شهر تهران ، دستگاه های مختلف به تهیه طرح جامع فضاهای زیرسطحی شهر تهران مکلف شده اند.

وی ادامه داد: سازمان های زیادی مانند شهرداری تهران ، سازمان میراث فرهنگی ، وزارت نیرو ، وزارت نفت ، وزارت دفاع در خصوص پدافند غیر عامل ، ستاد مدیریت بحران کشور که موضوع مدیریت بحران و ارتباط فضای روسطحی و زیر سطحی را دارد در این مساله مسئول هستند.

شهردار منطقه 12 تهران با تاکید بر اینکه تمامی این سازمان ها در تعیین سرنوشت فضاهای زیرسطحی و تدوین طرح جامع آن مسئول هستند ؛ گفت: برخی از سازمان ها هم در تصمیم گیری هایی که در روی سطح  و هم در سیاستگذاری هایی که در زیر سطح شهر تهران انجام می شود ؛ تاثیر زیادی دارند ، اما مشکل اصلی عدم هماهنگی بین سازمانی در این زمینه است.

 وی با اشاره به اینکه عدم هماهنگی دستگاه های مسئول باعث بروز مشکلاتی در بافت های تاریخی منطقه 12 شده است ، یادآور شد: زمانی که عملیات عمرانی ساخت زیرگذر گلوبندک آغاز شد ؛ هجمه هایی بر علیه این کار در رسانه ها و از سوی برخی از مسئولان انجام شد در حالی که مقدمات این زیرگذر زمانی که ایستگاه مترو در این محدوده در حال احداث بود ؛ ایجاد شده بود.

ملکی با بیان اینکه ساخت زیرگذر گلوبندک  با هدف دسترسی راحت شهروندان به شبکه مترو و کاهش بار ترافیکی سطح این محدوده در حال انجام است ؛ تاکید کرد: متاسفانه این هجمه ها به دلیل عدم اطلاع و هماهنگی با شهرداری منطقه و میراث فرهنگی استان تهران به وجود آمد در حالی که با درایت مجموعه  مدیریت شهری و میراث فرهنگی شهر تهران ، این هجمه ها متوقف و عملیات عمرانی دنبال شد.

وی با اشاره به اینکه در فضاهای زیرسطحی به دلیل تعدد سازمان های تصمیم گیر ، با عدم هماهنگی در این زمینه در محدوده تاریخی تهران روبه رو هستیم ؛ گفت: متاسفانه تا کنون به دلیل این عدم هماهنگی ها مطالعات دقیقی درباره زیرسطح منطقه تاریخی تهران وجود ندارد اما اخیرا مرکز مطالعات و معاونت فنی و عمرانی شهر تهران درصدد تهیه طرح هایی در موضع ها و موقعیت های خاصی از شهر هستند که از فضاهای زیرسطحی تهران استفاده کنند.

به اعتقاد شهردار منطقه 12 تهران؛  نهادهای حاکمیتی مانند استانداری و فرمانداری که عنصر واسط و پایگاه فرماندهی همه سازمان ها در شهرهاست و یا معاونت شهرسازی و معماری وزارت راه باید به این مساله ورود جدی داشته باشد تا در نهایت سند طرح جامع فضاهای زیرسطحی شهر تهران تدوین شود.

 

چهارشنبه 4/12/1395 - 14:41
ایرانگردی

 

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه دو گفت : مدیریت هدایت و جمع آوری آب های سطحی یكی از اهداف مهم شهرداری در حوزه زیر ساخت ها میباشد وسیستم مدیریت سیلاب و رواناب های شهری بتدریج و متناسب با توسعه شهر و نیاز به خدمات مربوطه توسعه می یابد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو ، یوسف متقی با اعلام این مطلب اظهار داشت : ایمنی و آسایش شهروندان همواره جزء اهداف مدیریت آبهای سطحی میباشد و منطقه دو دارای حوزه آبریز با وسعت حدود 5000 هكتار میباشدکه یكی از معابرمهم و شریانی شهر تهران محور دیپلماتیك شهید چمران میباشدکه با تغییر و تحولات ساختاری در بدنه بزرگراه از جمله احداث تونل توحید وضعیت  شیب طولی و عرضی بزرگراه و تراز دریچه ها  تغییر و جمع آوری و هدایت آبهای سطحی نیز دچار اختلال شده است و این موارد مشكلات زیادی در امر تردد وایمنی بوجود آورده است .

متقی گفت : تونل توحید یكی از سازه های مهم زیر زمینی شهر تهران میباشد و بالابردن ضریب ایمنی آن درمقابل خطرات گوناگون از جمله  نفوذ آب به داخل آن از ضروریات میباشد. همچنین بدلیل همجواری با محدوده منطقه 6 بخشی از رواناب های سطحی معابر شرقی نیز وارد انهار بزرگراه شهید چمران می گردد. بدین منظور جهت مرتفع نمودن مشكل آبگرفتگی و اصلاح پروفیل بزرگراه چمران مطالعات مربوط از طریق سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران انجام و نقشه های مصوب جهت اجرا به این منطقه ابلاغ شد.محدوده مطالعات مربوطه، محور بزرگراه شهید چمران حدفاصل رینگ شهید حكیم تا تونل نواب را در بر می گیرد و شامل چندین فاز میباشد

فاز اول  شامل اجرای گالری عرضی  در بزرگراه چمران ضلع جنوبی رینگ اتوبان شهید حكیم و  فاز دوم از پمپ بنزین بالاتر از پل گیشا تا میدان توحید می باشد كه علاوه بر دو شبكه كانال در طرفین شرقی و غربی دارای دو شبكه كانال در محدوده شروع ورودی تونل توحید تا خیابان باقرخان میباشد

وی در ادامه افزود : در حال حاضر با بكارگیری پیمانكار عملیات بخش اول این فاز با دو خط با لوله های پلی اتیلن به هشتصد میلیمتر در محور شرقی بزرگراه و ضلع غربی دیوار ه تونل آغاز شده و با توجه به صحوبت بسیار بالا بدلیل ترافیك سنگین و با توجه به معارضین بیشمار تاسیساتی در این مسیر از پیشرفت محسوسی برخوردار بوده است

متقی معاون فنی وعمرانی شهرداری منطقه دو در ادامه توضیح داد : فاز سوم این پروژه حد فاصل میدان توحید تا خیابان آزادی با اجرای دو خط كانال با لوله پلی اتیلن به قطر 800 در طرفین بزرگراه میباشد و فازچهارم كه مهمترین قسمت اجرای پروژه میباشد و در واقع جمع كننده و هدایت كننده رواناب های كانالهای احداثی محور چمران و همچنین محور ستارخان جهت تخلیه در تونل نواب میباشدکه این كانال در خیابان گلبار در محدوده منطقه شش حد فاصل میدان توحید تا خیابان اسكندری شمالی با لوله پلی اتیلن به قطر 1600 و بطول 620 متر در حال اجرا میباشدو با توجه به قطر قابل توجه لوله ها به جهت عدم ریزش كانال در هنگام حفر تونل ابتدا سازه حفاظت موقت اجرا می گردد و سپس عملیات لوله گذاری و پوشش روی لوله انجام می شود

متقی در پایان تصریح کرد : یكی از دلایل انتخاب این مسیر ، یعنی خیابان گلبار تا تونل نواب ، دور نمودن كانال آبهای سطحی از محدوده تونل توحید و بالابردن ضریب ایمنی تونل و همچنین كوتاهی طول مسیر و كاهش هزینه میباشد.

چهارشنبه 4/12/1395 - 14:40
ایرانگردی

 

 

 

 

 

 

رئیس ستاد پیشگیری و مدیریت بحران منطقه21 از برپایی مانور سراسری"مدرسه آماده" در 45 مدرسه منتخب این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، هادی اسماعیلی رئیس ستاد پیشگیری و مدیریت بحران این منطقه ضمن اعلام خبر فوق گفت: با توجه به ویژگی های جغرافیایی شهر تهران در حوزه مخاطرات طبیعی و شهری، سازمان مدیریت بحران شهر تهران با همکاری و مشارکت مستقیم اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، اقدام به تدوین و برنامه ریزی اجرای طرح "مدرسه آماده"کرده و طبق هماهنگی های به عمل آمده فی مابین سازمان آموزش و پرورش و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مانور سراسری "مدرسه آماده" همزمان در 1000 مدرسه شهر تهران و 45 مدرسه در سطح منطقه 21 و به صورت ویژه در مدرسه محمد رسول الله (ص) برپا شد.

وی در ادامه در تشریح بیشتر این مانور سراسری افزود: آمادگی در برابر حوادث، آموزش پرسنل و دانش‌آموزان مدرسه و اطلاع رسانی به خانواده های آنها، از طریق طرح "مدرسه آماده" می تواند تغییرات قابل توجهی در ارتقاء سطح آگاهی و انگیزه، اجرای اقدامات كاهش خطر‌پذیری در سطح جامعه داشته باشد، در همین راستا در منطقه21 مانور سراسری "مدرسه آماده" به صورت ویژه در مدرسه محمد رسول الله (ص) با پایش آنلاین از طریق مركز اصلی فرماندهی این مانور سراسری برپا شده و با موفقیت به انجام رسید.

رئیس ستاد پیشگیری و مدیریت بحران منطقه 21 در تبیین هدف نهایی برگزاری مانور سراسری "مدرسه آماده" که همان ارتقاء سطح آمادگی مدارس در برابر حوادث و آموزش دانش آموزان و معلمان است، تاکید کرد: این مانور با هدف آگاهی از مخاطرات و توانمندسازی در پیشگیری و مقابله برگزار شده و نمایندگان و اولیای مدارس آماده همراه دانش آموزان به تمرین کنترل استرس، اقدام سریع، پناهگیری، بررسی شریان های حیاتی، اطفاء حریق، امداد و نجات مصدومان و تخلیه امن اضطراری و برپایی چادر اسکان پرداختند.

اسماعیلی در پایان خاطرنشان کرد: طرح "مدرسه آماده" در سه مرحله ی آموزش پرسنل و تشکیل گروه مدیریت بحران؛ کاهش مخاطرات و تجهیز مدارس و آموزش دانش آموزان و والدین تعریف شده است.

 


 

 

چهارشنبه 4/12/1395 - 14:36
ایرانگردی


 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در نخستین همایش ملی بهبود سیستم های مدیریت شهری اظهار داشت: اولین آثار بهبود در سیستم‌های مدیریت شهری را می بایست در تلفیق بهینه امکانات دولت مرکزی، دولت محلی و مدیریت شهری رصد کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، عباداله فتح اللهی ضمن حضور در نخستین همایش ملی بهبود در سیستم‌های مدیریت شهری به ایراد سخنرانی پرداخت و الگوی مدیریت هماهنگ نوسازی را به عنوان مدلی موفق در بهبود سیستم های مدیریت شهری تشریح کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این همایش که با هدف ترویج فرهنگ بهبود مستمر و مدیریت جهادی در سیستم‌ های مدیریت شهری، تعمیق دانش بهبود مدیریت سیستم‌ های مدیریت شهری، به اشتراک گذاری تجربیات موفق و ناموفق در حوزه بهبود سیستم‌ های مدیریت شهری، تسهیل ارتباط مراکز دانشگاه و علمی- پژوهشی با سازمان‌ های فعال در حوزه مدیریت شهری و ایجاد بستر تعامل و هم‌افزایی بین سازمان‌های فعال در حوزه مدیریت شهری برگزار شد، تصریح کرد: برای رفع نقصان های موجود در حوزه نوسازی بافت های فرسوده کشور نیاز به همت، جهاد، تلاش، دانش، برنامه ریزی و عزم عمومی وجود دارد.

فتح اللهی با اشاره به این که شهرداری ها تبدیل به وصول کننده و واریز کننده برای آموزش و پرورش، وزارت کار، بیمه، نظام مهندسی و غیره شده اند، خاطرنشان کرد: در دوران گذشته شهرداری ها 2% مربوط به آموزش و پرورش را اخذ                 می کردند، مدرسه می ساختند و سپس مدرسه را در اختیار آموزش و پرورش قرار می دادند اما در حال حاضر وصول کننده و واریز کننده شده اند، یعنی آثار منفی وصول از شهروندان را شهرداری به دوش می کشد و برکات و ثمرات مدیریت بهینه منابع مذکور نیز جهت رسیدن به شهر مطلوب از حیطه وظایف شهرداری ها خارج است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران اظهار داشت: در قانون عوارضی پیش بینی شده است که به نیابت از مدیریت شهری در خزانه دولت وارد می شود و شهرداری ها نیز مجبور به پیگیری و تلاش خستگی ناپذیر برای مطالبه درصدی از عوارض ذاتی و قانونی مذکور به منظور هزینه کردن درون شهر هستند.

فتح اللهی در این باره افزود: تا زمانی که نقطه اپتیمم تلاقی مدیریت متمرکز و مدیریت محلی تبیین نشود، شاهد این کش و قوس ها خواهیم بود.

دبیر ستاد بازآفرینی کلانشهر تهران با بیان این که اولین آثار بهبود در سیستم‌های مدیریت شهری را می بایست در تلفیق بهینه امکانات دولت مرکزی، دولت محلی و مدیریت شهری رصد کرد، توضیح داد: این نگاه با تدابیر شهردار محترم تهران در حوزه بهسازی، نوسازی و بازآفرینی شهری در ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران شکل گرفته است که با اجرایی شدن نقش مدیریت هماهنگ در این ستاد، شاهد هماهنگی کارآمد و تأثیرگذار میان شهرداری، دولت و کلیه دستگاه های ذی نقش و ذی مدخل در حوزه نوسازی بافت های فرسوده هستیم.

وی با اعلام این مطلب افزود: مدل مدیریت هماهنگ در ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران و سازمان نوسازی شهر تهران می تواند به عنوان یک الگو با اصلاح و نقد به عنوان یک تجربه مورد استفاده و بهره برداری سایر دستگاه ها قرار گیرد.

به گفته فتح اللهی، نوسازی به مجموعه فرآیندهایی اتلاق می شود که باعث ارتقاء کیفیت زندگی و امکان استمرار حیات شهروندان یک محله، بوک، منطقه و شهر شود و دارای مفهوم در هم تنیده اجتماعی، اقتصادی، حقوقی، کالبدی، زیست محیطی و ... است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در تشریح پیچیدگی ها و ابعاد متفاوت فرآیند نوسازی به تأمین هزینه های امرار معاش بخشی از ساکنان بافت های فرسوده از طریق کسب درآمدهای اقتصادی در محل سکونت و مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: همزمان با نوسازی محل سکونت این شهروندان بخشی از درآمدشان نیز از بین می رود، در نتیجه اینجاست که نقش و مسئولیت نهادهای دولتی از جمله وزارت کار، سازمان فنی و حرفه ای و ... جهت ایجاد شغل های ماندگار با درآمد پایدار برای این قشر از ساکنان بافت های فرسوده مشخص می شود.

فتح اللهی با اعلام این که بر مبنای مطالعات و پژوهش های صورت گرفته، بیش از 32 دستگاه اجرایی و دولتی در فرآیندهای نوسازی مسئولیت دارند، یادآور شد: این در هم تنیدگی ها، پیچیدگی ها و ابعاد مختلف نوسازی بافت های فرسوده یکی از ضرورت هایی بود که ما را به سمت ایجاد و ایفای نقش مدیریت هماهنگ در نوسازی هدایت کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران تنظیم روابط داخلی دستگاه های اجرایی دولت با مدیریت محلی؛ شکل گیری سیستم نظارتی مسئول و قانونی که بتواند تنظیمات را رصد کند و پاسخ بگیرد و همچنین باور مدیریت شهری جهت ایجاد و تشکیل نهاد ملی شهری را شاه کلید بهبود سیستم های مدیریت شهری عنوان کرد.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران در خاتمه سخنان خود با بیان این که هر لایحه ای که به مجلس می رود، وزیری برای ارتقاء آن بخش تلاش می کند، اظهار داشت: لایحه ای به مجلس نمی رود که کلان مدیریت شهر را مورد رصد قرار دهد که به نظر من در این فضا، مدیریت شهری دچار مظلومیت تاریخی شده و امید است که این نشست ها و همایش ها بتواند پاسخی برای این مظلومیت تاریخی پیدا کند.  

شایان ذکر است سازمان نوسازی شهر تهران به منظور معرفی آخرین اقدامات، فعالیت ها و دستاوردهای خود با برپایی غرفه در نمایشگاه جانبی نخستین همایش ملی بهبود در سیستم‌های مدیریت شهری حضور یافت و تجربیات و اطلاعات لازم را به عموم مراجعین و شرکت کنندگان در این نمایشگاه ارائه کرد.

 

چهارشنبه 4/12/1395 - 14:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته