• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1267
تعداد نظرات : 1077
زمان آخرین مطلب : 5611روز قبل
دعا و زیارت
6 لغزش و گریز از میدان جهاد:
در مقام تشویق به جهاد و پیكار در راه خدا فرمود:
...لقد حملتكم على الطریق الواضح التى لا یهلك علیها الا هالك، من استقام فالى الجنة، و من زل فالى النار . نهج، فیض، خ 118، صبحى، خ 119.
((...من شما را بر راهى روشن جهاد در راه خدا فرا خوانده‏ام كه در برابر آن، تنها كسى به هلاكت مى‏رسد كه به سبب سرشت فساد آلود خود اهل هلاكت باشد، كسى كه در میدان جهاد استقامت داشته باشد به بهشت مى‏رود، و كسى كه در این راه بلغزد به دوزخ مى‏رود.))
و در مقام آموزش جنگیدن به یارانش كه گویا آن را در لیلةالهریر و یا آغاز جنگ صفین بیان كرده است، از جمله فرمود:
...فعاودا الكر، واستحیوا من الفر فانه عار فى الأعقاب و نار یوم الحساب... نهج، فیض، خ 65، صبحى، خ 66.
((...پس بر دشمن یورش پى در پى ببرید، و از گریختن از میدان جهاد شرم نمایید، كه گریز از میدان جهاد براى نسل آینده تان ننگ را، و براى روز حسابتان آتش دوزخ را در پى خواهد داشت...))
7 خشم:
در آن هنگام كه عبدالله بن عباس را به عنوان جانشین و كار گزار خود در بصره منصوب كرد به او نوشت:
سع منع الناس بوجهك و مجلسك و حكمك و ایاك والغضب فانه طیرة من الشیطان. و اعلم أن ما قربك من الله یباعدك من النار، و ما باعدك یباعدك من الله یقربك من النار . نهج، فیض و صبحى، نامه 76.
((با مردم به هنگام روبرو شدن و نشستن و داورى كردن به نیكى برخورد كن با آنان گشاده روى و خوش برخورد و همنشین خوبى باشد و به هنگام داورى در اختلافات در میان آنان از حق دورى مگزین و به داد و عدل داورى كن. و از خشم بر مردم بپرهیز! كه آن خشم گونه‏اى از سبك مغزى و ره آوردى از شیطان است، و بدان كه آنچه تو را به خداوند نزدیك گرداند تو را از آتش دوزخ دور، و آنچه تو را از خداوند دور گرداند به آتش دوزخ نزدیك مى‏گرداند.))
8 انكار حقانیت ائمه علیه‏السلام
پیش از این درباره ویژگى‏هاى بهشتیان از امام علیه‏السلام نقل شد كه تنها كسانى در بهشت داخل مى‏شوند كه امامان معصوم علیه‏السلام را بشناسند و امامان علیه‏السلام نیز آنان را بشناسند،در ادامه آن سخن فرمود:
...و لا یدخل النار الا من أنكرهم و أنكروه... نهج، فیض و صبحى، نامه 152.
((و در دوزخ داخل نمى‏شود جز كسى كه آنان امام معصوم را به عنوان پیشوایان بر حق مسلمانان و جانشینان پاك پیامبر اسلام باور نداشته، و امامان نیز او را به عنوان انسان مؤمن و مسلمان درستكار پذیرا نباشند...))
از این سخن به دست مى‏آید كه دوزخ تنها جایگاه كسانى است كه امامان معصوم علیه‏السلام را به عنوان پیشوایان بر حق و جانشینان واقعى پیامبر اسلام صلى الله علیه و آله باور نداشته باشند و آنانكه امامان معصوم علیه‏السلام را باور داشته و بر این باور آنگونه باشند كه امامان علیه‏السلام نیز آنان را تصدیق نموده و بپذیرند در دوزخ داخل نمى‏شوند.
پاسخ به یك پرسش:
در اینجا این پرسش به ذهن مى‏آید كه آیا تنها باور داشتن براى نجات از دوزخ كفایت مى‏كند؟ ظاهر سخن امام علیه‏السلام با چشم پوشى از سخنان دیگر آن حضرت چنین است. ولى به همانگونه كه در آیات قرآن، آیه‏اى تفسیر آیه‏اى دیگر واقع مى‏شود، سخنان امام على علیه‏السلام نیز، تفسیر سخن دیگر آن حضرت واقع مى‏شود، از این رو براى پاسخ به پرسش مزبور باید سخنان دیگر على علیه‏السلام را از نگاه خود بگذرانیم، سخنانى كه در آن ویژگى‏هاى دیگر اهل دوزخ بیان گردیده است، چنانكه توجه به سخنانى كه براى ویژگى‏هاى بهشتیان بیان گردیده بود نیز براى یافتن پاسخ درست مؤثر است.
از این رو با توجه به مجموعه ویژگى‏ها و اوصاف بهشتیان و دوزخیان كه بیان گردیده است، مى‏توانیم بگوییم كه انسان معتقد به امامان معصوم علیه‏السلام كسى است كه در میدان عمل نیز به گونه‏اى باشد كه امامان علیه‏السلام او را به عنوان شیعه و پیرو واقعى مورد پذیرش و قبول خود قرار بدهند، و به دیگر سخن: سیره عملى او به میزان تواناییش سیره عملى امامان علیه‏السلام باشد. البته موضوع شفاعت شافعان در مورد برخى از گناهان با حفظ باور و اعتقاد به حقانیت امامان علیه‏السلام را نمى‏توان از نظر دور نگه داشت. كه البته آن هم خود داراى شرایطى است كه از موضوع بحث ما در این كتاب بیرون بوده و نیازمند بررسى مستقل و جداگانه است.
9 دشمنى با بندگان خدا:
ستم بر بندگان خداوند در آیین اسلام، بسیار ناپسند بوده و خداوند انسان ستمگر را در روز قیامت به دوزخ گرفتار مى‏نماید، چه اینكه آن ستمگر خداوند را باور داشته و خود را پیرو آیینى همانند آیین اسلام بداند، و چه منكر بوده و آیینى را پایبند نباشد، كه اینك به فرازهایى از سخنان على علیه‏السلام در این باره توجه مى‏نمایید:
بئس الزاد الى المعاد العدوان على العباد . نهج، فیض، حكمت 212، صبحى، حكمت 121.
((بدترین توشه براى روز رستاخیز، دشمنى و ستم بر بندگان خدا است.))
و لئن أمهل الله الظالم فلن یفوت أخذه و هو له بالمرصاد... نهج، فیض، خ 96، صبحى، خ 97.
((و اگر خداوند انسان ستمگر را مهلت دهد، هرگز از كیفر او دست بر نخواهد داشت و او خداوند در كمینگاهش قرار دارد...))
10 گناه پیشگى:
هر انسانى در زندگى دنیاى خود هدفى را برگزیده و براى رسیدن به آن در میدان مسابقه قرار مى‏گیرد، ولى برخى از انسان‏ها هدف را نادرست برگزیده و سراب را به جاى آب، و هواى نفس را به جاى خدا مقصود خود پنداشته‏اند، از این رو گناهكاران كه با ارتكاب گناه، قصد بهره‏مند شدن از نعمت‏ها را به هر گونه كه بخواهند در سر مى‏پرورانند، در وادى سراب گام برداشته و هواى نفس خود را خداى خویش مى‏پندارند، و آنگاه كه به سراى دیگر رهسپار گردند، جایگاهشان در دوزخ خواهد بود، چنانكه امام علیه‏السلام فرمود:
...والنار غایة المفرطین... نهج، فیض، خ 156، صبحى، خ 157.
((...و آتش دوزخ، پایان مقصد حقیقى كسانى است كه در دنیا راه افراطگناه را در پیش گرفته‏اند و آنچه را كه نباید انجام بدهند، انجام مى‏دهند ...))
البته هر انسان معمولى غیر از معصومین علیه‏السلام در زندگى خود احیانا دچار گناهانى مى‏شود، و مقصود على علیه‏السلام این نیست كه همه گناهكاران به آتش دوزخ مى‏افتند، بلكه بسیارى از گناهان به توبه واقعى از میان رفته و انسان گناهكار از آن گناه پاك مى‏شود و برخى از گناهكاران با شایستگى‏هایى كه دارند در روز قیامت مورد شفاعت شافعان قرار مى‏گیرند.
بنابراین مقصود امام علیه‏السلام از كلمه ((مفرطین)) آن گناهكارانى است كه در اثر گناهان بسیار، شایستگى توبه و شفاعت را از دست داده‏اند، گناهكارانى كه از انجام گناه باكى نداشته، و به آسانى آن را مرتكب مى‏شوند، و از ارتكاب آن دچار احساس ندامت نشده و توبه نمى‏نمایند و بر گناه خود اصرار مى‏ورزند.
جمعه 28/10/1386 - 19:28
دعا و زیارت
ویژگیهاى روحى 
سرورمان عباس ( علیه السّلام ) دنیایى از فضایل و نیكى بود. هر صفتنیك و گرایش والا را كه بتوان تصور كرد، جزء ذاتیات او بود و همین افتخار او را بسكه زاده امیرالمؤ منین ( علیه السّلام ) داراى تمامى فضایل دنیا بود. ابوالفضلهمه فضیلتها و صفات پدر را به ارث برد تا آنكه نزد مسلمانان سَمبل هر فضیلتى و نمادهر ارزشى والا گشت .
در اینجا به اختصار برخى صفات حضرت را یاد مى كنیم
:
1 شجاعت

دلیرى و شجاعت ، گویاترین نشانمردانگى است ؛ زیرا نشانه قوت و استوارى و ایستادگى در برابر حوادث مى باشد. ابوالفضل این صفت والا را از پدرش كه شجاعترین انسان هستى است و داییهایش كه ازدلاوران نامدار عرب بودند و در میان سایر قبایل بدین صفت مشهور بودند، به ارث بردهبود.
ابوالفضل دنیایى از قهرمانیها بود و آنگونه كه مورخان گفته اند در جنگهاىهمراه پدرش هرگز ترسى به خود راه نداد. روز عاشورا نیز آنچنان شجاعتى از خود نشانداد كه زبانزد تاریخ گشت . ابوالفضل در این روز كه از حماسى ترین روزهاى تاریخاسلام است ، در برابر انبوه دشمنان كه دشت را پر كرده بودند آنقدر دلاورى نشان دادكه شجاعان قوم را متزلزل و عامه سپاهیان را هراسان كرد و زمین ، زیر پایشان لرزید ومرگ بر آنان سایه افكند تا آنجا كه به حضرتش پیشنهاد فرماندهى كل سپاه را در صورتكناره گیرى از یارى برادرش دادند. لیكن عباس بر آن تمسخر زد و بر ایمان و عقیده اشو دفاع از آرمان مقدسش افزوده شد
.
شجاعت و دلاورى حضرت عباس ( علیه السّلام ) درروز عاشورا براى به دست آوردن سودى مادى از این زندگى نبود، بلكه دفاع ازمقدّسّترین آرمانهاى مجسم در نهضت برادرش سیدالشهداء بزرگترین مدافع حقوق محرومان وستمدیدگان به شمار مى رفت
.
باشاعران

شاعران از شجاعت، دلیرى ، رادمردى حضرت و شكستى كه یك تنه به سپاه اموى وارد كرد، همواره در شگفتبوده اند و شیفته شخصیت والاى او گشته اند. براى مثال ، شمارى از آنان را كه در اینباب داد سخن داده اند مى آوریم .
الف سید جعفر حلى :

شاعر علوىسید جعفر حلىدر قصیده درخشان خود، ترس و هراس ‍ سپاه اموى از پیكارهاى حضرت را چنین تصویر مىكند:
از شیر كارآزموده نبردها، بر سپاهیان اموى ، عذابفرو ریخت . جز هجوم شیرى خشمگین و غرّان كه خواسته اش را نیك آشكار كرده بود، چیزىآنان را هراسان نكرد. ترس از مرگ ، چهره هاى آنان را اندوهگین كرده بود. اما عباسدر آن میانه خندان بود
.
میمنه و میسره سپاه را درهم مى ریخت ، آنان را درهم مىكوفت و سرهایشان را درو مى كرد. دلاورى به او حمله نمى كرد مگر آنكه مى گریخت و سرش، پیشاپیش او حركت مى كرد. اسبان را چنان با نیزه اش رنگ آمیزى كرد كه سیاه وسپیدشان یكسان شدند. بر شكارش خشمناكانه هجوم نمى آورد مگر آنكه بلاى محتوم را براو سرازیر مى كرد. پیشروى او رنگى از درنگ و هراس ‍ داشت ، گویى براى تسلیم پیش مىرود. قهرمانى كه شجاعت را از پدرش به ارث برد و بدان ، دماغ پرباد گمراه زادگان رابه خاك مالید

مى بینید چگونهحلىهراس فراگیر امویان را از هجوم قمربنى هاشم ، قهرمان اسلاموصف مى كند و آشفتگى صفوف آنان را تصویر مى نماید.
عباس با قلبى آرام و چهره اىخندان به لشكر دشمن مى تازد و از كشته ، پشته مى سازد و اسبان آنان را با خونشانرنگین مى كند. تا جایى كه مى دانیم هرگز كسى شجاعت و دلیرى را چنین ترسیم نكرده استو بدون گزافگویى ، عباس همانگونه كه مورخان نوشته اند خسارتهاى سنگینى به اهل كوفهوارد كرد
.
سید جعفر حلىهمچنان دروصف شجاعت ابوالفضل ، داد سخن مى دهد و مى گوید
:
قهرمانىكه هنگام سوار شدن بر اسب بزرگ ، گویى كوهى سرافراز، بر اسب نشسته است و شگفتا كهاسبى ، چنین كوهى را خوب تحمل مى كند و رهوار مى تازد! سوگند به برق شمشیرش و من جزبه آذرخش آسمانى ، سوگند نمى خورم اگر شهادت او مقدّر نبود، با شمشیرش هستى را مىزدود؛ لیكن این خداوند است كه هرچه اراده كند، مقدر مى سازد و بر آن حكم مىراند

تیغ ابوالفضلصاعقه اى ویرانگر بود كه بركوفیان فرود آمد و اگر قضاى الهى نبود، آنان را از صفحهروزگار محو مى كرد.
ب كاشف الغطاء:

اماممحمد كاشف الغطاء)) شیفته شجاعت ابوالفضل شدهو طى قصیده درخشانى او را چنین مى ستاید:
هنگامى كه عباسخندان به رزمگاه پا مى گذاشت ، چهره هاى امویان را هراس از مرگ ، دژم (اندوهگین( مى كرد
.
به مرگ آورى ، آگاه بود و شمشیرش كارآزمودگان را از پا درمىآورد
.
وقتى كه تیرگى و سختى جنگ ، چون شبى تاریك به اوج مى رسید، مرگبارترین روزدشمنانش آغاز مى شد

هراس از ابوالفضلچهره هاى امویان را تیره كرده ، زیرا سرهاى قهرمانان آنان را درو كرد و روحیه آنانرا درهم شكست و بارانى از عذاب بر آنان فروبارید.
ج فرطوسى :

شاعر دلباخته اهل بیت ، شیخعبدالمنعم فرطوسىنور به قبرش ببارد در حماسه جاویدان خود، دلیرى و شجاعتابوالفضل در میدان نبرد را چنین مى ستاید:
در هر هجومى درجهاد، كوه است و در استوارى هنگام رویارویى كوهى است . تمامى گُردى و عزت پدرش علىدر او ریشه دواند و بارور گشت . در هر دلى و جانى ، نقشى از خود به یادگار گذاشته ودر هر دیدار، هراسى در روان دشمن افكنده است

سپس همو،شكستهاى سنگین سپاه اموى به وسیله ابوالفضل را چنین ترسیم مى كند:
چون پرچمى برفراز دژى ، بر پشت اسب خود نشست و در تیرگى چون شب جنگ، ماهوار درخشید. دلهاى دلاوران از دیدن هیبت او فرو ریخت و چون هوا از پهلوهایشانبه درآمد و بدنهاى درهم شكسته شان بر زمین افتاد در حالى كه سرهایشان پرّان بود واو انبوه لشكریان را با ید بیضاى خود به سوى مرگ مى راند

شجاعت و دلاورى ابوالفضل ، شاعران بزرگ راشیفته خود كرد و ضرب المثل تاریخ گشت .
آنچه بر اهمیت این شجاعت مى افزایدللّهبودن آن است . حضرت ، شجاعت خود را درراه یارى حق و دفاع از آرمانهاى والاى اسلام به كار گرفت و هرگز دربند دستاوردهاىمادى زندگى زودگذر نبود
.
2 ایمان بهخدا

قوت ایمان به خدا واستوارى در آن ، یكى از بارزترین و بنیادى ترین ویژگیهاى ابوالفضل بود. حضرت دردامان ایمان ، مركز تقوا و آموزشگاه خداپرستى و خداخواهى ، تربیت یافت و پدرش ،پیشواى موحّدان و سرور متقیان ، جانش را با جوهر ایمان و توحید حقیقى پرورش داد وتغذیه كرد. پدر، او را با ایمان مبتنى بر آگاهى و تعمّق در حقایق هستى و رازهاىطبیعت ، تغذیه نمود؛ ایمانى كه خود چنین وصفش كرده بود:
اگر پرده ها برایم كنار زده شوند، بر یقینم افزوده نخواهد شد

این ایمان ژرف و ریشه دار با ذرّات وجود حضرت عباس عجین شد واو را به یكى از بزرگان تقوا و توحید بدل ساخت . و بر اثر همین ایمان پایدار و عظیمبود كه ایشان ، خود، برادران و شمارى از فرزندانش را در راه خدا و تنها براى خداقربانى كرد.
عباس ( علیه السّلام ) با دلاورى به دفاع از دین خدا و حمایت ازعقاید اسلامى كه در آستانه تحریف شدن و نابودى در زمان حكومت امویان قرار گرفتهبود، برخاست و در این كار فقط خداوند و رضاى حق و جایگاه اخروى را مد نظر داشت
.
3 خویشتندارى

یكى دیگر از صفات برجسته ابوالفضل) علیه السّلام ) عزّت نفس و خویشتندارى بود. حضرت از زندگى خفت بار زیر سایه حكومتاموى ابا داشت ؛ حكومتى كه بندگان خدا را برده خود و اموال بیت المال را دارایىشخصى كرده بود و به دنبال برادرش ، پدر آزادگان كه صلاى عزّت و كرامت در داده بود ومرگ زیر سایه هاى نیزه ها را سعادت و زندگى با ظالمان را اندوهبار اعلام كرده بود،دست به قیامى خونین زد و به میدان نبرد و جهاد پا گذاشت .
ابوالفضل ( علیهالسّلام ) در روز عاشورا عزّت نفس و خویشتندارى را با تمام ابعاد و آفاقش مجسم ساخت . امویان او را به شرط كناره گیرى از برادرش ، وعده فرماندهى كل قوا دادند، لیكنحضرت بر آنان تمسخر زد و فرماندهى سپاه آنان را لگدمال كرد و با شوق و اخلاص ، بهسوى آوردگاه شتافت و در راه دفاع از حرّیت ، دین و آزادگى خود، كُندآوران را به خاكانداخت و سرها را درو كرد
.
4 صبر

یكى از ویژگیهاىابوالفضل ( علیه السّلام ) شكیبایى و بردبارى در برابر حوادث تلخ و دشوار بود. مصایبى كه در روز عاشورا بر سر حضرت آمد، كوهها را مى گداخت ، لیكن ایشان همچناناستوار بودند و كمترین سخنى دالّ بر دردمندى بر زبان نیاوردند. حضرت همچون برادرش ،سیدالشهداء كه صبرش ‍ از صلابت و سنگینى كوههاى سر به فلك كشیده ، بیش بود و بهپیروى از امامش ، خود و اراده اش را تسلیم پروردگار بزرگ كرد و هرچه را بر خود وخاندانش نازل شد با چشم رضامندى نگریست . حضرت ابوالفضل ، ستارگان تابناك و اصحابباوفا را مى دید كه بر دشت سوزان كربلا چون قربانیها به خون تپیده اند و آفتاب ،آنان را مى گدازد، مویه و فریاد كودكان را مى شنید كه بانگالعطشسر داده اند، نوحه بانوان حرم وحى بركشتگان خود را مى شنید، تنهایى برادرش ، سیدالشهداء را در میان كركسهاى كوفه ومزدوران ابن مرجانه كه براى كشتنش بر یكدیگر پیشى مى گرفتند تا به رهبرشان نزدیكشوند، مى دید. آرى ، همه این حوادث سنگین را مى دید، لیكن امر خود را به خداى متعالواگذار كرده بود و بدون كمترین تزلزلى پاداش را از پروردگارش ‍ درخواست مىكرد.
5 وفادارى

یكى دیگر از صفات ابوالفضل كه ازبرترین و برجسته ترین صفات است ،وفادارىاست . حضرت در این صفت ، گوى سبقت از همگان ربود و ركوردى جاودانىبرجاى گذاشت و به بالاترین حد آن رسید. نمونه هاى وفادارى حضرت را در اینجا مىآوریم .
الف وفادارى به دین :

ابوالفضل العباس) علیه السّلام ) از وفادارترین كسان به دین خود بود و بشدت از آن دفاع كرد. هنگامىكه اسلام در خطر نابودى قرار گرفت و دشمنان كمر بسته آن امویان با تمام وجود بهانكار آن برخاستند و شبانه روز محو آن را وجهه نظر خود قرار دادند و با آن جنگیدند،ابوالفضل به رزمگاه پاگذاشت و در راه دین خود، مخلصانه جهاد كرد تا آنكه كلمه توحیددر زمین برقرار باشد و در آرمانهاى اعتقادیش دستانش قطع گشت و به خون خوددرغلتید.
ب وفادارى به امت :

سرور ما حضرت عباس) علیه السّلام ) مى دید كه امت اسلامى در زیر كابوس تیره امویان دست و پا مى زند وزندگى مرگبار سراسر ذلت و خوارى را سپرى مى كند. گروهى از مجرمان اموى سرنوشت آنانرا در دست گرفته ، ثروتهاى آنان را به باد مى دهند، با مقدرات آنان بازى مى كنند وحتى یكى از سپاسگزاران اموى با وقاحت و بدون شرم و حیا اعلام مى كند كهمنطقه سواد؛ باغستان قریش استو چهاهانتى به امت بیش از این .
در برابر وضعیت طاقت فرسا، ابوالفضل وفادارى به امترا در قیام دید. پس همراه با برادرش و گروهى از رادمردان اهل بیت و آزادگان دلباختهآنان بپاخاست و شعار آزادى از یوغ بندگى امویان را سر داد و رهایى امت اسلامى ازبردگى آنان را هدف خود كرد و جهادى مقدّس براى بازگرداندن زندگى كریمانه براى آنانرا آغاز كرد و در راه این هدف والا، خود و تمامى بپاخاستگان به شهادت رسیدند. پسكدام وفادارى به امت مثل این وفادارى است ؟
!
ج وفادارى بهوطن :

سرزمین اسلامى در گرداب محنت و رنجهاى توانفرسا در ایام حكومتامویان ، غوطه ور بود. استقلال و كرامت خود را از دست داده بود و به باغستانى براىامویان ، سرمایه داران قریش و دیگر مزدوران بدل گشته بود.
تهیدستى و فقر، همهگیر و مصلحان و آزادگان خوار شده بودند و مجالى براى آزادى فكر و نظر نمانده بود. حضرت عباس تحت رهبرى برادرش ‍ سیدالشهداء براى درهم شكستن این حكومت سیاه و فروپاشىپایه هاى آن ، قیام كرد و بر اثر فداكاریهاى آنان بود كه طومار حكومت اموى پس ازچندى درهم پیچیده شد؛ در حقیقت بزرگترین وفادارى به وطن اسلامى همین است
.
د وفادارى به برادر:

ابوالفضل پیمانى را كه با خداوند براىحفظ بیعت خود با برادرش ریحانه رسول خدا( صلّى اللّه علیه و آله ) و اولین مدافعحقوق مظلومان و محرومان بسته بود، بدان وفادار ماند. مردمان در طول تاریخ مانند اینوفادارى در حق برادر را ندیده اند و قطعاً زیباتر از این وفادارى در كارنامه وفاىانسانى به ثبت نرسیده است ؛ وفاداریى كه هر آزاده شریفى را به خود جذب مىكند.
6 قوّت اراده

استوارى وقدرت ارادهاز مهمترین و بارزترین صفات بزرگان جاوید تاریخاست كه در كار خود موفق بوده اند؛ زیرا محال است افراد سست عنصر و ضعیف الارادهبتوانند كمترین هدف اجتماعى را محقق كنند یا كارى سیاسى را به پایانبرند.
ابوالفضل ( علیه السّلام ) در اراده نیرومند و عزم و جزم ، در بالاترینسطح قرار داشت . به اردوگاه حق پیوست و بدون تزلزل یا تردید، پیش رفت و در عرصهتاریخ به عنوان بزرگترین فرمانده بى مانند شناخته شد و اگر این صفت در او نبود،افتخار و جاودانگى در طول تاریخ برایش ثبت نمى شد
.
7 مهربانى

محبت و مهربانى به محرومان و ستمدیدگان بر وجود ابوالفضل مستولى بودو این پدیده به زیباترین شكل خود در كربلا آشكار شد و جلوه كرد؛ سپاه امویان آبشخورفرات را بر اهل بیت بستند تا آنان بر اثر تشنگى بمیرند یا تسلیم گردند. ابوالفضل كهلبهاى خشكیده و چهره هاى رنگ پریده فرزندان برادرش ‍ و دیگر كودكان را از شدت تشنگىدید، قلبش فشرده گشت و از عطوفت و مهربانى دلش آتش گرفت . سپس به مهاجمان حمله كرد،راهى براى خود گشود و براى كودكان آب آورد و آنان را سیراب كرد. در روز دهم محرمنیز بانگالعطشكودكان را شنید، دلشبه درد آمد و مهر به آنان ، او را از جا كند. مشكى برداشت و در میان صفوف به همفشرده دشمنان خدا رفت ، با آنان درآویخت و از فرات دورشان ساخت ، مشتى آب برداشت تاتشنگى خود را برطرف كند، لیكن مهربانى او اجازه نداد قبل از برادر و كودكانش سیرابشود، پس آب را فرو ریخت . حال در تاریخ امتها و ملتها بگردید آیا چنین محبت و رحمتىرا جز در قمر بنى هاشم و افتخار عدنان خواهید یافت ؟!
اینها پاره اى از صفات وفضایل ابوالفضل است كه با داشتن آنها چون پدرش به بالاترین قلّه مجد و كرامت دستیافت .
پنج شنبه 27/10/1386 - 11:58
دعا و زیارت
فضائل زیارت عاشورا; بر حسب آنچه در فرمایش حضرت امام محمّد باقر (علیه السلام)و حضرت صادق (علیه السلام)در روایت علقمه و صفوان است ، بیست و دو امر است:
اوّل: ثواب دوازده هزار حج.
دوم : ثواب هزار هزار جهاد .
سوّم: ثواب دو هزار هزار عمره ; كه همه آنها را با حضرت رسول (صلى الله علیه وآله)و ائمّه اطهار (علیهم السلام)بجا آورده باشد .
چهارم: ثواب مصیبت هر پیامبرى از اوّلین تا آخرین .
پنجم :ثواب مصیبت هر رسولى  .
ششم: ثواب مصیبت هر وصیّى تا روز قیامت  .
هقتم:ثواب مصیبت هر صدّیقى تا روز قیامت  .
هشتم: ثواب هر شهیدى تا روز قیامت  .
نهم: بلندى مقام او صد هزار هزار درجه .
دهم: نوشته شدن هزار هزار حسنه .
یازدهم: محو شدن هزار هزار گناه .
دوازدهم: رسیدن به درجه شهداى با آنحضرت تا حدّى كه به هیئت آنها محشور شود  ، و در مقامات آنها داخل شود .
سیزدهم: ثواب زیارت هر پیامبرى.
چهاردهم: ثواب زیارت هر رسولى .
پانزدهم: ثواب زیارت هر كسیكه زیارت نموده است آنحضرت را از آن روزى كه شهید شده اند .
شانزدهم: جواب سلام از آنحضرت (علیه السلام) بجهت قبولى زیارت او .
هفدهم: قضاء و بر آورده شدن حوائج هرقدر و هرچند بزرگ باشد .
هجدهم: سرور قلب بر وجه دوام و همیشگى و روشنى چشم بواسطه رسیدن به آنچه طالب باشد .
نوزدهم: فوز به بهشت  .
بیستم: سلامتى از آتش .
بیست و یكم: قبول شدن شفاعت او براى هر كس كه از خویش و بیگانه ، گرچه مستحق آتش جهنّم باشند ، جز دشمنان اهلبیت (علیهم السلام) .
بیست و دوّم: ضمانت مؤكّده از حضرت صادق (علیه السلام) و از حضرت امام محمّد باقر (علیه السلام) و از حضرت امام زین العابدین (علیه السلام) و از حضرت ابى عبدالله (علیه السلام)و از حضرت مجتبى (علیه السلام)و از حضرت امیرالمؤمنین (علیه السلام) و از حضرت رسول (صلى الله علیه وآله)و از جبرئیل (علیه السلام) و از حضرت احدیّت جلّ شأنه در حقّ زائر به این زیارت آنكه زیارت او مقبول و سعى او مشكور ، یعنى كه هیچ مانعى سبب ردّ آن نشود.
 
 
چهارشنبه 26/10/1386 - 20:6
اخبار

متخصصان امنیت رایانه نسبت به حمله یك ویروس تازه به سیستم عامل "ویندوز" هشدار دادند.

به گزارش ایرنا، شبكه خبری بی‌بی‌سی روز سه‌شنبه اعلام كرد: این ویروس برنامه‌ای را روی رایانه‌ها نصب می‌كند كه می‌تواند اطلاعات بانكی كاربرانی را كه از طریق اینترنت كارهای بانكی خود را انجام می‌دهند، سرقت كند.

در ماه گذشته پنج هزار نفر قربانی این برنامه شده‌اند كه بیشتر آنها در اروپا ساكن بوده‌اند. بیشتر این قربانیان با ورود به پایگاه‌های تله این فرصت را به ویروس داده‌اند تا با استفاده از نقاط ضعف مرورگر شركت مایكروسافت وارد رایانه آنها شود.

متخصصان می‌گویند این ویروس بسیار خطرناك است، چرا كه خود را در اعماق سیستم عامل ویندوز مخفی می‌كند و ردیابی و پیدا كردنش بسیار مشكل است.

این ویروس در رده ویروس‌هایی طبقه‌بندی شده است كه به آنها " روت كیت " (‪ (Rootkit‬گفته می‌شود. روت كیت‌ها بخشی از كدهای مهم در دیسك رایانه را بازنویسی می‌كنند كه به آن " مستر بوت ركورد" (‪ (Master Boot Record‬گفته می شود.

هنگامی كه رایانه‌ای روشن می‌شود، برای گرفتن اطلاعات درباره سیستم عاملی كه باید اجرا كند، به مستربوت ركوردی كه در دیسك ذخیره شده رجوع می‌كند.

"الیا فلوریو" در وب لاگ شركت "سیمانتك" (‪ (Symantec‬كه متخصص در امنیت رایانه‌هاست نوشته است كه اگر كسی بتواند كنترل مستربوت ركورد را در اختیار گیرد، قادر است سیستم عاملی را كه مدیریت رایانه را بر عهده دارد، كنترل كند.

وی همچنین گفت قبل از استفاده همه‌گیر از سیستم عامل ویندوز، بسیاری از ویروس‌ها با استفاده از همین روش به رایانه‌های قربانی حمله می‌كردند.

این ویروس بعد از وارد شدن به رایانه قربانی، معمولا راه را برای نصب شدن برنامه‌های دیگری باز می‌كند و آن برنامه‌ها می‌توانند اطلاعات محرمانه و شخصی كاربران را كه در رایانه‌ها ذخیره شده، به سرقت ببرند.

بیشتر این برنامه‌ها منتظر می‌مانند تا كاربر از طریق اینترنت وارد پایگاه بانك خود شود و نام كاربری و كلمه عبور خود را وارد كند، سپس این برنامه‌ها كه با سیستم اینترنتی بانك آشنایی دارند،اطلاعات كاربران را سرقت می‌كنند.

به نظر می‌رسد یك گروه از برنامه نویسان روسی برنامه این ویروس را نوشته است. تصور می‌شود این گروه، خانواده‌ای از ویروس‌ها را تولید كرده كه تاكنون بر روی دویست هزار رایانه نصب شده‌اند.

این گروه از ویروس نویسان به سرقت اطلاعات بانكی كاربران رایانه‌ها مشهور است.

شركت امنیتی " آی دیفنس" (‪ (IDefence‬اعلام كرد ویروس " مبروت " حدود چهار ماه پیش كشف شد، اما اولین حمله‌های این ویروس یك ماه پیش گزارش شده است.

بین ‪ ۲۱‬آذر تا ‪ ۱۷‬دی ماه سال جاری، آی دیفنس بیش از پنج هزار رایانه آلوده به این ویروس را شناسایی كرده است.

بررسی مبروت نشان داده كه این ویروس از گوشه پنهان خود در "مستر بوت ركورد" به عنوان پایگاه استفاده می‌كند تا اگر برنامه‌هایی كه از طریق این ویروس به رایانه وارد شده‌اند، ردگیری و از رایانه پاك شوند، دوباره آنها را بر روی رایانه نصب كنند.

برنامه‌ای كه با كمك مبروت وارد رایانه می‌شود و اطلاعات بانكی كاربران را به سرقت می‌برد، توسط نرم افزارهای ویروس یاب در رایانه‌ها قابل شناسایی است، اما در زمان حاضر تنها تعداد اندكی از برنامه‌های ویروس یاب تجاری قادر به شناسایی مبروت هستند.

تا زمانی كه رایانه روشن است نمی‌توان مبروت را از بین برد. یك شركت مستقل امنیت سیستم‌های رایانه‌ای به نام "جی.ام.ای.آر" (‪ (GMER‬برنامه‌ای تولید كرده كه می‌تواند این برنامه را شناسایی و از روی رایانه پاك كند.

رایانه‌هایی كه از سیستم‌های عامل "ویندوز ایكس پی"، "ویندوز ویستا"، "ویندوز سرور ‪ "۲۰۰۳‬و "ویندوز ‪ "۲۰۰۰‬استفاده می‌كنند و سیستم‌های امنیتی آنها به روز نیست، نسبت به این ویروس آسیب پذیر هستند.

سه شنبه 25/10/1386 - 20:58
دعا و زیارت
1- لغزش‏ها:
...ألا و ان الخطایا یا خیل شمس حمل علیها أهلها، و خلعت لجمها، فتقحمت بهم فى النار... - نهج، فیض، و صبحى، خ 16.

((...آگاه باشید كه خطاها بى‏تقوایى‏ها همانند اسبان سركش لجام گسیخته‏اى مى‏باشد كه صاحبان آنها بى‏تقوایان بر آنها سوار گردیده و همراه آنها در آتش دوزخ فرو افتند...))
2- اهمیت ندادن به نماز:
تعاهدوا أمر الصلوة، و حافظوا علیها، و استكثروا، و تقربوا بها فانها ((كانت على المؤمنین كتابا موقوتا))، ألا تسمعون الى جواب أهل النار حین سئلوا ((ما سلككم فى سقر؟ قالوا: لم نك من المصلین)) سورة المدثر /42 و 43 و انها لتحت الذنوب حت الورق و تطلقها باطلاق الربق... - نهج، فیض، خ 190، صبحى، خ 199.
((نماز را رعایت، و بر آن محافظت نمایید و آن را بسیار به جا آورید، و به وسیله آن به خداوند نزدیك گردید، كه آن براى مومنان در هنگام مخصوصى واجب گردیده است، آیا پاسخ دوزخیان را نمى‏شنوید در آن هنگام كه از آنان پرسش مى‏شود: (چه چیز شما را به دوزخ كشانیده است؟ مى‏گویند: ما از نماز گزاران نبوده‏ایم)، به راستى كه نماز گناهان را مى‏ریزد، همانند ریخته شدن برگ درخت، و نماز انسان را از كیفر گناه رها مى‏گرداند همانند رها شدن زنجیر از گردن انسان به زنجیر بسته شده...))
3- نپرداختن زكات:
...ثم ان الزكاة جعلت مع الصلوة قربانا لأهل الاسلام، فمن أعطاها طیب النفس بها، فانها تجعل له كفارة، و من النار حجازا حجابا و وقایة... - همان.
((...سپس پرداخت زكات اموال همراه با نماز براى مسلمانان به عنوان وسیله و ابراز نزدیك شدن انسان به خداوند قرار داده شده است، پس هر كه به میل و رغبت آن را بپردازد، سبب كفاره گناهان و مانع و نگهدارنده انسان در برابر دوزخ مى‏شود...))
4- خیانت در امانت:
...ثم أداء الأمانة، فقد خاب من لیس من أهلها... - همان.
((...سپس اداى امانت است، پس آنكه اهل آن امانت نباشد، زیان نموده است...))
...و من استهان بالأمانة، و رتع فى الخیانة، و لم ینزه نفسه و دینه عنها، فقد أحل أخل بنفسه الذل و الخزى فى الدنیا، و هو فى الأخرة أذل و أخزى و ان أعظم الخیانة خیانة الامة و أفظع الغش غش الأئمة . - نهج، فیض و صبحى، نامه 26.
((...و هر كه امانت را سبك بشمارد و همانند چهارپایان چراگاه خود را در وادى خیانت قرار بدهد، و خود و آیین خود را از آن پاك نگرداند، در دنیا خود را خوار زبون و پست و رسوا گردانیده و در روز واپسین خوارتر و رسواتر خواهد بود، و به راستى كه بزرگترین خیانت، خیانت به امت، و زشت‏ترین دغلكارى، دغلكارى زمامداران است.))
امام علیه‏السلام در این نامه، كه آن را براى یكى از كارگزاران نوشته است، دایره امانت را توسعه بخشیده، و پس از بیان نتیجه خیانت در امانت در دنیا و آخرت، بزرگترین امانت براى كارگزاران را امانت امت اسلامى دانسته است. و در نتیجه، خیانت به این امانت را بزرگترین خیانت به شمار آورده است.
5- سركشى و فساد در روى زمین:
...فلما نهضت بالأمر نكثت طائفة و مرقت أخرى و قسط آخرون، كأنهم لم یسمعوا كلام الله، حیث یقول: ((تلك الدار الاخرة نجعلها للذین لا یریدون علوا فى الأرض و لا فسادا و العاقبة للمتقین.)) سورة القصص/38بلى و الله لقد سمعوها و وعوها، ولكنهم حلیت الدنیا فى أعینهم و راقهم زبرجها... - نهج، خ 3(شقشقیه).
((... پس چون به امر خلافت برخاستم گروهى پیمان بیعت خود با مرا شكستند از ناكثین اصحاب جمل شدند كه جنگ جمل را برپا كردند و گروهى دیگر از حق خارج گردیدند از مارقین خوارج شدند كه جنگ نهروان را پدید آوردند و گروهى بر حكومت حق على علیه‏السلام ستم روا داشتنداز قاسطین معاویه و یارانش شدند كه جنگ صفین را برپا كردند گویا آنان این سه گروه سخن خداوند را نشیدند در آنجا كه فرمود: آن سراى آخرت را براى كسانى قرار مى‏دهیم كه در روى زمین نخواهند سركشى كنند و نخواهند فساد پدید آورند و سرانجام نیك از آن پارسایان است. آرى به خداوند سوگند كه این آیه را شنیدند و آن را فهمیدند، ولى دنیا در برابر دیدگان آنان زیبا جلوه كرد، و زیور دنیا آنان را فریب داد...))
این سخن قسمتى از خطبه معروف ((شقشقیه)) است كه امام علیه‏السلام در آن، سه گروه را نام برده و مورد سرزنش قرار داده و آنان را مصداق منفى آیه‏اى از قرآن دانسته است كه خداوند در آن آیه بهشت را ویژه كسانى قرار داده است كه نخواهند در روى زمین سركشى و فساد نمایند، و سه گروه نامبرده با جنگى كه در برابر على علیه‏السلام به راه انداخته بودند از مصادیق سركشى در برابر خداوند و فسادگرى در روى زمین به شمار آمدند و در نتیجه از بهشت محروم گردیده و سرانجام آنان دوزخ خواهد بود.
 
دوشنبه 24/10/1386 - 21:22
اخبار
 
 

ساخت بازی با موضوع حج

كارشناسان نرم‌افزار رایانه‌ای چند كشور اسلامی تلاش دارند كه نخستین بازیرایانه‌ای با موضوع حج را در كنار ساخت فیلم‌های سینمایی در این حوزه وارد بازاركنند.
به ‌گزارش روز شنبه ایرنا از پایگاه سینمای ایران،"عامر بن محمد المطوع" ازاعضای گروه طراحی بازی رایانه‌ای حج، افزود: برنامه ساخت بازی رایانه‌ای حج در قالبیك طرح مشترك و با همكاری مركز تربیتی و اجتماعی و گروهی از برنامه نویسانرایانه‌-ای كشور عربستان ارایه شده است و در آن از حضور كارشناسان برنامه‌هایرایانه‌ای و متخصصان تولید نرم‌افزارهای سرگرم‌كننده در كشورهای اسلامی نیز كمكگرفته خواهد شد.
وی ادامه داد: تولید و ساخت این بازی رایانه‌ای كه به طور حتم مخاطبان بسیارزیادی در میان مسلمانان سراسر دنیا خواهد داشت، نیازمند پشتیبانی مالی قوی است.
" پیش بینی‌ها نشان می‌دهد كه هزینه‌ای بالغ بر سه میلیون دلار را برای ساخت وروانه كردن این بازی به بازار جهانی نیاز خواهیم داشت ."
این كارشناس نرم‌افزاربا اشاره به لزوم همكاری مالی و تخصصی كشورهای اسلامی در اجرای نهایی این طرح،تصریح ‌كرد: از همه كارشناسان و صاحب نظران مطرح بازی‌های رایانه‌ای در كشورهایاسلامی دعوت می‌كنیم تا برای ساخت چنین بازی مهم و اثرگذاری ما را یاری كنند.
المطوع ابراز امیدواری كرد كه بتوان به‌ وسیله این صنعت وحدت میان جوامع اسلامیرا به جهان نشان داد و همان طور كه دشمنان اسلام با ابزارهایی همچون بازی‌هایرایانه و فیلم‌های سینمایی سعی در تضعیف وحدت جوامع اسلامی دارند در این مسیر باتوفیق روبه رو شد .
وی یاد آورشد: اكنون یكی از كارشناسان بازی‌های رایانه‌ای در كویت مسئولیت نگارشسناریو (نمایشنامه) حج را بر عهده گرفته است.
پیش بینی می‌شود كه به دلیل نبود تجهیزات و دانش ساخت بازی رایانه‌ای در كشورهایعربی یاد شده، این طرح در یكی از كشورهای اروپایی قابلیت ساخت داشته باشد.
منبع: ایرنا
يکشنبه 23/10/1386 - 20:58
دعا و زیارت


حضرت صادق علیه السّلام فرمود:یك سال تمام ، هر شب و روز بر حسین بن على علیه السّلام نوحه خوانى شد و سه سال ، در روز شهادتش سوگوارى برپا گشت .بحارالانوار، ج 79، ص 102

دانلود ها
حجم فایل ها
نام روز
 ۱۰۶۰ k
روز اول محرم: روزمسلم بن عقیل
۱۳۹۲k
۶۸۶k
روز دوم محرم: ورود کاروان به کربلا ورودیه
۴۷۱k
۷۹۰k
روز سوم محرم: حضرت رقیه علیها السلام
۴۷۳k
۱۲۵۵k
روز چهارممحرم: حضرت حر و اصحاب علیهم السلام - طفلان زینب علیهم السلام
۵۳۴k
۳۸۶k
روز پنجممحرم: اصحاب و عبدالله ابن الحسن علیهم السلام
۱۰۰۱k
سلام بر عاشقان ابا عبدالله
جدول بالا شامل مرثیه روزهای اول تا پنجم محرم می باشد سعی کردم نوحه های خوب را انتخاب کنم. به دلیل حجم بالایی که فایل ها داشتند فایل ها را به صورت amr  درآوردم تا از حجم بالای آنها کاسته شود و انصافا هم همینطور بود چون مثلا فایلی که حجمش 20 مگابایت بود به 1/5 مگابایت کاهش یافت( می توانید امتحان کنید ) البته بد هم نشد چون بدین صورت می توانید از آنها بر روی هر موبایلی هم استفاده کنید.
التماس دعا
 
شنبه 22/10/1386 - 21:18
دعا و زیارت


امام سجّاد علیه السّلام فرمود:هر مؤ منى كه چشمانش براى كشته شدن حسین بن على علیه السّلام و همراهانش اشكبار شود و اشك بر صورتش جارى گردد، خداوند او را در غرفه هاى بهشتى جاى مى دهد.ینابیع الموده ، ص 429

ماه محرم در روایات
درباره ماه محرم ، روایات فراوانى در منابع روایى شیعه و اهل سنتوارد شده اند و این ماه را از ابعاد گوناگون مورد بررسى قرار داده اند.
اهمموضوعاتى كه در این روایات به آن ها پرداخته شده است عبارتند از: برخى ازرویدادهایى كه در این ماه واقع شده اند، حرام بودن این ماه پیش از اسلام و تنفیذ آناز سوى اسلام ، اعمال و عباداتى كه انجام آنها در این ماه داراى ثواب و پاداش زیادىاست . مانند روزه ، نماز، شب زنده دارى ، مناجات و نیایش و سوگوارى براى اباعبداللهالحسین علیه السلام .
پرداختن به تمامى احادیث و روایات مربوطه ، از ظرفیت اینمقوله خارج است و مستقلا تالیف دیگرى را مى طلبد. اما از باب نمونه و تبریك جستن بهكلام معصومین علیه السلام چند حدیث را در این جا نقل مى كنیم :
1- عن امیرالمؤ منین علیه السلام فى حدیث : ان رسول الله صلى اللهعلیه و آله و سلم لما ثقل فى مرضه ، قال : ان السنة اثنى عشر شهرا، منها اربعة حرم .
قال ثم قال بیده : فذلك رجب مفرد، و ذو القعده و ذوالحجة و المحرم ثلاثةمتوالیاتامیرالمؤ منان على علیه السلام فرمود:
 آن گاهكه بیمارى پیامبر خدا صلى الله علیه و آله و سلم سنگین شده بود، آن حضرت فرمود: هرسالى از دوازده ماه تشكیل مى یابد كه چهار ماه از آنها، حرام مى باشد.
آن گاهپیامبر صلى الله علیه و آله و سلم با اشاره به دستان مباركش فرمود: این چهار ماهحرام عبارتند از: رجب كه منفرد واقع شد و ذى قعده ، ذى حجه و محرم كه پشت سر همقرار گرفته اند.
2- عن النبى صلى الله علیه و آله و سلمانه قال : تصلى اول لیلة من المحرم ركعتین ، تقراء فى الاولى فاتحة الكتاب و سورةالاءنعام و فى الركعة الثانیة فاتحة الكتاب و سورة یس .
پیامبر گرامى اسلام فرمود: در شب اول ماه محرم، دو ركعت نماز به جاى آوردید و در ركعت اول ، سوره فاتحه و سوره انعام ، و در ركعتدوم سوره فاتحه و یاسین را قرائت كنید.
3- عن النبى صلىالله علیه و آله و سلم انه قال : ان فى المحرم لیلة شریفة و هى اول لیلة ، من صلىفیها ماءة ركعة الحمد و قل هو الله احد و یسلم آخر كل تشهد، و صام صبیحة الیوم و هواول یوم من المحرم كان ممن یدوم علیه الخیر سنة و لایزال محفوظا من الفتنة الىالقابل ، و ان مات ذلك صار الى الجنة ان شاءالله .
پیامبر صلى الله علیه و آله و سلم فرمود: درماه محرم ، شبى شریف است . آن شب ، شب اول این ماه است . هر كس در این شب صد ركعتنماز به جاى آورد كه در هر ركعت آن سوره حمد و سوره قل هو الله احد را قرائت كند ودر آخر هر تشهدى سلام دهد و روز آن را كه روز اول ماه محرم است ، روزه بگیرد، براىچنین شخصى در تمام سال ، خیر و خوبى تداوم مى یابد و تا سال بعد از هر فتنه اىمحفوظ خواهد ماند و اگر در این روز از بین بمیرد،ان شاءالله وارد بهشت مىگردد.
4- عن النبى صلى الله علیه و آله و سلم انه قال : منصام یوما من المحرم فله بكل یوم ثلاثون یوما.
پیامبر صلى الله علیه و آله و سلم فرمود:
هركس یك روز از ماه محرم را روزه بگیرد، براى او در برابر هر روز، سى روز پاداش منظورمى گردد.
5- قال على علیه السلام : ان استطعت ان تحافظ علىلیلة الفطر و لیلة النحرو اول من المحرم و لیلة عاشورا و اول لیلة من رجب و لیلةالنصف من شعبان ، فافعل و اكثر فیهن من الدعاء و الصلاة و تلاوة القرآن .
حضرت على علیه السلام فرمود: اگر توانایى شبزنده دارى در شب عید فطر، شب عید قربان ، شب اول ماه محرم ، شب عاشورا، شب اول رجبو شب نیمه شعبان را دارى ، آن را بجاى آور و در این شب ها براى زیاد كردن دعا، نمازو قرائت قرآن تلاش كن .
6- عن الریان بن شبیب قال : دخلتعلى الرضا علیه السلام فى اول یوم من المحرم فقال : یا ابن شبیب اصائم ؟ فقلت : لا. فقال : ان هذا الیوم هو الیوم الذى دعا فیه زكریا علیه السلام ربه فقال : رب لى منلدنك ذریة طیبة انك سمیع الدعا،
ریان بن شیب گفت : در نخستین روز ماه محرم به محضر امام رضا علیه السلام رسیدم . آن حضرت به من فرمود: اى پسر شبیب ، آیا امروز روزه دارى ؟ گفتم نه !
فرمود: به راستى امروز، روزى استكه حضرت زكریا علیه السلام در نزد پروردگارش دعا كرد و عرضه داشت : پروردگارا ازساحت مقدست به من ذریه اى پاك عنایت كن چه این كه تو شنونده هر دعایى . پس خداىسبحان دعاى وى را اجابت كرد و به فرشته اى دستور داد كه خبر استجابتش را به زكریابرساند. هنگامى كه زكریا براى اقامه نماز در محراب ایستاده بود، فرشته الهى بر اووارد شد و به او گفت كه پروردگارت ، تو را به یحیى بشارت مى دهد
.
پس هر كس ، اینروز را روزه بگیرد و سپس خداى خود را بخواند، خدا نیز او را اجابت نماید، همانطورىكه زكریا علیه السلام را اجابت فرمود
.
7- عن ابى عبداللهعلیه السلام قال : من بات عند قبر الحسین علیه السلام لیلة عاشورا لقى الله یومالقیامة ملطخا بدمه و كاءنما قتل معه فى عرصة كربلا.
امام صادق علیه السلام فرمود: هر كسى كه در شبعاشورا در مزار امام حسین علیه السلام بسر ببرد، و این شب را در آن جا بیتوته كندو به زیارت ، سوگوارى و عبادت بپردازد در قیامت خدا را در حالى ملاقات مى كند كهبه خون امام حسین علیه السلام آغشته است و گویا در ركاب آن حضرت در دشت كربلا بهشهادت رسیده است .
لازم به یادآورى است كه در روز عاشورا حالت ویژه اى در نزدشیعیان دارد و شایسته است كه همه مسلمانان و حقیقت جویان جهان در این روز بهسوگوارى امام حسین علیه السلام و یاران شهیدش بپردازد. به همین جهت روایات فراوانىوارد شده اند مبنى بر این كه شیعیان در این روز، به زندگى شخصى خویش (از قبیل كسب وكار) نپردازند و چون دشمنان اهل بیت علیه السلام به خاطر شهادت امام حسین علیهالسلام در این روز جشن گرفته و روزه مى گرفتند، محبان اهل بیت در غم و اندوه بسربرند و به سوگوارى بپردازند و این روز را روزه نگیرند و اگر روزه گرفتند، آن را بانوشیدن آبى در بعد از ظهر افطار كنند
.
 
جمعه 21/10/1386 - 20:38
دعا و زیارت


امام صادق علیه السّلام فرمود:چهار هزار فرشته نزد قبر سیدالشهدا علیه السّلام ژولیده و غبارآلود، تا روز قیامت بر آن حضرت مى گریند.كامل الزیارات ، ص 119

والپیپر موبایل:
این هم مجموعه ی کوچکی از تصاویر پس زمینه برای موبایل با مضمون محرم     
خیز وجامه نیلی كن روزگار ماتم شد
                  دور عاشقان آمد نوبت محرم شد
                                                                                                    والپیپر موبایل با حجم 449 کیلوبایت
 
پنج شنبه 20/10/1386 - 21:47
اخبار


گروه فناوریهای نوین: فناوری بلوتوث روز گذشته دهمین سالروز تولد خود را در نمایشگاه محصولات الکترونیکی مصرفی 2008 در لاس وگاس آمریکا جشن گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، فناوری بلوتوث که یک استاندارد جهانی در عرصه ارتباطات بی سیم از طریق اشعه است، این هفته دهمین سال زندگی خود را پشت سر گذاشت و روز گذشته جشن تولد خود را در نمایشگاه محصولات الکترونیکی مصرفی (CES) که از 7 ژانویه در لاس وگاس آمریکا آغاز به کار کرده است، برگزار کرد
شاید کمتر کسی بداند که این فناوری 10 سال قبل متولد شده است، چرا که اولین محصولات آن از سال 2000 وارد بازار شد و با چنان استقبالی از سوی کاربران این محصولات مواجه شد که تنها در مدت 8 سال 5/1 میلیارد دستگاهی که مجهز به این فناوری بوده اند، در بازارهای جهانی به فروش رفته اند. به طوری که (SIG) گروه اصلی ارائه دهنده لیسانس بلوتوث امروزه در حدود 10 هزار شرکت عضو دارد.
فناوری بلوتوث را نخستین بار شرکت اریکسون سوئد توسعه داد و در پی آن گروه SIG تاسیس شد. در حقیقت این گروه که با همکاری شرکتهای سونی اریکسون، آی بی ام، اینتل، توشیبا و نوکیا راه اندازی شد، فعالیت خود را رسما از 20 می 1999 آغاز کرد و بعدها شرکتهای دیگری که تمایل به استفاده از فناوری بلوتوث را در محصولات خود داشتند، به عضویت این گروه درآمدند.
به نوشته دانشنامه آزاد ویکی پدیا، عنوان بلوتوث از نام شاه آرنولد اول پادشاه دانمارک گرفته شده است که با لقب "دندان آبی" (بلوتوث) شناخته می شد.
ویکی پدیا در ادامه می نویسد: "مخترعان این فناوری به این مسئله اعتقاد داشتند نامی که برای محصول خود در نظر می گیرند باید عنوانی مناسب برای پروتکلی داشته باشد که توانایی برقراری ارتباط میان ابزارهای مختلف را دارد. بنابراین لقب پادشاه واحد جمعیت های مختلف شبه جزیره اسکاندیناوی را برگزیدند."
امروزه بلوتوث در حال ایجاد تغییر در شیوه زندگی مردم و عادات خانگی آنها است. اولین کابل های دنیای امروز برای اتصال رایانه به چاپگر، نمایشگر، صفحه کلید و ماوس مورد استفاده قرار گرفتند. سپس کابل ها برای اتصال رایانه ها و تلفن های همراه بکار گرفته شدند و بعد این اتصالات به کمک بلوتوث و دیگر فناوری های فرستنده های رادیویی ممکن شد و به زودی در بسیاری از لوازم خانگی گسترش یافت.
در عصر اترباطات بی سیم، بسیاری از دوربین های ویدیویی و ماشین های عکاسی از طریق بلوتوث به رایانه متصل می شوند در حالی که بلندگوهای جدید استریو هم بدون نیاز به سیم به دستگاه وصل می شوند.

چهارشنبه 19/10/1386 - 21:26
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته