ایرانگردی
جلسه حمایت از مدارس با حضور موسوی شهردار منطقه۹ و محسنی نسب رئیس آموزش و پرورش منطقه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹، در این نشست مشترک در خصوص فعالیت های عمرانی، تجهیزی و برنامه ای در مدارس منطقه و همچنین نوع تخصیص بودجه به این فعالیت ها به منظور انعقاد تفاهم نامه فیمابین مجموعه شهری و آموزشی تبادل نظر شد.
از جمله موارد مطرح شده در تفاهم نامه که پیش نویس آن تهیه شده است می توان به تخصیص بودجه در خصوص هر یک از فعالیت های مذکور در دستورالعمل شامل؛ قدر السهم اعتبار مناسب سازی مدارس دخترانه فعالیت های عمرانی، فعالیت های تجهیزی و فعالیت های برنامه ای اشاره کرد که اولویت با مدارس کم برخوردار و دارای تعداد دانش آموزان بیشتر می باشد.
همچنین رویکرد موردی امسال در خصوص فعالیت های برنامه ای، تقویت روحیه مسئولیت پذیری اجتماعی و مشارکت فعال در موضوعات ترافیک و آلودگی هوا، حقوق تکالیف شهروندی، محیط زیست و پسماند و ایمنی و مدیریت بحران می باشد.
شایان ذکر است لیست نیازسنجی فعالیت های عمرانی و تجهیزی از سوی آموزش و پرورش تهیه و پس از تایید کمیته حمایت از مدارس، در مدارس منطقه9 اجرا می شود.
سه شنبه 4/6/1399 - 13:54
ایرانگردی
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، از رفع کامل معارضات ملکی در مسیرهای تندروی فاز دوم بزرگراه شهید نجفی رستگار خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، مهندس صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان آنکه عملیات احداث مسیرهای تندروی فاز دوم بزرگراه شهید نجفی رستگار(حدفاصل پل تقاطع خیابان شهید مزینانی تا پل های تقاطع ثامن) در ابتدای سال 1398 با 53 پلاک معارض مواجه بود، یادآور شد: متعاقب بازنگری در طرح احداث تندروها، 5 پلاک از مسیر اجرای طرح خارج شد و 48 پلاک دیگر نیز با همکاری شهرداری منطقه 15 مورد تملک و آزادسازی قرار گرفت.
وی اقدامات عمرانی در حال اجرا به منظور تکمیل مسیرهای تندروی فاز دوم بزرگراه شهید نجفی رستگار را شامل اجرای زیرسازی، جدولکاری، روسازی بتنی، آسفالت و سایر عملیات تکمیلی از قبیل تامین روشنایی مسیر و احداث پل عابرپیاده در محدوده حدفاصل پل شهید مزینانی تا بزرگراه امام رضا(ع) ذکر و اضافه کرد: با توجه به نیاز شهروندان ساکن در محدوده طرح و در راستای اجرای توافقات به عمل آمده با شورایای محله مشیریه جهت ایجاد دسترسی بین پهنه های شمال و جنوب بزرگراه، اجرای یک مسیر زیرگذر پیش بینی شده که در حال حاضر در مرحله اتمام عملیات خاکبرداری و اجرای فونداسیون است.
به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، پیشرفت عملیات اجرایی فاز دوم پروژه احداث بزرگراه شهید نجفی رستگار در بخش مسیرهای تندرو به مرز 96 درصد رسیده است.
گفتنی است فاز دوم بزرگراه شهید نجفی رستگار شامل یک مسیر 4 کیلومتری حدفاصل پل تقاطع مزینانی تا پل های تقاطع ثامن در محل تلاقی با بزرگراه امام رضا(ع) است. بهره برداری از این بزرگراه سبب تفکیک ترافیک ترانزیتی و بزرگراهی از رفت و آمدهای محلی خواهد شد. افزون بر این، بزرگراه شهید رستگار برای میدان بسیج، بزرگراه بسیج، بزرگراه بعثت و بخش شرقی بزرگراه آزادگان نقش یک محور کمکی را ایفا کرده و باعث کاهش بار ترافیک این معابر خواهد شد.
سه شنبه 4/6/1399 - 13:52
ایرانگردی
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران اظهار داشت: ایده شهر انسان محور، شهری که با مشارکت مردم اداره شود، باید گفتمان اصلی روابط عمومی های مناطق شهرداری تهران باشد.
دکتر غلامحسین محمدی، در نشست هماندیشی مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با شهردار منطقه ۵ و مدیر و کارکنان روابط عمومی این منطقه گفت: شهردار تهران معتقد است که شهر کارگاه عمرانی نیست. شهر محل زندگی است. این یک لنز نظری جدید است. محل زندگی جایی است که قلمرو عمومی داشته باشد. باید همه مردم بتوانند از تمام امکانات آن به خوبی استفاده کنند.
مشاور شهردار تهران تاکید کرد: تهران حق همه مردم است نه میشود هوایش را به شخص خاصی داد، نه خیابان و نه پیادهروی آن را. این گفتمان باید در مجموعه روابط عمومیهای شهرداری تهران نهادینه شود.
او اظهار داشت: اینکه ما نیازهای مردم را در نظر گیریم و به اصل مشارکتگرایی توجه کنیم امر مهمی است. چرا که شهر برای همه است. اولویت با منافعی است که برای همه تعریف میشود. اولویت با پروژههایی است که همه بتوانند از آن استفاده کنند و این مهم، در همه افراد شهر معنی میشود. در تهران تو و من معنی میشود.
محمدی خاطر نشان کرد: همه مردم باید بتوانند منافع خود را در شهر پیدا کنند و آن زمان است که میتوان گفت شهر با مشارکت مردم و انسان محور اداره میشود.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران تاکید کرد: ما در روابط عمومی موضعمان این است که این ادبیات را در شهر پیگیری کنیم و بتوانیم با مردم با این ادبیات گفتگو کنیم.
محمدی اظهار داشت: این گفتگو در روابط عمومیهای شهرداری شکل جدیتر به خود میگیرد. به همین دلیل ما برنامه گفتگوهای تهران را شروع کردیم. این گفتگوها برای این است که بتوانیم این ادبیات را نهادینه کنیم. به عبارت بهتر، مردم، شهروندان و ذینفعان ما در مناطق و مجموعه محلات تهران باید بتوانند خواسته هایشان را از این مسیر جدید پیگیری کنند. ما باید برای بهبود کیفیت زندگی مردم و رضایت آنان تلاش کنیم.
مردم باید بتوانند از فضای عمومی شهر و کالبد شهر حداکثر استفاده را ببرند.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران گفت: ایده شهر انسان محور، شهر برای همه و شهری که همه مردم بتوانند از منافع آن استفاده کنند باید تبدیل به ایدهای شود که نتوانیم آن را به قبل تر برگردانیم. در روابط عمومی مناطق چنین انتظاری را داریم که دوستان ما روی این بخش از کارها تبلیغ و برنامه ریزی جدیتری کنند.
در این نشست فریدون حیدری شهردار منطقه5 نیز در سخنانی فعالیت روابط عمومیهای مناطق را بسیار خطیر توصیف کرد و اظهار داشت: فعالیت در روابط عمومیهای مناطق پیچیدگیهای خاص خود را دارد.
حیدری افزود: توجه به نیازها، مطالبات و خواستههای مردم، اصل محوری در روابط عمومیها است که این مهم در روابط عمومی منطقه5 با جدیت دنبال و پیگیری میشود.
شهردار منطقه5، تصریح کرد: نشان دادن و به تصویر کشیدن فعالیتهای مدیریت شهری و اطلاع رسانی به موقع آن به مردم امر مهمی است که با تلاش روابط عمومیها میسر است.
در این نشست، همچنین معاونان و مدیران مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران هر یک در سخنانی فعالیت و عملکرد روابط عمومی منطقه5 را مورد بررسی قرار دادند و نکات لازم را ارائه کردند.
فتانه انفرادی، مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه۵ نیز در سخنانی گزارشی از عملکرد روابط عمومی منطقه ارائه کرد.
دوشنبه 3/6/1399 - 22:36
ایرانگردی
مقایسه قیمت انواع میوه و محصولات فرنگی میادین میوه و تره بار در هفته ابتدایی شهریور 99 در مقایسه با هفته ابتدایی شهریور 98 حاکی از افزایش نسبی قیمت این محصولات است، هر چند میزان این افزایش نسبت به سطح شهر قابل مقایسه نیست.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در بین میوهها قیمت شاه توت نسبت به سال گذشته ارزانتر شده است و به ترتیب هلو، شلیل و شبرنگ و لیموتُرش کمترین افزایش قیمت را تجربه کردند در حالی که به ترتیب هندوانه، آلبالو و خربزه بیشترین افزایش قیمت را شاهد بودند.
در بین سبزیجات و میوهجات نیز به ترتیب قیمت کرفس، سیب زمینی، کاهو و گوجه گیلاسی نسبت به سال گذشته ارزانتر شده است در صورتی که به ترتیب قیمت سیر خشک، لوبیا سبز و خیار بیشترین افزایش قیمت را داشتند. به عنوان نمونه، در هفته اول شهریور سال گذشته قیمت هر کیلوگرم کرفس در میادین میوه و تره بار 4100 تومان بود که در هفته نخست شهریور سال جاری به 2600 تومان کاهش یافته، قیمت هر کیلوگرم سیب زمینی 4400 تومان بود که به 2900 تومان تنزل یافته و قیمت هر کیلوگرم کاهوی سالادی 3900 تومان بود که به 3300 تومان رسیده است.
دوشنبه 3/6/1399 - 18:14
ایرانگردی
در راستای رویکرد شهرداری تهران در استفاده از وسایل حمل و نقل پاک و ترویج فرهنگ دوچرخه سواری در بین شهروندان و کارکنان ، کلیه ساختمان های شهرداری منطقه۱۳ ، دوستدار دوچرخه می شوند .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۳ ، برای اولین بار در شهر تهران و در مراسمی با حضور شهردار منطقه ۱۳ ، مدیر واحد سیستم های حمل و نقل پاک سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ،معاونین اجرائی منطقه، ساختمان های شماره ۴ و مجتمع کوثر به عنوان ساختمان های "دوستدار دوچرخه" افتتاح شدند.
در حال حاضر ، ساختمان های حمل و نقل ترافیک ، فنی و عمرانی و مجتمع کوثر ، ضمن تجهیز به ۲۰ دستگاه دوچرخه ، تسهیلات پارکینگ رایگان و امن را با جانمایی دوچرخه بند دارا می باشند تا کارکنان در تردد های کاری خود با استفاده از دوچرخه دچار مشکل نشوند .
همچنین برای اولین بار در بین مناطق ۲۲ گانه و برای فراهم کردن آسایش و رفاه کارکنان، اتاق هایی که مجهز به لوازم کمک های اولیه و نظافت فردی از قبیل دوش ، سشوار ، اتو و کمد تعویض لباس هستند ، مطابق دستور العمل ابلاغی سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران در این ساختمان ها دایر شده است .
در راستای تدابیر شهرداری تهران در استفاده از حمل و نقل پاک و همزمان با پویش سهشنبه های بدون خودرو ، هر هفته ، یکی از ساختمان های نواحی چهارگانه و ستادی نیز ، دوستدار دوچرخه می شوند .
همچنین تسهیلاتی از سوی معاونت منابع انسانی شهرداری منطقه۱۳ برای کارکنان دوچرخه سوار در نظر گرفته شده تا آنان بتوانند برای رفت و آمد از این مد حمل و نقلی پاک و انسان محور استفاده کنند .
دوشنبه 3/6/1399 - 18:13
ایرانگردی
شهدا سلامت در بحران همه گیری کرونا با رشادت ها، ایثار و از جان گذشتگی های خود همچون شهید والامقام دکتر پیروی نامی ماندگار بر صفحه ی تاریخ کشورمان از خود به جا گذاشتند .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار منطقه یک در نشست صمیمانه که با حضور عموزاده رئیس شبکه بهداشت و درمان شمیرانات، همسر دکتر پیروی شهید مدافع سلامت، سید عباس سجادی معاون امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه، مدیران و جمعی از پزشکان و کادر درمانی درمانگاه شهرداری منطقه یک به مناسبت روز پزشک برگزار شد ضمن تقدیر و تشکر از زحمات آنان در خط مقدم حفاظت از بهداشت و سلامت جامعه به عنوان مدافعان سلامت، اظهار داشت: همانطور که تاریخ پزشکی جهان مزین به علم ابن سینا ست، پزشکان و تلاشگران عرصه سلامت نیز همچنان که در عرصه های دفاع مقدس با از خود گذشتگی و ایثار به یاری رزمندگان شتافتند در مقابله با کرونا نیز با تلاش و ایثار، تلفات انسانی را به حداقل رساندند.
وی افزود: با شیوع کرونا مردم کشورمان به جهانیان ثابت کردند با وجود اختلاف نظرها همچون دیگر روزهای سخت با حفظ وحدت و اتحاد در جهت اعتلای پرچم مقدسمان و صیانت از کیان این سرزمین متحد خواهیم شد و به این منظور بسیج های مردمی و همگانی در جهت تهیه و توزیع اقلام بهداشتی ضروری با هدف پیشگیری از همه گیری بیماری کرونا در کنار کادر پزشکی ودرمانی متعهد و دلسوز شکل گرفته است که قابل تقدیر است.
خانم دکتر نیرومنش همسر شهید والامقام "دکتر پیروی" نیز با مروری بر تلاش ها و از خودگذشتگی های بی وقفه همسرشان، پیگیری مطالبات پزشکان را در اولویت دانستند و تلاش ها و زحمات بی شائبه ی کادر درمان را در این دوران ارج نهادند.
گفتنی است موسوی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت علی الخصوص پزشکان و کادر درمانی به ویژه دکتر پیروی، رئیس و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از پزشکان حاضر با اهدای لوح قدردانی کرد.
دوشنبه 3/6/1399 - 18:11
ایرانگردی
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه4 از احداث حدود 42 کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه سواری در سطح منطقه خبر داد و گفت: بحث ایمنی در مسیر دوچرخه سواران از اولویت های مدیریت شهری منطقه 4 است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 , "مهدی اناری" در این باره گفت: در راستای سیاست های مدیریت ارشد شهری در خصوص ایجاد زیرساخت های لازم برای استفاده حداکثری شهروندان از حمل و نقل پاک و تحقق شعار "تهران شهری برای همه" و لزوم تامین ایمنی تردد دوچرخه سواران و عابران پیاده، عملیات احداث مسیر دوچرخه سواری در منطقه 4 آغاز شد.
او افزود: فرهنگ سازی و جایگزینی حمل و نقل پاک به جای خودرو و ارتقاء سطح سلامت جامعه و شهروندان به خصوص در شرایط کنونی مبارزه با ویروس کرونا از اهم اهداف اجرای این طرح به شمار می رود.
اناری با اشاره به جزییات این اقدام گفت:عملیات احداث مسیرهای ویژه دوچرخه سواری با کارشناسی ها و مطالعات متعدد در این زمینه برای درنظر گرفتن بهترین و ایمن ترین مسیر برای دوچرخه سوار، عابران پیاده و خودروها در نظر گرفته می شود.
معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 4 گفت: در این راستا در منطقه چهار چندین مسیر دوچرخه سواری در حال احداث است که همگی آنها چه مسیرهای مختلط با روند حرکت خودروها و چه مسیرهای ویژه در پیاده روها همگی با علایم جداکننده فیزیکی و تابلوها و خط کشی های ویژه مشخص شده و ایمنی افراد در این عملیات درجه اول محسوب می شود.
او افزود: رصد و بررسی روزانه مسیرهای دوچرخه سواری و حذف هر گونه زواید و اجسام مازاد در این مسیرها از اولویت های مدیریت شهری منطقه چهار است.
اناری گفت: امید است با تکمیل این عملیات و استفاده بیشتر از دوچرخه به جای خودروهای شخصی، شهری سلامت و با آلودگی کمتر را شاهد باشیم.
دوشنبه 3/6/1399 - 18:9
ایرانگردی
شهردار منطقه 15 از اجرای عملیات مسقف سازی پایانه خاوران دومین پایانه بزرگ شهر تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحید رضا محمدی با اشاره به اینکه پایانه خاوران یکی از بزرگترین پایانه های درون شهری تهران در جنوبشرق پایتخت است، افزود: عملیلت مسقف سازی با استفاده از ساندویچ پنل، رنگ آمیزی ستون و تیرک های آن با هدف ارتقای رضایت شهروندان، تبدیل پایانه به فضایی امن و زیبا از منظر شهری در حال انجام است.
او با اشاره به اینکه این طرح با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان منعقد و به پیمانکار ابلاغ شده است افزود: همچنین تحویل زمین و تجهیز کارگاه نیز انجام شده است .
محمدی با اشاره به اینکه نصب کانکس های عملیات اجرایی این پروژه و داربست فلزی در حال اجراست، افزود: طبق زمانبندی پروژه ها از طرف معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، تلاش بر این است تا این پروژه در آذر ماه به اتمام برسد.
شهردار منطقه ادامه داد: علاوه بر مسقف کردن فضایی در حدود هفت هزار و ۵۰۰ متر مربع از پایانه خاوران، رنگ آمیزی و نصب پروژکتور نیز در آن انجام خواهد شد .
برپایه این گزارش؛ این پایانه با تردد ۲۷۱ اتوبوس تندرو، ۱۸۹ اتوبوس (اقماری)، مینی بوس و ۱۵۰ تاکسی روزانه ده ها هزار مسافر را جابجا می کند و یکی از بزرگترین پایانه های شهر تهران است
دوشنبه 3/6/1399 - 18:6
ایرانگردی
مدیر عامل شرکت شهر سالم می گوید به دلیل تدابیر بهداشتی و پزشکی در شهرداری میانگین مبتلایان به کرونا نسبت به کل جامعه کمتر بوده است.
حمید چوبینه مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران درباره وضعیت درمانگاههای شهرداری و کادر فعال در این نهاد با توجه به شروع بیماری کرونا به شهر گفت: شهرداری تهران در تمام وضعیت زندگی مردم در تهران نقش اساسی و محوری دارد و حضور نیروهای خدماتی شهرداری در تمام ساعات شبانه روز در شهر حتی در روزهای تعطیلی در حالیکه بقیه بخش های شهر فعال نیستند پررنگ است. به همین دلیل سلامت نیروهای شهرداری نقش مهمی در سلامت شهر دارد.
او افزود: فعالیت نیروهای خدماتی شهر در نظافت معابر شهر و مکان هایی مانند بهشت زهرا که می توانست عامل شیوع بیشتر بیماری کرونا باشد در کنترل این بیماری در تهران نقش مهمی داشته است.
چوبینه ادامه داد:عملکرد شرکت شهر سالم و سایر نهادهای ذیربط در شهرداری برای کنترل این بیماری در شهرداری باعث شده که میانگین ابتلای نیروهای شهرداری نسبت به جامعه کمتر باشد با همه این ها تاکید بر این است که اعضای خانواده بزرگ شهرداری در تمامی اماکن شهرداری و سطح شهر پروتکل های بهداشتی را به صورت کامل رعایت کنند.
او درباره اینکه درمانگاه ها و مراکز پایش سلامت شهرداری چه برنامههایی برای کنترل این بیماری در میان کارمندان شهرداری اجرا کرده است گفت: در مرحله اول شیوع بیماری که فضای رعب و وحشت هم در جامعه وجود داشت تمام پایگاه های سلامت شهرداری و درمانگاه ها افرادی که مشکوک به کرونا بودند را از سایر همکاران جدا کرده و آزمایشها و درمان های لازم را روی آنها انجام دادند این جداسازی باعث شد که انتقال بیماری از افراد مبتلا به سایرین در موج دوم کمتر اتفاق بیفتد.
او افزود: در موج دوم این بیماری در هر بخشی از شهرداری که شاهد ابتلای حتی یک نفر بودیم علاوه بر جداسازی آن فرد از تمامی همکاران در آن بخش آزمایش و عملیات پایش سلامت برای همه افراد آنجا اجرا شد و با همکاری معاونت برنامه ریزی و منابع انسانی هم شهرداری تدابیری اندیشه شد که ۵۰ درصد کارمندان به صورت دورکار فعالیت کنند و همین باعث شد که این بیماری در مجموعه های زیر نظر شهرداری کنترل شود.
چوبینه به همایش روز پزشک که پنج شنبه در برج میلاد برگزار شد اشاره کرد و به شهر گفت: در مراسم روز پزشک از خانوادههای شهدای سلامت و فعالیت های کادر درمان کشور تقدیر شد و از خانواده شهید دکتر وریجی که همکار خوب ما در شهرداری بود و به دلیل ابتلا به کرونا به شهادت رسید نیز تقدیر شد و همچنین از جناب آقای دکتر محمد علی شاکری راد که خودش هم مبتلا به بیماری کرونا بود اما حتی در زمان بیداری بیماری هم به صورت تلفنی به سایر بیماران کرونایی خدمات پزشکی میدادند تقدیر و تشکر به عمل آمد.
دوشنبه 3/6/1399 - 18:3
ایرانگردی
شهردار تهران گفت: تبلیغات محرم هدف مقدس ماست و آن را بخشی از وظایف خود می دانیم. در عین حال شهروندان برگزار کننده هیات های عزاداری هستند و امیدواریم فاصله های اجتماعی در مراسم ها رعایت شود.
به گزارش شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران صبح دوشنبه- سوم شهریور-در جلسه ستاد هماهنگی برنامه های محرم شهرداری تهران برای برگزاری مراسم محرم امسال، با تسلیت ایام عزاداری امام حسین(ع) گفت: هم اکنون شهر به عزای اباعبدالله مزین شده است. در مراسم عزای سیدالشهدا معمولا مردم نقش اصلی را دارند و شهرداری و سایر نهادها نقش شان یاریگری است. امسال به دلیل شرایط خاص کرونا و پروتکل های بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا عزاداری ها شکل خاصی دارد و مردم برای برگزاری مراسم به فضاهای باز هدایت شده اند. به همین دلیل شهرداری تهران نیز محیط های روباز خود را بنا به تشخیص نهادهای ذیربط در اختیار هیات ها قرار داده است.
حناچی گفت: مطابق هر سال پرچم های عزاداری امام حسین(ع) در مسیرهای بزرگراهی نصب شده و بزرگترین پرچم عزای اباعبدالله اکنون روی تپه های عباس آباد به اهتزاز درآمده است. همچنین تابلو ها و سازه های ترکیبی تبلیغاتی شهرداری به محرم اختصاص یافته است و حتی از بخش خصوصی هم درخواست کردیم در کنار تبلیغ خود روی تابلوهای شهری، نمادی از محرم را به کار ببرند. تمام تلویزیون های شهری هم به محرم اختصاص یافته است. از سوی دیگر شهرداری ۵۰ هزار پرچم امام حسین(ع) تهیه کرده که مردم می توانند بر سردر منازل و مغازه نصب کنند.
حناچی به برگزاری نمایشگاه عطر سیب اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه به خاطر شرایط کرونایی کشور در دهه اول محرم در فضای مجازی فعال خواهد بود و امیدواریم این امکان وجود داشته باشد که در دهه های بعد محرم آن را به فضای نمایشگاهی منتقل کنیم.
او در ادامه گفت: سازمان فرهنگی هنری شهرداری هم مراسم تعزیه، نقالی و پرده خوانی را در بعضی از محوطه های باز شهری در نظر گرفته است. ساختمان های اداری شهرداری از جمله ساختمانهای میادین و محورهای اصلی شهر هم سیاهپوش شده اند.
شهردار تهران گفت: شهر تهران آنقدر بزرگ است که اگر کمتر از هفتصد تابلو برای محرم نصب کنیم به چشم نمیآید اما تمامی معابر شهری و نقاطی که در آنها تابلو قرار داشت با شعارهای محرم مزین شده است. ایستگاه های مترو و شبکه حمل و نقل هم سیاه پوش شده اند.
در این مراسم علاوه بر محمدرضا جوادی یگانه، معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران ، حجت الاسلام والمسلمین میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری، برزین ضرغامی رئیس سازمان زیباسازی و مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری و محیط زیست که هر کدام به گزارشی از فعالیت های خود ارائه دادند، سردار حسین رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ به ارائه گزارشی از فعالیتهای خود و نهادهای زیر مجموعه شان در ایام محرم پرداخت.
سردار رحیمی در این مراسم با قدردانی از شهروندان گفت: چند روز گذشته شاهد بودیم که مردم پروتکلهای بهداشتی را در مراسم های عزاداری رعایت کرده اند. نیروی انتظامی با تمام توان در کنار شهرداری و سایر نهادهایی است که در قبال مراسم محرم وظیفه دارند و با توجه به اینکه در شب های آینده مراسم عزای امام حسین سنگین تر خواهد شد بود باید همه خود را برای آن روزها آماده کند.
دوشنبه 3/6/1399 - 17:58