• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1309روز قبل
ایرانگردی

 

 

 

تفاهم نامه همکاری مشترک شهرداری منطقه 19 و شرکت الو پارک به منظور اجرای طرح رزرو آنلاین پارکینگ امضا شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، الوپارک سامانه آنلاین خدمات پارکینگ برای ارائه سرویس رزرو، اشتراک و پرداخت بهای جای پارک است که به منظور استفاده از این سامانه و تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات پارکینگ، طی جلسه ای با حضور معاون برنامه ریزی و توسعه شهری منطقه 19 و معاون حمل و نقل وترافیک این منطقه با مسئولین شرکت الو پیک، تفاهم نامه همکاری مشترک امضا شد.

 

در این جلسه مدیران شرکت الو پارک ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و وضعیت موجود، از ارائه خدمات در منطقه 19 اظهار خشنودی کردند و در پایان نیز تفاهم نامه همکاری میان طرفین امضا و مبادله شد.

براساس این گزارش هوشمند سازی پارکینگ ها  گامی مهم برای تحقق شهر هوشمند است و در همین راستا نیز  ضمن شناسایی پارکینگ های محدوده منطقه، تبلیغات محیطی انجام می شود.

 

این گزارش می افزاید: سامانه رزرو پارکینگ الوپارک دارای ویژگی هایی همچون جستجوی پارکینگ بر اساس نام محله و خیابان، جستجو بر اساس نام پارکینگ، رزرو جای پارک و پارکینگ و پرداخت هزینه آن، پرداخت آنلاین هزینه جای پارک و پارکینگ و دریافت اطلاعات وجود جای پارک خالی در پارکینگ است.

چهارشنبه 25/10/1398 - 15:19
ایرانگردی

 

«شیشه» در سبد جمع آوری زباله های بازیافتی شهرداری منطقه 15 قرار گرفته است.

گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه15، علی اکبر کریمی پور معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 15 با اعلام این خبر گفت: با امضای تفاهم نامه ای از سوی اداره مدیریت پسماند منطقه با یک شرکت شیشه های ساختمانی از مبدا جمع آوری می شود.

به گفته وی این طرح با همکاری معاونت شهرسازی و معماری منطقه انجام می شود که در آن تفکیک و تحویل پسماند شیشه های ساختمانی از مبدا صورت می گیرد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه اضافه کرد: تمامی مالکانی که قصد تخریب و نوسازی دارند موظف اند پیش از عملیات تخریب شیشه های ساختمان قدیمی خود را به اداره مدیریت پسماند منطقه تحویل دهند.

کریمی پور در ادامه با تاکید بر اهمیت کاهش پسماند های خطر ناک گفت: این اقدام در راستای مدیریت سبز و به منظور پایه گذاری و گسترش طرح تفکیک پسماند در مبدا و جلوگیری از آلودگی زیست محیطی و حفظ محیط زیست انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: با انعقاد این تفاهم نامه حجم انبوهی از شیشه ها از زباله جدا و در نتیجه کود های کمپوست بهتری تولید می شود.

 
 

 

چهارشنبه 25/10/1398 - 15:16
ایرانگردی

 

 

احمدلو دبیر هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران با حضور در منطقه21 با شهردار، معاونین و مدیران ارشد شهری این منطقه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، رحمانی شهردار این منطقه در ابتدای این جلسه ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه، شهادت سردار دلها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همچنین جان باختن جمعی از هموطنان عزیزمان در سانحه هوایی خطوط هواپیمایی اوکراین گفت: منطقه21 به عنوان نهمین منطقه از بین مناطق 22گانه، مفتخر به میزبانی از دبیر هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران و هیات همراهشان است.

وی همچنین افزود: حضور دبیر و اعضای هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران در مناطق 22گانه، دو حسن ویژه دارد؛ یکی، شناخت بیشتر آنها نسبت به سازمان و همکاران؛ دیگری دلگرمی بیشتر همکاران به واسطه حضور مدیران گزینش شهرداری تهران در محیط های کاری شان.

شهردار منطقه21 با بیان این نکته که نهادهای نظارتی از جمله گزینش، یکی از اصلی ترین کارهایشان؛ "قضاوت است، یادآور شد: قضاوت براساس "عدالت و انصاف"، حائز اهمیت بالایی است. هنگامی که اعتماد بین همکاران نسبت به سازمان بیشتر شود، بحث عرق سازمانی هم بیشتر به چشم می خورد.

رحمانی با بیان اینکه منطقه21 از لحاظ انجام و بهره برداری از پروژه های بزرگ مشارکتی و مسئولیت های اجتماعی صنایع پیشتاز بوده است، تاکید کرد: ارائه خدمات بر پایه شناخت و منافع ذی نفعان است و شرط اصلی مشارکت هم بر اعتماد متقابل است که در همین راستا، انجام 90درصد پروژه های مشارکتی در منطقه21 بر پایه اعتمادی که بخش خصوصی به مجموعه مدیریت شهری منطقه21 پیدا کرده، انجام پذیرفته است.

این مقام مسئول با اشاره به این مطلب که در قالب مسئولیت های اجتماعی(CSR)؛ کارخانجات، صنایع و همچنین شهروندان؛ گام های بلندی برداشته اند، تصریح کرد: مبحث معابر مشارکتی در مجاورت صنایع و نامگذاری آنان به نام کارخانجات، با هدف برون سپاری مواردی از جمله کاشت، نگهداشت، روکش آسفالت و جدول گذاری، آبیاری فضای سبز و تامین روشنایی و همچنین واگذاری موارد نگهداشت و آبیاری باغچه های روبروی منازل مسکونی شهروندان، علاوه بر ایجاد حس تعلق مکانی منجر به مشارکت و تعامل مطلوب شهروندان با مجموعه شهرداری نیز خواهد بود.

احمدلو دبیر هیات مرکزی گزینش شهرداری تهران نیز در ادامه این جلسه گفت: ارزش گزینش نیروهای خوش فکر و متعهد بسیار بالاست تا جایی که لازمه ایجاد حس اعتماد متقابل، ارتباط صادقانه است.

وی همچنین افزود: خداوند متعال بهترین گزینشگر است و همکاران ما در گزینش نیز می بایست در کارهایشان چینش براساس بینش داشته باشند تا شاهد نتایج بهتری باشیم.

 

چهارشنبه 25/10/1398 - 15:15
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 24/10/1398 - 17:24
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 24/10/1398 - 17:21
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 24/10/1398 - 17:17
آموزش و تحقيقات

رقص آن‌جا کُن که "خود" را بِشْکَنی
پَنبه را از ریشِ شَهْوت بَرکَنی

رَقْص و جولان بر سَرِ میدان کُنند
رَقْص اَنْدَر "خونِ خود" مَردان کُنند

چون رَهَند از دستِ "خود"، دَستی زَنَند
چون جَهَند از نَقصِ خود، رَقصی کُنند

مُطرِبانْشانْ از "دَرون" دَف می‌زَنَند
بَحْرها در شورشان کَف می‌زَنَند

تو نبینی لیکْ بَهْرِ گوش‌شان
بَرگ‌ها بَر شاخ‌ها هم کَف‌زَنان

تو نبینی بَرگ‌ها را کَف زدن
"گوشِ دل" باید، نه این گوشِ بَدَن


#حاج_قاسم_سلیمانی
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج


@zohoreshgh

🏴تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم🏴
●➼‌┅═❧═┅┅───┄

سه شنبه 24/10/1398 - 17:11
ایرانگردی

 

به موجب نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران که از صبح امروز اعمال می‌شود، انواع میوه و محصولات فرنگی از جمله 4 محصول سبز در میادین میوه و تره بار کاهش یافت.



به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ قیمت 4 محصول سبز شامل خیار،کلم بروکلی، کیوی و سیب سبز در میادین میوه و تره بار کاهش پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش، اسامی و محصولاتی که قیمت آنها نسبت به نرخنامه قبلی در میادین میوه و تره بار ارزان‌تر شده است، به شرح زیر است.

1- خیار گلخانه‌ای با 850 تومان کاهش، هر کیلوگرم 3950 تومان

2- خیار رسمی و رویال با 600 تومان کاهش، هر کیلوگرم 2500 تومان

3- خیار سالادی با 200 تومان کاهش، هر کیلوگرم 1500 تومان

4- کلم بروکلی با 700 تومان کاهش، هر کیلوگرم 5500 تومان

5- کیوی با 600 تومان کاهش، هر کیلوگرم 6200 تومان

6- سیب سبز با 400 تومان کاهش، هر کیلوگرم 5400 تومان

7- چغندر بُرش با 200 تومان کاهش، هر کیلوگرم 2400 تومان

8- نارنگی پیج با 100 تومان کاهش، هر کیلوگرم 5400 تومان

9- کرفس با 100 تومان کاهش، هر کیلوگرم 2300 تومان

10- هویج با 100 تومان کاهش، هر کیلوگرم 2100 تومان

سه شنبه 24/10/1398 - 16:57
ایرانگردی


 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در نشست تخصصی "جایگاه بهبود کیفیت قلمروهای عمومی در بازآفرینی شهری" از بهبود و ارتقای کیفیت عرصه های عمومی در قالب اجرای پروژه های بهسازی محیطی با هدف تأمین خدمات پشتیبان سکونت و ایجاد محرک توسعه در محلات ناکارآمد و فرسوده تهران خبر داد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، نشست "جایگاه بهبود کیفیت قلمروهای عمومی در بازآفرینی شهری"با حضور معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران برگزار شد.
عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و عضو پنل این نشست تخصصی با بیان این که در 25 سال گذشته در شهرداری تهران پروژه های زیادی اجرا شده و پروژه های زیاد دیگری نیز روی کاغذ و در حد نقشه باقی مانده اند و به مرحله اجرا نرسیده اند و از طرفی مدیران شهری هم آرزوهای زیادی دارند که هنوز تبدیل به کاغذ و نقشه نشده است، خاطرنشان کرد: ما تجربه های خوب برای اینکه پروژه هایی بتوانند عملیاتی شوند و سرمایه های شهر را به بازار استفاده بیاورند کم داریم.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان این که قرار است بیاییم و گرد فراموشی را از سرمایه های شهر برداریم، به اتفاقی که برای باغ های تهران در 10 سال گذشته افتاد اشاره و خاطرنشان کرد: افرادی آمدند و ضابطه برج باغ را دادند و واقعاً تصورشان این بود که با این کار به حفظ باغات کمک خواهد شد، اگر پالسی از جامعه حرفه ای و مردم برای مدیران شهری که نیتی جز خیرخواهی در این امر نداشتند، می آمد شاید زودتر می فهمیدند که با این کار سرمایه های شهر دارد از بین می رود.
گلپایگانی عنوان کرد: سرمایه های عمومی، فقط بحث کالبد نیست، بطور مثال خیابان هایی و کوچه هایی در تهران وجود دارد که مردم از دوران صفوی تاکنون در آن راه رفته اند و این کوچه و خیابان ها دارای ارزش هستند و یا آدرس هایی در تهران تحت عناوین ایستگاه درختی، ایستگاه سنگکی و ... داریم که نشان می دهد وجود یک درخت و یا یک نانوایی در محله ای، سرمایه محله بوده است.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از متخصصان و حاضران در نشست خواست تا سرمایه های عمومی و اجتماعی که عمدتاً در فضاها و قلمروهای عمومی هستند را شناسایی و معرفی نمایند تا بتوان با روش های مناسب، سرمایه های موجود در شهر را حفظ کرد و گرد فراموشی، تجاوز و سهل انگاری را از روی آنها برداشت تا این ارزش ها و سرمایه ها بیشتر مورد توجه شهروندان قرار گیرند.
وی با بیان این که اصولاً بازسازی و نوسازی شهر به معنای خراب کردن و دوباره ساختن است، تصریح کرد: بازآفرینی، احیاء و بهسازی، مفاهیمی هستند که به آنها بیشتراحتیاج داریم و به جای این که بافت های فرسوده را با مدل بساز و بفروشی با اعطای تراکم و بهم ریختن ساختار اجتماعی در کوچه های 6 متری تخریب و نوسازی کنیم، از مدل های بهسازی و بازآفرینی همچون ایجاد پاتوق های محلی، درنگ گاه، فضاهای حضور اجتماعات محلی و ... استفاده نماییم تا ضمن ارتقای کیفیت فضاهای عمومی بتوان برای شهر نیز خلق ثروت کرد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران و عضو پنل نشست تخصصی "جایگاه بهبود کیفیت قلمروهای عمومی در بازآفرینی شهری"، با بیان این که بطور مشخص از حدود 20 سال گذشته با مسئله ای در شهرهایمان مواجه شدیم که جامعه شناسان و متفکرین از آن به عنوان از دست رفتن حس و روحیه اجتماع صحبت کرده اند، تصریح کرد: جوامع شهری تحت تأثیر عوامل مختلف به سمت اتمیزه شدن و فاصله گرفتن افراد از یکدیگر پیش رفتند و این امر به عنوان خطر و مسئله ای جدی که می تواند مسائل و پیامدهای منفی گسترده داشته باشد، مورد توجه قرار گرفت و اقدامات گسترده ای در شهرهای مختلف برای برگرداندن حس و روحیه به اجتماعات صورت گرفت.
به گفته علی اکبری، وجود فضاهایی برای برقراری تعاملات اجتماعی و فراهم کردن پیوندهای اجتماعی یکی از پیش نیازهای رفع این مسئله است که ضرورت و اهمیت پرداختن به پروژه های بهسازی محیطی در شهرهای مختلف جهان را آشکار می سازد.
وی با طرح این پرسش که چرا سازمان نوسازی به اجرای پروژه های بازآفرینی و بهسازی محیطی ورود پیدا کرده است، توضیح داد: ما در محلاتی که دچار ناکارآمدی و فرسودگی هستند، با کمبود و فقدان فضاهای عمومی که کارکرد اجتماعی مشخص داشته باشند مواجه هستیم و وقتی کمبود خدمات پشتیبان سکونت را به عنوان یکی از ابعاد فرسودگی مورد توجه قرار می دهیم، درمی یابیم که این فضاها می توانند بخشی از خدمات پشتیبان سکونت را تأمین کنند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ادامه افزود: بر اساس تجارب، اجرای پروژه های بهسازی محیطی می توانند عامل محرک توسعه باشند و زمینه نوسازی را تا شعاع مشخصی فراهم کند.
علی اکبری با بیان این که در تعریف و پیشبرد پروژه های بهسازی محیطی چند مسئله وجود دارد که می بایست مورد توجه قرار گیرد، متذکر شد: یکی از این مسائل، مسئله تکرار است؛ همیشه با این موضوع مواجه بوده ایم که وقتی پروژه ای یا دستور کاری تعریف می شود، این اصرار پیش می آید که در همه محلات به همان شکل تکرار شود فارغ از اینکه آیا شرایط زمینه ای و محیطی اجازه اجرای چنین پروژه ای را می دهد یا خیر.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: مسئله دیگر این است که سازمان های متنوع در شهرداری با دستور کارهای متفاوت به پروژه های بهسازی محیطی ورود پیدا کنند که لازم است شبکه هم پیوندی از برنامه ریزی، اجرا و تصمیم گیری در این پروژه ها وجود داشته باشد.
علی اکبری مسئله زمین برای تعریف پروژه های بهسازی را مسئله ای جدی دانست و خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه در همه محله های فرسوده وناکارآمد نیازمند وجود فضاهای عمومی برای تعاملات اجتماعی ساکنان محله می باشیم اما به دلیل فشردگی بافت با فقدان و کمبود فضاهای مناسب برای تعریف چنین پروژه هایی مواجه هستیم.
وی متذکر شد: مسئله موقعیت نیز در تعریف پروژه های بهسازی محیطی حائز اهمیت است، یعنی هر جایی که یک زمین باز وجود داشته باشد بدین معنی نیست که می تواند تبدیل به فضای شهری شود؛ نمونه هایی از تجارب شکست خورده در این زمینه وجود دارد که به دلیل جانمایی نامناسب، به فضاهای دارای قفل و زنجیر تبدیل شده اند که تنها یکی دو ساعت از روز مورد استفاده قرار می گیرند و پس از آن کارکردی ندارند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که آنچه فضای شهری را می سازد، فعالیت است، خاطرنشان کرد: کالبد، طراحی شیک و لوکس، استفاده از مصالح گران قیمت و ... تأثیرگذار نیست بلکه فضاهای شهری موفق فضاهایی هستند که در آنها فعالیت وجود داشته باشد.
علی اکبری با اشاره به مسئله بهره برداری و نگهداشت از پروژه های بهسازی محیطی تأکید کرد: اگر بهره برداری و نگهداشت از این پروژه ها موردتوجه قرار نگیرد، می تواند فرصتی که امروز در شهر تهران ایجاد شده را به تهدید تبدیل کند.
شایان ذکر است مصطفی بهزادفر، استاد دانشگاه علم و صنعت و حمید ناصر خاکی معمار برجسته به عنوان دیگر اعضا پنل این نشست تخصصی به ایراد سخنرانی پرداختند و در ادامه پرسش ها و نظرات حاضرین در جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سه شنبه 24/10/1398 - 16:49
آموزش و تحقيقات

⭕️ ماجرای عجیب دست و #انگشتری که از بدن حاج قاسم سالم ماند/سردار یک ریال یا یک دلار حق ماموریت نگرفت❌

🔺سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده سابق سپاه در برنامه‌ای تلویزیونی اظهار داشت: #دست نازنین حاج قاسم سلیمانی که ظاهرا از بدن مطهرشان سالم مانده در عملیات طریق‌القدس ترکش💥 خورده بود.

🔹حجّت‌الاسلام علی شیرازی، نماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه، با اشاره به ساده‌زیستی شهید سلیمانی گفت: تاکنون این را نگفته‌ام اما اکنون که ایشان #شهید شده‌اند می‌گویم که سردار سلیمانی یک ریال یا یک دلار #حق_ماموریت نگرفت؛ گاهی به من می‌گفت که من در خرج زندگی زن و بچه خود می‌مانم.

#شهید_سپهبد_حاج_قاسم_سلیمانی 🌷


@zohoreshgh

🏴تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم🏴

سه شنبه 24/10/1398 - 16:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته