• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 283
تعداد نظرات : 25
زمان آخرین مطلب : 4801روز قبل
اخبار

برگزاری‌ها- کاربرانی که عضو سایت فیس بوک هستند باید بدانند که حتی بعد از خروج از این سایت هم ردگیری شده و اعمالشان در فضای مجازی تحت نظر قرار می گیرد.
 فیس بوک از همان ابتدای راه اندازی توجهی به لزوم حفظ حریم شخصی کاربران نداشته و همیشه در تلاش بوده با جمع آوری اطلاعات مربوط به نحوه استفاده کاربرانش از این سایت به کسب درآمد بپردازد و اطلاعات ارزشمند مربوط به عادات کاربری افراد را جمع آوری و به تناسب مورد استفاده و بهره برداری قرار دهد.
 نیک کوبریلوویچ یکی از هکرهای شناخته شده روس بعد از مدتها آزمایش و بررسی فیس بوک به این نتیجه رسیده که کوکی‌های ردگیری مربوط به سایت فیس بوک حتی بعد از خروج کاربران از این سایت فعال باقی مانده و پاک نمی شوند.
 وظیفه این کوکی ها ردگیری اقدامات کاربر در فضای مجازی است.
 بر اساس یافته های این هکر تا زمانی که اطلاعات کاربری فرد در این کوکی ها موجود باشد و کاربر آنها را پاک نکند، فیس بوک می تواند به ردگیری و جاسوسی از افراد ادامه دهد و این مساله ای است که حتی بسیاری از متخصصان امنیتی و کاربران حرفه ای رایانه ها هم از آن اطلاع ندارند.
 هکر یاد شده اطلاعات دقیق تری در این زمینه را در وبلاگ خود منتشر کرده است. تاکنون فیس بوک و مدیران آن بارها از سوی کاربران و سازمان های مدافع حقوق مدنی افراد و حتی دولت ها به علت نقض حریم شخصی تحت تعقیب و پیگرد قضایی قرار گرفته است.

منبع:آی تی ایران

چهارشنبه 6/7/1390 - 6:43
اخبار

یک محقق رایانه‌ای نرم‌افزاری طراحی کرده است که با رصد اخبارو گزارش‌ها می‌تواند وقوع انقلاب و ناآرامی‌های اجتماعی را در کشورهای مختلف جهان پیش‌بینی کند.

به گزارش ایتنا به نقل از شماران سیستم، کالیو لیتارو (Kalev Leetaru) پژوهشگر دانشگاه ایلینویز که در این زمینه فعالیت‌های زیادی انجام داده، معتقد است تجزیه و تحلیل بخش بزرگی از بایگانی رسانه‌ها، می‌تواند به پیش‌بینی عملکرد جامعه بیانجامد.

به عنوان مثال این نرم افزار با پیگیری اخبار حوادث تونس، مصر و لیبی توانست وقوع «بهار عربی» را پیش بینی کند.

بهار عربی به مجموعه اعتراضات بی‌سابقه‌ای گفته می‌شود که در سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ کشورهای جنوب غربی آسیا و شمال آفریقا را در نوردید.

این نرم افزار که بر ابررایانه‌ای به نام «ناتیلوس اس‌جی‌آی» اجرا می‌شود، برای این که بتواند فرآیند پیش‌بینی را به خوبی و با دقت انجام دهد، به تغذیه خبری گسترده‌ای نیاز دارد.

مرکز متن باز آمریکا، اخبار بی‌بی‌سی، بایگانی روزنامه نیویورک تایمز از سال ۱۹۴۵ و داده‌هایی که در طول ۳۰ سال گذشته از حدود ۱۰۰ میلیون مقاله خبری جمع‌آوری شده، بخشی از منابع مورد استفاده این ابررایانه به شمار می‌رود.

بر اساس این گزارش، ابررایانه مزبور توانست محل اختفای اسامه بن‌لادن، رئیس سابق گروهک طالبان را در محدوده ۲۰۰ کیلومتری، پیش از آنکه دستگیر و کشته شود پیش‌بینی کند.

این پیش‌بینی و مشخص کردن محل حضور بن‌لادن به فقط ۲۰۰ کیلومتر واقعاً شگفت‌انگیز است.

در آن زمان و در حالی که محل دقیق حضور بن‌لادن به یک معمای پیچیده تبدیل شده بود، کالیو لیتارو در گزارشی نوشت: با بررسی اخبار و گزارش‌های بین‌المللی، اینگونه به نظر می‌رسد که بن‌لادن در دایره‌ای به شعاع ۲۰۰ کیلومتر، در اطراف اسلام آباد و پیشاور در شمال پاکستان مخفی شده است.

وی افزوداحتمال این که رهبر طالبان محل اقامت خود را از افغانستان به پاکستان منتقل کرده باشد، دو برابر شده است.

بعدها خبرگزاری‌ها از کشته شدن بن‌لادن در یک ویلا در حومه شهر اسلام آباد پاکستان خبر دادند.

این رایانه همچنین توانست با اتکا به عملکرد خود و با استفاده از منابع خبری متعدد، به شرایط نابسامان مصر و تونس، قبل از وقوع انقلاب در این دو کشور، اشاره کند.

منبع:ایتنا

چهارشنبه 6/7/1390 - 6:41
موبایل

نوکیا N9 برای کسانی طراحی شده که طراحی استثنایی و استادانه و همچنین جدیدترین فناوری‌های گوشی‌های هوشمند را تحسین می‌کنند.

به گزارش ایتنا، ایلاری نورمی، نایب رئیس ارشد بازاریابی نوکیا می‌گوید: «از ژوئن امسال که ما نوکیا N9 را معرفی کردیم، بازخوردی که از سوی کاربران گوشی‌های هوشمند مشتاق و آگاه سراسر دنیا دریافت کرده‌ایم خارق‌العاده بود. نوکیا N9 با نوآوری در طراحی صنعتی، رابط کاربری و تجربه برنامه‌نویسی با Qt، معرف پیشگامی این گوشی در اثبات این حقیقت است که تکنولوژی چقدر می‌تواند طبیعی جلوه کند و این گوشی نمایانگر اولین محصولاتی از نوکیا است که به سبکی مشابه پا به عرصه می‌گذارد.»

نوکیا N9 که به زیبایی طراحی شده، یک رابط کاربری ساده و قابل درک دارد که تنها با یک لمس کششی (swap) کنترل می‌شود. به دلیل عدم وجود کلید خانه، فضای بیشتری برای درخشش نرم‌افزارها وجود دارد. سه صفحه‌نمایش خانگی برای نرم‌افزارها، رخدادها و برنامه‌های زنده این امکان را به مردم می‌دهد تا در گوشی هوشمند به راحتی راهنمایی شوند و محتوای مورد علاقه خود را سریع‌تر به دست آورند. امکانات دیگر این گوشی عبارتند از:

صفحه‌نمایش ۳.۹ اینچ AMOLED ساخته شده از شیشه ضدخش منحنی

لوازم جانبی مجهز به NFC که با یک ضربه آسان به گوشی متصل می‌شوند. مانند بلندگوی بی‌سیم نوکیا Play 360° و اشتراک محتوا از طریق فناوری NFC

حسگر ۸ مگاپیکسل دوربین با لنز کارل‌زایس و فوکوس اتوماتیک، لنز وسیع برای فیلم‌برداری و تصویربرداری با کیفیت HD، لنزی با دریچه دیافراگم بزرگ برای عملکرد عالی دوربین حتی در شرایط کم‌نور، تصویربرداری آسان و به اشتراک‌گذاری تصاویر و ویدئوها با شبکه‌های اجتماعی

رادیوی اینترنتی، با مجموعه بزرگی از موسیقی و بدون نیاز به هزینه یا ایجاد حساب کاربری؛ تنها با فشردن کلید پخش. صدای بهتر موسیقی به عنوان اولین گوشی هوشمند مجهز به فناوری رمزگشایی Dolby Digital Plus و فناوری پس پردازش Dolby Headphone

مسیریابی جهت‌به‌جهت برای رانندگان و عابران پیاده به همراه راهنمایی صوتی نقشه برای بیش از ۱۰۰ کشور و به بیش از ۵۰ زبان زنده دنیا

سرگرمی و بازی‌های از پیش نصب‌شده برای تجربه بی‌دردسر

نوکیا N9 در سه رنگ آبی، مشکی و قرمز با حافظه ۱۶ و ۶۴ گیگابایت در دسترس خواهد بود تا محتوای بسیاری را در خود جای دهد و در کشورهای سراسر دنیا به فروش رسد.

قیمت تخمین‌زده شده فروش برای نوکیا N9 در حافظه‌های ۱۶ گیگابایت و ۶۴ گیگابایت تقریباً ۴۸۰ و ۵۶۰ یورو قبل از مالیات است.

قیمت نوکیا N9 و زمان ورودش در مناطق مختلف فرق می‌کند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد نوکیا N9 به لینک swipe.nokia.com سر بزنید.

منبع:سایت خبری ایتنا

چهارشنبه 6/7/1390 - 6:39
کامپیوتر و اینترنت

شاید خود شرکت اسوس هم فکر نمی‌کرد که ایده ارائه نت‌بوک تا این حد بتواند بازار را تحت تأثیر قرار دهد اما چه بخواهیم و چه نخواهیم اسوس با حرکت خود یک موج مکزیکی خاص در بازار به وجود آورد!

خوب وقتی یک موج مکزیکی ان هم در بین میلیون‌ها نفر راه می‌اندازد باید خودت همیشه مواظبش باشی تا این موج فرو ننشیند.

برای این موضوع هم که شده اسوس هر یک مدت محصولاتی را به بازار ارائه می‌کند تا این موج را پرتوان کند.

به گزارش ایتنا، یکی از محصولات شرکت اسوس در این زمینه که مدتی است وارد بازار شده است، نت‌بوک Eee PC 1015X است که ترکیبی هوشمندانه از سه فاکتور، کارایی، طراحی و ابعاد جمع و جور است که این موضوع می‌تواند هر سخت‌پسندی را راضی کند.

 این محصول با دو مدل پردازنده N455 و N570 به بازار ارائه می‌شود که این موضوع باعث افزایش کارایی آن در پردازش‌ها شده است.

 1015X مجهز به یک صفحه‌نمایش ۱۰.۱ اینچی با نور پس‌زمینه LED و قابلیت پشتیبانی از حداکثر دقت ۶۰۰×۱۰۲۴ پیکسل است.

هارددیسک این دستگاه از نوع ۲.۵ اینچی است و در ظرفیت‌های ۲۵۰، ۳۲۰ و ۵۰۰ گیگابایت عرضه می‌شود.

 اسوس برای راحتی کاربر در این محصول از یک صفحه‌کلید چیکلت با طراحی مناسب استفاده کرده است که این موضوع در هنگام تایپ حس خوب به کاربر می‌دهد.

همچنین وجود فناوری اختصاصی SHE -Super Hybrid Engine- در این محصول باعث شده که با یکبار شارژ بتوان با استفاده از یک باری شش سلولی ۵۶ وات ساعتی حداکثر به مدت یازده ساعت از این محصول استفاده کرد که این مدت زمان بیش از طول زمان سفر هوایی از ایران به اندونزی است!

 از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان به امکان دسترسی به قابلیت Cloud Computing شرکت اسوس اشاره کرد که امکانات خوبی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

منبع:سایت خبری ایتنا

چهارشنبه 6/7/1390 - 6:37
کامپیوتر و اینترنت

وایمکس‌نیوز- شرکت فرانکلین وایرلس(Franklin Wireless)، تولید کننده پیشتاز مودم‎های وایمکس و CDMA برای ارتباطات داده فراخ‎باند بی‎سیم نسل سوم و چهارم، مودم وایمکس دوحالتی U311 را معرفی کرد.
 U311 مشابه محصول اخیر این شرکت با نام U310 است اما بر خلاف مدل U310 که در باندهای بسامدی 2.3 و 2.5 گیگاهرتز کار می‎کند، مدل U311 در باند بسامدی 3.5 گیگاهرتز کار می‎کند. به همین دلیل مدل U311 راهکاری آرمانی برای بهره‌برداران وایمکس در امریکای لاتین، افریقا، آسیا و اروپاست. این افزاره سرعت بالا باریک و فشرده است و دارای یک واسط مبتنی بر وب، لولایی با امکان چرخش 270 درجه، چندگانگی آنتن TX است و می‎تواند با یک آنتن خارجی استفاده شود.
 مودم U311 USB بلافاصله پس از معرفی، از طریق اینترنت در اختیار مشتریان قرار گرفت. این محصول ویندوز 7، ویندوز ویستا، ویندوز ایکس‎پی، لینوکس و Mac OS X را پشتیبانی می‎کند.

منبع:آی تی ایران

چهارشنبه 6/7/1390 - 6:32
شخصیت ها و بزرگان

یکشنبه ۸ مارس ۱۹۴۱ ویرجینیا وولف، در دفتر یادداشت‌هایش نوشت : «همین حالا از برایتون برگشته‌ایم. مثل یک شهر خارجی بود: نخستین روز بهار زن‌ها روی نیمکت‌های عمومی نشسته بودند. کلاه زیبایی در قهوه‌خانه دیدم. مد چقدر چشم را زنده می‌کند! …. نه: خیال درونگرایی ندارم. در تأیید جمله هنری جیمز می‌گویم: همواره مشاهده کن. رسیدن ِ پیری را نظاره کن. ولع را نظاره کن… شاید کارت موزه بخرم٬ هر روز دوچرخه‌سواری کنم و تاریخ بخوانم. شاید در هر دوره یک فرد ِ شاخص را برگزینم و پیرامونش بنویسم. آدم باید مشغول باشد و حالا با اندکی شادی می‌بینم که ساعت ۷ است باید شام درست کنم. ماهی کداک با سوسیس.»

 ۲۰ روز بعد وولف با جیب‌های پر از سنگ ته ِ رودخانه اوز بود. او در ۲۵ ژانویه سال ۱۸۸۲ در لندن به دنیا آمد و ۲۸ مارچ ۱۹۴۱ در ۵۹ سالگی و در نزدیکی منزلش در ساسکث خودش را در رودخانه غرق کرد. به نظر نمی‌رسد نویسنده یادداشت فوق قصد خودکشی داشته است. این چرخش احساسی چطور در فاصله ۲۰ روز و حتی کم‌تر٬ چون او چند روز قبلش دست به یک خودکشی ناموفق زده- برای او اتفاق افتاده است؟

 وولف در بیشتر دوران زندگی‌اش درگیر امواج تغییرات خلقی بود. اولین علایم در ۱۳ سالگی و پس از مرگ مادرش آشکار شد. در سال‌های ۱۹۰۴ و ۱۹۱۲ دوره‌های دیگری از افسردگی را تجربه کرد. در دوره‌های افسردگی به ندرت صحبت می‌کرد و غذا می‌خورد. چندین نوبت در آسایشگاه بستری شد. یک نوبت خودش را از پنجره اتاقش بیرون انداخت و یک بار نیز با خوردن ۱۰۰ عدد قرص ورونال اقدام به خودکشی کرد که نجات یافت.

 اما وولف همیشه افسرده نبود. او مشهور بود که چهره‌ای کودکانه دارد و مثل بچه‌ها می‌خندد. در دوره‌هایی از زندگی بسیار فعال و پرجنب‌و‌جوش بود. شرکت در جلسات نقد ادبی٬ برگزاری گردهمایی در مورد حقوق زنان٬ نقد کتاب٬ نوشتن زندگینامه و دفتر یادداشت‌ها نشان می‌دهد که او همیشه گوشه‌گیر و منزوی نبود. در کنار دوره‌های افسردگی که گاه چند سال طول می‌کشید و گاه سال‌ها او را رها می‌کرد٬ او دچار دوره‌های تغییرات خلقی بصورت خلق ِ شاد یا تحریک‌پذیر می‌شد.

 اما بیماری او چه بود؟ بیماری ویرجینیا وولف امروزه بیماری دوقطبی افسردگی-شیدایی یا BMD نامیده می‌شود.

 BMD نوع ۱ با حداقل یک دوره مانیا یا شیدایی همراه یا بدون یک دوره افسردگی اساسی و BMD نوع ۲ با یک دوره افسردگی اساسی همراه یک دوره هایپومانیا تعریف می‌شود. بیماران در دوره مانیا که حداقل یک هفته طول می‌کشد دچار علایم خلق شاد یا تحریک‌پذیر٬ افزایش انرژی٬ کم‌خوابی٬ افزایش میل جنسی٬ پرحرفی٬ کم توجهی٬ خودبزرگ‌بینی و ولخرجی می‌شوند. برخی از این علایم در وولف گزارش شده است. مثلا گفته می‌شود او گاه چند روز پیاپی بی‌وقفه حرف می‌زد و نمی‌خوابید. حتی گفته شده یک‌بار سراسر یک کنسرت را ایستاده تماشا کرد. در کنار این علایم در موارد شدید بیماران ممکن است دچار علایم روان‌گسیختگی بصورت هذیان یا توهم شوند. هذیان در دوره های مانیا اغلب بصورت افکار گزند و آسیب دیگران نسبت به بیمار است. وولف نیز چنین تجربه هایی داشته است. در دوره‌های شدید بیماری‌اش مادرش بر او ظاهر می‌شد و او را نصیحت می‌کرد. یا صداهایی می‌شنید که به او دستور می‌دادند کارهای خشن بکند. شوهر و خواهرش را دشمن خود می‌دانست. گاه نیز صدای پرندگان را می‌شنید که به یونانی صحبت می‌کردند.
 هایپومانیا یا شبه‌شیدایی علایمی شبیه مانیا دارد با این تفاوت که علایم در آن خفیف‌ترند و بعلاوه علایم هذیانی یا توهمی در آن مشاهده نمی‌شود. احتمالا دوره‌های بیش‌فعالی و خلق بالای وولف را بتوان با علایم هایپومانیا منطبق نمود.
 دوره‌ افسردگی اساسی در بیماران با فقدان انرژی٬ احساس غم٬ افکار مرگ و خودکشی٬ افکار منفی٬ ضعف اعتماد به نفس٬ کم‌خوابی یا پر‌خوابی٬ کم اشتهایی یا پر‌اشتهایی٬ که به مدت حداقل دو هفته دوام داشته باشد٬ تعریف می‌شود.

 آنچه ویرجینیا وولف را به سمت خودکشی سوق داد احتمالا شروع یک دوره افسردگی بود. اکثر این علایم را می‌توان در روایت دوستان و همچنین یادداشت‌هایش پیش از مرگ دید. او در یادداشت خودکشی که برای شوهرش٬ لئونارد وولف٬ به جا گذاشت نوشته است: «عزیزترینم٬ احساس می‌کنم دوباره دارم دیوانه می‌شم. احساس می‌کنم ما نمی‌تونیم یک دوره وحشتناک دیگه رو تحمل کنیم و این بار من خوب نخواهم شد. دوباره صداهایی می‌شنوم و نمی‌تونم تمرکز کنم. … می‌بینی حتی نمی‌تونم درست این نامه رو بنویسم. نمی‌تونم بخونم…. همه چیز زندگی به جز خوبی تو از من دور شده….»

 اما درمان بیماری وولف چه بود؟ درمان اصلی بیماری BMD استفاده از داروهای تنظیم‌کننده خلق مثل لیتیم٬ کاربامازپین و والپروات سدیم است. این داروها در آن زمان در دسترس نبود. لیتیم قدیمی‌ترین داروی متعلق به این دسته است که در سال ۱۹۴۹ و ۸ سال بعد از مرگ وولف شناخته شد و استفاده از آن در درمان بیماران دوقطبی از دهه ۱۹۷۰ رایج شد.

 شاید اگر این داروها زودتر شناخته می‌شدند، وولف خودکشی نمی‌کرد. اما شاید هم شاهکارهایی مثل به‌سوی فانوس دریایی٬ خانم دالووی٬ خیزاب‌ها و سال‌ها نوشته نمی‌شد. چون او خودش بیماری‌اش را الهام‌بخش نوشته‌هایش می‌دانست. همانطور که خواندن و نوشتن را درمان بیماری‌اش می‌پنداشت :
 «نه. نمی‌خواهم دوباره درونگرا شوم: خوابیدن٬ تنبلی٬ بی‌حوصلگی؛ ….. تجویز من این است: آشپزی کردن٬ دوچرخه‌سواری٬ نوشتن و خواندن. خواندن یک کتاب سخت و پر سنگلاخ.»
 این تنها درمانی بود که بلد بود. البته بجز خودکشی!

منبع:پارسینه

چهارشنبه 6/7/1390 - 6:28
اخبار

«شما اگر الان در بخش تصویر گوگل کلمه کتاب را جستجو کنید از ۵۰ نتیجه‌ای که نمایش داده می‌شود فقط ۵ تصویر باز می‌شود! خب مسلم است که کاربر تمایل پیدا می‌کند این محدودیت را دور بزند.»
 قانون - دلیل گرایش روز‌افزون کاربران ایرانی اینترنت به صفحات سرگمی یا به اصطلاح فان چیست؟ چرا این صفحات در شبکه‌های اجتماعی و فضای وب بیش از صفحات جدی و وب‌سایت‌هایی که محتوای مفید دارند با اقبال مواجه می‌شوند؟ بسیاری از کارشناسان دنیای فناوری اعتقاد دارند بیشتر از آنکه در این رفتار رسانه‌ای کاربران ایرانی بتوان به شهروندان نقدی وارد دانست، باید مشکل را در جای دیگر پیدا کرد.

 دکتر جلالی استاد دانشگاه علم‌و‌صنعت و کارشناس مسائل آی‌تی معتقد است وقتی با پدیده وب برخورد تدافعی و غیرکارشناسی می‌شود نتیجه آن این می‌شود که کج‌رفتارهایی در رفتارهای مجازی شهروندان بوجود می‌آید.

 «باید کاربران را در حوزه مجازی همیشه بی‌گناه دانست. هیچ‌کدام از کاربران در بدو ورود به وب به سوی استفاده ناصحیح نمی‌روند. اما وقتی در این مسیر درست هدایت نشوند، رفتارهای مجازی آنها ممکن است به هر شکلی تغییر کند. و مسلم است که در این تغییر آسیب‌هایی هم وجود خواهد داشت.»

 بیشتر محتوای وب را این روزها خود کاربران تولید می‌کنند. نقد به محتوای فارسی اینترنت را می‌توان به کاربران هم نسبت داد. اگر چه دکتر جلالی با این عقیده هم‌نظر نیست و باز هم نقش دولت و سیاست‌های آن در این حوزه را در وضعیت فعلی محتوای اینترنت بی‌تاثیر نمی‌داند. «وقتی قرار است کاربران برای هر تولید محتوایی از یک سازمان و یا ارگانی مجوز بگیرند تمایل به تولید محتوا کم می‌شود. کجای دنیا برای داشتن یک وب‌سایت باید بروید آن را ثبت کنید!؟»

 به عقیده مسئول پروژه استان الکترونیکی سمنان، نظارت بیش از اندازه دولت بر محتوای وب می‌تواند در تولید محتوای کاربران اخلال بوجود آورد. وقتی محتوای مورد نظر کاربر در دسترس نباشد و یا راه دسترسی آن با مانع همراه باشد، شهروند دنیای مجازی ترجیح می‌دهد با دم‌دست‌ترین محتوا که معمولاً سرگرمی و طنز است وقت خود را پر کند. «روی آوردن به صفحات طنز و سرگرمی به خودی خود خطری ندارد و مضر نیست. مشکل این است که این اقبال ناشی از کم‌کاری دولت است. وب‌گردی نیاز به آموزش دارد. در همین آمریکا اگر بی‌هدف هم در وب بگردید آنقدر محتوای خوب وجود دارد که هدایت شوید به سمتی که نیاز شما وکارتان است و محتوای مرتبط با نیازتان را مصرف کنید.»

 دکتر جلالی در گفت‌وگو با قانون با انتقاد از سیاست‌های غیرکارشناسی که در مدیریت دسترسی به اینترنت وجود دارد می‌گوید: «فیلترینگ در یک حدی قابل‌قبول است. در مسائل امنیتی کسی مخالف نظارت نیست. اما باید در استفاده کاربران از اینترنت کمی بازتر تصمیم‌گیری شود، فیلترینگ سفت‌وسخت می‌تواند نتیجه عکس به ‌بار آورد. شما اگر الان در بخش تصویر گوگل کلمه کتاب را جستجو کنید از 50 نتیجه که نمایش داده می‌شود فقط 5 تصویر باز می‌شود! خب مسلم است که کاربر تمایل پیدا می‌کند این محدودیت را دور بزند. در واقع رفتار نظارتی ما باعث می‌شود که رفتارهای غیرمعمول کاربران در اینترنت بیشتر شود.»

 از دیدگاه این استاد دانشگاه بی‌برنامگی بزرگترین مشکل سیاست‌های داخلی در خصوص اینترنت است. جلالی می‌گوید تا زمانی که در اینترنت به دنبال بازدارندگی باشیم نتیجه همانی می‌شود که الان می‌بینیم. «پَ‌نَ‌پَ‌ها» رو‌به‌روز بیشتر می‌شود، وقت‌کشی جوانان در وب افزایش می‌یابد و اینترنت که به گفته جلالی در دنیا به عنوان ابزاری برای توسعه اقتصادی و اجتماعی شناخته شده، برای برنامه‌ریزان و مسئولان پدیده‌ای با کارکردِ غالبِ مخرب است و برای کاربران جایی برای وقت‌گذرانی و خواندن و دیدن مطالب «فان» خواهد بود.

منبع:پارسینه

چهارشنبه 6/7/1390 - 6:24
طنز و سرگرمی
نیمه شبِ پریشب گشتم دچار كابوس

دیدم به خواب حافظ توى صف اتوبوس

گفتم : سلام حافظ گفتا علیك جانم

گفتم كجا روى تو گفتا خودم ندانم

گفتم بگیر فالى گفتا نمانده حالى

گفتم : چگونه اى ؟ گفت در بند بى خیالى

گفتم كه تازه تازه شعروغزل چه داری؟

گفتا كه مى سرایم شعر سپید بارى

گفتم زدولت عشق،گفتا كه كودتا شد

گفتم رقیب گفتا ، او نیز كله پا شد

گفتم كجاست لیلی؟مشغول دلربایی؟

گفتا شده ستاره در فیلم سینمایى

گفتم،بگو ز خالش ، آن خال آتش افروز

گفتا عمل نموده ، دیروز یا پریروز

گفتم بگو ز مویش،گفتا كه مِش نموده

گفتم بگو ز یارش ، گفتا ولش نموده

گفتم چرا،چگونه؟عاقل شدست مجنون

گفتا شدید گشته معتاد گرد و افیون

گفتم كجاست جمشید؟جام جهان نمایش

گفتا : خرید قسطى تلوزیون به جایش

گفتم: بگو ز ساقى حالا شده چه كاره؟

گفتا : شدست منشى در دفتر اداره

گفتم بگو ز اهد آن رهنماى منزل

گفتا كه دست خود را بر دار از سر دل

گفتم ز ساربان گو با كاروان غم ها

گفتا آژانس دارد با تور دور دنیا

گفتم بگو ز محمل یا از كجاوه یا دى

گفتا پژو ، دوو ، بنز یا گلف نوك مدادى

گفتم كه قاصدك كوآن باد صبح شرقى

گفتا كه جاى خود را داده به فاكس برقى

گفتم بیا ز هد هد جوییم راه چاره

گفتابه جاى هد هد،دیش است وماهواره

گفتم سلام ما را باد صبا كجا برد ؟

گفتا به پست داده آورد یا نیاورد‌؟

گفتم بگو ز مشكِ آهوى دشت زنگى

گفتا كه ادكلن شد در شیشه هاى رنگى

گفتم سراغ دارى میخانه اى حسابى

گفت آنچه بود از دم ، گشته چلوكبابى

گفتم : بیا دوتایى لب تر كنیم پنهان

گفتا نمى هراسى از چوب پاسبانان

گفتم بلند بوده موى تو آن زمان ها

گفتا به حبس بودم از ته زدند آن ها

گفتم شما و زندان حافظ ما رو گرفتی؟

گفتا ندیده بودم هالو به این خرفتى
منبع:bia2javan
دوشنبه 28/6/1390 - 16:32
طنز و سرگرمی

اگر شما ذاتا"" انسان با کلاسی هستید که هیچ !!! در غیر این صورت باید از هر فرصتی برای نشان دادن این موضوع استفاده کنید . شاید باورتان نشود ولی شما می توانید از جراحت خود نیز برای کلاس گذاشتن استفاده کنید فقط کافیست جواب های زیر را با اندکی قیافه موجه بیان کنید:

اگر شصت پای شما زیر اجاق گاز گیر کرده و شما ان را باند پیچی کرده اید هر گاه علت آن را از شما جویا شدند باید جواب دهید : ""موقع تکان دادن پیانوی بابام پام مونده زیرش""

اگر صورت شما بر اثر جوشکاری زیر آفتاب سوخته باید بگویید : ""از اسکی آخر هفته نمی توانم بگذرم""

اگر به خاطر تک چرخ زدن با موتور براوو جلوی مدرسه دخترانه به زمین خورده اید در جواب باید بگویید : ""با موتور هزار داداشم تو جاده چالوس تصادف کردیم""

اگر انگشت دست شما به ماهیتابه پیاز داغ چسبیده علت آن را چنین بیان کنید : ""دیشب با قهوه جوش اینجوری شد""

اگر بر اثر ضربه ی چکش ناخن شما شکسته باید بگویید : ""به سیم گیتارم گیر گیر کرده""

اگر بر اثر زد و خورد در صف روغن کوپنی زیر چشم شما کبود شده جوابتان این باشد : ""چند روز پیش توپ تنیس به صورتم خورد""

اگر صورت شما بر اثر خوردن خرمای خیرات و چای و شیرینی مملو از جوش شده علتش را چنین وانمود کنید: ""که خواهرتان از هلند شکلات زیادی اورده است""

اگر مینی بوس شما در جاده خاکی چپ کرد و حسابی مجروح شدید بسیار عصبانی بگویید : ""الکی می گویند زانتیا ایربگ داره ""

اگر کف دست شما به قوری سماور چسبید بگویید:""حواسم نبود میله ی شومینه زیادی داغ شد""

اگر موها و ابروهای شما در چهار شنبه سوری سوخت جواب دهید:""بچه همسایه را از میان شعله های آتش بیرون کشیدم!


ببینم شما اینقدر بیكلاس بودی كه همه اینو خوندی ؟

منبع:bia2javan

دوشنبه 28/6/1390 - 16:29
طنز و سرگرمی

این یک لیست کوچک از اصطلاحاتی هستش که همگیمون روزانه از آنها استفاده می کنیم. البته این لیست رو از فی-لتر خودم رد کردم و مجبور شدم چیزی بیش از نصف اون رو حذف کنم.
شما هم می تونید به این لیست اضافه کنید
الف
آخرشه : نهایتشه
آشغال كله : احمق
آشغالانس : ماشین آشغالیهای جدید تهران که چراغ گردون هم دارند
آمار دادن : نخ دادن -توجه کی را جلب کرن
مترادفها:نخ دادن ،راه دادن
آش و لاش : آسمون جل
آویزون : کسی که مرتبا کنه میشود و بدون دعوت همه جا میرود
اخ کردن: پول رو سریع دادن
انده :نهایته
اسم فعال: اسگلان تپه
اصغر آرنولد اینا (اکبر-محمد... آرنولد اینا): کسی که زیبای اندام کار میکند ولی جواد است
ارازل: بستگی به مکان کلمه در گفتار دارد ولی معمولا به معنی نوچهء لاتها
اق زدن: حال بهم خوردن
الاغ تور:الاغ
ان چوچک:آدم عوضی
ب
باحال: خش آیند
بار كردن : تیکه انداختن - فحش دادن
ببند گاله رو : خفه شو
ببو: انسان ساده لوح
بخواب( بخواب لاحاف سرد شد): خفه شو
بروبچ: بچه ها-رفقا
بیریف: درست - ردیف
بینیم با: برو بابا
بیشین با (بیشین بینیم با) :خفه شو بابا

منبع:bia2javan

دوشنبه 28/6/1390 - 16:26
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته