• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1267
تعداد نظرات : 1077
زمان آخرین مطلب : 5491روز قبل
دعا و زیارت
7-میانه روى در خوردن در غذاخوردن میانه رو باشید امام صادق (علیه السلام ) فرمودند: هرگاه مردم در خوراك خود میانه رو باشند، بدن هایشان پایدار و محكم است . سفینة البحار، ج 2، ص 79 8-سبك خوردن سعى كنید سبك و متعادل غذا بخورید امام كاظم (علیه السلام ) فرمودند: تدبیر غذایى و رژیم خوراكى این نیست كه اصلا چیزى نخورى ولكن رژیم این است كه چیزى بخورى اما سبك وسائل الشیعه ، ج 17، ص 183 9-پرخورى و هوشیارى از پرخورى بپرهیزید تا هوشیار بمانید رسول گرامى اسلام (صلى الله علیه و آله ) فرمودند: پرخورى موجب از بین رفتن و نابودى هوشیارى و زیركى است . مستطرف ، ج 1، ص 180 برای خواندن ادامه مطلب فردا نیز با ما همراه باشید
دوشنبه 7/5/1387 - 21:13
دعا و زیارت
4-شستن دست ها دست هایتان را قبل و بعد از غذا بشوئید امام على (علیه السلام ) فرمودند: شستن دست ها قبل از غذا، رزق را زیاد مى كند، لباس ها را از آلودگى حفظ مى نماید و چشم را تقویت مى كند. خصال ، ص 612 5-كم خوردن و سلامت كمتر غذا بخورید تا كمتر بیمار شوید. امام على (علیه السلام ) فرمودند: خوراكت را كم كن تا بیمارى تو كم گردد. غررالحكم ، ج 1، ص 114 6-كم خوردن و سبك بودن كمتر غذا بخورید تا سبكتر باشید رسول گرامى اسلام (صلى الله علیه و آله ( فرمودند: محبوبترین شما در پیشگاه خدا آنكس است كه كم خوراكتر و سبكتر باشد. كنز العمال ، ج 15، ص 261 برای خواندن ادامه مطلب فردا نیز با ما همراه باشید
يکشنبه 6/5/1387 - 21:14
دعا و زیارت

1-آغاز غذا با نام خدا
غذاى خود را با نام خدا آغاز كنید
امام على (علیه السلام ) فرمودند:
به هنگام غذا خوردن خداى را یاد كنید و از بیهوده گوئى اجتناب نمائید زیرا كه طعام نعمت و رزقى از خداوند است و بر شماست كه در آن خداى را یاد كرده و شكر گوئید.
فروع كافى ، ج 6، ص 296
2-نمك قبل از غذا
ابتداى غذا، كمى نمك بخورید
حضرت على )علیه السلام ) فرمودند:
در شروع به غذا خوردن ، نمك بخورید، اگر مردم مى دانستند نمك چه خاصیتى دارد هر آینه به جاى داروهاى مجرب دیگر آن را انتخاب مى كردند.
طب الائمه ، ص 70
3-شروع با سركه
خوب است غذا را با سركه شروع كنید
محمد بن على گوید: مردى در خراسان خدمت امام رضا (علیه السلام ) بود. غذایى براى آن حضرت آوردند كه با آن سركه و نمك بود. آن حضرت آغاز غذا را با سركه شروع كردند، آن مرد گفت : قربانت گردم ، شما به ماها امر كردید با نمك شروع كنیم ! آن حضرت فرمودند: این مثل آن است ، بدرستى كه سركه ذهن را قوى و عقل را زیاد مى كند.
طب و درمان ،
ص 140

برای خواندن ادامه مطلب فردا نیز با ما همراه باشید

شنبه 5/5/1387 - 21:50
دعا و زیارت

چگونه بخوریم تا سالم بمانیم

شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
عده اى چنین تصور مى كنند كه سلامتى فقط با خوردن غذاهاى گوناگون كه سرشار از ویتامین ها، پروتئین ها، مواد معدنى و... باشد بدست مى آید. حاصل آنكه چنین نیست و آنچه مهم است چگونه خوردن است نه چه چیز خوردن !
درست خوردن تاءثیر به سزائى در سلامتى شما دارد و شما را از دچار شدن به بیماریهاى مختلف و امراض گوناگون مصون نگاه مى دارد.

آنچه مى خوانید نكته هاى مهمى است كه همه ما براى سالم ماندن و خوب زندگى كردن به دانستن آن نیازمندیم .
این نكته ها كه برگرفته از كلمات گهربار ائمه معصومین (علیهم السلام ) مى باشد در برگیرنده سه محور مهم در آداب غذا خوردن است :

1-آدابى كه پیش از غذا خوردن باید رعایت نمود.
2-آدابى كه به هنگام غذا خوردن باید رعایت نمود.
3-آدابى كه پس از غذا خوردن باید رعایت نمود.
لطفا با دقت این نكته ها را بخوانید و به آن عمل كنید، تا همیشه جسمى سالم و روحى شاداب داشته باشید و بدانید همیشه پیشگیرى بهتر از درمان است .

برای خواندن ادامه مطلب فردا نیز با ما همراه باشید

جمعه 4/5/1387 - 21:28
دعا و زیارت

سر ویلیام موئیس( Sir William Mouies 1819-1905م) دانشمند و مورخ انگلیسی :


قرآن محمد صلی الله علیه وآله کتابی است پر از دلایل واضح و مسائل بی شمار علمی و قوانین قضایی و حقوقی و دستورات عالیه که برای حفظ حیات اجتماعی و مدنی در این کتاب مقدس با عبارات ساده و درعینِ حال محکم و منظم آوده است که خوانندگان را مجذوب می نماید.
پنج شنبه 27/4/1387 - 21:41
دعا و زیارت


فردریش دیتریشی Dietrichi 1821-1903)م) اسلام شناس :


همین علوم و معارف مسلمین بود که اروپا رادر قرن دهم میلادی جلو برد همان علومی که سرچشمه آن ها قرآن کریم بود و اروپا از این حیث به اسلام مدیون است.
چهارشنبه 26/4/1387 - 20:3
دانستنی های علمی


فردریش دیتریشی Dietrichi 1821-1903)م) اسلام شناس :


همین علوم و معارف مسلمین بود که اروپا رادر قرن دهم میلادی جلو برد همان علومی که سرچشمه آن ها قرآن کریم بود و اروپا از این حیث به اسلام مدیون است.
سه شنبه 25/4/1387 - 10:43
دعا و زیارت
 
 بسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیمْ 
 وظایف شیعیان نسبت به حضرت مهدى (عج)
1- از آنجا كه اعمال ما بر حضرت عرضه مى شود شایسته است كه با رعایت قوانین شرع و انجام دستورات الهى سبب خشنودى آن بزرگوار باشیم و سرآمد این اعمال دفاع سرسختانه از اسلام و احكام متعالى آن و انقلاب شكوهمند اسلامى و رهبرى آن كه نیابت حضرت حجت را بر عهده دارد مى باشد.
2-پیروى از راهنمائیهاى علماء اعلام و مراجع بزرگوار شیعه در ایام غیبت آن حضرت براى مصون ماندن از هر گونه انحراف از دین و مكتب اهل البیت علیه السّلام .
3- به یاد آن امام حاضر و رهبر مظلوم باشیم و براى حضرتش از صمیم دل دعا كنیم و بگوئیم : اللهم كن لولیك الحجة بن الحسن صلواتك علیه و على آبائه فى هذه الساعة و فى كل ساعة ولیّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتى تسكنه ارضك طوعا و تمتعه فیها طویلا.
4-  خواندن دعاى ))اللهم بلغ مولاى صاحب الزمان (( در هر صبح و زیارت آل یس حداقل در هر جمعه و همچنین دعاى عظیم الشان ندبه .
5- توسّل به آن حجت خدا در مشكلات كه امروز پناه عالمیان اوست ،
مخصوصا خواندن دو ركعت نماز مثل نماز مثل صبح با این تفاوت كه آیه : ))ایاك نعبد و ایاك نستعین (( را در سوره حمد در هر دو ركعت یكصد بار تكرار كردن كه براى برآورده شدن حوائج تجربه شده است .
6-  احترام به نام آن حضرت و برخاستن به هنگام شنیدن نام قائم و گذاردن دستها بر روى سر به احترام ایشان .
7-  دعاى مكرر و جانسوز جهت ظهور حضرت و آماده شدن زمینه قیام آن حضرت كه طبق روایات فرموده اند براى ظهور دعا كنید كه گشایش ‍ شما در آن است و اگر دعا نكنید ممكن است تا آخرین درجه تاخیر افتد.
و كسانى كه مایلند آن یوسف فاطمه را زیارت كنند دعاى عهد را كه در كتاب ارزنده مفاتیح الجنان ذكر شده است چهل صبح بخوانند كه حضرت صادق علیه السّلام فرمود: هر كه این دعا را بخواند به دیدار حضرتش نائل شود و اگر از دنیا برود او را در دولت حضرت زنده مى گردانند.همه هست آرزویم كه ببینم از تو روئىچه زیان تو را كه من هم برسم به آرزوئىبه كسى جمال خود را ننموده اى و بینمهمه جا به هر زبانى بود از تو گفتگوئىبه ره تو بس كه نالم ز غم تو بس كه مویمشده ام ز ناله نائى ، شده ام ز مویه مویى
 برای تعجیل در ظهور آقا 14 صلوات به نیت چهارده معصوم بفرست. 
 
يکشنبه 23/4/1387 - 21:53
دعا و زیارت
چرا اسلام تراشیدن ریش را مذمت کرده؟

ضررهای جسمی ریش تراشی:

-1
طبق گفته ی پزشکان اسلامی و غیر اسلامی فلسفه گذاشتن ریش این است که هر گاه صورت تراشیده شود، میکروبهای مختلف در منافذ پوست جای گرفته و بوسیله همان منافذ و سوراخ های ریزی که در پوست قرار دارد راهی برای پیشرفت خود باز می کند.

 
-2تراشیدن ریش به علت تحریک دائمی و مکرر پوست صورت موجب پیری زود رس می شود

-3تراشیدن ریش ایجاد جوش نموده و موهای صورت را سفید می کند.

-4تکرار تراشیدن ریش باعث از بین بردن زیبایی و روشنایی چهره می شود.

علمای اسلام تراشیدن ریش را جایز نمی دانند و بعضی بطور احتیاط دستور به ترک ریش تراشی داده اند.

روایت است از رسول اکرم (ص) اگر مسلمانان خود را شبیه دشمنان من کنند، جزو دشمنان من محسوب می شوند همچنان که انها دشمنان من هستند. 
پنج شنبه 20/4/1387 - 22:1
دعا و زیارت

القاب و اوصاف حضرت مهدى علیه السلام

 بقیّة اللّه: باقیمانده خدا در زمین.خلیفة اللّه: جانشین خدا در میان خلایق.وجه اللّه: مظهر جمال وجلال خدا، سمت و سوى الهى كه اولیاى حق رو به او دارند.باب اللّه: دروازه همه معارف الهى، درى كه خدا جویان براى ورود به ساحت قدس الهى، قصدش مى كنند.داعى اللّه: دعوت كننده الهى، فرا خواننده مردم به سوى خدا، منادى راستین هدایت الى اللّه.سبیل اللّه: راه خدا، كه هركس سلوكش را جز در راستاى آن قرار دهد سر انجامى جز هلاكت نخواهد داشت.ولى اللّه: سر سپرده به ولایت خدا و حامل ولایت الهى، دوست خدا.حجة اللّه: حجّت خدا، برهان پروردگار، آن كس كه براى هدایتِ در دنیا، و حسابِ در آخرت به او احتجاج مى كنند.نور اللّه: نور خاموشى ناپذیر خدا، ظاهر كننده همه معارف و حقایق توحیدى، مایه هدایت رهجویان.عین اللّه: دیده بیدار خدا در میان خلق، دیدبان هستى، چشم خدا در مراقبت كردار بندگان.سلالة النّبوّة: فرزند نبوّت، باقیمانده نسل پیامبران.خاتم الاوصیاء: پایان بخش سلسله امامت، آخرین جانشین پیامبر (صلى الله علیه وآله وسلم).علم الهدى: پرچم هدایت، رایت همیشه افراشته در راه اللّه، نشان مسیر حقیقت.سفینة النّجاة: كشتى نجات، وسیله رهایى از غرقاب ضلالت، سفینه رستگارى.عین الحیوة: چشمه زندگى، منبع حیات حقیقى.القائم المنتظر: قیام كننده مورد انتظار، انقلابى بى نظیرى كه همه صالحان چشم انتظار قیام جهانى اویند.العدل المشتهر: عدالت مشهور، تحقق بخش عدالت موعود.السیف الشاهر: شمشیر كشیده حق، شمشیر از نیام بر آمده در اقامه عدل و داد.القمر الزّاهر: ماه درخشان، ماهتاب دلفروز شبهاى سیاه فتنه و جور.شمس الظلاّم: خورشید آسمان هستى ظلمت گرفتگان، مهر تابنده در ظلمات زمین.ربیع الأنام: بهار مردمان، سر فصل شكوفایى انسان، فصل اعتدال خلایق.نضرة الأیّام: طراوت روزگار، شادابى زمان، سرّ سرسبزى دوباره تاریخ.الدین المأثور: تجسّم دین، تجسید آیین بر جاى مانده از آثار پیامبران، خودِ دین، كیان آیین، روح مذهب.الكتاب المسطور: قرآن مجسّم، كتاب نوشته شده با قلم تكوین، معجزه پیامبر در هیئت بشرى.صاحب الأمر: دارنده ولایت امر الهى، صاحب فرمان و اختیاردار شریعت.صاحب الزمان: اختیار دارِ زمانه، فرمانده كل هستى به اذن حق.مطهّر الأرض: تطهیر كننده زمین كه مسجد خداست، از بین برنده پلیدى و ناپاكى از بسیط خاك.ناشر العدل: برپا دارنده عدالت، بر افرازنده پرچم عدل و داد در سراسر گیتى.مهدى الامم: هدایتگر همه امّت ها، راه یافته راهنماى همه طوایف بشریت.جامع الكَلِم: گردآورنده همه كلمه ها بر اساس كلمه توحید، وحدت بخش همه صفها.ناصر حق اللّه: یاریگر حقِ خدا، یاورِ حقیقت.دلیل ارادة اللّه: راهنماى مردم به سوى مقاصد الهى، راه بلد و راهبر انسانها در راستاى اراده خداوند.الثائر بأمر اللّه: قیام كننده به دستور الهى، بر انگیخته به فرمان پروردگار، شورنده بر غیر خدا به امر خدا.محیى المؤمنین: احیاگر مؤمنان، حیاتبخش دلهاى اهل ایمان.مبیر الكافرین: نابود كننده كافران، درهم شكننده كاخ كفر، هلاك كننده كفار.معزّ المؤمنین: عزّت بخش مؤمنان، ارزش دهنده اهل ایمان.مذلّ الكافرین: خوار كننده كافران، درهم شكننده جبروتِ كفر پیشگان.منجى المستضعفین: نجات دهنده مستضعفان، رهایى بخش استضعاف كشیدگان.سیف اللّه الّذى لاینبو: شمشیر قهر خدا كه كندى نپذیرد.میثاق اللّه الّذى أخذه: پیمان بندگى خدا كه از بندگان گرفته شده.مدار الدهر: مدار روزگار، محور گردونه وجود، مركز پیدایش زمان.ناموس العصر: نگهدارنده زمان، كیان هستى دوران.كلمة اللّه التامه: كلمه تامّه خداوند، حجّت بالغه الهى.تالى كتاب اللّه: تلاوت كننده كتاب خدا، قارى آیات كریمه قرآن.وعداللّه الّذى ضمنه: وعده ضمانت شده خدا، پیمان تخلّف ناپذیر الهى.رحمة اللّه الواسعة: رحمت بى پایان خدا، لطف و رحمت بى كرانه پروردگار رحمت گسترده حق.حافظ اسرار رب العالمین: نگهبان اسرار پروردگار، حافظ رازهاى ربوبى.معدن العلوم النبویّه: گنجینه دانش هاى پیامبرى ـ خزانه معارف نبوى.نظام الدین: نظام بخش دین.یعسوب المتقین: پیشواى متقین.معزّ الاولیاء: عزت بخش یاران.مذلّ الأعداء: خوار كننده دشمنان.وارث الانبیاء: میراث بر پیامبران.نور ابصار الورى: نور دیدگان خلایق.الوتر الموتور: خونخواه شهیدان.كاشف البلوى: بر طرف كننده بلاها.المعد لقطع دابر الظلمه: مهیّا شده براى ریشه كن كردن ظالمان.المنتظر لاقامة الأمت و العوج: مورد انتظار براى از بین بردن كژیها و نادرستى ها.المترجى لازالة الجور و العدوان: مورد آرزو براى بر طرف كردن ستم و تجاوز.المدّخّر لتجدید الفرائض و السنن: ذخیره شده براى تجدید واجبات و سنن الهى.المؤمّل لاِحیاء الكتاب وحدوده: مورد امید براى زنده ساختن دوباره قرآن و حدود آن.جامع الكلمة على التقوى: گرد آورنده مردم بر اساس تقوى.السبب المتصل بین الأرض و السماء: واسطه بین آسمان و زمین، كانال رحمت حق بر خلق.صاحب یوم الفتح و ناشررایة الهدى: صاحب روز پیروزى و بر افرازنده پرچم هدایت.مؤلف شمل الصلاح و الرضا: الفت دهنده دلها بر اساس رضایت و درستكارى.الطالب بدم المقتول بكربلا: خونخواه شهید كربلا.المنصور على من اعتدى علیه وافترى: یارى شده علیه دشمنان وافترا زنندگان.المضطرّ الّذى یجاب اذا دعى: پریشان و درمانده اى كه چون دعا كند دعایش مستجاب شود. 
سه شنبه 18/4/1387 - 21:34
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته