ایرانگردی
برگزیده جوان ترین شرکت کننده در رویداد تولید انیمیشن با محوریت زندگی و سیره اخلاقی شهید قاسم سلیمانی گفت: حوزه هنری موجب آشنایی من با انیمیشن شد.
هانیه محمدزاده برگزیده جوان ترین شرکت کننده در رویداد انیمیشن با محوریت زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی از سوی حوزه هنری کودک و نوجوان اهدا شد، گفت: آشنایی ام با هنر، از طریق حضور در برنامه های حوزه هنری بوده و یکی از پررنگ ترین خاطراتم مربوط به نمایش هایی است که در حوزه هنری اجرا می شد.
این هنرمند 14ساله ادامه داد: دو سال است که به طور ویژه بر روی انیمیشن تمرکز کرده ام و پس از دیدن فراخوان این رویداد انیمیشن در شبکه کودک، برای حضور در این رویداد اقدام کردم.
وی افزود: جایزه ای که از سوی حوزه هنری کودک و نوجوان اهدا شد، خط مشی من برای ادامه تحصیل و آینده فعالیت هایم را روشن تر کرد. این نخستین جایزه ای است که دریافت کرده ام و عزمم را برای فعالیت جدی تر در زمینه انیمیشن و ادامه تحصیل در رشته هنر جدی تر کرده است.
گفتنی است در روز اختتامیه حوزه هنری کودک و نوجوان، در بخش جوان ترین شرکت کننده، بهترین دستاورد هنری و بهترین دستاورد فنی دیپلم افتخار و جایزه نقدی را به برگزیدگان اهدا کرد.
حجت الله ناظری سرپرست حوزه هنری کودک و نوجوان نیز درباره این رویداد گفت: شخصیت حاج قاسم سلیمانی، و قهرمانی ها و رشادت های او، فرصت درخشان صدور انقلاب اسلامی به جهانیان است.
ناظری گفت: نخستین رویداد تولید انیمیشن که با محوریت زندگی و سیره اخلاقی شهید عزیزمان سپهبد قاسم سلیمانی و با حضور هنرمندان ۱۵ استان کشور و شرکت ۹4 انیمیشنساز در قالب ۲۵ تیم برگزار شد، فرصتی عملی در این خصوص بود، لذا حوزه هنری کودک و نوجوان با همکاری دبیر محترم جشنواره، نسبت به طراحی سه جایزه ویژه در این رویداد اقدام کرد.
يکشنبه 27/11/1398 - 13:31
ایرانگردی
طرح پدافند غیرعامل در بیمارستان های منطقه 3 اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، حمید رضا وثوقی دبیر ستاد مدیریت بحران گفت: این ستاد قادر است تجهیزات و امکانات لازم را در اختیار بیمارستان ها قرار دهد و آموزش های خاص، مقدماتی، حرفه ای و دوره پیشرفته برگزار نماید.
وثوقی افزود: با برنامه ریزی دقیق در زمینه آموزش در مراکز پرتردد، بویژه بیمارستان ها گامهای موثری درجهت خدمت رسانی به شهروندان نقش بسزای خواهیم برداشت.
دبیر ستاد بحران شهرداری منطقه 3 عنوان کرد: در شرایط اضطراری و بحرانی، بیمارستان ها با موجی از تراکم جمعیت روبروهستند که اگر پیش بینی های لازم در این خصوص صورت نپذیرد، سرویس دهی و خدمات دهی به کندی انجام می شود به این منظور مکانهایی در اطراف این بیمارستان در نظر گرفته شده تا روند درمان در آنجا صورت پذیرد .
يکشنبه 27/11/1398 - 13:24
ایرانگردی
شهردار منطقه چهار تهران بازدید میدانی از سطح محلات و استفاده از نقطه نظرات شورایاران را ضروری دانست و افزود: در سومین هفته بازدید میدانی از سطح محلات، دوازده مصوبه عمرانی، ترافیکی و خدمات شهری در محله مجید آباد تصویب شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "محمد محمددوست" با اعلام این خبر و با بیان اینکه در بازدیدهای میدانی از سطح محلات اولویت اجرای پروژه ها بر اساس خواسته شهروندان خواهد بود افزود: شورایاران به عنوان بازوان توانمند مدیریت شهری تهران و پل ارتباطی شهروندان نقش مهمی در شناسایی و رفع مشکلات محلات دارند و باید از فرصت های پیش آمده برای آبادانی محلات بهره لازم را برد.
وی با اشاره به ویژگی های شاخص محله مجید آباد افزود: وجود بزرگراه های شهید بابایی، شهید زین الدین و شهید باقری در اطراف این بزرگراه و قرار گرفتن بوستان پلیس به عنوان یکی از بزرگترین و شاخص ترین بوستان های پایتخت شرایط خاصی را در این محله ایجاد کرده است.
شهردار منطقه چهار افزود: در سومین هفته بازدید میدانی از این محله، با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، ساماندهی پیاده روهای خیابان استخر با هدف افزایش ایمنی تردد عابران پیاده و همچنین زیباسازی نمای بصری این محله و افزایش انضباط شهری در دستور کار قرار گرفت.
محمددوست تصریح کرد: بررسی و ساماندهی فعالیت صافکاری های خیابان استخر، ساماندهی اصناف زیر پل استخر و سایر معابر این محله از دیگر اقدامات پیش پیش بینی شده تا پایان سال خواهد بود.
وی در ادامه از رفع گره های کور ترافیکی معابر محله مجید آباد خبر داد و افزود: ساماندهی ترافیکی و ایجاد دسترسی معابر منتهی به بوستان پلیس و ایجاد دسترسی خیابان بوستان به کندرو بزرگراه شهید زین الدین جهت سهولت تردد خودروها و کاهش حجم ترافیک از دیگر اقداماتی است که از طریق معاونت حمل و نقل و ترافیک در دست اقدام است.
شهردار منطقه چهار خاطر نشان کرد: تجهیز کتابخانه سرای محله مجید آباد، بازسازی و مرمت زمین چمن مصنوعی میدان قرآن و مکانیزه کردن پل عابر خیابان استقلال از دیگر اقدامات پیش بینی شده طی این بازدید میدانی خواهد بود.
يکشنبه 27/11/1398 - 13:15
ایرانگردی
فرنوش نوبخت نایب رییس هیات مدیره و مدیر عامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه با تبریك چهل و یكمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی از تلاش های این شركت برای تحقق شعار سال رونق تولید برای رسیدن به خودكفایی در صنعت حمل و نقل ریلی درون شهری خبر داد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه، فرنوش نوبخت گفت: در آستانه بیست و یكمین سال بهره برداری و چهل و یكمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان اولین بهره بردار مترو در كلانشهرهای كشور برای تحقق شعارسال ۱۳۹۸ كه رهبر معظم انقلاب اسلامی( مدظله العالی) به نام رونق تولید نامگذاری كردند همكاری با تولید كنندگان داخلی را جز برنامه های اصلی خود قرار داده و تلاش كرده تا گامی برای تحقق این مهم برداریم.
وی افزود: با توجه به وجود تحریم ها و افزایش آن مشكلات زیادی را در تامین قطعات داشتیم چرا كه صنعت مترو در كشور ما صنعتی جدید است اما با توجه به رشد جمعیت در پایتخت و شهرهای بزرگ کشور، وجود سامانه حمل و نقل شهری کارآمد و مطمئن از جمله دغدغههای اصلی دولتمردان، مدیران شهری و انتظارات مردم است و سیستم حمل و نقل ریلی شهری(مترو) یک سامانه مدرن، کارآمد، مطمئن، سریع و حامی محیط زیست محسوب شده و توانست جای خود را در میان شهروندان به عنوان یک سیستم قابل قبول كه می تواند به حل مشکل ترافیک و آلودگی هوا كمك كند پیدا كرد.
نوبخت با اشاره به اینكه برای تامین و نگهداری این سامانه حمل و نقل عمومی سعی كرده ایم همانند پل ارتباطی با حوزه های دانشگاهی، صنعت و بازار حمل و نقل ریلی شهری عمل كنیم تا از وابستگی به دیگر كشورها برای تامین قطعات بكاهیم تصریح كرد: بومیسازی قطعات مهم مصرفی از اولویتهای شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه است و درحالحاضر بخشی از پله برقی ها، ترمزهای قطار، تجهیزات آن وغیره ... بومیسازی شده که کمک بزرگی به کاهش هزینههای شرکت كرده و توانسته ایم با تکیه بر توانمندی شرکت های ایرانی جهت تامین نیازمندی های شركت مترو گامی اساسی در راستای رونق تولید ملی برداریم.
مدیر عامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه افزود: طی این دوسال موفق شدهایم قطعه هندریل ۸۲۲ پله برقی را در همین دوره توسط متخصصان داخلی بومیسازی کنیم و كاهش خرابی پله برقی را در ایستگاههای خطوط مترو شاهد بودیم وتفاهم نامه ای با شرکت ذوب آهن و شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه برای تامین ۸۰۰ تن ریل مترو منعقد كردیم كه مطابق این قرارداد ۵۰۰ تن از این ریل ها مخصوص خطوط درون شهری و ۳۰۰ تن برای ریل های برون شهری قابل استفاده می باشد.
همچنین صفحات سرسره سوزن قطعه دیگری بود كه توانستیم از تولیدات داخلی استفاده كنیم از دیگر قطعات می توان از پایه چك ریل نوع اتریشی UIC60، فنر مارپیچی فلزی قطر22 و طول 120 میلیمتر دستگاه روبل (برای هرزگیری تراورس چوبی)، دستگاه نصب غلاف داخلی رولپلاگ مخصوص هرزگیری تراورس های دی وی داگ این قطعات بخش كوچكی از تجهیزاتی است كه به همت متخصصان داخلی تولید و مورد استفاده قرار گرفته، به دنبال انجام این پروژه ها صرفه جویی اقتصادی را شاهد هستیم.
وی خاطرنشان كرد: شركت بهره برداری متروی تهران و حومه در راستای تامین تجهیزات مورد نیاز مترو، از تولید کنندگان و صنعتگران داخلی حمایت می كند چرا كه با این كار از خروج ارز از کشور جلوگیری شد و به همین نسبت صرفه جویی ارزی ایجاد می شود كه خودکفایی ارزی را برای كشور به همراه داشته و اعتقاد داریم این كار موجب توسعه و پیشرفت تولیدكنندگان داخلی و خدمت به صنعت حمل و نقل ریلی است.
نوبخت افزود: پس از مصرف تولیدات داخلی در متروی تهران به عنوان اولین بهره بردار مترو در ایران می توانیم دیگر متروهای کلان شهرها را نیز ترغیب كنیم تا از تولیدات داخلی کشور استفاده كنندهمین افزایش تقاضا باعث کاهش مشکلات مترو در خصوص گشایش اعتبار و مسایل ارزی برای تامین تجهیزات و قطعات مورد نیاز برای تعمیر و نگهداری خواهد شد.
مدیر عامل شركت بهره برداری متروی تهران گفت: از سال گذشته برای تامین قطعات، سراغ تولیدکنندگان داخلی رفتیم و دانش فنی را با نظارت دانشگاهها در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار دادیم تا برابر ضوابط اقدام كنند امیدواریم بتوانیم کمک کنیم تا بومیسازی مترو بیشتر شکل بگیرد، ضمن اینکه تامین قطعات را از هر مسیری که میسر باشد، انجام میدهیم و اجازه نخواهیم داد ناوگان مترو به علت نبود قطعات از کار بیفتند.
وی گفت: در همین راستا وبا توجه به اهمیت موضوع و مسائل عنوان شده، توجه به افزایش رضایتمندی شهروندان از خدمات ارائه شده نیز از اولویت های كاری ما در شركت بهره برداری مترو است.
نایب رییس هیات مدیره افزود: با کاهش سرفاصله حرکت قطارها در ساعات پیک، كه در راس برنامه های این شركت قرار دارد سعی در افزایش رضایتمندی مسافران مترو داشتیم و برای رسیدن به این هدف در قدم اول برنامه ریزی های لازم برای افزایش حركت قطارها در دستور كار قرار دادیم و با شبیه سازی خطوط ظرفیت های موجود را محاسبه كردیم. در گام بعدی برای رسیدن به سرفاصله كمتر نیازمند تامین نیروی انسانی بودیم كه با برنامه ریزی و پشتیبانی خوب همكارانم در بخش های فنی و عملیاتی و همراهی راهبران در بخش سیر و حركت این موضوع نیز محقق شد و توانستیم از آبان ماه سال 1396 یكی از اصلی ترین برنامه های شركت بهره برداری متروی تهران حومه كه كاهش سرفاصله حركت قطارها بود. عملیاتی كنیم و در این دو سال سر فاصله حركت قطارها در خطوط یك، دو و چهار از 5 دقیقه به 3 و نیم دقیقه كاهش یافت. اگرچه نبود پایانه در خط سه مشكلات زیادی را برای ما ایجاد كرده اما باز تلاش كردیم و توانستیم فاصله حركت قطارها در این خط را در دی ماه سال 96 ازهر 18 دقیقه یک قطار در نیمه شمالی و هر 9دقیقه یک قطار در نیمه جنوبی به 10دقیقه كاهش دادیم و دی ماه ۹۷ نیز با استفاده از حداكثر توان تا جایی كه محدودیت ها و شرایط عمرانی و فنی برای ما ایجاد می كرد این زمان را به 8 دقیقه رساندیم و در مهر ماه به 7 و نیم دقیقه و در آذرماه 98 به 7 دقیقه كاهش دادیم. این كاهش در خط هفت در مهر ماه نیز از 15 دقیقه به 12 دقیقه و در آبان به 10 دقیقه رسید و در خط شش كه از فروردین ماه 98 با سرفاصله حركت هر 25 دقیقه یك قطاركار خود را آغاز كرد و در مهر ماه به 15 دقیقه كاهش یافت. از سوی دیگر ساعات خدمات رسانی در این خط از آذر ماه 98 افزایش یافت و قطارها در خط 6 از ساعت 5:30 تا 22:30 فعالیت می كنند. با كاهش سرفاصله حركت قطارها حجم كاری پرسنل در بخش های مختلف بیشتر شده است اگرچه با كاهش فاصله حركت قطارها، زمان انتظار مسافران برای رسیدن قطار بعدی به ایستگاه كاهش یافته و موفق شده ایم تا گامی دیگر به هدف خدمات رسانی هرچه بهتر و بیشتر به شهروندان و مسافران برداریم.
وی خاطرنشان كرد: این پایان كار نیست چرا كه با کاهش و تثبیت حركت قطارها همكارانمان در بخش های دیگر شركت بهره برداری مترو نیز برای پایدار ماندن این خدمات رسانی باید تلاش كنند. چرا كه برای سرویس دهی منظم با توجه به افزایش حركت قطارها طبیعی است حجم تعمیر و نگهداری تجهیزات نیز افزایش یابد.
نوبخت با اشاره به اینكه در حال حاضر با توجه به كمبود ناوگان همكاران ما در بخش تعمیرات و نگهداری نیز تمامی تلاش خود را می كنند تا كمترین خرابی ها را در سرویس دهی به مسافران داشته باشیم افزود: تامین قطعات نیز نقش اساسی برای محقق شدن این هدف دارد چرا كه رفع عیوب ایجاد شده باید در سریع ترین زمان ممكن انجام شود.
وی گفت: تمامی همكارانم در بخش مختلف شركت بهره برداری متروی تهران و حومه طی دو سال گذشته تمامی تلاش خود را كرده اند تا با بكار گیری حداقلی از ناوگان موجود سرفاصله حركت قطارها را در تمامی خطوط هفتگانه كاهش دهند اما در كنار تمام موضوعات فنی و تخصصی مطرح شده برای اینكه زمان توقف قطارها در ایستگاه ها تنظیم شود نیازمند همیاری مسافران هستیم.
نوبخت با بیان اینكه زمان توقف برای تخلیه و مسافرگیری بخصوص در شلوغترین ایستگاه ها یک عامل محدود کننده برای کاهش سرفاصله حركت قطارها است گفت: در حال حاضر بسته شدن به موقع در قطارها با تلاش همكاران درایستگاه ها و بخش راهبری تا حدودی برطرف شده اما در این بخش یاری بیشتر برخی از مسافران را می طلبد تا مانع بسته شدن در قطار نشوند.
مدیر عامل شركت بهره برداری متروی تهران تصریح كرد: در شرایط فعلی آلودگی هوا، مترو به عنوان پاك ترین، سریع ترین، ایمن ترین و به طور کلی کارآمدترین شبکه حمل ونقل عمومی، نقش انکارناپذیری در حل مسائل اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی ناشی از معضل ترافیک دارد.
نایب رییس هیات مدیره شركت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: مترو یك وسیله انبوه بر محسوب می شود و ظرفیت جابجایی تعداد بالای مسافر را دارد در این مسیر باید با فرهنگسازی نیز انجام شود چرا كه مردم وقتی انتظار كاهش سرفاصله حركت قطارها را دارند و می بینند كه در این مدت این كاهش هدوی اجرایی شد دیگر برای سوار شدن به قطاری كه حجم بالای مسافر دارد اصرار نمی كنند و توسط برخی از مسافران مانع بسته شدن در قطار نمی شوند و همین امر كمك می كند تا قطارها طبق جدول زمانبندی حركت كنند.
وی با اشاره به اینكه شركت بهره برداری متروی تهران و حومه براساس چشم انداز خود تلاش می كند تا به عنوان شركتی سرآمد در حمل و نقل شهری با رویكرد دقت، ایمنی، سرعت و جلب رضایت مشتریان فعالیت كند گفت: در حال حاضر روزانه بیش از یك میلیون 880 هزار نفر با متروی تهران و حومه سفرمی كنند و از 24 آبان ماه 98 نیز باتغییر قیمت بنزین شاهد افزایش 11 درصدی مسافر بوده ایم و تمامی تلاشمان را برای ارائه سرویس دهی هرچه بهتر به شهروندان و مسافران جدید سامانه مترو كرده ایم تا با رضایتمندی كامل، مترو را از میان دیگر وسایل حمل و نقل عمومی انتخاب كنند. اما این میزان باید براساس چشم انداز حمل و نقل و ترافیك شهر تهران تا سال ۱۴۰۴ باید به رقم هفت میلیون سفر در روز برسد كه امیدواریم با تكمیل و تجهیز این سامانه بزودی شاهد محقق شدن این هدف نیز باشیم.
يکشنبه 27/11/1398 - 12:51
ایرانگردی
سینما بهاران در منطقه ۱۷ تهران با نمایش فیلم «۲۳ نفر» برای شهروندان منطقه با حضور مسئولان شهری و فرهنگی-هنری به صورت آزمایشی بعدازظهر شنبه ۲۶ بهمن ماه راه اندازی شد. این فیلم به مدت یک هفته هر شب ساعت ۲۰ به صورت رایگان برای شهروندان به نمایش درمیآید.
به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، آیین راهاندازی آزمایشی «سینما و مرکز همایش بهاران» با حضور هاشم میرزاخانی مدیرعامل موسسه تصویر شهر، علیرضا زندوکیلی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری، محمود کلهری شهردار منطقه ۱۷ و محمد سعادت رییس فرهنگسرای سردار حاج قاسم سلیمانی، شنبه ۲۶ بهمن در این فرهنگسرا برگزار شد.
در حاشیه این مراسم محمود کلهری شهردار منطقه ۱۷ ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه(س) گفت: بهره برداری سالن سینما برای مردم منطقه ۱۷ که مردمانی فرهنگی و ولایی محسوب میشوند به حق اقدام شایستهای است و جای خالی سالن سینما برای شهروندان این منطقه احساس می شد. وی اظهار امیدواری کرد با جذب سرمایه گذار استفاده از این شاخه هنری به عنوان هنر هفتم برای منطقه بیشتر شود چرا که این شهروندان شایستگی و لیاقت بهرره وری از این امکانات را دارند. وی از شهرداری تهران و حجت الاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری برای آماده سازی این سالن سینما قدردانی کرد.
در ادامه علیرضا زندوکیلی گفت: سازمان فرهنگی هنری یکی از بزرگترین نهادهای فرهنگی هنری در کشور است که عرض و طول زیادی دارد. اگر بتوان فعالیتهای فرهنگی هنری را در این وسعت توزیع کرد، این سازمان به عنوان مهمترین و تاثیرگذارترین مرکز فرهنگی هنری ذیل شهرداری تهران تعریف میشود.
وی با اشاره به افتتاح پروژه سینما بهاران و خیرات و برکات آن به مردم منطقه گفت: سبد کالای فرهنگی خانوادهها به دست متولیان فرهنگی عرضه میشود. وظیفه ما نسبت به خانوادههایی که اولویت اقتصادی و معیشتی دارند، چند برابر است.
معاون هنری سازمان فرهنگی هنری در ادامه بیان کرد: سازمان فرهنگی هنری به تنهایی نمیتواند کارهای فرهنگی انجام دهد و هیچ وقت هم مدعی این موضوع نبوده که میتواند به تنهایی کارهای فرهنگی هنری انجام دهد. این سازمان به عنوان یک بازو میتواند کمک کند و کمک بگیرد تا در نهایت بتوانیم شعار «تهران برای همه» را محقق کنیم. از شهروندان دعوت میکنیم تا در پروژههای افتتاح همراه ما باشند و درخواست داریم اگر صدای پروژهای را نشنیدند از ما مطالبه داشته باشند.
هاشم میرزاخانی مدیرعامل موسسه تصویر شهر نیز با اشاره به اینکه در راستای اهداف توسعه مراکز فرهنگی در حوزه سینما، سازمان فرهنگی هنری قصد دارد بناهایی که قابلیت استفاده به عنوان سینما دارد، در اختیار نمایش آثار روز سینمایی قرار دهد تصریح کرد: فرهنگسراهایی که ظرفیت اکران نمایش فیلم را دارند بررسی می کنیم، برای مثال فرهنگسرای خاوران و گلستان می تواند دو مرکز فرهنگی هنری سازمان در این خصوص باشد.
وی با بیان اینکه منطقه ۱۷ ازلحاظ دارا بودن سالن سینما، کم برخوردار است و به یاری خدا امروز با افتتاح آزمایشی سینما بهاران شاهد آغاز نمایش فیلمهای سینمایی روز خواهیم بود افزود: هرچقدر اوقات فراغت خانوادهها را تامین کنیم، در هدایت شهروندان به یک زندگی سالم سهم کوچکی خواهیم داشت.
وی درباره امکان نمایش فیلمهای روز همزمان با سایر سینماها عنوان کرد: در سالهای گذشته، گرفتن کپی نمایش فیلم با چالشهای فنی رو به رو بود، اما امروز با امکانات دیجیتال، سینما بهاران آسانتر میتواند فیلمهای روز را نمایش دهد. البته بر اساس قانون، هر فیلم سینمایی تعداد مشخصی نمایش در تهران میتواند داشته باشد و پخش کننده هم در هفته اول و دوم اکران، فیلم را در سالنهای پرمخاطب نمایش میدهد، اما برنامه ریزی میکنیم که از هفته سوم، فیلمهای اکران روز را داشته باشیم.
میرزا خانی درباره قیمت بلیت سینما بهاران نیز افزود: درجهبندی سینماها را شورای صنفی نمایش بر اساس موقعیت جغرافیایی، امکانات مجموعه و... انجام میدهد و این مجموعه بهعنوان یک سینمای ممتاز با قیمت بالا لحاظ نمیشود. به عنوان مثال پردیس سینمایی رازی تنها پردیسی است که قیمت بلیت آن در همه روزهای هفته نیم بهاست، سعی میکنیم این مجموعه نیز با حداقل قیمت بلیت ارائه خدمات کند.
محمد سعادت رییس فرهنگسرای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نیز در این مراسم گفت: اکران آزمایشی در این سالن امروز بعد از 6 سال تعطیلی و در روز ولادت حضرت فاطمه(س) با نمایش فیلم«۲۳ نفر» انجام می شود.
وی درباره تأخیر ایجادشده در افتتاح سینما بهاران عنوان کرد: بخشی از این تأخیر به دلیل مسائل ایمنی و تجهیزات فنی است که از شهریور ۱۳۹۷ پیگیری آن را با همکاری و همراهی شهرداری منطقه در دستور کار داریم.
مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۷ در پایان با اظهار امیدواری درباره پخش فیلم در این سالن و برکات خوبی که برای مردم منطقه خواهد داشت افزود: فیلم ۲۳ نفر از امروز به مدت یک هفته هر شب ساعت ۲۰ به صورت رایگان برای شهروندان به نمایش درمیآید. همچنین برنامهریزی کردهایم که همایشها و برنامههای فرهنگیای که در مرکز همایش بهاران برگزار میشود، اغلب در صبح انجام شود تا تداخلی با نمایش فیلمها ایجاد نشود.
يکشنبه 27/11/1398 - 12:47
ایرانگردی
مرکز توانمند سازی کوثر با هدف ارتقاء سطح معیشت بانوان از طریق ایجاد و آموزش مشاغل مختلف راه اندازی شد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 5 ، سید حسین دلبری گفت : با توجه به نقش مهم اشتغال در کاهش آسیب های اجتماعی بانوان ، توسعه مراکز مهارت آموزی به منظور توانمند سازی این قشر از اهمیت ویژه ای برای منطقه برخوردار است .
دلبری با اشاره به تجهیز و راه اندازی این مراکز در طی دو ماه افزود : یکی از این مراکز در زمینه تولیدات چرم و مرکز دیگر به تولیدات و مهارت آموزی صنایع دستی و مینا کاری اختصاص یافته است .
معاون شهردار گفت : در این دو مرکز مهارت آموزی برای 20 نفر از بانوان در زمینه اشتغال فراهم شده است.
دلبری گفت : در مراکز افتتاح شده کوثر علاوه بر اشتغال زایی فرصت آموزش نیز برای بانوان سرپرست خانوار ایجاد شد تا مقدمات حضور آنان در بازار کار فراهم شود .
يکشنبه 27/11/1398 - 12:44
ایرانگردی
بازار بزرگ احسانی با اجرای تونل نوری در طول این خیابان، سیمای بصری متفاوتی به خود گرفته است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، سعید صالح محمود رباطی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اعلام این خبر گفت: این تونل به طول 90 متر و با ارتفاع 4 متر و 20 سانتی متر در قالب طرح بهسازی محیطی خیابان احسانی، درآستانه ورود به سال جدید اجرا شده است.
رباطی تأکید کرد: به دلیل وجود مغازه ها در خیابان احسانی و ضرورت دسترسی راحت تر خودروهای امدادی به این معبر، تونل محصور نشده و به همین منظور نیز پایه هایی به عرض 5 متر برای نصب چراغ های ال ای دی جانمایی شده است.
وی همچنین به ادامه اجرای طرح یکسان سازی تابلوی مغازه ها در این بازار اشاره کرد و افزود: در این طرح که تاکنون 78 درصد پیشرفت فیزیکی داشته، 372 تابلو تعویض شده است.
به گفته معاون شهردار منطقه در طرح بهسازی محیطی بازار احسانی، مبلمان شهری نیز به فاصله های 60 متر در این معبر نصب خواهد شد.
يکشنبه 27/11/1398 - 12:35
ایرانگردی
معاون مالی و اقتصاد شهری منطقه 20 از توزیع قبوض عوارض پایدار شهرداری تهران شامل عوارض نوسازی، کسب و پیشه و بهای خدمات مدیریت پسماند از طریق شرکت پست خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ رحیم رمضانی پور معاون مالی و اقتصاد شهری این منطقه با بیان این مطلب گفت: شهروندان می توانند با پرداخت به موقع قبوض عوارض، از ده درصد جایزه خوش حسابی عوارض نوسازی و مشاغل و بخشودگی یک و نیم درصدی ماهیانه بهای خدمات مدیریت پسماند برخوردار شوند.
رمضانی پور افزود: مبالغ قبوض عوارض سالجاری که شامل عوارض نوسازی، عوارض کسب و پیشه و بهای خدمات مدیریت پسماند است از بازه زمانی اول فروردین تا ۲۹ اسفند ماه صادر شده و چنانچه املاکی بدهی قبلی داشته باشد در قبوض محاسبه و گنجانده شده است.
وی گفت: مهلت پرداخت قبوض تا پایان سالجاری بوده و شهروندانی که عوارض متعلقه ملک خود را تا پایان اسفند ماه پرداخت کنند، مشمول تسهیلات خوش حسابی شهرداری تهران خواهند شد.
وی اظهار داشت: شهروندان میتوانند از طریق پرتال شهرداری تهران به نشانی www.tehran.ir، سامانه تلفنی ۱۳۷، اینترنت بانک، همراه بانک، تلفنبانک، ATM و از طریق درگاه های غیرحضوری بانک های طرف قرارداد شهرداری تهران و یا از طریق اپلیکیشن #۱۳۷* نسبت به پرداخت عوارض خود اقدام کنند و درصورت عدم پرداخت عوارض مذکور علاوه بر از دست دادن
جایزه خوش حسابی مشمول نه درصد جریمه دیرکرد نیز خواهند شد.
معاون مالی و اقتصاد شهری منطقه 20 یادآور شد: به منظور رفاه حال شهروندان ، ستادهای ویژه پاسخگوئی به سؤالات احتمالی شهروندان در اداره درآمد این منطقه واقع در ساختمان اصلی شهرداری منطقه 20 و دفاتر خدمات الکترونیک شهر دایر و پاسخگوی مودیان است.
يکشنبه 27/11/1398 - 12:33
ایرانگردی
معاون توسعه منابع انسانی منطقه21 از آغاز اجرای طرح "پویش کتابخوانی" در این منطقه، طبق سیاست گذاری اداره كل ارزشیابی و كارگزینی مدیران شهرداری تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، ولی ا... پرتوی معاون توسعه منابع انسانی این منطقه با بیان مطلب فوق گفت: "پویش کتابخوانی" در ورودی غربی پایتخت با هدف توسعه و بالندگی مدیران و ارتقای سطح دانش و آگاهی آنان از 11بهمن ماه آغاز شده تا با ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در بین مدیران و ایفای نقش الگویی برای کارمندان زیرمجموعه موثر واقع شود.
پرتوی در ادامه افزود: كتابی كه انتخاب و تقدیم مدیران منطقه21 شده "قصه های شب برای مدیران" نوشته هنری مینتزبرگ است که شامل داستان ها و استعاره های به یاد ماندنی بوده و موضوعات مهمی از "آموزش مدیریت" تا "سازماندهی" را از زاویه ای متفاوت پوشش داده و همچنین فرصتی را برای مدیران فراهم کرده تا از دنیای پرآشوب مدیر بودن فاصله بگیرند و با تعمق فردایی بهتر را آغاز کنند.
معاون توسعه منابع انسانی منطقه21 در خاتمه عنوان کرد: "پویش کتابخوانی" این منطقه به مدت سه هفته در حال اجراست و در روز شنبه مورخ سوم اسفند ماه98 با حضور شهردار، معاونین، مدیران ستادی و مترجم کتاب آیین اختتامیه برگزار خواهد شد.
يکشنبه 27/11/1398 - 12:30
ایرانگردی
شهرداری منطقه 15 موفق به کسب رتبه نخست صدور پروانه ساختمانی سال 98 در میان مناطق 22 گانه تهران شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه با اعلام این خبر افزود: 776 پروانه ساختمانی از ابتدای سال تا 20 بهمن در منطقه 15 صادر شده است که با آن بیش از 644 هزار متر مربع از مساحت منطقه نوسازی انجام شد.
محمدی افزود: با وجود رکودی که در بخش مسکن و ساخت و ساز در کل کشور حاکم شده، افزایش تعداد پروانه ساختمانی نشانگر تلاش و پشتکار همکاران معاونت شهرسازی و معماری این منطقه است.
به گفته وی، سال گذشته نیز منطقه 15 با صدور 862 پروانه ساختمانی و نوسازی749 هزار و 462 متر مربع رتبه اول تهران را در صدور پروانه داشت.
شهردار منطقه گفت: 8 محله این منطقه دارای بافت فرسوده است که با تسهیلات تشویقی در نوسازی پلاکهای تجمیعی روند شتاب گرفته است.
وی با اشاره به افزایش خدمات و تسهیلات برای مراجعان بافت های فرسوده افزود: اقداماتی نظیر رسیدگی ویژه و خارج از نوبت به پرونده ها، وجود نمایندگان سازمان نوسازی شهر تهران در دفاتر توسعه محلی به منظور تسریع در روند امور و نیز بازدید های میدانی و تسریع در فرآیند صدور پروانه در بافت فرسوده انجام می شود.
شهردار منطقه ادامه داد: شفاف سازی، روان سازی، سهولت کار و افزایش میزان مراجعه ساکنان منطقه از جمله عوامل رشد مجوزهای صادره ساخت و ساز در این منطقه بوده است.
محمدی در پایان ابراز امیدواری کرد با تهیه بسته های تشویقی برای بلوک های واقع در بافت فرسوده، شاهد روند تسریع نوسازی بافت فرسوده در این منطقه باشیم.
شایان ذکر است در راستای تأمین سرانه های خدماتی و ارتقای کیفیت زندگی در محله های دارای بافت فرسوده، 2 مرکز محله شیریندخت و خاتون از سال گذشته تاکنون در محله های مینایی و اتابک به بهره برداری رسیده است.
يکشنبه 27/11/1398 - 12:25