• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 600
تعداد نظرات : 65
زمان آخرین مطلب : 5116روز قبل
اخبار
مدير طرح ملي لينوکس: اين طرح ابتدا با استقبال دولت همراه بود اما در حالي که نسخه 4 لينوکس فارسي عرضه شده است هيچ طرح و برنامه و استراتژي از دولت شاهد نبوده‌ايم.

دولت براي استفاده از لينوکس فارسي در ادارات و سازمان‌ها، طرح و برنامه‌اي ندارد.
محمد خوانساري مدير طرح ملي لينوکس فارسي در گفت‌وگو با برنا، با بيان اين مطلب افزود:مرکز پژوهش‌ها در گزارشي که به تازگي منتشرکرده است از طرح ملي لينوکس فارسي نام برده و يادآور شده است که چرا اين طرح به سرانجام نرسيده است.

وي که مايل به رسانه‌اي شدن اين موضوع نبود ابراز داشت: اين طرح ابتدا با استقبال دولت همراه بود اما در حالي که نسخه 4 لينوکس فارسي عرضه شده است هيچ طرح و برنامه و استراتژي از دولت شاهد نبوده‌ايم.

خوانساري در ادامه افزود: توانايي فني در اين زمينه وجود داشت اما دولت با عدم حمايت خود از اين طرح نشان داده است که طرحي براي استفاده از لينوکس فارسي ندارد.
چهارشنبه 30/8/1386 - 10:32
اخبار
به دلیل عدم ساخت تجهیزات مورد نیاز هاب پستی فرودگاه پیام در داخل کشور، این تجهیزات باید برابر موافقت‌نامه مربوطه، طی مناقصه بین‌المللی از خارج از کشور خریداری شود.

سید محمد سید ابراهیمی، مدیر هاب پستی شرکت خدمات هوایی پیام، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، با اشاره به آخرین وضعیت ساخت هاب پستی فرودگاه پیام، اظهار داشت: تجهیزات مکانیزه مورد نیاز این هاب منحصر به فرد بوده و به دلیل عدم ساخت آن‌ها در داخل کشور، باید از کشورهای خارجی خریداری شود.
وی، کشورهای بلژیک، هلند، آلمان و فرانسه را سازنده تجهیزات هاب پستی ذکر و خاطرنشان کرد: خرید این تجهیزات باید از طریق مناقصه بین‌المللی صورت گیرد.
سید ابراهیمی افزود: درصورت موافقت با خرید این تجهیزات، با توجه به قیمت سه تا چهار میلیارد تومانی، پس از سفارش، ساخت آن‌ها شش ماه به طول می‌انجامد که با احتساب زمان مورد نیاز برای نصب و آموزش نیروها، در مجموع 8 ماه زمان برای راه‌اندازی این هاب صرف می‌شود.
مدیر هاب پستی شرکت خدمات هوایی پیام، در پایان گفت: با این حال، به منظور جلوگیری از اتلاف وقت و راه‌اندازی به موقع هاب پستی پیام، رایزنی‌هایی درحال انجام است.
چهارشنبه 30/8/1386 - 10:31
اخبار

بيل گيتس، مغز بزرگ دنياي كامپيوتر، بالاخره مدرك ليسانسش را آن هم به صورت افتخاري، روز پنج‌شنبه دريافت كرد. گيتس نماد بارز اين عبارت است كه «مدرك همه‌چيز نيست».
درآمد اصلي گيتس و چيزي كه او را امروز به اين جايگاه رساند شركت مايكروسافت است و از قضا همين مايكروسافت بود كه مانع ادامه تحصيل گيتس شده‌بود. گيتس قبل از اخراج از دانشگاه، در بهترين دانشگاه دنيا درس مي‌خواند. اما چرا گيتس ادامه تحصيل نداد؟

ويليام هنري گيتس در اكتبر 1955 در سياتل آمريكا به دنيا آمد. در دبستان به سرعت از هم‌سالانش جلو افتاد. والدينش او را در يك مدرسه معروف به نام ليك سايد ثبت نام كردند. در همين جا هسته اوليه مايكروسافت شكل گرفت.

قضيه از آن‌جا شروع شد كه در بهار 1968 (همان سال معروف و رؤيايي) مدرسه تصميم گرفت كه دانش آموزان را با پديده‌اي جديد يعني كامپيوتر، آشنا كند. آن‌سال شركت «مركز كامپيوتر» دفتري در سياتل باز كرد. بچه يكي از كارمندان ارشد اين شركت در مدرسه ليك سايد درس مي‌خواند.

براي همين، اين شركت، كامپيوتري را با زمان محدود در اختيار اين مدرسه قرار داد. بيل و بقيه بروبچه‌ها سراغ اين كامپيوتر رفتند. هكرهاي جوان ما چند بار دزدكي وارد سيستم شدند و نرم افزارهاي امنيتي آن را خراب كردند.

بدتر از همه اين كه فايل‌هايي را كه زمان استفاده آن‌ها از كامپيوتر در آن ثبت شده بود، دست‌كاري مي‌كردند. گند قضيه درآمد، اما مخ صاحبان اين شركت كار مي‌كرد. آن‌ها بيل و پل را استخدام كردند.

اواخر 1968 بود كه بيل گيتس، پل آلن و دو نفر ديگر، گروه برنامه نويسان ليك سايد را تشكيل دادند. آن‌ها تصميم گرفتند به جاي دودر كردن درس و مشق، و هك و اين جور كارها، يك كار درست و حسابي بكنند. شركت هم از آن‌ها خواست كه حالا كه به اشكالات امنيتي كامپيوتر ما پي برديد، آن‌ها را درست كنيد.

پاييز سال 1973 بيل توانست وارد دانشگاه‌هاروارد شود. اما او كه شب تا صبحش كنار كامپيوتر و با پل آلن مي‌گذشت، صبح تا شب سر كلاس در حال چرت بود. بالاخره پل آلن، مخ بيل گيتس را زد و توانست او را راضي كند كه آن‌ها بايد يك شركت مستقل كامپيوتري بزنند.

اما بيل گيتس مردد بود كه دانشگاه را بي‌خيال شود يا نه. تا اين كه يك روز پاييزي 1974، جلوي دكه روزنامه فروشي، طرح جلد مجله پاپيولار الكترونيكس او را ميخكوب كرد: آلتير 8080، نخستين ابزار ميكروكامپيوتري دنيا. بعدازظهر همان روز گيتس و آلن دو جوان آس و پاس و علاف كه روزشان را با كامپيوتر مي‌گذراندند، تصميمشان را گرفتند: «ما بازار كامپيوترهاي شخصي را به‌دست مي‌گيريم».

چند روز بعد، بيلي با
MITS تماس گرفت و گفت كه براي آلتير يك نرم‌افزار به اسم Basic نوشته؛ اما فقط خودش و آلن مي‌دانستند كه اين لافي بيش نبوده. آن‌ها حتي يك خط برنامه هم ننوشته بودند؛ حتي يك آلتير 8080 را هم نديده بودند!

از وقتي كه شركت چراغ سبز به آن‌ها نشان داد تا روزي كه آخرين خط برنامه بدون
Error اجرا شد، فقط 8 هفته طول كشيد. فرداي آن روز آلن به دفتر MITS رفت و برنامه را نشان داد. اما نكته جالب اين بود كه آن‌ها اين برنامه را با كامپيوتر مدرسه ليك سايد نوشته بودند و حالا برنامه داشت روي يك آلتير 8080 بدون كوچك ترين اشتباهي كار مي‌كرد. آلن آن موقع براي اولين بار تازه يك آلتير 8080 را از نزديك مي‌ديد!

آلن حقوق برنامه
Basic را به MITS فروخت و بيل گيتس هم رسماً از دانشگاه انصراف داد. در تمام اين 32 سال گذشته، گيتس نشان داد كه حتي بدون داشتن مدرك دانشگاهي هم مي‌توان قله‌هاي يك شاخه علمي‌را فتح كرد.

چهارشنبه 30/8/1386 - 10:31
اخبار
شرکت آلمانی SAP AG برنامه‌های جدید خود را برای عرضه نسل جدید نرم‌افزارهای اداری و مالی به کشور چین اعلام کرد.
شرکت
SAP AG به کمک 200 متخصص نرم‌افزار، برنامه جدیدی را به بازار معرفی کرد که به کمک آن می‌توان از کشور چین بانک سوئیس و کارخانه خودروسازی میشیگان را اداره کرد.
"آندرآس روتر"(
Andreas Reuther) معاون شرکت SAP در مورد این محصول جدید گفت: «پشتیبانی نرم افزاری از خدماتی که بانک سوئیس ارایه سخت‌ترین کار ممکن است؛ و توجه داشته باشید که ما این کار را داخل چین انجام می‌دهیم.»
این طور که گفته می‌شود، طی یک دهه گذشته علاوه بر
SAP، شرکت‌های Hewlett-Packard، IBM، BT Group PLC بریتانیا، Yokogawa Electric و بیش از 230 شرکت خارجی دیگر وارد شهر دالیان چین شده‌اند تا بخش بیشتری از بازار رو به‌رشد این کشور را در دست بگیرند.
مدیران شرکت
SAP AG کشور چین را یکی از بهترین بازارها برای رشد و توسعه نرم‌افزارها می‌دانند و در تلاشند سرمایه‌گذاری‌های خود را در این منطقه افزایش دهند.
چهارشنبه 30/8/1386 - 10:29
اخبار
در ماه‌هاي اخير پس از تغيير نام شركت ارتباطات سيار به‌نام شركت"همراه اول " شاهد تبليغات اين شركت به‌رغم دولتي بودن آن به شكل وسيع در رسانه‌ها هستيم.

اين شركت كه قرار است به بخش خصوصي واگذار شود، با شعار " هيچكس تنها نيست " به تازگي همچون ديگر فعالان خصوصي تلفن همراه با تبليغات وسيع، گام به گام همچون ديگر رقبا به تبليغ سيم‌كارت‌هاي دايمي و اعتباري مي‌پردازد.

اين درحالي است كه‌مسوولان وزارت ارتباطات وفناوري اطلاعات كه "همراه اول" يكي از زير مجموعه‌هاي آن است ، هر روز با استناد به اجراي سياست‌هاي اصل
۴۴قانون اساسي از خصوصي‌سازي بخش‌هاي مختلف اين وزارتخانه خبر مي‌دهند.

حال اين سوال در اذهان بسياري از كارشناسان وجود دارد كه اين تبليغات وسيع با چه هدفي صورت مي‌گيرد.

اگر شركت ارتباطات سيار به عنوان نخستين اپراتور تلفن همراه و يك شركت دولتي داراي
۲۰ميليون مخاطب است، پس اين تبليغات وسيع با چه هدفي است ؟ از سوي ديگر اگر قرار است براساس سياست‌هاي اصل ۴۴قانون اساسي از بخش خصوصي حمايت شود ، تبليغات وسيع يك شركت دولتي چه بلايي بر سر رقباي خصوصي اين شركت در بازار تنگاتنگ رقابتي تلفن همراه خواهد آورد.

رييس هيات مديره‌شركت ارتباطات سيار درپاسخ به اين سوال كه"آيا تبليغات "همراه اول" مغاير با حمايت ازبخش خصوصي نيست، تاكيد كرد كه چون اين شركت در آستانه خصوصي‌سازي است ، بنابراين تبليغات گسترده آن مغايرتي با حمايت از بخش خصوصي ندارد.

دكتر "سيدعلي علويان " در گفت وگو با خبرنگار ايرنا ، گفت : اگر شركت مي‌خواست، دولتي بماند، درصورت تبليغ، اقدامش مغاير با حمايت از بخش خصوصي محسوب‌مي‌شد، ولي هنگامي كه شكي بر واگذاري شركت به‌بخش خصوصي نيست، تبليغات آن نيز مغايرتي با حمايت از بخش خصوصي ندارد.

وي تاكيدكرد : تبليغات گسترده "همراه اول" با هدف جا افتادن نشان جديد تجاري اين شركت براي مردم انجام مي‌شود.

رييس هيات مديره شركت ارتباطات سيار با بيان اين كه اين شركت به زودي وارد بورس شده و به بخش خصوصي مي‌پيوندد ، افزود: براي ورود به بخش خصوصي، تبليغات درخصوص موضوعاتي همچون نشان تجاري ضروري است.

وي گفت: "نمي‌شود فعاليت‌هاي خود را در آستانه ورود به بورس براي خصوصي شدن ، توسعه نداد."
اما اپراتورهاي فعال در زمينه تلفن همراه براين باورند كه شركت همراه اول به‌پشتوانه دولتي‌بودن با بودجه كلان به‌تبليغات گسترده راديوو تلويزيوني اقدام كرده است.

اين تبليغات كه با مدت زمان زياد و در نوبت‌هاي مختلف پخش مي‌شود ، به طور متوسط ميلياردها ريال براي اين شركت دولتي هزينه داشته است.

علويان در پاسخ به سوال خبرنگار ايرنا مبني بر اين كه " آيا تبليغات همراه اول نوعي رقابت با بخش خصوصي محسوب نمي‌شود؟" گفت : اين برداشت شما است.

وي گفت: اين تبليغات گسترده فقط به منظور جا افتادن نشان تجاري جديد شركت است .

اين مسوول درعين حال خاطرنشان كرد: مشتري دربازار زياداست و فكر مي‌كنم بازار به اندازه كافي، گنجايش براي عرضه خدمات ساير اپراتورها را دارد و جاي نگراني وجود ندارد.

"شركت ارتباطات سيار " تا چهار سال قبل با عنوان "امورارتباطات سيار" به عنوان يكي از زيرمجموعه‌هاي شركت مخابرات ايران فعاليت داشت.

اين شركت از سال
۱۳۸۳به عنوان نخستين اپراتور تلفن همراه كشوربا نام "شركت ارتباطات سيار" فعاليت مي‌كند.

اين شركت از
۱۹تيرماه سال جاري پيرو يك نظرخواهي وسيع مطبوعاتي و با اختصاص جايزه‌اي ويژه ، نام "همراه اول" را با نشانه جديد برگزيد و امروز با نامي جديد به همراه نشانه‌اي كه به شكل دو حلقه در هم است ، به تبليغ گسترده مي‌پردازد.
چهارشنبه 30/8/1386 - 10:29
اخبار
مديركل ارتباطات و آموزش سلامت وزارت بهداشت گفت مطالعه اندازه‌گيري سواد و دانش سلامت در كشور نشان مي‌دهد مردم ۵۰تا ۷۰درصد دانش سلامت خود را از رسانه‌ها كسب مي‌كنند.

دكتر "امير اميرخاني" روز دوشنبه در نشست علمي و تخصصي ارتباطات، رسانه و سلامت با اعلام اين خبر افزود همچنين مردم در بين انواع مختلف رسانه‌ها بيشترين دانش سلامت را از رسانه ملي و صدا و سيما به دست مي‌آورند.

وي گفت علاوه بر اين نتيجه مطالعه اندازه‌گيري سواد و دانش سلامت نشان داد
۳۸/۲درصد دانش سلامت را از خانواده و دوستان، ۲۲درصد از كتاب و مجله، ۱۶/۳درصد از پزشك معالج، ۷/۳درصد از مراكز بهداشتي و درماني و ۴/۵درصد هم از پوستر و بروشور كسب كرده‌اند.

دكتر اميرخاني اظهار داشت همچنين نتيجه اين طرح تحقيقاتي نشان داد تنها
۱۸درصد مردم از دانش كافي سلامت بررخوردار هستند.

مديركل ارتباطات و آموزش سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي با اشاره به اينكه طي دهه‌هاي اخير مفهوم سلامت متحول شده است گفت امروزه سلامتي تنها در سلامت جسم خلاصه نمي‌شود و ابعاد مختلفي همچون رفاه و سلامت جسمي، روحي، رواني و اجتماعي و معنوي را شامل مي‌شود.

دكتر اميرخاني با تاكيد بر نقش مهم رسانه‌ها در ارتقاي سلامت جامعه گفت رسانه‌ها با اطلاع رساني و فرهنگ‌سازي در جهت تغيير الگوهاي زندگي و تغيير در روشهاي تغذيه و ارايه يك الگوي زندگي همراه با ورزش و تحرك نقش موثري در ارتقاي سلامت كلي جامعه دارند.

به گفته اين متخصص زماني بيماريها را با يك واكسن مي‌شد درمان كرد اما امروزه با توجه به گستردگي مفهوم سلامت به همين راحتي نمي‌توان سلامت را تامين و يا ارتقاء داد به عنوان مثال براي داشتن يك زندگي سالم بايد
۶۰ سال با يك الگوي زندگي صحيح زندگي كرد تا دچار انواع و اقسام بيماري‌هاي غيرواگير همچون بيماريهاي قلبي و عروقي نشد.

رييس جهاد دانشگاهي علوم پزشكي شهيد بهشتي نيز در نشست علمي و تخصصي ارتباطات، رسانه و سلامت با اشاره به نقش رسانه‌ها در تغيير شيوه زندگي مردم گفت تاثيرات رسانه‌ها هم در حوزه فردي و هم در سطح جامعه قابل‌بحث و بررسي است.

دكتر "علي‌اصغر هدايتي" اضافه كرد رسانه‌ها در حوزه فردي با ارتقاي دانش و آگاهي مردم در حيطه سلامت افزايش تقاضاي مردم در استفاده از خدمات بهداشتي را به دنبال دارد.

وي ادامه داد همچنين رسانه‌ها علاوه بر تاثيرات فردي با تاثير در سطوح كلي جامعه و ترويج تغييرات مثبت در شيوه زندگي بصورت ترويج روش تغذيه صحيح، تشويق به ورزش و تحرك، پرهيز از خشونت و استعمال دخانيات در ارتقاي سلامت مردم موثر است.
چهارشنبه 30/8/1386 - 10:28
اخبار
از سال 2000 ميلادي، واحد اطلاعات اکونوميست رتبه‌بندي کشورهاي مختلف را بر اساس آمادگي پذيرش فناوري‌هاي نوين الکترونيکي و با استفاده از مدلي ارائه شده از سوي شرکت IBM منتشر مي‌کند.
اين تحليل در ميان 200 کشور دنيا و هشت صنعت کليدي هر جامعه‌اي صورت مي‌گيرد و نتايج آن مي‌تواند سنگ محک خوبي براي آمادگي پذيرش انواع فناوري‌هاي الکترونيکي در حال حاضر و پيش‌بيني آينده ديجيتالي هر کشور باشد.گزارش امسال واحد اطلاعات اکونوميست، حاکي از رشد سريع کشورهاي آسيايي و آفريقايي در استفاده از فناوري‌هاي الکترونيکي است.

در اين گزارش آمده است که حدود 70 کشور دنيا دسترسي خوبي به اينترنت دارند و به راحتي مي‌توانند از آن استفاده کنند. بخش اعظم اين گزارش مربوط به چگونگي استفاده کشورها و شرکت‌ها از خدمات و کالاهاي ديجيتالي است.

سرمايه‌گذاري برخي کشورهاي آسيايي هم در اين زمينه در سال 2007 به وضوح مشخص است چنان که کشورهايي مانند سنگاپور و هنگ کنگ جهش عجيبي در زمينه استفاده از فناوري‌هاي الکترونيکي و گسترش تسهيلات ديجيتالي براي ملتشان داشته‌اند.

در ميان کشورهاي آسيايي هنگ کنگ رتبه چهارم، سنگاپور رتبه ششم، کره جنوبي رتبه شانزدهم، تايوان رتبه هفدهم و ژاپن جايگاه هجدهم را به خود اختصاص داده است.

اکونوميست دليل اصلي پيشرفت تعداد کاربران آسيايي و آفريقايي را در گسترش امکانات استفاده از اينترنت توسط دولت‌ها مي‌داند. نکته بسيار عجيب اين تحقيق، قرار گرفتن نام ايران در آخرين رتبه (رتبه 69) ليست کشورهاي دنيا در استفاده از فناوري‌هاي الکترونيکي است.

در حالي که نام برخي کشورهاي آسيايي امسال در بهترين جايگاه‌هاي ليست ديده مي‌شود، نام ايران - با وجود پتانسيل نيروي انساني مناسب- در انتهاي اين ليست قرار دارد.

دليل اصلي چنين نزولي را بايد از مسئولان وزارت
ICT جويا شد، زيرا براي ارتقاي سطح و آمادگي استفاده از فناوري‌هاي الکترونيکي، مردم نمي‌توانند کاري انجام دهند و اين امر با ايجاد بسترسازي و تسهيلات عديده الکترونيکي از طرف دولت بايد صورت بگيرد.

حقيقت اين است كه ايران بايد خود را براي رويارويي با جهان الکترونيکي آماده کند و فرصت بسيار کمي هم براي همگامي با کشورهاي ديجيتالي داريم. با وجود پيشرفت عجيب چنين فناوري‌ها و استفاده‌هاي روز افزون کاربران و دولت‌ها از فناوري‌هاي الکترونيکي در ارائه خدماتشان به ملت‌ها، عقب ماندن از اين قافله براي ايران جاي سؤال دارد.

واحد اطلاعات اکونوميست آمادگي پذيرش تکنيک‌هاي الکترونيکي براي هر کشور را مقياسي از وضعيت تجارت الکترونيک آن کشور مي‌داند و با اين حساب اين ليست در واقع قافله سالاران دولت الکترونيک آينده را نيز نشان مي‌دهد.

ولي ايران با 20 کشور اول دنيا که پنج تاي آنها آسيايي هستند فاصله بسياري دارد، به عنوان مثال با کشور سنگاپور که در رتبه ششم ايستاده، 63 جايگاه فاصله دارد.

بيست کشور اول دنيا از لحاظ آمادگي پذيرش فناوري‌هاي نوين الکترونيکي به ترتيب عبارتند از: دانمارک، ايالات متحده آمريکا، سوئد، هنگ‌کنگ، سوييس، سنگاپور، انگلستان، هلند، فنلاند، اتريش، نروژ، کانادا، نيوزيلند، برمودا، کره جنوبي، تايوان، ژاپن، آلمان و بلژيک.
چهارشنبه 30/8/1386 - 10:27
اخبار
با توجه به اين كه رشد كاربردهاي ICT به حضور زيرساخت‌هاي مناسب منوط است، ايجاد آن بايد در اولويت برنامه‌هاي وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات قرار بگيرد.

غلامرضا خلف - كارشناس فن‌آوري اطلاعات - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ‌با اشاره به در حال توسعه بودن كشور و وجود پتانسيل بالا در به‌كارگيري تكنولوژي
IT اظهار كرد: ظرفيت‌هايي كه IT در كشور ما نسبت به ساير بخش‌ها با آن مواجه است در بحث تجارت الكترونيكي و آموزش الكترونيكي است كه بايد با شناخت نكات پرظرفيت بايد در اولويت بندي برنامه‌هاي كلان و بودجه‌ها تجديدنظر كرد.

وي با اظهار تاسف از عقب بودن ايران به لحاظ زيرساخت فن‌آوري اطلاعات گفت: سيستم بانكي، پست و خطوط اوليه براي ايجاد كاربردهاي
IT نظير تجارت الكترونيكي و آموزش مجازي نيازمند زير ساخت‌هايي است كه در مورد آن نسبت به ساير كشورها عقب هستيم و بايد ارگان‌هايي نظير وزارت بازرگاني، بانك مركزي و بخش خصوصي كه نقش تعيين كننده‌يي در تجارت الكترونيكي دارند، به بحث فرهنگ‌سازي آن بپردازند.

او ادامه داد: جهت رفع كمبود اساتيد و فضاي آموزشي در ايران بايد رونق يافتن و پتانسيل خوب بحث آموزش الكترونيكي مورد توجه قرار گيرد كه در كنار تجارت الكترونيكي جزو مهمترين مباحثي است كه جاي خالي آن در كشور به چشم مي‌خورد البته نبايد نياز به فرهنگ سازي را ناديده گرفت.

خلف نمايشگاه الكامپ امسال را در به نمايش گذاشتن ظرفيت‌هاي
ICT موجود كشور موفق اعلام كرد و گفت: در نمايشگاه امسال مشهود بود كه از نظر نيروي توليد كننده‌ در حوزه‌ي IT، كمبود چشمگيري نداريم اما كاربران كه خريدار اين محصولات هستند با ضعف مواجهند و هنوز مالكيت معنوي در كشور در جهت حمايت از توليد كنندگان به كار گرفته نشده است.

او معتقد است: كاربر اصلي در مرحله‌ي آغاز، بخش دولتي است كه معمولا در مواجه شدن با كمبود بودجه از اعتبارات
IT استفاده مي‌كنند و اين امر براي بقاي فن‌آوري اطلاعات مشكل‌ساز خواهد بود. اما پتانسيل صنعت IT رو به افزايش بوده و اميد است با حمايت ارگان‌هاي دولتي نسبت به فرهنگ‌سازي و تهيه‌ي زير ساخت‌ها اقدام شود تا رونق يابد.

خلف يكي از مشكلات موجود را در فرايند فروش محصولات
IT دانست و تصريح كرد: ‌شركت‌هاي توليد كننده‌ي IT با كيفيت بهتري نسبت به سال‌هاي گذشته محصولات خود را در الكامپ به نمايش گذاشتند؛ اما مشكل عمده‌ي آن‌ها مرحله‌ي فروش محصول است و طبق گفته‌ي شركت‌ها اگر وضعيت بازار به همين منوال سپري شود مجبور به تغيير شغل هستند.
چهارشنبه 30/8/1386 - 10:27
کامپیوتر و اینترنت
آي بي ام، ساخت سريع‌ترين ابررايانه تجاري جهان را به پايان برده‌است.
بلو جين/پي (
Blue Gene/P) سه برابر از سريعترين دستگاه موجود، يعني بلو جين/ال كه آن هم ساخت آي بي ام بود، سريع‌تر است و 100 هزار برابر از رايانه هاي خانگي قدرتمندتر به حساب مي آيد.
در حالي كه در رايانه هاي معمولي، عموما از يك يا دو پردازشگر (پروسسور) براي انجام محاسبات استفاده مي شود، يك سيستم استاندارد بلو جين/پي شامل مجموعه اي بالغ بر 294 هزار پردازشگر است.
اين رايانه بطور عادي مي تواند با سرعت ثابت يك پيتافلوپ (
petaflop) كار كند، يعني مي تواند در هر ثانيه هزار تريليون محاسبه انجام دهد. با اين حال بلو جين/پي قابليت رسيدن به سرعت سه پيتافلوپ را نيز داراست و با افزايش تعداد پردازشگرها به 884 هزار، اين ابررايانه مي تواند در هر ثانيه، 3 هزار تريليون محاسبه انجام دهد.
آي بي ام در گزارشش كمي هم بازارگرمي كرده و گفته كه عملياتي كه در هر ثانيه بلو جين/پي مي تواند انجام دهد به اندازه مجموعه عملياتي است كه 5/2 كيلومتر لپ تاپ كه روي هم چيده شده باشند، مي‌تواند انجام دهد! با اين وجود آي بي ام مدعي است كه مصرف انرژي اين ابررايانه معادل مدل هاي قبلي است.
هرچند به طور معمول چنين دستگاهي صرفا براي محاسبات بسيار دقيق و پيچيده علمي نظير آزمايش‌هاي در زمينه فيزيك ذره اي يا نانوتكنولوژي بكار مي رود، ولي آي بي ام اميدوار است بتواند با امكاناتي كه به آن افزوده، شركت هاي تجاري كه در امور مالي به ارائه خدمات مي پردازند يا در صنايع نفت و گاز فعالند را نيز نسبت به خريدش علاقه‌مند كند.
گفته شده اولين دستگاه بلو جين/پي را دولت آمريكا خريداري كرده كه قرار است اواخر سال 2007 در لابراتوار ملي آرگون متعلق به وزارت انرژي اين كشور نصب شود.
دو دستگاه ديگر را نيز آزمايشگاه هايي در آمريكا خريده اند و چهارمين رايانه را تاسيسات علوم و فن آوري بريتانيا سفارش داده است. سيستم استاندارد بلو جين/پي كه شامل 72 طبقه (
Rack) است و در هر طبقه مجموعه اي از پردازشگرهاي قوي كار گذاشته شده اند، بيش از 93 ميليون دلار قيمت دارد.
البته افزايش سرعت يارانه‌ها، فقط به تعداد پردازشگرهاي به كار رفته در آن برنمي‌گردد. قابليت تك‌تك تراشه‌ها موضوع مهم‌تري است كه در سال‌هاي گذشته پيشرفت‌هاي چشمگيري داشته و باعث بالارفتن سرعت نسل‌هاي تازه رايانه هاي خانگي شده است.
پردازنده هاي رايانه اي در ابتداي خلقت خود از تراشه هاي 4 بيتي استفاده مي كردند. تعداد بيت‌هاي تراشه ها سپس به 8 و بعد از آن به 16 رسيد. بعد از 32 بيتي وارد بازار شد و اكنون پردازنده هاي 64 بيتي ظهور يافته‌اند.
به طور خلاصه مي توان گفت كه هرچه تعداد بيت ها بيشتر باشد، پردازنده قوي تر خواهد بود. پردازنده مغز رايانه است. پردازنده سيستم عامل و نرم افزارها را به اجرا در مي آورد و بنابراين هرچه قوي تر باشد اجراي برنامه ها نيز سريع تر انجام خواهد شد.
مي توان تعداد بيت هاي پردازنده را به تعداد سيلندرهاي موتور اتومبيل تشبيه كرد و هرچه تعداد بيت ها بيشتر باشد قدرت پردازنده نيز بيشتر است.
نخستين پردازنده جهان كه در سال 1971 پا به هستي گذاشت، 4004 نام داشت و يك تراشه 4 بيتي بود كه توسط شركت اينتل ساخته شده بود. اين تراشه به اندازه يك ماشين حساب قدرت داشت.
چهارشنبه 30/8/1386 - 10:26
کامپیوتر و اینترنت
ioDATA وعده سرعت بسیار بالای خواندن، نوشتن و بوت شدن را در مقابل قیمت گزافی‌ داده است. بسیاری از کاربران کامپیوتر خواهان سرعت بالا برای خواندن و نوشتن هستند که این موضوع پیش از این در درایوهای SSD تا حدودی محقق شد.

اگر با وجود این درایوها هنوز هم نیاز شما برای سرعت تامین نشده است،
Fusion-io هارددیسک 640 گیگابایتی‌ فلش که بر روی درگاه PCI-Express x4 قرار می‌ گیرد را ارائه می‌ کند که از سرعت 600 مگابایت در ثانیه برای نوشتن ( 4000 مگابایت به صورت تصادفی‌ ) و 800 مگابایت در ثانیه برای خواندن ( 8000 مگابایت به صورت تصادفی‌ ) برخوردار است.

ioDrive هیچ قطعه ای برای جا به جایی‌، افزایش طول عمر و کاهش ریسک از دست دادن اطلاعات ندارد. اگر به ظرفیت بیشتری نیز نیاز باشد می‌ توان کارت های دیگری از ioDrive را اضافه نمود. میزان سرعت ارائه شده توسط این کارت در نوع خود بی‌ رقیب می‌ باشد که می‌ تواند در بخش تجاری مورد استفاده بسیاری قرار گیرد.

سیستم عامل هایی‌ که از این درایو پشتیبانی‌ می‌ کنند عبارتند از:
Linux Red Hat AS4.0، ویندوز ویستا و ویندوز XP.

به جهت بالا بردن کیفیت و رسیدن به این سرعت و کارایی‌
ioDrive قیمت این درایو 640 گیگابایتی‌ را 19 هزار دلار اعلام کرد. همچنین طبق گزارش سایت Gizmodo ، پس از ارائه مدل 640 گیگابایت در سه ماهه اول سال 2008، مدل های 80، 160 و 320 گیگابایت آن نیز ارائه خواهد شد.
چهارشنبه 30/8/1386 - 10:25
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته