• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1242
تعداد نظرات : 283
زمان آخرین مطلب : 5698روز قبل
اخبار
مواظب باشید!
هك نشوید.
تقریبا هفته ای نیست كه یك ایمیل با روش های عجیب و غریب برای هك كردن ایمیل ارسال نشود.
اسپمرها و هكرها از ترفندهای متعددی برای هك كردن ایمیل استفاده می كنند. برخی از  این روش  ها اكنون قدیمی شده و لو رفته است اما برخی دیگر ممكن است حرفه ای ترین كاربران اینترنت را نیز گول بزند.
تازه ترین نوع از این گروه هكرها، ایمیلی است كه در آن شما را دعوت به پاسخ دادن به یك سوال ساده می كند كه پاسخ آن فقط بله یا خیر است و بعد برای مشاهده پاسخ دیگران از شما می خواهد در صفحه ای كه به نمایش درمی آید و ایمیل یاهوی شما به طور پیش فرض در آن وارد شده است، پسورد خود را وارد كنید و پاسخ دیگران را ببینید. معمولا اسم فرستنده ایمیل هم اسم یك دختر است.
كافی است شما كلمه عبورتان را وارد كنید ابتدا خطا می دهد و بعد از شما می خواهد لحظاتی بعد همان كار را انجام دهید. بدین ترتیب ایمیل یاهوی شما هك می شود و زنجیره ای از هك وبلاگ یا وب سایتتان شروع خواهدشد.
برای جلوگیری از این اتفاق باید بدانید تحت هیچ عنوان، تاكید می كنم تحت هیچ عنوان، پسورد یاهو یا جی میل یا هر سرویس دهنده دیگری را جز در صفحه ورود همان سرویس دهنده وارد نكنید. ظاهر صفحات كه ممكن است شبیه یاهو طراحی شده باشد نیز نباید گولتان بزند. حتی خود یاهو نیز هیچ گاه از كاربرانش با ارسال ایمیل نمی خواهد پسوردشان را در صفحه ای وارد كنند.
پنج شنبه 22/1/1387 - 12:25
آموزش و تحقيقات

همزه مفرده :

در هر کلمه اى که همزه مفرده ساکن، و در مکان فاء الفعل باشد، ورش ( مثل سوسى و ابوجعفر ) آن همزه را در هر حال، بدل به حرف مدى از جنس حرکت ماقبل آن مى نماید، مثل : یؤمِنُونَ ـ مامُون ـ فاتُو ـ اَلَّذیِ اوتُمِنَ اِلَى الهُدیَ أْتِنا ـ لِقّاءَ ناایتِ .

استثناء : از نظر ورش باب ایواء و مشتقات آن از این قاعده مستثنى هستند . مَأوى ـ مَأویهم ـ مَأواهُ ـ مَأویکُم ـ فَأووا ـ تُؤوى ـ تُؤویهِ . و در سه کلمه : بِیر ـ بِیسَ ـ الذیب که همزه ساکن عین الفعل است به ابدال خوانده . و دیگر همزه فاء الفعل مفتوح را که بعد از ضمه واقع شده، ورش همزه را تبدیل به واو خالص مى نماید، مثل : مُوَجَّلاً ـ مُوَذِّنٌ ـ یواخِذُکُم ـ یوَیدُ . ورش کلمه لِئَلّا را بدل به یاء نموده است . و همزه بعد از یاء اِنَّما النَّسیئُ زیادَةٌ ( توبه ) را بدل به یائ و در یاء، قبلى ادغام کرده است : انَّما النَّسِیئُ .

و در تمام موارد یاد شده همزه مفرده روایت قالون از نافع به تحقیق آنهاست .

نافع کلمه اَلنَّبى را به هر صورت که باشد با همزه مى خواند : اَلنّبیءُ ـ نَبیئاً ـ النَّبیؤُنَ ـ الاَنبِئاءُ ـ اَلنُّبوءةَ . و قالون در دو موضع آنرا به یاء مشدد خوانده : لِلنّبیِّ اِنْ اَرادَ ـ بُیوت النّبِیِّ الّا اَنْ ( احزاب 50 ـ 52 ) ولى بر آنها به همزه وقف نموده است . و کلمه مِوصَدَة ( بلد ـ همزه ) را نافع به ابدال و الصّابئینَ ـ و الصّابئُونَ خوانده است . و نافع کلمه هُزُءَاً و کُفُؤاً را با همزه خوانده است .

اگر بعد از کلمه اَنا همزه قطع مضموم یا مفتوح آید نافع آنرا در وصل به الف مى خواند مثل اَنا اُحْیی_ اَنا اَوَّلُ المُسلِمینَ و مدّ آن منفصل است، و اگر بعد از کلمه اَنا همزه مکسور آید، روایت قالون بخلف عنه به الف است . اِنْ اَنااِلّا .

نقل و حذف :

هر گاه قبل از همزه قطع، حرف ساکنى غیر از حروف مدّى باشد، ورش حرکت همزه را به ساکن ماقبل داده، و همزه را حذف کرده، و این قاعده را نقل و حذف، و باختصار نقل گویند . مثال : کُفْو اَنَ اَحَدٌ ـ مَنْ امَنَ ـ الاَرضَ ـ قَدَ افْلَحَ ـ قالَت اُولیهُمْ ـ تَعالَوَ اتْلُ . و به روایت قالون نقل و حذف نیامده، مگر کلمه اَلانَ (دو موضع یونس) که نقل حرکت همزه دوّم به ل و حذف همزه، قراءت نافع است . دیگر عادَ الّاوُلى ( نجم 50 ) که نافع به نقل حرکت همزه الاولى به ل قبل و حذف همزه، و ادغام تنوین عاداً در آن عادَالّاولى خوانده . وجه دیگرى براى قالون هست که بعد از ل مضمومه، همزه ساکنه آورده، عادَالُّؤْلى، ودرابتداء به اَلُْاولى، ورش دو وجه اَلُولى با تثلیث بدل، و لُولى بدون همزه وصل و فقط قصر در بدل . و براى قالون سه وجه : اَلاُولى اَلُؤْلى ( همزه وصل و بعد لام مضمومه و بعد همزه ساکنه ) ـ لُوءْلى ( بدون همزه وصل )

قاعده در موقع شروع به کلمه اى که اول آن لام تعریف و بعد آن همزه قطع بوده، مثل : اَلاُولى ـ اَلاخِرَه ـ اَلاِنْسانْ نقل و حذف شده، دو وجه است : 1 ـ ابتداء به همزه وصل و رعایت نقل بعد آن، اَلُولى ـ اَلاخِرَة ـ اَلِنْسان 2 ـ ابتداء به حرکت عارضى ل : لُولى ـ لاخَرِة ـ لِنْسانَ . و در بِئْسَ لِسْمُ الْفُسُوقُ ( حجرات )، این قاعده، ابتدا به کلمه اَلإسْمُ جارى است اَلِسْمُ یا لِسْمُ . و دیگر رِِدْأً یصَدِّقْنى ( قصص ) که حرکت همزه رِدءاً در قراءت نافع به ساکن قبل داده شده و همزه حذف گردیده در وقف بر آن تنوین ابدال به الف مى شود رِِدا .

و در کتابِیه اِنّى ( الحاقه 18 ) نافع به سکون هاء سکت و تحقیق همزه خوانده، واضح اینست و وجه دوم ورش نقل و حذف است . و در این صورت هاء مالِیةْ هّلکَ بایستى ادغام شود . و در صورت عدم نقل و تحقیق همزه، در هاء مالیه سکت لازم است .

نافع، در چهار موردى که عاصم به روایت حفص به سکت خوانده : عِوَجاً قَیماً ـ مَرقَدِنا هذا ـ مَن راقٍ ـ بَلْ رانَ را به ترک سکت و ادغام نِ و لِ در راء بعد آنها خوانده است .

اجتماع دو همزه در یک کلمه :

که همزه اول حتماً مفتوح ولى همزه دوم یا مفتوح، یا مکسور، یا مضموم خواهد بود، مثل : ءَاَنْذَرْتُهُم ـ ءَاَلِدُ ـ ءَاِذا ـ اَئِنَّکَ ـ ءَاُنْزِِلَ ـ ءَاُلقِى، قراءت نافع در هر سه قسم به تسهیل ( بین بین ) همزه دوم است . و به روایت ورش، در هر دو مفتوح آن وجه دیگرى است، و آن ابدال همزه دوّم به الف است، که اگر بعد آن ساکن باشد با مد اشباع خواهد بود، مثل ءانْذَرْتَهُمْ و اگر متحرک باشد به قصر ءالِدُ، و روایت قالون در هر سه قسم، فقط تسهیل است با ادخال الف فصل بین دو همزه، و در لفظ اَئِمَّةِ که در پنج موضع قرآن آمده، تسهیل همزه دوم بدون ادخال و وجه دوم آن، ابدال همزه به یاء مکسوره قراءت نافع است .

استثناء : در ءاَمَنْتُم ( اعراف ـ طه ـ شعرا ) و ءَالِهَتُنا (زخرف) منع ابدال به روایت ورش، و منع ادخال به روایت قالون در آنها شده، ( همانطور که در وقف بر ءَاَنتَ منع ابدال شده ) براى اجتناب از وجود سه ساکن متوالى که ممنوع است .

در موقعیکه همزه استفهام مکرر شده مثل : ءَإذاکُنّا تُراباً ءَاِنّا قراءت نافع در استفهام اول و اخبار ( حذف همزه استفهام در دوّم است، امّا در سوره نمل 67 و عنکبوت 29-28 به عکس یعنى اخبار در اول و استفهام در ثانى خوانده است.

در اَشَهِدوُِا ( زخرف 19 ) که قراءت نافع با دو همزه ءَاُشهِدوُا به همزه مفتوحه محققه و همزه مسهله مضمومه و اسکان ش است، روایت قالون بخلف عنه با ادخال الف فصل بین دو همزه است .

اجتماع دو همزه قطع در دو کلمه :

همزه اول در آخر کلمه اى و دوّمى در اول کلمه بعدى قرار گرفته باشد مثل : جآءَ اَمْرَنا ـ جاءَ اِخوَةُ ـ جاءَ اُمَّةً : اگر متفق در حرکت باشد، روایت قالون در هر دو مفتوح، حذف یکى از دو همزه است، حال اگر محذوف اولى باشد، مد آن منفصل، و اگر دوّمى باشد مد آن متصل است . و اگر هر دو مسکور، یا مضموم باشند، به تسهیل همزه دوم است ( همزه مسکوره بین همزه و یاء ـ مضمومه بین همزه و واو ) و در حرف مد قبل از همزه مسهله، توسط یا قصر جایز است . در بِالسّوء الّا ما رَحِمَ رَبّى ( یوسف ) ابدال همزه اوّل به واو، و ادغام آن در واو قبلى، با یک واو مُشَدَّد و تحقیق همزه بعد خوانده است . بِالسُّوِّ اِلّا .

اما روایت ورش : اگر متفق در حرکت باشند، مثل جاءَ اَمْرنا ـ مِنَ السَّماءِ اِنْ ـ اَوْلیاؤُِِ اُولئِکَ، به دو وجه است : تسهیل همزه دوّم که مجانس با حرکت آن ادا مى گردد، و یا ابدال آن که همزه دوم بحرف مدى مجانس با حرکت همزه اوّل تبدیل مى شود ،و حرف بعد از ابدال، اگر متحرک به حرکت اصلى باشد به قصر، و اگر متحرک به حرکت عارضى باشد اشباع یا قصر جایز است، و این در : البِغاءِ اِن ( نور ) مِنَ النّساءِ اِنِ اتّقَیتُنَّ ـ لِلنّبئِ اِنَ اَرادَ ( احزاب ) که نون ساکنه در آنها به نقل و حذف یا رهائى از دو ساکن، حرکت یافته است .

و اگر حرف بعد از ابدال ساکن باشد، مد حاصله از ابدال، به اشباع خواهد بود . و براى ورش در جاءَ الَ لُوط ـ جاءَ الَ فِرْعَونَ 5 وجه است : تسهیل همزه دوم با قصر و توسط و مد در الف بعد از آن براى مد بدل که به تسهیل تغییر کرده، و ابدال با قصر و مد . و در هؤلاء اِن کُنتُم صادقین (بقره) عَلَى البِغاءِ اِن اَرَدنَ ( نور 33 ) به ابدال همزه دوم به یاء مکسوره که در اولى سه وجه، و در دوّمى چهار وجه مى شود : تسهیل همزه دوم و ابدال آن با مد و قصر، و ابدال به یاء مکسور .

و اگر دو همزه د رحرکت مختلف باشند :

بنابر قراءت نافع، الف : اگر همزه اول مفتوح و دومى مکسور یا مضموم باشد، مثل : تَفئَ اِلى ـ جاءَ اِخْوَِةُ ـ جاءَ اُمَّةً رَسُولُها به تسهیل ( بین بین ) همزه دوم صحیح است . ب : اگر همزه اول مضموم و دوم مفتوح باشد، مثل : لَوْ نَشاءُ اَصَبْنا ـ یاسَماءُ اَقْلِعى به ابدال همزه دوم به واو خالص است . ج : اگر همزه اول مکسور، و دوم مفتوح باشد . مثل : مِنَ السّماء اَیةً ـ هؤلاءِ اَهْدى، همزه دوم ابدال به یاء خالص مى شود . د ـ اگر همزه اول مضموم و دومى مکسور باشد، مثل : ما مَسَّنِى السّوءُ اِن ـ مَنْ یشاءُ الى، به دو وجه : تسهیل همزه دوم، یا ابدال آن به واو خالص صحیح است .

تبصره : قاعده تسهیل و ابدال همزه در موقعى اجرا مى شود، که هر دو به وصل خوانده شوند، در غیر این صورت لازمه اش تحقیق خوانده همزه است و اگر بین دو همزه به وصل حرف دیگرى فاصله باشد مثل: السُّواى اَنْ هر دو به تحقیق خوانده مى شوند .

ادغامات : ورش دال قد را در ض ـ ظ ادغام کرده، مثل : فَقَد ضَّلَّ ـ فَقد ظَّلَمَ . و تاء تأنیث را در ظ، مثل : حُرِمَت ظُّهُورُها و نون در واو یس و القرآن را تنها به ادغام ولى ن و القلم را بدو وجه، اظهار یا ادغام، و ث را در اذ یلهث ذلک ( اعراف ) و ب در نزد م ارکب معنا ( هود ) ورش هر دو را به اظهار، و قالون بخلف عنه، به دو وجه اظهار وادغام آن را خوانده است .

و ادغام ذ در ت اِتَّخذتُّم و سایر صیغ آن قراءت نافع است . در یعذِّبْ مَنْ یشاءُ ( بقره 283 ) که نافع هم به جزم ب خوانده است . ورش به اظهار و قالون به ادغام قراءت کرده اند . ق در : اَلَم نَخْلُقْکُم ( مرسلات ) را همه قراء به ادغام خوانده اند . همچنین ادغام ل در ر مثل : قُل رَّبّى .

پنج شنبه 22/1/1387 - 12:9
دانستنی های علمی
یا علی! هیچ فقری از نادانی بدتر نیست و هیچ مالی از عقل سودمندتر نیست و هیچ تنهایی ای از خودپسندی وحشتناك تر نیست و هیچ مددكاری ای از مشورت بهتر نیست و هیچ عقلی(و یا هیچ عملی ـ به نقل دیگر)چون عاقبت اندیشی نیست و هیچ حسب و نسبی چون خوشخویی نیست و هیچ عبادتی همانند فكر كردن نیست.                                       
 منبع : تحف العقول
پنج شنبه 22/1/1387 - 12:7
دانستنی های علمی
پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله و سلم نیز فرمودند:« از گمان بپرهیزید، زیرا بدترین دروغ است.»
پنج شنبه 22/1/1387 - 12:4
دانستنی های علمی
امام صادق علیه السلام فرمودند:« یكی از نشانه های حقیقت ایمان این است كه بیش از انچه می دانی نگویی.»
پنج شنبه 22/1/1387 - 12:2
دانستنی های علمی
وَلاَ تَقْفُ مَا لَیْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولـئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْؤُولاً
 و از چیزی كه بدان علم نداری [در اعتقاد و گفتار و عمل] پیروی مكن؛ زیرا از گوش و چشم و دل ــ از همه سؤال خواهد شد.
And follow not that of which you have not the knowledge; surely the hearing and the sight and the heart, all of these, shall be questioned about that
پنج شنبه 22/1/1387 - 12:1
دانستنی های علمی

امیر مؤمنان، علی (علیه السلام) :‌ مؤمنی كه قرآن می خواند مثل ترنج است كه هم خوش بوست و هم خوش مزه؛ مؤمنی كه قرآن نمی خواند مثل خرماست كه طعمی خوش دارد، اما رایحه ندارد.شرح نهج البلاغه/ابن ابی الحدید/ج10/ص20

پنج شنبه 22/1/1387 - 11:57
کامپیوتر و اینترنت

  کارت گرافیک مدل SLI-Ready V9603GT52 با چیپست ایده آل GeForce 9600 GT کمپانی Nvidia

 ، دارای ترکیبی ایده ال از قدرت، کارایی و قیمت مناسب است. بدین ترتیب 64 پردازش موازی، یک فریم بافر 256 بیتی و قابلیت بازی تحت DirectX 10 با 90%  کارایی بیشتر از GPU های معادل در سری 8 فراهم می شود. این نوع کارت گرافیک با کیفیت گرافیک شگفت انگیز مخصوص gaming ، در حال حاضر برای تمام gamerها با قیمتی مناسب قابل دسترس می باشد.

چرخه حرارتی لوله های انتقال حرارت در خنک کننده Spider-Pipe : در تصویر مقابل : 1- مایع در جریان ، با جذب انرژی حرارتی تبدیل به بخار می شود. 2- بخار به سمت درجه حرارت پایین حرکت    می کند. 3- بخار مجددا ً به مایع تبدیل می شود، توسط فتیله جذب  می شود و باعث انتقال انرژی حرارتی می شود. 4- مایع جاری مجددا ً به سمت درجه حرارت بالا جریان پیدا می کند.

لوله های حرارتی با سیتم انتقال حرارت مایع-بخار و با کارایی بالا، انتقال حرارت را به حداکثر می رسانند و تعداد زیاد پره های نازک و ظریف باعث

چهارشنبه 21/1/1387 - 12:3
دانستنی های علمی
نمای عمومی حرمین شریفین کاظمین - یک روز قبل از افتتاح گنبد جدید
گنبد مطهر امام جواد(ع) لحظاتی قبل از پرده برداری
 
زائران و مجاوران مشغول بازدید از نمایشگاه عکس بازسازی حرم
 
لحظه باشکوه پرده برداری از گنبد جدید حرم امام جواد(ع) و شادی و شعف حاضران
 
نمای زیبایی از گنبد جدید با ۹۰۰۰ خشت طلا
حرم مطهر امامان کاظمین - بعد از افتتاح گنبد (مغرب)
گنبدهای نورانی حرمین شریفین کاظمین - تصویر گنید حرم امام کاظم در گنبد جدید دیده میشود
حرم مطهر امامان کاظمین - فردای افتتاح

____________ _________ _________

چهارشنبه 21/1/1387 - 11:53
دانستنی های علمی
امام علی (علیه السلام ) فرمودند :
بر خواهش نفست غلبه كن  ، حكمت الهى برایت كامل مى‏شود.
(غرر الحكم ج 1 فصل دوم ح 49)

چهارشنبه 21/1/1387 - 11:44
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته