• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1426
تعداد نظرات : 457
زمان آخرین مطلب : 4965روز قبل
آموزش و تحقيقات

جالبه...از سامسونگ بعیده

سامسونگ بعنوان اولین شرکت در سال ۲۰۰۰ میلادی اقدام به ارائه گوشی‌های موبایل دوربین دار کرد و سپس در اکتبر سال ۲۰۰۴ اولین گوشی موبایل با دوربین پنج مگاپیکسل و در جولای سال ۲۰۰۵ اولین گوشی موبایل با دوربین هفت مگاپیکسل را به بازار روانه ساخت. گوشی جدید SCH-B۶۰۰، شش میلیمتر باریکتر و ۱۰ گرم سبکتر از مدل SCH-V۷۷۰ است که مجهز به دوربین هفت مگاپیکسلی می باشد، بعلاوه قابلیت پخش برنامه‌های تلویزیونی این گوشی را از دیگر مدلها بطور مشخصی متمایز ساخته است. کیفیت عکسبرداری با دوربین ۱۰ مگاپیکسلی گوشی سامسونگ مطابق با دوربین های دیجیتالی ۱۰ مگاپیسکلی ا‌ست، زوم اپتیکال سه برابر [۳x] و زوم دیجیتال پنج برابر [۵x]، تنظیم خودکار لنز [auto focus] و فلش از دیگر ویژگیهای دوربین گوشی B۶۰۰ بشمار می‌رود. B۶۰۰ مجهز به LED auto focus است که با اندازه گیری فاصله و فوکوس خودکار قادر به عکسبرداری با کیفیت مطلوب و واضح حتی در محیطهای تاریک می‌باشد. از ویژگیهای دیگر این دستگاه می توان به white balance ، فوکوس دستی، عکسبرداری بصورت continuous و interval اشاره کرد. همچنین این گوشی مجهز به Bluetooth جهت ارسال عکس بصورت بی‌سیم بوده و از صفحه نمایش TFT-LCD با ۱۶ میلیون رنگ بهره می‌برد. نمایش فیلمهای ضبط شده توسط B۶۰۰ با رزولوشن QVGA و ۳۰-۱۵ فریم در ثانیه است و کاربران می‌توانند برنامه‌های تلویزیونی را از طریق سیستم DMB برروی این گوشی تماشا کنند.
حافظه خارجی MMCmicro، خروجی تلویزیون، MP۳ Player و ۱۲۸ زنگ پلی فونیک از مشخصات B۶۰۰ بشمار می‌رود.
طراحی قسمت جلوی این گوشی بصورت گوشی های موبایل و قسمت پشت دستگاه بشکل دوربین دیجیتالی می‌باشد.

چهارشنبه 15/8/1387 - 23:17
ادبی هنری

هر کس به طریقی دل ما می شکند بیگانه جدا دوست جدا می شکند بیگانه اگر می شکند حرفی نیست از دوست بپرسید که چرا می شکند

دوست دارم زیر بارون گریه کنم می دونی چرا؟ چون کسی اشکهامو نمی بینه حتی تو عزیزم

چهارشنبه 15/8/1387 - 23:15
آموزش و تحقيقات

من که خودم از این ترفند کلی استفاده کردم

ممکن است شما نیز گاهی حوصله و وقت کافی برای پاسخ گویی به تلفن هایی که به موبایلتان زده میشود را نداشته باشید ؛ شاید گوشی را خاموش کنید و یا حتی بدان پاسخ نگویید که این دو کار تا حدودی خلاف ادب است. اما قصد داریم تا روشی ساده اما کاربردی را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید کاری کنید که هر زمان کسی با شما تماس گرفت با پیغام " شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد " یا " شماره مورد نظر مسدود است " و یا ... روبرو شود.
بدین منظور گوشی خود را ابتدا روشن کنید.
سپس میبایست کد #۰۹۴*۲۱*را در گوشی وارد کنید و سپس دکمه Call (دکمه سبز رنگ) را فشار دهید.
پس از چند ثانیه علامتی بر روی صفحه گوشی ظاهر میشود که به معنای فعال شدن این موضوع است.
اکنون هر کس با شما تماس بگیرید با پیغام های ذکر شده بر خورد میکند.
اما برای غیرفعال کردن این قابلیت کافی است که کد #۲۱# را در گوشی وارد کنید و سپس دکمه Call (دکمه سبز رنگ) را فشار دهید.
اکنون میتوانید تماسهای رسیده را دریافت کنید.
● چند نکته:
▪ با فعال سازی این قابلیت هم میتوانید SMS بفرستید هم SMS دریافت کنید.
▪ این ترفند روی گوشیهای نوکیا و سونی اریکسون تست شده است.
▪ این ترفند با استفاده از سیستم Diverting گوشی ها صورت میپذیرد.
▪ این ترفند تنها بر روی مخابرات ایران تست شده است.
▪ اگر در حین نوشتن کد به Error برخورد کردید مجدد کد را وارد کنید.
▪ افرادی که با موبایل با شما تماس میگیرند با پیغام Diverting نیز روبرو میشوند که چندان مشکلی پدید نمیاورد.

چهارشنبه 15/8/1387 - 23:14
ادبی هنری

تقدیم به همه دوستان

 

هیچكس لیاقت اشكهای تو را ندارد و كسی كه چنین ارزشی دارد باعث اشك ریختن تو نمی شود اگر كسی تو را آنطوركه میخواهی دوست ندارد به این معنی نیست كه تو را با تمام وجودش دوست ندارد دوست واقعی كسی است كه دستهای تورابگیردولی قلب تورالمس كند بدترین شكل دلتنگی برای كسی آن است كه در كنار او باشی و بدانی كه هرگزبه اونخواهی رسید

زندگی به من آموخت که چگونه اشک بریزم اما اشک به من نیاموخت که چگونه زندگی کنم

چهارشنبه 15/8/1387 - 23:13
آموزش و تحقيقات

بخونید و این ایرادا رو بدونید

با توجه به عرضه شدن نرم‌افزار پیام فارسی از سوی شرکت ارتباطات سیار ایران پس از چندین ماه وقفه، این نرم‌افزار دچار اشکالات اساسی است و مشترکان را نمی‌تواند راضی کند.
این نرم‌ افزار که با وقفه چند ماهه و بر اساس مصوبه دولت در سال گذشته در جهت ترویج زبان فارسی در شبکه SMS بود، عرضه شده است دارای نقاط ضعف عمده‌ای است.
این نرم‌افزار که توسط دانشگاه شریف و یک شرکت نرم‌افزاری طراحی و پیاده‌سازی شده است، فاقد امکانات حرفه‌ای برای کاربران است.
۱) عدم همخوانی با صفحه کلید‌ها
از اشکالات اساسی نرم‌افزار پیامک فارسی همخوانی نداشتن حروف با صفحه کلید اکثر گوشی‌های تلفن همراه است.در این نرم‌افزار کاربر گوشی تلفن همراه باید با عادت و کار مداوم بتواند حروف فارسی را به روی کیبورد گوشی تلفن همراه خود تطبیق دهد.
۲) عدم اجرای نرم‌افزار در سیستم گوشی‌ها
یکی دیگر از اشکالات دیگر این نرم‌افزار پیاده نشدن نرم‌افزار بر روی گزینه ارسال پیام کوتاه در گوشی ها است.
کاربر برای استفاده از این نرم‌افزار باید به دنبال آن در فایل‌های دیگر چون بازی و اینستال بگردد.
این نرم‌افزار در فایل ارسال پیامک نصب نشده است.
۳) عدم ارسال گروهی پیامک
از ایرادات اساسی دیگر این نرم‌افزار عدم ارتباط با دفترچه تلفن گوشی تلفن همراه است.در این نرم‌افزار کاربر نمی‌تواند به دفترچه تلفن همراه رجوع و شماره مشخص را انتخاب کند.کاربر باید دارای حافظه قوی برایر حفظ شماره‌های مورد نظر خود باشد!
۴) ضعف در ویرایش متن
کاربر تلفن همراه با استفاده از این نرم‌افزار نمی‌تواند به راحتی جمله پیش فرض را اصلاح و یا پاک کند.
کاربر حتما باید دکمه گزینه را فعال و سپس گزینه پاک کردن را انتخاب و دوباره به صفحه تایپ وارد شود.
۵) سیم کارتهای ۰۹۱۹ در کما هستند
متاسفانه یکی دیگر از بزرگترین ضعف‌های نرم‌افزار پیامک فارسی عدم کاربرد آن برای سیم‌کارتهای اعتباری دولتی است که با توجه به وجود ۱۱ میلیون مشترک تلفن همراه این مورد از ایراداتی است که نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد.
در ضمن این نرم‌افزار تنها برای سیم کارتهای دولتی است و فشرده سازی برای سیم کارتهای تالیا و ایرانسل اجرایی نخواهد بود.
۶) عدم تست بر روی تمامی گوشی‌ها
این نرم‌افزار هنوز بر روی تمامی گوشی‌ها تست نشده و برخی از دارندگان گوشی تلفن همراه از عدم همخوانی نرم‌افزار با گوشی‌های خود دارند .افرادی که گوشی‌های ساخت ۸۲ به قبل را در اختیار دارند در سردرگمی به سر می‌برند.
۷) عدم دسترسی به امکانات مولتی مدیا
نرم افزار پیامک فارسی متاسفانه با وجود وقفه چندین ماهه به صورت آزمایشی ارائه شده است و فاقد امکانات معمولی چون مولتی‌مدیا و استفاده از امکانات دیگر چون شکلک در پیام کوتاه است.
۸) الزام نصب نرم‌افزار توسط ارسال‌کننده و گیرنده پیامک
مشترکان تلفن همراه برای ارسال و دریافت پیامک فارسی باید دو طرف اقدام به نصب این نرم‌افزار کنند.
۹) نداشتن سیستم اطلاع از دریافت پیامک
از ایرادات این نرم‌افزار نداشتن سیستم اطلاع از دریافت پیامک از سوی گیرنده و یا " دلیوری " است.
۱۰) عدم اطلاع‌رسانی صحیح برای نرم‌ افزار
متاسفانه هیچ‌گونه اطلاع‌رسانی شفاف و کاملی از این نرم‌افزار از سوی پیمانکار و کارفرما(mci) نشده است.
در حالی که مشترکان می‌توانند از طریق بلوتوث این فایل را دریافت کنند و نیازی به اینترنت نیست، متاسفانه اطلاع‌رسانی در این باره صورت نگرفته است.

چهارشنبه 15/8/1387 - 23:12
ادبی هنری

بهت نمی گم دوسِت دارم،ولی قسم می خورم که دوسِت دارم بهت نمی گم هرچی که می خوای بهت می دم،چون همه چیزم تویی نمی خوام خوابتو ببینم، چون توخوش ترازخوابی اگه یه روزچشمات پرِاشک شد ودنبال یه شونه گشتی که گریه کنی،صِدام کن بهت قول نمی دم که ساکتت کنم ،اما منم پا به پات گریه می کنم اگر دنبال مجسمه سکوت می گشتی صِدام کن، قول می دم سکوت کنم اگه دنبال خرابه می گشتی تا نفرتتو توش خالی کنی ، صِدام کن چون قلبم تنهاست اگه یه روزخواستی بری قول نمیدم جلوتو بگیرم اما باهات میدوم اگه بیه روز خواستی بمیری قول نمی دم جلوتو بگیرم اما اینو بدون من قبل از تو میمیرم

چقدرعجیبه که تا مریض نشی کسی برات گل نمی یاره تا گریه نکنی کسی نوازشت نمی کنه تا فریاد نکشی کسی به طرفت برنمی گرده تا قصد رفتن نکنی کسی به دیدنت نمی یاد و تا وقتی نمیری کسی تورو نمی بخشه

چهارشنبه 15/8/1387 - 23:10
اخبار

رسانه های آمریکا روز سه شنبه با خاتمه یافتن زمان انتخابات ریاست جمهوری این کشور، پیش بینی می کنند که سناتور باراک اوباما در این انتخابات به پیروزی خواهد رسید.
سناتور جان مک کین، نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری، در مراسمی که به صورت زنده از شبکه های تلویزیونی پخش شد، پیروزی باراک اوباما را در این انتخابات به وی تبریک گفت.
آقای مک کین که در فونیکس آریزونا صحبت می کرد، از شخصیت باراک اوباما تقدیر کرد و از مرگ مادر بزرگ رییس جمهوری آینده آمریکا ابراز تاسف کرد.
خبرگزاری آسوشتیدپرس و شبکه های تلویزیونی «سی ان. ان»، «ام ان اس بی سی» و«ان. بی سی» می گویند: بر اساس نتایج شمارش آراء اعلام شده پیش بینی می کنند: سناتور باراک اوباما، کاندیدای حزب دمکرات، در انتخابات ریاست جمهوری با اختلاف چشم گیر به پیروزی خواهد رسید.
طبق این گزارش ها، سناتور اوباما در ایالت های کلیدی : ویرجینیا، پنسیلوانیا و اوهایو به پیروز خواهد رسید. تا کنون هیچ از کاندیدا های حزب جمهوری خواه قادر نبوده اند بدون پیروزی در انتخابات اوهایو به کاخ سفید راه یابند.
رسانه های آمریکا براساس شمارش اولیه آراء پیش بینی می کنند سناتور باراک اوباما در بیش از بیست و دو ایالت آمریکا به پیروزی خواهد رسید و سناتور جان مک کین نتیجه انتخابات در چهارده ایالت را به خود اختصاص خواهد داد.
طبق این گزارش ها، در ایالت هایی مانند: نیو مکزیکو، پنسیلوانیا، نیو همشایر،ورمونت، نیوجرسی، مریلند، ماساچوست، منطقه واشینگتن «دی سی» و الینویز باراک اوباما، کاندیدای حزب دمکرات به پیروزی خواهد رسید.
شهروندان ایالت پنسیلوانیا به طور سنتی به حزب دمکرات رای داده اند. اما در این انتخابات، سناتور جان مک کین، کاندیدای حزب جمهوریخواه، وقت و پول بیشتری در این ایالت صرف کرده بود و انتظار داشت با پیروزی در ایالت پنسیلوانیا بتواند شانس خود برای پیروزی در انتخابات افزایش دهد.
طبق این گزارش ها، در ایالت های جورجیا، اوکلاهاما، میسوری، تنسی، ویرجینیای غربی، کنتاکی و کارولینای جنوبی جان مک کین از رقیب دمکرات خود پیشی گرفته است. رسانه های آمریکایی گمانه زنی می کنند که آقای مک کین در این ایالت ها به پیروزی برسد.
با پایان زمان انتخابات در ایالت های تعیین کننده ویرجینیا و اوهایو، شمارش آراء در این ایالت ها آغاز شده است.
بیشتر بخوانید:
شیوه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا



در ایالت فلوریدا با شمارش هفتاد درصد آرا، سناتور اوباما از سناتور مک کین پیشی گرفته است. ایالت فلوریدا بیست و هفت کالج انتخاباتی دارد.
در ایالت اوهایو نیز با شمارش هشت در صد آرا، رسانه ها پیش بینی می کنند سناتور اوباما در این ایالت به پیروزی برسد. تا کنون هیچ از کاندیدا های حزب جمهوری خواه قادر نبوده اند بدون پیروزی در انتخابات اوهایو به کاخ سفید راه یابند.
طرفداران سناتور اوباما از ساعات اولیه عصر سه شنبه در «گراند پارک» شیکاگو تجمع کرده اند. انتظار می رود ده ها هزار نفر در این پارک حاضر شوند.
چهل و چهارمین انتخابات ریاست جمهوری در نخستین ساعات بامداد روز سه شنبه چهارم نوامبر در شرق آمریکا آغاز شد و تا پایان رای گیری در ایالت های غربی ادامه خواهد داشت.
در حالی شعبه های رای گیری روز سه شنبه کار خود را آغاز کردند، که صف های طولانی از مردم در مقابل شعب اخذ رای شکل گرفته بود.
رای دهندگان آمریکایی، روز سه شنبه، انتخابی تاریخی را رقم زدند.
با پیروزی باراک اوباما او نخستین آمریکایی آفریقایی تبار است که به مقام رییس جمهوری آمریکا برگزیده می شود.
ستاد انتخاباتی باراک اوباما با سازماندهی گروه هایی از زنان و جوانان، شهروندان آمریکایی را به رفتن به پای صندوق های رای ترغیب می کند و برآورد می شود که انتخابات چهارم نوامبر رکوردی تاریخی از حضور مردم در انتخابات بر جای بگذارد.
باراک اوباما به همراه خانواده خود سحرگاه روز سه شنبه با حضور در یک شعبه رای گیری در مدرسه ای در شیکاگو، رای خود را به صندوق ریخت.
باراک اوباما، امید دار اصلی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رای خود را در شیکاگو به صندوق انداخت.

باراک اوباما در اغاز روز سه شنبه برنده انتخابات در دو روستای کوچک در ایالت نیو همپشایر بود. مردم این دو روستای کوچک به طور سنتی در ساعت یک بامداد روز انتخابات، رای خود را به صندوق رای ریختند.
در روستای کوچک دیگسویل نودچ، باراک اوباما ۱۷ رای و جان مک کین ۱۰ رای کسب کرد. لازم به ذکر است که جرج بوش، رییس جمهوری فعلی آمریکا، در هر دو انتخابات پیشین در این دو روستا، پیروز شده بود.
تا پیش از روز انتخابات ریاست جمهوری در چهارم نوامبر بیش از ۲۹ میلیون نفر در ۳۰ ایالت آمریکا، رای خود را به صندوق ها ریخته بودند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، باراک اوباما در اغلب نظر سنجی ها از رقیب جمهوریخواه خود پیشی گرفته بود.
یک مقام مسئول در انتخابات نیز گفته بود که در ایالت های کارولینای شمالی، فلوریدا، آیوا و کلرادو شهروندان طرفدار حزب دمکرات بیشتر از جمهوریخواهان در رای گیری شرکت کرده اند.

جرج بوش در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۴ در این چهار ایالت به پیروزی رسیده بود.
نتیجه انتخابات در ایالت هایی چون فلوریدا، پنسلوانیا، ویرجینا و اوهایو سرنوشت ساز بود.
در همین حال، برخی از اعضای حزب دمکرات می گویند: باراک اوباما توانسته است که با سازماندهی شهروندان تعداد زیادی از مردم را به پای صندوق های رای بکشاند و احتمالا یک رکورد تاریخی در این زمینه بر جای خواهد گذاشت.
دیوید پولفی، مدیر ستاد انتخاباتی آقای اوباما ، سحرگاه روز سه شنبه به شبکه خبری «ان بی سی» گفت: «ما فکر می کنیم رای لازم را در سراسر کشور داریم.»
بر اساس نظر سنجی موسسه گالوپ و روزنامه «یو اس آ تودی» که تا یک روز پیش از انتخابات انجام شد، آقای اوباما یازده درصد از جان مک کین پیشی گرفته بود.
طبق نظر سنجی این دو موسسه، باراک اوباما ۵۳ درصد آرا و جان مک کین ۴۲ درصد آرا را کسب می کند. ضریب خطای این نظر سنجی دو درصد اعلام شده است. این در حالی است که دیگر نظر سنجی از پیشتازی هشت درصدی باراک اوباما حکایت دارند.
هر یک از دو کاندیدا نیازمند دستیابی به ۲۷۰ «کالج انتخاباتی» بود تا بتواند به عنوان چهل و چهارمین رییس جمهوری آمریکا انتخاب شود.

البته فکر نمیکنم تغییری در سیاست امریکا پیش بیاد

چهارشنبه 15/8/1387 - 11:19
دانستنی های علمی

اول از همه از نظرات گرمتون واقعا ممنونم....و اول اجازه بدید از دوستانی که نظر دادن تشکر کنم...

shokranh عزیز ممنون از نظرت اینشالا بازم پیگیر مطالب من باشی

bargrizan_e_66 عزیز که ممنونم از نظر گرمت

mahsa234 عزیز ..ممنونم از نظر گرمت

ENIAK_ab عزیز که پیشنهاد میکنم به مطالب این دوست گلم هم سری بزنید...

drmgangineh عزیز

ostadrezaa عزیز ...

asqar122 عزیز که ممنونم از نظرت

..................................................

راستی دوستان اجازه گذاشتن لینکهایی که جواب تبیان رو داره طبق قوانین به من داده نشد...به هر حال اینشالا تو زمینه های دیگه فعالانه به کارم ادامه میدم

به عسل خانوم به خاطر برگزیده ماه شدن هم تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشه این دوست عزیزمون

خیلی خوشحال میشم که دوستان نظرها و درخواستهاشونو در هر زمینه بگن....

راستی علی کردان هم دیروز استیضاح شد....من که کامل از رادیو جلسه رو گوش کردم...خدا رو شکر همه چی اروم پیش رفت.......

پرسپولیسم این هفته اینشالا که بازیشو ببــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره

 

 

چهارشنبه 15/8/1387 - 11:7
ادبی هنری
آغاز کسی باش که پایان تو باشد مجنون کسی باش کلیلا تو باش و یک چیز عاشق هیچ کس نشو من اینو از ته دل گفتم
چهارشنبه 15/8/1387 - 0:1
آموزش و تحقيقات
بسیاری از کاربران نرم افزار Microsoft Powerpint آفیس را تنها یک برنامه مفید برای ساخت اسلایدها و استفاده از آن در همایشها میدانند. اما کارهای فراوان دیگری نیز این نرم افزار بر می آید. نمونه آن ساخت آلبوم های عکس به شکل کاملا پیشرفته میباشد. این ترفند روی ورژنهای مختلف آفیس از ۲۰۰۰ به بالا قابل اجراست.
▪ برای این کار:
ـ ابتدا نرم افزار Powerpoint را اجرا کنید.
ـ حالا از منوی Insert و در قسمت Picture گزینه New Photo Album را انتخاب نمایید.
در پنجره باز شده روی دکمه File/Disk کلیک کرده و عکسهای خود را از داخل هارد انتخاب و با فشردن دکمه Insert آنها را اضافه کنید. سپس در همان پنجره در قسمت Album Layout با استفاده از انتخاب گزینه ها ، حالت نمایش عکسها را مشخص نمایید. مثلا تعداد عکسها در یک صفحه ، کادر هر عکس و سایر ویژه گی های قرارگیری عکسها در آلبوم را می توان تنظیم کرد.
ـ در پایان برای ایجاد آلبوم بروی دکمه Create کلیک کنید تا آلبوم مورد نظرتان ساخته شود.
اگر هم خواستید این آلبوم را تغییر دهید از منوی Format گزینه Format Photo Album را انتخاب و ویرایش لازم را به عمل آورید.
این ترفند بیشتر برای آنهایی که میخواهند در سایت خود آلبوم عکس قرار دهند کاربرد دارد.
چهارشنبه 15/8/1387 - 0:0
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته