ایرانگردی
شرکت شهر سالم آمادگی دارد تا باز هم مراکز درمانی و امکانات خود را در اختیار وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا قرار دهد.
به گزارش شهرنوشت، حمید چوبینه، مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران ظهر امروز در نشست خبری مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری که ظهر امروز به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گزارشی از عملکرد شرکت متبوعش ارایه کرد و گفت: چهار مرکز درمانی شهر سالم در مناطق پنج، سه و هشت شبانه روزی شدند و ۱۴ مرکز هم صبح تا غروب در خدمت همه بیماران چه مبتلایان به کرونا و چه غیر کرونا است.
چوبینه اضافه کرد: کلینیک درمانی شهر سالم در منطقه یک، به دلیل نزدیکی به بیمارستان مسیح دانشوری، بیماران سرریز از بیمارستان را پذیرش و خدمات و امکانات خود را به بیماران ارایه میکند.
به گفته او؛ طرحی آماده و به رئیس ستاده مبارزه با کرونا تهران ارایه کردیم که بر اساس آن، چهار مرکز هم آماده اضافه شدن به سایر مراکز برای خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا است با این تفاوت که مجهز به تختهای آی سی یو هستند.
چوبینه با اشاره به غربالگری کارکنان شهرداری تهران، توضیح داد: گروهی از کارکنان ارتباط زیادی با مردم داشتند و در صورت ابتلای هر کدام به ویروس کرونا سایر افراد هم در معرض خطر قرار میگرفتند، مانند بهشت زهرا (س)، آتش نشانی، میادین میوه و تره بار و کارکنان سازمان مدیریت پسماند را در سیکل کنترل و درمان قرار دادیم و تا اوایل هفته آینده کار غربالگری همه کارکنان تمام بخش های شهرداری به پایان میرسد.
به گفته مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران؛ تمام پرسنل و بازنشستگان شهرداری تهران در صورت نیاز مراجعه به پزشک میتوانند از طریق تماس با تلفن ۱۸۴۲ خدمات پزشکی را در منزل دریافت کنند برای همین منظور هم سیستم اورژانس را فعال کردیم.
شنبه 23/1/1399 - 14:33
ایرانگردی
با اقدامات زیر ساختی و برنامه ریزی های متعدد برای مواجهه با نزولات آسمانی ، منطقه ۱۳ یکی از مناطق بدون مشکل به هنگام بارندگی ها است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار این منطقه در خصوص وضعیت کانال ها و مسیل های منطقه افزود : منطقه دارای چهار مسیل روباز و هفت کانال است که روزانه حجم قابل توجهی از آب های سطحی شرق تهران از آن عبور می کند و برای مدیریت بهینه روان آب ها ، این مسیل ها و کانا ل ها به صورت مرتب لایروبی و پاکسازی می شود.
او با اشاره به فعالیت و تلاش مستمر شهرداران نواحی ، مدیران اجرایی و نمامی نیروی خدمات شهری برای مدیریت سیلاب شهری و نگهداشت ولایروبی شبکه اصلی و فرعی و تاسیسات جانبی جمع آوری آبهای سطحی اظهار داشت : با توجه به بارش های اخیر و پیش بینی های هواشناسی مبتی بر تداوم بارش ها و به منظور جلوگیری از بروز حوادث غیر مترقبه و جاری شدن سیلاب در مسیل ها ، نیرو های خدمات شهری به صورت مستمر در نواحی چهارگانه فعالیت می کنند و کلیه نیرو ها تا اطلاع ثانوی به همراه تجهیزات به حالت آماده باش در آمدند.
همزمان با آغاز بارندگی ها و همچنین با توجه به اعلام آماده باش سطح نارنجی از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و همچنین تاکید مجدد شهردار و رئیس ستاد پیشگیری و مدیریت بحران منطقه 13 مبنی بر آمادگی لازم برای مواجهه با بارندگی ها ، این منطقه نسبت به استقرار تجهیزات و آماده باش نیروی انسانی تا اطلاع ثانوی در محدوده اقدام کرده تا از بروز حوادث غیر مترقبه پیشگیری شود.
شنبه 23/1/1399 - 14:27
اخبار
🔴 آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان
▫️آمریکا با مرگ ۲ هزار و ۱۸ نفر ظرف ۲۴ ساعت گذشته، نخستین کشوری در جهان شد که این تعداد از شهروندانش را ظرف یک روز از دست داده است.
شنبه 23/1/1399 - 14:22
ایرانگردی
همزمان با اجرای طرح فاصله گذاری و افزایش تقاضا در شبکه حمل و نقل عمومی پایتخت، بیشتر مسافران مترو از ماسک و دستکش استفاده نمیکنند با این حال ایستگاهها و قطارهای مترو به صورت مستمر ضدعفونی میشوند.
فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه در گفتگو با شهرنوشت، نوبخت از اجرای فاصله گذاری اجتماعی در تمامی ایستگاهها و قطارها گفت و افزود: نکته مهم استفاده از ماسک دستکش برای همه مسافران مترو است. بیشتر مسافران بدون ماسک و دستکش هستند که از آنها درخواست میشود از ملزومات بهداشتی استفاده و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه درباره وضعیت سرویس دهی مترو تهران در 23 فروردین ماه، توضیح داد: از ابتدای صبح تاکنون مشکلی درباره جابهجایی قطارها رخ نداده است. در ساعات اوج سفر، تعدادی از ایستگاههای تقاطعی با افزایش مسافران مواجهاند.
کاهش سرفاصله قطارها با افزایش تقاضای سفر
او با تأکید براینکه زمان بندی سرفاصله قطارها براساس تقاضای سفر تعیین میشود، گفت: بنابراین با توجه به افزایش مسافر، سرفاصله قطارها نسبت به روزهای گذشته و ایام تعطیل کاهش یافته است.
نوبخت از مبتلایان به بیماری کرونا درخواست کرد که از شبکه حمل و نقل عمومی استفاده نکنند تا سلامت دیگر هموطنان به خطر افتاده نشود.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران حومه در پایان یادآور شد: اگر ظرفیت مسافر قطاری تکمیل بود، مسافران منتظر قطار بعدی بمانند و به منظور رعایت فاصله گذاری اجتماعی به ازدحام قطارها افزوده نکنند. همچنین مسافران برای پیاده و سوار شدن به قطارها، تک به تک این کار را انجام دهند. برای استفاده از پله برقیها هم با فاصله از یکدیگر بایستند تا مشکلی ایجاد نشود.
شنبه 23/1/1399 - 14:22
ایرانگردی
معاون فنى و بهرهبردارى سازمان مدیریت و نظارت بر تاكسیرانى شهر تهران از تداوم ارائه خدمات غیرحضوری به تاكسیرانان در شرایط شیوع ویروس كرونا خبر داد.
به گزارش روابط عمومى سازمان مدیریت و نظارت بر تاكسیرانى شهر تهران؛ سیدعلى محتشمىپور با بیان این خبر گفت: همزمان با شیوع ویروس كرونا به منظور كاهش تردد تاكسیرانان، سامانه ثبت درخواستهاى غیرحضورى متقاضیان خدمات تاكسیرانی شهر تهران راه اندازى و تاكنون بیش از ٥ هزار درخواست ثبت و مورد پیگیرى كارشناسان مرتبط قرار گرفته است.
محتشمىپور استقبال تاكسیرانان از خدمات غیر حضورى را مثبت ارزیابى كرد و افزود: روند ثبت درخواستهاى غیرحضورى خدماتی نظیر مشاوره در خصوص نحوه صدور و یا تمدید پروانه، امورآموزش، بیمه تامین اجتماعى، نوسازى ناوگان، انتقال مالكیت و ... همچنان ادامه دارد.
وى ادامه داد: تاكسیرانان متقاضى با مراجعه به سایت سازمان تاكسیرانى شهر تهران و پركردن فرم مربوطه مىتوانند به راحتى درخواست خود را ثبت كنند و به محض ثبت نهایى، پیگیرى كارشناسان مربوطه آغاز مىشود و تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.
معاون فنى و بهرهبردارى سازمان تاكسیرانى شهر تهران تسهیل خدماترسانى به تاكسیرانان، كاهش ترددهاى غیرضرور، حفظ سلامتى تاكسیرانان در برابر ابتلا به ویروس کرونا و گذر ایشان و خانوادههای گرامیشان از بحران کنونی را از مهمترین اهداف این طرح برشمرد.
تاكسیرانان متقاضى خدمات غیرحضورى براى ثبت درخواست خود به سایت سازمان تاكسیرانى شهر تهرانhttp://taxi.tehran.ir مراجعه و فرم مربوطه را تکمیل کنید.
شنبه 23/1/1399 - 14:20
ایرانگردی
معاون نظارت و امورمناطق سازمان مدیریت و نظارت بر تاكسیرانى شهر تهران از تداوم توزیع اقلام بهداشتى و محلول هاى ضدعفونى بین تاكسیرانان شهر تهران و همكارى حداكثرى آنها خبر داد
به گزارش روابط عمومى سازمان مدیریت و نظارت بر تاكسیرانى شهر تهران؛ سیدامیر هنجن با بیان این خبر گفت: روند توزیع اقلام بهداشتى و محلول ضدعفونى براى گندزدایى ناوگان تاكسیرانى در شهر تهران همزمان با آغاز شیوع بیماری کرونا شروع و در تعطیلات نوروزى نیز انجام شده و همچنان ادامه دارد.
هنجن افزود: اقلام بهداشتى شامل ماسك، دستکش و محلول هاى ضدعفونى دست ویژه رعایت بهداشت فردى و محلول هاى ضدعفونى محیطى ویژه بهداشت محیط داخلی و بیرونی تاكسى است
وی با اشاره به اینکه روند توزیع بین تاکسی های تلفنی و گردشی با همکاری خود تاکسیرانان و حضور نماینده برای دریافت اقلام انجام شد،گفت: روند توزیع در کاربری های مختلف از جمله تاکسی های خطوط، ایستگاه های ویژه، ترمینال ها، فرودگاه ها، راه آهن و ... با تلاش شبانه روزی کارشناسان سازمان در حال انجام است.
هنجن ادامه داد: طرح اجراى ضدعفونى تاكسى هاى شهر تهران و پایانه های تاکسیرانی در نخستین روزهاى شیوع بیمارى كرونا به همراه ارائه آموزش هاى عملیاتى و با حضور كارشناسان و ناظران اداره سلامت شهردارى تهران و وزارت بهداشت به تاكسیرانان انجام شده بود كه با استقبال حداكثرى تاكسیرانان مواجه شد و تاكنون این روند گندزدایى ادامه داشته است.
وی به مشاركت معاونت هاى ترافیك مناطق ٢٢ گانه شهر تهران و سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اشاره كرد و یادآور شد: علاوه بر گندزدایى تاكسى ها، ضدعفونى محیطى پایانه ها نیز به صورت مستمر در حال انجام است تا خطر ابتلای به بیماری کرونا در شهروندانی که سفرهای ضروری دارند، کاهش یابد.
معاون نظارت و امورمناطق سازمان تاكسیرانى شهر تهران همكارى تاكسیرانان را مثبت ارزیابى كرد و گفت: رعایت پروتكل هاى وزارت بهداشت به منظور حفظ سلامتى و مقابله با بیمارى كرونا علاوه بر تاكسیرانان، از سوى مسافران نیز اهمیت دارد كه بایستى تمامى موارد بهداشتى از جمله استفاده از ماسك و دستكش در داخل تاكسى و همچنین پرداخت الكترونیك كرایه را رعایت كنند.
شنبه 23/1/1399 - 14:19
اخبار
🔺 ۲۶.۵ درصد انتقال کرونا در وسایل حمل و نقل عمومی است
🔹معاون کل وزارت بهداشت: حمل و نقل عمومی عامل ۲۶.۵ درصد تماس های منجر به بیماری کرونا در کشور ما بوده است.
🔹مدارس ۱۱.۵ درصد و دانشگاهها ۷ درصد موجب آلودگی بوده است
🔹 از جمله معیارهای بازگشایی میزان توانایی حمل و نقل عمومی برای نقل و انتقال مردم به خصوص در ساعات اوج ترافیک است
🔹بازگشایی مشاغل مختلف باید بررسی شود که چقدر خطر دارد و دوم بار حمل و نقل عمومی باید محاسبه شود که بر اساس آن اقدام می شود
🔹یکی از ویروس های هم خانواده کرونا به اسم سارس در سال ۲۰۰۳ خود به خود در یکسال از بین رفت/ ایرنا
شنبه 23/1/1399 - 14:17
ایرانگردی
به گزارش روابط عمومی معاونت برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا، حامد مظاهریان معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهر شهرداری تهران روز چهارشنبه ضمن بازدید از موسسه همشهری و شرکت در جلسه هیئت مدیره این موسسه بر پتانسیل مادی و معنوی موسسه همشهری تاکید کرد و اظهارداشت: موسسه همشهری اکنون دارای سرمایه عظیم اجتماعی و و سرمایه بینظیر مادی است که لازم است تا این پتانسیل نهفته در همشهری به فعل تبدیل شود.
معاون شهردارتهران در این بازدید و جلسه بر حل مشکلات سال های اخیر موسسه همشهری تاکید کرد و افزود: دو معاونت منابع انسانی و معاونت برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا با شفاف سازی در کنار موسسه همشهری خواهند بود و باید مشکلات همشهری با دیدگاه مدیریت بحران حل شود.
مظاهریان در ادامه ضمن بیان این سوال که اکنون جایگاه همشهری در مدیریت شهری تهران کجا است؟ ادامه داد: باید نگاه استراتژیک در درون همشهری وجودداشته داشته و پرسید که اگر روزی این موسسه وجود نداشته باشد مدیریت شهری تهران و حرفه روزنامه نگاری چه ضربه ای خواهد خورد؟ و با این دیدگاه لازم است تا جایگاه حقیقی موسسه همشهری تعیین شود و با نگاه راهبردی تصمیمگیری لازم صورت پذیرد.
در پایان معاون شهردار تهران با یادآوری اینکه تصمیمگیری های اشتباه مدیریتی چه ضربه ای میتواند برپیکره هر موسسه و سازمانی بزند گفت: در طول زمان تصمیم گیری های اشتباه مدیریتی هرچند کوچک سبب تحمیل هزینه های فراوانی برای سالها شده است و سرگذشت شرکتهایی مثل نوکیا و ماکروسافت از جمله این گونه اقدامات و تصمیمگیری ها بوده که سالها توان جبران اشتباه آن برای مدیرانشان وجود نخواهد داشت و تیم مدیریت شهری کنونی خواهان حل مشکلات همشهری است و نباید این فرصت فرصت استثنائی از دست برود.
همچنین حامد مظاهریان معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا، در یادداشتی با عنوان" همشهری: روزنامه ای با داشته های فراوان مادی و معنوی" در خصوص با بازدید صورت گرفته از ساختمان مرکزی روزنامه همشهری چنین نوشت:
شاید هنوز برای خیلی از بزرگترها خیابان های قدیمی و کوچه پس کوچه های تهران یادآور فریاد روزنامه فروشانی است که با روزنامه ای در دست، خبر از واقعه ای داغ می دادند. بعدها به تدریج مکان های موقت به نام دکه های روزنامه فروشی با همت بلدیه در شهر جای خویش را در میان سایر کاربری ها باز کرد و تهران پایتخت، حال و هوایی سیاسی و اداری تر به خود گرفت.
با نگاهی به تاریخ مطبوعات در ایران چه بسیار روزنامه هایی که آمدند و رفتند و در این میان، تعداد کمتری ماندگار شدن و باید امیدوارانه برای تعدادی از آنها در آینده ای نزدیک تولد یک قرن حضورشان گرفته شود. اما در میان آمدن و رفتن روزنامه ها، همشهری با نوآوری و دید بلند آفرینندگانش و با نگاه به شهروندمداری پا به عرصه نهاد. چه بسیار روزنامه نگاران جوانی که مشق روزنامه نگاری را با عشق از همشهری آموختند. روزنامه ای که با خود رنگ را در مطبوعات ایران آورد و با ماهیت خلاقانه خود تاریخ روزنامه نگاری در ایران را ارتقاء و هویتی نو بخشید، هم به شهر و هم به شهرداری تهران. اکنون روزنامه با مشکلات ریز و درشتی دست به گریبان است. خواسته مدیریت شهری تهران حل مشکلات موسسه و بازآفرینی نقش قدرتمند و نوآورانه روزنامه در شرایط به سرعت درحال تغییر فعلی است.
چهارشنبه بازدیدی داشتم از ساختمان مرکزی روزنامه همشهری، خبر خوب راه اندازی مجدد "همشهری محله" همپا با رویکرد نوین مدیریت شهری در توجه به محلات تهران بود.
در طول زمان، تصمیم گیری های اشتباه مدیریتی سبب تحمیل هزینه های فراوانی به همشهری شده است. نوکیا و مایکروسافت تجربیات مشابهی را به نمایش می گذارند که چگونه اشتباهات هرچند کوچک ولی مصیبت بار می توانند منجر به هدر رفتن بخش بزرگی از مزیت ها شوند. موسسه همشهری هم گونه ای دیگر ولی مشابه از نقطه نظر اشتباهات راهبردی را به نمایش میگذارد که چگونه اقدامات و تصمیم های اشتباه مدیران گذشته توان موسسه را به تحلیل برده، بگونه ای که سالها جبران آن اشتباهات زمان خواهد برد.
به زعم من موسسه همشهری دارای پتانسیل معنوی و سرمایه عظیم اجتماعی بی نظیری است که لازم است تا این پتانسیل نهفته بالفعل شود. شاید باید کار را با این سوال کلیدی آغاز کرد که اکنون جایگاه همشهری در میان شهروندان و مدیریت شهری تهران چیست؟ اگر روزی این موسسه وجود نداشته باشد شهر تهران و حرفه روزنامه نگاری چه صدمه ای متحمل خواهد شد؟ مدیریت موسسه تلاش هایی را برای انجام تغییرات و در بستر "امروز" قرار گرفتن شروع کرده، ولی لازم است تغییرات سرعت یافته و در وهله اول جایگاه واقعی موسسه همشهری تعیین و با نگاه راهبردی تصمیمگیری لازم صورت پذیرد.
تیم مدیریت شهری کنونی خواهان بالندگی همشهری است. مشکلات با تصمیمگیری های صحیح و شجاعانه مدیریتی، اعتماد به جوانان، به رسمیت شناختن کسب و کارهای نوپا، استقبال از فعالیت در فضای مجازی و تلاش برای کسب مجوز تلویزیون محلی قابل حل خواهدبود، نباید این فرصت استثنائی از دست برود.
شنبه 23/1/1399 - 14:17
اطلاعات دارویی و پزشکی
🔻«رانیتیدین» و جایگزینهای دارویی و غیردارویی آن
◽ اگر میخواین بدونین چرا سازمان غذا و دارو دستور داده تولید و توزیع «رانیتیدین» متوقف بشه،
شنبه 23/1/1399 - 14:11
ایرانگردی
مسوولان شهرداری میگویند؛ درهای گرمخانهها با خدمات شبانه روزی به روی همه باز است؛ اما اگر فاصله اجتماعی را یک مترو نیم در نظر بگیریم، یعنی باید از این تعداد دو هزار نفر را از گرمخانهها بیرون کنیم.
به گزارش شهرنوشت، مالک حسینی، سرپرست سازمان رفاه و خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری در نشست خبری مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران که ظهر امروز به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، بزرگترین چالش موجود این سازمان را نگهداشت اجتماعی شهر عنوان کرد.
به گفته او؛ شرایطی که الان ایجاد شده با وضعیتی که معتادان متجاهر در تهران به همراه بخشی از زندانیان آزاد شده که یا سرپناه و یا خانوادهای ندارند، مجموعه این موارد بزرگترین چالش را ما ایجاد کرده است.
حسینی با بیان اینکه امکان برخورد قهری و جمع آوری همه این افراد را نداریم، دلیل این کار را اینگونه توضیح داد که: برخورد قهری نه قانونی است و نه جزو وظایف شهرداری است. با این حال همه از شهرداری میخواهند که این افراد را از سطح شهر جمع کند.
سرپرست سازمان رفاه و خدمات و مشارکتهای اجتماعی گفت: شهرداری میتواند معتادانی که آسیبزا و مصرفکننده حرفهای نباشند و داوطلب حضور در مراکز ما باشند را پذیرش کند.
او با بیان اینکه گشت فوریت های اجتماعی با جذب ۳۶۲ فرد بی سرپناه در روز جمعه رکورد تاریخ فعالیت خود را زد، توضیح داد: آنچه که در حوزه کار ما است به خوبی در حال انجام است؛ برخی موارد از حوزه اختیارات ما خارج است. البته درباره برخی مسایل در تاریخ ۶ اسفند مکاتبهای با شورای تامین شهرستان و همینطور با استاندار انجام و همه هشدارهای لازم را دادیم.
این مقام مسئول با اعلام اینکه هم اکنون به عنوان یکمعترض صحبت میکنم، اضافه کرد: یا شهرداری مسئول حوزه اجتماعی است یا نیست؛ البته مسئول بودن بهمعنی این نیست که همه حوزه اجتماعی به شهرداری بر میگردد مثل کودک کار در صورتی که این سازمان میتواند به عنوان تنظیم کننده روابط عمل کند.
حسینی گفت: متاسفانه شهرداری در این بخش با کن لطفی مواجه شده است، حتی به حساس کردن موضوع هم متهم شده، اما آن چیزی که در حال رخ دادن است برای شهروندان هم خطرناک است با این حال همه ظرفیتهایمان را افزایش دادیم.
حسینی تاکید دارد: جمعآوری معتادان نه در حوزه اختیارات شهرداری است و نه وظیفه ای نسبت به این موضوع دارد، تنها وظیفه این نهاد در حوزه اجتماعی مراکز بهاران است که آن هم بنا به دستور ستاد مبارزه با کرونا پذیرش جدیدی نداشتیم.
به گفته او؛ اگر حوزه معتادان ورود میکنیم بر اساس مسئولیت اجتماعی شهرداری است و این نهادنه فراتر از قانون میرود و نه از آن عدول میکند. اگر در شهر تراکم معتادان متجاهر شود نخست، شهرداری است که مورد سوال قرار میگیرد در صورتی که بر اساس قوانین مصرح و همینطور ماده ۸۰ قانون برنامه ششم توسعه کشور، شهرداری باید در حوزه زیرساخت عمل و با همکاری سایر دستگاهها در بازتوانی افراد مراکز ماده ۱۶ در مراکز بهاران مشارکت کند. بر اساس همین قانون الزامی هم برای ساماندهی کودکان کار نداریم.
سرپرست سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران، ادامه داد: فکر میکنم شهرداری در همه دورههای مدیریتی بیش از انتظارات عمل کرده و اصلا تاسیس مراکز بهاران پیشنهاد خود شهرداری بوده است.
حسینی درباره کودکان زباله گرد هم گفت: ممنوعیت تفکیک زباله از مخازن با وجود زیان مالی برای شهرداری در حوزه اختیارات ما در این بخش بود، طبیعتا شهرداری نمیتواند برخورد دیگری داشته باشد، در غیر اینصورت می تواند مصداق آدم ربایی باشد چون جمعآوری کودکان زبالهگرد و افراد کمتر از ۱۸ سال، فقط با حکم قضایی و رابطان این حوزه امکان دارد. اما همکاران ما به محض مشاهده در محل مستقر می شوند و با ۱۲۳ تماس میگیرند.
این مقام مسئول با بیان اینکه گشتهای ویژه سازمان در یک شب نزدیک به ۱۰۰ نفر را که داوطلب بودند به گرمخانهها انتقال دادند، از افزایش بیش از ۵۹ درصدی جذب افراد بیسرپناه نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.
او در پاسخ به پرسشی مبنی بر رعایت نکردن فاصله اجتماعی در گرمخانهها، توضیح داد: درهای گرمخانهها با خدمات شبانه روزی به روی عزیزان باز است. اما اگر فاصله اجتماعی را یک مترو نیم در نظر بگیریم، یعنی باید از این تعداد دو هزار نفر را بیرو ن کنیم.
حسینی افزود: بنابراین یا باید مراقبتهای بهداشتی را افزایش دهیم یا باید پروتکلهای سایر مکانهای دیگر ارا اجرا و افراد را بیرون کنیم که شهرداری مسیر اول را انتخاب کرد و تا به امروز مشکل و مورد مشکوک به کرونا نداشتیم.
شنبه 23/1/1399 - 14:9