• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 333
تعداد نظرات : 54
زمان آخرین مطلب : 3957روز قبل
آلبوم تصاویر

دیدنی های امروز


شخصی در حال شنا در آب حاصل از سیلاب

سیلاب



آتش گرفتن پلیس آتن با کوکتل مولوتف

پلیس آتن



برداشت زغال اخته در روستای مینسک بلاروس

زغال اخته



ادای احترام ارتش ترکیه به سربازان کشته شده

ارتش ترکیه



تلاش مردم کوزوو برای متوقف کردن نیروهای ناتو از برچیدن موانع مرزی

کوزوو



همکاری معترضان جنبش وال استریت در پاکسازی محل اعتراض

وال استریت



محل اختفای دیکتاتور لیبی

محل اختفای دیکتاتور لیبی



تجمع دانشجویان ایرانی در مقابل سفارت سویس در حمایت از وال استریت

دانشجویان ایرانی مقابل سفارت سوییس



عکس گرفتن از جنازه قذافی و پسرش در سردخانه

جنازه قذافی و پسرش



سان دیدن ملکه بریتانیا از گارد تشریفات در هنگام ورود به استرالیا

ملکه بریتانیا



عکس یادگاری با یک بنای تاریخی در چین

بنای تاریخی



غرق شدن کشتی رنا با 7 تن بار در سواحل نیوزلند

کشتی رنا



آتشفشانی در آلاسکا

آتشفشان



بدون شرح!

بدون شرح

بدون شرح
دوشنبه 2/8/1390 - 10:42
طنز و سرگرمی

به سلامتی همه عزیزان بزن زنگوووو
اگه ما بچه ها لیوان بشکنیم : ای دست و پا چلفتی
-اگه مامانه بشکنتش : قضا بلا بود
-اگه باباهه بشکنتش : این لیوان اینجا چیکار میکنه...

به سلامتی همه مامان باباها و بچه های چلفتی
به سلامتی همه ی اونایی که مارو همین جوری که هستیم
دوس دارن وگرنه بهتر از ما رو که همه دوس دارن
 آمریکایی ها تو فکر اینن که کی برن مریخ...

ما ایرانی ها نهایت فکرمون اینه که کی بریم تایلند !

سلامتی ماایرانیا
 سلامتی پاک کن که به خاطر اشتباه دیگران خودشو کوچیک میکنه
 یکی از ترس ناک ترین جملات دوران مدرسه ،این بود که :

"یه برگه از کیفتون بیارید بیرون"
به سلامتیه بچه مدرسه ای ها
 بسلامتی با ارزش ترین پول دنیا "تومن" چون هم تو هستی توش، هم من
 به سلامتی اونایی که اگه صد لایه ایزوگامشون هم بکنن بازم معرفت ازشون چیکه میکنه...
.
 سلامتی اونایی كه دوسشون داریم و نمیفهمن ... آخرشم دق میدن مارو
 صلامتی همه کلاس اولی ها که تازه امروز امسال یاد میگیرن سلامتی درسته نه صلامتی!
 بسلامتیه اون پسری که خواست آدم بشه
ولی یه دختر اومد تو زندگیش و نذاشت . . .
همیشه پای یک زن در میان است !
 سلامتیه دوست نازنینی که گفت: قبر منو خیلی بزرگ بسازین.... چون یه دنیا ارزو با خودم به گور میبرم.....!
 به سلامتی کسی که بهش زنگ میزی.....خوابه....ولی واسه این که دلت رو نشکنه میگه:خوب شد زنگ زدی....باید بیدار میشدم.
 سلامتی پسر بچه های قدیم که پشت لبشونو با ذغال سیاه می کردن که شبیه باباهاشون شن.نه مث جوونای امروز ابروهاشونو نازک می کنن که شبیه ماماناشون شن.
 به سلامتی مهره های تخته نرد که تا وقتی رفیقشون تو حبس حریف به احترامش بازی نمی کنن
 به سلامتی رفیقی که تو رفاقت کم نذاشت ولی کم برداشت تا رفیقش کم نیاره
يکشنبه 1/8/1390 - 10:26
اخبار

مـرگ قـدافی و پـایان یک دیکتـاتوری 42 سـاله


سرهنگ قذافی، دیکتاتور لیبی که بیش از چهار دهه با پنجه آهنین بر ملت لیبی حکومت کرد، سرانجام روز پنجشنبه 28 مهر 1390 در مخفیگاه خود در شهر سرت توسط انقلابیون لیبی دستگیر و به هلاکت رسید. زمانیکه شهر سرت با پیشروی نیروهای شورای نظامی لیبی سقوط کرد قذافی در حفره‌ زیر پلی بین شهری در شهر سرت پنهان شده بود. قذافی در آنجا زنده دستگیر شد اما در مسیر انتقال به مصراته با تیراندازی انقلابیون خشمگین و به ضرب 2 گلوله کشته شد. نیروهای انقلابی لیبی پس از گذشت 9 ماه از آغاز قیام مردمی این کشور (27 بهمن تاکنون) با کشتن دیکتاتور انتقام 4 دهه خشونت و سرکوب را گرفتند. این امیدواری وجود دارد که با پایان دیکتاتوری سیاه قذافی در لیبی و ورود این کشور به مرحله نوینی از حیات سیاسی خود، راه برای اعمال حاکمیت ملی توسط مردم این کشور هموار شود.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


روز شمار سقوط دیکتاتوری"سرهنگ قذافی"

معمر قذافی در ۷ ژوئن سال ۱۹۴۲ میلادی، در روستایی به نام جهنم در نزدیکی شعیب الکراعیه در حوالی سرت به دنیا آمد؛ خانواده او به یک قبیلهٔ کوچک از بربرهای عرب شده به ‌نام قذاذفه تعلق داشت که از طریق چوپانی در بیابان هون امرار معاش می‌کردند و او در سنت و ساختاری قبیله ای به جوانی رسید؛ متأثر از جمال عبدالناصر به سال1969 کودتا کرد و با برانداختن حکومت ملک ادریس دولتی توتالیتر برپا کرد؛ 42 سال با کیش شخصیت بر کشور لیبی حکم راند؛ و دیروز خبرگزاری ها از پایکوبی لیبیایی ها در مرگش، خبر و عکس و فیلم منتشر کردند. روز شمار سقوط دیکتاتور از رنج انقلابیون برای سرنگونی کسی حکایت دارد که یکی از طولانی ترین دیکتاتوری ها قرن بیستم را تاسیس کرد. نبرد برای سرنگونی معمر قذافی نسبتا طولانی بود، نبردی که از اوایل سال جاری میلادی آغاز و در اواخر آن به پایان رسید. روز شمار سقوط حکومت 42 ساله قذافی، این نبرد نسبتا طولانی را به تصویر می کشد:

15 فوریه ۲۰۱۱: موج اعتراضات مردمی از تونس و مصر به لیبی سرایت می‌کند. درگیری‌ میان مخالفان و هوادارن قذافی در بنغازی زخمی‌های زیادی برجای می‌گذارد. این درگیری‌ها نبردهای خونین را به دنبال دارد.

۲۵ فوریه:
نیروهای دولتی از بنغازی رانده می‌شوند. این شهر به پایگاه اصلی مخافان تبدیل می‌شود. آمریکا لیبی را تحریم می‌کند.

۲۷ فوریه:
بخشی از مخالفان "شورای ملی موقت" را در بنغازی تشکیل می‌دهند. تا این تاریخ هزاران نفر کشته یا زخمی شده‌اند. نبردها ادامه می‌یابد.

۲ مارس:
جنگنده‌های قذافی مواضع مخالفان را در شرق کشور بمباران می‌کنند. شورای ملی لیبی خواستار ایجاد حریم "ممنوعیت پرواز" می‌شود.

۱۷ مارس:
شورای امنیت سازمان ملل متحد ایجاد حریم "ممنوعیت پرواز" را تصویب می‌کند. آلمان رای ممتنع می‌دهد. قذافی تهدید به راه‌انداختن حمام خون می‌کند.

۱۸ مارس:
رژیم قذافی پیشنهاد آتش‌بس می‌دهد، اما انقلابیون می‌گویند که سرکوب از سوی رژیم ادامه دارد.

۱۹ مارس:
حریم "ممنوعیت پرواز" با توسل به زور با رأی مثبت شورای امنیت سازمان ملل برقرار می‌شود. جنگنده‌های متحدین کشورهای غربی، به رهبری نظامی ناتو، بر فراز بنغازی به پرواز در می‌آیند.

۲۱ اوت:
قذافی هواداران خود را به "جنگ تا آخرین قطره خون" فرا می‌خواند. بعد از درگیری‌های مسلحانه شدید در طرابلس، صدها نفر در میدان سبز سقوط دیکتاتور را جشن می‌گیرند. قذافی پنهان می‌شود.

۲۴ اوت:
درگیری‌های مسلحانه در طرابلس و مناطق دیگر ادامه می‌یابد. دولت موقت اعلام می‌کند، ظرف ۸ ماه پس از سقوط قذافی انتخابات آزاد در لیبی برگزار خواهد شد.

۲۵ اوت:
نخستین وزیران دولت موقت در میان استقبال مردم وارد طرابلس می‌شوند. یک واحد ویژه ارتش بریتانیا در جست‌وجوی قذافی و پسران او است.

۲۹ اوت:
سوفیا همسر، هانیبال و محمد پسران و عایشه دختر قذافی به الجزایر می‌گریزند.

۸ سپتامبر:
قذافی خبرهای مربوط به فرار خویش به نیجر را تکذیب می‌کند. اما خبر می‌رسد که کاروان خودروهای حامل نمایندگان بلندپایه رژیم از مرز گذشته‌اند.

۱۲ سپتامبر:
السعدی، یکی دیگر از پسران قذافی نیز به نیجر می‌گریزد.

۱۳ سپتامبر:
مصطفی عبدالجلیل رئیس شورای ملی انتقالی در برابر هواداران این شورا در طرابلس می‌گوید که در لیبی باید یک حکومت اسلامی معتدل قانونمدار با الگوی ترکیه ایجاد شود.

۱۵ سپتامبر:
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور فرانسه و دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا به عنوان نخستین سیاستمداران غربی وارد طرابلس می‌شوند. این دو، مهم‌ترین مدافع و محرک دخالت نظامی ناتو در لیبی بوده‌اند.

۱۶ سپتامبر:
مجمع عمومی سازمان ملل متحد عضویت مخالفان قذافی را در این سازمان تضمین می‌کند. همزمان، انفلابیون حمله به آخرین پایگاه دیکتاتور پیشین را آغاز می‌کنند.

۲۲ سپتامبر:
نیروهای شورای ملی انتقالی با تصرف تعداد زیادی از واحه‌ها، راه‌های فرار قذافی را از میان صحرا به کشورهای همسایه آفریقایی می‌بندند.

۲۸ سپتامبر:
گقته می‌شود که قذافی در یک منطقه مرزی میان لیبی، الجزایر و تونس دیده شده است. او در پیامی که از تلویزیون الرای سوریه پخش می‌شود اعلام می‌کند که ترجیح می‌دهد در کشور خودش شهید شود.

۱۷ اکتبر:
شبه‌نظامیان شورای موقت ملی شهر بنی ولید را تصرف‌می‌کنند. به این ترتیب تنها بخشی از شهر سرت، زادگاه قذافی، در کنترل وفاداران او باقی می‌ماند.

۲۰ اکتبر:
پس از آخرین درگیری‌های مسلحانه، بخشی از وفاداران دیکتاتور لیبی از سرت می‌گریزند و گروهی از آن‌ها دستگیر می‌شوند و خبر می‌رسد که معمر قذافی کشته شده است.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اما معمر قذافی که بود و چه کرد ؟

معمر قذافی در سپتامبر سال ۱۹۶۹ در پی یک کودتای نظامی و با سرنگونی حکومت ملک ادریس، شاه لیبی، به قدرت رسید. قذافی در آن زمان یک افسر ۲۷ ساله و تحت تاثیر افکار جمال عبدالناصر، رییس جمهور کشور همسایه مصر، قرار داشت. او در طی نزدیک به ۴۱ سال در قدرت یک نظام سیاسی جدیدی را در لیبی بنا نهاد. سرهنگ قذافی در سال ۱۹۴۶ در شهر سرت به دنیا آمد. خانواده او از یک عشیره بادیه نشین بودند و او اغلب به ریشه های ساده و قبیله ای خود استناد می کرد و حتی از میهمانان رسمی حکومت لیبی در چادر خود استقبال می کرد و در سفرهای خارجی نیز چادرش را در کشور میزبان بر می افراشت.

او مشروعیت خود را ابتدا بر اساس اجرای سیاستی ضد استعماری بنا نهاد و فلسفه سیاسی خود را بر اساس حکومت توده ای در کتابی کوچک موسوم به کتاب سبز تشریح و منتشر کرد. در لیبی قذافی، حاکمیت ظاهرا توسط خود مردم و از طریق شوراهای انقلابی محلی اعمال می شد ولی در عمل تمام تصمیمات اساسی توسط او گرفته می شد و ثروت کشور نیز در دست او بود. قذافی در واقع، با پرورش دادن یک کیش شخصیت کنترل خود را بر یک "حکومت پلیسی" افزایش می داد و در دهه ۱۹۸۰ میلادی حتی صنعت و تجارت بخش خصوصی را هدف قرار داده و سیاست کتاب سوزی را نسبت به کتابهای "منحرف" در پیش گرفت.

مخالفان قذافی از فساد و نابود شدن ثروت ملی به دست حکومت او شکایت داشتند. جمعیت لیبی تنها شش میلیون نفر است و درآمد نفتی آن در سال گذشته میلادی ۳۲ میلیارد دلار بود. با این حال نرخ بیکاری ۳۰ درصد یا بیشتر است و به دلیل توسعه نیافتگی بخش خصوصی، تولید مشاغل در خارج از بخش دولتی به سختی میسر است. با این حال باید اذعان داشت که تحصیلات در لیبی آزاد و مجانی بوده است، خدمات بهداشتی گسترده ای وجود داشته و مسکن و حمل و نقل به دلیل وجود سوبسیدهای دولتی ارزان بود.

قذافی در سال ۲۰۰۳ (هشت سال پیش) گفت برنامه های تولید سلاح های کشتار جمعی را تعطیل می کند و در پی آن روابط او با کشورهای غربی بهبود یافت و پای شرکت‌های نفتی غربی باری دیگر به لیبی باز شد. در سال های اخیر باز توجه غرب به منابع غنی انرژی لیبی و امکان انعقاد قراردادهای سودآور برای توسعه آن کشور جلب شد. اما قیامی که به سرنگونی قذافی انجامید از شهر بنغازی در شرق لیبی شروع شد. مردم بنغازی می گویند قذافی به دلیل عدم اعتماد به اهالی شهر، به توسعه خدمات شهری و اجتماعی در بنغازی توجهی نداشت.


تصاویری از شادمانی مردم شهرهای مختلف لیبی که پس از
خبر کشته شدن معمر قذافی دیکتاتور فراری لیبی، با حضور در خیابانها به جشن و شادی پرداختند.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


گروه اینترنتی پرشیـن استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org





گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org





گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتـی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.net


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org





گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



قذافی را از این سوراخ بیرون کشیدند. حفره‌ زیر پلی بین شهری در شهر سرت.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشیـن استـار | www.Persian-Star.net

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اسلحه کمری طلایی قذافی که پس از دستگیری، در اختیار انقلابیون قرار گرفت.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org




يکشنبه 1/8/1390 - 10:19
سلامت و بهداشت جامعه
فیلتر قلمی آب آشامیدنی با اشعه
UV



ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد به جایی سفر کنید که در مورد سالم بودن آب آشامیدنی آن منطقه شک داشته باشید. در چنین حالتی چه می کنید؟ همه جا که آب معدنی یا بهداشتی که در دسترس نیست. در این مواقع به همراه داشتن یک گجت که بتواند آب در دسترس آن منطقه را بهداشتی کند یک نعمت است.

 

آنچه که در تصویر مشاهده می کنید یک گجت برای بهداشتی کردن آب آشامیدنی مشکوک است. این محصول streriPEN نام دارد. بسیار سبک است و به راحتی همانند یک قلم در جیب جای می گیرد. این قلم دارای یک باتری قابل شارژ است که به پورت USB هم وصل می شود.

تنها کافی است که آن را شارژ کرده و در یک لیوان آب آشامیدنی مشکوک فرو کنید. این وسیله می تواند در مدت زمان یک دقیقه با کمک اشعه UV، 99% از باکتری های احتمالی موجود در آن لیوان را از بین ببرد و با خیال راحت آن را بنوشید.

 

قیمت آن 120$ است. با وجود آنکه کمی گران به نظر می رسد اما داشتن آن برای کسانی که زیاد سفر می کنند و معمولا با پیدا کردن آب آشامیدنی سالم در مناطق مختلف مشکل دارند، می تواند ضروری باشد.

يکشنبه 1/8/1390 - 10:15
سلامت و بهداشت جامعه

چگونه سیستم ایمنی بدن خود را تقویت كنیم؟

آموزش شیوه تقویت و حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن، كار پیچیده و دشواری است اما بی‌تردید اگر شما از سلامت روانی و جسمی برخوردار باشید، دستگاه ایمنی بدنتان نیز قوی‌تر خواهد بود....

هرچند تقویت سیستم ایمنی كار نسبتا ساده‌ای است، اما به سادگی خوردن یك قرص نیست. دستگاه ایمنی بدن شبكه‌ای پیچیده از سیستم‌هایی است كه با هم كار می‌كنند تا این دستگاه را سالم نگه دارند. بنابراین، تمركز روی یك الگوی زندگی سالم می‌تواند به بهبود عملكرد این دستگاه‌ها و در نتیجه سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن كمك كند.

سایت اینترنتی كامن هلت در این مقاله فهرستی از 12 اقدام مفید و موثر را برای تقویت این دستگاه حیاتی در بدن و بهبود كارآیی آن منتشر كرده كه به قرار زیر است:

1-‌ از مواد سمی و میكروب‌ها دوری كنید. سیگار نكشید و با افراد سیگاری تا حدامكان در ارتباط نباشید. از تماس با فلزات سنگین، مواد شیمیایی و مصرف داروهایی كه عوارضی چون سركوب كردن سیستم ایمنی بدن را دارند، حتی المقدور خودداری كنید.

2- آن دسته از مواد مغذی را كه برای سلامت سیستم ایمنی بدن ضروری هستند به رژیم غذایی روزانه خود اضافه كنید. همیشه از پروتئین‌های با كیفیت و غذاهای سرشار از فیبر خوراكی استفاده كنید. همچنین سیر و محصولات پروبیوتیك را برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود استفاده كنید.

3- از آنتی اكسیدانهای بیشتری استفاده كنید. برای مثال میوه‌ها و سبزی‌ها سرشار از آنتی اكسیدان‌های مختلف و مفید هستند.

4- 30 دقیقه در روز ورزش كنید. چون فعالیت بدنی مداوم، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌كند. اما به یاد داشته باشید كه ورزش خیلی سنگین، تاثیر معكوس داشته و سیستم ایمنی را تضعیف می‌كند.

5- از خوردنی‌های مضر پرهیز كنید. چربی‌های ترانس، كربوهیدراتهای ناسالم، الكل و كافئین زیاد، از این جمله هستند.

6- روزانه 8 لیوان آب بنوشید. بخش عمده بدن انسان از آب تشكیل شده و تمام دستگاه‌های بدن برای فعالیت خوب به آب كافی نیاز دارند تا مواد زائد و سمی را از بدن دفع كند.

7- حتما استرس خود را كنترل كنید چون استرس در بلندمدت به سیستم ایمنی آسیب می‌رساند و شما را مستعد ابتلا به بیماری‌ها می‌كند.

8- استراحت و خواب كافی داشته باشید. خواب كافی شبانه، در واقع باتری بدن را دوباره شارژ كرده و سیستم ایمنی را تقویت می‌كند.

9- مصرف روزانه مكمل‌ها را فراموش نكنید. البته برای مصرف این مكمل‌ها مثل ویتامین‌های A، ب كمپلكس، C، D،E و املاحی چون روی و سلنیوم حتما با یك متخصص تغذیه مشورت كنید.

10- مصرف كالری را محدود كنید.

11- زمان بیشتری را در هوای آزاد و در مقابل نور طبیعی روز سپری كنید.


12-
 همیشه نگرش مثبتی به زندگی داشته باشید. یك زندگی اجتماعی سالم و مثبت اندیشی با روابط مثبت اجتماعی، بی‌تردید در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.
يکشنبه 1/8/1390 - 10:12
آلبوم تصاویر
برای عضویت در گوناگون کلیک کنید
شنبه 30/7/1390 - 9:27
سلامت و بهداشت جامعه
بعضی از کارمندان در سرتاسر جهان حتی لحظه ای هم از جای خود تکان نمیخورند.طبق تحقیقات به عمل آمده محققان به این نتیجه رسیده اند که یک سوم از کارمندان جهان ترجیح میدهند تا در زمان ناهار نیز به کار بپردازند و همین باعث میشود تا بیشتر در معرض خطر کمردرد قرار بگیرند.
کمر درد
 
مشرق: کمر درد در این روزها به عنوان طاعون مدرن شناخته میشود.به طور کلی  7 نفر از هر 10 نفر از این مورد رنج میبرد.کمر درد به عنوان یکی از بیماری های اصلی در هنگام کار شناخته میشود،به طوری که در انگلستان از آن به عنوان دومین مشکل پس از استرس نام میبرند.

بیشتر این کمر دردها به خاطر بلند کردن وسایل یا اجسام سنگین به وجود نمی آید و یا حتا جابه جا کردن اجسام سنگین هم نسبت کمی در ایجاد این نوع درد دارند.در اصل بسیاری از کمر دردها به علت نشستن پشت میز برای مدت طولانی و به صورت نادرست است.

بعضی از کارمندان در سرتاسر جهان حتی لحظه ای هم از جای خود تکان نمیخورند.طبق تحقیقات به عمل آمده محققان به این نتیجه رسیده اند که یک سوم از کارمندان جهان ترجیح میدهند تا در زمان ناهار نیز به کار بپردازند و همین باعث میشود تا بیشتر در معرض خطر کمردرد قرار بگیرند.

نشستن به مدت طولانی یکی از بدترین رفتارها برای پایین کمر است.قوز کردن و حالت های بد راه رفتن نیز میتوانند باعث ایجاد درد در گردن و بالای کمر شما بشوند.   سعی کنید در طول روز به این نکات توجه کنید تا از به وجود آمدن این درد در بدنتان جلوگیری شود:

1-توجه کنید در طول روز و درحالی که پشت میز نشسته اید پاهایتان با زمین در تماس باشند و در غیر این صورت از استراحتگاه پا استفاده کنید.

2-به آرامی بر روی صندلی بنشینید و اطمینان حاصل کنید که در انتهای صندلی نشسته اید و شانه های شما نیز به طور کامل در بالای صندلی قرار گرفته باشد.

3-در هنگام نشستن دقت کنید که زانوهایتان از قسمت فوقانی بدنتان پایین تر باشد یعنی پاهای شما باید شیبی به سمت پایین داشته باشد. 

4-دستان شما باید در راستای میز قرار داشته باشد و حتما سعی کنید از صندلی استفاده کنید که دارای دسته برای استراحت بازوها باشد.

5-سعی کنید به خودتان استراحت بدهید.به هیچ عنوان بیش از 40 دقیقه مداوم پشت میزننشینید.

6-در هنگام استراحت قدم بزنید و تعدادی حرکت کششی انجام دهید.   7-فضای مناسبی را در مقابل پاهایتان ایجاد کنید و از شلوغ کردن فضای زیر میزتان پرهیز کنید تا فضا برای تکان دادن پا باشد.
شنبه 30/7/1390 - 9:7
آلبوم تصاویر



















شنبه 30/7/1390 - 9:2
اخبار

پیرترین جانور زنده جهان

جاناتان ( Jonathan ) نام لاک‌‏پشتی ست ۱۷۹ ساله در جزیره سینت هلینا ( Saint Helena ) که متعلق به بریتانیا می باشد.
این لاک‌پشت زاده ۱۸۳۲ می باشد که در سال ۱۸۸۲ در سن ۵۰ سالگی از جزیره سیشل ( Seychelles ) به عنوان هدیه همراه با ۳ لاک‌پشت دیگر به جزیره سینت هلینا آورده شد.

وی در سال ۱۹۳۰ توسط فرماندار سر اسپنسر دیویس (  Sir Spencer Davis ) نام گذاری شد و ادامه زندگی خود را در خانه و مزرعه فرمانداری این جزیره گذرانده است.

 

 

در سال ۲۰۰۸ روزنامه تلگراف در مقاله ای که در سایتش منتشر کرد ادعا کرد عکسی سیاه و سفید که در سال ۱۹۰۰ از یک لاک‏‏‌پشت در کنار یک زندانی جنگ بوئر ( Boer War ) گرفته شده است جاناتان می باشد که در آن موقع ۷۰ سال داشته است.

 

 

جاناتان در طول عمر خود ۸ پادشاه بریتانیایی ، از جورج پنجم ( George IV ) تا ملکه الیزابت دوم ( Elizabeth II ) و همچنین ۵۰ نخست وزیر را پشت سر گذاشته است.

و پس از گذشت سال ها هنوز سالم و سر حال می باشد و همراه با پنج لاک‌پشت دیگر به نام های دیوید ، اسپیدی ، اما ، فردریکا و میرتل ( David, Speedy, Emma, Fredrikca and Myrtle ) در مزرعه رسمی فرمانداری جزیره سینت هلینا زندگی می کند.

این لاک پشت بسیار بزرگ پیرترین جانور زنده جهان می باشد.

منبع: رکوردهای جهانی گینس
شنبه 30/7/1390 - 8:59
اقتصاد
نگاهی به طراحی جدید فرودگاه بین المللی کویت


undefined

طراحی جاه طلبانه، فضای داخلی رویایی و یا محیطی هیجان انگیز. این ها واکنش ها و القابی است که در چند روز گذشته توسط علامندان به دنیای طراحی و معماری، به پروژه جدید دفتر طراحی فاستر و همکاران داده شده است.

البته مانند هر پروژه ی دیگری مخالفانی هم وجود دارند، اما این طور که پیداست همکاری وزارت کار عمومی کویت با نورمن فاستر در قدم اول بسیاری از نگاه ها را به سوی خود معطوف کرده. در ادامه مطلب می خواهیم ما هم نگاهی داشته باشیم به طراحی این فرودگاه جدید.

يکشنبه 24/7/1390 - 10:6
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته