• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 217
تعداد نظرات : 123
زمان آخرین مطلب : 6000روز قبل
بیماری ها

آنفولانزای موجود، فصلی است

آنفولانزای موجود، فصلی است
سلامت > بیماری  - همشهری آنلاین:
مرگ 13 نفر بر اثر آنفولانزا، وزیر بهداشت و نمایندگان کمیسیون بهداشت را در مقام پاسخگویی قرار داد.

تاکنون 13 نفر از هم وطنانمان در اثر ابتلا به آنفولانزا جان خود را از دست داده اند. ظاهرا تا اینجای قضیه مورد اختلاف نیست. اما اینکه آیا مرگ این تعداد در اثر آنفولانزای خوکی بوده است یا آنفولانزای فصلی در روزهای اخیر چالش برانگیز شده است.

  آغاز درگیری ایرانی‌ها با آنفلوانزای جدید

قضیه از آنجایی شروع شد که یک متخصص عفونی در گفتگو با خبرگزاری مهر مرگ این تعداد را در اثر ابتلا به آنفولانزای خوکی اعلام کرد. به گفته این متخصص عفونی که مدعی است مرگ 13 بیمار بر اثر آنفلوانزای نوع A بوده است، این نوع از آنفلوانزا در حال حاضر جزء آنفلوانزای فصلی شده است در حالی که آنفلوانزای H3N2 هنوز در کشور مرگ و میر نداشته و بیشتر بیمار را چند روزی در منزل نگه می دارد.
اما این خبر با واکنش وزیر بهداشت روبه رو شد. دکتر وحید دستجردی در حاشیه همایش بزرگ نظام سلامت در پاسخ به سوال خبرنگاران در این زمینه اعلام کرد: این 13 مورد مرگ در کشور بر اثر ابتلا به آنفلوانزای H3N2 بوده است.
« همه افرادی که بر اثر آنفلوانزای فصلی و آنفلوانزای H3N2 (نوع) B فوت کردند، دارای بیماری‌های زمینه‌ای بودند.»
وزیر بهداشت با بیان این مطلب، مرگ و میر ناشی از آنفولانزا را امری عادی دانست: هر سال در مواجهه با انواع آنفلوانزا تعدادی مرگ و میر داریم، اما به جهت این که سال گذشته ما با آنفلوانزای (H1N1) نوع A مواجه بودیم کل موارد آنفلوانزا را بررسی و رصد می‌کنیم و تعداد موارد مرگ ناشی از انواع آنفلوانزا گزارش می‌شود.

فصلی است، قانع شدیم

« آنفلوانزای موجود در کشور آنفلوانزای فصلی است. با ارایه گزارش رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، کمیسیون بهداشت قانع شد.»
این را حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی می گوید. وی با بیان اینکه بر اساس گزارش مسوولان وزارت بهداشت در جلسه کمیسیون، آنفلوانزای جدیدی در کشور مطرح نیست و آنفلوانزای موجود همان آنفلوانزای فصلی است، ادامه می دهد: مرگ و میرهایی هم که اتفاق می‌افتد مربوط به آنفلوانزای فصلی است که هر سال در این فصل بروز پیدا می‌کند البته وزارت بهداشت اقدامات لازم را برای پیشگیری از آنفلوانزا انجام می‌دهد.
از سوی دیگر معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه احتمال مرگ بر اثر هر سه نوع آنفلوانزا یکسان است، گفت: تفاوت چندانی به لحاظ شدت مرگ و میر در بین سه نوع آنفلوانزای خوکی، فصلی و مرغی وجود ندارد.
به گفته دکتر محمود نبوی هنوز جواب آزمایشهای 13 مورد مرگ و میر بر اثر آنفلوانز مشخص نشده اما با توجه به جمعیت 70 میلیونی کشور، این تعداد مرگ و میر بر اثر ابتلا به بیماریهای زمینه ای ناشی از آنفلوانزا زیاد نیست.
« متاسفانه بیش از این تعداد مرگ و میر در کشور بر اثر ویروسهای دیگر اتفاق می افتد که چندان جدی گرفته نمی شود. »
نبوی با بیان این مطلب، بهترین راه مقابله با ویروس آنفلوانزا را رعایت بهداشت فردی به ویژه از سوی دانش آموزان عنوان کرد و افزود: شستشوی مکرر دستها قبل از خوردن تغذیه یکی از بهترین راهها برای جلوگیری از انتقال این ویروس است.

سه شنبه 28/10/1389 - 20:48
ورزش و تحرک

عادل فردوسی پور از روزنامه نگاری تا اجرای برنامه


     عادل فردوسی پور در مهرماه ۱۳۵۳ در محله شهر آرا تهران متولد شد. وی فرزند نخست خانواده است و یک خواهر و یک برادر نیز دارد. پدرش از اهالی رفسنجان و کرمانی الاصل است. وی دوران دبستان را در مدرسه "ذوقی" گذراند. از همان زمان علاقه اش به فوتبال نیز نمود پیدا کرد، علاقه ای که بعدها خانواده را نگران کرد. عادل دوره راهنمایی را در مدرسه طالقانی گذراند و چهارسال دبیرستان را به مدرسه البرز رفت و با معدل ۱۸ دیپلم گرفت.
وی علاقه زیادی به نشریات ورزشی داشت؛ تمام امید و آرزویم مجله "دنیای ورزش" یا "كیهان ورزشی" بود كه هر هفته برای بدست آوردنش كلی تلاش می كردم. خانواده اش اهل فوتبال نیستند، وی در این باره گفته است که "هضم این موضوع که من فوتبال را دوست دارم برای خانواده ام بسیار دشوار بود، با التماس پدرم چند باری مرا به استادیوم برد، اما موضوع آن بود که آنها اصلا به فوتبال علاقه ای نداشتند."

همزمان با آغاز دوره دبیرستان به دلیل علاقه فراوانی که به زبان انگلیسی داشت به یادگیری زبان پرداخت. با ورود به دانشگاه شریف در رشته مهندسی صنایع، توانست یادگیری زبان انگلیسی را نیز ادامه دهد و در سال سوم دانشگاه انگلیسی را بخوبی فرا بگیرد. او تحصیل را در دانشگاه شریف تا مقطع کارشناسی ارشد در رشته صنایع ادامه داد و در همان دانشگاه به تدریس زبان تخصصی مشغول شد.

فردوسی پور فوتبال را دوست دارد و خوب نیز بازی می کند. شعر دوست نیز هست و با سپهری میانه ای دارد.

"راستی اگر سهراب سپهری زنده بود، می توانست در برنامه "نود" به عنوان یك كارشناس حاضر باشد. حیف شد!" او در سال ۱۳۸۴ با گروه اجرایی نمایش "فنز" به نویسندگی و کارگردانی محمد رحمانیان همکاری کرد. نمایش "فنز" درباره یک خانواده انگلیسی بود که همگی از طرفداران متعصب تیم منچستر یونایتد بوده و پرویز پرستویی در این نمایش نقش برادر بزرگ‌تر را ایفا می‌کرد که گزارشگر رادیو بود و عادل نیز به جای او گزارش انگلیسی می کرد.

از روزنامه نگاری تا اجرای برنامه

وی فعالیت رسانه‌ای خود را در سال ۱۳۷۲، با روزنامه‌نگاری در اولین روزنامه ورزشی کشور، روزنامهٔ ابرار ورزشی به سردبیری اردشیر لارودی آغاز کرد. در آن زمان، سال سوم مهندسی بود.
خود وی در این باره می‌گوید: "اردشیر لارودی در رابطه با حیطه کاری ام پرسید و پاسخ دادم ترجمه. متنی به دستم داد. صبح فردای آن روز کارم را تحویل دادم و از چند روز بعد کار را شروع کردم." بزرگترین علاقه مندی اش حضور در صدا و سیما بود، وی در این باره می گوید: "n بار تست دادم تا در نهایت قبول شدم.
آخرین باری که تست دارم اواخر سال ۱۳۷۳ بود. اوایل هم پاسخ مثبت بود، اما می گفتند صدات جوان است و پخته نیست."

پس از چندین آزمون به صدا و سیما راه یافت اولین بار در سال ۱۳۷۴ در جریان بازی فوتسال جام رمضان صدایش از صدا و سیما پخش شد.
در ابتدا به گزارش برنامه منتخب ورزشی پرداخت و با گزارش بازی ها در جام جهانی ۹۸ به شهرت رسید. آن زمان کسی اسم فردوسی پور را نمی دانست، درباره اش می گفتند "همان مجری که می داند شب قبل بازیکنان لیورپول چه خورده اند!" فردوسی پور به روز بود و اطلاعات تازه ای داشت، اسامی بازیکنان خارجی را درست تلفظ می کرد و در شیوه گزارشگری و خواندن اسامی، در صدا و سیما تحولی ایجاد کرد.

هوشنگ نصیرزاده درباره وی می نویسد: "جوانی است قد بلند، عاشق فوتبال، بسیار کم رو و خجالتی، سر به زیر، کم حرف، طرفدار انتقاد، نوگرا و دارای خانواده اصیل و معتقد به اصول."

مازیار ناظمی در باره حضور عادل فردوسی پور در صدا و سیما می نویسد: "اگر اشتباه نکنم سال ۱۳۷۵ بود که به عنوان گوینده و تهیه کننده در گروه ورزش شبکه سه سیما فعالیت داشتم یادم می اید جوان قد بلند و موفرفری آمده بود که تست گزارشگری فوتبال بدهد. کلی مجلات "ورد ساکر" هم زیر بغلش بود و قرار شد روی یکی از فوتبالهای اروپائی صدا بگذارد وقتی کارش را شروع کرد به حدی صدایش بد و اجرایش مشکل داشت که همه می خندیدند.
کمتر کسی از بچه های حاضر در آن زمان فکر می کردند عادل بتواند با جواد خیابانی که برای خودش اسم و رسمی بهم زده بود، رقابت کند و در نهایت هم او را کنار بزند. گزارشگری تنیس، مسابقات اتومبیلرانی، نوشتن اطلاعات لازم برای برخی گزارشگران قدیمی تر و کم کم وارد شدن به عرصه گزارشگری فوتبال مسیری بود که عادل در سیما طی کرد."

درباره کمک همکارانش به پرسپولیس می گوید: "سعی كرده ام از همه آنها چیز یاد بگیرم؛ از وارث، شفیع، كوتی و بهروان گرفته تا جواد خیابانی كه خیلی به من كمك كرد. و حتی همكاران نسل جدید مثل آقای علیفر، مزدك[میرزایی]، پیمان[یوسفی] و بقیه." اگر برنامه های ورزشی صدا و سیما را در خاطر مرور کنیم، از جام جهانی ۹۸، عادل فردوسی پور مهمترین بازی های ایران را به همراه جواد خیابانی گزارش کرده، هرچند که این روزها، حرفه ای گری اولی موجب کسادی کار دومی شده است.
او می گوید طرفدار هیچ تیمی نیستم، با جوی که ایران دارد نمی شود طرفدار تیمی بود. اما به لیورپول انگلیس از قدیم علاقه داشته است.

وقتی برنامه "نود" کلید خورد

فردوسی پور در سال ۷۸، طرحی را از روی یک برنامه پر مخاطب ایتالیایی ارائه داد که در خرداد همان سال در قالب برنامه ۹۰ ارائه شد، برنامه ای که شهرتی برای او به ارمغان آورد.

وی درباره برنامه "نود" می گوید: "ماهیت برنامه "نود" نقد و بررسی بازی های لیگ و اتفاقات پیرامون فوتبال است. نمی توان اصل آن را تغییر داد." فردوسی پور متاهل است و از نظرات همسرش در خصوص برنامه بهره می گیرد. او از نظرات دیگران استقبال می کند، اما برای برنامه اش اسلوبی دارد.

داور پیشکسوت فوتبال ایران در این باره می گوید: "عادل سعی می کند برنامه نود را به هیچ کس و هیچ چیز نفروشد و از بهترین دوستش هم انتقاد می کند. او مهارت دارد که وارد ماجراهایی شود که برای افکار عمومی جالب است و متخصص کشیدن مو از ماست است."

وی همزمان با برنامه نود بزرگ شد و با آغاز دوره لیگ برتر فوتبال و برنامه های هفتگی اش که به تحلیل رویدادهای ورزش فوتبال کشور می پرداخت، چهره شد. آنچنان که برنامه هایش تاثیر مستقیمی در تیم های مطرح کشور، فدراسیون و تربیت بدنی داشت.
وی در این سال ها همیشه یک روند رو به رشد را طی کرده و سعی کرده به خطوط قرمز احترام بگذارد. به قول خودش هرگاه که کسی نیز به این خطوط احترامی نگذارد، پرچم می زنم و بالا و پایین می پرم.
در این سال ها که برنامه "نود" را ارائه می دهد، در استودیوی شماره ۱۴ به اجرای برنامه می پردازد، استودیوی کوچکی که به یمن دستگاه های دیجیتالی بسیار بزرگ به نظر می رسد.
معمولا در زمان تعطیلی لیگ، برنامه نود نیز تعطیل است. سرقفلی "نود" نیز به نام عادل زده شده، هرچند که تاکنون چهار بار مزدک میرزایی و رضا جاودانی به جای او ایفای نقش کرده اند، اما کسی آن ها را به یاد نمی آورد، همه نود را به نام فردوسی پور می شناسند.

دشمنان نود چه کسانی هستند؟

ــ علی پروین

؛ از دیرباز با فردوسی پور مشکل داشته، جمله "عادل را دوست دارم اما برنامه‌ هایش را نه!" در دهه هفتاد از قول پروین بر زبان همه بود. اما این روزها رابطه ی خوبی بین این دو برقرار است.

ــ علی دایی؛

در بازی آخر ایران در جام جهانی با جمله فردوسی پور تحت عنوان "خداحافظ علی دایی؛ خداحافظ جام جهانی." مشکلات آغاز شد. در زمانی که دایی مربی سایپا بود وی تلویحا برنامه ۹۰ و مجری اش را متهم کرد به اینکه آنها نمی خواهند ما قهرمان شویم. فردوسی پور در باره دایی می گوید او فکر می کند همه با او دشمن هستند، مگر اینکه خلافش ثابت شود.

ــ امیر قلعه نوعی؛

فردوسی پور اینقدر از وی انتقاد کرد و اینقدر دلایل ماندنش را در نیمکت مربی گری استقلال پرسید که سرانجام قلعه نوعی در اظهار نظری گفت که عادل کارشناس فوتبال نیست، او در زمان مدرسه پینگ پونگ بازی می کرده!

ــ معمولا سیستم داوری کشور

با برنامه "نود" مشکل دارند، اما همین که بازنشسته شدند یا از کار برکنار، تلاش دارند تا نظرات شان را در برنامه به سمع عموم برسانند.

ــ مسئولین فدراسیون و لیگ؛

کم و بیش با برنامه "نود" مشکل دارند. سیستمی که سال هاست پاسخگو نبوده و هم اینک نیز ریاست اش نیز پاسخگو نیست، فشار بر خود احساس می کند اگر از او بازخواست شود، مجموعه فدراسیون و مدیران ارشد تربیت بدنی نیز همین گونه اند.

 

 

منبع: سایت علمی دانشجویان ایران

دوشنبه 27/10/1389 - 23:14
خواص خوراکی ها

دانشمندان آمریکایی پس از 14 سال تحقیقات نشان دادند که توت فرنگی، زغال اخته و سایر میوه های دارای آنتوسیانین ها تاثیرات مثبتی بر روی فشار خون دارند.


  به گزارش خبرگزاری مهر، گروهی از محققان دانشگاه "آنگلیای شرقی" و دانشگاه هاروارد به مدت 14 سال بر روی 134 هزار زن و 47 هزار مرد در قالب دو برنامه بهداشت عمومی در آمریکا دریافتند که مصرف توت فرنگی و زغال اخته حداقل یکبار در هفته می تواند حداکثر 10 درصد خطر توسعه فشار خون را نسبت به افرادی که از این میوه ها مصرف نمی کنند کاهش دهد.

در این تحقیق گسترده، برای تمام داوطلبان که در آغاز مطالعه مشکل فشارخون نداشتند هر دو سال یکبار پرسشنامه ای درباره شرایط سلامت و هر سال چهار یکبار پرسشنامه دیگری درباره عادات غذایی آنها تجویز شد. در 14 سال دوره تحقیقات، 35 هزار مورد به فشارخون مبتلا شدند.

تحقیق بر روی اطلاعات مربوط به رژیم غذایی نشان داد که چای همراه با سیب، آب پرتقال، زغال اختر و توت فرنگی بیشترین "فلاونوئید" را عرضه می کند.

براساس گزارش مدیکال نیوز تودی، زمانی که نقش هر یک از زیرگروههای فلاونوئیدها در رابطه با فشارخون بررسی شد دانشمندان دریافتند افرادی که بیشترین میزان آنتوسیانین، ماده اصلی در زغال اخته و توت فرنگی را مصرف می کردند نسبت به گروهی که از این مواد خوراکی مصرف نمی کردند 8 درصد کمتر با خطر توسعه فشارخون مواجه بودند.

این میزان اثربخشی در افراد بالای 60 سال که به ویژه بیشتر از زغال اخته حداقل یکبار در هفته مصرف می کردند به 10 درصد رسید.

دوشنبه 27/10/1389 - 23:13
سينمای ایران و جهان

سیدداود میرباقری، كارگردان سریال مختارنامه معتقد است: تولید مختارنامه بهانه‌ای برای طرح نام امام حسین (ع) و اندیشه های آن حضرت بود.


سیدداود میرباقری، كارگردان سریال مختارنامه معتقد است: تولید مختارنامه بهانه‌ای برای طرح نام امام حسین (ع) و اندیشه های آن حضرت بود.

استاد میرباقری از چه زمانی با سینما، تئاتر و نمایش آشنا شدید؟

علاقه من هم مثل همه هم نسل‌های خودم از زمان نوجوانی و جوانی با رفتن به سینما شكل گرفت.برخورد با این پرده جادویی و اعجاز و حیرتش و اثری كه ایجاد می‌كرد، پدیده‌ای بود كه هم سن و سال‌های من را می‌توانست جذب و شیفته خودش كند.اما به دلیل بافت فرهنگی و اعتقادی كه در جامعه قبل از انقلاب نسبت به سینما وجود داشت، بروز این علاقه آسان نبود خصوصاً اینكه در خانواده مذهبی هم متولد شده و رشد كرده بودم و در واقع این كه به عنوان یك هدف بخواهد دنبال شود، امكان‌پذیر نبود.....

لاجرم این علاقه با من بود و هر از گاهی كه وقت می‌كردم، قاچاقی و دزدانه سینما می‌رفتم تا این كه تحصیلاتم را ادامه دادم و به دانشگاه رفتم.در دانشگاه بود كه در سال‌ 56 به صورت جدی‌تر از طریق فعالیت‌های فوق‌برنامه دانشجویی با هنر و مقوله نمایش و سینما جدی‌تر و واقعی‌تر مواجه شدم و رفته رفته این علاقه در من شكل رو به رشدی داشت.

در آن دوران یك سری ضرورت‌ها و همچنین بروز انقلاب فرهنگی كه ضرورت‌های انقلاب بود، مرا وادار كرد به رشته معدن و بخش تحصیلات دانشگاهی كمتر اهمیت دهم و به دنبال راهی بروم كه برای بیان عقاید و اندیشه‌های انقلاب اسلامی گام‌های بهتری را بردارم.
بیشتر در حوزه هنر و به ویژه نمایش متمركز شدم و در این حوزه حدود سه سال كار مستمر كردم و در كلاس‌های فشرده‌ای كه مثل یك دوره دانشگاهی در تئاتر شهر تشكیل شده بود، شركت كردم و موفق شدم این دوره‌ها را سپری كنم و بعد هم به صورت حرفه‌ای كارم را آغاز كردم و این گونه تحصیلاتم در دانشگاه ناتمام ماند.
این اجمالی بود از اینكه چگونه آمدم و چگونه جذب سینما و تئاتر شدم.

برای ما از كارهای بعد از انقلاب بگویید؟ سریال امام علی (ع) به عنوان یكی از سریال‌های فاخری بود كه شما تولید كردید و ازآن آزمون هم سربلند بیرون آمدید.
ضرورت‌ها ما را وادار كرد كه به سمت حوزه مذهبی بیاییم، شاید یك بخش مهمش همین بود كه اندیشه‌های مذهبی تا حدودی در حوزه هنر مهجور مانده بود.
بالاخره یكی باید باشد تا این بار را بدوش بكشد؛ آن هم با توجه به اهمیتی كه رسانه سینما و تئاتر در دوران معاصر دارد، خوب خیلی حیف بود كه به این گونه فعالیت‌ها نپردازیم.
به هر حال این شخصیت‌های مذهبی خودمان، الگوهای مان، پیشوایان و حوزه معارف دین همیشه برای من مسئله بود كه می‌شود یك روزی شرایطی به وجود بیاید و امكاناتی باشد تا بتوانم طرح مسئله كنم و مسائلی را كه دوست داریم، سوژه‌هایی را كه دوست داریم، سوژه‌هایی را كه با عقاید ما گره خورده و واقعا سرنوشت‌ساز و خیلی در زندگی ما مهم است، مطرح كنیم.
اسم «علی» در هر جای زندگی ما حضور پرقدرتی دارد و چطور می‌شود برای بزرگی اش نتوانیم كاری كنیم.
محدودیت‌ها و مشكلاتی هم در این حوزه وجود داشت، ولی به هر حال ما توانستیم در همان شرایط با توجه به محدودیت‌هایی كه داشتیم طرح مسئله كنیم.
بالاخره سریال امام علی (ع) را شما دیدید و با همه مشكلاتی كه داشتیم توفیقی دست داد و سریال در آن حد و بضاعت اندیشه و افكار ما ساخته شد و شكر خدا كه مورد توجه هم قرار گرفت.
مسیر كارهای تاریخی من هم ریشه در همین مسئله دارد؛ بعد از امام علی، سریال تاریخی معصومیت از دست رفته را به شكل تئاتر و نمایشی ساختم.
سلمان فارسی در برنامه‌ام بود و شخصیت‌هایی كه من خیلی به آنها علاقه دارم و آنها قسمت نشد و شرایطش پیش نیامد و قسمت ما مختار شد.

برای ما از ویژگی‌های سریال مختارنامه بگویید؟
مختارنامه یك موضوع بسیار حساس و به لحاظ تاریخی به دلیل این كه نخستین قیام شیعی است كه بعد از قیام عاشورا‌ به ثمر می‌رسد و موفق می‌شود به اهدافش دست پیدا بكند، حائز اهمیت است.
به هرحال تولید مختارنامه بهانه‌ای برای طرح نام امام حسین (ع) و اندیشه های آن حضرت بود.
اما به لحاظ ساختاری، مختارنامه ویژگی‌های خیلی جذابی دارد و برای خود من حداقل این طور بوده است و امیدوارم كه این مجموعه توانسته باشد در اجرا شكل خودش را به دست بیاورد.
مختارنامه در ساختارش خیلی موضوع اكتیو و فعال و دراماتیكی است و خیلی كشمكش و درگیری دارد و شما می‌دانید كه در كار سینمایی به اصطلاح كشمكش و درگیری و این طور وقایع خیلی نقش تعیین‌كننده دارد و در جذاب‌تر كردن كار و در ایجاد یك ریتم خیلی مهم است.
امیدوارم كه این طور شده باشد؛ هرچه بلد بودیم و هرچه تجربه داشتیم را استفاده كردیم.
من و همه هنرمندانی كه كنار ما هستند و تعدادشان هم كم نیست، واقعا می‌توانم بگویم كه همه، متخصصان تراز اول سینمای ایران هستند و در این كار كنار هم جمع شده‌اند.

حرف آخر شما ...
در این حرفه كوچك‌ترین هستم و تازه در این مرحله فهمیدم كه كجا ایستاده‌ام و اگر مثلا  به جای چند سال پیش كه مختارنامه را آغاز كردم، امروز شروع می‌كردم آن را طور دیگری می‌ساختم.
شخصاً تصورم این است كه هرچه در این حوزه تلاش و فعالیت می‌كنم، بیشتر تجربه كسب می‌كنم.
ای كاش این تجربه را كه امروز دارم، در زمان ساخت امام علی داشتم؛ به هر حال 30 سال از انقلاب گذشت و من به سهم خودم تلاش كردم تا حدودی بتوانم بخشی از آرمان‌ها و عقاید انقلاب را بیان كنم تا جایی كه وسعم می‌رسید و تا جایی كه امكان طرحش وجود داشت، تلاش كردم.
اگر به تاریخچه كارهای من نگاه كنید مثل رعنا، گرگ‌ها و بعضی جاها نمادین، به جای مستقیم سعی كردم با اشكال و ساختارهای ویژه به مسائلی كه به هرحال از ضروریات انقلاب است، بپردازم.
نمی‌دانم چقدر موفق بودم اما آرزو می‌كنم همه كسانی كه در این حوزه فعالیت می‌كنند بتوانند یك روزی به موفقیت‌های خوبی دست پیدا كنند.
ما بضاعت مطرح شدن در جهان را داریم با اندیشه‌ای كه همراه ماست. فقط باید راه حرف زدن امروز را با مخاطب جهانی پیدا كنیم.
حرف‌ها و عقاید ما، عقاید ناب و سازنده و نجات‌بخشی است.
سینما و تلویزیون و كارهای نمایشی در واقع یك دروازه و معبر برای رسیدن به آن ایده‌آل و آرمان است.
من فكر می‌كنم افكار ما مهجور مانده و اگر كار و تلاش كنیم عقاید شیعی می‌تواند یكی از اندیشه‌های مهم در جهان امروز باشد.
دوشنبه 27/10/1389 - 23:5
موبایل

موتورولا آتریکس


سی.نت برترین محصولات الکترونیکی سال 2011 را که در نمایشگاه کالاهای الکترونیکی مصرفی لاس‌وگاس، سی.ای.اس 2011 شرکت کرده‌اند، معرفی و موتورولا اتریکس نسل4 را بهترین گوشی هوشمند سال انتخاب کرد.

موتورولا Atix 4G دارای پردازنده دوهسته‌ای Tegra 2 ساخت Nvidia است و از شبکه‌های ارتباطی نسل چهارم (4G) که پهنای باند 20 مگابیت بر ثانیه را برای کاربران خود فراهم می‌کنند، پشتیبانی می‌کند.

صفحه نمایش 4 اینچی آتریکس لمسی است و از کیفیت qHD با وضوح540 در960 پیکسل بهره می‌برد. ابعاد گوشی نیز 11.7 سانتی‌متر طول، 6.3 عرض و نزدیک به 1.1 سانتی‌متر ضخامت است و اگرچه این ابعاد برای این گوشی که درست مانند یک قالب شکلات است، اندکی زیاد به نظر می‌رسد, اما شاید برای قابلیت‌های فوق‌العاده و قدرتمند آن لازم باشد.

سیستم عامل اتریکس، آندروید2.2 است که البته قابلیت ارتقا به نسخه 2.3 را هم دارد. این گوشی هیچ صفحه‌کلیدی ندارد و به همین دلیل شما برای تایپ کردن ای‌میل‌ها و پیام‌های خود باید از صفحه‌کلید مجازی که روی نمایشگر لمسی ظاهر می‌شود، استفاده کنید.

این گوشی دو پردازنده 1 گیگاهرتزی دارد که البته به نظر می‌رسد روی طول عمر باتری یون لیتیوم آن که 1930 میلی‌آمپرساعت ظرفیت دارد، تاثیرگذار باشد. حافظه داخلی آتریکس 16 گیگابایت و رم آن نیز 1 گیگابایت است. کاربران نیز می‌توانند یک کارت میکرواس‌دی‌ با حداکثر ظرفیت 32 گیگابیت نیز روی آن نصب کنند.

قابلیت‌های تصویربرداری آتریکس نیز جالب‌توجه است. دوربین اصلی قابلیت عکس‌برداری به کیفیت 5 مگاپیکسل و فیلم‌برداری اچ.دی به کیفیت720 پیکسل دارد. فلش ال‌ای‌دی و یک دوربین VGA مجزا بالای نمایشگر (برای عکس‌برداری از چهره خود شخص و امکان برقراری تماس ویدیویی) از دیگر ویژگی‌های این گوشی است.

مرورگر WebKit با آدوبی فلش، وای‌فای، بلوتوث، پخش‌کننده صوتی دیجیتال، پورت خروجی اچ.دی برای اتصال به تلویزیون، جی‌پی‌اس و مجموعه‌ای از برنامه‌های گوگل هم در این گوشی به کار رفته است.

طبق آخرین خبرها آتریکس در اوایل مارس / اواسط اسفند سال جاری روانه بازار می‌شود، البته قیمت آن هنوز مشخص نشده است.
دوشنبه 27/10/1389 - 23:3
سلامت و بهداشت جامعه

 

لمس درمانی چیست؟
لمس درمانی چیست؟

روش های درمانی :
 

درسالهای اخیر استفاده از روشهای طب مکمل وجایگزین،دردرمان امراض موردتوجه زیادی قرارگرفته است.یکی از روشهای طب مکمل و جایگزین لمس درمانی است.
لمس درمانی یک تکنیک شفابخش است که درآن درمانگربا رمی ازهوشیاری تمرکزی،ازدستان خودبه عنوان کانون جهت ایجاد تعادل وهماهنگی،درحوزه انرژِی دوجانبه بیمار-محیط استفاده می کند.لمس درمانی درواقع یکی ازسازمان یافته ترین انواع لمس است که برخاسته از فرهنگ های اصیل شرقی و طب سنتی چین بوده وبریکپارچگی وجودانسان،به عنوان یک کل واحد و ارتباط فکروبدن،تاکید می کند.این هنر درمانی که قدمتی 4000ساله دارد،دردهه 1970توسط دولوس کریجر،پرفسورپرستاری دانشگاه نیویورک،و دوراکانز،رئیس انجمن عرفان آمریکا،براساس مدل راجرزبارویکردی عملی،مدون گردید.کریجر معتقد است برای آنکه لمس کاملا موثر و شفادهنده باشد،درمانگر بایستی «قصد کمک » و«توجه محض» به مددجوی خودداشته باشد.به نظرمی رسدکه عمل توجه،نقشی رادرمان ایفامی کند.این نقش ازطریق حوزه انرژی اعمال می شود.

حوزه انرژی چیست؟
 

حوزه انرژی یامیدان حیاتی که درفرهنگ های مختلف به نامهای متفاوتی ازقبیل هاله،پرانا،کای،بیوفیلد،بیوانرژی و... نامیده شده است،به منطقه الکترومغناطیسی اطلاق می شود که اطراف بدن موجودات زنده و غیرزنده را احاطه کرده نموده است.مجموعه تشعشعات بدن که نشات گرفته از ماهیت اتمی جسم است،میدانی رادراطراف بدن ایجادمی کند که باتکنیک های خاص آزمایشگاهی می توانداندازه گیری،عکسبرداری وحتی باتمرین وممارست لمس گردد.
حوزه انرژی هرانسان بسته به درجات ثبات ذهنی وروانی فردتغییرمی کند.به عبارت دیگر،میدان انرژِی مرتبط با چرخه افکارانسان بوده وتغییرات آن تابع کنترل تفکرفرداست.به این ترتیب افکارمابرحوزه انرژِی وآن نیزبه نوبه خود برجسم و سلامتی تاثیرمی گذارد.برخی روانشناسان حوزه را حلقه بین جسم و روان دانسته و معتقدند که تغییرات این میدان موجب بروزعلائم سایکوسوماتیک می گردد.
تحقیقات هارولدبور نشان می دهد که میدان حیاتی درپاسخ به رویدادهای اساسی زیست شناختی بدن،ازقبیل تخمک گذاری،بیماری،جراحت و...تغییرمی کند.اختلالات عاطفی،دردو یا فرایند بیماری موجب ناهماهنگی وعدم یکپارچگی حوزه انرژی شده ودرنتیجه سلامتی فرددستخوش دگرگونی می شود.درمانگرلمس درمانی می توانداین تغییرات رادرحوزه انرژِی فردبیمارلمس کند و با تمرکز برشفاو بهبودی مددجو،از طریق تعامل یبوفیلدخود و فرد مددجو، هماهنگی و تعادل مجدد رادرحوزه فردبیمار برقرارکند. لذاهدف لمس درمانی تحریک توانایی طبیعی بدن برای ترمیم خودازطریق ایجادتعادل درجریان انرژی می باشد.لمس درمانی علاوه بربزرگسالان برروی نوزادان ،حیوانات وگیاهان نیزموثراست.

لمس درمانی چگونه انجام می شود؟
 

ازآنجا که حوزه انرژی تاحدود 45-30 سانتیمتری ازسطح بدن گسترش می یابد،لذا لمس درمانی به هردو صورت تماسی و غیرتماسی قابل اجراست.درفرم غیرتماسی دستهای پرستار همچون گیرنده هایی درفاصله 12-10 سانتیمتری ازسطح بدن حرکت نموده وجریان و نقصان انرژی را لمس می کنند و می توانند با تمرکز برسلامتی وکمک به فرد بیمار ناهماهنگی های حوزه را برطرف کنند.
لمس درمانی چه منافعی دارد؟

 

تحقیقات مختلف تاثیرات زیررابرای لمس درمانی نشان داده است:
1-تسکین درد
2-کاهش اضطراب
3-کاهش سطح استرس
4-ایجادریلکسیشن وکاهش علائم حیاتی
5-کاهش دیس ریتمی های قلبی
6-تسریع ترمیم شکستگی های استخوانی
7-بهبودسردردهای تنشی
8-درمان اعتیاد
9-درمان کم خونی
10-کاهش درد وبهبود عملکرد مفاصل درآرتریت دژنراتیوواستئوآرتریت
11-تسریع ترمیم زخمها
دوشنبه 27/10/1389 - 23:1
شخصیت ها و بزرگان

رهبر انقلاب: "اخلاص و صفای شهیدنواب صفوی مرا مجذوب كرد"


  پایگاه اطلاع‌رسانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، در آستانه‌ی بیست و هفتم دی‌ماه سالروز شهادت شهید سیدمجتبی نواب صفوی، خاطره‌ی رهبر انقلاب از آشنایی با شخصیت این شهید بزرگوار را كه در دیدار با جوانان در سال 76 بیان شد، منتشر می‌كند:

من شاید پانزده یا شانزده سالم بود كه مرحوم «نوّاب صفوى» به مشهد آمد. مرحوم نواب صفوى براى من، خیلى جاذبه داشت و به كّلى مرا مجذوب خودش كرد. هر كسى هم كه آن وقت در حدود سنین ما بود، مجذوب نوّاب صفوى مى‌شد؛ از بس این آدم، پُرشور و بااخلاص، پر از صدق و صفا و ضمناً شجاع و صریح و گویا بود. من مى‌توانم بگویم كه آن‌جا به طور جدّى به مسائل مبارزاتى و به آنچه كه به آن مبارزه سیاسى مى‌گوییم، علاقه‌مند شدم. البته قبل از آن، چیزهایى مى‌دانستم. زمان نوجوانىِ ما با اوقات «مصدّق» مصادف بود. من یادم است در سال 1329 وقتى كه مصدّق تازه روى كار آمده بود و مرحوم «آیةاللَّه كاشانى» با او همكارى مى‌كردند - مرحوم آیةاللَّه كاشانى نقش زیادى در توجّه مردم به شعارهاى سیاسى دكتر مصدّق داشتند - لذا كسانى را به شهرهاى مختلف مى‌فرستادند كه براى مردم سخنرانى كنند و حرف بزنند. از جمله در مشهد، سخنرانانى مى‌آمدند. من دو نفر از آن سخنرانان و سخنرانیهایشان را كاملاً یادم است. آن‌جا با مسائل مصدّق آشنا شدیم و بعد، مصدّق سقوط كرد.

در سال 1332 كه قضیه 28 مرداد پیشامد كرد، من كاملاً در جریان سقوط مصدّق و حوادث آن روز بودم؛ یعنى من خوب یادم است كه اوباش و اراذل، در مجامع حزبى كه به دولت دكتر مصدّق ارتباط داشتند، ریخته بودند و آن‌جاها را غارت مى‌كردند. این مناظر، كاملاً جلوِ چشمم است!

بنابراین من مقوله‌هاى سیاسى را كاملاً مى‌شناختم و دیده بودم؛ لیكن به مبارزه سیاسى به معناى حقیقى، از زمان آمدن مرحوم نوّاب علاقه‌مند شدم. بعد از آن‌كه مرحوم نوّاب از مشهد رفت، زیاد طول نكشید كه شهید شد. شهادت او هم غوغایى در دلهاى جوانانى كه او را دیده و شناخته بودند، به وجود آورده بود. در حقیقت سوابق كار مبارزاتى ما به این دوران برمى‌گردد؛ یعنى به سالهاى 1333 و 34 به بعد.

 

 

 

 

 

دوشنبه 27/10/1389 - 22:58
مهدویت

 

دعا برای امام عصر ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ

دعا برای امام عصر ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ

   یكی از وظایف شیعه در عصر غیبت امام زمان ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ تضرع و زاری و دعا برای تعجیل در فرج آن حضرت است.

چند مقدمه
 

1ـ انسان معمولاً در موقع گرفتاری دعا می‌كند و در راحتی غافل است البته این كه چه چیزی را گرفتاری و مشكل بداند مهم است. مشكلات شخصی یا اجتماعی.
به نظر می‌رسد ریشه‌ی همه‌ی مشكلات عالم، غیبت ولی الله الأعظم است و اگر او بیاید تمام مشكلات برطرف می‌شود.
2ـ باید اندیشید كه در موارد و اماكن استجابت دعا چه بخواهیم كه جامع همه‌ی خوبی‌ها و خیرات باشد. بسیاری دعاها در نهایت، نجات شخص دعا كننده را به دنبال دارد و برای سایر مردم و از جمله حضرت حجت ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ سودی ندارد و مشكل او را حل نمی‌كند. در حالی كه جلب منفعت برای خود با احادیثی كه می‌گوید «مؤمن نیست مگر این كه جان مرا از جان خودش بیشتر دوست بدارد و اهل‌بیت مرا از خانواده خود بیشتر دوست بدارد» و با «آیه‌ی مودّت»[1] كه مزد رسالت است سازگاری ندارد.
مودّت فراتر از محبت است چون ممكن است پدری فرزندش را خیلی دوست داشته باشد ولی در اثر اختلاف با او قهر باشد، اما با پیامبر و اهل‌بیت، نمی شود قهر كرد، ممكن است كسی را دوست بدارد ولی كمكی به او نكند اما مؤدت ابراز حبّ با دست و زبان و سایر اعضاء است.
پس دعایی بكنیم كه فایده آن خوشحالی پیامبر و خاندان او باشد و خاصه قلب امام زمان را شاد كند و نیز ثمره‌اش برای همه ی انسان‌ها از مرده و زنده باشد و بالأخره جامع همه‌ی خوبی‌ها باشد و آن دعا برای فرج قائم آل محمد ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ است.
3ـ باید حضرت بقیه الله را برای خودش بخواهیم نه این كه واسطه حل مشكلات خودمان. جمكران را به نیت دعا برای تعجیل فرجش برویم نه برای رفع مشكلات خودمان.
در مكاشفه‌ای، امام عصر ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ در حرم امام حسین ـ علیه السّلام ـ به مرحوم آیت الله بهبهانی ـ رحمه الله علیه ـ فرمود ببین اینجا كه دعا مستجاب است كسی به یاد ما نیست ایشان شنید كه همه برای مشكلات خودشان دعا می‌كنند).
4ـ در حدیث است كه «اكثروا الدعا بتعجیل الفرج فان فی ذلك فرجكم»[2] یعنی برای تعجیل فرج، بسیار دعا كنید به راستی كه فرج شما در آن است.
این حدیث مهدوی دو نكته دارد:
یك) دعا برای فرج او، فرج ما را هم می‌رساند یعنی با آمدن آن «ماء معین»[3] همه تشنه‌های عالم سیراب می‌شوند و مشكلاتی كه داریم حل می‌شود.
دو) شاید این نكته هم استفاده شود كه وقتی كسی برای حضرت دعا كند، آن حضرت هم برای مشكلات دعا كننده دعا می‌كند و چه خوب است كه انسان مشمول دعای او كه دعایش مستجاب است و كلید همه گنج‌های دنیا و آخرت در دست اوست بشود.
مرحوم اصفهانی در مكیال المكارم نقل كرده كه امام عصر ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ در عالم خواب به یكی از دوستان ایشان فرموده: هر كس مصیبت جد شهیدم را یاد كند و سپس برای تعجیل فرج و تأیید من دعا كند من هم برای او دعا می‌كنم.

زمان اجابت دعا
 

عن الصادق ـ علیه السّلام ـ: اغتمنوا الدعاء عند خمسه مواطن: 1ـ عند قراءه القرآن 2ـ و عند الاذان 3ـ و عند نزول الغیث 4ـ و عند التقاء الصفّین للشهاده 5ـ و عند دعوه المظلوم فانها لیس لها حجاب دون العرش.
پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ فرمودند: الدعاء بین الاذان و الاقامه لا تردّ.
و در روایات دیگر: عند طلوع الفجر ـ فی اثر المكتوبه (بعد از نماز واجب)
اذا اقشعر جلدك و دمعت عیناك و وجل قلبك فدونك دونك فقد قصد قصدك: یعنی وقتی پوست بدنت لرزید و اشكت جاری شد و قلبت خاشع شد پس آن لحظه را غنیمت شمار كه مقصود تو فراهم شده است.

مكان اجابت دعا
 

عن النبی ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ ... مكان‌هایی است كه دعا در آنها به اجابت می‌رسد از جمله مكّه ـ عند الحجر الاسود، بین المقام و الباب، علی الصفا و المروه، تحت قبه الحسین ـ علیه السّلام ـ .

حالات اجابت دعا
 

دعای مریض ـ دعای پدر برای فرزند ـ دعای مسافری كه در معصیت نباشد تا برگردد دعای برادر برای برادرش در غیاب و ـ الدعا مع رفع الیدین ـ فی السجود ـ فی لیله القدر، بعد از دعا برای چهل مؤمن.
موارد فوق عمدتاً از عده الداعی / 56 ـ 57 و بحار، ج90، ص343 نقل شده‌اند.
به چند روایت كه مناسب بحث است اشاره می‌شود:
عن علی بن موسی الرضا ـ علیه السّلام ـ علیكم بسلاح الأنبیاء « قیل و ما سلاح الأنبیاء؟ » قال الدّعاء![4]
عن امیر المؤمنین ـ علیه السّلام ـ نعم السلاح الدّعاء (غرر الحكم)
عن الصادق ـ علیه السّلام ـ انّ الدّعا انفذ من سلاح الحدید[5]
عن الباقر ـ علیه السّلام ـ لا تُحقِّروا صغیراً من حوائجكم فانّ احبّ المؤمنین الی الله أسئَلُهم.[6]
قال رسول الله ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ
لِیسأل اَحدُكم رَبَّه حاجته كلّها حتی یَسأله شِسَعُ نعله اِذا انقطع.[7]
سئل ابو جعفر ـ علیه السّلام ـ ... انّ كثره القراءه افضل او كثره الدعاء؟ قال ـ علیه السّلام ـ الدّعاء اَما تسمع لقوله تعالی: (قل ما یعبؤ بكم ربّی لولا دعائكم)[8]
قال رسول الله ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ الدّعا مخّ العباده و لا یهلك مع الدّعاء احدٌ.
قال رسول الله ـ صلّی الله علیه و آله و سلّم ـ یدخل الجنه رجلان كانا یعملان عملاً واحداً فیری احدهما صاحبه فوقه فیقول: یا ربّ بما أعطیته و كان عملنا واحداً؟
فیقول الله تبارك و تعالی: سألنی و لم تسألنی.[9]
عن الصادق ـ علیه السّلام ـ : كان امیر المؤمنین ـ علیه السّلام ـ رجلٌ دعّاء.
قال امیر المؤمنین ـ علیه السّلام ـ اعلم الناس بالله سبحانه اكثرهم له مسأله.
قال الله تعالی لموسی ـ علیه السّلام ـ یا موسی سلنی كل ما تحتاج الیه حتّی علف شاتك و ملح عجینك.
عن زین العابدین ـ علیه السّلام ـ الدّعاء یدفع البلاء النازل و ما لم ینزل.[10]

پی نوشت ها :
 

[1] . (قل لا اسئلكم علیه اجراً الا المودّه فی القربی) شوری/23.
[2] . بحار، ج53، ص181.
[3] . (قل ارءیتم ان أصبح ماؤكم غوراً فمن یأتیكم بماء معین) ملك / 30؛ این آیه به حضرت مهدی ـ علیه السّلام ـ تأویل شده است.
[4] . كافی، ج2، ص468؛ بحار، ج91، باب دعا.
[5] . همان.
[6] . همان.
[7] . بحار، ج91، ص90.
[8] . همان.
[9] . همان.
[10] . كافی، ج2، ص469.
 

منبع:اندیشه قم
دوشنبه 27/10/1389 - 22:53
اخبار

با این روش و بسیاری از روش‌های دیگر میرتوان اطلاعات حساب بانکی شما را در مکان‌های عمومی سرقت کرد؛ بنابراین تا جایی که ممکن است در مراکز عمومی حساب بانکی خود را چک نکنید. حتی محل کار!!


یک قطعه جدید ذخیره ساز اطلاعات در انتهای کابل کیبرد نصب می‌شود تا کلیه کلمات تایپ شده را در خود ذخیره نماید این قطعه بیشتر در دانشگاه‌ها، ادارات، کافی‌نت‌ها، نمایشگاه‌ها، هتل‌ها و فرودگاه‌ها استفاده می‌شود؛ بنابراین کسانی که در این مکان‌ها اطلاعات حساب بانکی خود را وارد می‌کنند، یا وارد سایت‌های مهم دیگر می‌شوند، باید بیشتر مراقب باشند.

 

به گزارش 3 نسل، این قطعه این امکان را دارد که پس از اینکه شما اطلاعات حساب بانکی را وارد کرده و کامپیوتر را ترک می‌کنید، به راحتی مجددا حساب شما را باز کرده و همه موجودی حساب شما را سرقت کند، زیرا همه کلماتی که تایپ کرده‌اید در این قطعه سیاه ذخیره شده است.

بنابراین پیش از استفاده از کامپیوتر در چنین اماکنی پشت کامپیوتر را چک کنید تا از عدم وجود چنین قطعه‌ای اطمینان حاصل نمایید.

 

با این روش و بسیاری از روش‌های دیگر می‌توان اطلاعات حساب بانکی شما را در مکان‌های عمومی سرقت کرد؛ بنابراین تا جایی که ممکن است در مراکز عمومی حساب بانکی خود را چک نکنید. حتی محل کار!!
شنبه 20/6/1389 - 18:49
اخبار

بازیگر آمریکایی که برای بازدید از مناطق سیل زده به پاکستان رفته مخالفت خود را با اقدام کلیسای فلوریدا در آتش زدن قرآن اعلام کرد.به گزارش سرویس بین الملل جهان به نقل از رویترز، "آنجلینا جولی" بازیگر هالیوودی به جمع مخالفان هتک حرمت به مقدسات اسلام توسط کلیسایی در ایالت فلوریدای آمریکا پیوست.

این کلیسا اعلام کرده که قصد دارد به مناسبت سالگرد حملات 11 سپتامبر و اعتراض به مسلمانان اقدام به آتش زدن قرآن کند. این در حالی است که تصمیم این کلیسا با مخالفتهای جهانی روبرو شده و واکنش مقامهای آمریکایی را نیز بدنبال داشته است.

جولی که برای بازدید از مناطق سیل زده و دیدار با قربانیان این فاجعه در پاکستان به سر می برد در پاسخ به این پرسش که آیا اقدام "تری جونز" سرپرست کلیسای مذکور را تایید می کند گفت: البته که نه.

وی تاکید کرد که واقعا برای بیان مخالفت خود با آتش زدن کلمات مقدس کلمه ای نمی یابد. به اعتقاد این بازیگر چنین تصمیم اشتباهی موجب اعتراضهای جهانی بویژه در افغانستان برضد نیروهای آمریکایی شده است.

امروز همچنین کلیسای فلوریدا که پیش از این اعلام کرده بود در سالگرد حوادث یازده سپتامبر قصد دارد در اعتراض به اسلام، قرآن‌سوزی کند، پس از هشدار مقامهای آمریکایی در تصمیم خود تجدیدنظر کرد.

تری جونز سرپرست این کلیسا گفت که قصد دارد هشدار دیوید پترایوس فرمانده نیروهای آمریکایی در افغانستان را جدی تلقی کرده و به خصوص پس از تظاهرات اعتراض‌آمیز در برخی کشورهای مسلمان در تصمیم خود بازنگری کند.

وی گفت: ما برای قرآن‌سوزی تصمیم جدی داشتیم ولی اکنون و پس از هشدارهایی که دریافت کردیم باید در تصمیم خود تجدیدنظر کنیم؛ چرا که پیام واقعی که ما قصد ارسال آن را داشتیم ممکن است پیامدهایی داشته باشد.

گفتنی است پیش از این وزیر امور خارجه آمریکا تلاش برای هتک حرمت مقدسات اسلامی در آستانه سالگرد حادثه 11 سپتامبر را اقدامی شنیع و بی شرمانه دانست
شنبه 20/6/1389 - 18:36
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته