• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1300روز قبل
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 21/3/1398 - 4:9
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 21/3/1398 - 2:32
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 21/3/1398 - 2:27
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 21/3/1398 - 2:25
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 21/3/1398 - 2:24
ایرانگردی



براساس تازه‌ترین گزارش سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از مقایسه میانگین نرخ انواع میوه و تره بار در سطح شهر با نرخ محصولات مشابه در میادین میوه و تره بار، قیمت‌های میادین به طور متوسط 38 درصد ارزان‌تر از میانگین قیمت سطح شهر است.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در این میان، اختلاف قیمت برخی محصولات به بیش از 60 درصد می‌رسد که از جمله می‌توان کدو و بادمجان را که در میادین میوه و تره بار به ترتیب با قیمت هر کیلوگرم 1500 تومان و 2100 تومان عرضه می‌شوند، نام برد.
براساس این گزارش، بعد از کدو با 62 و نیم درصد و بادمجان با 60 و نیم درصد اختلاف قیمت، به ترتیب خربزه با 49 و نیم درصد، هلو با 49 درصد، لوبیا سبز با 46 درصد، طالبی با 43 و نیم درصد و خیار و کیوی با 43 درصد تفاوت قیمت، بیشترین فاصله قیمتی را در میادین میوه و تره بار نسبت به میانگین قیمت سطح شهر دارند.
گفتنی است، علاوه بر محصولات مذکور، قیمت سبزی‌های برگی 39 درصد، پیاز 32 درصد، سیب زمینی 22 درصد و گوجه فرنگی 18 درصد در میادین میوه و تره بار زیر میانگین قیمت سطح شهر است، ضمن اینکه در میادین، نرخ سیب 36 درصد، پرتقال 36 درصد، موز 12 درصد و هندوانه 8 و نیم درصد از میانگین نرخ سطح شهر ارزان‌تر است.

 

دوشنبه 20/3/1398 - 22:15
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 13 از راه اندازی مینی بوس برقی دور باز در بوستان جنگلی سرخه حصار در راستای پروژه های قطب گردشگری شرق تهران و همزمان با هفته محیط زیست خبر داد

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه گفت: خودرو مینی بوس برقی دور باز با ظرفیت 15 نفر برای توسعه گردشگری در بوستان جنگلی سرخه حصار همزمان با هفته محیط زیست راه اندازی شد.

به گفته وی این مینی بوس دور باز در مسیر های بوستان جنگلی سرخه حصار استفاده می شود که شهرداری منطقه در راستای پروژه های قطب گردشگری شرق تهران و به منظور کاهش آلودگی زیست محیطی در نظر دارد ، در گام های بعدی از تعداد بیشتری از این خودرو ها برای جا به جایی شهروندان و گردشگران در فضای بوستان استفاده کند.

شهردار منطقه اظهار داشت : استفاده از این ماشین های الکتریکی با کمک به کاهش آلودگی محیط زیست در دستور کار شهرداری منطقه قرار گرفت.

دوشنبه 20/3/1398 - 22:10
ایرانگردی

 

 

 به گزارش روابط عمومی شرکت شهر سالم، در ادامه ی بررسی وضعیت سلامت کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران، چکاپ و معاینات سلامت در مرکز دایمی پایش سلامت شهرداری تهران، توسط کادر پزشکی شرکت شهر سالم آغاز شد.

 بر اساس این گزارش، در نخستین روز پایش سلامت بعد از ماه مبارک رمضان، چکاپ و معاینات شغلی کارکنان اداره کل منابع انسانی توسط کادر پزشکی شرکت شهرسالم انجام گرفت.

 با توجه به رویکرد پیشگیرانه بهداشت و درمان شرکت شهر سالم که تاکید بر برخورداری کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران از موضوع ایمنی و سلامت است، انجام آزمایشات مربوط به پایش، می تواند فرد را از صحت سلامت خود آگاه سازد.

 مرکز پایش سلامت دائمی کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران با همکاری حوزه معاونت منابع انسانی، با حضور شهردار محترم تهران در تاریخ 23 اردیبهشت ماه 98(هفتم ماه رمضان) راه اندازی شد.

 این مرکز در راستای صیانت از سلامت کارکنان و کارگران شاغل در شهرداری تهران در اختیار شرکت شهر سالم قرار گرفته است تا با تشکیل پرونده سلامت، وضعیت جسمی کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران هر سال، مورد پایش و ارزیابی قرارگیرد.

 

 

دوشنبه 20/3/1398 - 22:9
ایرانگردی

 

شهروند به جهت عرضه کالای با کیفیت و رعایت استاندارد هایی فراتر از سقف مورد نظر سازمان های نظارتی همواره برند مورد اعتماد شهروندان بوده است.

 مجموعه شهروند قوانین بسیار سختگیرانه ای جهت عرضه کالا و خدمات بدون واسطه با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به مصرف کننده واقعی دارد.

 طی سال گذشته توانستیم صدها تن گوشت تنظیم بازار را با نظارت مستمر کارشناسان داخلی شهروند، سازمان تعزیرات، دامپزشکی و معاونین دادستانی استان تهران بدون هیچ مشکلی به شهروندان عرضه کنیم.

دوشنبه 20/3/1398 - 22:7
ایرانگردی

 

اسحاق جهانگیری صبح امروز پس از بازدید از کارخانه واگن سازی تهران در جلسه ای که با حضور وزیر صمت، رئیس شورای شهر، شهردار و استاندار تهران به منظور بررسی راههای کمک دولت به توسعه فعالیتهای این کارخانه و توسعه قطار شهری، برگزار شده بود، گفت:دولت به سهم خود به ترخیص واگن های مترو و نیز دریافت سفارش های جدید در کارخانه هایی مثل واگن سازی تهران کمک خواهد کرد و از توسعه قطار شهری در سیستم های حمل و نقل عمومی تهران و کلانشهرها نیز حمایت خواهد کرد. مطمئن باشید که دولت حتماً شهرداری تهران و دیگر شهرها را در مسیر خدمت رسانی به مردم تنها نخواهد گذاشت.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهوری، معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه نباید فضا را برای تلاش و ابتکار عمل مدیران کشور در جبهه مقابله با جنگ تمام عیار اقتصادی دشمن ناامن کنیم، اظهار داشت: امروز وزیر نفت و کارکنان این وزارتخانه در خط مقدم مقابله با تحریم‌ها قرار دارند و نباید آن‌ها را علاوه بر جبهه مقابله با فشار اقتصادی دشمن در جبهه‌های داخلی درگیر کنیم.
دکتر اسحاق جهانگیری صبح امروز (دوشنبه) پس از بازدید از کارخانه واگن سازی تهران در جلسه ای که با حضور وزیر صمت، رئیس شورای شهر، شهردار و استاندار تهران به منظور بررسی راههای کمک دولت به توسعه فعالیتهای این کارخانه و توسعه قطار شهری، برگزار شده بود، گفت: درست است که با شرایط تحریم مواجه هستیم اما هنر مدیریت این است که از دل محدودیت ها فرصت خلق کند.
معاون اول رئیس با اشاره به این که فرصت های زیادی در کشور داریم که اگر به درستی از آنها استفاده کنیم می توانیم از دل همین شرایط سخت کارهای ماندگاری برای کشور انجام دهیم، افزود: امروز توانمندی های خوبی در کشور شکل گرفته است و شاهکارهای مهندسی در گوشه و کنار این سرزمین قابل مشاهده است و کوچک انگاشتن یا نادیده گرفتن آنها ظلم به کشور است.
دکتر جهانگیری اظهار داشت: در شرایط جنگ اقتصادی و فشار همه جانبه دشمن نباید مسئولانی را که به دنبال بهره گیری حداکثری از توانمندی های داخل کشور هستند علاوه بر مقابله با دشمن خارجی، در جبهه های مختلف داخلی نیز درگیر کنیم و فضا را برای ابتکار عمل آنان محدود کرده و ناامنی کاری برایشان ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: امروز وزیر نفت و کارکنان این وزارتخانه در خط مقدم مقابله در جنگ اقتصادی تمام عیار قرار دارند و باید برای تلاش هایشان احساس آرامش داشته باشند تا بتوانند حتی یک بشکه بیشتر نفت تولید و صادر کنند.
معاون اول رئیس جمهور با بیان این که باید فضا را برای فعالیت های سازنده در مسیر مقابله با تحریم ها آرام و امن کنیم، تصریح کرد: یا باید در برابر مردم و ملت ایران سر تعظیم فرود بیاوریم تا همه ظرفیت ها را در جبهه مقابله با جنگ اقتصادی پای کار بیاوریم یا این که در برابر دشمنان سر تعظیم فرود بیاوریم. هر عقل سلیمی تأیید می کند که کار منطقی تعظیم و تکریم در برابر مردم خودمان است.
دکتر جهانگیری با اشاره به این که توانمندی های عبور از شرایط سخت اقتصادی در کشور قابل توجه است خاطرنشان کرد: امروز باید عبور از این شرایط دغدغه همه ما باشد و صرف حرف و گفتن کمکی به کشور نمی کند. این که بگوییم 900 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان در کشور داریم کافی نیست و باید در عمل چاره ای بیندیشیم تا این یارانه ها که طبقات مرفه بیشتر از آن بهره مند می شود، نصیب طبقات محروم جامعه شود.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز هر تصمیمی برای مقابله با شرایط سخت اقتصادی گرفته می شود باید با حمایت همگانی اجرا شود نه این که در مسیر اجرای آن اخلال شود یا حتی همانطور که بعضاً مشاهده کرده ایم در مسیر اتخاذ این تصمیمات اخلال ایجاد شود یا مشکل تراشی شود. می شود از دل همین شرایط سخت نیازمندی های توسعه کشور و معیشت بهتر مردم را تأمین کرد.
دکتر جهانگیری با بیان این که تولید و اشتغال دو مسأله اصلی و اساسی امروز کشور هستند، گفت: برنامه هایی برای رونق تولید از سوی بخش های مختلف ارائه شده است اما آنچه تعیین کننده است تمرکز روی حوزه هایی است که پیشران تولید هستند و یکی از مهمترین این حوزه ها عرصه تولیدات و صادرات غیرنفتی است. باید به جای مانع تراشی بر سر راه صادرات غیرنفتی موانع را برطرف کرده و به شناسایی و ورود به بازارها از سوی تولید کنندگان کشورمان کمک بکنیم.
معاون اول رئیس جمهور اضافه کرد: شورای عالی صادرات باید فعال شود و وزیر صمت بر موضوع تسهیل صادرات غیرنفتی تمرکز کند تا موانع پیش روی صادرات غیرنفتی برطرف شود. مسکن نیز یکی دیگر از حوزه های پیشران تولید است که مزیت بزرگ آن این است که هیچ وابستگی و نیازی به خارج از کشور ندارد و از سوی دیگر حداقل 120 رشته صنعتی با رونق ساخت و ساز مسکن فعال می شوند.
دکتر جهانگیری اظهار داشت: حمل و نقل عمومی نیز از جمله حوزه های پیشران تولید است که نوسازی و توسعه آن ده ها مشکل کشور را از جمله مصرف بالای سوخت و آلودگی هوا را حل می کند، اگر کامیون های فرسوده فعلی کشور نوسازی شوند می توانیم حدود نیمی از تولید فعلی بنزین و گازوئیل کشور را صادر کنیم.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه سخنانش تصریح کرد: یکی دیگر از محورهای مهم مورد توجه دولت های یازدهم و دوازدهم درعرصه حمل و نقل عمومی توسعه ریلی بوده است که خوب هم پیش رفته است و امروز تعداد زیادی از استان های کشور به شبکه ریلی سراسری متصل شده اند. حمل و نقل عمومی حومه ای نیز مورد توجه جدی دولت قرار دارد و توسعه قطار شهری در تهران و هشت کلانشهر دیگر نیز از موضوعات مورد توجه در دولت های یازدهم و دوازدهم بوده که در حد توان به حل مشکلات و توسعه آنها کمک شده است.
دکتر جهانگیری با بیان این که جمعیت ده میلیونی تهران موضوعی است که حتی در صورت جدی شدن موضوع انتقال پایتخت نمی توان از آن چشم پوشی کرد، خاطرنشان کرد: توسعه قطار شهری در کلانشهرها و به خصوص تهران به طورخاص مورد توجه دولت بوده است و پس از برجام یکی از موضوعات اولویت دار برای جذب منابع خارجی قلمداد شد.
معاون اول رئیس جمهور با بیان این که استفاده کامل نکردن از ظرفیت متروی تهران جفا به تهران و کشور است، افزود: بنده نسبت به این که روند استفاده از دو میلیارد یورو فاینانس تخصیص داده شده برای متروی تهران طولانی شده است گلایه دارم و این گلایه وقتی جدی تر می شود که می بینیم امروز فضا برای استفاده از این ظرفیت فاینانس محدودتر هم شده است.
دکتر جهانگیری با خطاب قرار دادن مدیران کارخانه واگن سازی تهران گفت: برنامه جامعی تهیه و ارائه کنید که در آن مشخص شده باشد برای استفاده حداکثری از ظرفیت خطوط فعلی مترو تهران چه میزان سرمایه گذاری لازم است و پیشنهادات اجرایی را نیز در آن لحاظ کنید. دولت مجوزی صادر کرده که بر اساس آن شهرداری می تواند به میزان 50 هزار میلیارد تومان از بدهی سازمان های مختلف به دولت برای پیشبرد برنامه های خود استفاده کند که می توانید این موضوع را نیز در آن برنامه جامع مورد توجه قرار دهید.
معاون اول رئیس جمهور با بیان این که مجموعه هایی مثل کارخانه واگن سازی تهران برای آینده بلندمدت می تواند مورد استفاده قرار گیرند، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های بزرگ توسعه قطارهای شهری و حمل و نقل ریلی در کشورمان و نیز بازار بزرگ کشورهای همسایه آینده روشنی پیش روی این صنعت قرار دارد و باید با توجه بیش از پیش به توان داخل، این صنعت را توسعه دهیم.
دکتر جهانگیری گفت: دولت به سهم خود به ترخیص واگن های مترو و نیز دریافت سفارش های جدید در کارخانه هایی مثل واگن سازی تهران کمک خواهد کرد و از توسعه قطار شهری در سیستم های حمل و نقل عمومی تهران و کلانشهرها نیز حمایت خواهد کرد. وزارت صمت نیز باید از این فعالیت ها حمایت کند و پیشنهاد می کنم گزارش تلاش های خودتان را به مردم ارائه کنید و مطمئن باشید که دولت حتماً شهرداری تهران و دیگر شهرها را در مسیر خدمت رسانی به مردم تنها نخواهد گذاشت.
رضا رحمانی وزیر صمت نیز در این جلسه با بیان این که تا سال 1400 حداقل به 40 هزار دستگاه واگن جدید نیاز داریم گفت: باید نظام بانکی به طور کامل پای کار آمده و همه ظرفیت های کشور بسیج شوند تا از عرصه هایی مثل صنعت ساخت واگن برای رونق تولید بیشترین بهره را ببریم.

دوشنبه 20/3/1398 - 21:59
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته