• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1314روز قبل
ایرانگردی

 

۲۲ کارگاه تولید تجهیزات کادر درمانی تاکنون به همت نیروهای داوطلب به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا خودجوش در منطقه 15 راه اندازی شده است.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، وحید رضا محمدی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: این کارگاه ها برای یاری رساندن به مدافعان سلامت  از همان روزهای نخست خبر شیوع این بیماری در محله های منطقه ۱۵ برپا شد.

وی با اشاره به اینکه تمام ظرفیت های منطقه نظیر سراهای محله، مساجد، سازمانهای مردم نهاد، جهادگران، بسیجیان و  اقشار مختلف مردم به پای کار آمده اند تا این بحران را برطرف کنند، افزود: به همت آنها اکنون در این کارگاه ها روزانه ۵۴ هزار و ۵۰۰ عدد ماسک، هزار و ۲۰۰عدد گان (لباس بیمارستانی) و ۶۰۰ عدد شیلد پرستاری تولید می  شود.

وی گفت: بخش اعظم ماسک های تولید شده به بیمارستان ها اهدا و بخش  دیگری در بین خانواده های بی بضاعت و کم درآمد منطقه  توزیع شده است.

شهردار منطقه افزود: توزیع پک های ضدعفونی و ضد عفونی و گند زدایی معابر  نواحی هفت گانه منطقه توسط  جهادگران مدافع سلامت و شورایاران محله هر شب انجام می شود.

محمدی با اشاره به اینکه ۸۳۸ نیروی داوطلب ما را در تهیه اقلام پزشکی و ضدعفونی معابر و اماکن همیاری می کنند، ادامه داد: مردم مومن  و ولایی جنوب شرق تهران همچون روز های دفاع مقدس این بار برای ریشه کنی این بیماری منحوس  پای کار آمدند که از همه آنها قدردانی و زحمات آنها را ارج می نهیم.

 

 
 

 

دوشنبه 18/1/1399 - 12:26
اطلاعات دارویی و پزشکی

 

دیابتی ها بیشتر از دیگر افراد در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن این 6 اصل را در صبحانه رعایت کنید !💉

دوشنبه 18/1/1399 - 9:40
اخبار

◾سخنگوی وزارت بهداشت: چین، شوخی تلخی با دنیا کرد

 

جهانپور در گفت‌وگو با آناتولی:
🔹چین با ارائه آمار و مدارکش نسبت به بیماری کووید-۱۹ شوخی تلخی با دنیا کرد
🔹همه کشورهای درگیر این بیماری به استناد مدارک چین تصور کردند بیماری شبیه و آسان‌تر از بیماری آنفلوآنزا است
🔹چنین نیست و نمی‌شود گفت دوره این بیماری دو ماه است
🔹اکثر شهرهای ایران با طغیان بیماری روبه‌رو هستند
🔹در تهران کاهش تعداد مرگ و میر و بستری داشتیم اما با بازگشت مردم به شهر و آغاز به کار مشاغل باید منتظر هفته آینده و افزایش آمار باشیم.

دوشنبه 18/1/1399 - 9:30
اطلاعات دارویی و پزشکی

◾️سناریوهای مدیریت کرونا در ایران: ابتلای ۶۰ میلیونی، مرگ یک میلیون نفر

 


🔹سناریو دو گانه کرونا در ایران:

 

یک: قرنطینه «سفت و سخت».

 

دو: از سرگیری فعالیت اقتصادی، ابتلای ۶۰ میلیون، بستری شدن ۱۰ میلیون و جان دادن یک میلیون نفر.

 

دوشنبه 18/1/1399 - 9:27
اطلاعات دارویی و پزشکی

◾️اختلالات مغزی، علامت دیگر کرونا

🔹محققان اکنون هشدار می‌دهند آسیب مغزی هم در کنار آسیب ریوی، از عوارض ابتلا به کروناست که التهاب مغزی را به دنبال دارد.
🔹این ویروس به نقاطی از مغز حمله می‌کند که مسئول حافظه و هوشیاری است و با از بین بردن سلول‌های این منطقه، مشکلاتی را ایجاد می‌کند.
🔹این عارضه مغزی به اندازه بیماری ریوی می‌تواند مرگبار باشد.

 

دوشنبه 18/1/1399 - 9:25
اخبار

دوشنبه 18/1/1399 - 9:23
اطلاعات دارویی و پزشکی

دوشنبه 18/1/1399 - 9:22
تاریخ

 

۱۸ فروردین روز جهانی بهداشت به همه کارگران عرصه سلامت به ویژه سربازان مقدم سلامت و همه رده های شاغل در این زمینه مبارک

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 

دوشنبه 18/1/1399 - 9:20
اخبار

 

🔴 ولایتی: «فاویپیراویر» در اختیار بیمارستان مسیح دانشوری قرار گرفت

رئیس بیمارستان مسیح دانشوری: در دانشگاه داروسازی دانشگاه شهید بهشتی برای اولین بار در ایران داروی فاووپیراویر ساخته شد و با رعایت موازین قانونی و تایید کمیته اخلاق در اختیار بیمارستان مسیح دانشوری برای درمان بیماران کرونا قرار گرفته است.

دوشنبه 18/1/1399 - 9:14
اخبار

🔴 چه خبر از تولید کیت تشخیص کرونا؟

میثم پرگو کارشناس ارشد ستاد توسعه زیست فناوری گفت: دو هفته پایانی سال گذشته فراخوانی را با همکاری انستیتو پاستور و اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت برای تولید کیت Real Time PCR برای تشخیص ویروس کووید-۱۹ منتشر کردیم.

وی با بیان اینکه بازوی اجرایی این فراخوان ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است، اظهار کرد: با انتشار این فراخوان ۵۲ شرکت کیت‌های تولیدی خود را برای ما ارسال کردند که پس از بررسی در نهایت ۸ شرکت برای تولید این نوع کیت‌ها انتخاب شدند.

پرگو، با بیان اینکه محصولات این شرکت‌ها مورد حمایت معاونت علمی قرار گرفت، ادامه داد: تاکنون از این تعداد شرکت منتخب، ۳ شرکت توانستند تاییدیه اولیه کیت‌های تشخیص کووید-۱۹ را از انستیتو پاستور دریافت کنند.

وی با تاکید بر اینکه این ۳ شرکت همچنین مجوز فروش از اداره کل تجهیزات وزارت بهداشت را نیز دریافت کردند، خاطر نشان کرد: از این رو ۳ شرکت دارای مجوزهای تایید برای "فروش" و هم "تولید" دارند.

به گفته وی این ۳ شرکت توانایی تولید حدود ۲۲۰ هزار واکنش در هفته را دارند.

این کارشناس ارشد ستاد توسعه زیست فناوری ادامه داد: سایر شرکت‌ها نیز نمونه اولیه کیت‌های تولیدی خود را به انستیتو پاستور ارائه کردند که در مراحل ارزیابی قرار دارند و به موازات آن اسنادی که نیاز بوده به اداره کل تجهیزات پزشکی ارسال کرده‌اند تا با پایان ارزیابی‌ها از سوی انستیتو پاستور، مجوزهای این محصولات برای فروش از سوی اداره کل تجهیزات نیز صادر شود.

وی از برگزاری جلسه‌ای با هیات ارزی خبر داد و یادآور شد: به منظور فروش و تجاری‌سازی کیت‌های تشخیصی کووید-۱۹ در این شرکت‌ها و تامین بازار، جلسه‌ای با هیات امنا ارزی برگزار کردیم.

پرگو، خاطر نشان کرد: در این جلسه از سوی هیات امنا ارزی اعلام شد که کشور در دو هفته آتی نیاز به ۵۰۰ هزار واکنش دارد و مقرر شد این ۳ شرکت که دارای مجوز از سوی انستیتوپاستور و اداره کل تجهیزات پزشکی هستند، ۵۰ درصد این میزان نیاز را تامین کنند.

وی به بیان اینکه برای این شرکت‌ها زمینه برای تجاری سازی محصولات آنها فراهم شده است، گفت: از آنجایی که ما از ابتدا هماهنگی‌های لازم را با انستیتوپاستور انجام داده بودیم و مقرر شده بود که کیت‌های تولیدی را با نمونه‌های خارجی که در اختیار دارند، مقایسه‌ای انجام دهد از این رو کیفیت کیت‌های تولیدی ارزیابی شد و این ۳ شرکت توانستند مجوزهای لازم را دریافت کنند.

پرگو، با بیان اینکه کیت‌هایی که مجوز دریافت کردند از نوع کیت‌های تشخیصی هستند، ادامه داد: در کنار این شرکت‌ها، یکی از شرکت‌های دانش بنیان از گذشته اقدام به تولید کیت‌های استخراج کرده بود که این شرکت نمونه‌ای از کیت‌های استخراجی خود را به انستیتوپاستور ارسال کردند و توانستند تاییدیه لازم را دریافت کنند.

وی تاکیدکرد: این شرکت سازنده کیت تشخیص استخراج توانمندی خوبی برای تامین این نوع کیت‌ها برای شرکت‌های سازنده کیت تشخیص را دارد.

دوشنبه 18/1/1399 - 9:13
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته