• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 860
تعداد نظرات : 184
زمان آخرین مطلب : 4769روز قبل
دانستنی های علمی
در زمان های قدیم هنگامیکه هندو ها با کشور های عربی مراوده تجاری داشتند
برای نوشیدن چای به همراه خود پیاله هایی را به این کشور ها خصوصا عراق
و شام قدیم آوردند که در آن کشور ها به بیاله معروف شد.پس از آن اروپاییانی که
برای تجارت به کشورهای عربی سفر میکردند چون در کشورشان از فنجان برای
نوشیدن چای یا قهوه استفاده میکردند هنگام بازگشت به کشورشان این پیاله ها را
به عنوان یادگاری میبردند و آن را East Tea Can مینامیدند یعنی یک ظرف چای شرقی
به تدریج این کلمه به کشور های شرقی بازگشت و در آنجا متداول شد
.
شنبه 30/5/1389 - 9:15
ادبی هنری
یاد اون روزها بخیر.
وقتى من بچه بودم، مادرم یک تومن به من مى‌داد و مرا به فروشگاه مى‌فرستاد.
من با ٣ کیلو سیب‌زمینى، دو بسته نان، سه پاکت شیر، یک کیلو پنیر، یک بسته چاى و دوازده تا تخم‌مرغ به خانه برمى‌گشتم.

اما الان دیگه از این خبرها نیست.
همه جا توى فروشگاه‌ها دوربین گذاشته‌اند !!!
شنبه 30/5/1389 - 9:13
محبت و عاطفه
شنیده ایم که انسان های بزرگ جامع اضداد هستند. امام بزرگوار ما نیز که به حق یکی از بزرگان تاریخ اسلام بودند، در عین صلابت و سرسختی در برابر دشمنان، در برابر دوستان برخوردی لطیف و چهره ای متبسم داشتند. جناب حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان که سال های سال توفیق حضور در کنار امام را داشته اند، دو نمونه از مواردی که باعث خنده شدید حضرت امام شده بود را نقل نموده اند که با هم می خوانیم:

«روزی آقای حاج عیسی برای امام (رحمة الله علیه) چای می آورد و در محضر امام (رحمة الله علیه) حالت عطسه بر او عارض می شود و بی اختیار عطسه می کند. حضرت امام (رحمة الله علیه) خطاب به حاج عیسی می گوید: "یرحمکم الله" حاج عیسی هر چه فکر می کند، جمله ای را که در پاسخ گفته می شود، به یاد نمی آورد و صرفاً با تداعی برخی کلمات، بی اختیار می گوید: "سمع الله لمن حمده" و امام از این پاسخ به شدت می خندد. حاج عیسی دستپاچه می شود و می گوید: "آقا حرف بدی زدم؟" و امام (رحمة الله علیه) با مهربانی می فرمایند: "نه، زیاد هم بی تناسب نبود."


قضیه دیگری را نیز مرحوم حاج احمد آقا برایم نقل کرد که روزی آقای "ظهیر نژاد" رئیس وقت ستاد مشترک ارتش همراه با یکی از فرماندهان برای تقدیم گزارش خدمت امام (رحمة الله علیه) آمده بودند. فرمانده مزبور که می خواسته گزارش بدهد، بعد از "بسم الله" بدون توجه به محدود بودن وقت و وضعیت مخاطب، انگار که می خواهد سخنرانی کند، شروع می کند به خواندن خطبه و آیه "نرید أن نّمنّ ...". آقای ظهیر نژاد که به دلیل صراحت و بی ریایی اش مورد علاقه امام (رحمة الله علیه) بود، میان حرف او می پرد و با لهجه خاص خود می گوید: "آهای! اصل حرفت را بزن! خیال می کنی امام عوام است!" و امام به شدت می خندند.»


(در سایه آفتاب، نوشته حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان، نشر شاهد، صفحه 251)
چهارشنبه 27/5/1389 - 11:39
آلبوم تصاویر

چهارشنبه 27/5/1389 - 9:57
آلبوم تصاویر

چهارشنبه 27/5/1389 - 9:55
آلبوم تصاویر

جام جم آنلاین ـ دریانوردی و قایقرانی علاقمندان زیادی دارد البته اغلب افرادی كه با دریا و رودخانه سروكار دارند از این طریق امرار معاش می كنند و برای معدودی نیز جنبه تفریحی دارد.اما در این گزارش تصویری ده عكس از كشتی ها و قایق ها در موقعیت های جالب ارائه شده است. منبع: مگزین ووآل.

از این زاویه به نظر می‌رسد این كشتی تفریحی قصد دارد وارد پاركی شود كه در حاشیه بندر ونیز ایتالیا قرار دارد.


تصویر دو كشتی مسافربری شركت پی اند او در ساحل بندر كاله كه گویی با هم خوش و بش می‌كنند.


ظاهرا این میمون عنكبوتی سكان هدایت قایق را به روی رودخانه مارونی در كشور سورینام به عهده دارد.


یك فروشگاه شناور به روی دریاچه تونله‌ساپ در كامبوج.


صحنه عبور یك كشتی در هنگام فوران آب فواره‌ها در بندر تریئسته در ایتالیا.


از اینكه این قایق به روی رودخانه مكونگ در ویتنام با این بار سنگین غرق نمی‌شود باید تعجب كرد.


این قایق زیبا متعلق به عروسك باربی نیست بلكه نام آن كلئوپاترا بوده و در بندر پاراتی در برزیل لنگر انداخته است.


صحنه‌ای دیدنی از یك لنج مملو از مسافر در ساحل بندر جربا در تونس.


تصویر عبور شاخ به شاخ دو كشتی در كانال بوسفور در استانبول.


كورس دو كشتی ماهیگیری بادبانی سنتی در بندر كانكال در فرانسه.
سه شنبه 26/5/1389 - 12:18
بیماری ها
محققان علوم پزشكی اعلام كردند: داروی استامینوفن احتمال بروز خس خس تنفسی و آلرژی را در كودكان افزایش می دهد.

بر اساس مطالعه محققان كه نتایج آن به تازگی منتشر شد در واقع استامینوفن با چهار مورد از هر ده مورد خس خس و آسم شدید در كودكان و نوجوانان مرتبط است و نباید سرخود و بیش از حد به كودكان خورانده شود.

استامینوفن دارویی است رایج كه بدون نسخه پزشك قابل تهیه است . این دارو مسكنی غیرمخدر است كه در موارد دردهای خفیف تا متوسط نظیر سردرد ، دندان درد ، درد خفیف استئوآرتریت یا آرتروز و دردهای ناشی از جراحی های كوچك استفاده می شود .

استامینوفن همچنین تب را كاهش می دهد. این دارو ممكن است در بسیاری دیگر از داروها با اسامی تجاری متفاوت وجودداشته باشد.به استامینوفن پاراستامول نیز گفته می شود. اشكال خوراكی استامینوفن را می توان با مقدار اندكی از مواد غذایی نظیر ماست یا مربا مخلوط كرد. در مورد پودرهای خوراكی همانند آنچه در كپسول های SprinkleFeveral وجودداردكپسول باز شده و محتویاتش در یك قاشق چایخوری آب یا مقدار اندكی ماده غذایی نرم مخلوط می شود.

عوارض مهم استامینوفن
زردی پوست یا چشم ها ، اسهال ، بی اشتهایی ، تهوع یا استفراغ ، معده درد ، درد تورم یا حساسیت در بالا ی شكم ، مدفوع سیاه و قیری شكل ، ادرار خونی یا كدر كاهش ناگهانی ادرار ، كبود شدگی یا خونریزی غیرعادی ، بثوارت جلدی زخم های دهانی ، یا تب یا گلودردی كه پیش از درمان وجود نداشته و ناشی از بیماری ای كه به خاطرش تحت درمان قرارگرفته اید نباشد.

كسانی كه به هرنوع غذا ، نگاهدارنده ، رنگ های خوراكی یا داروها نیز حساسیت دارند باید در مصرف استامینوفن احتیاط كنند. باید از
مصرف داروهای دیگر به ویژه داروهای ضدالتهابی غیراستروییدی NSAIDs نظیر ایبوپروفن ، آسپیرین یا ضدانعقادها رقیق كننده های خون مثل وارفارین همراه با استامینوفن خودداری یا با پزشك مشورت كرد .

هنگام مصرف استامینوفن توصیه می شود: برچسب روی دارو را بخوانید و از دستوراتش پیروی كنید. برچسب روی سایر داروهای بدون نیاز به نسخه را بخوانید تا مطمئن شوید كه درآنهااستامینوفن یا دارویی كه با استامینوفن تداخل كند وجود نداشته باشد.

اگر استامینوفن را به سبب درد ، تب یا گلو درد مصرف می كنید در هر یك از شرایط زیر با پزشكتان مشورت كنید: درد بیش از ده روز و در كودكان بیش از پنج روز طول بكشد یا این كه علا مت جدیدی به آن اضافه شود. تب بیش از سه روز طول بكشد بدتر شود یا علا مت جدیدی اضافه شود. گلودرد دردناكتر شود بیش از دو روز طول بكشد یا تهوع ، استفراغ ، بثورات جلدی یا سردرد رخ دهد.

فقط به مقدار توصیه شده توسط پزشكتان استامینوفن مصرف كنید. استامینوفن را دور از دسترس كودكان دور از حرارت نور مستقیم و حرارت مرطوب نگاه دارید ( در چنین شرایطی استامینوفن فاسد می شود)
سه شنبه 26/5/1389 - 9:20
دانستنی های علمی
_ خدایا گشته ام از زندگی سیر / که نرخ کادوی زن شد نفس گیر!

_ چرا در روز زن پول و زر و سیم / ولی روز پدر جوراب و عرق گیر؟!




_ بار اول که نگاهم کردی فکر کردم عاشقی، بار دوم فکر کردم دیوانه ای، بار سوم فکر کردم دوستم داری، اما بعدها فهمیدم آدم ندیده ای




_ مرد عاشق تا وقتی که ازدواج نکرده ناتمام است، وقتی که ازدواج کرد کارش تمام است




_ گفت : مردی به همسرش روزی!!! من بمیرم چگونه خواهی زیست؟ / گفت : از چند و چون آن بگذر تو بمیری برای من کافیست




_ نصیحت یکی به پسرش : هیچ وقت زن نگیر و به پسرت هم بگو زن نگیره!!!!!!!




_ اولین جلسه ی کلاس بود، استاد اسامی بچه ها را یکی یکی میخواند، رسید به اسم " بارانه " . شخص مورد نظر را پیدا کردو پرسید: واسه چی بارانه؟ دختر جواب داد : واسه اینکه روز تولدم بارون میومده! برادر اهل دلی از ته کلاس گفت : خوبه اون روز آفتابی نبوده!!!




_ جون خودت یکبار گردنتو ت بده ............. دلم واسه صدای زنگولت تنگ شده عزیزم!




_ دستت رو بزار رو سرت! چیزی حس نمیکنی؟ تعجب نکن، بعضی از بزها شاخ ندارند




_ با گوشیت چیکار کردی؟ آخه هر چی زنگ میزنم میگه : مشترک مورد نظر لوسه به تو نمیده بوسه




_ ما را نکشان به سوی لبهای خودت / برگرد برو بخواب در جای خودت / میخوایی اگر ببوسمت حرفی نیست / اما همه ی عواقبش پای خودت




_ از یکی میپرسن ساعت چنده؟ طرف هم که ساعت بلد نبوده میگه : بدو بدو دیرت شد!!




_ سلام ... بیداری؟ .... ببین دانشمندان دارن تحیقیق میکنن که یک انسان تا چند وقت میتونه بدون مغز زندگی کنه! یه لطفی کن زنگ بزن سنتو بهشون بگو




_ به یکی میگن چرا خودکشی کردی؟ میگه حوصله ی نفس کشیدن نداشتم
سه شنبه 26/5/1389 - 9:12
بیماری ها

تاثیر تابش میدانهای الکترومغناطیسی و امواج موبایل و سایتهای BTS بر سلامتی انسان موضوعی است که پاسخ قطعی به آن داده نشده است. خبرگزاری مهر به بررسی تاثیر این امواج بر یادگیری و حافظه، سیستم ایمنی و طول عمر انسان، چشم، گوش و عملکرد مغز پرداخته است.

به گزارش خبرنگار مهر، بدن انسان به بسیاری از محرکها به عنوان بخشی از زندگی پاسخ می دهد و اگر این تغییرات خارج از محدوده مکانیزم جبران بدن باشد اثر بیولوژیکی آن می تواند منجر به خطر سلامتی (روانی، جسمانی و اجتماعی) شود.
مهمترین نتایج تحقیقات علمی نشان می دهد میزان تشعشعات میدانهای فرکانس رادیویی تاثیری بر آغاز و یا رشد تومورهای سرطانی ندارد و مطالعات تجربی برروی سلولها و حیوانات نیز نشان می دهد که استفاده از موبایل تاثیر مخربی بر قلب، خون و سیستم ایمنی بدن نداشته است.

گفته می شود محدوده مربوط به امواج ناشی از تلفن همراه و سایتهای BTS در فرکانس های 3 کیلوهرتز تا 3000 گیگاهرتز در زمره امواج فرکانس رادیویی قرار می گیرند که این امواج غیریونیزه کننده است و اثر تخریبی روی بافتهای زنده نداشته و فقط منجر به افزایش دمای ناحیه ای از بدن می شوند که در معرض تابش قرار گرفته است.


تحقیقات علمی نشان می دهد که انرژی جذب شده در بدن ناشی از تابش سایتهای موبایل با دور شدن شخص تا فاصله 100 متری افزایش و سپس شروع به کاهش می کند و از طرف دیگر با افزایش فاصله انسان از سایت به دلیل افزایش توان گوشی برای جلوگیری از کاهش کیفیت گیرندگی، توان ناشی از گوشی باید افزایش یابد.


اثرات مستقیم و غیرمستقیم تشعشعات رادیویی بر بدن انسان


اثرات شناخته شده تشعشعات رادیویی بر بدن انسان شامل سه اثر مستقیم و غیر مستقیم بر انسان و اثرات بر روی اشیاء موجود در محیط است که می توان به اثرات حرارتی، غیر حرارتی و شوک و سوختگی به عنوان اثر مستقیم تشعشات رادیویی اشاره کرد.


طبق تحقیقات به عمل آمده اثرات حرارتی اصلی ترین اثر ملموس فرکانس های بالاتر از 100 کیلوهرتز روی بدن انسان است که ناشی از انتقال انرژی الکترومغناطیسی به بدن است. به عبارتی اثر حرارتی ناشی از گرم شدن بدن انسان در اثر جذب انرژی امواج رادیویی خواهد بود.


اما در اثرات غیرحرارتی میدان به طور مستقیم بافتهای بیولوژیک بدن را تحت تاثیر قرار می دهد بدون آنکه گرمای قابل توجهی ایجاد کند. در بحث شوک و سوختگی نیز ممکن است تاثیرات ناشی از تماس با اشیاء هادی مانند قطعات فلزی واقع شده در میدانهای الکترومغناطیسی باشد به همین دلیل توصیه می شود که در میدانهای الکترومغناطیسی و در فرکانس های تا 100 کیلوهرتز از تماس با اشیاء هادی و قطعات فلزی نظیر حصارهای فلزی، دیش ها، آنتنها و تجهیزاتی مانند خودرو جلوگیری شود.


در مورد اثرات غیر مستقیم بر انسان نیز باید گفت که این نوع اثرات معمولا بر قطعات و یا تجهیزات کاشتنی مانند دستگاههای تنظیم کننده ضربان قلب، پمپ های انسولین و دیگر سخت افزارهایی که در بدن انسان به کار گرفته می شوند تاثیر می گذارند.


از جمله اثرات تشعشعات برروی اشیا موجود در محیط نیز می توان به سوخت بخارهای قابل اشتعال و تجهیزات انفجاری الکترونیکی اشاره کرد که این خطرات می تواند متوجه افرادی باشد که در کنار مواد قابل اشتعال و یا انفجاری کار می کنند.


در همین حال تداخل الکترومغناطیسی در سیستم های ناوبری هواپیما و تداخل با این چنین تجهیزاتی نیز از دیگر اثرات ناشی از تشعشعات بر روی اشیا موجود در محیط است.


تاثیر بر روی غشاهای سلولی انسان

سید حسن سید موسوی مدیرکل دفتر تحقیقات و مطالعات راهبردی شرکت ارتباطات سیار در گفتگو با خبرنگار مهر نتایج تحقیقات درباره اثر امواج فرکانس رادیویی تلفن همراه بر روی قسمت های مختلف بدن را تشریح کرد و گفت: بعضی از اثرات امواج فرکانس رادیویی بر پروتئین های غشاء و حرکت یونها در میان غشاها هنگامی در سلول ظاهر می شود که شدت این امواج باعث تولید حرارت قابل توجهی شود بطوریکه درجه حرارت بدن بیش از حد نرمال (37درجه سانتیگراد) شود.


وی اضافه کرد: برخی شواهد نشان می دهد که تشعشعات فرکانس رادیویی در سطوحی که توسط تلفن همراه تولید می شود روی کانالهای یونی و پروتئین های غشاء نورونها در مغز تحت شرایط نرمال نیز اثر می گذارد. این تاثیرات ممکن است باعث تغییرات ظریفی در عملکرد سلول شود اما میزان اهمیت این تاثیرات در سلامت انسان هنوز مبهم است.


تاثیر بر روی رفتارهای شنیداری انسان


به گفته مدیرکل دفتر تحقیقات و مطالعات راهبردی شرکت ارتباطات سیار فرکانس رادیویی با شدت بالا ممکن است واکنش های رفتاری را در پی داشته باشد چرا که در این حالت درجه حرارت بطور موقت افزایش می یابد و در حین افزایش دما معین می شود که لرزش صوتی ناشی از فرکانس رادیویی شنیده می شود یا خیر.


وی ادامه داد: برای ایجاد لرزشهای صوتی قابل شنیدن به نرخ بالای موقت گرمایش در بافتهای سر نیاز است که خیلی بالاتر از مقدار تولید شده مربوط به تلفن همراه است بنابراین در این زمینه، تلفن همراه اثر چندانی در سلامت ندارد.


تاثیر بر یادگیری و حافظه


سید موسوی معتقد است که استفاده از تلفن همراه ممکن است اثرات زیان آوری روی عملکردهای ادراکی انسان مانند حافظه و تمرکز ایجاد کند اما با این وجود مطالعاتی که تشعشعات امواج فرکانس رادیویی با سطح پایین یعنی محدوده فرکانس موبایل 800 مگاهرتز تا 2 گیگاهرتز را بر روی حیوانات بررسی کرده اند، تاثیری در عملکردهای ادراکی گزارش نکرده اند.


تاثیر بر روی ملانونین


این مقام مسئول با بیان اینکه مطالعات هیچ تاثیری را از تشعشع فرکانس رادیویی برروی ترشح ملانونین گزارش نکرده اند به مهر گفت: با توجه به محل قرارگیری هیپوتالاموس و غده صنوبری در قسمتهای عمیق تر سر انسان نسبت به حیوانات مورد آزمایش، در صورت تغییر در ترشح ملانونین این تغییر در انسانها نسبت به حیوانات بسیار کمتر خواهد بود.


آسیب DNA ، جهش و یا انحراف کروموزومی؟


این کارشناس با تاکید بر اینکه در درجه حرارت نرمال، میدانهای فرکانس رادیویی روی سلولهای جسمی و بنیادی اثری نمی گذارند اضافه کرد: مطالعات روی باکتریها، سلولهای حیوانی و کشت شده تحت تشعشع در محیط مصنوعی شواهد مشخصی را روی آسیب DNA حتی در شدتهای بالا نشان نداده اند.


وی افزود: فقط با تحت تشعشع قرار دادن موشها در محیط طبیعی با فرکانس های رادیویی پالسی اختلالاتی در DNA سلولهای مغز دیده شده است.


تاثیر بر سیستم ایمنی و طول عمر انسان


سید موسوی با بیان اینکه سیستم ایمنی در مقابل میکروارگانیزمها، ویروسها و بعضی از سلولهای سرطانی از بدن محافظت می کند خاطرنشان کرد: هرگونه تغییر در فرکانس رادیویی روی سیستم ایمنی اثرات مهمی روی سلامتی می گذارد.


وی گفت: گزارشات حاکی از آن است که فرکانس 10 گیگاهرتز و در سطوح خیلی پایین سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند اما در کل مطالعات، هیچ تاثیری در رابطه با تشعشع فرکانس رادیویی روی طول عمر نشان نمی دهند.


تاثیرات در پیشرفت و جابجایی تومور


به گفته مدیرکل دفتر تحقیقات و مطالعات راهبردی شرکت ارتباطات سیار یافته های علمی اثر امواج فرکانس رادیویی در سطوح ارتباطات همراه (حداکثر 45/2 گیگاهرتز) را در ایجاد و دوره نهفتگی و پیشرفت تومورها تایید نکرده اند که این نشان می دهد که تشعشع فرکانس رادیویی باعث پیدایش تومور نمی شود.


وی به مهر گفت: اگرچه میدانهای فرکانسی رادیویی مربوط به تلفن همراه ممکن است باعث افزایش جزئی در فعالیت آنزیمهای کلیدی (کینازهای پروتینی) شود اما بنا به یافته های علمی بسیار بعید به نظر می رسد که این تغییرات در رشد تومور تاثیر داشته باشند. حتی جدیدترین یافته های حفاظت در برابر اشعه فدرال آلمان نیز خطر پیشرفت سرطان در اثر امواج تلفن همراه را تایید نکرده است.


تاثیرات بر روی چشم انسان


سید موسوی در مورد یافته های علمی چشم انسان نیز با بیان اینکه تشعشعات سطح بالا به مدت حداقل یک ساعت باعث تشکیل آب مروارید می شود گفت: فرکانس مربوط به این تشعشعات بین یک تا 10 گیگاهرتز است در این محدوده انرژی بالایی به میزان 100 SAR توسط بدن انسان جذب می شود که در این وضعیت درجه حرارت داخل چشم بسیار بالا و در حدود 43 درجه سانتیگراد است.


وی افزود: البته شدت فرکانس رادیویی مورد استفاده در این تحقیق بالاتر از محدوده فراکنسی مورد استفاده در تلفن همراه است و به همین ترتیب تاثیر تخریبی گوشی موبایل بر سلامتی چشم انسان منتفی است.


اثرات بر روی گوش انسان


مدیرکل دفتر تحقیقات و مطالعات راهبردی شرکت ارتباطات سیار با تاکید بر اینکه آزمایشات نشان می دهد که گوش انسان به فرکانس های محدوده 200 مگاهرتز تا 3 گیگاهرتز پاسخ می دهد به مهر گفت: انرژی فرکانس رادیویی باعث انبساط بافتهای مغز می شود که ناشی از تغییرات حرارت کوچک اما سریع بافتها است. این امر باعث ایجاد امواج فشاری می شود که از طریق جمجمه به گوش درونی فرستاده می شود جایی که گیرنده های حساس صوتی در آنجا قرار دارند. اما افزابش دمایی که باعث ایجاد امواج فشاری می شود کمتر از 10 به توان منفی 5 درجه سانتیگراد است.


تاثیرات روی دستگاه قلبی عروقی انسان


سید موسوی معتقد است که با استفاده عادی از تلفن همراه، وقتی تلفن در کنار گوش قرار داده شود، تاثیر مستقیم آن روی قلب انسان خیلی بعید به نظر می رسد اما تاثیر روی گیرنده های وابسته به شریان بدن محتمل است و محققان نتیجه گرفته اند که تاثیرات روی فشار خون به دلیل انقباض زیاد عروق و یا شاید بخاطر افزایش در فعالیت سمپاتیک در ساقه مغز باشد که این زمینه نیاز به مطالعات بیشتری دارد.


وی تصریح کرد: اثرات ناشی از سطوح بالای فرکانسی نیز مربوط به تاثیرات حرارتی روی قلب و عروق است.


تاثیرات روی عملکرد مغز انسان


این مقام مسئول با تاکید بر اینکه یافته های علمی نشان می دهد که تلفن همراه در کوتاه مدت بر عملکرد مغز اثری ندارد، اضافه کرد: گزارشات اخیر در ارتباط با بی خطر بودن تلفن های همراه در طولانی مدت نشان می دهد که استفاده از موبایل باعث افت حافظه، تغییرات در حواس و نوسان فشار خون می شود. همچنین فقط نواحی از مغز که به گوش نزدیکترند تحت تشعشع قرار می گیرد.


تاثیر روی سیستم های عصبی


سید موسوی با اشاره به تحقیقات با سیستمهای برخوردار از مدلهای گوناگون عصبی گفت: تغییرات در تحریک پذیری نورونی عملکرد سیستم عصبی و رفتارهای اکتسابی فقط در اثر تشعشعالت بالا که منجر به جذب انرژی فراوانی در بدن شده و حرارت قابل توجهی را سبب می شود اتفاق می افتد.


تاثیر بر موج نگاریهای مغزی در حیوانات


مدیرکل دفتر تحقیقات و مطالعات راهبردی شرکت ارتباطات سیار خاطرنشان کرد: طبق آزمایشهای انجام شده بر روی گربه ها و خرگوشها، در فرکانسهای رادیویی یک تا 10 مگاهرتز تغییراتی در موج نگاریهای مغزی (EEG) و پارامترهای رفتاری گزارش شده است.


وی گفت: همچنین با افزایش زمان تشعشع مجددا تغییراتی در طیف موج نگاری دیده شده است. گزارشاتی نیز تاثیر این امواج را بر روی موج نگاری مغزی موشها و خرگوشهایی که در محدوده فرکانسی بالاتر از تشعشعات گوشی همراه قرار داشتند، بیان می کند.

سه شنبه 26/5/1389 - 9:6
آلبوم تصاویر


 

 


 

 
سه شنبه 26/5/1389 - 8:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته