ایرانگردی
نایب رییس هیات مدیره و مدیر عامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: به منظور صرفه جویی در مصرف آب و برق ، دستگاه جدید شست و شوی هوا تحت فشار فوق اشباع مه پاش كه توسط متخصصین داخلی بومی سازی شده و در خطوط ۶ و ۷ متروی تهران استفاده شده است در هواساز ایستگاه خیام اجرایی شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه، مهندس فرنوش نوبخت افزود: ایرواشرها برای غبارگیری و زدودن آلودگی هوا، تنظیم رطوبت و خنک سازی هوا در تمام ایستگاه های مترو به کار گرفته می شوند اما بکارگیری این سیستم جدید، با اضافه شدن ویژگی فوق اشباع مه پاش موجب شد تا شاهد كاهش ۲۰ درصدی مصرف آب باشیم و عملکرد بهتر و صرفه جویی بیشتر حاصل شده است.
وی با اشاره به اینكه این سیستم به عنوان طرح جایگزین ایرواشرهای کنونی در خطوط آتی متروی تهران نیز اجرا خواهد شد تصریح كرد: این ایرواشرها در ابتدا به صورت آزمایشی در ایستگاه خیام نصب و اجرایی شد و در دستور كار قرار داردكه با تامین بودجه درایستگاه های دیگر هم نیز اجرا می شود.
نوبخت خاطرنشان كرد: سیستم جدید، مصرف برق ایرواشرها را ۷۰ درصد و مصرف آب را نیز حدود ۲۰ درصد کاهش می دهد و با توجه به اینكه شرایط هوای ورودی را به صورت لحظه ای پایش می كند و رطوبت و دم سنجیده می شود و اگر لازم باشد عملكرد به طور اتوماتیك تغییر می كند و علاوه برآن باعث می شود بسیاری از هزینه های تعمیر و نگهداری سالیانه کاهش یابد.
يکشنبه 24/9/1398 - 18:28
ایرانگردی
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با حضور در برنامه فرهنگی مشق ایثار، گفت:در طرح شمیم نور ما بیشتر بر روی برگزاری اردوهای یک روزه از موزه های دفاع مقدس به ویژه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در همه مقاطع ابتدایی و متوسطه متمرکز هستیم.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، دکترعلیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش صبح روز یکشنبه ۲۴ آذرماه با حضور در برنامه فرهنگی مشق ایثار در تالار هویزه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مهمترین آموزه های فرهنگی و دینی و قرآنی است که ما وظیفه داریم این فرهنگ را تحت عنوان مشق ایثار، آشنایی با تاریخ دفاع مقدس و یا اردوهای دانش آموزی راهیان نور و سایر برنامه ها به نسل بعد منتقل کنیم.یکی از بهترین راهکار ها برای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آشنایی دانش آموزان با فداکاری و ایثارگری ها و تاریخ پرافتخار دفاع مقدس در صحنه های نبرد است که تحت عنوان اردوهای دانش آموزی راهیان نور برگزار می شود.
وی تصریح کرد: کمرنگ شدن فرهنگ ایثار و شهادت درهجمه های برنامه ریزی شده درعصر ماهواره و فضای مجازی بزرگترین نقشه از سوی دشمنان است که نظام جمهوری اسلامی ایران را تهدید می کند و اگر علاج واقعه قبل از وقوع نکنیم می شود آنچه را که دشمن انتظارش را دارد و دراین زمینه وزارت آموزش و پرورش به عنوان تاثیر گذارترین نهاد فرهنگی در جامعه در صف مقدم جبهه فرهنگی، برای خنثی سازی تهاجم فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی قرار دارد.
کاظمی مهمترین کارکرد و ماموریت آموزش و پرورش را، ساخت انسان اجتماعی و انتقال فرهنگ یک جامعه به نسل جدید در ابعاد مختلف عنوان کرد و تاکید کرد: اگر نتوانیم این ماموریت را به نحو احسن انجام دهیم ممکن است درآینده ای نه چندان دور، جامعه با چالش مواجه شود، مقام معظم رهبری فرمودند یک عده ای می خواهند آموزش و پرورش را به دلایل گوناگون سیاسی بی قدر و قیمت جلوه دهند این بی انصافی و خلاف واقع است در چهل سال انقلاب اسلامی، وزارت آموزش و پرورش کارهای بزرگی انجام داده است مثلا پیشرفت در فناوری نانو و سایر رشته های علمی و ورزشی و تربیت مدافعان حرم گامهای تربیتی خوبی برداشته است، همین نسل سوم و چهارم انقلاب که نه امام را و نه دوران دفاع مقدس و شهدای نامدار دوره ی هشت ساله را دیده اند امروز با تربیت شهدای مدافع حرم مانند شهید محسن حججی استوار در مقابل دشمنان ایستاده است .
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: «طعم جبهه» یکی از برنامه فرهنگی های ارزشمندی بود که بر اساس توافق به عمل آمده با آموزش و پرورش استان تهران، موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس انجام شد و این برنامه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بسیار تاثیر گذار در بین دانش آموزان بود. اردوهای دانش آموزی راهیان نور نیز یکی دیگر از برنامه های مهم فرهنگی است که هنوز ادامه دارد اما از آنجان که همه دانش آموزان نمی توانند در اردوی راهیان نور شرکت کنند. درسند تحول بنیادین، مدرسه مهمترین کانون تربیت است اما تنهاترین کانون تربیت نیست. به طور کلی ما باید به دنبال خلق موقعیت های تربیتی باشیم. وی ادامه داد: حدود سه هفته پیش طرح شمیم نور را در شورای سیاست گذاری راهیان نور تصویب کردیم تا زمینه موقعیت های تربیتی بیشتری فراهم کنیم و دانش آموزان بتوانند از این فرصت ها استفاده کنند ، در طرح شمیم نور ما بیشتر بر روی برگزاری اردوهای یک روزه از موزه های دفاع مقدس به ویژه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در همه مقاطع ابتدایی و متوسطه متمرکز هستیم. موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یکی از زیباترین، جذاب ترین، مدرنترین و هوشمند ترین موزه های دفاع مقدس در خاورمیانه و غرب آسیا است که بازدید از آن برای دانش آموزان دوره اول و دوم متوسطه در طرح شمیم بهمن ماه سالجاری در دستور کار قرار دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم زمینه حضور دانش آموزان را در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس محیا کنیم نیاز به برنامه ریزی های دقیق تری داریم به این معنی که ما تنها به صرف حضور دانش آموزان در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بسنده نمی کنیم و امیدوار هستیم با اجرای برنامه های دقیق و جامع تری به خواسته ها و اهدافی که در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داریم برسیم .
يکشنبه 24/9/1398 - 18:25
ایرانگردی
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار از عملیات به زراعی، هرس و رفع خطر از بیش از 6 هزار اصله درخت در آستانه فصل زمستان خبر داد و گفت: به منظور جلوگیری از شکستگی شاخه درختان در زمان بارش برف و افزایش عمر آنها، عملیات هرس و به زراعی فضاهای سبز معابر و بوستانها در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 " حمیدرضا فرخی" با اشاره به این خبر گفت: با توجه به اینکه خاک اکثر بستر های کاشت سطح منطقه دارای pH بالاتر از 7 و نوع خاک آهکی است، برای تصحیح شرایط موجود فعالیت هایی از قبیل کندو کوب، زیرو رو کردن خاک بستر باغچه های معابر ،حذف شاخه های اضافی، شکسته و آفت زده و عبور نور و هوا کافی جهت رشد مناسب درختان، عملیات به زراعی و هرس به صورت روزانه انجام می شود.
فرخی با اشاره به جزییات این طرح گفت: هرس درختان از ابتدای آذرماه آغاز شده و 5483 اصله درخت در مسیر هایی از جمله بزرگراه صیادشیرازی، خیابان هنگام، میدان هروی، بزرگراه باقری ، بلوار باباییان و شهیدان، بلوار استقلال و ... هرس شد.
وی ادامه داد: همچنین عملیات به زراعی از نیمه مهرماه در مسیر هایی ازجمله بوستان آرامش، بوستان شیوا، بوستان پلیس شمالی، بلوار ساحل و افق، خیابان استخر و ... انجام شد.
فرخی با اشاره به اقدامات در جهت کاهش خسارات حاصل از باد و طوفان و افتادن شاخه های خشک و رفع خطر از آنها گفت: طی این اقدام در سال جاری تاکنون از 1219 اصله درخت خشک رفع خطر شده است، همچنین جهت کاهش خسارات حاصل از برف اقدامات پیشگیرانه و ادوات لازم تهیه و آماده شده است.
يکشنبه 24/9/1398 - 18:21
ایرانگردی
مدیر امور بانوان شهرداری منطقه 3 از برگزاری جشنواره سمفونی پاییز 20 تا 30 آذر ماه از ساعت 14 تا 17 در بوستان ملت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، سارا قدیری درخصوص برپایی جشنواره سمفونی پاییز در روزهای پایانی آذر ماه گفت: در طول برگزاری این جشنواره غرفه های مختلفی از قبیل: ایستگاه آش، نوشیدنی های گرم پاییزی، هنرهای تجسمی، فضاهای سنتی، گذر برگ ریزان، ایستگاه قاب برگ، چیدمان برگ های پاییزی، ایستگاه ثبت خاطره و عکس یادگاری برگزار می شود.
به گفته مدیر امور بانوان شهرداری منطقه 3، این جشنواره با رویکرد مشارکت زنان سرپرست خانوار و بانوان هنرمند و با هدف ایجاد نشاط، همدلی و مشارکت در بین شهروندان، ترویج صله رحم، گرامیداشت ارزش ها وآیین های سنتی ایرانی و بازسازی فرهنگ ایرانی اسلامی برپا می شود.
يکشنبه 24/9/1398 - 18:19
ایرانگردی
استفاده از انرژی گرمایی زمین برای تامین سرمایش و گرمایش ساختمانی می تواند علاوه بر جایگزینی سوخت های فسیلی هزینه ها را نیز کاهش دهد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار این منطقه در حاشیه مراسم دریافت جایزه تهران در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری که با حضور پیروز حناچی شهردار تهران برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: طرح نوآورانه شهرداری منطقه یک در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری با عنوان " طراحی و اجرای سیستم پمپ حرارتی زمین گرمایی، برای سرمایش و گرمایش ساختمانی بوستان مهرگان به عنوان اثر برتر اعلام و جایزه ویژه این همایش را دریافت کرد .
وی گفت: این پروژه زیست محیطی با هدف کاهش استفاده از سوخت های فسیلی با استفاده از ظرفیت دانشکده علوم و فنون دانشگاه تهران در بوستان مهرگان به مساحت 76 متر مربع به اجرا رسید که توانستیم با توجه به طراحی سیستم یکسان گرمایش و سرمایشی آن، 50 درصد در مصرف برق صرفه جویی و هزینه نگهداری را کاهش دهیم .
موسوی تصریح کرد: در حال حاضر ساختمان ها در حوزه مسکونی سالانه 5/7 میلیارد متر مکعب گاز و ساختمان های تجاری و اداری 2 میلیارد متر مکعب گاز مصرف می کنند و باعث می شود در فضای آسمان 19 میلیون تن دی اکسید کربن و 149 هزار تن مونوکسید کربن انتشار پیدا کند که آثار مخرب زیست محیطی فراوان دارد بر همین اساس یکی از رسالت های مدیریت شهری در حوزه محیط زیست کاهش سوخت های فسیلی و رو آوردن به انرژی های پاک و تجدید پذیر است .
وی افزود: استفاده از انرژی های پاک مثل انرژی خورشیدی، آب ، باد ، پمپ حرارتی و... ابزاری است که می تواند جایگزین سوخت های فسیلی شود که در این راستا استفاده از انرژی گرمایی زمین در پروژه زیست محیطی تعریف و به اجرا رسید
يکشنبه 24/9/1398 - 18:14
ایرانگردی
بنا بر گزارشهای International Data Corporation (IDC)، فروش گوشیهای هوشمند در بازه زمانی ژوئیه تا سپتامبر سال 2019 افزایش یافته است. برند هوآوی موفق شده رتبه نخست افزایش فروش را به خود اختصاص بدهد.
به گزارش IDC، در فاصله زمانی ژوئیه تا سپتامبر، چیزی در حدود 358.3 میلیون گوشی موبایل در سراسر جهان به فروش رسیده. این در حالی است که در مدت زمان مشابه در سال گذشته، این رقم به 355.6 میلیون دستگاه میرسید. علاوه بر این آخرین گزارشهای فصلی در سه ماهه سوم سال 2019 خبر از رشد 8.1 درصدی هوآوی نسبت به سه ماهه دوم سال میدهد.
میتوان گفت رشد فروش گوشیهای هوشمند نسبت به سال گذشته، از ابتدای سال 2019 آغاز شد. بیش از 66.6 میلیون دستگاه از تمام گوشیهای فروخته شده تا سه ماه سوم سال 2019، به برند Huawei تعلق دارد. با رسیدن به این رقم، میتوان گفت که فروش گوشیهای هوآوی بالاترین میزان رشد را به نام خود ثبت کردند.
با نگاهی بر آمارهای IDC در سال 2018 میتوان متوجه این موضوع شد که این شرکت در سه ماهه سوم سال 2018 موفق به فروش 52 میلیون گوشی موبایل شده و نزدیک به 15 درصد از بازار جهانی را در اختیار داشت. با وجود رشد سالانه منفی برخی از سازندگان بزرگ گوشیهای موبایل در جهان، رشد سالانه هوآوی به مثبتِ 28.2 درصد میرسد. هوآوی بالاترین نرخ رشد سالانه را به نام خود ثبت کرده است. در این میان برندهایی مانند شیائومی و اپل رشد منفی داشتند.
شرکت هوآوی در حال حاضر بزرگترین تولیدکننده تجهیزات مخابراتی دنیا محسوب میشود. با در نظر گرفتن افزایش عرضه گوشیهای هوشمند هوآوی و رشد هر ساله آن، دور از انتظار نیست که در آینده نزدیک این شرکت بتواند رتبه اول بزرگترین تولیدکننده گوشی موبایل در جهان را از آن خود کند.
يکشنبه 24/9/1398 - 18:6
ایرانگردی
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند در راستای اجرای طرح کاپ( کاهش پسماند) از انجام طرح پایلوت پژوهشی ارتقاء کیفیت کمپوست شهری از طریق خردکردن سرشاخه های منتقل شده به مجتمع پردازش و دفع آرادکوه و ترکیب آن با کمپوست ناشی از پسماند های شهری در این سازمان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، دکتر صدر الدین علی پور، با اشاره به ضرورت زیست محیطی و اقتصادی مدیریت پسماند های ناشی ازهرس درختان بوستان های شهر تهران خاطر نشان کرد: هرس شاخه های اضافی با استفاده از دستگاه سرشاخه خرد کن و تلفیق قطعات خرد شده درختان با کمپوست تولیدی از پسماند های شهری ، علاوه بر کاهش هزینه های حمل و نقل ، عدم اشغال زمین دفن و کاهش روند سرعت پرشدن لندفیل سبب ارتقاء کیفیت کمپوست ناشی از پسماند های تر شهری نیز می شود.
علی پور، با اشاره به اینکه اکثر درختان در فصل زمستان هرس میشوند و از این رو در این فصل ما شاهد حجم زیادی از چوب و سرشاخه درختان در مجتمع پردازش و دفع آرادکوه هستیم، استفاده بهینه از این دسته از پسماند ها ضروری به نظر می رسد.
او با تاکید بر بررسی های بعمل آمده در خصوص حجم بالای پسماند های حاصل ازهرس درختان بوستان های شهر تهران خاطر نشان کرد: معاونت پردازش و دفع سازمان طی یک پروژه پژوهشی که در راستای حل مشکل مذکور بعمل آورد اقدام به تولید بیوکمپوست از طریق خردکردن سرشاخه های منتقل شده به مجتمع پردازش و دفع آرادکوه به قطعات زیر یک سانتیمتر، عملیات کمپوستینگ تحت شرایط کنترل شده و طبق برنامه هوادهی تعیین شده و استفاده از استارترهای میکروبی جهت تسریع فرآیند تجزیه و تثبیت و با بدست آوردن نسبت بهینه اختلاط آن با کمپوست حاصل از پسماند شهری موجبات بهبود کیفیت کمپوست را فراهم آوردند.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به تلاش این سازمان در راستای انطباق با شرایط استاندارد زیست محیطی افزود: افزایش 5درصدی ماده آلی در کمپوست تولیدی مجتمع آرادکوه و قرارگیری آن در دامنه استاندارد ،تقویت خاک ، جلوگیری ازفرسایش ، بالا بردن قدر باروری و ماندگاری بیشتر آب در خاک در نتیجه ترکیب 10درصد بیوکمپوست و 90 درصد کمپوست پسماند شهری حاصل خواهد شد .
علی پور در انتها ضمن ابراز خشنودی از کاربرد محصول تولید شده از بازیافت چوب، خاطر نشان کرد: از دیگر مزایای اجرایی شدن این طرح کاهش حجم انبارداری و به دنبال آن کاهش ریسک آتش سوزی و سهولت فروش آن بوده که در صورت بدست آوردن نتایج رضایت بخش از انجام پایلوت آن، در سطح کلان اجرا خواهد شد.
يکشنبه 24/9/1398 - 18:2
ایرانگردی
شهردار منطقه 11 تهران از حذف طرح عقب نشینی جداره های تاریخی خیابان ولی عصر (عج) ، وحدت اسلامی و شوش در کمیسیون ماده پنج خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، نصراله آبادیان با اشاره به مصوبه کمیسیون ماده 5 که پس از پیگیری بسیار در 5 سال گذشته توسط معاونت شهرسازی و معماری انجام شد؛ از دستور شهردار تهران مبنی بر منتفی شدن عقب نشینی جداره تاریخی خیابان های ولی عصر (عج)، شوش و وحدت اسلامی خبر داد و گفت: این اقدام با توجه به قرار گرفتن 4 کیلومتر از حصار ناصری در منطقه 11 با هدف حفظ و صیانت از جداره های با ارزش معماری و ارزش های کالبدی و فرهنگی منطقه انجام شده است.
آبادیان با اشاره به این که طرح عقب نشینی محور خیابان ولی عصر (عج) مصوبه طرح تفصیلی سال 1350 بوده است ؛ افزود: خیابان ولی عصر (عج) که طولانی ترین خیابان تهران است بسیاری از ابنیه ارزشمند تاریخی و نیز درختان چنار با عمر بالای 80 سال را در خود جای داده است که میراث فرهنگی و معنوی پایتخت به شمار می آیند.
به گفته شهردار منطقه 11 در این مصوبه مقرر شد حفظ جداره های تاریخی محور خیابان ولی عصر (عج) از میدان راه آهن تا چهارراه ولی عصر ، محور خیابان وحدت اسلامی حد فاصل خیابان جمهوری تا خیابان شوش و محور خیابان شوش به عنوان محور کار و فعالیت حفظ شوند و اجرای طرح عقب نشینی در آن ها منتفی شد.
يکشنبه 24/9/1398 - 17:59
ایرانگردی
شهردار منطقه21 در ابتدای نشست صمیمی با شهرداران منتخب مدارس ورودی غربی پایتخت که با حضور محسنی نسب رئیس آموزش و پرورش منطقه9 تهران بزرگ برپا شد، گفت: امروز شروعی برای تمرین دموکراسی و کار تیمی در بین دانش آموزان مدارس ورودی غربی پایتخت است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، رحمانی شهردار این منطقه با اشاره به اینکه فلسفه برگزاری انتخابات، تمرینی است برای دموکراسی؛ گفت: مهم ترین سرمایه هر شخص، مورد اعتماد بودن است. به همین منظور، شهرداران مدارس باید سعی داشته باشند تا با رای هایی که کسب کرده اند و اعتمادی که توسط دانش آموزان برایشان ایجاد شده؛ به شکل مطلوبی به وظایف خود عمل کنند.
وی در ادامه افزود: مدیریت شهری منطقه21 آمادگی این را دارد که به صورت ماهانه با شهرداران منتخب مدارس جلسه هم اندیشی مشترک داشته باشد تا در سایه تشکیل این جلسات، تصمیمی مشترک در راستای اینکه چه اقداماتی باید در سطح مدارس انجام پذیرد، بحث و تبادل نظر شود.
رحمانی همچنین یاداور شد: مبحث مشارکت و همیاری شهروندان با مجموعه مدیریت شهری بسیار مهم است؛ چراکه هزینه های اداره شهر توسط خود شهروندان تامین می شود، به همین میزان که هرقدر سطح مشارکت بیشتر باشد قطعا شهروندان هزینه های کمتری را نیز متحمل می شوند.
شهردار منطقه21 در همین راستا افزود: یکی از فرصت های بی بدیل این منطقه وجود صنایع و کارخانجات است و این آمادگی وجود دارد که دانش آموزان بازدیدهای منظم دوره ای از سطح کارخانه های مختلف داشته باشند تا با دید بهتر و دانش بیشتری برای آینده خود تصمیم گیری کنند.
محسنی نسب رئیس آموزش و پرورش منطقه9 تهران بزرگ نیز در این جلسه گفت: برای انجام هر کاری می بایست فرهنگ سازی صورت گیرد و این مهم جز در بستر مدارس میسر نخواهد شد؛ چراکه در مدارس، تمرین باهم بودن و درکنارهم بودن به دانش آموزان آموزش داده می شود.
لازم به ذکر است؛ در پایان این نشست صمیمی، احکام شهرداران منتخب مدارس منطقه21 تنفیذ شد.
يکشنبه 24/9/1398 - 17:56
ایرانگردی
در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و ششمین جشنواره پژوهش و آموزش در مدیریت شهری و روستایی که با حضور مدیران ارشد شهری در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد؛ از شهرداری منطقه9 بواسطه ارائه طرح پژوهشی " مناسب سازی فضاهای شهری شاخص منطقه9 برای استفاده از گروه های خاص" به عنوان اثر برتر تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، سید علی مفاخریان شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: طرح پژوهشی منطقه9 با هدف ساماندهی معابر برای گروه های خاص، فعالیتی فرهنگی اجتماعی است که مطالعه پژوهش محوری در این زمینه کمک می کند تا وضعیت موجود ساختمان ها، معابر، پارک ها و اماکن عمومی منطقه را شناسایی کنیم و براساس آن، تردد را برای گروه های خاص از جمله؛ جانبازان، معلولین، نابینایان، کم بینایان و افرادی که در معرض آسیب قرار دارند، فراهم کنیم.
وی به نوسازی و بهسازی معابر در منطقه9 اشاره کرد و بیان داشت: در تلاشیم اماکنی که محور این پژوهش هستند را شناسایی و بررسی کنیم تا با نوسازی و بهسازی معابر، مسیر هایی مناسب برای تردد گروه های خاص ایجاد کنیم.
شهردار منطقه9 با اشاره به پروژه های مختلف مناسب سازی شده در منطقه اذعان داشت: ایستگاه های بی آر تی یکی از نقاط پر تردد شهر است که اکنون راهنمای این ایستگاه ها را با خط بریل برای نابینایان و کم بینایان مشخص کرده ایم و این پژوهش در نهایت منجر به اولویت بندی پروژه های مختلف برای مناسب سازی محور ها در پارک ها و ساختمان های عمومی می شود.
مفاخریان افزود: مکان هایی که گروه های خاص بیشترین تردد را دارند، در اولویت بازسازی قرار دارند، ضمن اینکه شش پروژه منطقه به اتمام رسیده و پروژه های متعددی به همین روش در حال اجراست.
شایان ذکر است مفاخریان شهردار منطقه9 به همراه مدیران شهری از نمایشگاه پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری در برج میلاد بازدید به عمل آورد.
لازم به ذکر است منطقه9 شهری به عنوان منطقه خلاق و نوآور موفق به اخذ دو رتبه برتر در یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری شد.
يکشنبه 24/9/1398 - 17:53