ایرانگردی
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 از برگزاری کارگاه های آموزشی برای کارگران فضای سبز، خدمات شهری ، رفتگران، پارکبان ها و ... خبر داد و گفت: رسیدگی به شرایط سلامت و جسمانی این افراد از اولویت های مدیریت شهری به حساب می آید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4، "حمیدرضا فرخی" در این باره گفت: کارگران شهرداری در فضای سبز، رفتگران، پیمانکاران و پارکبان ها از بی دفاع ترین طبقات در این روزهای اپیدمی کرونا هستند که عموما در معرض آلودگی های محیطی متعدد قرار داشته که البته اجتناب از انواع مواجهه های پر خطر نیز از نظر وظیفه شغلی آنها اجتناب ناپذیر است و رسیدگی به این قشر زحمت کش از وظایف ماست.
او ادامه داد: در این راستا مدیریت شهری براساس وظیفه ای که نسبت به این عزیزان بر عهده دارد، ضمن انجام 2 دوره غربالگری ویروس کرونا، نسبت به برگزاری دوره های آموزشی بهداشت عمومی و فردی پیشگیری از این ویروس منحوس برای این افراد اقدام کرد.
فرخی در ادامه به برگزاری کلاس های آموزشی اطفا حریق برای کارگران فضای سبز نیز اشاره کرد و گفت: بالا رفتن اطلاعات این افراد کمک شایانی به حفظ و نگهداری عرصه های جنگلی و فضاهای سبز شهری است و خوشبختانه در تابستان امسال شاهد کمترین میزان آتش سوزی در جنگل های منطقه 4 بودیم.
او ادامه داد: در این راستا می توان به برگزاری کلاس های مذکور در جنگلکاری قوچک و بوستان ارکیده اشاره کرد که امید است با بالارفتن اطلاعات فردی و اجتماعی این افراد شاهد مشکلات کمتری در شهر باشیم.
سه شنبه 27/8/1399 - 13:45
ایرانگردی
شهردار تهران میگوید: قرار است با استفاده از ظرفیت های وزارت دفاع، ایمنی شهر تهران را بالاتر ببریم هم اکنون در این حوزه خلا هایی وجود دارد که یکی از آنها امداد و اطفا هوایی و نیز لزوم رسیدگی به حادثه دیدگان در سطح شهر به وسیله امداد هوایی است.
به گزارش شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران در حاشیه امضای تفاهمنامه میان شهرداری تهران و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به خبرنگاران گفت: امروز خدمت امیر حاتمی رسیدیم تا با استفاده از ظرفیت های وزارت دفاع، ایمنی شهر تهران را بالاتر ببریم هم اکنون در این حوزه خلا هایی وجود دارد که یکی از آنها امداد و اطفا هوایی و نیز لزوم رسیدگی به حادثه دیدگان در سطح شهر به وسیله امداد هوایی است. در این زمینه همکاری های خوبی پیش از این هم با وزارت دفاع داشتیم اما با این تفاهمنامه این همکاری ها و ابعاد گسترده تری می گیرد.
او افزود: بخشی از این همکاری ها مربوط به ساخت تجهیزات مورد نیاز برای شهرداری در صنایع وزارت دفاع است. یکی از این تجهیزات مربوط به حوزه رباتیک و تجهیزات کنترل از راه دور است.
حناچی با بیان این که بنای ما توسعه همکاری ها با وزارت دفاع و استفاده از ظرفیت های ممکن برای این کار شهردار تهران است درباره وضعیت پادگان ۰۶ هم گفت: تمام اقدامات حقوقی در این زمینه انجام شده است دوستان ما در نیروهای مسلح مباحثی دارند که در حال مذاکره برای حل کردن آن هستیم تلاش میکنیم که نگرانیهای آن ها را برطرف کنیم و پروژه پادگان ۰۶ بر اساس برنامه پیش بینی شده پیش برود.
در این مراسم امیر حاتمی، وزیر دفاع نیز گفت: ما با شهرداران شهرها در زمینه های مختلف همکاری هایی داریم که از جمله آنها در حوزه املاک و مسائل شهری است با شهرداری تهران هم ارتباطات خوبی داریم در این تفاهمنامه از طرف دولت مسئولیتهایی را در زمینه اطفای حریق و امداد هوایی به عهده می گیریم و قرار شد مرکز اطفا تشکیل دهیم و با توجه به محدودیت امکانات کشور می تواند مرکزی برای امداد هوایی هم باشد.
وزیر دفاع افزود: وزارت دفاع هم اکنون صنایع دانش بنیان دارد که میتوانند در این زمینه فعال باشند از سوی دیگر در موضوع امداد هوایی لازم است خلبانان آموزش های مورد نیاز را ببینند چراکه پرواز بر فراز شهرها با هدف امداد یا اطفا نیاز به تخصص های ویژه دارد و در این زمینه نیز وزارت دفاع آموزشهای لازم را انجام خواهد داد.
وزیر دفاع همچنین گفت: امیدوارم هیچ حادثهای در تهران اتفاق نیفتد اما اگر حادثهای اتفاق افتاد باید آمادگی لازم را داشته باشیم.
سه شنبه 27/8/1399 - 13:35
ایرانگردی
شهردار منطقه ۲ در بازدید میدانی از ناحیه6 که جمعی از معاونین و مدیران شهری این منطقه حضور داشتند بر ارتقای کیفی خدمات و تسریع در رسیدگی به درخواست های شهروندان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، حسن رحمانی، با بیان اینکه بازدید های میدانی منظم از سطح محلات، به منظور احصاء مسائل و مشکلات مرتبط با حوزه های شهری انجام می شود، گفت: بهبود شرایط موجود در محلات علی الخصوص در حوزه نگهداشت شهری که مورد تاکید خاص و ویژه مدیریت ارشد کلانشهر تهران است به منظور آماده سازی بستری مناسب جهت ارتقاء سطح رضایت مندی شهروندان دراولویت مدیریت شهری قرار دارد.
وی افزود: نگهداشت از مهمترین وظایف مدیریت شهری محسوب می شود که در قالب لکه گیری، رفت و روب، فضای سبز و لایروبی انهار به صورت مستمر در حال اجراست.
رحمانی تصریح کرد: با رفع بخشی از مشکلات محله ها می توانیم حس تعلق شهروندان به محل زندگی را تقویت کرده و بستر مشارکت آنها دراداره شهر را فراهم می کند.
شهردار منطقه 2 پس از بازدید میدانی، در نشست مشترک که با حضور شهردارو روسای ادارات ناحیه 6 برگزار شد، ضمن بررسی گزارش عملکرد ناحیه و مشکلات موجود در محلات، بر افزایش کیفی سطح خدمات و ارتقاء رضایتمندی شهروندان تاکید کرد.
سه شنبه 27/8/1399 - 13:17
ایرانگردی
مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران از تأیید الحاق محدوده هایی به بافت فرسوده شهر تهران در کمیسیون ماده 5 خبر داد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، علی اکبری با اعلام این خبر افزود: در فرآیند تهیة طرح جامع شهر تهران (مصوب سال1386) و با توجه به مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران مبنی بر تعیین سه شاخص ریزدانگی، ناپایداری و نفوذ ناپذیری برای شناسایی محدودة بافت های فرسوده در شهرها، 3268 هكتار به عنوان محدوده بافت فرسوده در شهر تهران شناسایی و تاكنون این محدوده ها ملاك عمل شهرداری و دولت، جهت اعطای تسهیلات و مشوق های نوسازی شهر تهران بوده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران بیان کرد که طی سال های گذشته، مراجعات و مكاتبات متعددی ناظر بر عدم قرارگیری برخی بلوك های حائز سه شاخص یاد شده در زمرة بلوك های مصوب، از سوی شهروندان و مراجع رسمی از جمله شهرداری های مناطق 22 گانه و شورای اسلامی شهر تهران به این سازمان صورت گرفت و نتیجة بررسی كارشناسان، به برخی از اعتراضات شهروندان صحه گذاشت. بنابراین و بر اساس جمع بندی نهایی، سازمان نوسازی شهر تهران برآن شد تا الحاق محدوده هایی به بافت فرسوده مصوب شهر تهران را در دستور کار قرار دهد.
علی اکبری توضیح داد: اشكالات وارد بر نقشة مصوب بافت های فرسوده، عمدتاً ریشه در عدم كفایت اطلاعات پایه در زمان شناسایی محدودههای فرسوده و یا ایرادات تحلیلی (ناشی از تفاسیر كارشناسی متفاوت در نحوة اعمال شاخصهای سه گانه) داشته است که سبب شده محدوده هایی از بافت های شهری، با وجود دارا بودن سه شرط مصوب، به عنوان بافت فرسوده شناسایی نشوند و ساکنان این محدوده ها، از تسهیلات و مشوق های ویژه بافت فرسوده محروم بمانند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران عنوان کرد: پس از فرآیند شناسایی و استخراج محدودههای الحاقی به بافت فرسوده در سازمان نوسازی شهر تهران، این موضوع با هماهنگی ها و جلسات متعدد برگزار شده در جلسه کارگروه فنی کمیسیون ماده 5، در نهایت در جلسه مورخ 26/8/99 کمیسیون ماده 5 شهر تهران به تصویب رسید و مقرر شد محدوده هایی به وسعت 800 هکتار به صورت قطعی و محدوده 368 هکتاری پس از استعلام از شورای عالی شهرسازی و معماری و در صورت موافقت آن نهاد، به مساحت بافت فرسوده در پایتخت اضافه شده و ساکنان و مالکان آن از تسهیلات و تشویقات مقرر شده برای نوسازی برخوردار شوند.
وی در انتها ابراز امیدواری کرد که این مصوبه تأثیر مناسبی بر افزایش سرعت نوسازی در این محدوده ها داشته باشد.
سه شنبه 27/8/1399 - 13:15
ایرانگردی
رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در آیین نکوداشت و نامگذاری کتابخانه «دکتر طوبی کرمانی» نخستین بانوی فیلسوف ایران گفت: تا کنون کتابخانههای متعددی در این سازمان به نام شخصیتهای علمی و فرهنگی مزین شده است. امیدواریم نامگذاری این کتابخانه به نام طوبی کرمانی در ترویج ویژگی های اخلاقی این افراد و این نوع دیدگاه، فرهنگ با نگاه به دین و جمهوری اسلامی باشد و خدا ما را یاری دهد از خادمان کتاب و مروجان مطالعه باشیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، آیین نکوداشت و نامگذاری کتابخانه «دکتر طوبی کرمانی» نخستین بانوی فیلسوف و رایزن فرهنگی و علمی ایران دوشنبه ۲۶ آبان ماه با حضور حجتالاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و چهرههای فرهنگی و علمی برگزار شد.
حجتالاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری در این مراسم ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی به فعالان این حوزه عنوان کرد: فردا روز جهانی فلسفه نامگذاری شده است و یاد مفسر اعظم علامه سید محمدحسین طباطبایی صاحب المیزان و استاد محمدتقی جعفری را گرامی میداریم.
وی اضافه کرد: المیزان مقیاسی است برای تمییز طرفداران عندیه، کسانی که همه چیز را آن طور که دوست دارند میبینند، نه آن طور که هست و عنادیه کسانی که منکر حقایق اشیاء هستند و نیز لاادریه کسانی که منکر علم و شناخت درباره واقعیت اشیاء علیالخصوص امور مابعدالطبیعیاند. المیزان از جمله کتابهای فلسفی است که علم ما را در مقابل آنچه پیرامون ماست افزایش میدهد.
رییس سازمان فرهنگی هنری ادامه داد: در سالروز درگذشت این عالم ربانی صاحب المیزان باید برای خوب کتاب خواندن و کتاب خوب خواندن تلاش کنیم، چرا که کتاب دریچهای است که ما را از خودخواهی نجات میدهد و موجب میشود حقیقت را آن طور که هست دریابیم.
حجتالاسلام امرودی در ادامه تصریح کرد: طوبی کرمانی یاور امام و رهبری، مدرس دانشکده الهیات به عنوان الگویی برای بانوان مطرح است. ایشان در امور بینالملل اولین رایزن فرهنگی در خارج از کشور بودند و به عنوان نماینده و ویترین جمهوری اسلامی در بسیاری از امور اولینها را داشتند. همان طور که زنان در کشور ما با توانمندی، سواد و ایمان میتوانند بدرخشند. ایشان واصل بین اهل سنت و شیعه بودند و ضریب نفوذشان در رایزنیهای بینالمللی شاید از سایر شخصیتهای برجسته بیشتر بود که نشأت گرفته از وجود مطهر و نورانی او بود.
وی اظهار کرد: دکتر طوبی کرمانی نمونه بارز اخلاق، محبت، بزرگواری، ادب و وارستگی بودند. گاهی در یک روز دو یا سه جلسه داشتند که با شور و اشتیاق شرکت میکردند و این جلسه بهانهای است تا ما بتوانیم زندگی این عالمان و ویژگیهای اخلاقی این افراد را به عنوان الگوهای مؤثر مطرح کنیم.
رییس سازمان فرهنگی هنری در پایان گفت: تا کنون کتابخانههای متعددی در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به نام شخصیتهای علمی و فرهنگی مزین شده است. امیدواریم نامگذاری این کتابخانه به نام طوبی کرمانی در ترویج این نوع دیدگاه، فرهنگ با نگاه به دین و جمهوری اسلامی باشد و خدا ما را یاری دهد از خادمین کتاب و مروجان مطالعه باشیم و برای این امر از هیچ کوششی دریغ نکنیم.
در ادامه مینو اصلانی رییس سابق بسیج جامعه زنان و از شاگردان دکتر طوبی کرمانی گفت: این نامگذاری بسیار شایسته است، چرا که این شخصیت الهی از یادها نخواهد رفت و وجوه برجسته ایشان در یاد دلسوختگان ادب و فرهنگ کشور باقی خواهد ماند. این حرکت نشان میدهد که مردم کشور ما قدر این سرمایه و بزرگان را میداند. ایشان یک الگوی چندوجهی و مثالزدنی از مادر نمونه در تربیت اسلامی فرزندان و همسری بینظیر بودند و نیز نقشهای متمایز یک زن مسلمان را ارائه دادند و میتوانند برای زنان دنیا الگو باشند. به خصوص امروز که زن در غرب بیشترین ظلم را تحمل میکند و نقشهای بیبدیل مادری و همسری از او گرفته شده است و برای مردم خسته از تمدن غرب، وی الگو و نقطه عطفی به شمار میرود.
علیاکبر اشعری رییس شورای اندیشهورز کتاب سازمان فرهنگی هنری نیز ضمن تبریک هفته کتاب به کتابداران و دوستداران کتاب و نیز ابراز خوشحالی از حضور در آیین نامگذاری کتابخانه طوبی کرمانی گفت: از این بانوی فرهنگی و علمی سخنان زیادی شنیده بودم و در مجالسی که ایشان صحبت میکردند حضور داشتم. افراد بسیاری دارای معلومات و دانش هستند و سخنرانی میکنند، اما ایشان در هر سطحی و مجلسی با مخاطبان مختلف بسیار تاثیرگذار بودند و سخنانشان به جان مینشست. چون علاوه بر سواد و معرفت آنچه موجب اثربخشی صحبت و فعالیتهای بانو طوبی کرمانی می شد ارتباط او با خدا و شخصیت والا و فضایل ایشان بود.
اشعری در توصیف مأموریت این کتابخانه با نام طوبی کرمانی یادآور شد: این کتابخانه میتواند در زمینه جستوجو در اخلاق و فضایل این فیلسوف بزرگ با سعی در ترویج فضایل اخلاقی، شناخت آثار، کرامات و ویژگیهای تاثیرگذار ایشان در عرصههای علمی، فرهنگی و بینالمللی اثرگذار باشد.
همچنین پیام شرقی فرزند دکتر طوبی کرمانی در این مراسم ضمن تشکر از سازمان فرهنگی هنری برای نامگذاری این کتابخانه گفت: مادرم معتقد بود فلسفه در زندگی انسان مهم است و باید از کودکی آموخته شود. ایشان معتقد بود جدالها و استدلالهای منطقی در حد بینش و سن کودکان در فکر آنها حک میشود و در بزرگسالی از شبهات مصون میمانند.
حجتالاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سید محمد بطحائی وزیر اسبق آموزش و پرورش، غلامرضا کریمی قائممقام وزیر آموزش و پرورش، مصطفی رحماندوست شاعر و نویسنده، علیاکبر اشعری رییس شورای اندیشهورز کتاب سازمان فرهنگی هنری، پیام شرقی فرزند دکتر طوبی کرمانی و جمعی از معاونان و مدیران سازمان فرهنگی هنری در این مراسم حضور داشتند.
این مراسم با رونمایی از کتیبه زندگینامه دکتر طوبی کرمانی به پایان رسید.
کتابخانه دکتر طوبی کرمانی در خیابان جانبازان غربی، ۱۴ متری لشگر، خیابان شهید حیدری، رو به روی بوستان کوثر واقع شده است.
سه شنبه 27/8/1399 - 13:13
ایرانگردی
مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، از آغاز عملیات کاشی کاری گنبد مسجد شیخ فضل الله در منطقه 12 خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، مهندس سید مجید غمخوار ضمن اعلام خبر فوق افزود: اجرای عملیات زیرسازی در گنبد مسجد شیخ فضل الله به طور کامل به اتمام رسیده و متعاقب آن نصب کاشی های گنبد آغاز شده است.
به گفته مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق، ترمیم گنبد مسجد، کاشی کاری و مقاوم سازی آن از مهمترین اقدامات سازمان عمرانی مناطق در پروژه مرمت مسجد شیخ فضل الله به شمار می آید. پیش بینی می شود این پروژه تا اوایل دی ماه سال جاری تکمیل و تحویل بهره بردار شود.
سه شنبه 27/8/1399 - 13:7
ایرانگردی
بانک جوایز دانش آموزی در قالب سامانه صد آفرین از آذرماه در منطقه 19 فعال می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مهدی بصیری معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه گفت: این طرح ویژه دانش آموزان مدارس ابتدایی منطقه و با هدف تشویق دانش آموزان و ترغیب آن ها به یادگیری بیشتر از ابتدای آذرماه در این منطقه آغاز می شود.
او با اشاره به تغییر شیوه نامه های آموزشی و ارائه آموزش های غیر حضوری به دانش آموزان بیان کرد: در همین راستا طرح صدآفرین توسط اداره آموزش های شهروندی و با مشارکت مرکز خلاقیت های کودکان و نوجوانان به صورت اهدای کارت صد آفرین به دانش آموزان و همچنین ارسال جوایز متنوع به نشانی محل سکونت آنان طراحی شده است.
به گفته بصیری این طرح همچنین اهمیت بسزایی در افزایش روحیه نشاط دانش آموزان در محیط های آموزشی اعم از خانه و مدرسه، تشویق به یادگیری بیشتر دارد ضمن اینکه از طریق این سامانه آموزش هایی نیز درخصوص راهکارهای بهداشت فردی و جمعی به دانش آموزان و انجام فعالیت های پیشگیرانه در شرایط کرونایی ارائه می شود.
شهروندان می توانند به منظور آشنایی بیشتر با نحوه اجرای این طرح، شرایط و فعالیت های تعریف شده برای اخذ کارت امتیاز و همچنین اطلاع از بانک جوایزی دانش آموزی به سایت 100afarin.ir مراجعه کنند.
سه شنبه 27/8/1399 - 13:5
ایرانگردی
سایت های برفروبی در مناطق مهم و حساس منطقه21 مجهز و مستقر شده اند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، مهدی صباغ زاده معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه در این باره گفت: به دنبال تجهیز ستاد برفروبی، 4سایت اصلی ذخیره شن و نمک مخصوص در 3 ناحیه منطقه و یک سایت اصلی پشتیبانی با کیسه های شن و نمک جانمایی و در نقاط مهم منطقه مستقرشده است.
وی در ادامه افزود: برای صرفه جویی در هزینه ها، شن مورد نیاز برفروبی به صورت مشارکتی با صنایع مستقر در محدوده منطقه21 تامین شده است.
صباغ زاده با اشاره به ضرورت رسیدگی به وضعیت بزرگراه های منطقه21 با توجه به آغاز فصل بارش ها گفت: طرح ویژه نگهداشت بزرگراههای این منطقه در محورهای شهید لشگری، فتح و آزادگان آغاز شده است.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 ادامه داد: در این طرح که به طول 34کیلومتر و با اولویت لایروبی جوی های روباز و روبسته در حال انجام است، عملیات به زراعی فضای سبز، جمع آوری خاک و نخاله حاشیه معابر، شستشوی نشان های شهری و ترافیکی، حذف زوائد فیزیکی و بصری با استفاده از توان حداکثری ماشین آلات و نیروی انسانی در حال اجرا است تا با بارش نعمت های الهی مشکلی برای شهروندان ایجاد نشود.
سه شنبه 27/8/1399 - 13:2
سلامت و بهداشت جامعه
امیر عباس واعظی فوق تخصص گوارش و کبد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز در مورد علائم تنفسی در بیماران کرونایی گفت: اگر تنفس فرد مبتلا به کرونا در یک دقیقه بیشتر از ۲۴ بار باشد (بالا و پایین رفتن قفسه سینه ) و همچنین میزان اکسیژن خون بیمار کاهش یافته و زیر ۹۰ باشد زنگ خطر است و باید فوری به مراکز درمانی مراجعه شود.
وی ادامه داد: برای تشخیص علامت خطر در بیماران کرونایی باید بیمار در جایی آرام بنشیند و تعداد تنفس بیمار توسط فرد دیگری در یک دقیقه شمارش شود اگر تعداد تنفس بیشتر از ۲۴ تنفس در یک دقیقه بود این یک علامت خطر است که بیمار وارد فاز شدید بیماری ریوی میشود.
دکتر واعظی تأکید کرد: در صورت ضعف و بیحالی و مشکل در تنفس حتما به یک مرکز بهداشتی و درمانی مراجعه کرده تا اکسیژن خون از طریق سر انگشت بیمار مورد بررسی و چک شود.
وی بررسی روزانه اکسیژن خون در افراد بیمار با مشکلات زمینهای و مسن را توصیه کرد.
دکتر واعظی در مورد بیماریهای زمینهای که بیماری کرونا آنها را تشدید میکند و در معرض خطرند گفت: افرادی با بیماری قلبی پیشرفته مانند نارسایی قلبی، بیماری کلیه پیشرفته بهخصوص بیماران دیالیزی، بیماری زمینهای کبدی پیشرفته مانند سیروز کبدی، افراد دیابتی نوع ۲ و افراد چاق و پر فشاری خون، افراد سیگاری و کسانی که مشکلات ریوی و تنفسی دارند و یا اسپری تنفسی استفاده میکنند از جمله بیماران زمینهای در معرض خطرند.
وی خاطر نشان کرد: اگر فردی با بیماری زمینهای در ابتدا دچار علائم خفیف بیماری کووید میشود نباید فکر کند بیماری در حال خاموشی است و باید از انجام فعالیتهای پر استرس جسمی و روحی که فشار زیادی به بیمار وارد میکند مانند ورزشهای خیلی سنگین بپرهیزد.
از مایعات به اندازه مناسب به صورت میانگین ۲ لیتر در روز را استفاده کند.
این عضو هیات علمی در ادامه در رابطه با مصرف داروهای کورتن گفت: تزریق کورتن در بیماران بستری که نیاز به کمک تنفسی دارند خیلی کمککننده است اما در بیماران مبتلا به کرونا که در فاز اولیه و خفیف هستند استفاده از کورتن توصیه نمیشود بخاطر اینکه این دوره، دوره پراکندگی ویروس است و دیده شده در افرادی که کورتن مصرف میکنند احتمال پراکنده شدن ویروس در آنها بیشتر از افراد عادی بوده است.
سه شنبه 27/8/1399 - 10:44
سلامت و بهداشت جامعه
شرکت Unilever اعلام کرد که محققان در لابراتوار میکروباک دریافتند، استفاده از دهانشویه، شستن دست ها، ماسک، دستکش و رعایت فاصله اجتماعی میتواند از مبتلا شدن به کووید - 19 جلوگیری کند.
محققان دریافتند که دهانشویه حاوی "ستیل پیریدینیوم" با غلظت 0.07 است که در حدود 99.9 فعالیت سویه ویروس کرونا را مهار می کند.
در ادامه این گزارش آمده؛ مطالعات نشان میدهد که فرمول شستشوهای حاوی "ستیل پیریدینیوم" با غلظت 0.07٪ فعالیت SARS-CoV-2 پس از 30 ثانیه - 99.9 درصد - یعنی بعد از زمان توصیه شده برای شستشو، از بین میبرد.
طبق گزارشها از آغاز شیوع کرونا تاکنون در سراسر جهان، بیش از 52 میلیون نفر به این ویروس مبتلا شده اند.
بیشتر بخوانید:
عاملی که عدم رعایت آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا را چند برابر میکند!
ویروس کرونا در بدن شماست اگر این ۲ رایحه را متوجه نمیشوید!
شایان ذکر است که بیماری کووید-19 نخستین بار در دسامبر سال 2019 در شهر ووهان، مرکز استان هوبئی چین مشاهده و طی مدت کوتاهی با شیوع آن در سراسر جهان، تبدیل به یک پاندمی شد.
سازمان جهانی بهداشت در 11 مارچ سال جاری میلادی اعلام کرد که کووید-19 به یک بیماری همهگیر جهانی تبدیل شده است.
سه شنبه 27/8/1399 - 10:42