• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1305روز قبل
ایرانگردی

 

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 2 از آغاز عملیات خط کشی معابر شهری این منطقه در طرح استقبال از مهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، امیرحسین حیدرنیا گفت: باتوجه به فرا رسیدن ماه مهر و آغاز به کار مدارس، روان سازی و ایمن سازی ترافیکی معابر به عنوان یکی از مسائل مهم در آستانه بازگشایی مدارس در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد به همین منظور عملیات خط کشی معابر به خصوص در مقابل مراکز آموزشی و مدارس آغاز شد و این عملیات تا قبل از بازگشایی مدارس تکمیل خواهد شد.

وی با اشاره به حجم ترافیک محدوده منطقه 2 افزود: الویت ما خیابان های پر تردد و به خصوص معابر دارای مراکز علمی و آموزشی است.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 2 تاکید کرد: تاکنون خط کشی معابر به طول 1000 متر و 1500 بلوک عابر پیاده در سطح منطقه انجام شده است و امیدوار هستیم رانندگان هنگام رانندگی به قوانین حق تقدم در معابر شهری احترام بگذارند.

گفتنی است شهروندان همچنین از طریق تلفن 137 می توانند مشکلات مربوط به معابر شهری خود را گزارش کنند.

 


 
 
 

 

يکشنبه 18/6/1397 - 14:33
ایرانگردی

 

 

دستورالعمل جامع انتصاب مدیران شهرداری تهران، به همت اداره کل ارزشیابی و کارگزینی مدیران شهرداری تهیه و با امضاء محمدعلی افشانی، شهردار تهران تصویب و ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه منابع انسانی، ابرهیم شیخ گفت: شهردار تهران طی بخشنامه ای، دستورالعمل "جامع انتصاب مدیران شهرداری تهران"، را با هدف تحقق راهبردهای مدیریت شهری از طریق انتخاب مدیران شایسته، رعایت اصل شایسته گزینی از طریق شناسایی و ارزیابی همکاران، افزایش انگیزش کارکنان برای ارتقاء و پیشرفت شغلی و توسعه شخصی و ایجاد شفافیت، عدالت و مستند سازی فرآیند انتصابات، به کلیه واحدهای سازمانی ابلاغ کرد.

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران افزود: مطابق با این بخشنامه که بر اساس تجارب گذشته، اصلاحاتی در فرآیند انتصابات ایجاد شده است، روند انتصاب مدیران به نحوی بهبود و اصلاح شده که در کمیسیونی به ریاست معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، کلیه مدیران بر اساس موازین و شاخص های علمی و حرفه ای انتخاب خواهند شد و امکان هرگونه انتصاب خارج از ضوابط قانونی اعم از روابط خویشاوندی و توصیه ای مقدور نخواهد بود.

وی تصریح کرد: بر اساس این دستورالعمل مراحل انتصاب هر یک از مدیران شهری اعم از مدیران کل و معاونین ایشان، مدیران عامل شرکت ها و روسای سازمان ها، قائم مقام معاونین شهردار و شهرداران مناطق، روسای اداراک املاک، روابط عمومی و حقوقی مناطق، شهرداران نواحی، معاونین روسای مراکز ستادی، معاونین مرکز ارتباطات و مرکز مطالعات شهر، مشاورین معاونان شهردار و قائم مقام و معاونین سازمان ها و شرکت های رتبه یک در پروسه مشخص پس از تکمیل فرم دوبرگی توسط بالاترین مقام و ارائه رزومه و مدارک آغاز می گردد.

شیخ ادامه داد: نتایج بررسی وضعیت استخدامی و شرایط احراز مقرر برای هر پست و ارزیابی شایستگی های عمومی، مدیریتی و رفتاری شامل دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل لیسانس، اخذ تأییدیه از حوزه تخصصی و انطباق ویژگی های ایشان با مدل شایستگی های مدیریتی و دارا بودن سابقه خدمت و تجربه در پست مدیریتی مطابق با جدول قید شده در بخشنامه و سپس استعلام از مبادی نظارتی، مورد بررسی شخص شهردار تهران قرار گرفته و نظر شهردار جهت تصمیم گیری نهایی به کمیسیون انتصابات ارجاع خواهد شد.

معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران با تأکید بر رعایت اصول جوانگرایی و توسعه حضور بانوان در پست های مدیریتی در این بخشنامه، اظهار داشت: مدیران واحدهای سازمانی شهرداری اعم از معاونین شهردار، مدیران کل ستادی و شهرداران مناطق مکلف اند حداقل به ترتیب یکی از مدیران کل و معاونین را از بین بانوان متخصص انتخاب نمایند. همچنین در راستای اصل جوانگرایی مورد تأکید شهردار محترم تهران، انتصاب افراد جدید با داشتن بیش از 25 سال سابقه خدمت و یا دارا بودن سن بیشتر از 55 سال در پست های مدیریت پایه ممنوع شد.

شیخ در پایان یادآور شد: از آنجائیکه هدف عالی مدیریت شهری تهران ایجاد رقابت آزاد در میان استعدادهای شایسته مدیریت جهت احراز پست ها می باشد، به منظور تحقق این هدف بزودی دستورالعمل بازار رقابت پست های مدیریتی نیز توسط معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران تهیه و ابلاغ خواهد شد.

يکشنبه 18/6/1397 - 14:30
سلامت و بهداشت جامعه

 

علی‌رغم نگرانی‌های زیادی که در حوزه دارو و درمان، تحت‌تاثیر تحریم‌های پیش رو در مردم ایجاد شده است، اما هفته گذشته رئیس اداره بیولوژیک سازمان غذا و دارو از توزیع واکسن آنفلوآنزا از نیمه شهریورماه در کشور خبر داد و بر آمادگی سیستم بهداشت و درمان کشور برای ورود دو میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا تاکید کرد. موضوع تزریق واکسن آنفلوآنزا ، بویژه در گروه‌های پرخطر با توجه به این‌که در حال نزدیک شدن به فصل پاییز هستیم، اهمیت می‌یابد .

در واقع، بهتر است که افراد از اواخر شهریور یا اوایل مهر، واکسن را تزریق کنند. زیرا چهار هفته بعد از تزریق واکسن نیاز است تا سطح ایمنی ایجاد شود. بنابراین قبل از آغاز فصل سرد سال باید تزریق را انجام داد.دکتر فریبا شیروانی، فوق‌تخصص عفونی اطفال در گفت‌وگو با جام‌جم از ضرورت‌های تزریق واکسن آنفلوآنزا می‌گوید .

واکسن آنفلوآنزا در دو نوع غیرفعال و زنده در سطح جهانی موجود است. در نوع غیرفعال نیز دو گونه سه ظرفیتی و چهار ظرفیتی وجود دارد. در ایران نوع زنده آن موجود نیست و فقط نوع سه و چهار ظرفیتی وجود دارد. هر دو نوع واکسن آنفلوآنزا گونه‌های ویروسی خطرناک و نگران‌کننده را پوشش می‌دهند و تفاوت واکسن سه ظرفیتی با چهار ظرفیتی، در گونه‌ای است که بسیار تغییرپذیر بوده و نگرانی هم نسبت به آن کمتر است. با این حال خبرها حاکی از آن است که امسال واکسن چهار‌ظرفیتی آنفلوآنزا در کشور توزیع خواهد شد .

شما واکسن آنفلوآنزا لازم دارید!

کودکان شش ماهه تا هشت ساله ، بویژه بچه‌هایی که در سن بالای شش ماه و دچار بیماری‌های مزمن هستند باید واکسن آنفلوآنزا بزنند. بیماران قلبی و ریوی(بویژه مبتلایان به آسم)، دیابتی‌ها و مبتلایان به سایر بیماری‌های متابولیک، بیماری‌های کلیوی، اختلالات ساخت هموگلوبین، سرطان یا بیماری‌های سرکوب‌کننده سیستم ایمنی، ایدز و کودکانی که تحت درمان طولانی با آسپیرین هستند باید واکسن دریافت کنند .

ایمنی در برابر آنفلوآنزا، پیش از پاییز

تزریق این واکسن باید قبل از شروع فصل سرما انجام شود. چرا که واکسن نیاز به دو هفته زمان دارد تا تاثیرگذار باشد . در کشور ما این تزریق از اواخر شهریور با ورود واکسن به کشور آغاز می‌شود. البته اگر تزریق در این زمان انجام نشود، در هر زمان دیگری نیز قابل انجام است .

سرماخوردگی بعد از تزریق واکسن

آنفلوآنزا بیماری‌ای است متفاوت و بسیار جدی تر از سرماخوردگی که سالانه در مناطق مختلف جهان در گردش است و هر ساله با سویه‌های جدیدی نیز وارد کشورمان می‌شود. این امر باعث می‌شود که افراد ایمنی کافی در مقابل ابتلا به آن را حتی با سابقه تزریق در سال گذشته، نداشته باشند. پس لازم است این واکسن سالانه تزریق شود .

از سوی دیگر، انواع دیگر ویروس‌های درگیرکننده سیستم تنفسی هم در محیط وجود دارند که واکسن آنفلوآنزا در مقابل این ویروس‌ها ایمنی ایجاد نمی‌کند. بنابراین افرادی که این واکسن را دریافت می‌کنند ممکن است به انواع دیگر ویروس‌های تنفسی مبتلا شوند. هیچ گونه آسیب‌پذیری در مقابل ویروس‌های سرماخوردگی توسط این واکسن ایجاد نمی‌شود .

پیشگیری از عفونت ریه در بارداری

زنان باردار در معرض ابتلا به پنومونی شدید در زمان بارداری، قبل و بلافاصله بعد از زایمان هستند.

مرگ و میر زنان باردار در اثر ابتلا به آنفلوآنزا بیشتر از افراد دیگر جامعه است. پس لازم است این واکسن با شروع فصل سرما در هر زمان از حاملگی به باردار تزریق شود.

توجه داشته باشید که ایمن بودن مادر طی بارداری به ایمنی کودک در شش ماه اول زندگی کمک می‌کند. در حالی که تزریق واکسن در شش ماه اول زندگی نمی‌تواند پاسخ کافی ایمنی ایجاد کند .

وقتی نباید واکسن زده شود

در این موارد از تزریق واکسن باید ممانعت شود:

واکنش حاد آلرژیک به دوز قبلی تزریق‌شده.البته از سال 2012 آلرژی به تخم مرغ، به عنوان موارد منع تزریق واکسن غیرفعال آنفلوآنزا در نظر گرفته نمی‌شود.

ابتلا به بیماری گیلن باره (سندرم گیلن باره بیماری‌ای است که طی آن سیستم ایمنی بدن به اعصاب حمله می‌کند و منجر به ضعف بدن و مشکلات حسی می‌شود) در طول شش هفته از تزریق واکسن قبلی .

توجه داشته باشید عوارضی چون درد و تورم در ناحیه تزریق، علائم خفیف سرماخوردگی شامل آبریزش بینی و سرفه، تب خفیف و واکنش‌های آلرژیک به واکسن نیز ممکن است بروز کند .

تزریق واکسن دیگر ضروری نیست !

در کشور ما می‌توان در افراد سالم، بویژه اگر توان مالی لازم را نداشته یا این‌که در گروهی قرار ندارند که تزریق واکسن برای‌ آنها ضروری است، واکسن آنفلوآنزا تزریق نکرد. این افراد شامل افراد کاملا سالم بالای شش سال می‌شود.

همچنین کودکان در سن زیر شش ماهگی نمی‌توانند واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند.

يکشنبه 18/6/1397 - 12:9
سلامت و بهداشت جامعه

سلامتی

🔴شستن سبزیجات با مایع های ظرفشویی نه تنها هیچ فایده ای ندارد بلکه باعث میشود که مواد شیمیایی مضر به درون اونها نفوذ پیدا کند،
بهترین جایگزین: محلول سرکه یا نمک طبیعی

يکشنبه 18/6/1397 - 12:1
تاریخ

ترور احمدشاه مسعود از فرماندهان و مجاهدین افغانستان.

 

يکشنبه 18/6/1397 - 8:50
تاریخ

 

«لئوپد سدار سنقورLeopold Sedar Senghor» شاعر، ادیب، فیلسوف و سیاستمدار معروف آفریقایی و از بنیادگذاران جنبش استقلال سنگال و مولف «سوسیالیسم آفریقایی» نهم سپتامبر 1960 نخستین رئیس جمهوری سنگال شد.

سنقور

وی در كتاب خود پیش بینی كرده است كه روزگاری سراسر جهان دارای نظام سوسیال دمكراسی خواهد شد. تالیفات مهم دیگر سنقور عبارتنداز: یک مجموعه شعر به زبان فرانسه، تاریخ تفکرات سیاسی، مبانی سوسیالیسم و .... کتابهای سنقور که دارای همسر فرانسوی بود عمدتا به این زبان نوشته شده است.

يکشنبه 18/6/1397 - 8:48
تاریخ

نهم سپتامبر سال 1948، بخش شمالی شبه جزیره كره خودرا جمهوری دمكراتیك خلق كره اعلام كرد. بخش جنوبی این شبه جزیره 13 آگوست همین سال اعلام استقلال و جمهویت کرده بود ولی تاریخ آن را به روزی که ژاپن تسلیم فاتحان جنگ جهانی دوم شد ـ 15 آگوست 1945 بازگردانیده بود. بنابراین اعلام جمهوریت شمال واکنش به اقدام جنوب تلقی شده است.

از زمان تسلیم شدن ژاپن در آگوست 1945 که شبه جزیره کره را از سال 1910 در کنترل داشت به فاتحان جنگ جهانی دوم و تقسیم موقت شبه جزیره کره در سال 1945 در مدار 38 درجه عرض جغرافیایی قرار بود که وحدت مجدد این شبه جزیره از طریق انتخابات تحقق یابد.

پس از توافق بر سر تقسیم موقت شبه جزیره کره، قرار شد که آمریکا در جنوب و شوروی که با شمال کره هم مرز است در شمال نیروی نظامی داشته باشند.

در طول سه سال اول تمایلی از سوی طرفین به تامین وحدت شبه جزیره کره نشان داده نشد و شمالی ها 27 روز پس از اعلام جمهوری در جنوب، در منطقه خود جمهوری دمکراتیک خلق (کمونیستی) اعلام کردند و ماجرا به تدریج رنگ معارضه به خود گرفت و دو کره سپس و تقریبا همزمان و هریک به تنهایی خودرا مالک شبه جزیره خواندو زمینه برای جنگ آماده شد.

 

گوشه ای از مراسم شصتمین سالگرد تاسیس جمهوری دمکراتیک خلق کره (روز ملی این کشور)

نیروهای کره شمالی 25 ژوئن 1950 (بدون توجه به ادامه استقرار نظامیان آمریکا) وارد بخش جنوبی شدند و در اندک زمانی نود درصد آن را تصرف کردند. شورای امنیت سازمان ملل مداخله کرد و به کمک کره جنوبی نیروی نظامی فرستاد که عمدتا از آمریكا بودند. این جنگ تا 27 جولای سال 1953 ادامه یافت، در این روز آتش بس اعلام و شمالی ها منطقه خودرا حفظ کردند ولی حالت جنگ باقی مانده است و آتشی است در زیر خاکستر مخصوصا که کره شمالی اینک دارای یک میلیون نظامی آکتیو، میلیونها میلیشیا و سلاح اتمی و موشکی ـ فضایی است.

جمهوری دمکراتیک خلق کره که نظام سوسیالیستی خاص خود (چوچه = متکی برخود و خودکفا بودن) دارد با همه تضییقاتی كه در طول شش دهه برایش ایجاد شده تاكنون پابرجای باقی مانده و در دهه یکم قرن 21 اتمی ـ فضایی هم شده است. جنگ کره به صورت «ترک مخاصمه» پایان یافته، نه قرارداد صلح. هنوز دولت آمریکا هزاران نظامی در کره جنوبی دارد. کره شمالی دارای 120 هزار و 540 کیلومتر مربع وسعت و بیش از 25 میلیون جمعیت است و کره جنوبی 100 هزار کیلومتر مربع وسعت و 50 میلیون جمعیت دارد. پایتخت کره شمالی شهر پیونگ یانگ با بیش از 3 میلیون جمعیت و پایتخت کره جنوبی شهر سئول با 9 میلیون نفوس است. سئول تا مرز کره شمالی فاصله چند ندارد و در طول جنگ کره دو بار به تصرف شمالی ها درآمده بود.

برکره شمالی پس از اعلام جمهوریت، کیم ایل سونگ بنیادگذار این نظام و پس او پسرش کیم جونگ ایل و اینک نوه اش کیم جونگ اون ریاست کرده اند.

شصتمین سالروز ایجاد جمهوری دمکراتیک خلق کره در سپتامبر 2008 با شکوه خاصی برگزار شده بود. در مراسم رژه نظامیان در نهم سپتامبر 2008 کیم جونگ ایل رهبر وقت این کشور حضور نداشت که بعدا گفته شد بیمار بود و دچار یک بیماری سخت شده است. این بیماری در طول سالهای 2008 و 2009 سوژه رسانه های غرب بود! که حضور مجدد او در مراسم، شایعات را برای مدتی کمرنگ کرده بود که بعدا خبر درگذشت او اعلام شد و پسر کوچکترش برجایش نشست.

 

يکشنبه 18/6/1397 - 8:47
تاریخ

 

ارتش شوروی در این روز بلغارستان را از دست نیروهای آلمان خارج ساخت. در جنگ دوم جهانی، شوروی برای عقب راندن آلمانیها از آن كشور و اروپای شرقی و جنوبی، تلفاتی بیش از 26 میلیون كشته متحمل شد.

يکشنبه 18/6/1397 - 8:45
تاریخ

نهم سپتامبر 1942، یك هواپیمای نظامی ژاپنی خودرا به آسمان ایالت ارگون آمریكا رسانید و با فروافكندن بمب های ویژه تولید شعله، جنگلهای این ایالت را به آتش كشید. این، نخستین حمله هوایی به خاك آمریكا بشمار آمده است. آمریكا به دلیل قرارگرفتن میان دو اقیانوس به ندرت مورد حمله هوایی قرار گرفته است و حمله زمینی نیز جز از راه سیبری و آلاسكا (تنگه برینگ) امكان ناپذیر است. همین قرارگرفتن میان دو اقیانوس سبب شد که آمریکا در دو جنگ بین الملل قرن 20 آسیب نبیند.

يکشنبه 18/6/1397 - 8:44
تاریخ

ارویل رایت Orville wright برای نخستین بار در تاریخ، با هواپیمایی كه ساخته بود به مدت یك ساعت در آسمان پایگاه مایر در نزدیكی شهر واشنگتن پرواز كرد. پروازهای قبلی به یك ساعت نمی رسید.

يکشنبه 18/6/1397 - 8:43
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته