• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2
تعداد نظرات : 0
زمان آخرین مطلب : 739065روز قبل
شعر و قطعات ادبی

 

سلام

آخرین بار که اینجا بودم یادم نیست کی بود فقط یادمه روزای خوبی و لحظه های نابی بود، و الان این جا هستم، یا شاید باید بنویسم این جا ایستادم، به یاد اون روزها و شب ها، شب که می شد کسی تو تبیان نبود سوت و کور  بی صدا، خالی از هر جنبنده ای  مگر چی می شد که  یکی پیدا می شد و انگار در یه کویر یا بیابان کسی را دیده باشی، هیجان زده می شدی ، برای من که اون وقتا شیفت شب هم کار می کردم بهترین سرگرمی بود  مطالب من معمولا از دست نوشته های خودم بودند و چند نفری هم با ثبت نظراتشون تشویقم می کردند و من هم که مثل اکثر آدما جویای نام بودم و توجه دیگران را دوست داشتم ،به قول همان کاربرها که معمولا مشوقم بودند بیشتر کارکنان خود تبیان بودند که مهربان و خونگرم بودند و من هم که ظرفیت چنین توحهاتی را نداشتم دسته گل آب می دادم، سوتی می دادم ولی اونا اصلا به روم نمی آوردند و صبورانه مشق های خط خطی و بی مفهوم منو با چنان جذابیت و آب و تابی تحویل می گرفتند که حس می کردم نویسنده رو دست من نیومده وباز من دسته گل به آب می دادم و اونا جمع و جورش می کردند، حالا چند سالی گذشته و هر یک جایی، بی خبر از هم، و یا شاید فراموش شده و فراموش کرده دنبال زندگی خود هستیم البته من نوشتم زندگی ولی همه می دونیم که این زندگی نیست و بیشتر زنده بودن و نفس کشیدن هست، بگذریم، به یاد اون روزا، اون آدما  اون لحظه ها و دیگه هیچی، همین و بس،

هرچه بود گذشت، خاطره ماند و خاطره هم گاهی نماند 

سه شنبه 17/2/1398 - 14:9
اخبار

سید محمد حسین استاد برخورد این روزهای مسئولین با فضای مجازی را یک بام و دو هوایی دانست که نشان از نگاه غیر تخصصی به حوزه رسانه و فضای مجازی دارد که گسترش آن نه تنها کمکی به حل مشکلات نخواهد کرد، بلکه موجب خدشه به اعتماد مردم خواهد شد.
مدیر روابط عمومی بانک ایران زمین در گفت و گویی با موضوع نقش شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی اظهار داشت: هر روز شاهد تاثیر فضای مجازی در برخورد با موضوعات مختلف از قبیل دلار، بنزین، گرانی، معضلات اجتماعی و غیره هستیم اما هنوز از گوشه کنار می شنویم که برای کنترل این موضوعات باید استفاده کنندگان از فضای مجازی را کنترل و یا محدود کنیم.
وی افزود: هنوز زمان زیادی از فیلترینگ برخی از این شبکه ها نمی گذرد و آنچه در پس این محدودیت اتفاق افتاد خالی شدن فضا از رسانه هایی است که می توانستند افکار عمومی را به شکلی صحیح مدیریت کنند و اما در عمل این فضا را دو دستی تحویل به شایعه پراکنانی دادیم که به دنبال ایجاد تشنج و بحران هستند.
استاد با اشاره به رشد تکنولوژی و امکاناتی که در اختیار عامه مردم قرار گرفته، گفت: امروز اگر نگاهی به منابع خبری بی اندازیم در بسیاری موارد این منابع از خبرگزاری ها و رسانه های رسمی به اشخاص تغییر یافته اند. در این شرایط هر فرد به عنوان یک رسانه موثر می تواند به عنوان منبع خبر مطرح شود.
در این فضا ما از رسانه های تخصصی که می توانستند نقش محوری در آگاه سازی مردم داشته باشند خواستیم که شبکه های اجتماعی را که مردم در آن حضور داشتند ترک کنند و نتیجه آن این شد که بر خلاف آنچه برنامه ریزی شده بود، رسانه ها رفتند اما مردم نیامدند.
استاد ادامه داد: باید بپذیریم کارکرد رسانه ها اکنون تغییر کرده، شبکه های اجتماعی خود به رسانه های فعالی تبدیل شده اند که استفاده کنندگان و خوانندگانش خود تبدیل به رسانه شده اند.
مدیر روابط عمومی بانک ایران زمین با بیان این نکته که شبکه های اجتماعی مجازی با توجه به قابلیت ها و توانایی های منحصر به فرد خود از جمله اطلاع رسانی، آگاه سازی، تقویت گسترش ارتباطات میان افراد، قدرت بسیج مردم و ... مورد اقبال عمومی قرار گرفته اند و این موضوع باید مورد بررسی دقیق قرار گرفته و راهکارهایی برای فرهنگ استفاده صحیح از این فضا در اختیار مردم قرار گیرد.
وی با اشاره به ضرورت ارتقاع سطح سواد رسانه ای در سطوح مختلف جامعه اظهار داشت: امروز سرعت و قدرت انتشار اخبار افزایش یافته، اما قدرت تشخیص مخاطبین به همان حد رشد نکرده است و ضرورت رشد سواد رسانه ای احساس می شود تا مخاطب بتواند اخبار و اطلاعات درست را تشخیص دهد.
استاد با اشاره به ضرورت تقویت زیر ساختهای لازم برای شبکه های اجتماعی داخلی و حضور متخصصین در این عرصه گفت: آنچه می تواند در این فضا راه گشا باشد این است که فضا را به نحوی مدیریت کنیم که مخاطبین ضمن حضور در این شبکه ها،خود به دنبال ارتقای سطح آن نیز باشند.
مدیر روابط عمومی بانک ایران زمین در انتها با اشاره به نقش موثر تکنولوژی های جدید در تعاملات مختلف اجتماعی از مسئولین خواست تصمیمات خود را بر پایه نظر متخصصین و فعالین عرصه رسانه و تجربه های کسب شده از گذشته قرار دهند تا بتوانیم مخاطبین خود را به استفاده صحیح از این فضا سوق دهیم.

سه شنبه 17/2/1398 - 10:50
ایرانگردی



شب های شیدایی ویژه ماه مبارک رمضان همراه با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ شب های شیدایی ویژه ماه مبارک رمضان همراه با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری برگزار می شود.

این برنامه در کنار دریاچه هورالهویزه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از هفدهم لغایت بیست و ششم اردیبهشت ماه برگزار می گردد.

گفتنی است؛ این برنامه هر شب ساعت 21:45 همراه با موسیقی زنده و آبنمایش به صورت مستقیم از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

ورود برای عموم آزاد است و علاقمندان می توانند به موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس واقع در بزرگراه حقانی، خیابان سرو مراجعه کنند.

دوشنبه 16/2/1398 - 18:1
ایرانگردی



در همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از بیش از 20 عنوان کتاب جدید در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی امروز 10 اردیبهشت با حضور مقامات لشکری و کشوری در موزه برگزار شد.

در پایان مراسم افتتاحیه از بیش از 20 عنوان کتاب جدید در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رونمایی شد.

دوشنبه 16/2/1398 - 17:58
ایرانگردی



مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: دشمنان انقلاب به صراحت عظمت، تأثیرگذاری و رشد فوق العاده گفتمان انقلاب اسلامی را به زبان های مختلف تأیید می کنند البته از این جهت که این تهدید را برای خودشان عینی تر کنند و به بازدارندگی انقلاب اسلامی کمک کنند
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ دکتر علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه و رئیس همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس امروز 10 اردیبهشت ماه در مراسم افتتاحیه این همایش اظهار کرد:  انقلاب اسلامی امروز مانند خورشید در جهان می درخشد و هیچ کسی نمی تواند عظمت و اقتدار این انقلاب الهی را کتمان کند.

وی افزود: دشمنان انقلاب به ناچار و البته به صراحت عظمت، تأثیرگذاری و رشد فوق العاده گفتمان انقلاب اسلامی را به زبان های مختلف تأیید می کنند البته از این جهت که این تهدید را برای خودشان عینی تر کنند و به بازدارندگی انقلاب اسلامی کمک کنند.

دکتر جعفری با تأکید بر اینکه گفتمان انقلاب اسلامی امروز در دنیا مخاطبان زیادی پیدا کرده است، گفت: گفتمان انقلاب اسلامی بر پایه آموزه های قرآن، سنت نبوی و معارف اهل بیت عصمت و طهارت (ع) شکل گرفته است و فصل جدیدی برابر دیدگان جهانیان به نمایش گذاشته است.

مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع تاکید کرد: گفتمان انقلاب اسلامی با تولید ادبیات و گفتمانی متفاوت و متعالی در قرنی که مکتب های مادی اعم از سوسیالیسم، کاپیتالیسم و صهیونیسم داعیه دار زمامداری تفوق اندیشه را بر رفتار جامعه جهانی دارند و خودشان را حاکم مطلق می دانستند و آماده حاکمیت بر جهان می شدند را پدید آورد.

رئیس همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان اینکه عملاً خواب مستکبرین و جهان خواران با پیروزی انقلاب اسلامی آشفته شد و مستضعفین و مسلمین جهان جان دوباره گرفتند، گفت: گفتمان انقلاب اسلامی ریشه در عاشورا دارد.

وی اظهار کرد: بدون شک اسلام پیش از شکل گیری انقلاب اسلامی دال شناور بود اما با پیروزی انقلاب اسلامی، حاکمیت، دین و اسلام ناب به دال مرکزی تبدیل شده است.

دکتر جعفری بیان کرد: انقلاب اسلامی با تکیه بر دال مرکزی اسلام ناب، هویت اسلامی و با تکیه بر اصول جهان شمول و فطری مانند استقلال، آزادی، مردم سالاری دینی، عدالت، حق طلبی، دفاع از مظلوم، کرامت انسانی و انتظار، گفتمان های رقیب را به چالش کشیده است و نگاه مستضعفین را به سمت خود جذب کرده است.

مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تصریح کرد: فروپاشی اردوگاه شرق و گفتمان منبعث از اندیشه مارکسیسم و آوار بهمن های سهمگین بی‌اعتمادی و بی‌اعتقادی به مبانی کاپیتالیسم و گفتمان بزک کرده منبعث از این تفکر، بخشی از آن سونامی برخاسته از تکانه های عظیم گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است که باب بزرگی را برابر دیدگان ملت ها گشود.  

رئیس همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تاکید کرد: سرعت بیش برندگی انقلاب اسلامی به حدی است که متفکرین غربی به رشد و توسعه و فراگیری شگفت انگیز آن اذعان کردند و تلاش می کنند آن را محدود و یا نابود کنند اما این گفتمان هر روز جای خود را در جامعه جهانی بیشتر باز می‌کند و عملاً جهان استکبار را با وحشت و چالش مواجه کرده است.

وی اظهار کرد: تحمیل جنگ و خشونت، تخریب سرمایه های اجتماعی، گسترش بی اعتمادی و تلقین ناامیدی و ناتوانی نظام دینی در مدیریت شایسته جامعه بخشی از فرآیند مدیریت شده و نظام‌مند گفتمان رقیب برای فروکاستن از فراگیری و تعمیق گفتمان انقلاب اسلامی است که بدون شک تعمیق و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی مستلزم اندیشه ورزی، خردگرایی، بصیرت افزایی، پویایی، تعمق و ممارست علمی و فکری است.

دکتر جعفری گفت: همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از یک سو تلاشی برآمده از عشق و دلبستگی به اسلام ناب محمدی(ص) و از سوی دیگر باور به اقبال جهانیان به ویژه مسلمین و مستضعفین به گفتمان متعالی انقلاب اسلامی است.

مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادامه داد: مقدمات این همایش از اواخر سال 96 آغاز و در سال 97 با شکل گیری کمیته های علمی و تقسیم بندی های 3 گانه شامل انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و بازنمایی در موزه زمینه های برگزاری این همایش فراهم شد.

رئیس همایش ملی بازنمایی گفتمان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس افزود: در سال 97 برای رسیدن به محورهای اصلی و زیرمحورها و اجماع نخبگی، 7 نشست و پیش همایش برگزار شد و اساتید و صاحبنظران، متخصصین و محققین این حوزه مبانی را مطرح کردند و در فراخوان عمومی جمع بندی این مبانی به مراکز علمی و دانشگاهی سراسر کشور اعلام شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از 114 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است، گفت: برای کارگروه های انقلاب اسلامی 54 مقاله، دفاع مقدس 27 مقاله و بازنمایی در موزه 33 مقاله ارسال شده است که هر کدام از این کارگروه ها به ترتیب دارای 13، 16 و 14 زیر محور هستند.

دکتر جعفری ضمن قدردانی از همکاری مراکز علمی ودانشگاهی سراسر کشور در برگزاری این همایش گفت: در پایان این همایش از هر بخش 3 مقاله به عنوان مقاله برتر و 2 مقاله در بخش ارائه و جمعاً 15 مقاله انتخاب و تجلیل خواهند شد.

دوشنبه 16/2/1398 - 17:56
ایرانگردی

 


به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ میادین و بازارهای میوه و تره بار از اولین روز ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه عزیز در روزهای عادی از ساعت 8 صبح تا 13 و از ساعت 15 تا 20 فعال می باشند و ساعت کار میادین و بازارها در روزهای جمعه و سایر ایام تعطیل از 8 صبح تا 13 تعیین شده است.
بر اساس این گزارش، میادین و بازارهای میوه و تره بار در روز بیست و یکم ماه رمضان مصادف با سالگرد شهادت حضرت علی (ع) و روز جمعه دهم خرداد مصادف با روز جهانی قدس و همچنین روز عید سعید فطر و روز چهارشنبه پانزدهم خرداد مصادف با سالروز قیام 15 خرداد تعطیل می باشند.
گفتنی است ساعت کار میادین و بازارهای میوه و تره بار در روز سه شنبه چهاردهم خرداد مصادف با سالگرد ارتحال جانگداز حضرت امام (ره) و روز بعد از عید سعید فطر از 8 صبح تا 13 خواهد بود.

دوشنبه 16/2/1398 - 17:33
ایرانگردی

 


دومین نشست هم‌اندیشی سازمان‌های مردم نهاد(سمن‌ها)، موسسات خیریه و فعالان اجتماعی با مدیران شهرداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان، رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی، دومین نشست هم‌اندیشی سازمان‌های مردم نهاد(سمن‌ها)، موسسات خیریه و فعالان اجتماعی با مدیران شهرداری برگزار شد.
با توجه به مواردی که در جلسه قبل مطرح شد ؛ روحانی ، معاون هماهنگی و ارتباطات دفتر شهرداری تهران در این نشست گفت : شهردارى باید از سرمایه‌های اجتماعی خود استفاده کند و اصل مشارکت را با نگاهی سازمان یافته بپذیرد؛ لذا رسیدن به این مهم نیازمند تدوام جلساتی از این دست می‌باشد.
وی افزود : بزرگترین سرمایه اکنون در نزد مردم است؛ و همکاری سازمان‌های دولتی با مردم، نتایج بسیار خوبی را به بار خواهد آورد.
سیدنجم‌الدین محمدی مدیرعامل سازمان رفاه خدمات و مشارکت‌های اجتماعی ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه گفت: از وظایف سازمان ما ارائه خدمات اجتماعی به افراد آسیب دیده و در معرض آسیب‌های اجتماعی است.
وی بیان کرد : شهرداری تهران در حوزه‌ی اعتیاد و افراد بی‌سرپناه سنگ بزرگی برداشته است.
محمدی تصریح کرد :در حوزه کودکان کار، شهرداری تهران با ایجاد مراکز پرتو در ۱۸ منطقه پایتخت، خدمات آموزشی را در اختیار آنان قرار میدهد و در خصوص متکدیان و بی سرپناهان نیز خدمات بهداشتی، درمانی، تغذیه و جایی برای خواب ارائه می‌دهد.
وی اظهار داشت: پیش از این هیچ موسسه خیریه ای وجود نداشته که در خصوص ساماندهی متکدیان فعالیت کند ؛ اما اکنون از اینکه خیریه ای در این حوزه شهرداری را یاری کند استقبال میکنیم.
در این جلسه، سازمان هاى مردم نهاد، مسائلی از قبیل مشکل عبور و مرور و تردد معلولین و استفاده آنان از وسایل نقلیه عمومی در پایتخت، ایاب و ذهاب، مناسب‌سازی گذرگاه‌های شهری، مسائل و مشکلات فرهنگی، فقدان راهبرد تعامل شهرداری با NGOها، واگذاری بخشی از وظایف شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد، موضوع CSR ، ضرورت بازنگری در اهداف، وظایف و رویکرد مراکز پرتو، مشارکت های اجتماعی به صورت متمرکز، توجه ویژه به بیماران اعصاب و روان، نقش آموزش فراگیر در جوامع در جهت بهبود مشکلات، هم‌افزایی امدادرسانی و کمک‌رسانی به بیماران صعب‌العلاج، برنامه‌ریزی برای کمک‌رسانی به کودکان سیل‌زده، تسهیل‌گری در امور سازمان‌های مردم نهاد، اهمیت ویژه در استفاده از سرای محلات و توجه به ایده‌های NGOها برای توسعه امور شهری مطرح شد.
همچنین محبوبه خلوق مدیرعامل انجمن رئیس انجمن ضایعات نخاعی تهران در این نشست گفت : سلامت یک جامعه از مسائلی مهم در یک کلان شهر است؛ این درحالی است که اداره کل سلامت زیرمجموعه شهرداری تهران است و باید از این ظرفیت نهایت بهره را برای شهروندان ایجاد کرد.
محمدرضا جوادی یگانه، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت : مردم مسئله نیستند، راه حل هستند. قائده این است که صدای مردم باید شنیده شود.
وی افزود : ما در معاونت اجتماعی، کنش‌گر مرزی هستیم، آماده‌ایم تا شهر و شهرداری را اجتماعی‌تر بکنیم؛ در حقیقت ما نماینده‌ی شما در شهرداری هستیم.
یگانه با اشاره به اینکه ما باید بتوانیم فضایی پایدار برای معلولین جامعه ایجاد کنیم؛ تصریح کرد: سازمان‌های مردم نهاد باید هم‌صدا شوند تا بتوانیم نتیجه‌ی مطلوب را به دست بیاوریم.
وی اظهار داشت : رسیدگی به بیماران اعصاب و روان و صعب‌العلاج از وظایف شهرداری نیست اما اگر این افراد تحت عنوان کارتن‌خواب‌ها یا بی‌سرپناهان در خیابان باشند؛ ما آنها را جمع‌آوری کرده و سپس به مراکز ذی‌ربط ارجاع خواهیم داد.
موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاری ایران در پایان گفت : دبیرخانه ای با رعایت مالکیت معنوی آن تعریف کنید تا هر NGO بتواند ایده‌ی خود را به منصه‌ی ظهور برساند، همچنین شاخص هایی را ایجاد کنید که عملکرد شهرداران مناطق ارزیابی شود و سازمان‌های مردم نهاد بتوانند با توجه به این شاخص‌ها، دقیق‌تر و بهتر عمل کنند

دوشنبه 16/2/1398 - 17:27
ایرانگردی

 

اولین نشست تخصصی کار آفرینی با نگاه ویژه به توانمندسازی آسیب دیدگان اجتماعی و خانواده های کودکان کار و خیابان در منطقه 5 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه5 ، در این جلسه حسین دلبری معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه، آمادگی برای گسترش برنامه های توانمند سازی وکار آفرینی با استفاده از ظرفیت های موجود منطقه به ویژه استارت آپ ها و موسسات مردم نهاد اعلام کرد و زیر ساخت های مناسب را از ویژگی های برجسته منطقه دانست.

همچنین لطفی معاون توانمند سازی وکار آفرینی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران، از منطقه 5 به عنوان یکی از برترین مناطق شهرداری تهران در پنج سال گذشته در این زمینه یاد و از مدیریت گذشته و کنونی منطقه برای اجرایی شدن برنامه های ابلاغی تشکر کرد.

قشقایی مدیر مرکز خدمات اجتماعی منطقه، ضمن ارائه گزارش از روند فعالیت های کار آفرینی، طرح حرکت را در قالب کار ویژه منطقه تشریح کرد و آن را برنامه ای مناسب در حوزه مشاغل خانگی خواند .

وی افزود : پس از ثبت نام متقاضیان، سازمان خدمات اجتماعی با مشارکت سازمان فنی حرفه ای و اداره کل تعاون، نسبت به معرفی مشاور و مربیان متخصص اقدام کرده و افراد پس از گذراندن دوره های تعریف شده و اخذ گواهی نامه در صورت نیاز، برای اخذ وام های کار آفرینی به بانک های عامل معرفی می شوند.

در این جلسه به طرح آموزش های فنی حرفه ای در سامانه کارگران فصلی وساختمانی منطقه به عنوان یکی از دیگر برنامه های سال 98 اشاره شد.

همچنین به پیشنهاد معاونت توانمند سازی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران، منطقه 5 به عنوان منطقه پایلوت یکی از مراکز توانمند سازی خانواده های آسیب دیده اجتماعی خصوصا خانواده های کودکان کار و خیابان سطح پهنه غرب مشخص شد.

دوشنبه 16/2/1398 - 17:24
ایرانگردی


دکتر برزین ضرغامی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اعلام این خبر گفت: با آغاز ماه مبارک رمضان طرح‌های فرهنگی با موضوع این ماه در سطح شهر از سوی سازمان زیباسازی و مناطق 22گانه شهر تهران به اکران درآمده است.

 
 
به گزارش روابط عمومی و اموربین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، دکتر ضرغامی با بیان اینکه سازمان زیباسازی تلاش کرده است تا فضای شهر را برای آغاز این ماه مبارک مناسب کند، ادامه‌داد: بیش از150 سازه تبلیغاتی تجاری برای اکران طرح‌های فرهنگی ماه مبارک رمضان اختصاص پیدا کرده است.

به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران علاوه بر این طرح‌های فرهنگی این ماه مبارک برروی 100 عرشه بیلبورد و 100 پرتابل از سوی سازمان زیباسازی اکران شده‌است.

دکتر ضرغامی با اشاره به اینکه مناطق 22گانه شهرداری تهران نیز موظف هستند طرح‌های فرهنگی را جداگانه در مناطق خود اکران کنند، افزود: 150پرتابل از سوی مناطق 22گانه شهرداری تهران به این کار اختصاص پیدا کرده‌است.

یکی دیگر از برنامه‌های سازمان زیباسازی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان پخش تیزرهای مناسبتی برروی تلویزیون‌های شهری است که به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران تلویزیونهای شهری به این موضوع اختصاص پیدا کرده است.‌

دکتر ضرغامی به اقدامات سازمان زیباسازی درمورد بهبود فضای شهری در حوزه نور و روشنایی اشاره کرد و گفت: طراحی، ساخت و نصب المانهاى نوری با طرح های متناسب با ماه رمضان و ایام لیالی قدر، تکمیل نورآرایی محورهای ولیعصر(عج) ، شریعتی، آزادی - انقلاب- دماوند و روشنایی کلیه المان های نوری سطح شهر به مناسبت جشن رمضان و عید سعید فطر از جمله اقدامات سازمان زیباسازی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان است.

دوشنبه 16/2/1398 - 17:5
ایرانگردی

 

 

 

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران با اعلام برنامه های ماه میهمانی خدا با عنوان«شهر رمضان» ، از برپایی 22 پیاده راه‌ در 22 منطقه پایتخت در شب های ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، ابوالفضل رفیع ضمن تشریح برنامه های اجرایی پاسداشت ماه مبارک رمضان، با بیان اینکه در این ماه، فضای همدلی و کمک دوستی میان مردم ایجاد می‌شود، عنوان کرد: مطالعات نشان داده که میزان جرائم و بزهکاری در این ماه کاهش پیدا می‌کند. این کاهش جرایم، گویای آن است که روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان موجب ایجاد  نوعی مصونیت و بازدارندگی در جامعه می شود.

وی در ادامه افزود: به عنوان مدیریت شهری باید حال و هوای ماه مبارک رمضان را بر شهر حاکم کنیم. در همین راستا پیام ها و آموزه های ماه مبارک رمضان با بهره گیری از فرازهای خطبه شعبانیه بر روی بیلبوردها و تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر درج شده است.

به گفته رفیع، مدیریت شهری در راستای مأموریت ها و وظایف فرهنگی خود و همچنین بر اساس نیاز شهروندان، اجرای برنامه های متنوعی را در قالب 65 عنوان برنامه طی ماه مبارک رمضان ( برابر با 1 تا 16 رمضان 1440 هجری قمری) با بسیج تمامی امکانات و ظرفیت های موجود، در دستور کار قرار داده است.

وی عنوان برنامه‌های این ماه مبارک، را «شهر رمضان» اعلام کرد و گفت: باید در ایام رمضان نشاط معنوی، افزایش حس همدردی برای رسیدگی به نیازمندان، ترویج اذان گویی، انس با قرآن و همچنین اهمیت به مساجد را در دستور کار قرار دهیم.

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران بیان کرد: یک هفته قبل از شروع ماه مبارک رمضان، رسیدگی به ایمنی مساجد توسط سازمان آتش نشانی انجام شده است. همچنین هماهنگی لازم برای غبارروبی، عطرافشانی، تعمیرات ضروری، رمپ معلولین و شستشوی فرش‌های 122 مسجد محوری و شاخص در نواحی شهر تهران صورت گرفته است.

 

جشن بزرگ رمضان همزمان با نیمه ماه مبارک

وی با بیان اینکه محافل انس با قرآن ویژه بانوان در این ایام برگزار خواهد شد، گفت: در شب میلاد امام حسن (ع) 22 جشن بزرگ در 22 منطقه تهران برگزار خواهد شد تا شادی و نشاط معنوی را در فضای شهری تهران حاکم کنیم. در این جشن برنامه‌های قرآنی، تجلیل از برگزیدگان قرآنی نیز انجام خواهد شد.

رفیع، افطاری ساده را از دیگر از برنامه‌هایی نام برد که در پردیس‌های فرهنگی منتخب شهر با استفاده از ظرفیت خیرین انجام خواهد شد.

رفیع در ادامه افزود: جشن بزرگ روزه اولی‌ها، ویژه دختران روزه اولی همراه با اهدای بسته فرهنگی در مساجد و مراکز فرهنگی صورت خواهد گرفت. جلسات خانگی قرآن همراه با بسته‌های قرآنی یکی دیگر از برنامه‌ها است که معرفی و تبلیغ جلسات با استفاده از پرتابل‌های در اختیار شهرداری اطلاع رسانی خواهد شد. چاووشی و منقبت خوانی ماه مبارک رمضان توسط گروه های موسیقی اقوام به سبک و سیاق سنتی و مذهبی نیز برای این ایام پیش بینی شده است.

 

استقرار پردیس فرهنگی «شهر رمضان» در مساجد و مراکز فرهنگی شاخص پایتخت

وی از پردیس فرهنگی «شهر رمضان» مساجد و مراکز فرهنگی شاخص و منتخب مناطق 22گانه خبر داد و خاطرنشان کرد: در پردیس فرهنگی «شهر رمضان» نیز فعالیت‌هایی از قبیل استقرار مهد قرآنی جهت نگهداری از کودکان حین برنامه‌های فرهنگی مذهبی، ارائه و فروش محصولات فرهنگی به نفع سیل زدگان همراه با جمع آوری کمک‌های مردمی و آماده سازی و بهسازی فضا و حریم مساجد انجام خواهد شد.

وی در مورد مراسم عید فطر، گفت: برپایی ایستگاه‌های فرهنگی در جوار محل برگزاری نماز عید فطر، اهداء بسته فرهنگی ویژه نوجوانان و اهداء شاخه گل به نمازگزاران از جمله برنامه‌های این مناسبت خواهد بود.

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه برپایی پیاده راه های فرهنگی و هنری در راستای احیای حیات شبانه شهر صورت خواهد گرفت، تصریح کرد: 22 پیاده راه شامل سکوی هنر، سکوی رونق تولید، سکوی سلامت، سکوی کودک و نوجوان، سکوی کودک و نوجوان، سکوی ورزش، بازی و سرگرمی و سکوی تغذیه سالم بعد از افطار تا نیمه شب با حال و هوای ماه رمضان در شهر تهران برپا خواهد شد.

به گفته رفیع، این پیاده‌ راه‌ها در بوستان قیطریه، بوستان نهج البلاغه، بوستان ملت، بوستان پلیس، بوستان جوانمردان، بوستان لاله، باغ موزه قصر، بوستان فدک، بوستان المهدی، روبروی موزه هفت چنار (بریانک)، بوستان دانشجو، بوستان هرندی، فلکه دوم نیروی هوایی، بوستان سمیه، بوستان پامچال، بازار دوم بازی آباد، خیابان شهید ابدام، بوستان قائم، بوستان ولایت، جوار حرم عبدالعظیم حسنی، بوستان نرگس و دریاچه شهدای خلیج فارس میزبان شهروندان است.

 

برپایی نمایشگاه استارت آپ های قرآنی در برج میلاد

وی از برپایی نمایشگاه استارت آپ های قرآنی در برج میلاد خبر داد و  افزود:  برپایی استیج در گذرگاه میلاد با رویکرد اجرای برنامه های فرهنگی، مذهبی، ، برپایی ورک شاپ آثار هنری قرآنی، برپایی غرفه های مختلف درحوزه شیرینی، بازی و سرگرمی با رویکرد نشاط اجتماعی، برپایی غرفه‌های سوغات، صنایع دستی و عفاف و حجاب با رویکرد آشنایی مردم با سوغات و صنایع دستی استان‌ها، برپایی نماز جماعت، استیج با موضوعات دینی و مذهبی و فرهنگی، استقرار کانترهای تبلیغاتی در فضای جشنواره با هدف معرفی محصولات ایرانی، بازدید ایتام از برج و دلفیناریوم به همراه شام با کمک و حمایت خیرین، برپایی شب شعر در رثای بانوی گرامی اسلام حضرت خدیجه (س) با حضور شاعران آئینی، استهلال ماه با همکاری ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری طبق روال گذشته، برپایی آئین سنتی گلاب گیری، برپایی جشن ولادت امام حسن (ع) در استیج میدانی و رصد اجرام آسمانی برای علاقه مندان از دیگر برنامه‌های اجرایی برج میلاد به شمار می رود.

 

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای زنان سیل زده در ماه مبارک رمضان

رفیع در مورد برنامه‌های ویژه بانوان، عنوان کرد: ویژه برنامه "دختران روزه اولی"، نشست زنان کار آفرین به مناسبت وفات حضرت خدیجه (س) و نمایشگاه دستاوردهای زنان سیل زده با هدف ایجاد روحیه مجدد کارایی و ارتقای حس توانمندی و خود باوری نیز برگزار می شود.

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران در مورد برنامه‌های آموزشی و سلامت اظهار کرد: فعالیت ایستگاه‌های ثابت و سیار اهدای خون، کمپین «تغییر الگو و كاهش مصرف كیسه ها، ظروف و محصولات یك بار مصرف پلاستیكی و جایگزین كردن مواد قابل بازیافت غیرپلاستیكی» و برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوع تغذیه سالم جزو دیگر برنامه‌های اجرایی در ماه مبارک رمضان است.

وی در خصوص برنامه‌های سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی بیان کرد: اهدای سبد خواروبار ویژه تکریم خانواده‌های در معرض آسیب و آسیب دیده، اختصاص 5 میلیون ریال به صورت سبد، کالا یا بن شهروندی برای 111 خانواده، آماده سازی و غباروبی نمازخانه های مراکز تحت پوشش، برگزاری برنامه‌های تلاوت قرآن ویژه مددجویان و پرسنل، تهیه سبد کالا ویژه کودکان آسیب دیده و در معرض آسیب، دیدار با کارگران از کار افتاده با حضور شهردار منطقه، ارائه محصولات و تولیدات کسب و کارهای محلی و مشاغل خانگی و همچنین نشستن‌های با موضوع انتقال تجربیات و مشاوره جهت راه اندازی کسب و کار از جمله برنامه‌های این سازمان است.

 

رقابت بانوان در مسابقات ورزشی جام رمضان

رفیع، جشنواره تفریحی ورزشی، مسابقات جام رمضان ( بانوان)، ایستگاه های فعالیت بدنی در مناطق 22 گانه هر منطقه حداقل 5 ایستگاه صبحگاهی ویژه سالمندان و طلاب حوزه علمیه، همایش ایروبیک، کارگاه‌های آموزشی – ورزشی، ایستگاه‌های فعالیت بدنی شامل برپایی ایستگاه‌های فعالیت بدنی بعد از افطار در بوستان‌های سطح شهر و مسابقات ورزشی جام رمضان( آقایان) را از جمله برنامه‌های سازمان ورزش شهرداری تهران برشمرد.

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: ایجاد و توسعه بستر مناسب جهت بهره مندی هرچه بیشتر شهروندان از فضایل ماه مبارک رمضان، توسعه و ترویج سبک زندگی و معارف دینی (با تأکید بر مفاهیم خطبه شعبانیه )، فراگیری صبغه معنوی در شهر با تأکید بر انس با قرآن، مسجد و شعائر اسلامی (اذان)، افزایش حس همدردی و توجه ویژه به هم میهنان آسیب دیده در حوادث ناگوار سیل، گسترش فضای ابتهاج و نشاط معنوی در شهر و نکوداشت آیین های اسلامی و ایرانی با مشارکت حداکثری شهروندان از جمله اهداف برگزاری ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان به شمار می رود.

 

دوشنبه 16/2/1398 - 17:1
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته