• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1426
تعداد نظرات : 457
زمان آخرین مطلب : 4934روز قبل
آموزش و تحقيقات

یه ترفند توپ تقدیم به دوستان

 قسمتی از ویندوز است که مسئولیت نگهداری فایلهای حذف شده از سیستم بصورت محلی را عهده دار است و دارای یک پنجره جهت تغییر و کنترل تنظیمات و نحوه عملکرد است که در اینجا به آن اشاره میشود:

هنگامیکه قصد حذف کردن یک فایل و یا پوشه را دارید یک جعبه محاوره ای جهت تایید حذف ظاهر میشود که شما میتوانید با طی مراحل زیر از ظاهر شدن این پیغام جلوگیری کنید:

1 - بر روی Bin Recycle کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید
2- در پایین برگه Global گزینه Display Delete Confirmation Dialog وجود دارد که بصورت پیشفرض در حالت انتخاب قرار دارد و باید آن را از حالت انتخاب خارج کنید.

Recycle Bin بطور پیشفرض یک تنظیم یکسان برای کلیه درایوها اعمال میکند که شامل درصد استفاده حجم یک درایو برای اطلاعات حذف شده میباشد. شما میتوانید با انتخاب گزینه Configure Drives independently تنظیمات هر درایو را به دلخواه تغییر دهید. بعنوان مثال شاید محتویات یکی از درایوهای شما فقط شامل چرک نویسها و فایلهای موقتی و یا اطلاعاتی باشد که اهمیتی ندارند و نیازی نیست بعد از حذف به Recycle Bin منتقل شوند تا حجم درایو را اشغال کنند. در این صورت به برگه درایو مورد نظر رفته و گزینه Do Not Move Files to Recycle Bin را فعال کنید. همچنین این امکان وجود دارد حجم مورد استفاده Recycle Bin را تغییر دهید.
 ..................................

منتظر نظرات گرم شما هستم

يکشنبه 12/8/1387 - 23:2
آموزش و تحقيقات
هنگامی که چند کاربر ازیک کامپیوتر به طور اشتراکی استفاده می کنند ، بیرون رفتن و وارد شدن به آن کامپیوتر به منظور تعویض کاربران می تواند حوصله ی آدم را سر ببرد. 

«تعویضِ سریع کاربر1» ، یکی از ویژگی های ویندوز ایکس پی (چه خانگی و چه حرفه ای آن ) است ،که هر وقت کامپیوتر موردنظر به دامنه ای مرتبط نباشد ، این امر را ممکن می سازد که کاربران بتوانند بدون بیرون رفتن از کامپیوترشان، به سرعت جای خود را به کاربر دیگری بدهند . در واقع کاربرانِ متعدد می توانند یک کامپیوتر را به اشتراک خود درآورده و به طور همزمان از آن استفاده کنند ، و بدون خارج شدن از برنامه هایی که مشغول کار روی آن هستند ، از کامپیوتر بیرون رفته و مجدداً برگردند. 

مراحل زیر به شما نشان می دهند که چطور می توانید این وجه از ویندوز ایکس پی را از طریق User Accounts در پانل کنترل به کار بیندازید (توجه داشته باشید که وقتی تعویض سریع کاربر به کار افتاده باشد ، قابلیت SerialKeys از کار می افتد) : 

1) از منوی Start گزینه ی Settings را انتخاب کرده، و به دنبال آن Control Panel را بیرون بکشید. 

2) در پانلِ کنترل ( به شرطی که در ترتیبِ کلاسیک باشید) ، گزینه ی User Accounts را انتخاب کنید . 

3) در باجه ی User Accounts ، گزینه ی 

Change the way users log on and off را انگشت بزنید! 

4) در باجه ی Select logon and logoff options یکی از دو گزینه ی زیر را انتخاب کنید : 

l برای آن که برنامه های یک کاربر هم چنان در حال اجرا باشند، هنگامی که یک کاربر دیگر وارد کامپیوتر می شود، مربع گزینه ی Use Fast User Switching را علامت بزنید . اگر این گزینه را انتخاب کنید ، هنگامی که کاربر دیگری وارد کامپیوتر می شود، برنامه ها کارشان را تعطیل نمی کنند. 

ll اما اگر می خواهید به محض بیرون رفتنِ کاربران، برنامه ها دست از کار بکشند، علامت مربعِ Use Fast User Switching را بردارید. به این ترتیب هروقت که کاربری موقتاً از کامپیوتر بیرون برود ، برنامه های در دست اجرای وی نیز کار خود را تعطیل می کنند، و در نتیجه کامپیوتر برای نفر بعدی که وارد می شود، وظایف خود را سریع تر انجام می دهد. 

در این مورد بدنیست به نکات زیر نیز توجه داشته باشید : 

فقط کاربرانی که امتیاز سرپرستی کامپیوتر را داشته باشند می توانند این ویژگی را به کار انداخته یا از کار بیندازند . 

هنگامی که چندین کاربر وارد کامپیوتر شده باشند ، نمی توان ویژگی تعویضِ سریعِ کاربران را از کار انداخت. 

هنگامی که تعویضِ سریع کاربران به کار نیفتاده باشد ، برنامه ها به محض خارج شدنِ شما از کامپیوتر، کارِ خود را تعطیل می کنند ، و به همین خاطر، کامپیوتر از سرعت بیشتری برای شخصِ بعدی برخوردار می گردد.

شنبه 11/8/1387 - 23:5
آموزش و تحقيقات

ما همواره با افرادی در زندگی مواجه می باشیم کـه درک کردن و مصاحبت با آنها تا حدودی دشوار است. ایـنـگـونـه افراد که از دید ما ممکن است غیر عادی بـه نظر آیـنـد، درهمه جا وجود دارند و ما مجبوریم که به نوعی با آنها کنار بیاییم.
● در زیر به برخی از خصوصیات این افراد اشاره میکنیم: 
۱) آدم فضول: به زندگی همه سرک میکشد - مانند یک نـگهـبـان سمج در امور دیگران مداخله می کند - شایـعـه پراکنی میکند.
۲) همیشه مخالفت کننده: سـلـطه جـو - پرخاشگر - قلدر - با همه چـیـز در ضـدیـت میباشد.
۳) مردد: عـدم صـراحـت - تـصـمـیـم گـیری را به تعویق می اندازد - مـسـایـل را نـادیـده میگیرد.
۴) همیشه شاکی: مدام شکوه و گلایه کرده اما هیچ کار مثبتی انجام نمیدهد.
۵) بدبین: منفی باف - منتقد - همیشه میگوید:این کار عملی نیست.
۶) تـنبل: تـرسو است و از ریسک کردن واهمه دارد - بـی روح وخسته کننده اسـت - در برابر تغییر و تحول مقاومت می کند.
۷) عقل کل: مصمم و رقابت جو - تحمیل کننده و از خود راضی - دیگران را احمق فرض میکند.
۸) تظاهر به خوبی: نـیـاز مـبرمی به توجه و مورد پذیرش قرار گرفـتـن از سوی دیگران دارد - در تنهایی فرد کاملا متفاوتی است - مقابل دیگران تظاهر به نجابت میکند.
۹) فضایی: در دنیای خودش زندگی می کند - به مـحرک هـای مـعمولی واکنش نشان نمیدهد -متفاوت با دیگران - نا امید کننده.
۱۰) انفجاری: غیر قابل پیشبینی - فریاد میکشد و دیگران را مرعوب کرده و ایجاد تنش میکند - بی احساس - عصبی و بدون کنترل.
۱۱) سوء استفاده گر: دیگران را برای رسیدن به اهدافش فریب میدهد - از مسئولیت طفره میرود - با القاء احساس گناه، دیگران را متقاعد میسازد.
۱۲) زیاد گریه کن: تـمایـل بـه گـریه و اخم - با بدخلقی، دمدمی مزاجی و بـر انگیختن احساس ترحم دیگران را کنترل می کند - یا با سکـوت طـولانی مـدت بـه مـقـصـود خـود میرسد - بی مسئولیت و زودرنج میباشد - مانند کودکان رفتار میکند. 
۱۳) قربانی شده: منفی ترین نگرش را به زندگی دارد - تمایل به دامن زدن به زیانها، بلاها و مشکلاتش دارد - احساسات منفی بسیار را به دوش میکشد. 
۱۴) طعنه زن: هـمیشه دیگران را تمـسخر کـرده و با سـخـنان نـیـشدار و طـعـنـه آمـیـز دیگران را تحقیر میکند. 
● اکنون برای مقابله با افراد مذکور از راهکارهای ذیل بهره ببرید: 
▪ روشهای برخورد با افراد مخل اعصاب
۱) اعتماد بنفس خود را از دست ندهید. 
۲) به خاطر داشته باشید که واکنش شدید تنها کارها را بغرنج تر و وخیم تر میکند. 
۳) انتظارات واقع بینانه داشته باشید. کاری از فرد نخواهید که قادر به انجامش نباشد. 
۴) از تـغییر دادن فرد خودداری ورزید. بپذیرید که قادر به تغییر دادن وی نمی بـاشـیـد امـا می توانید واکنش خود را نسبت به رفتار وی تغییر دهید. 
۵) اجـازه نـدهیـد شـما را بـازی دهـد. مـمـکن است با بـرانـگیـخـتـن احـساس گـنـاه و یا مسئولیت از شما سوء استفاده کند. از بازیهای احساسی وی بر حذر باشید. 
۶) خود را برده او نکنید. با خود صادق باشید و بیاموزید که چگونه " نه" بگویید. 
۷) روحـیـه و رویـه منـاسب خـود را حـفظ کنید. حفظ آبرو و اعـتـبار از دشـوارتـریـن کـارهـا می باشد. اجازه ندهید خشم، نفرت و تلخکامی ریشه بدوانند.
۸) بی درنگ با فرد مقابله کنید. با به تعویق انداختن مقابله با فرد، تنها مسئله را وخیم تر میگردانید. 
۹) رحم و شفقت جوانمردانه ای را از خود نشان دهید.
● اما برای مقابله با دیگران باید به نکات زیر نیز توجه کافی مبذول دارید: 
۱) مقابله شما در خلوت و خصوصی باشد نه در انظار عمومی. 
۲) به محض برخورد نامناسب با فرد مقابله کنید. مقابله را به تاخیر نیندازید. 
۳) تنها در مورد یک موضوع در آن واحد بحث و گفتگو کنید. 
۴) هنگامی که نظر خود را بیان کردید دیگر آن را مرتبا تکرار نکنید.
۵) تنها به رفتار فرد اشاره کنید نه خود فرد. 
۶) از طعنه زدن بپرهیزید. 
۷) از بکارگیری واژه های"همیشه" و "هیچ وقت" بپرهیزید. 
۸) انتقاد خود را در قالب پیشنهاد و یا پرسش مطرح سازید. 
۹) از آنکه با فرد مقابله کرده اید پوزش نخواهید. 
۱۰) تعریف و تمجید را فراموش نکنید.

............................

دقت در انتخاب بهترین مطالب نشانه احترام به مخاطب هست

منتظر نظرات شما هستم
 

شنبه 11/8/1387 - 23:4
آموزش و تحقيقات

وقتی Win Explorer را باز می‌كنید امكان دارد نوار وضعیت نمایش داده نشود، حتی اگر شما در منوی View آن را تیك زده باشید. برای اینكه ویندوز تنظیمات را به خاطر داشته باشد، ابتدا تمام پنجره‌های باز را ببندید و سپس یك پنجره‌ی جدید باز كنید، اندازه‌ی دلخواه‌تان را تنظیم كنید و گزینه‌ی Status Bar را از منوی View تیك بزنید. حالا برای خروج كلید Shift را پایین نگه داشته و آیكن × در گوشه‌ی بالای سمت راست را بزنید. می‌توانید در IE هم از این عمل استفاده كنید.

.........................

 دقت در انتخاب بهترین مطالب نشانه احترام به مخاطب هست

منتظر نظرات شما هستم 

شنبه 11/8/1387 - 23:4
آموزش و تحقيقات

 فهرستی برای "بله" گفتن
برای اینکه بتوانید حد و مرزهای خاص و اولویتهای مخصوص خودتان را به وجود بیاورید، فهرستی از مواردی که قطعا در مقابل آن "بله" میگویید تهیه کنید. این فهرست برای این است که در زندگی خود اولویتهای جدیدی به وجود آورده و زمان خود را به شکلی که میل دارید بگذرانید. اولین مورد این فهرست باید رسیدگی و مراقبت از خودتان باشد و در مقابل هر چیز دیگری که در فهرست نباشد باید "نه" بگویید.
باید لیست اولویتها را طوری تنظیم کنید که بتوانید وقت و انرژی خود را برای مواردی صرف کنید که خوشحالتان میکند و تصمیمات خود را بر مبنای آنچه خودتان میخواهید اتخاذ کنید نه آنچه دیگران میخواهند.اگر برای مراقبت از خودتان محدوده ای را تعریف و اجرا نکنید، سلامت و سعادت خود را به خطر انداخته اید. اگر از خود غافل شوید، نمیتوانید به خانواده و دوستان خود کمک کنید.
● از خود بپرسید:
۱)در حال حاضر در زندگیتان چه چیزی بیش از همه به توجه شما نیاز دارد؟ پاسخ این پرسش را باید در محدوده زمانی سه ماه آینده جستجو کنید نه یک سال آینده.مواردی که به توجه شما نیاز دارند: زندگی مشترک، مسائل مالی، دارو و درمان، تعمیر منزل،امور خانه، مدرسه فرزندان، کار یا سلامت جسمی و روحی خودتان؟ شاید برای جور کردن زمانی برای خودتان به کمکی مانند پرستار بچه نیاز دارید تا بتوانید در هفته زمانی را به خود اختصاص دهید. در حال حاضر بیشترین فشار در کدام بخش زندگی شما وارد میشود؟
۲) هنگامی که فهرست بالا را تهیه کردید، ۵ مورد اول آن را به صورت فهرستی جدید یادداشت کنید.
۳) آیا این فهرست جدید نیاز به تنظیم مجدد دارد؟ کارشناسان توصیه میکنند که امور مربوط به خودتان باید در رتبه اول قرار بگیرد. این کار چندان ساده نیست اما از خود بپرسید که اگر نیرویی برایم نمانده باشد چگونه میتوانم از دیگران مراقبت کنم؟ به خاطر داشته باشید که قرار است کاری برای خودتان انجام دهید، پس فهرست را بازنویسی کنید. این فهرست، شامل مواردی است که در مقابلشان باید "بله" بگویید.
● یادآوری روزانه:
هنگامی که فهرست خود را کامل کردید، از آن چند کپی گرفته و آنها را در جاهایی قرار دهید که در طول روز مدام جلوی دید شما باشد. روی آینه دستشویی، داشبورد اتوموبیل، صفحه نمایش کامپیوتر و... این فهرست کوچک و کوتاه است، پس جای زیادی اشغال نمیکند و همه جا قابل نصب است.
● نه" گفتن را بیاموزیم
هنگامی که از یافتن خود صحبت میکنیم، منظور ما این نیست که ببینیم چه چیزی به زندگی خود اضافه کرده ایم، بلکه باید ببینیم چه چیزهایی را از زندگی خود کنار گذاشته و از آن حذف کرده ایم. هنگامی که فهرست "بله" گفتن یا به عبارتی اولویتهای اصلی خود را تهیه کردید، شناسایی جنبه ها و مواردی که باید از زندگی خود حذف کنید آسانتر خواهد بود. هرچند تصور اینکه "نه" بگویید همچنان برایتان مشکل است، اما به یاد داشته باشید که با هر مرتبه "بله" گفتن به کسی یا چیزی غیر از اولویتهایتان، به خودتان و آنچه برایتان اهمیت دارد "نه" گفته اید.
اگر نه گفتن مشکل است، با همسر یا خانواده خود در اینباره صحبت کنید تا در این راه از شما حمایت کنند. به گفته کارشناسان، بهترین بهانه برای نه گفتن میتواند امور شخصی و مراقبت از خود باشد. هنگام رد یک تقاضا بیش از حد توضیح ندهید و تصور نکنید باید پاسخ خود را توجیه کنید. صادقانه و با خوشرویی پاسخ دهید، پاسخ منفی لزوما به معنای بدخلقی و گرفتن حالت تهاجمی نیست. برای مثال میتوانید بگویید : متاسفم اما انجام دادن این کار واقعا برایم امکان ندارد. یا در مقابل دعوتی که برایتان جالب نیست بگویید : نمیتوانم دعوتت را قبول کنم اما از اینکه به فکرم بودی واقعا ممنونم. هرچه بیشتر نه گفتن را تمرین کنید، برایتان ساده تر خواهد شد و بهتر است این کار را از همین حالا شروع کنید.
۱) به مدت یک هفته، کاملا مراقب باشید تا ببینید چند مرتبه به موردی که در فهرستتان نبوده پاسخ مثبت داده اید و این موارد را یادداشت کنید.
۲) در پایان هفته این دفعات را بشمارید...غافلگیر شدید؟ آگاهی از اینکه تا چه حد میتوانیم خود را فراموش کرده و به دیگران بپردازیم، خود گام مهمی در جهت تصمیم گیری و حفظ اولویتهاست.
۳) اکنون فهرستی از ۵ چیزی که میل دارید در پاسخشان "نه" بگویید تهیه کنید. این کار را با یافتن پاسخ برای این سوالات آغاز کنید:
▪ اگر بتوانید به کسی یا چیزی نه بگویید و بدانید که این پاسخ منفی هیچ احساس بد یا پیامد ناگواری درپی نخواهد داشت، این اشخاص یا امور چه هستند؟
▪ آیا پروژه ای هست که میخواهید از آن صرف نظر کنید؟
▪ رابطه ای که قصد پایان دادنش را دارید؟
▪ قراری دارید که میخواهید آنرا به هم بزنید؟
● مانع بزرگی به نام احساس گناه
آیا احساس گناه مانعی برای نه گفتن است؟ باید غلبه بر احساس گناه و موانع دیگری که برای ایجاد محدودیتهایی مثبت، بر سر راه شما قرار دارند را بیاموزید. برای تغییر شیوه زندگی، خودتان را برای اتخاذ تصمیماتی سخت آماده کنید. احساس گناه یکی از رایجترین موانع بر سر راه مراقبت از "خود" است. شما بدون شک با قرار دادن خود در اولویت احساس گناه خواهید کرد. برای غلبه بر این حس، از قبل آماده باشید و بدانید که احساس گناه به این معناست که مسیر صحیحی درپیش گرفته اید.
● غلبه بر مقاومت
به اطرافیان خود بگویید که اولویتهایتان تغییر کرده و اکنون شما باید به فکر نیازهای خود باشید. اگر متوجه احساس مقاومتی در وجود خود شدید که نمیگذارد بر خود متمرکز شوید، باز به خود یادآوری کنید که اگر خود را در اولویت اول قرار دهید، میتوانید بدون احساس خشم و رنجش، به یاری دیگران هم بپردازید.
● داشتن حامی
هنگامی که اولویت قرار دادن خود را آغاز میکنید، احتمالا دچار احساس ناراحتی خواهید کرد و تصور میکنید شخصی خودخواه و لاقید شده اید. اگر از همان ابتدای کار با یک یا چند دوست صمیمی و حتی همسر خود، به عملی کردن این تحول بپردازید، میتوانید به کمک یکدیگر آمده و با این حس بسازید و حامی و پشتیبان یکدیگر باشید

.....................

امیدوارم استفاده کرده باشید

دقت در انتخاب بهترین مطالب نشانه احترام به مخاطب هست

منتظر نظرات شما هستم
.

شنبه 11/8/1387 - 23:3
آموزش و تحقيقات

تمام افرادی که ما با آنها در ارتباطیم به دنبال گمشدهٔ خود در این دنیای بزرگ می گردند. خود ما نیز به دنبال کسی هستیم که اگر اوقاتی را با او سپری می کنیم این دقایق از بهترین ها و به یاد ماندنی ترین لحظات زندگی مان باشد و هر چه شناخت ما از خود و سپس از اطرافیان بیشتر باشد ارتباطمان شکل بهتری به خود می گیرد. اگر بتوانیم در چند برخورد اول مخاطب مان را بشناسیم شاید بتوانیم از تنش و درگیری های بعدی جلوگیری کرده باشیم و یا شاید سرعت برقراری ارتباطمان بیشتر باشد. 
افراد را از نظر روحی می توانیم به سه دسته ۱ - بصری ۲ - سمعی ۳ - لمسی تقسیم کنیم و این از ضروری ترین دانستنی ها می باشد. ممکن است کسی هر سه حالت را داشته باشد اما به طور حتم یکی از این حالتها غالب است . حالا ببینیم که این کیفیت ها چگونه اند: 
● افراد بصری : 
این افراد بیشتر به کیفیت های دیداری توجه دارند و تصاویر برای آنها اهمیت بیشتری دارد. سریع صحبت می کنند و... از حرکات دست بسیار استفاده می کنند و هر آنچه را تعریف می کنند به گونه ای می گویند که مخاطب تصویر آن را در ذهن خود ببیند. 
●افراد سمعی :
این افراد بیشتر به شنیده ها توجه دارند. کلام و طنین و آهنگ را به خاطر می سپارند. هیجان کمتری دارند. آهسته صحبت می کنند و سعی می کنند که بیانشان شیوا و رسا باشد. 
● افراد لمسی : 
این افراد بیشتر به کیفیت های لمسی توجه دارند و از آنچه لمس کرده اند صحبت می کنند. خیلی آرامند حتی یک نوع رخوت و سستی را می توان در آنها دید. احساس آنها از دیگران عمیق تر است . برای شناخت این افراد تنها کافیست این قصه را به دقت بخوانید: 
سه دوست با کیفیت های حسی متفاوت با هم به باغی می روند و هنگامی که برگشتند کافی است که از هر یک از آنها بپرسیم که گردش چطور بود؟ نفر اول می گوید: آنقدر زیبا بود که حد نداشت . آسمان آبی و درختها سرسبز، آب آنقدر زلال بود که کنار رودخانه معلوم بود. کاش با خودمان دوربین برده بودیم ... آفرین ، او یک فرد بصری است . نفر دوم اینگونه تعریف می کند: آدم واقعاً نیاز دارد گاهی از سر و صدای شهر دور باشد و به صدای طبیعت گوش دهد. صدای رودخانه آنقدر لذتبخش بود. باور کن پرنده ها قشنگ تر می خواندند... درست حدس زدید، او یک فرد سمعی است . نفر سوم می گوید: در آن سایه خنک که روی پوستمان وزش نسیم را کاملاً حس می کردیم و از همه بهتر وقتی بود که پاهایمان را در آب خنک فرو می بردیم ... این که دیگر از همه راحت تر بود. او یک فرد لمسی است . متوجه شدید که به راحتی می توان این حالتها را در افراد مختلف تشخیص داد. حال دانستن این موضوع شما را در ارتباط قوی تر و صمیمیت و تأثیر گذاری بیشتر کمک می کند. با هر تیپی از افراد باید مثل خودش و براساس کیفیت حسی خودش رفتار کرد. این به معنای خلاف میل خود عمل کردن نیست ، بلکه برای تأثیرگذاری بیشتر است . اگر لازم است از رئیس خود چیزی بخواهید، فرزندتان را در مورد موضوعی نصیحت کنید و یا همسر خود را راهنمایی کنید با دانستن این که با هر کسی با کیفیت حسی متفاوت چگونه رفتار کنید، بهتر می توانید ارتباط برقرار کنید و اطلاعات لازم را انتقال دهید. 
● با بصری ها چگونه رفتار کنیم ؟ 
افراد بصری به هر آنچه به چشم آید بیشتر توجه می کنند. بصری ها عاشق گل اند. دوستدار هدیه دادن و هدیه گرفتن هستند. به کاغذ کادو و هدیه علاقه مندند. به این که از دید دیگران چگونه اند، خیلی اهمیت می دهند. با بصری ها باید پرشورتر و پرهیجان تر بود. باید خلاصه صحبت کرد. توضیح و تفسیر زیاد حوصلهٔ آنها را سر می برد. از حرکات دست و چهره در هنگام صحبت بهره ببرید. برای بصری ها کادو ببرید. رفتاری مؤدبانه و محترمانه داشته باشید به احترام آنها بلند شوید، آنها از آدم های شُل و وِل متنفرند و عاشق هیجان اند. 
● با سمعی ها چگونه رفتار کنیم ؟ 
سمعی ها به شنیده ها توجه دارند. به گفتار مؤدبانه و محترمانه . به اظهار علاقه گفتاری A«به دوستت دارم .A» به موسیقی و صدای خوش توجه نشان می دهند. با سمعی ها کمی آرام تر از بصری ها صحبت کنید. شمرده و متین باشید. تشویق تان بیشتر کلامی باشد. یک A«آفرین A» و A«دوستت دارم A» برای یک سمعی هزار مرتبه بیشتر از A«یک هدیه A» می ارزد. تند صحبت کردن با آنها بی ادبی تلقی می شود. 
● با لمسی ها چگونه رفتار کنیم ؟ 
لمسی ها بسیار ملایم اند. آنقدر که به نظر بعضی ها شل و ولند. اما در ملایمت آنها متانت است . لمسی ها به آنچه با دست حس می کنند خیلی میانه گرمی دارند. لمسی ها را باید در آغوش کشید. دستانشان را به گرمی فشرد. آنقدر که با نوازش و در آغوش کشیدن می توان محبت را به لمسی ها ابراز کرد با A«دوستت دارم A» و A«هدیه A» این کار میسر نیست . با لمسی ها ملایم صحبت کنید. 
مثل این که دیگه بهتر از این نمیشه ، همهٔ عزیزانمان را می توانیم شاد کنیم . اما مواظب باشید درست تشخیص دهید.

...................................

دقت در انتخاب بهترین مطالب نشانه احترام به مخاطب هست

منتظر نظرات شما هستم

 

شنبه 11/8/1387 - 23:1
آموزش و تحقيقات
 سعی جدی به‌خرج دهید تا توجه خود را از خودتان به افراد دوروبرتان یا اشیای دیگر تغییر مسیر دهید.
۲) سعی کنید نکات و چیزهایی را درباره مردم پیدا کنید که برای خودتان هم جای علاقه دارد. خودتان را مجبور کنید تا همواره به جست‌وجوی نکات و موضوعات جالب باشید. 
۳) اگر دریافتید که در جمع حل شده‌اید(!) و می‌توانید بدون فکر‌کردن کارهای مشابه آنها را انجام دهید، مطمئن باشید که مورد علاقه دیگران هم قرار گرفته‌اید.
۴) هنگامی که شخصی شما را عصبی یا خجالت‌زده می‌کند، باز هم علاقه‌مندی خود را به آنها نشان دهید. سعی کنید توجه را از خودتان برداشته و به دیگران معطوف کنید. با انجام تمرینات کافی، همواره خونسرد و در عین‌حال جسور خواهید بود.

شنبه 11/8/1387 - 22:59
آموزش و تحقيقات

▪ منظور از صدای مناسب برای امور تلفنی دفتر کار چیست؟
صدایی که گرم، دوستانه، جدی و تأثیر گذار باشد.
▪ چگونه باید به تلفن کاری پاسخ داد؟ 
این امر به نوع کار مؤسسه بستگی دارد. 
با گوش راست به تماس های کاری گوش کنید چون گوش راست به نیمکره چپ مغز یعنی مرکز منطقی آن مرتبط است. 
نحوه پاسخگویی منشی یک جراح متخصص سرطان، باید با منشی یک صاحب نمایشگاه ماشین متفاوت باشد. منشی باید شرایط کاری را بسنجد و تصور دقیقی از رئیس و شرکت مربوطه را به عموم ارائه دهد. 
صحبت همزمان با تلفن و با شخص دیگری حاضر در دفتر، دور از ادب است. وقتی با کسی تلفنی صحبت می کنید باید همه توجه خود را به مکالمه معطوف کنید حتی نباید چیزی بخورید یا بجوید...
نباید برای مسائل کاری با منزل افراد تماس گرفت مگر این که مورد اضطراری پیش آمده باشد. اگر برای مورد کاری با منزل کسی تماس گرفتید ابتدا از صمیم قلب از همکار و همسرش به خاطر این مزاحمت معذرت خواهی کنید.
دستگاه پیغام گیر تلفنی معمولاً می تواند در زمینه راهنمایی، جایگزین منشی شود. با دقت پیغام خود را ضبط کنید و توجه داشته باشید که هر چه مد نظرتان بوده در دستگاه ضبط شده باشد.
▪ راهنمای برخورد هنگام مکالمه تلفنی
۱ ) در صورت امکان پیش از پاسخ به تلفن بایستید. این کار احساس تسلط شما را بیشتر می کند.
۲) تلفن را فوراً پاسخ دهید؛ در صورت امکان حداکثر پس از سه زنگ.
۳) با گوش راست به تماس های کاری گوش کنید چون گوش راست به نیمکره چپ مغز یعنی مرکز منطقی آن مرتبط است.
۴) در ابتدای صحبت، نام و پست اداری خود را بگویید.
۵) نام تماس گیرنده را بپرسید و از آن هنگام مکالمه استفاده کنید.
۶) گوش دهید و سعی کنید حرف طرف مقابل را قطع نکنید.
۷) حواس خود را به مکالمه جمع کنید. سعی نکنید دو کار را با هم انجام دهید.
۸) وقتی تماس گیرنده صحبت می کند به نوعی واکنش نشان دهید و از عبارات و اصواتی استفاده کنید تا وی بداند شما به دقت گوش می دهید.
۹) پس از یادداشت نمودن مطلبی که تماس گیرنده گفته، آن را مجدداً برای وی بخوانید تا مطمئن شوید پیغام را درست گرفته اید.
۱۰) اگر شخصی در زمان نامناسب تماس گرفت، برای وی توضیح دهید که فعلاً نمی توانید صحبت کنید، شماره تلفن و نام وی را یادداشت نمایید و بگویید که مجدداً تماس خواهید گرفت.
۱۱) هنگام صحبت لبخند بزنید، چرا که در صدایتان به خوبی منعکس می شود!

..........................................................

دقت در انتخاب بهترین مطالب نشانه احترام به مخاطب هست

منتظر نظرات شما هستم

 

شنبه 11/8/1387 - 22:56
آموزش و تحقيقات

) دیگران را با نام صدا بزنید
این خوشایند ترین صدا برای گوش هر کسی است. وقتی نام فردی را بکار می برید، در حقیقت پیغام خود را به صـورتی اختصاصی و تـنها برای شـخـص او مبـدل مـی سـازیــد. همچنین علاقمندی و میزان اهمیت شما را نسبـت به فرد میـرسـاند. این یک ابزار ساده فریبنده برای کاستن از جبهه گری های شخص می بـاشـد چـرا که یک نوع وجه ضمان و تـعهــد بـوجود می آورد. جملات خود را با اسامی افراد آمیـخته، و بـا سـؤالاتــی نــظـیـر، علی، امروز خوب هستی؟ آغاز کنید.
۲) اشتباه خود را بپذیرید
ممکن است تصورکـنید که اگر اشتباهی که مرتکب شده اید را بگردن نگیرید، وجهه خود را از دست خواهید داد. این کار درست نیست. اعتراف به اشتباهات در مـحیط کـار یکی از ستوده ترین اعمال است چون اندک افرادی مبادرت به آن می نـمایـنـد. بـیـامـوزیــد که چـگونه تـکبـر و خـودخـواهـی را کنار گذاشته و بپذیرید که کامل نیستید. فقط در این کـار زیاده روی نکنید مثلا لازم نـیست با عذرخواهی های فـراوان در جـلسـات اقـدام به بیان اشتباهات خود نمایید. یک جمله من اشتباه کردم و متوجه آن میشوم، کفایت میکند.
۳) دیگران را با معیارهای بالا درنظر بگیرید
اندک افرادی در بین ما، که معمولا عقل کل خطاب میگردنـد، بـنـظر می رسد اینگونه فکر میکنند که هیچ کسی جز خودشان قادر به انجام صحیح امور نمیباشد. جزء این گروه از افراد نباشید. به قابلیتهای دیگران اعتماد کنـید. در واقـع به آنـهـا در انـجام دادن کارها به بهتریـن وجـه ممـکن اطـمـیــنان داشتـه بـاشید. ایـن به مـعنای داشتن انتظارات بیش از حد نیست. باور داشتن یک فرد او را تشـویـق بـه انـجـام کـارها با حداکثر توان نموده و از نا امیدی جلوگیری بعمل می آورد.
۴) علاقه ای صادقانه و صمیمی از خود نشان دهید
کارها خوب پیش میره علی جان؟خوبه، میشه این پرونده ها رو برام چک کنی؟ این به معنای ابراز علاقه نبوده و بیشتر به دوستی خاله خرسه شباهت دارد. هر فردی در دفتر کار شما دارای سابقه ای غنی از علایق، تجارب و سلایق می بـاشد. حـتـی اگر نقطه اشتراکی با هم ندارید، در مورد اطرافیانتان اطلاعات کسب کنید.
اگر یکی از همکاران شما گفت که شرکت در گیم های آنلاین را دوست دارد، در مورد آن از او سؤال نمایید-- حتی اگـر بـرای شـما جالب نیست. نه تنها میتوانید چیز جدیدی یاد بگیرید، اگر در آینده به آن گرایش پیدا کنـیـد، از امتیازاتـی برخوردار خواهید گشت. مردم دوست دارند که دیگران آنها را بخاطر داشته باشند.
۵) از دیگران تعریف و تمجید نمایید
فقط نگویید خوب بود در مورد تعریف خود صریح تر بوده و نشان دهید که در مورد آنچه که فرد در حقیقت انجام داده آگاهی دارید. علی، تـو خیـلی خوب جلسه را اداره کردی بخصوص وقتی هـمـه از مسیـر مـوضوع اصـلـی منـحرف شده بودند، این یک مثال خوب است. در عین حال سعی کنید به ندرت و فقط زمانی که واقـعا نـیـاز است انتقاد نمایید. انتقاد را طوری بیان کنید که مانند یک نصیحت سازنده از طرف دوسـتـی قـابـل اعـتـمــاد در نظر گرفته شود.
۶) مراقب حرفهایتان باشید
اگر تصمیم پیگیری کاری را ندارید، نگویید که آن را انـجـام خواهید داد. اعتبار شما ارتباط تنگاتنگی با کلامتان دارد. اگر به قول خود عمل نکنید، در مـورد کـارهـای بـزرگ بـه شـما اعتماد نشده و در نتیجه پیشرفتی نخواهید کرد.
۷) قدردانی و سپاسگزاری کنید
اگر فـردی لـطفـی به شما کرد، و یا برای انجام کاری برای شما از خواسته خود گذشت، مطمئــن گردید کـه بـه این سـعی و تـلاش آگـاه شوید. شما بخودی خود مستحق لطف نـبـوده و کسـی بــه شما بدهکار نیست. اگر مورد لـطـف واقـع شـدید، تـشـکر نـمـوده و درعوض مقابله بمثل کنید.
۸) با فکر و با ملاحظه باشید
هـرگز تـصور نـکیند که دیگران سخنان شما را مساعد و ارزشمند تلـقـی خـواهـنـد کـرد. برخی افراد بصورت طبیعی تک تک کلماتی که شخص بـیـان می کنـد را بـرای یـافــتن یک رودررویی شخصی مورد جستجو قرار می دهند. شما نمی تـوانیـد اینگونه افراد را تغییر دهید، اما قادرید نزد آنها حرف های خود را با دقت سازمان دهی نمایید. پیش از صحبت کـردن فکر کنید و مطمئن شوید که هیچ ابهامی که باعث سوء تعبیـر شـود در سـخـنـان شما وجود ندارد.
همچنین میتوانید سـعی در فهمیدن نقطه نظرات دیگران نمایید تا از بروز سوء تفاهمات ممانعت بعمل آورید. ممکن است عمیقا اعتـقـاد بر حـقانـیـت خـود داشـتـه باشید، اما متوجه گردید که دیگران به همین منوال درباره عقاید و باورهایشان می اندیـشند. شما باید نظرات آنها را محترم شمرده و ببینید چرا آنها اینگونه فکر میکنند. بجای مـشاجره از دیگران بخواهید در مورد مواضعشان توضیح دهنـد. مجـبـور نیـستـید مـوافــقت کنید، اما میتوانید بگویید، من متوجه هستم شما چه می گویید.
۹) از خود گذشتگی کنید
گه گاهی از مکان شغلی خود خارج شده و به دیگران در کـارهـایشـان کـمک نمایید. این عمل را بدون اینکه از شما درخواست شود انجام دهید. گفتن، کمک لازم نـداری؟ یــک تاثیر دوگانه در پی دارد. ابتدا، شما دیگران را تشویق بـه از خـود گـذشتـگی نـمـوده و در نتـیـجـه مـحیـط کـاری مثـبـت تـری ایـجاد خـواهد شـد. دوم، بـرای خود لطفی متعاقب را خریداری میکنید، چرا که مهربانی همیشه بازمیگردد.
۱۰) متواضع و فروتن باشید
تلاشهای مشهود برای تحت تاثیر قرار دادن همکاران و اشخاص مافوق نـتـیجه عکس به همراه خواهد داشت. هیچکس آدم خودنما را دوست ندارد. اگر میــخواهید کمالات شما تـوسـط دیـگران تصدیق شوند، کافی است تمرین بردباری بیشتری بنمایید. کامیابیـهای شما زمانی مصداق واقعی پیدا میکنـند کـه اجازه دهید دیگران خود متوجه آنها گردند نه اینکه مرتب صحبت از آن بمیان آورید.
۱۱) به حفظ آبروی دیگران کمک کنید
هـر کسی اشتباه می کـنـد. بــه دفعه قبلی که اشتباهی خجالت آور مرتکب شدید فکر کنید. دوست نداشتید کسی بیـایـد و اشـتـباه شـمـا را کـوچـک جلوه داده و از جدیت آن بکاهد؟ پس همین کار را شما در مورد دیگران انجام دهید. با خنـدیـدن به اشتباهی که شخص ( نه با خندیدن به خود شخص ) مرتکب شده بهمراه ضربه ای دوستانه به شانه هـای او از پریشانیش کاسته و بگویید، این برای بهترین افراد این شـرکـت هـم مـمـکـن است پیش بیاید. با این کار به او و به دیگران اطمینان میدهید که دنیا به پایان نرسیده است. اگر مـــناسب است، بجای جلب توجه بی مورد نسبت به اشتباه رخ داده، هیـچ چیزی نگویید.

.........................................................

دقت در انتخاب بهترین مطالب نشانه احترام به مخاطب هست

منتظر نظرات شما هستم

 

شنبه 11/8/1387 - 22:54
دانستنی های علمی
فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل بدهند.
شنبه 11/8/1387 - 22:51
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته