به منظور بررسی روند اجرایی پروژه بازگشایی و افتتاح پل غیر همسطح باقر شهر نشستی با حضور حسن خلیل آبادی عضو شورای اسلامی شهر تهران، علی توکلی شهردار منطقه ۱۹و مدیران شهرداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، در این نشست درخصوص اجرای دوربرگردان شرق به شرق بزرگراه علامه عسگری با هدف تسهیل عبور و مرور اهالی باقر شهر و کاهش بار ترافیکی مسیر شمال به جنوب بزرگراه تهران قم با پیگیری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران تبادل نظر شد.
همچنین به منظور تسریع در بهره برداری از پل غیر همسطح باقر شهر نیاز به احداث و اصلاح دوربرگردان در بزرگراه علامه عسگری و نیز اصلاح هندسی دور برگردان مقابل درب باب الزهرا بوده است که با تأمین اعتبار آن توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران اجرایی خواهد شد.
براساس این گزارش تسریع در اتمام پروژه پل غیر همسطح باقرشهر به درخواست شهرداری منطقه19، اهالی و زائران اهل قبور بهشت زهرا(س) در پروژه های اجرایی شهرداری قرار گرفت که با تملک بخش عمده ای از املاک تجاری آن منطقه و رفع معارض تیرهای برق و بخش هایی از فضای سبز، اجرای آن با سرعت بیشتری صورت می پذیرد.
در این نشست همچنین مقرر شد به منظور تردد خودروها و کم شدن بار ترافیکی با عنایت به ماه پایانی سال طی 15 روز آینده فاز اول پل غیر هم سطح باقر شهر بازگشایی شود و در سه ماه آینده نیز فاز دوم این پروژه به بهره برداری خواهد رسید.
این گزارش می افزاید: در نشست صبح امروز که در محل اجرای پروژه پل غیر همسطح باقر شهر برگزار شد، نماینده فرمانداری شهرری و نمایندگانی از معاونت های فنی و عمرانی و نیز حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و پیمانکار مربوطه نیز حضور داشتند.
شهرداری منطقه بیست تهران به عنوان منطقه پیشگام در اجرای طرح کاهش پسماند (کاپ) از فعالان این طرح در نشستی با حضور محمود میر لوحی عضو شورای اسلامی شهرتهران، صدرالدین علیپور مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند، فرهاد افشار شهردار منطقه ۲۰، رضا معلم معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۰، شهرداران نواحی و روسای ادارات خدمات شهری نواحی هفتگانه این منطقه تقدیر به عمل آورد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۰؛ شهردار منطقه بیست در این نشست با بیان اینکه در حال حاضر رویکرد شهرداری تهران و سازمان مدیریت پسماند اجرایی نمودن طرح کاهش پسماند (کاپ) در سطح شهر تهران است، گفت: برنامه ها و اقدامات مرتبط با مدیریت بهینه پسماند از جمله ابلاغ الزامات اجرای طرح کاپ به کلیه واحدهای ستادی و اجرایی، فعالیت های گسترده آموزشی و اطلاع رسانی پسماند با محوریت کاهش تولید، آبگیری و کم حجم سازی پسماند در سطح ادارات، مدارس، سرای محلات، شهرک ها و اماکن مسکونی، راسته های تجاری و محدوده های صنعتی در منطقه ۲۰ در حال پیگیری و اجرا است.
فرهاد افشار اظهار داشت: یکی از عوامل کلیدی کاهش پسماند، افزایش اطلاعات شهروندان پیرامون اجرای طرح کاپ و ترغیب آنان برای مشارکت در این امر مهم است.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند نیز در این نشست با اشاره به برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در راستای طرح کاهش پسماند (کاپ) گفت: استفاده مجدد از کالای بلا استفاده، کاهش پسماند و بازیافت زباله، سه کار کلیدی و اساسی مدیریت پسماند در جهان است که در این راستا طرح کاپ جزیی از رویکرد نوین در شهرداری محسوب می شود.
صدرالدین علیپور با بیان اینکه کاهش پسماند از تولید تا دفع دارای شش مرحله است، اظهار داشت: این مراحل شامل برنامه های فرهنگی و اجتماعی در سطح شهر، تغییر در فرم مخازن و نحوه ذخیره سازی پسماند، بهبود وضعیت جمع آور زباله تر و خشک، تحول در انتقال پسماند (پس از جمع آوری)، مدیریت پروژه برای زباله های حجیم و بهبود دفع و بازیافت در مقصد یعنی مرکز آرادکوه است.
در پایان این نشست از کلیه فعالان و همیاران طرح کاپ که در اجرایی نمودن هر چه بهتر این طرح با شهرداری منطقه ۲۰ همکاری داشتند با اهدای تندیس طرح کاپ و هدایا تقدیر شد.
گفتنی است؛ طرح کاهش پسماند (کاپ) به دنبال تغییر در فرم مخازن، تحول در انتقال پسماند، بهبود جمع اوری پسماند خشک و تر، مدیریت پسماندهای حجیم و بهبود دفع و بازیافت در مقصد است.