• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1233
تعداد نظرات : 369
زمان آخرین مطلب : 4618روز قبل
کامپیوتر و اینترنت

رفتار عجیب و در عین حال مخرب یك ویروس جدید، بسیارى از شركت هاى امنیت IT را به واكنش هاى جدى و اعلام هشدار سریع به كاربران اینترنت واداشته است.به گزارش ایسنا، تروجان BotVoice.A كه براى نخستین بار توسط آزمایشگاه هاى امنیتى شركت پاندا، كشف شد، با نفوذ و آغاز فعالیت خود در سیستم ها، با صدایى بلند فریاد مى زند كه رایانه شما مورد حمله من قرار گرفته و كلیه فایل هاى سیستمى و سایر اطلاعات موجود در هارد دیسك در حال از بین رفتن است.این كد مخرب با ابراز تاسف از این مساله، از كاربران مورد حمله عذرخواهى كرده و براى آن ها روز خوبى را آرزو مى كند! جملات فوق براى چندین بار و به صورت پى در پى ادا مى شوند تا هنگامى كه تمام اطلاعات ذخیره شده در دیسك سخت رایانه مورد حمله به صورت ناگهانى و در برابر چشمان بهت زده كاربران، پاك شده و به صورت كامل از بین بروند.
البته BotVoice.A در برخى از حملات خود، كلیه اطلاعات سیستمى رایانه را از بین نمى برد، اما با ایجاد تغییرات گسترده در رجیسترى سیستم عامل و اختلال شدید در عملكرد رایانه ها به غیر فعال شدن كلیه برنامه هاى نصب شده و عدم دسترسى به task manager منجر مى گردد.بنا بر اعلام پاندا، این كد مخرب جدید، علاوه بر پاك كردن اطلاعات موجود در رایانه و تمسخر كاربران مورد حمله خود، قادر است با انجام یك تخریب ضربتى و ناگهانى و فقط در عرض چند دقیقه، سیستم ها را از كار انداخته و شناسایى خود را عملا غیر ممكن كند؛ بنابراین در چنین مواردى بهترین اقدام حفاظتى، استفاده از فن آورى هاى امنیت پیشگیرانه براى شناسایى و خنثى سازى كدهاى مخرب ناشناخته و بسیار جدید است.
بر اساس این گزارش از راه هاى انتشار این تروژان مى توان به شبكه هاى P2P، حافظه هاى جانبى قابل اتصال به پورت هاى ورودى سیستم و نیز دانلود فایل هاى آلوده به شكل خودكار و یا توسط كاربر، در هنگام جست وجو در اینترنت، اشاره كرد. كارشناسان امنیتى براى ردیابى و پیشگیرى سریع این كد خطرناك، استفاده از برنامه هاى آنلاین NanoScan و TotalScan را به كلیه كاربران اینترنت توصیه مى كنند.

منبع : ایسنا

شنبه 23/5/1389 - 9:44
کامپیوتر و اینترنت

یك شركت ژاپنى از سامانه اى پرده برداشت كه انسان را قادر مى سازد با استفاده از یك دستكش مملو از حسگر، «شكل و نرمى» تصاویر سه بعدى را حس كند.
به گزارش پایگاه اینترنتى خبرگزارى فرانسه، به گفته شركت «Comware،«NTTواحد توسعه نرم افزار غول تلكام «نیپون تلگراف و تلفن»، این سامانه «قابل لمس سه بعدى»گرافیك هاى تولید مى كند كه به نظر مى رسد از یك پرده خارج مى شوند و دستكشى دارد كه به كاربران اجازه مى دهد این گرافیك ها را حس كنند. NTTدر یك نمایشگاه واقعیت مجازى اعلام كرد، بدون هیچ نیازى به پوشیدن عینك هاى عجیب غریب سه بعدى كاربران مى توانند شى را كه در فاصله دورى از آنها قرار دارد طورى احساس كنند كه گویى آن شیئى درست در مقابلشان قرار دارد.وى گفت، با استفاده از این سامانه مى توانید دست نوه عزیزتان را كه دور از شما زندگى مى كند، بگیرید یا سر او را به آرامى نوازش كنید.اگر شخصى كه با این سامانه لینك linkشده است، به مكان دیگرى برود، تصویر سه بعدى او نیز در همان زمان حركت مى كند. اگر تصویر در حالیكه دست كاربر را گرفته است، حركت كند كاربر احساس مى كند كه همراه تصویر كشیده مى شود.این شركت اعلام كرد، با استفاده از این سامانه مرده را نیز مى توان در عالم مجاز «احیا» كرد و بازدیدكنندگان از موزه ها مى توانند كالاهاى نمایشى گران بهایى را كه در ویترین ها مهر و موم شده اند، بطور مجازى«لمس» كنند.

منبع : روزنامه ابرار اقتصادی

شنبه 23/5/1389 - 9:42
کامپیوتر و اینترنت

تازه ترین گزارشات منتشر شده نشان مى دهند هر چند بازار بازیهاى ویدئویى منطقه آسیا - پاسفیك تا سال ۲۰۱۱ به عنوان بزرگترین بازار این عرصه از فناوریهاى نوین باقى خواهد ماند اما این بازیها بیشتر به تصاویرى از خونریزى و نبردهاى مختلف تبدیل شده است.به گزارش مهر، بر پایه این گزارش ها بیشترین علاقه خریداران درخصوص بازى هاى ویدئویى به بازى هایى باز مى گردد كه در آنها خونریزى و نبردهاى مختلف به تصویر كشیده شده است.در این میان كارشناسان بر این باورند كه ظرفیت بالایى در كشورهایى نظیر هند و چین براى توسعه هر چه بیشتر بازار بازى هاى ویدئویى وجود دارد.
در همین خصوص مركز معتبر Global Entertainment and Media Outlook در گزارش سال ۲۰۰۷ خود پیش بینى كرده است كه در سال ،۲۰۱۱ بازار بازى هاى ویدئویى این منطقه از جهان ارزش هنگفتى بالغ بر ۸/۱۸میلیارد دلار خواهد گذشت. در این میان كارشناسان نرخ رشد سالانه ۱۰ درصد را براى این بازار در منطقه آسیا - پاسفیك درنظرگرفته اند و این درحالى است كه این رقم براى كل بازارهاى جهانى ۱/۹ درصد اعلام شده است. در این میان بخش هایى همچون بازى هاى تلفن همراه، اشتراك بازى هاى اینترنتى، بازى هاى رایانه اى شخصى و كنسول هاى بازى بیشترین سهم را دارا هستند. از سوى دیگر كارشناسان پیش بینى مى كنند كه بخش بازیهاى دستى و كنسولى از ۹/۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۶ به ۹/۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۱ افزایش یابند كه بیشترین جهش را در بخشهاى مختلف بازى هاى ویدئویى خواهند داشت. به گزارش مهر، بازى هاى اینترنتى نیز همزمان با افزایش پهن باندها، گسترش بیشترى خواهند یافت. پیش بینىشده است تا سال ،۲۰۱۱ ۶۲ میلیون مشترك بازیهاى آنلاین هزینه اى بالغ بر ۲/۵ میلیارد دلار بپردازند و این درحالى است كه این رقم در سال ۲۰۰۶ فقط ۵/۲میلیارد دلار بوده است.

منبع : itna

شنبه 23/5/1389 - 9:41
کامپیوتر و اینترنت

نخستین نمونه تجارى موبایل دوربین دار به وسیبه شركت شارپ ژاپن ساخته شد، فیلیپ كان در ساخت این گوشى با شركت شارپ همكارى داشت. این گوشى J-SH04 نام داشت و به وسیله آن مى شد از طریق اینترنت عكس ها را ارسال كرد.
اما داستان اختراع گوشى موبایل دوربین دار به وسبه آقاى كان هم شنیدنى و جالب است: در واقع فكر اصلى اختراع موبایل دوربین دار نه در اختراع مطالعه به فكر كان رسید و نه در دفتر شركت استارفیش، محل چنین فكر بكرى اتاق انتظار یك بیمارستان بود!
همسر آقاى كان -سونیا لى- براى وضع حمل به بیمارستان آمده بود و در حال گذراندن ساعات زایمان خود بود كه ۱۸ ساعت به طول كشید، كان مشغول دلدارى دادن همسرش بود، ولى خانم لى در آن ساعات پردرد حوصله صحبت ها و دلسوزى هاى كان را نداشت. پس آقاى لى مجبور شد روى یك نیمكت بنشیند و انتظار بكشد. وى لپ تاپ، موبایل و دوربینش را همراه آورده بود. با دیدن تجهیزاتش ناگهان به این فكر افتاد كه چقدر مسخره است كه براى به اشتراك گذاشتن عكس ها با دوستانش مجبور باشد مراحل طولانى گرفتن عكس، ارسال آن به هارد كامپیوتر و بعد میل كردن عكس ها را به دوستانش انجام دهد،چقدر مى شد اگر با فشار یك دكمه مى شد عكس گرفت و همزمان آن را به گوشى موبایل دیگران فرستاد.در همان حال كه همسر كان مشغول زایمان بود، خود وى روى ایده اش مشغول كار شد، سخت افزار وسایلش را دستكارى كرد وكدنویسى را هم شروع كرد. وقتى دختر كان به دنیا آمد وى توانست با وسایل دستكارى شده اش یك عكس را به صورت بى سیم به دوستانش بفرستد.كان در حال كار روى اختراعش ناگفته نماند كه خانم سونیا لى كه ما اختراع موبیل هاى دوربین دار را تا حدى به زایمان طولانى وى مدیون هستیم، خود یك پژوهشگر و موسس شركتى است كه در زمینه صنایع بى سیم فعالیت مى كند. وى همچنین طراح خوبى هم به حساب مى آید و نمونه هایى از كارهاى وى را در اینجا ببنید.نخستین بار موتورولا علاقه پیدا كرد كه شركت استارفیش را بخرد و بخت آن را داشت كه نخستین شركتى باشد كه گوشى موبایل دوربین دار به بازاز مى فرستد ولى این شركت در آن زمان مدیرعامل جدیدى پیدا كرده بود و دوره آشفته اى را طى مى كرد و در حال كار روى یكى از پروژه هاى ناموفق بود. پس كان شركت جدیدى به نام LightSurf ایجاد كرد و با همكارى شارپ، نخستین نسل گوشى هاى موبایل دار را روانه بازار كرد.


موبایل هاى دوربین دار و تأثیرات اجتماعى
جورج اورول در رمان ۱۹۸۴ مى گوید كه مردم مجبورند به خاطر نظارت همیشگى دوربین هاى دولت ها، رفتار دلخواه دولت ها را داشته باشند ولى گویا این روزها مردم باید مواظب دوربین هاى سایر شهروندان باشند كه در بسیارى موارد در حكم یك دوربین جاسوسى هستند، در واقع این مردم هستند كه جاى دولت هاى مورد نظر اورول را گرفته اند.همچون سایر پدیده هاى فن آورى این دوربین ها، كاربردى متضادى پیدا كرده اند. در عین حال كه امروزه این دوربین ها كه وضوحى چند مگاپیكسلى یافته اند نقش زیادى در پیشگیرى از جرم، روزنامه نگارى شهروندى و فعالیت هاى تجارى ایفا مى كنند مى توانند تهدیدكننده حریم شخصى و كپى رایت باشند و به عنوان یك وسیه مدرن چشم چرانى voyeurism هم مورد استفاده قرار گیرند.در ۱۷ ژانویه ۲۰۰۷ شهردار نیویورك برنامه اى را اعلام كرد كه بر اساس آن شهروندان مى توانند صحنه هایى را كه از جنایات با دوربین موبایل گرفته اند مستقیما به شماره تلفن پلیس بفرستند.
در ایالات متحده بردن گوشى هاى موبایل دوربین دار به اماكنى همچون پنتاگون، مدرسه ها، تئاتر و موزه ها ممنوع است. در آوریل ۲۰۰۴ دولت عربستان سعودى ورود این نوع گوشى ها را ممنوع كرد ولى دسامبر همان سال، ورود این گوشى ها را آزاد كرد. در كره جنوبى و ژاپن، همه گوشى هاى دوربین دار باید طورى تولید شوند كه هنگام گرفتن عكس صداى قابل شنیدنى از خود خارج كنند.در ایران هم عكس ها و ویدئوهاى گرفته شده با دوربین موبایل بارها به صورت گسترده خبرساز شده اند، زمانى هم صحبت از پلیس موبایل بود كه با فاصله كوتاهى تكذیب شد.

شنبه 23/5/1389 - 9:38
موبایل

با آغاز همكارى هاى مشترك گوگل و شركت پاندا در یك طرح بزرگ امنیتى، از این پس كاربران خانگى اینترنت و مدیران شبكه قادر خواهند بود وضعیت و شدت انتشار آلودگى در رایانه ها و شبكه هاى محلى را در هر نقطه از جهان، مشاهده و ارزیابى كنند.
به گزارش ایسنا، در پروژه جهانى Infectedornot كه با هدف ارزیابى و ارتقاى شرایط امنیتى رایانه ها و شبكه هاى سراسر جهان، آغاز شده است، كلیه كاربران اینترنت، علاوه بر كشف و پاك سازى رایگان كدهاى مخرب در سیستم هاى خود، نقش فعالى را نیز در ارتقاى جامع ویكپارچه امنیت اطلاعات در سطح جهانى، ایفا مى كنند.بنا بر اعلام پاندا - مجرى این پروژه - سرعت، قدرت و به روزرسانى برنامه هاى امنیتى وامكانات ارایه شده در این طرح، عوامل تعیین كننده اى براى ردیابى، كشف، خنثى سازى و در نتیجه جلوگیرى از انتشار ویروس ها و كدهاى مخرب بسیار سریع و خطرناك محسوب مى شود.
گوگل كه با ارایه سرویس زمین خود در این پروژه با پاندا همكارى كرده، وضعیت جغرافیایى، پراكندگى، شدت، قدرت و سرعت انتشار آلودگى ها و حملات مخرب رایانه اى در نقاط مختلف جهان را به سرعت براى كلیه كاربران متصل به اینترنت، قابل مشاهده و ارزیابى مى سازد.بنا بر اعلام با توجه به به روزرسانى این برنامه در هر پنج تا ۱۵ دقیقه، اقدامات حفاظتى پیشگیرانه و حتى دفع خودكار حملات رایانه اى توسط برنامه هاى امنیتى، به شكل موثرترو سریع تر، انجام خواهد شد و به بیان دیگر، در این حالت سرعت اقدام حفاظتى، به مراتب بیشتر از سرعت انتشار، نفوذ و تخریب بدافزارها خواهد بود.بر اساس اعلام مسوولان پاندا، این پروژه در آینده اى نزدیك داراى اطلاعات تفصیلى و اختصاصى درباره شرایط امنیتى كشورها و شهرهاى مختلف جهان نیزخواهد بود و با به اشتراك گذاشتن این اطلاعات با كلیه كاربران خانگى و مدیران شبكه، موجب ارتقاى محسوس و قابل توجه امنیتى اطلاعات در سراسر جهان خواهد شد.

منبع : ایسنا

شنبه 23/5/1389 - 9:36
کامپیوتر و اینترنت

شاید شما هم با مشكل پرینت كردن صفحات وب مواجه شده اید. نصف صفحه اى كه مى بینید چاپ مى شود،فونتها فقط بزرگتر هستند و... علت آنست كه اینترنت براى ساخت صفحات وب روى صفحه مونیتور از فرمت خاص خودش استفاده مى كند. اكثر اوقات وقتى یك صفحه وب را پرینت مى كنید، این فرمت نمى تواند چاپ خوبى روى كاغذ بدهد. حتى با cutو paste كردن صفحات وب در یك ورد پروسسور هم مشكل باقى مى ماند.امروزه اكثر صفحات وب، یك انتخاب PRINT روى صفحه شان مى گذارند كه بتوانید مقالات را پرینت كنید. با زدن این دكمه یا نوشته، كه معمولا بالا یا پایین صفحه قرار گرفته است، متن مورد نظر بدون فرمت چاپ مى شود. معمولا آگهى ها هم چاپ نمى شوند.اگر چنین دكمه اى روى صفحه نباشد، مى توانید با استفاده از PRINT PREVIEW، ببینید كه چه چیزى چاپ خواهد شد.
در وب برازر خود، به منوى File بروید و print preview را انتخاب كنید. بدین ترتیب مى توانید ببینید كه صفحه وب در هنگام چاپ روى كاغذ، چقدر پهن یا طویل است. سپس بجاى چاپ صفحه ناقص، فقط آن قسمتهایى را كه نیاز دارید با cut و paste، انتخاب كرده و چاپ كنید. استفاده از این روش گاهى دردسرتان را دو چندان میكند چون اكثر سایت ها متون را داخل جداول و كادرهایى قرار مى دهند تا صفحه شان را بهتر كنترل كنند، شما این جداول و كادرها را نیز كپىمى كنید. آنگاه مشكلات شما شروع مى شود. یك روش آن است كه وقتى متن مورد نظرتان را انتخاب و كپى كردید، هنگام paste كردن در وردپروسسور از منوى edit، گزینه paste special را انتخاب كرده و سپس از منوى ظاهر شده، unformatted را انتخاب كنید. اگر متن انتخابى شما فارسى باشد، شاید این روش بدرد شما نخورد چون متن قابل استفاده نخواهد بود و یا اگر داخل متن، تصویر هم باشد كه بدان نیاز دارید آنگاه باید از paste معمولى استفاده كنید و آنگاه لینكها و زواید همراه آمده را پاك كرده و متن را تمیز نمایید. مى توانید بعد از paste كردن، متن مورد نظر را یكبار دیگر از داخل جدول یا كادر، كپى و در جاى دیگر paste كنید، سپس جدول یا كادر باقیمانده را پاك كنید. براى پاك كردن جدول مى توانید از منوى table، جدولتان را select كرده سپس delete كنید. قابل توجه است كه وقتى در وب برازر خود انتخاب Print را براى چاپ صفحه روى كاغذ انتخاب مى كنید چند كنترل (ولو محدود) در اختیار شماست.
روى فایل (File) كلیك كنید و Page Setup را انتخاب كنید. با این انتخاب هاى محدود مى توانید جهت كاغذ، حواشى و اندازه كاغذ را تعریف كنید. در ضمن مى توانید سرتیتر و پانوشت هاى صفحات وب در هر صفحه كاغذى را نیز مشخص نمایید. سرتیتر در بالاى صفحه و پانوشت در پایین صفحه ظاهر مى شود. متاسفانه این كنترلها به صورت كد به كار مى روند و به خاطر سپارى آنها كمى مشكل است.
در اینترنت اكسپلورر یك سرتیتر یا header بدین صورت است:
•w•b Page &p of&p با این دستورات، عنوان صفحه وب در منتهى الیه سمت چپ و page x of y در سمت راست چاپ مى شود. x معرف شماره صفحه و y تعداد كل صفحه است. براى پانوشت یا footer به عبارت زیر توجه كنید:
•u•b•d
كه آدرس url صفحه وب را در چپ قرار داده و سپس تاریخ را در سمت راست مى نویسد.
كدهاى زیر را ببینید:
•w
عنوان صفحه وب
•u
آدرس اینترنتى صفحه یا یوآرال
•b
تاریخ در قالب كوتاه
•D
تاریخ در قالب بلند
•t
زمان در قالب كوتاه
•T
زمان در قالب۲۴ ساعت
•p
شماره صفحه جارى
•P
جمع كل تعداد صفحات
•h
متن تنظیم به راست
•b•b
متن در وسط و بین این دو علامت
•• یك • تك
خوشبختانه وقتى یكبار این كد ها را تنظیم كنید، دیگر نیازى به تغییر نخواهید داشت. وقت را تلف نكنید و همین الان آنها را تنظیم كنید. خطرى ندارد و جالب است. معمولا براى چاپ صفحات وب برنامه هاى مجانى هم وجود دارند كه كارتان را بسیار ساده مى كنند. اگر یك پرینتر ink jet دارید، احتمالا یكى از این برنامه ها را هم دارید. مى توانید برنامه هاى پرینترتان را بررسى كنید. یكى از برنامه هاى مفید این رده Easy-Webprint است كه باپرینتر هاى كانون عرضه مى شود كه قابلیتهاى خوبى دارد و به شما اجازه مى دهد تا اندازه صفحات را به دلخواه تنظیم كنید.

منبع : روزنامه ابرار اقتصادی

شنبه 23/5/1389 - 9:31
آشپزی و شیرینی پزی
کرم شکلاتی ساده برای بچه ها

images

مواد لازم برای 6 نفر:
شیر=2/1 لیتر(2 لیوان معمولی)
شکر=200 گرم(1 لیوان معمولی)
شوکولات بدون مغز=250 گرم یا 4 قاشق سوپخوری کاکائو

زرده تخم مرغ=6 عدد
آرد سفید نرم=2 قاشق سوپخوری سرخالی(40 گرم)
طرز تهیه:
این کرم بسیار ساده و آسان تهیه می شود و اکثر بچه ها آن را دوست دارند.
آرد را در ظرفی ریخته،شیر را کم کم روی آن می ریزیم و هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود.بعد مایه را روی حرارت ملایم گذاشته، مرتب هم می زنیم تا جوش آمده کمی غلیظ شود.کاکائو یا شکلات را در شیر ریخته،و همزدن را ادامه می هیم تا شیر یکی دو جوش بزند.زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود.شیر را کم کم روی زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.یک بار دیگر ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا فقط مایه یک جوش بزند و خامی زرده گرفته شود.مایه را در ظرف مناسبی می ریزیم و ظرف را در یخچال می گذاریم تا کرم سرد شده کمی سفت شود و با همان ظرف سرو می کنیم.می توانیم 150 گرم خامه را با 3 قاشق سوپخوری پودر قند و کمی وانیل مخلوط کنیم و با همزن برقی بزنیم تا کمی سفت شود و خامه را در ظرف جداگانه ریخته با کرم سرو کنیم.

چهارشنبه 20/5/1389 - 11:46
آموزش و تحقيقات

با میوه های مانده چکار کنیم

حتما دیده‌اید که یک سبد میوه تازه می‌تواند تنها با وجود یک میوه خراب و فاسد، گندیده و خراب شود. پس بعد از خرید میوه، آنها را به دقت نگاه کنید و در صورتی که دیدید میوه‌ای لک‌ دارد یا خراب است آن را از بقیه جدا کنید. موقع خرید در انتخاب میوه‌ها و اینکه قصد دارید چه مدت آنها را نگهدارید دقت کنید. پرتقال و نارنگی و حتی

 تصاویر میوه آرایی

r2p93n 2vwbq7o 2uy3uw9

میوه آرایی : خلاقیت با نارنگی

40000000 30000000 20000000 10000001

تصاویری از هنر میوه و سبزی آرایی
food-art-01
food-art-02
food-art-03

 تزئین هویج

11(40)22(11)

چهارشنبه 20/5/1389 - 11:34
موبایل

تجهیزات بى سیم
از قابلیت هاى محصولات این شركت این است كه بر خلاف ترافیك بالاى داده یا صوت روى شبكه بى سیم، مى توانند داده ها یا صوت را با میزان بسیار بالایى روى شبكه منتقل كنند. شركت مایكروسافت، با استفاده از تجهیزات شركت Aruba، بزرگترین شبكه نسل بعدى WLAN را ایجاد كرده است كه به گفته شركت Aruba، این شبكه WLAN مى تواند به بیش از ۲۵هزار كاربر شاغل در ۲۲۷ ساختمان واقع در شصت كشور جهان سرویس دهى كند. شركت مایكروسافت در این پروژه، از نرم افزارها، كنترلرهاى سیار و حدود پنج هزار اكسس پوینت ultra-thin شركت Aruba استفاده كرده است.

نرم افزار مدیریت امنیت
انستیتوى ملى استانداردها و فناورى، در سال ۲۰۰۵ میلادى، ۴۶۷۵ مورد آسیب پذیرى را در شبكه هاى كامپیوترى مختلف گزارش كرد كه آسیب پذیرى امنیتى بیش از ۱۸۰۰ مورد از آن ها، بسیار بالا گزارش شده بود. چنین دلایلى باعث مى شود كه به ارزش سیستم هاى مدیریت امنیتى همچون DeepSight Alert Services شركت سیمانتك پى برد. این نرم افزار، مدیران امنیتى را قادر مى كند موارد آسیب پذیر شبكه هاى خود را شناسایى كنند و پیشنهادهایى را كه به رفع آن كمك مى كند، از سوى نرم افزار دریافت كنند.

نرم افزاریكپارچه سازى
در این بخش، دو محصول از دو شركت مختلف را مى توان بهترین هاى سال ۲۰۰۶ به شمار آورد. ClearSight Analyzer ساخت شركت ClearSight Networks یك ابزار تحلیلگر VoIP است. كاربرد آسان و قابلیت تحلیل گستره وسیع از پروتكل هاى VoIP از مزایاى این نرم افزار محسوب مى شود.
كاربرى آسان در برگزارى یك كنفرانس تحت وب، دسكتاپ آسان، به اشتراك گذارى فایل براى افراد با پهناى باندهاى مختلف روى شبكه، از مزایاى این نرم افزار به شمار مى آید. My Meeting Room (كه قابلیت دسترسى به یك اتاق مجازى شخصى و امن را در یك كنفرانس صوتى فراهم مى كند)، گزینه هایى براى سازماندهى سرویس هاى onsite یا hosted و یكپارچه كردن آن با یك sign-on و سیستم هاى پراكسى معكوس از دیگر قابلیت هاى این سیستم است.

منبع : www.shabakeh-mag.com

سه شنبه 19/5/1389 - 19:55
اخبار

كارهای اجرایی پیام رسان ایرانی (Iran messenger) به پایان رسیده و این سرویس هر چه زودتر راه‌اندازی خواهد شد تا بتواند نقش موثری در تسهیل كارهای اداری ایفا كند.
به گزارش برنا به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ،معاون فناوری اطلاعات وزیر ICT ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: بعد دو روز از افتتاح رسمی درگاه خدمات الكترونیكی ایران، حدود یك میلیون نفر به این سایت مراجعه كرده‌اند. طی همین مدت در حدود یك هزار و 200 سایت جدید، درخواست ثبت در پرتال ملی را مطرح كرده‌اند كه این درخواست‌ها در حال بررسی است.
وی افزود: همچنین در دو روز ابتدایی افتتاح این پرتال، 150 پیشنهاد به منظور افزایش كیفیت پرتال از سوی مردم ارایه شده است.
وی خاطر نشان كرد: طی این مدت، هموطنان ایرانی مقیم خارج از كشور نیز از چندین كشور اروپایی و به طور متوسط از هر كشور حدود چهار هزار نفر مراجعه به پرتال داشته‌اند.
ریاضی در خصوص اهداف راه‌اندازی این پرتال اظهار داشت: دستگاه‌های مختلف، سرویس‌های متفاوتی را ارایه می‌كردند كه برای مردم شناخته شده نبود اما با راه‌اندازی این پرتال، كاربران می‌توانند تمام نیازمندی‌های خود را از یك مراجع واحد دریافت كنند.
وی خاطر نشان كرد: سایت‌های جدید از طریق دست‌اندركاران پرتال و یا معرفی از سوی صاحبان آنها شناسایی شده و در صورتی كه عرضه كننده خدمات به مردم باشند، روی پرتال به صورت رایگان معرفی خواهند شد.
معاون فناوری اطلاعات در خصوص سرویس‌های قابل ارایه روی این پرتال نیز اظهار داشت:
كارهای اجرایی پیام رسان ایرانی (iran messenger) به پایان رسیده و این سرویس هر چه زودتر راه‌اندازی خواهد شد تا بتواند نقش موثری در تسهیل كارهای اداری ایفا كند.
وی با بیان این مطلب كه از سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی می‌خواهیم كه مطلقاً از نرم‌افزارهای بدون حق لیسانس استفاده نكنند تأكید كرد:
نرم‌افزارهای لازم به همراه مستندات مورد نیاز برای استان‌ها و سازمان‌ها آماده شده است تا آن‌ها نیز بتوانند از این نرم افزار استفاده كنند.

وی خاطر نشان كرد:
موضوع پرتال را در چند سطح، ملی، استانی، شهرستانی و روستایی پیگیری می‌كنیم.
وی ادامه داد: این پرتال هیچ ارتباطی با پرتالی كه قرار بود توسط سازمان صدا و سیما راه‌اندازی شود نداشته و هزینه راه‌اندازی آن پائین و از منابع وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تأمین شده است.

منبع : روزنامه ابرار اقتصادی

سه شنبه 19/5/1389 - 19:52
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته