• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 285
تعداد نظرات : 148
زمان آخرین مطلب : 5050روز قبل
دعا و زیارت
فضیلت صلوات فرستادن
1- موجب رضای حق تعالی است: چنانچه امام صادق(ع) روایت كرده است كه رسول خدا(ص) فرمود: صلوات فرستادن شما بر من روا شدن حاجتهای شما است و خدا را از شما راضی می گرداند و اعمال شما را پاكیزه می كند.

2- آن كه موجب
شفاعت آن حضرت است: روایت از رسول اكرم(ص) كه به حضرت علی(ع) می فرمود یا علی هر كه در هر روز یا در هر شب بر من صلوات فرستد شفاعت من برای او واجب می شود هر چند كه از اهل گناهان كبیره باشد.
3- باعث نزدیكی به حضرت محمد(ص) خواهد شد: چنانچه رسول خدا فرموده است. در روز قیامت اول كسی كه حِله بهشت پوشد پدر من ابراهیم(ع) است و بعد از آن مرا حله پوشانند و امیرالمؤمنین علی(ع) را كه در پیش روی من بایستد و تمام امت در عقب سر من با تفاوت درجات و هر بنده ای كه بعد از نماز واجب ده مرتبه بر من و آل من صلوات فرستد او را در نزد من جای دهند و مرا ببیند و من او را ببینم و روی او مانند ماه شب چهارده تابان باشد.

4- موجب
دفع نفاق است: رسول خدا(ص) فرمود: كه بلند گردانید آوازهای خود را در صلوات فرستادن بر من زیرا نفاق را برطرف می سازد.

5- سبب خلاصی از
غیبت می شود: حضرت خضر(ع) فرمود كه چون كسی در وقت بیرون رفتن از مجلس بگوید: بسم الله الرحمن الرحیم و صلی الله علی محمد و آل محمد حق تعالی ملكی را می فرستد تا آن كه نگذارد اهل آن مجلس غیبت او نمایند.

6- موجب
استجابت دعا است: سفارش شده از طرف امام صادق(ع) كه در موقع دعا كردن اول و آخر آن صلوات بفرستید چون صلوات به آسمان بالا رود دعا را هم با خود بالا می برد و خداوند كریم تر از آن است كه چون از او دو حاجت بخواهند فقط یكی را برآورد.

7- موجب سنگینی میزان حسنات است: چنان كه روایت شده از آن حضرت سنگین ترین چیزی كه در قیامت در
میزان می گذارند صلوات است.

8- باعث بخشیدن گناهان است: در كتاب جامع الاخبار از رسول خدا(ص) است كه فرموده هر كه در روز جمعه صد مرتبه برمن صلوات فرستد حق تعالی گناهان
هشتاد ساله او را بیامرزد.

9-
ملائكه برای او صلوات فرستند: رسول اكرم(ص) فرمود: جبرئیل نزد من آمد و مرا بشارت داد به آن كه حق تعالی می فرماید هر بنده ای كه بر تو صلوات فرستد هفتاد هزار ملك بر او صلوات فرستند و از اهل بهشت است.

10- نوشتن صلوات: رسول اكرم(ص) فرمود: هركس صلوات را بنویسد در كتابی و یا بر مكانی تا وقتی كه باقی باشد برای
نویسنده حسنات نویسند.

11- صلوات بعد از نماز صبح: حضرت صادق(ع) فرمودند: می خواهید آموزم چیزی را كه روی شما را از گرمی آتش جهنم نگاهدارد. فرمودند: بلی. گفتند بعد از نماز صبح صد مرتبه بگو اللهم صل علی محمد و آل محمد حق تعالی روی تو را از
گرمی جهنم نگه می دارد.

12- صلوات:‌
سبب یاد آمدن فراموشی می شود.

13- صلوات: سبب خواری و دور شدن
ابلیس از انسان می شود.

14- صلوات: مانع از لغزیدن قدمها بر
پل صراط است.

15- صلوات: سبب توانگری است و فقر را از بین می برد.

16- صلوات: باعث
نور در قبر است.

17- صلوات: موجب دفع
عطش در روز قیامت است.

18- صلوات: باعث برداشتن عذاب
قبر است.

19- گناه برای انسان نوشته نشود: رسول اكرم(ص) هر كه یك مرتبه بر من صلوات فرستد، آن دو ملكی كه
حافظ اویند، ‌تا سه روز،‌ هیچ گناهی برای او نمی نویسند.

20- شقی ترین مردم: پیامبراكرم(ص) فرمودند شقی ترین مردم كسی است كه
نام مرا بشنود و صلوات نفرستد.
پنج شنبه 14/6/1387 - 19:4
دعا و زیارت
آفات زبان
مسخره کردن
استهزاء و مسخره در صورتی که منجر به اذیت و آزار دیگران شود حرام است. قرآن مجید در این باره می‏فرماید: هرگز دیگران را مسخره نکنید، چه بسا آن‏ها از شما بهتر باشند. معنای مسخره این است که کسی را تحقیر و اهانت کنی و طوری دیگران را بر عیوب و نواقص او توجه دهی که باعث خنده آن‏ها شود.
این عمل گاهی توسط تقلید از گفتار و کردار دیگران و گاهی با ایما و اشاره محقق می‏شود.
حضرت رسول اکرم فرمود: کسانی که مردم را
مسخره می‏کنند در مقابلشان دری از درهای بهشت به رویشان گشوده می‏شود و به آن‏ها گفته می‏شود: بشتابید بشتابید و وقتی که آن‏ها با تمام غم و غصه خود را به در می‏رسانند در بسته می‏شود سپس در دیگری گشوده می‏شود و صدا می‏زنند بشتابید، بشتابید و باز هم آن‏ها با تمام غم و ناراحتی خود را به در می‏رسانند، در بسته می‏شود و پیوسته این عمل تکرار می‏شود تا جایی که وقتی در به روی آن‏ها گشوده می‏شود و می‏گویند: بشتابید بشتابید آن‏ها دیگر از جای خود تکان نمی‏خورند.
پنج شنبه 14/6/1387 - 19:2
دانستنی های علمی
نتایج یك پژوهش جدید نشان می‌دهد كه جویدن آدامس می‌تواند اضطراب را بهبود بخشد، سطح هوشیاری را ارتقا داده و نیز استرس را در افراد كاهش دهد.
شركت‌كنندگان در این تحقیق در حین آدامس جویدن، اضطراب كمتری از خود بروز می‌دادند. در افرادی كه آدامس می‌جویدند به هنگام بروز استرس‌های خفیف، كاهش اضطراب آنها 17 درصد و در صورت بروز استرس‌های متوسط كاهش اضطراب ایشان نزدیك به 10 درصد برآورد شده است. در حالی كه در افرادی كه آدامس نمی‌جویدند این تاثیر آرام‌بخش مشاهده نشد.
همچنین تحقیقات نشان داد؛ سطح هوشیاری در افرادی كه آدامس می‌جوند بیشتر می‌شود. به علاوه میزان استرس در هنگام جویدن آدامس كاهش می‌یابد.
آزمایشات نشان داد كه میزان «هورمون كورتیزول» در بزاق (كه نشانگر «فیزیولوژیك استرس» است) در افرادی كه آدامس می‌جوند به مراتب كمتر از افرادی است كه آدامس نمی‌جوند. در مجموع آدامس جویدن انجام فعالیت‌های چندگانه را به طور كلی به میزان قابل‌توجهی بهبود می‌بخشد.
پنج شنبه 14/6/1387 - 18:58
فلسفه و عرفان
الهى عارفان گویند عرفنى نفسک، این جاهل گوید عرفنى نفسى.

الهى اهل ادب گویند به صدرم تصرفى بفرما این بى ادب گوید بر بطنم دست تصرفى نه.

الهى در راهم، اگر در باره ام گویى لم نجد له عزما چه کنم.
پنج شنبه 14/6/1387 - 18:56
رمضان

خدایا قرار ده روزه ام را در این ماه روزه روزه داران واقعى و شب زنده داریم رانیز همانند شب زنده داران و بیدارم كن در آن از خواب بیخبران و جنایتم را بر من ببخشاى معبود جهانیان و درگذر از من اى درگذرنده از جنایتكاران 

 

                                                                                                         التماس دعا

سه شنبه 12/6/1387 - 23:23
دانستنی های علمی

طی الارض چیست؟

در آیه ی 40 سوره ی نمل که معنای آن:« و کسی که در نزد او علمی از کتاب بود گفت: من تخت بلقیس را به اینجا می آورم قبل از اینکه نگاهت برگردد و چون سلیمان تخت را در نزد خود مستقر دید گفت: این از فضل خدای من است» می باشد صحبت از آوردن تخت در یک لحظه ی چشم به هم زدن شده است.مسلماً این آوردن با مسائل مادی سازگار نیست چون فاصله ی سرزمین سبا با حضرت سلیمان فرسنگ ها بود.مفسرین درباره ی آن گفته اند که آوردن تخت با سرعتی که حرکت آن از حرکت نور هم بیشتر است بوسیله ی طی الارض بوده است.اما طی الارض چیست؟
طی الارض یعنی پیمودن زمین و آن اصطلاحی است برای پیمودن مسافتی بدون استفاده از وسایل نقلیه ی معمولی.تعریفی که علامه تهرانی از طی الارض کرده اند و مورد تأیید علامه طباطبایی نیز می باشد این بوده است که طی الارض یعنی اعدام و نابود کردن جسم در مکان اول و ایجاد آن در نقطه ی مورد نظر.صاحب طی الارض با اراده خدایی و ملکوتی که به او افاضه شده است در آنِ واحد این عمل را انجام می دهد. صاحب طی الارض نفس قدسیه ی الهی دارد و به معرفت نفس که ملازم معرفت رب می باشد رسیده است.

داستانی در این مورد:
نقل شده است که مرحوم حاج میرزا علی آقای قاضی استاد درس اخلاق مرحوم علامه طباطبایی(رضوان الله علیهما) دارای طی الارض بوده است. زیرا بنا به سخنان علامه طباطبایی آقای قاضی همیشه در ایام زیارت از نجف اشرف به کربلا مشرف می شد، هیچ گاه کسی ندید که او سوار ماشین شود و از این راز، هیچ کس مطلع نشد جز یک نفر از کسبه ی بازارِ بزرگ که به مشهد مقدس مشرف شده بود، و آقای قاضی را در مشهد دیده بود و از ایشان امر گذرنامه ی خود را خواسته بودو ایشان هم اصلاح کرده بودند. آن مرد چون به نجف آمد افشا کرد که من آقای قاضی را در مشهد دیدم. مرحوم قاضی خیلی عصبانی شدند و فرمودند: همه می دانند که من در نجف بوده ام و مسافرتی نکرده ام.

منبع:
کتاب مهرِ تابان(صفحات 177 تا 183)

سه شنبه 12/6/1387 - 23:19
رمضان

امام كاظم (ع ) فرمود :

 « دعوة الصائم تستجاب عند افطاره »

دعای شخص روزه دار هنگام افطار مستجاب می شود . 

                                                                               (بحارالانوار ج 92 ص 255 )

سه شنبه 12/6/1387 - 23:12
رمضان

امام صادق (ع ) فرمود :

  «اذا صمت فلیصم سمعك وبصرك وشعرك وجلدك »

 آنگاه كه روزه می گیری باید چشم وگوش ومو وپوست توهم روزه دار باشند

                                                                                                      (الكافی ج 4ص87)

سه شنبه 12/6/1387 - 23:11
رمضان
حضرت فاطمه زهرا(س) فرمود :

  «ما یصنع الصائم بصیامه اذ لم یصن لسانه وسمعه وبصره وجوارحه »

روزه داری كه زبان وگوش و چشم وجوارح خود را حفظ نكرده روزه اش به چه كارش خواهدآمد.

                                                                                         (بحار الانوار ج 93 ص 295)
سه شنبه 12/6/1387 - 23:8
رمضان
رسول خدا (ص ) فرمود :

 «ان للجنة باباً یدعی الریان لایدخل منه الا الصائمون »

برای بهشت دری است به نام ( ریان ) كه از آن فقط روزه داران وارد می شوند.


                                                                                 ( وسائل الشیعه ج 7 ص 295 )
سه شنبه 12/6/1387 - 23:7
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته