• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2157
تعداد نظرات : 811
زمان آخرین مطلب : 4912روز قبل
موفقیت و مدیریت

 

همه ما خودمان را چنین متقاعد میكنیم كه با ازدواج زندگی بهتری خواهیم داشت، وقتی بچه دار شویم بهتر خواهد شد، و با به دنیا آمدن بچه‌های بعدی زندگی بهتر ......
ولی وقتی می‌بینیم كودكانمان به توجه مداوم نیازمندند، خسته میشویم.
بهتر است صبر كنیم تا بزرگتر شوند.
فرزندان ما كه به سن نوجوانی میرسند، باز كلافه میشویم، چون دایم باید با آنها سروكله بزنیم.
مطمئناً وقتی بزرگتر شوند و به سنین بالاتر برسند، خوشبخت خواهیم شد.
با خود میگوییم زندگی وقتی بهتر خواهد شد كه : همسرمان رفتارش را عوض كند، یك ماشین شیكتر داشته باشیم، بچه هایمان ازدواج كنند، به مرخصی برویم و در نهایت بازنشسته شویم ....
حقیقت این است كه برای خوشبختی، هیچ زمانی بهتر از همین الآن وجود ندارد.

اگر الآن نه، پس كی؟ زندگی همواره پر از چالش است.
بهتر این است كه این واقعیت را بپذیریم و تصمیم بگیریم كه با وجود همه این مسائل، شاد و خوشبخت زندگی كنیم.
خیالمان میرسد كه زندگی، همان زندگی دلخواه، موقعی شروع میشود كه موانعی كه سر راهمان هستند ، كنار بروند: مشكلی كه هم اكنون با آن دست و پنجه نرم میكنیم، كاری كه باید تمام كنیم، زمانی كه باید برای كاری صرف كنیم، بدهی‌هایی كه باید پرداخت كنیم و ... بعد از آن زندگی ما، زیبا و لذت بخش خواهد بود!
بعد از آنكه همه اینها را تجربه كردیم، تازه می فهمیم كه زندگی، همین چیزهایی است كه ما آنها را موانع می‌شناسیم.
این بصیرت به ما یاری میدهد تا دریابیم كه جاده‌ای بسوی خوشبختی وجود ندارد.
خوشبختی، خوده همین جاده است ... پس بیایید از هر لحظه لذت ببریم ...

برای آغاز یك زندگی شاد و سعادتمند لازم نیست كه در انتظار بنشینیم : در انتظار فارغ التحصیلی، بازگشت به دانشگاه، كاهش وزن ، افزایش وزن، شروع به كار، ازدواج، شروع تعطیلات، صبح جمعه، در انتظار دریافت وام جدید، خرید یك ماشین نو، باز پرداخت قسطها، بهار و تابستان و پاییز و زمستان، اول برج، پخش فیلم مورد نظرمان از تلویزیون، مردن، تولد مجدد، ....
خوشبختی یك سفر است، نه یك مقصد ... هیچ زمانی بهتر از همین لحظه برای شاد بودن وجود ندارد.

زندگی كنید و از حال لذت ببرید ...

اكنون فكر كنید و سعی كنید به سؤالات زیر پاسخ دهید:
1- پنج نفر از ثروتمندترین مردم جهان را نام ببرید.
2- برنده‌های پنج جام جهانی آخر را نام ببرید.
3- آخرین ده نفری كه جایزه نوبل را بردند چه كسانی هستند.
4- آخرین ده بازیگر برتر اسكار را نام ببرید.


نمیتوانید پاسخ دهید؟
نسبتاً مشكل است، اینطور نیست؟
نگران نباشید، هیچ كس این اسامی را به خاطر نمی آورد.
روزهای تشویق به پایان میرسد نشانهای افتخار خاك می گیرند!
برندگان به زودی فراموش میشوند!

اكنون به این سؤالها پاسخ دهید:
1. نام سه معلم خود را كه در تربیت شما مؤثر بوده‌اند، بگویید.
2- سه نفر از دوستان خود را كه در مواقع نیاز به شما كمك كردند، نام ببرید.
3- افرادی كه با مهربانیهایشان احساس گرم زندگی را به شما بخشیده‌اند، به یاد بیاورید.
4- پنج نفر را كه از هم صحبتی با آنها لذت میبرید، نام ببرید.


حالا ساده تر شد، اینطور نیست؟
افرادی كه به زندگی شما معنی بخشیده‌اند، ارتباطی با "ترین‌ها" ندارند،ثروت بیشتری ندارند، بهترین جوایز را نبرده‌اند، ....
آنها كسانی هستند كه به فكر شما هستند، مراقب شما هستند، همانهایی كه در همه شرایط، كنار شما میمانند .....
كمی بیاندیشید.
زندگی خیلی كوتاه است، و شما دركدام لیست قرار دارید؟ نمیدانید؟

اجازه دهید كمكتان كنم.
شما در زمره مشهورترین نیستید .... شما از جمله كسانی هستید كه برای درمیان گذاشتن این پیام در خاطرمن بودید

جمعه 21/3/1389 - 14:58
آلبوم تصاویر

 

 

جمعه 21/3/1389 - 14:52
آلبوم تصاویر

 

ملکه زنبورها در کندو 

جمعه 21/3/1389 - 14:46
آلبوم تصاویر

 

 

جمعه 21/3/1389 - 14:38
خواستگاری و نامزدی

 

۱) استرس و عرق کردن: شناخته‌ترین نشانه‌هایی که می‌تواند یک فرد دروغگو را لو دهد، عرق کردن و استرس اوست. زمانی که ما دروغ می‌گوییم همیشه می‌ترسیم لو برویم. به همین دلیل دچار استرس می‌شویم و استرس با افزایش ضربان قلب و عرق کردن همراه است. اما این موضوع در رابطه با همه مردم صادق نیست. برخی افراد به دروغگویی عادت دارند و دچار استرس نمی‌شوند!

۲) صدای خیلی زیر یا خیلی بم: روان‌شناسان معتقدند صدا علامت خوبی برای شناسایی دروغگو است. چرا؟ در واقع این ما نیستیم که صدا را کنترل می‌کنیم. مغز براساس احساساتی که داریم آن را به شکل اتوماتیک تنظیم می‌کند. وقتی دروغ می‌گوییم، می‌ترسیم رسوا شویم. به همین علت معمولا تن صدا تغییر می‌کند و خیلی زیر یا خیلی بم می‌شود.

۳) سخنان ضد و نقیض: دروغگوها به دلیل ترس از رسوا و شرمگین شدن تعادل احساسی درستی نداشته و حتی حرف‌های آنها کم و بیش ضد و نقیض است. برای آنکه مطمئن شوید یک فرد دروغ می‌گوید از او بخواهید دقیقا حرفی را که در یک موقعیت خاص زده برای شما در مواقع مختلف تکرار کند، حتی سوالات متفاوت و مدام در مورد همان مساله می‌تواند ثبات فکری دروغگو را بر هم بریزد.

۴) میمیک‌های غیرمعمول: پلک زدن‌های مداوم، مالیدن پلک، نگاه‌های مبهم... همگی اینها نشانه میمیک صورت یک فرد حین دروغ گفتن است. صورت دقیقا احساساتی را که داریم نشان می‌دهد و کنترل عمقی آنها کمی سخت است. اگر فردی میمیک غیرطبیعی و غیرمعمول دارد و حین صحبت با شما دچار تیک خاصی مثل مالیدن پلک می‌شود، می‌توانید به حرف‌های او شک کنید.

۵) ژست‌های مخصوص: سرفه کردن درون مشت، بالا بردن دست روی سر و عقب بردن بالاتنه موقع حرف زدن از جمله ژست‌های آدم‌های دروغگو است. البته باید مراقب هم بود. برخی دروغگوها برای آنکه احساسات‌شان نمایان نشود حین حرف زدن کاملا خنثی عمل می‌کنند.

۶) حرف زدن وسواسی:
دروغگوها معمولا در صحبت کردن وسواس به خرج نمی‌دهند و همه مسایل را رو نمی‌کنند. اگر شما حین صحبت‌ها از فردی بخواهید با دقت بیشتری مسایل را برای شما بیان کند و به عبارتی وسواسی‌تر از او سوال کنید، معمولا دروغگو چون حافظه خوبی ندارد و در دور بعد قادر به بیان همان جواب‌ها نیست. درنهایت می‌توانید از زبان او این جملات را بشنوید «به من اعتماد نداری؟» اگر فردی واقعا دروغگو نباشد، خیلی سریع از کوره درنمی‌رود و برای بار دوم هم به برخی سوالات شما پاسخ می‌دهد.

۷) احساسات اغراق‌آمیز:
وقتی فردی فقط با دهان می‌خندد یعنی یا می‌خواهد رعایت ادب کرده باشد یا دروغگوی ماهری است. یک لبخند صادقانه با عقب رفتن لب‌ها و چین خوردن پلک‌ها در سمت خارج همراه است. یک دروغگو معمولا تنها با دهان می‌خندد تا احساسات درونی خود را مخفی کند.

جمعه 21/3/1389 - 14:16
ورزش و تحرک

 

بدون تردید اگر بخواهیم نام آدم‌های اسمی فوتبال ایران را پشت سر هم ردیف كنیم، «علی پروین» فصل مشترك سه نفر اول همه فهرست‌ها خواهد بود. او كه در دوران بازیگری یكی از بهترین‌های فوتبال كشورمان بود، در عصر مربیگری هم دوران باشكوهی را از سر گذراند.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی «فردا» بدون تردید اگر بخواهیم نام آدم‌های اسمی فوتبال ایران را پشت سر هم ردیف كنیم، «علی پروین» فصل مشترك سه نفر اول همه فهرست‌ها خواهد بود. او كه در دوران بازیگری یكی از بهترین‌های فوتبال كشورمان بود، در عصر مربیگری هم دوران باشكوهی را از سر گذراند. اگرچه هیچگاه ادعای پروین مبنی بر فتح 25 جام قهرمانی در معیت پرسپولیس به اثبات نرسید، اما نمیتوان كتمان كرد كه عناوین شماره هفت تاریخی فوتبال ایران بسیار پرشمار و مهم بوده است.

به نوشته گل؛ پروین كه در برهه‌ای شدت محبوبیتش در فوتبال كشورمان یك ركورد محسوب می‌شد و موفق به دریافت لقب جاودانه «سلطان» از زبان هوادارانش شد، البته كاراكتر جنجال‌برانگیزی هم داشته كه به تبع آن، دعواها و مجادلات گوناگونی را از سر گذرانده است. به بهانه بازگشت پر سر و صدای علی آقا به فوتبال كه با كنار رفتن دوست قدیمی‌اش حشمت مهاجرانی هم همراه بود، بد نیست نگاهی به مهمترین مناقشات سلطان با رعایا در این سال‌ها بیندازیم! دعوایی كه شاید خیلی زود به تعداد آن اضافه شود.


منصور امیرآصفی؛ علی آقا مربی را دور زد
لیگ پنجم تخت جمشید، علی پروین كه به عنوان كاپیتان پرسپولیس - قدرتمندترین تیم آن زمان - اسم و رسم گزافی به هم زده بود، با منصور امیرآصفی دچار مشكل شد. امیرآصفی آن روزها سرمربی سرخپوشان به حساب می‌آمد و هرگز نمی‌توانست تصور كند درافتادن با یك بازیكن نظیر علی پروین، چه عقوبتی برای وی به همراه دارد. در عین حال، درگیری پروین جوان با سرمربی‌اش به دور ماندن او از تركیب اصلی پرسپولیس در چند مسابقه متوالی انجامید. مقارن با این اتفاقات، علی پروین به رایزنی با علی عبده - مالك تیم - پرداخت و بعد از هماهنگی با وی، دست به اقدامی عجیب زد.

وقتی در یكی از مسابقات علی پروین كماكان از تركیب ثابت تیم دور مانده بود و دست بر قضا تیم هم نیمه اول را با یك گل از حریف عقب بود، مسوول تداركات تیم به دستور علی پروین در رختكن را به روی امیرآصفی بست تا با پشت در ماندن سرمربی تیم، یك كودتا در پرسپولیس رخ بدهد!


حسن حبیبی؛ دور از جام ملت‌ها
در آستانه جام ملت‌های آسیا 1980 كه در كویت برگزار شد، اختلاف نظر بین علی پروین و حسن حبیبی - سرمربی وقت تیم‌ملی - اوج گرفت. گرچه به دلیل قلت رسانههای گروهی در آن زمان، هرگز محتوا و موضوع اصلی درگیری پروین و حبیبی فاش نشد، اما به هر تقدیر همین اختلاف نظرها به دور ماندن یكی از بهترین فوتبالیست‌های تاریخ كشورمان از تركیب تیم ملی برای بازی‌های كویت انجامید.


محمد مایلی‌كهن؛ اتوبان یک طرفه معروف
اواسط دهه گذشته شمسی، محمد مایلی‌كهن كه همواره برای علی پروین نقش یك دستیار، شاگرد و رفیق صمیمی را ایفا می‌كرد، یك مصاحبه بسیار جنجالی علیه سلطان انجام داد. آن روزها پروین روی نیمكت سرخپوشان ترك‌تازی می‌كرد و قهرمانی‌های متعدد را به دست می‌آورد، اما مایلی‌كهن كه خود نیز در آن دوره یك مربی صاحب‌نام محسوب می‌شد، چشمان خود را بست و حرف‌های عجیبی را علیه پروین به زبان آورد. شاید مایلی‌كهن مترصد به دست آوردن جایگاه در پرسپولیس بود، اما به این دلیل یا هر علت دیگری، واكنش شدیدی به پروین نشان داد. این، یكی از اولین گفت‌وگوهای توفانی مایلی‌كهن به حساب می‌آید. پروین هرگز به آن مصاحبه مایلی‌كهن پاسخ نداد.


بهروز رهبری‌فرد؛ گل و شیرینی بگیرم؟!
درگیری‌های لفظی و متعاقب آن قهر و آشتی‌های علی پروین با بهروز رهبری‌فرد به یك سریال در فوتبال اواخر دهه هفتاد ایران تبدیل شده بود. شاید تعداد دفعاتی كه مدافع آن روزهای سرخپوشان به منظور آشتی با پروین گل و شیرینی تهیه كرد و راهی نمایشگاه ماشین سورتمه در هفت‌تیر شد، به تعداد انگشتان یك دست هم می‌رسید! مشاجره‌های پروین و رهبری‌فرد دلایل متعددی داشت كه غالباً شایعه پیوستن بهروز به استقلال هم چاشنی آن می‌شد‌ه است، اما یكی از این دعواها به بازی پرسپولیس و الانصار بازمی‌گشت.

بعد از این دیدار آسیایی كه سرخپوشان طی آن موفق شدند با سه گل حریف لبنانی را از پیشرو بردارند، بهروز رهبری‌فرد علناً در رختكن به بدگویی از تاكتیك‌های پروین پرداخت و بهویژه اجازه نفوذ به هاشمی‌نسب از طرف سلطان را به باد انتقاد گرفت. عده‌ای معتقدند این مساله ریشه در حسادت رهبری‌فرد به هاشمی‌نسب داشت، اما هرچه بود مثل همیشه این نوع انتقادها به واكنش قهری پروین انجامید.


اكبر غمخوار؛ مدیر فنی یعنی كشك
می‌توان ادعا كرد نخستین كسی كه به شكل جدی تابوی سلطانیزم علی پروین در فوتبال ایران را شكست، اكبر غمخوار بود. مدیرعامل متنفذ سرخپوشان كه بعد از ناكامی تیم در لیگ دوم حرفه‌ای و به منظور ایجاد تغییر و تحولات گسترده در این مجموعه به پرسپولیس آمده بود، به اندازه‌ای به پر و پای پروین پیچید كه سرمربی سنتی قرمزها درنهایت مجبور به ترك تیم محبوبش شد.

غمخوار برای هدایت پرسپولیس در لیگ سوم گزینه‌های متعددی را مطرح كرد، اما درنهایت وینكو بگوویچ - مربی وقت موفق فولاد - را به تهران آورد و به پروین پیشنهاد كرد در كسوت مدیر فنی به حیات كاری خود در پرسپولیس ادامه بدهد. سلطان بعد از شنیدن این پیشنهاد غمخوار، واكنش عجیبی نشان داد و یكی از معروفترین جمله‌های تاریخ فوتبال ایران را به زبان آورد: «مدیر فنی یعنی كشك!» همان پستی كه امروز آن را در استیل‌آذین پذیرفته است.


محمود خوردبین؛ یار وفادار كجا رفت؟!
روابط علی پروین و محمود خوردبین از دوران بازیگری تا همین سال‌های اخیر همیشه حسنه بوده است. خوردبین به اندازه‌ای به پروین نزدیك بود كه نقش سرپرست دائمی پرسپولیس در زمان هدایت سلطان را ایفا می‌كرد.

پروین و خوردبین به اندازه‌ای رفقای گرمابه و گلستان بودند كه هواداران پرسپولیس در مدح این رابطه شعار هم ساخته بودند: «یار وفادار علی، خوردبینه!» در عین حال، همین رابطه بسیار خوب، پیش از لیگ هفتم به كلی از میان رفت. در شرایطی كه پایگاه خوردبین نزد علی پروین از دوران غمخوار سست شده بود، بازگشت محمود خان به پرسپولیس قبل از لیگ هفتم، به نوعی تیر خلاص بر شقیقه روابط این دو نفر محسوب میشد. حبیب كاشانی و حمید استیلی در چارت پرسپولیس لیگ هفتم، جایی برای پروین در نظر نگرفته بودند، اما خوردبین حكم سرپرستی همین تیم را گرفت و هماكنون هم مشغول به كار است.


حسین هدایتی؛ اجرای دستمزد كلان
یكی از متاخرترین مشاجره‌های لفظی علی پروین، مربوط به درگیری او با همین حسین هدایتی است. پروین وقتی برای چندمین‌بار تصمیم گرفت به فوتبال برگردد، راهی تیم استیل‌آذینی شد كه مالكیت آن در اختیار حسین هدایتی است. این مرد پولدار به منظور بازگرداندن استیل‌آذین به لیگ‌برتر ریخت و پاش زیادی كرده بود و با اعتماد به كادر همكاران علی پروین، عنوان امور فنی این تیم پرحاشیه را به سلطان سپرد.

با این حال اوضاع بر وفق مراد پیش نرفت و پس از حذف شدن استیل‌آذین در مرحله پلی‌آف، مخاصمه جنبه آشكار پیدا كرد. هدایتی با انتقاد از سیاست پروین در جذب بازیكنان مسن پرداخت و مدعی شد این مربی، یك میلیارد و 150 میلیون تومان دستمزد برای خودش در نظر گرفته است! پروین هم مقابل پاسخ هدایتی را داد، اما به هر حال این دو نفر اخیراً آشتی كردند.


داریوش مصطفوی؛ از پكن تا بچه سلطان
ریشه مشاجره امروز علی پروین با داریوش مصطفوی، به بازی‌های آسیایی پكن در سال 1990 برمی‌گردد. آن روزها رابطه سلطان با داریوش مصطفوی به اندازه‌ای شكرآب شده بود كه دبیر كل وقت فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت همراه تیم به كشور چین سفر نكند؛ شاید هم تصمیم گرفتند او را نبرند! اما به هر تقدیر پروین آن تیم را در مسابقات مزبور به عنوان قهرمانی رساند.

روابط این دو نفر، از آن زمان به بعد هرگز رو به بهبودی نگذاشت و امروز در قامت اختلاف بر سر پرونده حضور محمد پروین در پرسپولیس، دوباره احیا شده است. در پی عدم توفیق استیل‌آذین در صعود به لیگ‌برتر، همگان منتظر بودند محمد پروین سر از پرسپولیس دربیاورد، اما فرزند سلطان در یك چرخش عجیب به سایپا رفت. او حتی با پرسپولیسی‌ها قرارداد داخلی هم امضا كرده بود. امروز علی پروین مدعی است مصطفوی در راه این انتقال كارشكنی كرده است!


علی دایی؛ شاگرد ناخلف
شاید علی دایی هم مشمول قوانین نانوشته سلطان می‌شد: «همه باید از من كوچكتر باشند!» علی پروین اخلاق خاصی داشت. او نمی‌توانست بزرگتر و محبوبتر از خودش را تحمل كند. عده بسیاری بر این عقیده هستند كه اخراج احمدرضا عابدزاده و حتی مهدی هاشمی‌نسب از پرسپولیس به این دلیل بود كه آنها مرزهای محبوبیت پروین را درهم نوردیده بودند و سكوها را به تشویق كسی غیر از سلطان وامی‌داشتند.

علی دایی افتخارات زیادی را كسب كرد، اما دعوای سنگینی با علی پروین انجام داد كه مهمترین نمود آن به لیگ سوم حرفه‌ای مربوط می‌شود. غمخوار در پروژه پروینزدایی خود، علی دایی را به عنوان یكی از لیدرها انتخاب كرده بود و این دو نفر، خیلی پیش از آنكه بتوان حد زد، رو در روی یكدیگر قرار گرفتند اما پروین این روزها با دایی هم آشتی كرد و همین چند هفته پیش یك جمله در وصف او گفت: «50 سال دیگر هم مثل دایی نخواهد آمد.» همان دایی‌ای كه چند سال پیش در مورد او گفته بود: «دو تا روپایی هم بلد نیست بزند.»


محمد دادكان؛ خوبه خودش پرسپولیسیه!
بعد از قهرمانی در لیگ اول حرفه‌ای، علی پروین در راه تكرار این عنوان در سال بعد، به پست رقیب بسیار سرسختی به نام سپاهان خورد. زردپوشان اصفهانی كه با فرهاد كاظمی نمایش‌های خوبی ارایه میدادند، در واپسین هفته‌های لیگ دوم، پرسپولیس را كاملاً از كورس قهرمانی بیرون راندند و جام را به نصف جهان بردند. این موضوع اعصاب علی پروین را به هم ریخته بود؛ تا جایی كه بعد از شكست خانگی مقابل ملوان در ورزشگاه تختی، او در اوج عصبانیت به سمت جلال مرادی، داور مسابقه دوید اما هدف او رییس وقت فدراسیون، یعنی محمد دادكان بود.

هر چند كه پروین ادعا كرد هدف او از این تعقیب و گریز كوتاه، رسیدن به یكی از بازیكنان تیمش بوده است، اما اختلافات او با محمد دادكان قابل كتمان نبود. سوتهای مشكوك جلال مرادی كه هیچگاه مقبول طبع سلطان قرار نداشت، باعث شد پروین به سمت دادكان فریاد بزند: «این چه وضع داوریه؟ خوبه این آقا خودش بازیكن پرسپولیس بوده...!» بعدها شركت دادكان در جشن قهرمانی سپاهان و سخنرانی او در همین مراسم، موجبات دل‌آزردگی بیشتر پروین و بخشی دیگر از پرسپولیسی‌ها را فراهم كرد.

جمعه 21/3/1389 - 1:33
ورزش و تحرک

 

در مسابقات جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی مجموعا ۶۴ دیدار در ۱۰ ورزشگاه مختلف برگزار می‌شود. شماری از آن‌ها نوساز هستند و شماری از آنها نیز استادیوم‌هایی قدیمی که مدرنیزه شده‌اند. این ورزشگاه‌ها در ۹ شهر مختلف قرار دارند.

شهر یوهانسبورگ:
استادیوم "ساکرسیتی" با ۹۴ هزار و ۷۰۰ نفر گنجایش، بزرگ‌ترین ورزشگاه آفریقای جنوبی محسوب می‌شود. در این استادیوم‌دیدارهای مراحل مختلف از جمله دیدار افتتاحیه و بازی فینال انجام می‌گیرد.

استادیوم "الیس" پارک" در یوهانسبورگ

دیگر استادیوم شهر ژوهانسبورگ، "الیس پارک" نام دارد که ظرفیت آن بر ۶۰ هزار نفر بالغ می‌شود و قرار است که دیدارهای مرحله‌ی گروهی، یک هشتم و یک چهارم نهایی برگزار می‌شود.

شهر کیپ تاون:
استادیوم "گرین پوینت" در کیپ تاون نوساز است و ۷۰ هزار نفر گنجایش داردگ در این استادیوم نیز دیدارهای مراحل مختلف از جمله مرحله نیمه‌نهایی برگزار می‌شود.

 استادیوم "گرین پوینت" در شهر کیپ تاون

شهر پورت الیزابت:
استادیوم واقع در شهر پورت الیزابت که به نام نلسون ماندلا، رهبر اسطوره‌ای آفریقای جنوبی است، نوساز است و گنجایش آن بر ۴۶ هزار نفر بالغ می‌شود. در این ورزشگاه نیز دیدارهای مختلف از جمله دیدار بر سر مقام سوم جهان برگزار می‌شود.

 استادیوم "نسلون ماندلا" در شهر پورت الیزابت

شهر دوربان:
ورزشگاه نوساز "موزس مابیدا" در شهر دوربان ۷۰ هزار نفر ظرفیت دارد و از جمله قرار است که یکی از دو دیدار مرحله‌ی نیمه نهایی در آنجا برگزار شود.

=

شهر پرتوریا:
استادیوم واقع در شهر پرتوریا که ۵۰ هزار نفر گنجایش دارد، ورزشگاهی قدیمی است که مدرنیزه شده و "لوفتوس ورسفلد" نام دارد. در این ورزشگاه دیدارهای مرحله گروهی و یک هشتم نهایی برگزار می‌شود.

 استادیوم "لوفتوس ورسفلد" در پرتوریا

شهر بلوم‌فونتین:
ورزشگاه ۴۸ هزار نفری واقع در شهر بلوم‌فونتین "فری استیت" نام دارد و استادیومی است قدیمی که آن را برای جام جهانی ۲۰۱۰ مدرنیزه کرده‌اند.
شهر روستنبورگ:
ورزشگاه واقع در شهر روستنبورگ "رویال بافوکنگ" نام دارد و ظرفیت آن بر ۴۲ هزار نفر بالغ می‌شود. این استادیوم نیز برای برگزاری پیکارهای جام جهانی ۲۰۱۰ مدرنیزه شده است.

 استادیوم "رویال بافوکنگ" در شهر روستبورگ

شهر نلسپرویت:
استادیوم "مبومبلا" که در این شهر قرار دارد، نوساز است و گنجایش آن بر ۴۶ هزار نفر بالغ می‌گردد.

 استادیوم "مبومبلا" در شهر نلسپرویت

 

شهر پولوکوانه:

ورزشگاه شهر پولوکوانه "پیتر موکابا" نام دارد و گنجایش آن بر ۴۵ هزار بالغ می‌شود. این ورزشگاه نیز از جمله ورزشگاه‌هایی است که برای برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۱۰ مدرنیزه شده‌اند.

=

=

=

جمعه 21/3/1389 - 1:15
ورزش و تحرک

 

تمام تیم‌های راه یافته در جام جهانی 2010 شعاری برای معرفی كشور و فرهنگ سنتی‌شان انتخاب می‌كنند كه روی اتوبوس حمل هر یك از تیم‌ها نوشته شده است. 

شعار تیم‌های حاضر در جام جهانی یكی از مسائلی است كه بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد چرا كه به نوعی نمایانگر سنت و فرهنگ یك كشور است. انتخاب شعار نشان دهنده ذوق و سلیقه مسوولان یك كشور است. در این بین تعدادی از كشورها با عباراتی ساده و كوتاه به خوبی بار فرهنگی غنی كشورشان را به رخ همگان كشیده‌اند و بعضی كشورها هم تنها به ذكر كلمات یاوه و بی‌معنی پرداخته‌اند.

در ادامه شعار كشورهای حاضر در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی و تفسیر كوتاهی از آن آمده است.

* الجزایر: ستاره‌ها و هلال ماه یك هدف دارند، پیروزی

تفسیر: شعار خوبی به نظر می‌رسد. علاوه بر این كه منطبق با فرهنگ و دین رسمی كشور الجزایر است كه محرك خوبی هم برای موفقیت در جام جهانی به حساب می‌آید.


* شیلی: قرمز رنگ خوبی است كه در قلب ما می‌تپد. شیلی قهرمان است.

تفسیر: شعاری بسیار عالی و تاثیرگذار است. پرشور، احساساتی و خوش‌بینانه


* غنا: امید قاره آفریقا
تفسیر: ساده،‌ واضح و گویا 

* هندوراس: یك كشور، یك احساس، پنج ستاره‌ها در قلب ما هستند.

تفسیر: شعاری خوب و احساسی توام با الهام از پرچم كشور

* ژاپن: سامورایی هرگز نمی‌میرد. پیروزی از آن ماست.
تفسیر: شعار تكان دهنده‌ای است. می‌توان با یك بار شنیدن آن ژاپنی شد!


* پاراگوئه: شیرهای گورانی در آفریقای جنوبی غرش خواهند كرد، روح گورانی در كالبد پاراگوئه جاری است.
تفسیر: شعار بسیار واضح است. نیازی به توضیح نیست.

* ساحل عاج: فیل‌ها بیایید برای پیروزی بجنگیم
تفسیر: تا حدی چرند و توهین‌آمیز است اما اگر آن را به حساب ترجمه بگذاریم شعار خوبی است.

* انگلیس: با غرور و افتخار بازی كنید مثل همیشه
تفسیر: امیدوارانه و مغرورانه و البته تا حدی اغراق‌آمیز اما شعار قابل قبولی است.


* فرانسه: همه با هم به امید رویایی دیگر در آبی‌ها
تفسیر: این شعار تا حدی كلیشه‌ای و ایده خاصی ندارد.

* مكزیك: زمان آن است كه تیم تازه‌ای قهرمان شود.
تفسیر: ایده بسیار جالبی است اما اختصاص به مكزیك ندارد بسیاری از تیم‌ها تاكنون قهرمان نشده‌اند.


* پرتغال: یك رویا، یك هدف... پرتغال قهرمان
تفسیر: چیز جدیدی نیست تنها نكته قافیه‌دار بودن شعار در زبان انگلیسی است كه با ترجمه به زبان‌های دیگر این مزیت هم از بین می‌رود. 

صربستان: با قلبتان بازی كنید با لبخند پیش بروید
تفسیر: تلفیق جالبی از قلب و دهان است اما بار فرهنگی ندارد.

* اسلواكی: مستطیل سبز را به لرزه درآور، ای اسلواكی
تفسیر: شعاری حماسی و تحریك كننده است اما تكان دادن زمین چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟

* كامرون:‌ شیرهای رام شدنی بازگشتند
تفسیر: یادآور خاطرات خوش كامرونی‌هاست اما معلوم نمی‌كند از كجا برگشته‌اند

* آرژانتین: آخرین قدم و افتخار
تفسیر: پیش‌بینی می‌شد شعار مسخره‌ای انتخاب كنند كوتاه بودن شعار همیشه خوب نیست در این صورت شعار بدون كلمه از هر چیزی كوتاه‌تر است!

* ایتالیا: سرفراز در آسمان‌های آفریقا
تفسیر: شاید برای جام جهانی 1930 مناسب باشد هر هوادار فوتبال حداقل صد بار این عبارت را شنیده است.

* نیجریه: با عقاب‌های استثنایی و هواداران استثنایی متحد به میدان خواهیم رفت.
تفسیر: اگر اندكی ادامه پیدا می‌كرد تبدیل به یك رمان می‌شد!

* اسلوونی: با یازده مرد شجاع تا آخرین مرحله
تفسیر: در بازیكنان ایجاد انگیزه می‌كند اما چندان تكان دهنده نیست 

اسپانیا: امید مسیر ما و پیروزی تقدیر ماست
تفسیر: یادآور یكی از دیالوگ‌های معروف یك فیلم قدیمی اسپانیایی است پس نمی‌تواند شعار خوبی باشد چند درصد هواداران این فیلم را دیده‌اند؟

* اروگوئه: خورشید بر ما می‌تابد. اروگوئه به پیش
تفسیر: تابیدن خورشید امتیاز خاصی نیست، نه خورشید و نه آفتاب نماد این كشور نیست. حال این كه این شعار از كجا پیدا شده است، جای سوال است.

* استرالیا: جرات رویاپردازی. استرالیا به پیش
تفسیر: با توجه به نمادهای فرهنگی فراوان این كشور انتظار شعار بهتری می‌رفت

* برزیل: تمام برزیل این جاست!
تفسیر: شعار جالبی است نمایانگر علاقه مردم این كشور به فوتبال است اما این پرسش مطرح می‌شود كه تمام برزیل را كجا می‌خواهند جای دهند؟

* دانمارك: فقط یك تیم دانماركی می‌خواهیم و كلی آرزو
تفسیر: تا حد زیادی ملی گرایانه است، آرزو و رویا هم در اكثر شعارها به چشم می‌خورد.

* آلمان: پیش به سوی جام
تفسیر: اعتماد به نفس همیشگی ژرمن‌ها را نشان می‌دهد. اما خیلی تكراری است.

* یونان: یونان همه جا
تفسیر: دوست مانند برزیل، در ضمن حضور اندك آن‌ها در رقابت‌های معتبر به هیچ وجه با محتوای شعار هم‌خوانی ندارد

* كره شمالی: یك بار دیگر 1966، پیروزی از آن كره است
تفسیر: یادآور اولین حضور كره شمالی در جام جهانی است اما می‌توان جور دیگری هم برداشت كرد. ما 44 سال است نتوانسته‌ایم به جام جهانی راه پیدا كنیم!

* كره جنوبی: شعار سرخ‌پوشان جمهوری متحد كره
تفسیر: شاید تا حدی مفهوم سیاسی داشته باشد اما نكته جدیدی ندارد چه چیز دیگری ممكن است؟ شعار سرخ‌پوشان: تیم ملی ایتالیا؟

* هلند: 5 ستاره‌ها ترسی ندارند از هلند بترسید
تفسیر: تا حدی جاه‌طلبانه است البته از آن جا شعار نباید اشاره‌ای به سایر تیم‌ها داشته باشد شعار چندان مناسبی نیست

* سوییس: زنده باد سوییس!
تفسیر: ایده طرح شعار به 4 زبان مختلف بد نیست اما مضمون شعار خیلی ساده است.

* نیوزیلند: خرگوش‌ها به پیش
تفسیر: تكراری و كم‌اثر

* آمریكا: زندگی آزادی هدف ما پیروزی
تفسیر: بیشتر شبیه شعارهای انقلابی است. به هیچ وجه فوتبالی نیست.

جمعه 21/3/1389 - 1:3
محبت و عاطفه

 

 

انتخاب اسم برای فرزندتان یکی از هیجان انگیزتین فعالیت ها قبل از تولد نوزاد است. از این گذشته یکی از مهمترین تصمیمات شما هم هست. عوامل زیادی در این تصمیم نقش دارند. در ان مقاله به 10 نکته که می تواند برای انتخاب اسم فرزندتان کمکتان کند اشاره می کنیم.

1)      اسمی که انتخاب می کنید باید یک مفهوم ذهنی مثبت با خود شما داشته باشد. همچنین باید پرمفهوم باشد. اسم اولین تاثیر هر فرد روی مخاطب است. باید به این فکر کنید که فرزندتان این اسم را نه فقط در کودکی و در زمین بازی بلکه در بزرگسالی هم استفاده خواهد کرد.

2)      ریتم و آهنگ اسم کوچک باید با نام خانوادگی بخواند. به طور کلی، تعداد سیلاب های اسم کوچک نباید به اندازه تعداد سیلاب های نام خانوادگی باشد. برای اینکه ببینید اسمی که انتخاب می کنید با نام خانوادگی فرزندتان هم خوانی دارد، نام و نام خانوادگی را چندین بار پشت هم تکرار کنید.

3)      چند حرف اول اسم نباید ناخوشایند باشد.

4)      تلفظ اسم را به دقت چک کنید. اگر از یک تلفظ غیرمعمول استفاده کنید، آنوقت فرزندتان باید تا آخر عمر تلفظ شما را درست کند.

5)      نام یکی از دوستان و افراد خانواده که برایتان قابل احترام است را انتخاب کنید.

6)      برای خلق یک اسم جدید چند اسم را با هم ترکیب کنید. می توانید با کنار هم گذاشتن دو اسم یک اسم جدید خلق کنید.

7)      نام های مستعار یا اسم های خودمانی که با آن اسم ساخته می شود را پیدا کنید. ممکن است دوست داشته باشید اسمی انتخاب کنید که نام های مستعار زیادی از روی آن ساخته شود.  این باعث می شود فرزندتان وقتی بزرگتر شد، کنترل بیشتری روی اسم خود پیدا کند.

8)      اسم را تمرین کنید و ببینید چه حسی به شما می دهد. یکی از دوستان نزدیکتان را بارها به طرق مختلف با این اسم صدا کنید. در آینده مجبور خواهید بود هزاران هزار بار این اسم را به صورت های مختلف صدا کنید، با زمزمه وقتی بچه خواب است یا با فریاد وقتی او را برای شام صدا می کنید.

9)      اسم های دو قسمتی فرصت خوبی برای شماست. می توانید اسم یکی از بزرگان را برای احترام با اسم دلخواه خودتان ترکیب کنید. یا اگر با همسرتان توافق ندارید هر دو اسم مورد علاقه تان را در صورت امکان به هم بچسبانید.

10)   از افزونگی حروف بین اسم ها خودداری کنید. گاهی اوقات وقتی نام کوچک و نام خانوادگی با یک حرف شروع می شوند با هم همخوانی پیدا نمی کنند. یا اگر نام خانوادگی باحرف صدادار تمام می شود، نام کوچک نباید اینطور باشد. همینطور حرف آخر اسم کوچک نباید با حرف اول نام خانوادگی یکسان باشد یا همخوانی نداشته باشد.

جمعه 21/3/1389 - 0:55
آموزش و تحقيقات

 

۱) پیش از آغاز هر پروژه تبلیغاتی تمام مواردی را که تصور می کنید با پروژه شما مرتبط و ضروری است و باید آنها را انجام دهید ، یادداشت و فهرست کنید.

۲) در مورد موضوع سفارش اطلاعات لازم و ضروری کسب کنید. تا زمانیکه تمامی اطلاعات ضروری یا حداقل مذکور ، اشتباه محض است.

۳) اگر برای تبلیغ کالای مورد نظر ، اقدام به طراحی تصاویر الزامی است بهتر است تمامی الگوهایی را که به ذهنتان میرسد ، بر روی کاغذ منتقل کنید.

۴) سقف بودجه که سفارش دهنده امکان پرداخت آنرا دارد برای شما بسیار اهمیت دارد ، چرا که به شما امکان می دهد موارد دیگر پروژه را براساس آن مدون و محاسبه کنید.

۵) شناخت ویژگیهای کالا یا خدماتی که قرار است برای آن تبلیغ کنید شما را در قرار گرفتن در مسیر درست تبلیغ ، بسیار یاری می کند.

۶) تا حد امکان از بکار گیری تصاویری که در سایر آثار چاپی استفاده شده اند پرهیز کنید ولی اگر به دلایلی لازم باشد چنین کاری انجام دهید – از جمله اصرار سفارش دهنده آنهم در صورتی تصویر مورد نظر متعلق به آرشیو خود او باشد – حتما تصویر اصلی را از او تحویل بگیرید و از اسکن کردن تصاویر چاپی خودداری نید، زیر این امر در چاپ (افست) مجدد تصویر سبب می شود تا تصویر از نظر جهت قرار گرفتن ترام ها دچار افت کیفیت شود. (به این ایراد اصطلاحاً پیچازی می گویند).

۷) زمانیکه برای انجام پروژه در اختیار دارید باید کاملا مشخص باشد در حقیقت جدول زمانی تبلیغاتی شما جهت ارائه محصول تبلیغی در جامعه بسیار حائز اهمیت است.

۸) انتخاب تکنیک و شیوه متناسب با موضوع از موارد دیگری است که در امکان موفقیت شما مؤثر است.

۹) اگر مایلید ایده تبلیغاتی شما منحصر به فرد و به اصطلاح (یونیک) باشد، بهتر است ایده های اولیه را با احتیاط کنار گذاشته و به موارد دیگر فکر کنید.

۱۰) راهنمایی سفارش دهنده در تعیین آنچه می خواد به عهده شماست بنابراین مطمئن شوید که سفارش دهنده می داند چگونه تبلیغی را برای خدمات یا محصولش می خواهد.

۱۱) سفارش دهنده را در جریان پیشرفت مراحل کار قار ردهید.

۱۲) سرعت عمل در تمامی کارها مورد تأیید است اما بازنگری چند بار هر طراحی می تواند در کاهش نقاط ضعف و افزایش نقاط قوت آن مؤثر باشد.

۱۳) به تفاوت بین زیبایی و موفقیت توجه کنید. اثر موفق اثری است که تأثیر لازم را در زمان پیش بینی شده در مخاطبین مورد نظر داشته باشد.

۱۴) توجه به نظرات سفارش دهنده لازم و ضروری است ولی در ادامه این توجه نباید به اعمال سلیقه مشتری تسلیم شوید.

۱۵) اتودهایی که برای ارائه به سفارش دهنده کار می شوند باید تا حد امکان کامل بوده و با نمونه نهایی مورد نظر شما همخوانی داشته باشد.

۱۶) ترجیحاً از ارائه یک اتود طرح به سفارش دهنده خودداری کنید.

۱۷) در صورتی که معتقدید نمونه ای از کارهای ارائه شده به صاحب کار، نسبت به دیگر اتودها برتری دارد ، بطور غیر مستقیم و از طریق برشمردن مزایای آن، سفارش دهنده را نسبت به دیگر اتودها برتری دارد به طور غیر مستقیم و از طریق برشمردن مزایای آن،سفارش دهنده را نسبت به انتخاب آن راغب کنید .

۱۸) به یاد داشته باشید صاحب اصلی اثر خلق شده توسط شما سفارش دهنده آن اثر است بنابراین سلیقه شخصی خود را در اجرای کار به عنوان امضای کار اعمال نکنید.

۱۹) هرگز در برشمردن معایب احتمالی کاری که انجام داده اید پیش قدم نشوید.

۲۰) گاهی اوقات ایده های تبلیغانی خوبی به سرعت در ذهن شکل می گیرند و به همان سرعت نیز از یاد می رورند مناسبترین راه برای حفظ این ایده ها، انتقال بلافاصله آنها روی کاغذ به صورتکاملاً ابتدایی و همراه کردن این اتود خام باتوضیحات نوشتاری است.

۲۱) غالباً حساسیت بیش از حد در رعایت کیفیت، به وجود آورنده وسواسی مخرب است و زمانی در اثر وجود دارد که باید از ایجاد تغییر در آن خودداری کرد. تشخیص دادن ای زمان اهمیت ویژه ای دارد.

۲۲) اگر سفارش دهنده ویژگی مشخصی از تبلیغ کالا یا خدماتش را مورد توجه دارد ، شما موظفید جهت موفقیت کارتان ( و کار او) و برای نیل به هدف، مورد تأکیدی را در اثرتان جلوه گر کنید.

۲۳) پس از تأیید اتود کار توسط سفارش دهنده اجرای چند نمونه وار یاسیون رنگ و طرح ، هم شما و هم سفارش دهنده را در رسیدن به محصولی قوی یاری می کند.

۲۴) نوآوری در غالب موارد سبب جلب توجه مخاطبین می شود. ولی به کار گیری آن در صورتی که حساب شده و هوشمندانه انجام نشود منجر به شکست عملیات تبلیغی شما خواهد شد.

۲۵) ایجاد تغییرات غیر معمول و غیر منتظره در کار، می تواند به جذابیت آن کمک کند. البته این ابتکار نباید عوارض اقتصادی، بصری و … داشته باشد.

۲۶) ایجاد و حفظ یک هارمونی کلی در اثر ، گام دیگری در موفقیت آن است چگوگی خطوط مورد استفاده در آن ، نوع قلم نوشتار ، رنگ، کادر و … همگی باید متأثر از موضوع تبلیغ و هماهنگ با یکدیگر باشند.

۲۷) برای انتخاب فونت مناسب، باید مواردی همچون موضوع کار، مفهوم نوشته، حجم اشغالی توسط نوشتار ، محل قرار گیری رنگ مورد نظر برا ی آن و غیره مورد توجه قوار گیرد.

۲۸) رنگهای مورد نظر خود را حتماً با توجه به اطلسهای رنگ قابل اطمینان انتخاب کنید. این نکته به ویژه در هنگام اجرای طرح بوسیله نرم افزارهای گرافیکی و دیدن آن از طریق مانیتورهای غیر حرفه ای حائز اهمیت است.

۲۹) هنگام تایپ فارسی در نرم افزارهای گرافیکی، به دلیل تنظیم اولیه این نرم افزارها برای تایپ انگلیسی یا اصطلاحاً لاتین ، فواصل بین بعضی حروف بیشتر از حروف دیگر می شود توصیه می کنیم پس از اتمام تایپ مطالب و تبدیل آنها به تصویر یا مسیر ، ایرادات موجود در رابطه با فواصل حروف را از بین ببرید.

۳۰) در هنگام طراحی با نرم افزارع از تبدیل و تغییر مکرر و ساختار فایل خود مگر درموارد کاملا ًضروری خودداری کنید. تبدیل و تغییر مد رنگی، ابعاد، کیفیت فایل و …. سبب کاهش کیفیت طرح نرم افزارهای شما می شود.

۳۱) در اجرای سفارشات، کنترل متن نوشتار از جهت رفع غلطهای املایی. به ویژه در سفارشات چاپ ضروری و برعهده شماست. حتی اگر این موارد نادرست از جانب سفارش دهنده صورت گرفته باشد.

۳۲) توجه به فرهنگ بصری و کلامی مخاطبین تبلیغات، سبک کاستن از بسیاری دوباره کاریها می شود.

۳۳) توصیه می کنیم بیش از شروع اتودهای اولیه برای انجام سفارش تبلیغاتی قراردادی مشخص با سفارش دهنده عقد کنید.

۳۴) در صورت امکان روی دو یا چند پروژه تبلیغاتی بطور همزمان و در یک آیتم زمانی فکر نکنید . این کار سبب میشود تا ضریب موفقیت کامل هر یک ازپروژه ها بطور قابل توجهی کاهش یابد.

۳۵) اصول و قواعد گرافیک به منظور خلق آثار جذاب ، زیبا و موفق ایجاد شده و مورد استفاده قرار می گیرد اما گاهی امکان دارد رعایت این اصول و بکارگیری آنها از میزان جذابیت یا توفیق کار بکاهد در این صورت بهتر است از رعایت جزء به جزء این اصول پرهیز کنیم

۳۶) همواره موارد تبلیغاتی که انجام داده اید را (و حتماً از آنها آرشیوی در اختیار دارید) مورد بازبینی قرار دهید. این کار باعث می شود متوجه پیشرفت یا احتمالاً سیر نزولی در آثارتان شوید.

۳۷) در آثاری که مخاطب عام دارند میانگین سطح سواد بصری و فرهنگی جامعه را به عنوان معیار درک پیامتان در نظر داشته باشید.

۳۸) محو کردن بعضی از قسمتهای نوشتار، کوچک بزرگ کردن بخش هایی از آن واژگون کردن تصاویر ، تغییر غیر متعارف ابعاد طرح و نسبت آن، قرار دادن همه عوامل طراح در بخش کوچکی از کادر و تضاد با بخش بزرگتر آن و … از جمله موارد ایجاد جذابیت در اثر اجرایی است. البته مسلماً این موارد را در جای خود بکار خواهیم برد.
۳۹) ارائه ماکت، اتود و به طور کلی طرح آنجه قرار است بعداً به اجرای نهایی برسد با کیفیتی بیشتر از اجرای اصلی سبب ایجاد نوعی پرتوقعی در سفارش دهنده میشود.

۴۰) در آثاری که به دلیل محدویت ابعاد امکان استفاده از تصایر کاهش می یابد بهتر است با بکار گیری فونتهای جذاب و مناسب این نقیصه را کم رنگ کنیم.

۴۱) توصیه می کنیم آرشیوی از فونتهای فارسی و انگلیسی که با هم هماهنگ هستند، تهیه کنید اینکار در طرحایی که نیاز به استفاده هم زمان از دو زبان در آن است بسیار مفید است.

۴۲) ترجیحاً و در صورت امکان هنگام اجرای سفارش، به واریاسیون جمعی آن نیز فکر کنید.

۴۳) اثر ارجینال را به مشتری تحویل ندهید. حال این اثر اجرای دست باشد یا وسیله نرم افزار اجرا شده باشد. دلیل اینکار جلوگیری از تغییرات احتمالی در طرح بدون اطلاع شماست.

۴۴) آگاهی نسبت به زیر شاخه های گوناگون گرافیک زیر شاخه های آنها (گرافیک محیطی گرافیک خبری ، گرافیک ژورنالیستی و … مواردی چون بروشور، کاتالوگ ، پوستر، نشانه بسته بندی و …) و اصطلاحات (گرید، پونیت، لی آوت، فونت و …) و نیز نقاط قوت و ضعف هریک از این شاخه ها و زیر شاخه ها الزامی است.

۴۵) هرگز در اجرای آثارتان وابسته به یک تکنیک و شیوه اجرایی نشوید. اینکار ضمن تکراری کردن آثارتان شما را در انجام پروژه های تبلیغاتی گوناگون کاملاً محدود خواهد کرد.

۴۶) تا آنجایی که برایتان مقدور است از پذیرفتن طرحهای نیمه تمام خودداری کنید. چنین موردی هم برای شما و هم برای طراح قبلی و هم برای سفارش دهنده تبعات منفی دارد.

۴۷) به هنگام ارائه فاکتور هزینه ها به سفارش دهنده، از تخفیفهای غیر معقول خودداری کنید. تخفیفهایی که شامل مبالغ قابل توجه می شوند، ذهنیت مشتری را سنت به صحت مبلغی که پرداخت می کند، درچار تردید میسازد.

۴۸) اجرای یک طراحی می تواند با مشخص کردن این موارد آغاز شود. مورد سفارش مخاطب (گروه سنی و فرهنگی) زمان در اختیار، عوامل بصری لازم، تکنیک اجرای متناسب با هزینه ها و موارد جانبی.

۴۹) در طراحی و ارائه آثار به مکان ارائه آنها توجه داشته باشید. این نکته از جهت در نظر گرفتن عوامل بصری اطراف آنها که می توانند نقش تکمیلی یا تخریبی داشته باشند. حائز اهمیت است.
۵۰) به هنگام اجرای پروژه جدید، طرح های انجام شده قبلی را پیش رو داشته باشید و تا حد امکان از عناصر تصویری و اجرایی که در طرح قبل موجود است، استفاده نکنید.

۵۱) ضمن اجرای سفارش، مشتری از آموزش تبلیغاتی داده بکوشید میزان آگاهی های او را رد ارتباط با تبلیغات و سواد بصری افزایش دهید.

۵۲) در صورتیکه تکنیک اجرای طرحتان یکی از شیوه های چاپ است – بویژه چاپ افست- پس از تکثیر طرح، نمونه چاپ شده را با نمونه ارجینال تطبیق دهید. از این طریق در هنگام اجرای آثار بعد که با همان تکنیک اجرا می شوند، جزئیات کار را با اطمینان و دقت بیشتری مشخص خواهید کرد.

۵۳) برای بدست آوردن سفارش، قیمت بازار را خراب نکنید این کار ضمن لطمه زدن به همکاران دیگر نهایتاً باعث متضرر شدن شما نیز خواهد شد.

۵۴) پی گیری نتیجه فعالیت های تبلیغاتی که برای سفارش دهنده انجام داده اید و ارسال آنها برای مشتری سبب آگاهی طرفین نسبت به میزان موفقیت پروسه تبلیغاتی می شود. ضمن آنکه اعتماد سفارش دهنده را نسبت به وجدان کاری شما و موسسه شما افزایش می دهد.

۵۵) برای ساختار شکنی و زیر پا گذاشتن اصول و قواعد تبلیغات و گرافیک لازم است . ابتدا آ‹ها را فرا گرفته باشیم نو آوری با آگاهی به آنچه در گذشته انجام پذیرفته، ارتباط مستقیم دارد. در حقیقت شما باید بدانید قبلاً چه بوده تا بتوانید بگویید بعداً چه باید بشود.

۵۶) بعضی از سفارشات به دلیل ویژگیهای خاص خود، امکان حرکات تازه در اجرای طرح را به شما نمی دهد برای نمونه در طراحی اوراق اداری نهادها و ارگانهای اداری (در ایران) باید توجه داشته باشد که بسیاری از حرکتهای شما از پیش توسط سفارش دهنده، مشخص یا محدود شده اند.
لزوم قید شدن نشانه های دوستی قرار گرفتن آنها در بالای کادر، نوع مشخص قلم نوشتار، محدودیت رنگ در چاپ،ثابت بودن قطع (a۴- A۵) ضرورت قید شدن مواردی چون تاریخ، شماره ، پیوست و …. از این جمله اند.

۵۷) با هر مشتری به زبان خودش گفتگو کنید. مسلماً این زبان، چرب زبانی نخواهد بود، در نظر بگیرید به دلیل عدم برقراری ارتباط فکری لازم با سفارش دهنده (به جهت نیاموختن زبان وی) نتوانید مجموعه فعالیتهای خود و گروهتان را به او بقبولانید و این یعنی دوباره کاری و از دست دادن فرصت.

۵۸) سفارش دهندگان خوب خود را به مشتریان همیشگی تبدیل کنید . بهتر است تعداد انگشت شماری مشتری دائمی داشته باشید تا آنکه تعداد پرشماری مشتری فصلی. ویژگی مهم حالت اول شناخت کافی و لازم بین شما و سفارش دهنده است که سبب می شود تا با اطمینان از آنچه می خواهید و آنچه باید انجام شود، در زمان و هزینه صرفه جویی کنید. چنین امری نهایتاً به همکاریهای موفق تری می انجامد.

۵۹) بین مشتریان خود به لحاظ اهمیت سفارشات از نظر زمان تحویل و کیفیت اجرا، تفاوت نگذارید. سفارش دهنده ای که با سفارش طراحی مجموعه اوراق اداری خود، کار با شما را آغاز می کند، ممکن است در دراز مدت به یکی از اصلی ترین مشتریان شما تبدیل گردد.

۶۰) تا دیروز تصور می شد وظیفه گرافیست (تبلیغاتچی) اجرای پروژه تبلیغاتی در جهت رضایت مشتری است اما امروز اعتقاد درست بر این است که وظیفه گرافیست اجرای پروژه تبلیغاتی در جهت رضایت مشتریهای دائمی است. بنابراین شناخت و آگاهی نسبت به خواسته های این مشتریان از وظایف شماست

جمعه 21/3/1389 - 0:53
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته