• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 265
تعداد نظرات : 180
زمان آخرین مطلب : 5658روز قبل
کامپیوتر و اینترنت
قصد داریم شما را با یك ترفند جالب و مفید آشنا سازم. حتما تا به حال دقت كرده اید كه در مرورگر 6 Internet Explorer در مورد تعداد دانلود همزمان فایلها از اینترنت محدودیت وجود دارد. این مرورگر به صورت پیش فرض به شما اجازه نخواهد داد بیش از 2 فایل را به صورت همزمان از اینترنت دانلود نمایید.
در این ترفند قصد داریم به شما آموزش دهیم كه با كمك آن میتوانید این محدودیت را از بین ببرید و به تعداد دلخواه فایل توسط IE دانلود نمایید ( به صورت همزمان ).
امروزه اكثر كاربران از Download Manager ها استفاده میكنند و شاید این ترفند در نگاه اول زیاد كاربردی به نظر نرسد. نرم افزارهای Download Manager جدید به خوبی با مرورگر IE هماهنگ هستند و میتوانند به خوبی از عهده عملیات دانلود فایلها برآیند و معمولا با IE هیچ گونه مشكلی ندارند ، توصیه من نیز استفاده از یك دانلود منجیر مناسب در درجه اول میباشد. اما ممكن است زمانی پیش آید كه شما مجبور باشید به جای استفاده از Download Manager از دانلودر پیش فرض خود مرورگر IE استفاده نمایید. برای مثال زمانی كه لینك ها به صورت غیر مستقیم میباشند و ممكن است Download Manager نتواند لینك را تشخیص دهند و عملیات دانلود را انجام دهد. در این مواقع اگر تعداد فایلهای مورد نظر شما برای دانلود بیش از 2 مورد باشد و شما نیز از سرعت خوبی در ارتباط اینترنتی خود استفاده میكنید و قصد ندارید منتظر بمانید تا دانلود 2 فایل به اتمام برسد تا بتوانید عملیات دانلود را برای فایلهای بعدی آغاز نمایید ، میتوانید با كمك این ترفند به سادگی مشكل خود را برطرف نمایید و چندین فایل را به صورت همزمان و بدون محدودیت دانلود نمایید.   برای شروع ابتدا از طریق منوی Start ابزار Run را اجرا نموده و در آن تایپ نمایید Regedit و Enter را بفشارید تا وارد محیط Registry Editor شوید.
سپس مسیر زیر را در آن بیابید :
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings
در صفحه سمت راست این مسیر دو كلید جدید از نوع
DWORD ایجاد نمایید و نام آنها را MaxConnectionsPer1_0Server  و MaxConnectionsPerServer  بگذارید.
سپس روی هر دو فایل دوبار كلیك كرده و مقدار 0000000را ( در حالت Hexadecimal )  به هر دوی آنها اختصاص دهید ( یا معادل عدد 10 در حالت
Decimal ).
سپس از رجیستری خارج شوید.
ممكن است برای اعمال تغییرات مجبور باشید سیستم را از نو راه اندازی نمایید.
به این ترتیب از این پس شما میتوانید بیش از 2 عمل دانلود را در آن واحد توسط مرورگر IE 6 انجام دهید ، بدون اینكه كوچكترین مشكلی در این بین برای شما پیش آید
شنبه 7/10/1387 - 21:25
کامپیوتر و اینترنت
اتصال مدارس به شبكه های اینترنت، كه اخیراً اخبار آن منتشر شده، فایده های بسیار زیادی دارد. این كار می تواند بنیه علمی دانش آموزان را تقویت كند و به بچه های فقیر نیز امكان بهره مندی از اینترنت را بدهد.اتصال مدارس به شبكه های اینترنت، كه اخیراً اخبار آن منتشر شده، فایده های بسیار زیادی دارد. این كار می تواند بنیه علمی دانش آموزان را تقویت كند و به بچه های فقیر نیز امكان بهره مندی از اینترنت را بدهد. در عین حال ممكن است به طور غیرمستقیم به تصحیح یك ناهنجاری فرهنگی در كشورمان كمك كند، زیرا در كشورمان از اینترنت بسیار بد استفاده می شود و نهادهای اجرایی هم برای مقابله با آن روشی جز فیلترینگ نمی شناسند.
آمارها نشان می دهد كمیت كاربران اینترنت در كشورمان روز به روز بیشتر می شود. ولی نكته تأسف آور این است كه لزوماً این كاربران، از اینترنت به عنوان منبع اطلاعاتی و یا ابزاری برای تسهیل امور جاری و روزمره مثل پرداخت قبض و خرید و فروش و تجارت استفاده نمی كنند. بلكه خیلی ها از اینترنت برای چت كردن استفاده می كنند و هرازگاهی هم به سایت های غیراخلاقی سر می زنند. به عبارتی مانند بسیاری از فناوری های دیگر، ما فراموش كرده ایم همراه با ورود فناوری، فرهنگ استفاده از آن را هم وارد كنیم. در این شرایط فیلترینگ و برخورد حذفی نمی تواند این فرهنگ را تصحیح كند. بلكه بهترین روش، آموزش است. كاری كه آموزش و پرورش با عملكرد درست می تواند به آن كمك كند.
مدارس می توانند فرهنگ استفاده از اینترنت را تصحیح كنند
قرن ۲۱ به سمتی می رود كه بیشتر مشاغل به دانش و مهارت های رایانه ای نیاز خواهند داشت. اتصال مدارس به شبكه اینترنت این امكان را به وجود می آورد تا كودكان و نوجوانان ما با چنین مهارت هایی آشنا شوند. هنگامی كه آنها كاربردهای صحیح رایانه و اینترنت را بیاموزند به خودی خود به تصحیح فرهنگ استفاده از اینترنت كمك خواهند كرد.
«
طیبه ولایی»، كارشناس آموزشی می گوید: «در صورتی كه مدارس از این امكان به خوبی استفاده كنند، رایانه و اینترنت در نحوه تدریس و ارزشیابی تأثیر می گذارد و برنامه های درسی تا حدودی تغییر می كند. به این ترتیب دانش آموزان یاد می گیرند انبوهی از اطلاعات را پردازش كنند و از این اطلاعات برای یادگیری بیشتر درس ها بهره ببرند. دانش آموزان با استفاده از اینترنت می توانند با منابع علمی، معلمان و بچه های مدارس دیگر ارتباط برقرار كنند. به این ترتیب به تدریج مدارس از حالت معلم محوری و كتاب محوری خارج خواهد شد. چون معلمان می توانند به جای این كه تلاش كنند خودشان پاسخ پرسش های دانش آموزان را پیدا كنند، از آنها بخواهند خودشان پاسخ پرسش هایشان را در اینترنت پیدا كنند و برای بقیه بچه ها بازگو كنند. بچه ها می آموزند كه چه اطلاعاتی در اینترنت موثق است و یاد می گیرند كه تحت تأثیر تبلیغات سوء اینترنت قرار نگیرند و جلوی سوءاستفاده هایی كه امروزه به وفور در اینترنت انجام می شود گرفته می شود.
همین موارد به میزان زیادی فرهنگ استفاده از اینترنت را تصحیح خواهد كرد. ضمن این كه بچه های فقیر هم كه در خانه به رایانه دسترسی ندارند، می توانند از اینترنت استفاده كنند و رایانه هایی كه در خانه ها حكم وسیله بازی یا تزئین پیدا كرده به تدریج به وسیله كسب اطلاعات تبدیل می شود. البته مواردی كه ذكر شد فضای ایده آلی را ترسیم می كند. این در حالی است كه رسیدن به این فضای ایده آل و به دنبال آن تصحیح فرهنگ استفاده از اینترنت مستلزم این است كه مشكلات ریشه ای مدارس حل شود. به عبارتی براساس سنت كتاب محوری، معلمان علاوه بر كتاب درسی، بچه ها را به سوی انبوهی از اطلاعات نرانند و از آنها نخواهند كه این اطلاعات را حفظ كنند. بلكه از اینترنت به عنوان وسیله ای برای بهبود فرایند یاددهی و یادگیری استفاده كنند. به طوری كه بچه ها پردازش اطلاعات و دسته بندی آنها و دسترسی به منابع علمی و فنی را بیاموزند. ضمن این كه لازم است زیرساخت مدارس به نحوی تصحیح شود كه امكان استفاده بچه ها از اینترنت فراهم شود.» یكی دیگر از روش هایی كه طرح اتصال مدارس به اینترنت را قرین به موفقیت می كند و فرهنگ استفاده از اینترنت را هم بهبود می بخشد، افزایش محتوای سایت های فارسی است. از فقر محتوایی سایت های فارسی به عنوان یكی از دلایلی كه موجب شده كاربران اینترنتی به چت كردن و استفاده از منابع تصویری صرف روی بیاورند، یاد می شود.
مدیر یك سایت اینترنتی كودكان و نوجوانان می گوید: «متأسفانه فرهنگ بد استفاده از اینترنت در بین مدیران سایت ها و وبلاگ ها نیز وجود دارد. در شرایطی كه دائم گفته می شود لازم است سایت ها هرچه بیشتر به سمت ارائه اطلاعات به زبان فارسی پیش بروند، شاهدیم كه بسیاری از سایت ها تنها به كپی كردن از روی هم می پردازند و بسیاری از آنها حتی زحمت این را هم به خود نمی دهند كه به سایت منبع لینك بدهند. چنین فضایی مانع از این می شود كه سایت ها خودشان به تولید مطلب بپردازند و نتیجه بسیار بد این وضعیت این است كه سایت های ایرانی دچار فقر محتوایی می شوند. در صورتی كه وضع به همین منوال باقی بماند، نه دانش آموزان ایرانی و نه كاربران عادی به منابع اطلاعاتی وسیع به زبان فارسی دسترسی پیدا نخواهند كرد و نمی توانند چندان برای انجام پژوهش هایشان روی اینترنت حساب كنند. به همین دلیل است كه باید به هر نحو ممكن جلوی كار سایت ها و وبلاگ هایی كه مطالب دیگران را بدون اجازه و یا بدون دادن لینك به سایت منبع مورد استفاده قرار می دهند گرفته شود. وگرنه سایت های فارسی به غنی كردن محتوایشان نمی پردازند و كاربران هم از اینترنت استفاده مناسب نمی كنند و در نهایت هیچ كس سود نخواهد كرد
به این ترتیب وجود سایت های غنی از اطلاعات به زبان فارسی است كه به یادگیری دانش آموزان كمك می كند و سبب می شود كه جدیدترین اطلاعات علمی را به دست بیاورند و از اطلاعات مقالات و اطلاعات موجود در اینترنت برای انجام تحقیقات مدرسه بهره گیرند. وگرنه نمی توان امیدوار بود كه دانش آموزان در وقتی كه در منزل هستند از اینترنت استفاده صحیح كنند و فرهنگ استفاده از اینترنت هم آن قدر كه انتظار می رود بهبود نخواهد یافت.
سوءاستفاده از اینترنت
بسیاری به این دلیل فرهنگ استفاده از اینترنت را در ایران نازل می دانند كه هم تجربیات و هم پژوهش ها نشان داده كه اكثر كاربران اینترنت جوانان هستند و درصد قابل توجهی از آنها هم بیشتر وقتشان را در اتاق های گفت وگو می گذرانند و یا به اینترنت به چشم وسیله تفریح و سرگرمی نگاه می كنند. از طرفی به دلیل این كه كشور ما جامعه ای درحال گذار است، با مشكلات این قبیل جوامع روبروست. در نتیجه جوانان بدون اطلاعات لازم از طریق اینترنت با افرادی كه معلوم نیست كه هستند پل ارتباطی می زنند. بنابراین تا مشكلات اجتماعی حل نشود، سوءاستفاده از اینترنت مرسوم خواهد بود و درصد زیادی از موارد جست وجو در اینترنت نیز موارد غیر اخلاقی خواهد بود. هرچه سایت های فارسی زبان نیز ازنظر محتوایی فقیرتر و غیرجذاب باشد، باز هم جست وجوی این موارد بیشتر خواهد بود. در چنین جوی، افراد حرفه ای وب گرد وكارشناسان توصیه می كنند فرهنگ استفاده از اینترنت ایجاب می كند كه اسم و فامیل و اطلاعات شخصی خود را به هر كسی ندهید. با كسانی گفت وگو (چت) كنید كه آنها را می شناسید و اصولاً بیاموزید چت كردن فقط برای سرگرمی نیست و از این طریق می توانید اطلاعات تخصصی زیادی به دست آورید.
سیمین عفیفی روانشناس می گوید: «بسیاری از والدین می گویند كه نوجوانانشان به طور پنهانی و بدون كنترل آنها از اینترنت استفاده می كنند. البته این واقعیتی است كه بسیاری از والدین ما خودشان هم استفاده از اینترنت را بلد نیستند و یا علاقه ای به آن ندارند. در نتیجه نمی توانند خطرهای موجود در اینترنت را شناسایی كنند و به بچه ها هشدار دهند ویا بفهمند كه بچه هایشان در كجا سیر می كنند. اگر والدین تلاش كنند با اینترنت ارتباط برقرار كنند، می توانند فرزندان شان را به نحوی هدایت كنند كه بهترین استفاده را از اینترنت ببرند. وگرنه نه رها كردن فرزندان و بویژه نوجوانان به حال خود و نه گرفتن امكان استفاده از اینترنت از آنها هیچ یك روش های خوبی نیستند. ضمن این كه اینترنت بعضی از افراد را به خود معتاد می كند كه نتیجه آن انزوا و گوشه گیری است و شخص دیگر نخواهد توانست با دیگران ارتباط مناسبی برقرار كند. بنابراین استفاده از اینترنت فرهنگ خاصی دارد و خانواده ها باید بپذیرند برای استفاده صحیح از امكانات آن و دور شدن از تبعات منفی اش به آموختن این فرهنگ نیاز دارند
با جدی گرفتن اینترنت، فرهنگ استفاده از آن گسترش می یابد
اینترنت امكاناتی دارد كه بسیاری از مردم از آن آگاهی ندارند و یا به چشم غیرممكن به آن نگاه می كنند. در حالی كه اگر امكان استفاده از مزیت های اینترنت جدی گرفته شود، خود به خود فرهنگ استفاده از آن بهبود می یابد.
مردم می توانند امور بانكی خود را از طریق اینترنت انجام دهند و قبض هایشان را از این طریق پرداخت كنند. كارهای اداری شان را با اینترنت انجام دهند و حتی از طریق اینترنت خرید كنند. مدارك شان را از طریق اینترنت ارسال كنند، فرم ها و تقاضانامه هایشان را به همین روش پر كنند و با اینترنت با جهان خارج نیز تعامل داشته باشند، تجارت كنند و یا از استادان و مشاوران خارجی مشاوره بگیرند. یك دانشجو می گوید: «تاكنون برای نوشتن پایان نامه ام از چند استاد در كشورهای استرالیا، كره جنوبی و آمریكا مشاوره گرفته ام. احساس می كنم به این طریق هم اطلاعات خودم در زمینه موضوع تحقیقم بیشتر می شود و بعداً به عنوان یك كارشناس خبره خودم را معرفی می كنم، بلكه می توانم به پیشبرد علوم در كشورم هم كمك كنم
البته واقعیت این است كه برای این كه اینترنت جایگاه بسیار سودمندش را درمیان عموم مردم پیدا كند، در ابتدا لازم است سازمان های دولتی این سودمندی را درك كنند. بانك ها باید اراده این را داشته باشند كه خدمات شان را از طریق اینترنت ارائه كنند، سازمان ها باید به این نتیجه برسند كه با گذاشتن اطلاعات در سایت هایشان و یا دریافت مدارك از طریق اینترنت از میزان مراجعات شان كم خواهد شد و همه به این نتیجه برسند با استفاده از اینترنت از میزان رفت و آمدهای غیرضروری و ترافیك و مصرف سوخت اضافی كم خواهد شد.
از طرفی باید به مالكیت معنوی افرادی كه اطلاعات تازه در اینترنت می گذارند احترام گذاشته شود. وگرنه به جای این كه شاهد انتشار مقالات پژوهشی و اطلاعات مناسب در اینترنت باشیم، زمینه را برای فعالیت سوءاستفاده كنندگان بیشتر باز می گذاریم و در صورتی كه اینترنت را جدی نگیریم، فرهنگ استفاده از آن هم هیچگاه بهبود نخواهد یافت.روزنامه ایران
شنبه 7/10/1387 - 21:25
کامپیوتر و اینترنت
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی جندی شاپور اهواز دوره‌های بازآموزی مربوط به جامعه پزشکی و پیراپزشکی را به صورت الکترونیکی ارائه و اطلاع رسانی می‌كند. دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی جندی شاپور اهواز دوره‌های بازآموزی مربوط به جامعه پزشکی و پیراپزشکی را به صورت الکترونیکی ارائه و اطلاع رسانی می‌كند.
پاین طرح كه برای اولین بار در کشور به اجرا درآمده دارای قابلیت های ذخیره مباحث خودآموز پزشکی، آزمون اینترنتی و صدور گواهی پس از آزمون، درج کلیه برنامه های حضوری و غیرحضوری، واریز هزینه ثبت نام، ثبت نام برنامه های حضوری، ثبت نام برنامه های خودآموز اینترنتی، قابلیت افزایش حجم داده ها و اطلاعات، رویت و استفاده توسط کاربران مجاز (ثبت نام کرده)، انجام نظرسنجی از کاربران و انتشار نتایج آن است.
سایت آموزش مداوم هوشمند اینترنتی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز با قابلیت ثبت نام، صدور گواهی، برگزاری آزمون اینترنتی، ثبت نام در برنامه‌ها و دسترسی رایگان به اطلاعات علمی با هدف بهره‌برداری کلیه مشمولین آموزش مداوم راه‌اندازی شد.
آدرس این سایت majums.ir و همچنین modavem.ajums.ac.ir است و به منظور ارائه برنامه های آموزش مداوم به صورت الکترونیکی و به شیوه مجازی ایجاد شده است. در این پایگاه به درخواست دانشگاه دوره‌های بازآموزی مربوط به جامعه پزشکی و پیراپزشکی را به صورت الکترونیکی برگزار می شود و در انتها از شرکت کنندگان آزمون الکترونیکی به عمل آورده و به صورت آن لاین در صورت موفقیت شرکت کننده برای وی گواهینامه شرکت در دوره صادر می کند.
شنبه 7/10/1387 - 21:24
کامپیوتر و اینترنت
در صورتی که شما نیز همانند بسیاری از کاربران دیگر اینترنت برای بهره گیری از سرویس ایمیل ، Gmail را انتخاب کرده باشید ، ممکن است دوست داشته باشید تا از این پس ایمیل هایی که از جانب فرد یا سایت خاصی که معمولأ به طور روزانه برای شما ایمیل ارسال میکند را برای حفظ نظم سرویس ایمیل خود دسته بندی کنید. بدین شکل که ایمیل از جانب فرد یا سایت به طور اتوماتیک در یک دسته خاص قرار گیرد. در این ترفند قصد داریم به معرفی این روش به طور ساده در Gmail بپردازیم. برای این كار كافی است وارد محیط Gmail شوید .حال در كنار كادر جستجو ، بر روی گزینه Create a fil‌ter كلیك كنید و یا به بخش Setting رفته و سپس بر روی زبانه Fil‌te‌rs كلیك كرده و سپس عبارت Create a new filt‌er را برگزینید.حال در صفحه ای كه به چشم می خورد ، می توانید عبارتی كه مد نظر شماست را با توجه به ایمیلهای خود در كادر های مختلف وارد كنید .
  • در كادر From می توانید مشخص كنید ایمیلهایی كه از طرف شخص یا شركت خاصی ارسال شود . (مثلا info@best-download.ir برای ایمیل های best-download.ir)
  • در كادر To ایمیلهایی كه به آدرس مشخصی ارسال شده اند . مثلا فرض كنید تمامی ایمیلهای یك اكونت دیگر شما در سایتهای دیگر یا یك اكانت دیگر گوگل به اكانت فعلی Forward می شود . حال می توانید برای ایمیلهای خود دسته بندی های مختلف تعریف كنید .
  • در كادر Subject هم می توانید مشخص كنید اگر كلمه خاصی در موضوع ایمیل شما قرار داشت شامل دسته بندی (f‌ilt‌er) شود
  • در كادر Has the words نیز می توانید جمله یا كلمه خاصی كه در متن ایمیل وجود داشت را تایپ كنید
  • در صورت وارد كردن كلمه ای در كادر Doesn’t have ، چنانچه در متن ایمیل شما آن كلمه وجود نداشته باشد آن ایمیل شامل دسته بندی واقع می شود .
با كلیك بر روی دكمه Test Search می توانید نتایج را بلافاصله مشاهده كنید .شما می توانید تنها یكی از كادرهای فوق و یا چندین كادر مختلف را پر كنید .حال با كلیك بر روی دكمه Next Steps به مرحله بعد بروید .حال در پنجره موجود می توانید نتایج را بنا به دلخواه خود تنظیم كنید .Skip the Inbox = ایمیلهایی كه دارای خصوصیات تعریف شده باشند را درInbox ایمیل شما نمایش نخواهد داد و تنها در دسته بندی كه تعیین می كنید جمع اوری خواهد شد (Labels)Star it = ایملیهای تعریف شده را ستاره دار خواهد كرد .Apply the label = ایملیهایی كه دارای خصوصیات تعریف شده باشند را در یك Label خاص قرار خواهد داد .Forward it to = ایمیلهای فوق را به یك آدرس ایمیل دیگر Forward می كند .Delete it = نیز ایمیلهای ذكر شده را به صورت اتوماتیك حذف می كند .همچنین با انتخاب گزینه Also apply filter to نیز نتایجی كه در مرحله قبل یافت شده اند نیز شامل این اعمال قرار خواهند گرفت ؛ در غیر این صورت تنها ایمیلهایی كه از این به بعد دارای خصوصیات فوق باشند شامل عمل Filter قرار خواهد گرفت .از آنجایی كه قصد ما تنها جمع آوری یكسری ایمیل خاص بود لذا گزینه Apply the Lable را انتخاب كرده و یك Label تعیین می كنیم .حال در صفحه اصلی Gmail ، در كادری كه در سمت چپ به چشم می خورد با كلیك بر روی Label خودتان می توانید ایمیلهای مربوطه را مشاهده كنید . همچنین در صورت وجود ایمیل خوانده نشده ای در هر Label عددی در مقابل label به چشم خواهد خوvد كه نشان دهنده تعداد ایمیلهای خوانده نشده است
شنبه 7/10/1387 - 21:23
کامپیوتر و اینترنت
احتمالأ همگی شما سایت Rapidshare.com را میشناسید. بزرگترین سایت آپلود و به اشتراک گذاری فایل ها که البته در ایران به دلیل محدودیت هایی که دارد چندان محبوب نیست ، اما به علت معروفیت و امکانات فراوان بسیاری از لینک های دانلود فایل ها در این سایت قرار دارد. طبعأ این گستردگی و عظمت سایت راپیدشیر موجب میشود فایلهای بسیار زیادی اعم از بازی ها ، برنامه ها ، موزیک ها ، ویدئوها و ... در این سایت توسط کاربران به شکل عمومی آپلود شده باشد. اما تا زمانی که لینک دانلود در اختیار شما قرار نگیرد امکان دانلود این فایلها را نخواهید داشت. موتورهای جسجتوی متعددی نیز برای جستجو در راپیدشیر ساخته شده اند که همگی تقریبأ چندان کارآمد نیستند. در این ترفند قصد داریم به معرفی روش فوق العاده بپردازیم که با بهره گیری از موتور جستجوی معروف گوگل بتوان محتویات راپیدشیر را جستجو کرد!برای این کار:

کافی است ابتدا وارد گوگل شوید.
اکنون در قسمت مربوط به جستجو ، عبارت های زیر را بعد از “site:rapidshare.com” تایپ کرده و Enter بزنید.
برای کتاب های الکترورنیک با فرمت PDF از “inurl:pdf” استفاده کنید.
برای فایل های ویدیویی از “inurl:avi|wmv|mpg|3gp” استفاده کنید.
برای فایل های صوتی از “inurl:mp3|ogg|wma” استفاده کنید.
برای فایل های اجرایی از “inurl:exe” استفاده کنید.
برای فایل های فشرده “inurl:zip|rar|7zip|tar” استفاده کنید.

به عنوان مثال اگر شما به دنبال نرم افزار Google Earth با فرمت Zip می گردید باید در گوگل عبارت زیر را (بدون ” ” ها ) جستجو کنید :“site:rapidshare.com inurl:zip google earth”برای جستجوی یک فایل PDF که فرضأ نام آن Tarfandestan باشد عبارت زیر را در گوگل جستجو کنید:“site:rapidshare.com inurl:pdf Tarfandestan”و به این ترتیب پیرامون کلیه فایلهای دیگر نیز از فرمول های فوق کمک بگیرید.
شنبه 7/10/1387 - 21:22
کامپیوتر و اینترنت
قصد دارم تا هم اکنون 4 ترفند ریز و درشت در بخش میل یاهو به شما معرفی کنم. 4 ترفند کاربری که میتواند در کار چک کردن ایمیل و کار با صفحه Yahoo Mail به شما کمک فراوانی کند. این ترفندهای کوچک را دست کم نگیرید!برای استفاده از ترفندهای زیر ابتدا از mail.yahoo.com وارد صفحه Yahoo Mail شوید. سپس ترفندهای زیر را اجرا کنید: 1- آدرسهای مسدود شده
بدین وسیله قصد داریم تا آدرسهایی که نمیخواهیم از جانب آنها ایمیلی برای ما ارسال شود را مسدود کنیم. بدین منظور روی لینک Options کلیک کنید. در صفحه بعد به Block Addresses بروید. در این صفحه در قسمت Add Block ایمیل فردی را که میخواهید از جانب او ایمیلی برای شما نیاید را وارد کنید تا او بلاک شود. در حال حاضر شما تا 500 نفر را میتوانید مسدود کنید.

2- مشاهده IP افراد فرستنده ایمیل
بدین وسیله شما میتوانید IP افرادی که برایتان ایمیل ارسال کرده اند را پس از باز کردن ایمیلشان مشاهده کنید. بدین منظور پس از مراجعه به Options ، به General Preferences بروید. در قسمت Headers گزینه دوم یعنی Show all headers on incoming messages را انتخاب کنید. در پایان روی دکمه Save کلیک کنید. اکنون هر ایمیلی را که در Inbox تان باز کنید در قسمت X-Originating-IP میتوانید IP ارسال کننده را مشاهده کنید.

3- تنظیم تعداد ایمیلهای قرار گرفته شده در صفحه
با استفاده از این ترفند میتوانید تعداد ایمیلهای وارد شده در هر صفحه را تنظیم کنید که در هر صفحه Inbox جای بگیرد. اگر قصد پاک کردن کلیه ایمیل هایتان را داشته باشید این روش میتوانید کار شما را آسان تر گرداند. برای این کار پس از رفتن به صفحه Options مجدد به General Preferences بروید. حال در قسمت Messages per Page یکی از اعداد 10 ، 25 ، 50 ، 100 و 200 را انتخاب کنید. این اعداد نمایانگر تعداد ایمیلها در هر صفحه است. در پایان دکمه Save را بزنید تا اطلاعات ذخیره شود.

4- نام شما در ایمیلهای ارسالی
ممکن است دوست داشته باشید نام شما در ایمیلهایی که میفرستید یک نام خاص باشد تا نام و نام خانوادگی تان که در ابتدای ثبت نام وارد کرده اید. برای تنظیم نام تان در ایمیلهای ارسالی پس از مراجعه به Options و سپس General Preferences در قسمت From name یک نام برای خود در نظر بگیرید و با استفاده از دکمه Save تغییرات را ذخیره کنید.
شنبه 7/10/1387 - 21:21
کامپیوتر و اینترنت
چگونه Page Rank سایت خود را بدون هیچ دقل بازی افزایش دهیم؟مقالات زیادی در زمینه روشهای بالا بردن رتبه سایت در موتورهای جستو نوشته شده است. اما شاید بد نباشد که اینبار نگاهی داشته باشیم به روشهائی که از کاهش رتبه سایت ما در موتورهای جستجو و بخصوص گوگل جلوگیری می‌کند.
همانطور که می‌دانید، سیستم رتبه بندی گوگل در دوره‌های زمانی خاصی مجددا سایتهای موجود را رتبه‌بندی می‌کند و سایتهای زیادی در این میان با کاهش رتبه مواجه می‌شوند. در این مقاله سعی خواهم کرد که بر روی روشهای جلوگیری از این کاهش رتبه صخبت کنم.- تنوع در لینک ورودی: یکی از بهترین مکانهائی که مشتریان می‌توانند سایت شما را پیدا کنند موتورهای حستحو هستند. اما شما نباید فقط به این بسنده کنید. شما بایستی سعی نمائید اینک سایتتان را در سایتهای دیگران منتشر کنید. فراموش نکیند که یکی از پارامترهائی که در تعیین رتبه سایت شما موثر است، میزان لینکهائی است که سایتهای دیگر به سایت شما داده‌اند. با معرفی سایت شما در دیگر سایتها علاوه بر اینکه بازدیدکنندگان جدیدی از آن سایتها به سراغ سایت شما خواهند آمد، رتبه شما در موتورهای جستجو نیز بهبود خواهد یافت.
2-
ارائه محتوای با ارزش : یکی از بهترین روشهای بازاریابی ( حتی بصورت سنتی آن) استفاده از تکنیک توصیه دوستان (Word of mouth) است. اگر شما در سایتتان به ارائه سرویسهای رایگان بپردازید، بازدیدکنندگان شما، توصیه سایت شما را به دوستانشان خواهدن کرد. اینکار باعث افزایش کیلک بر روی سایت شما خواهد شد. بسیاری از افراد سایت شما را برای سرویسی که ارائه کرده است در سایتهای مختلف معرفی خواهدن کرد. خوب این یعنی کمک به افزایش رتبه سایتتان
3-
نام دامنه مناسب : تا حد امکان سعی کنید از نام دامنه کوتاه استفاده نمائید. بسیاری از افراد در معرفی حضوری یک وب سایت ، نامهای کوتاه‌تر را به سادگی معرفی می‌کنند و شنوندگان هم آسانتر نامهای کوتاه را به خاطر می‌سپارند.
4-
استفاده از تبلیغات معمولی : سعی کنید نام سایت خودتان را بر روی پیراهن یا خودکار یا اجناس تبلیغاتی دیگر منتشر کنید. به این ترتیب بازدیدکنندگان زیادی را به سایت خود اضافه خواهید نمود. این توصیه شاید بطور مستقیم باعث افزایش یا نگهداری رتبه سایت شما نشود اما بطور غیر مستقیم در معرفی سایت شما به موتورهای جستجو موثر خواهد بود.

 
5- استفاده از محصولات با قابلیت توزیع : ارائه کتابهای الکترونیکی یا مقالات مفید یا حتی ارائه محصولات نرم‌افزاری رایگان در سایت شما ، کمک زیادی به افزایش بازدیکنندگان و همچنین معرفی سایت شما در دیگر سایتها و در نتیجه افزایش رتبه شما خواهد داشت.
6-
بررسی وضعیت لینکهای سایت : همیشه در معرفی سایتهای دیگران در سایتتان مراقب باشید. بسیاری از این نوع سایتها بعد از مدتی لینکشان را عوش می‌کنند یا اینکه بدلیل مشکلات فنی درست کار نمی‌کنند. سعی کنید مجموعه لینکهای سایت خودتان را مرتب بررسی نمائید و لینکها نادرست را حذف یا تصحیح نمائید. تعداد بیشتر لینکهای بدن استفاده در یک سایت باعث کاهش بیشر رتبه سایت در موتورهای جستجو خواهد‌شد.
7-
استفاده از کلمات کلیدی : هیچگاه از استفاده صحیح از کلمات کلید غافل نشوید. مرتب کلمات کلید سایت خود را بررسی کرده و در صورت نیاز کلمات آنرا تصحیح نمائید. به خاطر داشته باشید که این تغییرات بصورت افزایش باشد. تغییر یکباره کل کلمات کلید سایت می‌تواند تاثیر بسیار مخربی بر روی رتبه سایت شما در موتورهای جستجو داشته‌باشد.
8-
استفاده از سایتهای با رتبه بالا: نکته دیگر اینکه سعی کنید از سایتهائی که رتبه بالائی دارند برای اضافه کردن لینک استفاده کنید. فرستادن اخبار مربوط به سایت شما بهمراه لینک سایت به سایتهای خبری با رتبه بالا، یا حتی ارائه مقالات سایتتان در سایتهای با رتبه بالا می‌تواند تاثیر مناسبی در افزایش یا نکهداری رتبه سایت شماداشته باشد.
9-
استفاده از گروههای خبری: فراموش نکنید که همه مطالب گروههای خبری در موتورهای جستجو ثبت می‌شوند. شرکت در مباحث این گروهها کمک زیادی به معرفی سایت شما به موتورهای جستجو خواهد کرد. در ضمن بخاطر داشته باشید که این مطالب برای مدتهای زیادی در این گروها باقی خواهند ماند.
10-
وبلاگ نویسی : هنوز مطالبی که در وبلاگ سایتها نوشته می‌شود از اهمیت زیادی برخوردار هستند. علاوه بر اینکه این مطالب می‌تواند در ایجاد ارتباط بهتر با مشتری موثر باشد، تاثیر مثبتی در افزایش رتبه سایت شما در موتورهای جستجو خواهد داشت. سعی کنید از اسامی مناسب برای وبلاگ سایت و همچنین شاخه‌ای که این وبلاک درآن قرار دارد استفاده نمائیید.
شنبه 7/10/1387 - 21:21
کامپیوتر و اینترنت
شاید حالا وقت آن رسیده باشد تا حضور خود را در وب اعلام نمایید. توسط!Yahoo شما می توانید وب سایتی را در شبكه جهانی اینترنت به صورت رایگان ایجاد نمایید و اطلاعاتی را در مورد خود، خانواده، كار و یا هر عنوانی كه دوست در آن بگذارید. برای ایجاد یك صفحه خانگی، یا هو ۱۵ مگابایت فضا در اختیار شما می گذارد. شما می توانید صفحه وبی متناسب با این فضا طراحی كرده و در وب به نمایش بگذارید.شروع كار:

۱- آدرس www.yahoo.com رادر نوار آدرس مرورگر خود وارد و كلید Enter را در صفحه كلید فشار دهید.2- در قسمت بالای صفحه بر روی گزینه Geocities كلیك كرده و در صفحه باز شده Username (نام كاربر) و Password (كلمه رمز) خود را وارد نموده و كلید Sign In را كلیك نمایید.
۳- در صفحه باز شده بر روی گزینه Yahoo! Page wizard كلیك نمایید.
توسط این گزینه شما می توانید با پیروی از دستورات صفحه نمایش به سادگی یك صفحه وب را ایجاد نمایید.
۴- در صفحه باز شده شما می توانید انواع الگوهای از پیش ساخته شده جهت ساخت صفحه وب مورد نظرتان استفاده نمایید، بر روی یكی از الگوها كلیك نمایید.
۵- در صفحه ظاهر شده شما می توانید صفحه وب انتخابی خود را در رنگهای مختلف مشاهده نمایید. با توجه به سلیقه خود یك رنگ را انتخاب كنید.
۶- در صفحه Welcome to Yahoo بر روی Begin كلیك نمایید.
۷- در صفحه Chooses a look for your page شما می توانید یكی از سبكهای موجود صفحه را انتخاب نموده و بر روی كلید Next نمایید.
نكته: در صورتی كه می خواهد پیش نمایشی از سبك انتخابی را مشاهده نمایید در این قسمت بر روی كلید Preview كلیك نمایید.
۸- در صفحه Enter your into در قسمت your name نام خود و در قسمت Your email address آدرس Email خود را وارد كنید. نام و آدرس Email وارد شده در این قسمت در صفحه وب شما ظاهر می گردد.
۹- در صفحه Pick your picture شما می توانید تصویری را به دلخواه به صفحه وب خود اضافه نمایید. برای اضافه نمودن تصویری از كامپیوتر خود به صفحه وب در حال ساخت بر روی كلید Upload New Image كلیك كرده و در پنجره ظاهر شده بر روی كلید Browse كلیك كنید و عكس مورد نظر خود را از روی كامپیوتر خود انتخاب كرده و بر روی كلید Upload كلیك كنید. بعد از چند لحظه تصویر انتخابی به صفحه وب اضافه می گردد.
نكته: شما در این قسمت می توانید از تصاویر پیش فرض نیز استفاده نمایید و یا در صورت عدم تمایل به داشتن عكس بر روی گزینه Donشt use an image كلیك كنید.
برای رفتن به مرحله بعد بر روی كلید Next كلیك كنید.
۱۰- در صفحه Describe yourself در كادرهای مربوطه توضیحاتی را در مورد خود و علایق خود وارد نمایید و بر روی Next كلیك نمایید.
۱۱- در صفحه Enter your favorite links شما می توانید آدرس های دلخواه خود را به صورت لینك وارد كرده و بر روی كلید Next كلیك كنید.
۱۲- در قسمت Describe your friends and family شما می توانید توصیفی از خانواده و دوستانتان وارد نمایید و بر روی كلید Next كلیك نمایید.
۱۳- در صفحه Enter your friends and family شما می توانید اسامی دوستانتان را به صورت لینك درآورید بعد از وارد كردن اسامی بر روی كلید Next كلیك كنید.
۱۴- در صفحه Name your page شما می توانید اسمی را برای صفحه وب خود تعریف كرده و بر روی كلید Next كلیك نمایید.
۱۵- در صفحه Congratulations به شما به خاطر ساخته شدن صفحه خانگی در سایت Yahoo تبریك گفته می شود.شما می توانید آدرس صفحه خانگی ساخته شده را به دوستانتان بدهید تا از آن دیدن نمایند.
نكته: در مثال فوق ما از الگوی از پیش ساخته شده Personal Page را استفاده كردیم لذا توضیحات داده شده در این قسمت مربوط به این الگو می باشد. در صورتی كه شما از الگوی صفحه وب دیگری استفاده كنید ممكن است گزینه های آن با تعاریف داده شده
شنبه 7/10/1387 - 21:20
کامپیوتر و اینترنت
حتما در هنگام وب‌گردی به این پیام برخورده‌اید: 404 : file not foundمعنی این ارور آشکار است ، و معمولا وقتی ظاهر می‌شود که صفحه مورد نظر وجود نداشته باشد یا آدرس را به اشتباه تایپ کرده باشید و یا ناکامل باشد . ولی چرا ارور 404 ، چرا ارور 303 ، نه ؟!برای جواب به این سؤال باید به وقتی برگردیم که هنوز www یک استاندارد ، نبود. گروهی از دانشمندان جوان CERN سوئیس شروع به کار روی www کردند. این گروه جوان از نقشه فیزیکی شبکه CERN و ساختمان محل کار خود ، در پروتکلهایی که به وجود می‌آوردند استفاده می‌کردند. آنها محل پایگاه داده‌های خود را در اتاقی در طبقه چهارم ساختمان ، یعنی دقیقا اتاق 404 قرار داده بودند ، هر درخواستی برای یک فایل به آن اتاق راهنمایی می‌شد.با ادامه کار آنها کم‌کم تقاضای فایل از دیتابیس اتاق 404 زیاد شد ، طوری که گاهی نام فایلها اشتباه تایپ می‌شد و پیام استاندارد" Room 404: file not found" ظاهر می‌شد.با باقی ماندن متن این ارور ، خاطره آن اتاق 404 برای همیشه ماندگار مانده است.
شنبه 7/10/1387 - 21:19
کامپیوتر و اینترنت
۱۰ تا از بهترین و پرکاربردترین ترفندهای گوگل را در ادامه عنوان خواهم کرد. ۱. جستجویی پربار داشته باشید
نکته ی نخست برای بدست آوردن بهترین نتیجه ها این است که بدانید شما بدنبال چه چیزی هستید. شاید شما بدنبال یک کلمه یا یک جمله باشید که در سایت مقصد به کار نرفته باشد. اگر نتیجه ی دلخواه حاصل نشد باید از نزدیکترین کلمه ها و جمله ها به مورد جستجو استفاده کرد. مانند این مثال : شما بدنبال توضیحاتی در مورد تلفون های بی سیم میگردید با جستجوی عبارت “comparative review of wireless phones” این امکان وجود دارد که با این ترکیب کلمه ها به هدف نرسید، پس از عبارت هایی مثل SmartPhone, Audiovox, Motorola استفاده میکنیم. خواهید دید که نتیجه ها خیلی بیشتر به هدف شما نزدیک شده اند.۲. استفاده از نشان کوتیشن (نقل قول)
اگر شما عبارت مورد جستجو را در بین علامت های کوتیشن یا همان نقل قول (””) قرار دهید موتور جستجوگر فقط به دنبال عین همان کلمه میگردد. این یکی از تکنیک های کاربردی و مفید است که در بین کاربران جستجوگر وب زیاد استفاده نمیشود. با این مثال شما بیشتر با این ترفند آشنا خواهید شد، اگر شما به دنبال دو کلمه ی George و Washington با بیش از ۸ میلیون نتیجه روبرو خواهید شد در صورتی که اگر همین عبارت ها را در کوتیشن قرار دهید و دوباره جستجو کنید چیزی نزدیک به ۳ میلیون نتیجه را خواهید یافت. این نکته خیلی مهم است که شما از عبات های بازدارنده ی گوگل استفاده کنید -عبارت هایی که گوگل به صورت پیش فرض آن ها را نادیده میگیرد- مانند the و of و and یا معادل های فارسی آن. با استفاده از این کلمات در عبارت خود به نتایج بهتری دست پیدا میکنید.۳. علامت های مثبت (+) و منفی (-)
از علامت های مثبت و منفی استفاده کنید. استفاده از علامت مثبت قبل از مورد جستجو در اصطلاح این معنی را میدهد که این مورد باید حتما در جستجو قرار گیرد. در نقطه ی مقابل با گذاشتن علامت منفی در مقابل کلمه مواردی که حاوی کلمه ی مورد نظر باشند از لیست نتیجه ها حذف خواهند شد. پس با استفاده از علامت + به گوگل خواهیم فهماند که ارزش این کلمه در جستجو برای ما مهم است و حتما باید حضور داشته باشد و با علامت منفی به گوگل خواهیم گفت که نتایج حاوی این کلمه را نشان نده.۴. استفاده از کارکترهای عمومی
شما میتوانید از کاراکتر ستاره استفاده کنید. بله! شما میتوانید از این کاراکتر در هر جایی از عبارت مورد جستجو استفاده کنید تا هر عبارت ترکیبی با آن کلمه را دنتایج جستجو مشاهده کنید. به عنوان مثال شما به دنبال کلمه ی Google میگردید، اگر این کلمه را به صورت *Google به کار ببرید میبینید نه تنها نتایجی با کلمه ی گوگل پیدا خواهد شد بلکه نتایجی شامل کلمه ی Ogoogle و Btgoogle و Googlenotic و … هم نمایان میشود.۵. دستور site:
شما با استفاده از این دستور میتوانید جستجو را به یک یا تعدادی از سایتها محدود کنید. اگر شما عبارت site:weburger.net google را در کادر متن گوگل وارد کنید نتایج جستجو شامل صفحات حاوی کلمه ی google از سایت weburger.net خواهند بود. شما میتوانید با این دستور نتایج خود را از تعدادی سایت بدست آورید یا حتی تعدادی سایت را از نتایج حذف کنید. دستوری که کلمه ی گوگل را در سایت هایی با دامین co.uk جستجو میکند به این شکل است، site:co.uk google و به همین شکل قادر به حذف نتایج از سایت های co.uk نیز هستید مانند : google -site:co.uk۶. استفاده از عملگرها
از عملگرها استفاده کنید. گوگل به جز site: از عملگرهای دیگری نیز استفاده میکند. filetype: که پسوند فایل درخواستی را مشخص میکنید مانند pdf و xls. از دستورات دیگری هم میتوان استفاده کرد مانند intext: و allintext: و intitle: و allintitle: و inurl: و allinurl: که محدوده ی جستجوی عبارت را برای گوگل مشخص میکند. author: در گروه های گوگل و location: در اخبار گوگل قابل استفاده هستند. گوگل این توانایی را دارد کهیای منطقی” یا همان OR را که با حرفهای بزرگ نوشته شده است متوجه شود به عنوان مثال شما میتوانید به دنبال یک بار در Oralando OR Miami بگردید. راه های کوتاهتر استفاده از OR استفاده کردن از کاراکترهای | و  ~ است. قدرت در دستان شماست، کافیست کمی تایپ کنید و زبان موتور جستجو را یاد بگیرید تا بتوانید با او صحبت کنید!۷. استفاده از صفحه ی جستجوی پیشرفته
خوشبختانه احتیاجی به حفظ کردن تمام ترفندهای بالا نیست، از این به بعد شما موارد گوناگونی را در یک صفحه و یکجا دارید. کافیست از صفحه ی جستجوی پیشرفته یا همان Advanced Search استفاده کنید که از صفحه ی اصلی گوگل هم قابل دسترسی است.۸. گروه های گوگل
گوگل یک آرشیو بسیار بزرگ از کاربران و اخبار دارد که بعضی از آنها به بیش از ۲۰ سال قبل بازمیگردند! برای استفاده از این آرشیو تنها باید بر روی لینک گروه ها یا Groups کلیک کنید تا گوگل در آرشیو بزرگ خود به جستجوی عبارت موردنظر شما بپردازد. در بسیاری از موارد نتایج ارائه شده بسیار از نزدیک تر از نتایج جستجو در وب است. خود من به شخصه بسیار استفاده میکنم و بارها پیش آمده که نتیجه ی دلخواه را بر روی کل اینترنت فقط در گروه های گوگل پیدا کردم.۹. قابلیت های جدید جستجوی پیشرفته
گوگل از قسمتهای زیادی برای جستجوی بهتر شما استفاده میکند مثل Google Local و Google News که اخبار روزنامه ها و سایر نشریات را در آن جمع آوری میکنند، Froogle برای جستجوی وسیله ها و بهترین قیمت ها، Dictionary شما ممکن است به دنبال موضوعی بگردید و در اسپل کردن آن مشکل داشته باشید گوگل با درج پیغامی با مضمون “Did you really mean …?” به شما کمک میکند تا با املای درست به جستجو بپردازید، Images راهی آسان و سریع برای رسیدن به عکسهای دلخواه شماست، سرویس جالب و مفید گوگل که متاسفانه در ایران کارایی ندارد سرویس SMS گوگل است که شما هر موردی را دوست دارید جستجو کنید برای گوگل میفرستید و گوگل نتایج را برای شما SMS میکند.۱۰. از کاراکترهای درست استفاده کنید
اگر شما به دنبال عبارتی میگردید که با زبانی غیر از انگلیسی نوشته شده باید از کاراکترهای درست استفاده نمایید.
شنبه 7/10/1387 - 21:18
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته