• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1426
تعداد نظرات : 457
زمان آخرین مطلب : 4965روز قبل
آموزش و تحقيقات

من که خودم از این ترفند کلی استفاده کردم

 

اگر از سرویس ارسال پیغام کوتاه (SMS) برای تماسهای شخصی و کاری خود در طول روز به دفعات استفاده میکنید و اگر نحوه فعالیت شما طوری است که همواره یک Notebook مجهز به درگاه Infrared در مقابل شما قرار دارد و دستگاه موبایل شما نیز دارای این درگاه میباشد این مطلب برای شما جالب خواهد بود.
همه ما سختی تایپ کردن یک متن هر چند کوتاه و مختصر را با دستگاه موبایل (تلفن همراه!) خود تجربه کرده ایم و شاید برای همه ما پیش آمده باشد که بر اثر فشرده یک دکمه نابجا در حین تایپ تمام زحمت ما به هدر رفته باشد و مجبور به تایپ دوباره شده باشیم. من که به شخصه گاهی در این شرایط از ارسال SMS منصرف میشوم!
مایکروسافت برای کاربران ویندوز XP برنامه ای بنام SMS Sender ارائه داده است که این امکان را برای کاربران فراهم میاورد تا پیغامهای خود را با استفاده از کیبرد تایپ و ارسال کنند. وجود یک Phone Book در برنامه و امکان Import کردن دفترچه آدرسهای موجود در دستگاه موبایل نیز بر سهولت استفاده از این برنامه میافزاید.
دستگاه موبایلی که برای ارسال پیغام با این برنامه ارسال کردم یک Nokia ۸۲۵۰ بود که بدون نیاز به هرگونه تنظیم خاص، به غیر از فعال کردن Infrared بر روی گوشی، با این برنامه کار کرد و با موفقیت اقدام به ارسال پیغام کوتاه (البته با محدودیت ۱۶۰ کاراکتر) نمودم. همچنین همانطور که گفتم این برنامه دارای یک Phone Book نیز میباشد.
علاوه بر اینکه میتوانیم از طریق Add Contact شماره های مورد نظرمان را به این دفترچه اضافه کنیم:
این امکان وجود دارد تا شماره های موجود بر روی دستگاه موبایل را با Import به این دفترچه منتقل نماییم که این گزینه نیز با گوشی Nokia ۸۲۵۰ سازگار بود.
کار با این برنامه بسیار ساده است. کافیست در پنجره اصلی در قسمت Available Devices گوشی خود را انتخاب کنید، در قسمت Destination Number شماره مقصد و در قسمت Body of the Message هم متن خود را تایپ کنید و دکمه Send را بزنید:
و اما آخرین گزینه ای که به دلیل کارایی، نیاز به توضیح دارد Enable Logging است که درون Options قرار دارد و با انتخاب کردن این گزینه تمام ارسالات ثبت میشوند و با زدن دکمه View Log این امکان فراهم میشود تا تمام پیغامهای ارسال شده را همراه با تاریخ و ساعت ارسال، شماره مقصد و متن ارسال شده مشاهده کنیم.
در انتها لازم به یادآوری است که مایکروسافت این برنامه را بصورت رایگان، بدون پشتیبانی و به همین صورت که هست ارائه داده است و این بدان معنی است که اگر این برنامه موفق به شناسایی دستگاه موبایل شما و یا ارسال پیغام نشد انتظار هیچگونه کمکی را نداشته باشید!
▪ قبل از اینکه این برنامه را متهم به عدم به شناسایی دستگاه موبایلتان کنید ابتدا به Device Manager رفته و مطمئن شوید که دستگاه موبایل شما در قسمت Modems لیست شده است و بعد برنامه را اجرا کنید.
▪ از این برنامه فقط میتوان برای ارسال پیغام کوتاه از طریق دستگاه موبایل استفاده کرد و نه از طریق مودم
▪ سعی نکنید برای ارسال پیغامها از امکان فارسی نویسی ویندوز XP استفاده کنید!

سه شنبه 14/8/1387 - 23:33
آموزش و تحقيقات
ابتدا پشت کارت ماشین خود را ملاحظه کنید. در پشت این کارت ، یک کد ۱۷ رقمی به شکل عمودی حک شده است. این کد با IR شروع میشود.
اکنون شما میبایست این کد را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵۱ از طریق SMS ارسال کنید.
پس از چند لحظه مقدار جریمه ماشین و تعداد دفعات آن برای شما ارسال میشود.
سه شنبه 14/8/1387 - 23:32
شعر و قطعات ادبی

من که با این شعر کلی خاطره دارم

 

حالا كه كار تو شده
پر از نیرنگ و ریا
حالا كه دل توشده
فرسنگها دور از خدا
به من نگو دوستت دارم
كه باورم نمیشه
نگ وفقط تو رو دارم
كه باورم نمیشه
تو بااین چرب زبونی
هی به من دروغ میگی
میخواهی گولم بزنی
هی به من دروغ میگی
به من نگو دوستت دارم
كه باورم نمیشه
نگو فقط تو رو دارم
كه باورم نمیشه
تو با دل شكسته ام
انقده جفا نكن
تو اگه دوستم نداری
اینجوری بد تا نكن

به من نگو دوست دارم
كه باورم نمیشه
نگو فقط تو رو دارم
كه باورم نمیشه

سه شنبه 14/8/1387 - 23:31
ادبی هنری

اگر بار گران بودیم و رفتیم اگر نامهربان بودیم و رفتیم


گرچه این دنیا ندارد اعتباری این را نوشتم تا بماند یادگاری

سه شنبه 14/8/1387 - 23:29
آموزش و تحقيقات

هر کی بوده واقعا دمش گرم!!!!

 

امروزه گوشی‌های موبایل دوربین‌دار به یکی از وسایل معمول زندگی روزمره تبدیل شده‌اند. با گذشت یک دهه از اختراع گوشی‌های موبایل دوربین‌دار، مردم توانسته‌اند با استفاده از آنها لحظات مهمی از زندگی شخصی یا وقایع مهم تاریخ را ثبت کنند و با به اشتراک گذاشتن آنها در سایت‌های اشتراک عکسی مثل فیلکر، سایت‌های اشتراک ویدئو مثل یوتیوب و یا در وبلاگ‌های شخصی خود، آن لحظات را برای همیشه جاودانه کنند.
مراسم اعدام صدام حسین را به یاد بیاورید که چگونه یک ویدئو که توسط یکی از حضار گرفته شده بود، میلیون‌ها تماشاگر پیدا کرد. در سال ‌۲۰۰۵ عکس‌هایی که مردم از بمب‌گذاری‌های لندن گرفته بودند و در سایت فیلیکر گذاشته می‌شدند، توجه رسانه‌های سنتی را به خود جلب کردند.
بعد از اختراع گوشی‌های موبایل دوربین‌دار، خریداران به جز کیفیت تماس با گوشی موبایل به فاکتورهای دیگری هم برای خرید اهمیت می‌دهند. مدیر عامل شرکت موتورولا در گفت‌وگویی گفته است که شرکتش توانسته بیش از هر شرکت تولیدکننده دوربینی ، گوشی موبایل دوربین‌دار بفروشد. برآورد می‌شود که در سال ‌۲۰۰۶ ، ‌۴۶۰ میلیون گوشی موبایل دارای دوربین فروخته شده است و تخمین زده می‌شود میزان فروش این گوشی‌ها در سال ‌۲۰۱۰ به یک میلیارد دستگاه برسد.
هر محصول جدیدی قائدتا بایستی مخترعی داشته باشد. آیا شما می‌دانید مخترع موبایل‌ دوربین‌دار چه کسی است؟ در منابع مختلف ، مخترع موبایل دوربین‌دار ، فیلیپ کان معرفی شده است. فیلیپ کان در سال ‌۱۹۵۲ در فرانسه به دنیا آمد. تحصیلاتش را در ریاضیات در نیس فرانسه به پایان رساند. اما علاوه بر ریاضیات ، فیلیپ کان ، در هنرستان هنرهای زیبای سوئیس مطالعاتی در زمینه موسیقی و به خصوصی فلوت‌زنی کلاسیک هم دارد. وی به موسیقی کلاسیک و جاز علاقه زیادی دارد و نواختن فلوت را دوست دارد. وی چندین آلبوم موسیقی هم منتشر کرده است که ترکیبی هستند از موسیقی کلاسیک و جاز. کان به قایقرانی مسابقه‌ای هم می‌پردازد و رهبری یک تیم قایقرانی را هم برعهده دارد. همچنین وی یکی از حمایت کنندگان آزادی بیان به شمار می‌رود. کان در زمینه فعالیت‌های بشردوستانه هم فعال است و یک بنگاه خیریه دارد که در زمینه ارتقای دسترسی مردم به مراقبت‌های بهداشتی و آموزش فعال است. از سال ‌۱۹۸۲ تا به حال ، کان چهار شرکت کامپیوتری تأسیس کرده است : Borland ، Starfish Software ، LightSurf Technologies ، Fullpower Technologies ایده‌ی یک‌پارچه‌سازی گوشی دوربین با موبایل یا وسایل دیگر و مهیا کردن امکاناتی برای اشتراک عکس با دیگران ، البته یک چیز تازه نبود و پیش از اینکه به فکر کان برسد ، چندین کمپانی به این فکر افتاده بودند: در سال ‌۱۹۹۵ شرکت اپل ، وسیله‌ای را در نمایشگاه Macworld به نمایش گذاشته بود ، که ترکیبی از یک PDA ، دوربین و موبایل به حساب می‌آمد و AppleVideophone/PDA نام داشت. شرکت الیمپوس هم در سال ‌۹۴ دوربینی درست کرده بود که می‌توانست از طریق موبایل عکس‌ها را منتقل کند و OLYMPUS DELTIS VC-۱۱۰۰ نام داشت. اما نخستین موبایل مجهز به دوربین در سال ‌۱۹۹۷ توسط همین آقای فیلیپ کان ساخته شد. در همین سال، کان شرکت استارفیش را تأسیس کرد که فعالیتش در زمینه نرم‌افزارهای گوشی همراه بود.
نخستین نمونه تجاری موبایل دوربین‌دار به وسیبه شرکت شارپ ژاپن ساخته شد ، فیلیپ کان در ساخت این گوشی با شرکت شارپ همکاری داشت. این گوشی J-SH۰۴ نام داشت و به وسیله آن می‌شد از طریق اینترنت عکس‌ها را ارسال کرد.
اما داستان اختراع گوشی موبایل دوربین‌دار از سوی آقای کان هم شنیدنی و جالب است: در واقع فکر اصلی اختراع موبایل دوربین‌دار نه در اختراع مطالعه به فکر کان رسید و نه در دفتر شرکت استارفیش ، محل چنین فکر بکری اتاق انتظار یک بیمارستان بود!
همسر آقای کان -سونیا لی- برای وضع حمل به بیمارستان آمده بود و در حال گذراندن ساعات زایمان خود بود که ‌۱۸ ساعت به طول کشید، کان مشغول دلداری دادن همسرش بود، ولی خانم لی در آن ساعات پردرد حوصله‌ی صحبت‌ها و دلسوزی‌های کان را نداشت. پس آقای لی مجبور شد روی یک نیمکت بنشیند و انتظار بکشد. وی لپ‌تاپ ، موبایل و دوربینش را همراه آورده بود. با دیدن تجهیزاتش ناگهان به این فکر افتاد که چقدر مسخره است که برای به اشتراک گذاشتن عکس‌ها با دوستانش مجبور باشد مراحل طولانی گرفتن عکس، ارسال آن به هارد کامپیوتر و بعد میل کردن عکس‌ها را به دوستانش انجام دهد، چقدر خوب می‌شد اگر با فشار یک دکمه می‌شد عکس گرفت و همزمان آن را به گوشی موبایل دیگران فرستاد.
در همان حال که همسر کان مشغول زایمان بود ، خود وی روی ایده‌اش مشغول کار شد ، سخت‌افزار وسایلش را دست‌کاری کرد و کدنویسی را هم شروع کرد. وقتی دختر کان به دنیا آمد وی توانست با وسایل دستکاری شده‌اش یک عکس را به صورت بی‌سیم به دوستانش بفرستد... .

سه شنبه 14/8/1387 - 23:28
آموزش و تحقيقات

این دیگه خیلی جالبه!!!!!

 

تا به حال فکر کرده اید که اگر بیش از حد پیامک بازی کنید چه اتفاقی می افتد؟ داستان آن به این شکل است. از همان ابتدای دنیا، انسانها درصدد پیدا کردن راه های جدید و راحت برای برقراری ارتباط از فواصل دور بودند. اولین تلاش آنها استفاده از پیک یا پیغام آوران و گفتن اطلاعات به آنها بود. این پیک ها افرادی آموزش دیده با حافظه ای بسیار عالی بودند که می توانستند بین فواصل بسیار دور مسافرت کنند تا بتوانند وظیفه خود را انجام دهند. بعد روزی از روزها، یک نفر علامت ها و نمادها را اختراع کرد. خیلی زود این رمزها و نشانه ها برای نوشتن با یکدیگر ترکیب شدند. این اختراع جنگی ناتمام را تا همین امروز بین مکالمه کلامی و نوشتاری برپا کرد. خیلی زود حافظه عالی پیک و پیام رسان جای خود را به اختراع جدید که نامه نامیده می شدند داد. خوشبختانه، پیام رسانان هنوز می توانستند شغل خود را حفظ کنند و این مسافت ها طولانی را مسافرت کردن و نامه ها را به گیرنده های خود برسانند. بعد تلگراف اختراع شد، که ضربه دیگری به ارتباط کلامی و همچنین به پیام رسانان بود.
ناگهان ارتباط سمبلیک را می توانستند خیلی سریعتر از پیام رسانان به فواصل خیلی دور بفرستند. به نظر می رسید که ارتباط کلامی دیگر جلال و عظمت سابق خود را به دست نمی آورد، اما این دیدگاه خیلی سریع با اختراع تلفن توسط یک اسکاتلندی بی پایه و اساس شناخته شد. خیلی زود ارتباط کلامی جایگاه سابق خود را به دست آورد چون خیلی بهتر از تلگراف بود. بخش عمده قرن بیستم، تلفن وسیله ارتباطی متداول بین مردم بود اما در اواخر آن، پیامک (خدمات پیام کوتاه) روی کار آمد. ابتدا تصور می شد این خدمات بیهوده و بلااستفاده است تاجاییکه صنعت تلفن همراه در امریکا آن را جرء خدمات رایگان برای مشترکین خود قرار داد. اما امروزه پیامک یکی از متداولترین استفاده هایی است که مردم از تلفن همراه می برند. حال این سؤال پیش می آید که پیامک چطور از نظر اجتماعی بر ما تاثیر می گذارد؟ اولین تأثیر آن این است که پیامک دادن به شکل اعتیاد درمی آید. معتادان به پیامک همیشه موبایل به دست هستند و منتظر اینند که صدای بیپ بیپ زنگ اس ام اس را بشنوند و سریعاً به آن پاسخ دهند. اگر دقت کنید این افراد همیشه در اس ام اس هایشان یک سؤال وجود دارد تا طرف مقابل مجبور به دادن یک اس ام اس دیگر برای جواب آن بشود و آنها هم بطور مداوم اینکار را تکرار کنند. استفاده مکرر از سؤال ها در ذهن شما ریشه می گیرد و رابطه تان را با مردم در زندگی واقعی هم تحت تأثیر قرار می دهد. خیلی زود این پدیده به همه جا تعمیم می یابد؛ سؤال به متداولترین شکل ارتباط بدل می شود. وقتی فقط سؤال وجود داشته باشد دیگر استفاده از علامت سؤال بی جا و بی معنی خواهد بود و زندگی هم تا ابد تغییر خواهد کرد.
● تأثیر ۱۶۰ حرفی
در هر اس ام اس از ۱۶۰ حرف می توانیم استفاده کنیم و این یک یا دو نتیجه در بر خواهد داشت. یا آن اس ام اس پر از اطلاعات بیهوده می شود چون فرد سعی می کند از همه آن ۱۶۰ حرف استفاده کند یا یک پیام بلند باید سانسور شود تا در قالب آن ۱۶۰ حرف در بیاید. جوابگویی در قالب این ۱۶۰ حرف، مردم را شرطی می کند و آنها این را وارد ارتباطات اجتماعی خود هم می کنند. به این طریق در گفت وگوهای عادی روزمره مردم حرفی برای گفتن به همدیگر نخواهند داشت.
● جدایی های پیامک
به هم زدن رابطه کار خیلی زشت و ناراحت کننده ای است و اگر صادق باشیم می بینیم که هیچ کس از به هم زدن رابطه اش با کس دیگر لذت نمی برد. خیلی ها آنقدر مرد نیستند تا حرف خود را رو در رو به طرفشان بزنند، برای اینکار وسیله دیگری بر می گزینند. در گذشته قبل از اینکه تلفن اختراع شود، آنها با دادن یک یادداشت به طرف مقابلشان اینکار را می کردند. بعد ها پشت تلفن این افراد برای رسیدن به هدفشان سکوت اختیار می کردند تا طرف مقابل منظور آنها را متوجه شود. اما اکنون خیلی راحت با ارسال یک اس ام اس پیامشان را به فرد مقابل می رسانند. احتمالاً فکر می کنید که چه چیز بدتر از به اتمام رساندن رابطه با اس ام اس است؟ پاسخ آن این است: اس ام اس اینترنتی. چقدر بد است اگر با اینکار بخواهیم به طرف بفهمانیم که حتی ارزش ،۲۰ ۳۰ تومان پولی که با اس ام اس موبایل باید پرداخت کنیم را هم ندارد.
● افزایش اضطراب
گاهی اوقات پیامی می فرستیم که جواب آن را لازم داریم. با تلفن زدن جوابمان را فوراً دریافت می کنیم (و جواب ندادن تلفن به این معنی است که فرد در دسترس نیست) اما با اس ام اس احتمالات زیادی وجود دارد: تلفن همراهشان را با خود نبرده اند؛ دوست ندارند جواب شما را بدهند می خواهند از شما دوری کنند؛ یادشان رفته جواب شما را بدهند؛ یا وقت برای جواب دادن اس ام اس ندارند. وقتی شما منتظر پاسخ آن اس ام اس هستید، که ممکن است اصلاً هیچوقت به دستتان نرسد، خیلی از این افکار (و صدها فکر دیگر) از ذهنتان عبور می کند و به این طریق اضطرابتان بیشتر می شود. این افزایش اضطراب فشار خونتان را در سالهای آتی زندگی بالا می برد که مشکلات زیادی را در بر خواهد داشت.

سه شنبه 14/8/1387 - 23:26
ادبی هنری

تقدیم به همه دوستای گلم

سلام سلامی از قلب شکسته از قلبی دور افتاده همچون کبوتری سبکبال که دراسمان عشق به پروازدرامده است سلامی به بلندای اسمان و به زلال و خلوص چشمه ساران سلامی به لطافت گرمای بهاری سلامی همچو بوی خوش اشنایی سلامی بر خواسته از دل و نشسته بر دل

روز اول گل سرخی برام اوردی گفتی برای همیشه دوستت دارم روز دوم گل زردی برایم اوردی گفتی دوستت ندارم روز سوم گل سفیدی برایم اوردی و سر قبرم گذاشتی و گفتی منو ببخش فقط یه شوخی بود

سه شنبه 14/8/1387 - 23:25
آموزش و تحقيقات

این توصیه ها رو جدی بگیرید

شترکان تلفن همراه بدانند دستگاه تلفن همراه خود را برای مدت طولانی در معرض نور مستقیم خورشید وگرمای زیاد قرار ندهند.در صورتی که گوشی تلفن همراه شما به داخل آب افتاد در ابتدا باتری تلفن همراه را از گوشی جدا کنید،سپس دستگاه تلفن همراه را به طور ایستاده و در مقابل یک خشک کن برقی قرار دهید تا خشک شود. لازم است قبل ازاستفاده دوباره به یکی از مراکز مجاز تعمیرات برای کنترل میزان آب دیدگی داخل دستگاه مراجعه کنید.مشترکان تلفن همراه بدانند دستگاه تلفن همراه خود را برای مدت طولانی در معرض نور مستقیم خورشید وگرمای زیاد قرار ندهند.برای تمیز کردن دستگاه تلفن همراه از پارچه نرمی که کمی مرطوب باشد استفاده کنید.
استفاده ازمواد شمیایی برای پاک کردن دستگاه موجب خرابی آن می شود.
قبل از درآوردن سیم کارت یا باتری ،دستگاه تلفن همراه خود را خاموش کنید چرا که در غیر این صورت امکان آسیب دیدگی سیم کارت وجود دارد. به منظور حفظ عمر مفید سیم کارت و باتری توصیه می شود درهنگام شارژ باتری در صورت امکان دستگاه را خاموش کنید چرا درغیر اینصورت احتمال آسیب دیدگی سیم کارت وجود دارد.ازخم کردن تراش دادن یا لمس قسمت فلزی سیم کارت جدا بپرهیزید از پاک کردن شماره ثبت شده بر روی سیم کارت جدا خودداری کنید.برای جلوگیری ازاستفاده دیگران از سیم کارت حتما pin code سیمکارت خود را با یک عدد چهار یا هشت رقمی فعال کنید وهر بار که می خواهید دستگاه تلفن همراه را روشن کنید ، باید pin code را وارد کنید؛ با این کار افرادی که از pin code شما اطلاعی ندارند،قادربه استفاد از سیم کارت نخواهند بود.
برای باز کردن pin ۱ می بایست صرفا (puk۱) استفاده شود.اگر pin code دستگاه را فراموش کرده باشید ،با سه بار وارد کردن به صورت اشتباه ، سیم کارت از کاربر رمز بالاتر به نام pin code را می خواهد که با وارد کردن این کد، قفل سیم کارت باز شده و قابل استفاده می شود.

سه شنبه 14/8/1387 - 23:19
دانستنی های علمی

دوستان گلم بازم تشکر میکنم از نظرات گرم شما...از دوستان و عزیزانی که در ادامه اسمشونو میبرم بسیار تشکر میکنم که مطالب منو خوندن و نظرات گرمشونو بهم گفتن

ENIAK_ab عزیز . امیدوارم داداشم همیشه موفق باشی

 دوست عزیزمostadrezaa 

دوست عزیزم hamidv2008 که به تازگی خیلی خوب داره فعالیت میکنه

منتظران مهدی عزیز که واقعا من از مطالبش خیلی لذت میبرم

ali_eghtedary عزیز که ممنونم از نظرت

fery63 عزیز که گله داشتن مطالب طولانی نباشه که اونم چشم

nataly عزیز با نظرات گرمش

دوستان همچنان منتظر نظرات گرم شما هستم

 

 

سه شنبه 14/8/1387 - 1:36
ادبی هنری
موقعی که خواستی از کسی جدا شی یادت نره بهترین راه اینه که بهش بگی برای همیشه خدافظ....شاید طرف مقابل ناراحت بشه و قلبش بشکنه ولی بهتر از این است که منتظر بمونه
سه شنبه 14/8/1387 - 1:29
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته