• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1429روز قبل
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 10/4/1399 - 16:11
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 10/4/1399 - 16:6
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 10/4/1399 - 15:58
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 10/4/1399 - 15:55
ایرانگردی



 
مدیرکل منابع انسانی شهرداری تهران در نشست مشترک صبح امروز با مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار با تاکید بر اینکه این میادین و خدماتی که ارائه می‌دهند با زندگی روزانه مردم پیوند خورده است، گفت: سازمان مدیریت میادین در دوران اوج گسترش ویروس کرونا از نقش حیاتی تامین اقلام و کالاهای مورد نیاز شهروندان برخوردار بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ اسحاق بهادری با استناد به اختلاف ۴۰ درصدی قیمت محصولات در میادین میوه و تره بار نسبت به قیمت‌های سطح شهر، افزود: سازمان مدیریت میادین در حمایت از اقشار کم‌برخوردار و تامین اقلام مورد نیاز یک سفره ساده برای آنها با حداقل قیمت ممکن، موفق بوده است.

وی با بیان اینکه موضوعات کارگری در سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، از جدی‌ترین مسائل مطرح این سازمان در حوزه منابع انسانی است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، اظهار کرد: نیروی انسانی یک ابزار نیست و نباید به آن نگاه ابزاری داشت، چرا که نیروهای توانمند و کارآمد بیشترین نقش را در پیشبرد اهداف سازمان برخوردارند.

بهادری با اشاره به مسائل و مشکلات اجتماعی و اقتصادی ناشی از گسترش ویروس کرونا برای عموم شهروندان از جمله کارکنان بخش‌های خدمات‌رسان شهرداری تهران نظیر سازمان مدیریت میادین، تصریح کرد: تلاش کردیم تا جای ممکن به آسیب‌دیدگان ناشی از بیماری کووید ۱۹ در مجموعه مدیریت شهری کمک کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در این نشست با اشاره به اینکه این سازمان با عرضه روزانه ۴ هزار تُن محصول، بزرگ‌ترین زنجیره توزیع مواد غذایی در سطح کشور است، گفت: میادین میوه و تره بار در سال ۹۸، بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان به سبد خرید شهروندان و اقتصاد خانواده‌های تهرانی کمک کردند.

سید سعید راد با بیان اینکه زنجیره توزیع در بخشی از گرانی‌ها نظیر افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ هیچ نقشی ندارد، افزود: پاره‌ای از گرانی‌ها، ناشی از افزایش هزینه تولید است که سازمان مدیریت میادین در این بخش هیچ مسئولیتی ندارد اما برای کمک به دولت و حمایت از مصرف‌کنندگان، اقدام به توزیع محصولات تنظیم بازار همچون مرغ منجمد می‌نماید.

وی با تاکید بر خدمت‌رسانی بدون وقفه کارکنان میادین میوه و تره بار به شهروندان در تمام ایام سال حتی در تعطیلات عید نوروز، خاطرنشان کرد: با توجه به نوع خدمات این مراکز که کارکنان آن در تماس رو در رو با شهروندان قرار دارند، شایسته است تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و شبانه‌روزی این عزیزان دیده شده و مورد قدردانی قرار گیرد.

گفتنی است در پایان این نشست، مدیرکل منابع انسانی شهرداری تهران از بخش‌های مختلف سازمان مدیریت میادین و میدان مرکزی میوه و تره بار بازدید به عمل آورد.

سه شنبه 10/4/1399 - 15:29
ایرانگردی



نشست تخصصی ماهانه کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران برگزار شد؛ موضوع گفت‌وگو در نشست کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران بررسی وضعیت بازار ارز، ارز نیمایی و بازگشت ارز صادراتی بود.

اکسپورتنا: در ابتدای جلسه جمشید نفر، رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران گزارشی از عملکرد کمیسیون در سه ماه گذشته که به دلیل شیوع ویروس کرونا جلسات به‌صورت آنلاین و غیرحضوری برگزار می‌شد، ارائه داد.

او گفت: در کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی موضوع و مسائل به‌صورت تخصصی بررسی می‌شود؛ در موضوع‌های مربوط به حوزه صادرات، کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی و کنفدراسیون صادرات دو ضلع یک مثلث هستند و ضلع سوم، صندوق توسعه ضمانت صادراتی، گمرک، مالیات، بانک مرکزی و غیره است.

نفر تشکیل کمیته راهبردی با صندوق ضمانت صادرات، تشکیل کمیته مشترک با نمایشگاه شهر آفتاب، کمیته مشورتی اتاق‌های مناطق، کمیته مشترک با بانک مرکزی، کمیته مشترک با سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی جهت ایجاد کنسرسیوم‌های صادراتی و کمیته ارز دیجیتال را در ادامه هدف تعامل برای حل مشکلات حوزه صادرات و ارائه تصویر درست از صادرات عنوان کرد.

به گفته نفر همه صادرکننده‌ها از اتفاق‌هایی که این روزها می‌افتد، گله دارند ولی با امیدواری و پشتکار به فعالیت خود ادامه می‌دهند. ما باید بتوانیم چهره درست و واقعی از صادرات در کشور ارائه دهیم. راه‌حل نجات اقتصاد کشور در حوزه صادرات است.

بعد از آن محمود استقلال، درباره دیجیتال مارکتینگ، ارز دیجیتال و بلاک‌چین‌ها گفت که این روزها درخور توجه است. او از روند روبه رشد تجارت الکترونیک گفت که پاندومی کرونا هم بر این وضعیت اثرگذار بوده است.

به گفته استقلال تا پایان سال 2021 حدود 4.5 تریلیون دلار از تجارت دنیا به شیوه الکترونیک خواهد بود؛ در این شیوع تجارت چین سهم اساسی دارد.

او به وضعیت تجارت الکترونیک در ایرآن‌هم اشاره کرد و گفت که افراد برای خرید راه اینترنتی را انتخاب می‌کنند؛ نرخ و عددهای اقبال به این حوزه در ایران از خیلی جاهای دنیا بهتر است.

او به شیوه خرید اینترنتی یعنی B2B، B2C، C2B و C2C اشاره کرد که با استفاده از پلتفرم‌ها می‌توانیم برای شناخت سریع و ارزان مشتریان اقدام کنیم؛ این روزها از فیس‌بوک، واتساپ و اینستاگرام می‌توان به مشتریان تخصصی دسترسی داشت؛ باید از این فرصت‌ها بهره برد.

استقلال به وضعیت امروز صنعت گردشگری اضافه کرد و گفت این شرایط زمینه را برای گردشگری مجازی فراهم کرده است.

بعد از آن محمدرضا قاضی، عضو کمیسیون توسعه گردشگری و کسب‌وکارهای وابسته اتاق ایران به وضعیت گردشگری در بعد کرونا اشاره کرد و گفت آژانس تبلیغاتی به سمت دیجیتال مارکتینگ می‌رود و در این بازار بخش‌بندی بازارها یکی از راهبردهاست. باید سعی کرد تهدیدها به فرصت تبدیل شود و این جز با رصد وضعیت و تجربه کشورهای دیگر ممکن نیست.

در ادامه نشست امیر عابدی، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و قزاقستان درباره دیجیتال مارکتینگ گفت که مسئولان این حوزه باید بتوانند بخش آموزشی خود را فعال کنند؛ اما باید در کنار این موارد اولویت‌ها را در نظر بگیرند. این روزها اولویت اصلی مشکلات حوزه صادرات است؛ متأسفانه صادرکننده‌ها قربانی وضعیت امروز هستند؛ امروز شرایط صادرکننده را به‌جایی رسانده که فضای فعالیت را ترک کند؛ متأسفانه کشور برای صادرات نقشه راه ندارد و چشم‌انداز مناسبی برای صادرات نیست.

او ادامه داد: صادرات به‌نوعی حمایت از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط است؛ ما متأسفانه همه را با یک چوب می‌رانند و درنهایت این تولید و صادرات است که نابود می‌شود یا دست افراد غیرحرفه‌ای می‌افتد.

مصطفی کرمانی، عضو کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران در ادامه نشست درباره وضعیت امروز کارت بازرگانی، حق‌العمل‌کارها گفت؛ همه این‌ها نتیجه تصمیم‌های خلق‌الساعه دولت است که درنهایت چوب این تصمیم نادرست را صادرکننده واقعی می‌خورد.

او به حمل‌ونقل جاده‌ای و وضعیت آن‌هم اشاره کرد که باید در کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران وضعیت و مشکلات آن بررسی شود.

در ادامه نشست صدرالدین نیاورانی، عضو کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران درباره تصمیم بانک مرکزی برای بازگردان ارز حاصل از صادرات گفت و اینکه در این تصمیم‌گیری‌ها باید به مشکلات بانکی توجه شود؛ نقل‌وانتقال بانکی یکی از مشکلات اصلی اقتصاد ایران است.

او گفت: خیلی از صادرکننده‌ها ارز خود را برگردانده‌اند؛ یعنی باید برگردانند؛ مگر می‌شود سرمایه خود را به کشور بازنگرداند و باز هم کار کرد؛ اما ممکن است با راهکار دولت متفاوت باشد. ولی اینکه دولت با صادرکننده‌ها این‌گونه رفتار می‌کند باید مورد اعتراض قرار گیرد؛ نمی‌شود با ابروی یک تولیدکننده و سرمایه اجتماعی او این‌گونه بازی کرد.

مهدی طباطبایی، عضو کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران‌ هم در این نشست گفت که بیشتر از مشکلات خارجی مسائل و مشکلات داخلی است که تولید و صادرات را نابود می‌کند؛ ما زمانی می‌شنیدیم که صادرکننده زالوصفت است و الآن هم وضعیت هم همین است.

سیدمرتضی میری، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران ‌هم تصریح کرد که صادرکننده بیشتر از اینکه برای نفع خود تلاش کند برای دولت کار می‌کند اما در کنار این کار صادرکننده، دولت حداقل امنیت روانی را برای این حوزه تأمین نمی‌کند.

محمدحسین مقیمی، استاندار اسبق تهران درباره نحوه تعامل دولت و بخش خصوصی گفت؛ اینکه دولت و بخش خصوصی باید باهمدیگر و در کنار مشکلات خود را حل کنند و باهم راهکاری برای خروج از مشکلات پیدا کنند.

به‌گفته مقیمی دولت قبلاً ارز مورد نیاز خود را از طریق فروش نفت تأمین می‌کرد، ولی الآن این منبع بسته‌شده است؛ دولت و تاجر به هم نیاز دارند؛ باید در این شرایط باهم تعامل کرد.

در پایان نشست نفر، رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی گفت: ما از موضع دولت مبنی بر برخورد با متخلفان ارزی که ارز حاصل از صادرات خود را به کشور بازنگردانده‌اند، حمایتمی کنیم؛ اما باید با روش‌های منطقی و بدون تنش و با انتشار رسمی اسامی متخلفین حقیقی باشد.

به گفته رئیس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق ایران شرایط رفع تعهد ارزی از محل ورود موقت توسط بانک مرکزی تعیین شود؛ در نبود سازوکار مشخص عملاً صادرکنندگان این حوزه را به‌عنوان بدهکار ارزی معرفی می‌کنند، درصورتی‌که صادرات از محل منابع ارزی خارجی بوده و صادرکننده نباید بدهکار تلقی شود.

جمشید نفر بر ضرورت بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی و تسهیل روش واردات در مقابل صادرات و استفاده از آن در تأمین نیازهای ارزی کشور اعم از واردات مواد اولیه کارخانجات و تولیدکنندگان تاکید کرد.

سه شنبه 10/4/1399 - 15:14
ایرانگردی


سازمان زیباسازی شهر تهران با انتشار فراخوانی با موضوع «قدردانی از تلاش جامعه سلامت در مقابله با بیماری ویروس کرونای جدید» از هنرمندان برای ارسال طرح دیوارنگاری دعوت کرد.

 

به گزارش روابط عمومی‌ و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران؛ پیرو انتشار فراخوان دیوارنگاری «قدردانی از تلاش جامعه سلامت در مقابله با بیماری ویروس کرونای جدید» و با توجه به اهمیت موضوع و به منظور ایجاد امکان حضور و مشارکت اکثریت هنرمندان و دستیابی به طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه و مناسب، همچنین تصمیم به اجرای دیوارنگاری‌های متعدد با این موضوع، سازمان زیباسازی فراخوان دیوارنگاری یادشده را با شرایط جدید منتشر کرد.
براساس این گزارش؛ هنرمندان تجسمی می‌توانند ایده‌ها و طرح‌های خود را با موضوع یادشده به این سازمان ارسال کنند.
گفتنی است، دستیابی به طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه، تجلیل و قدردانی از زحمات و از خودگذشتگی کادر درمانی کشور در مقابل بیماری ویروس کرونای جدید، همبستگی و تقویت روحیه بین مردم و کادر درمان و یادآوری تلاش‌ها و فداکاری‌های این عزیزان اهداف مهم این دیوارنگاری است.
همچنین دیوار به نشانی میدان ونک، ضلع شمال غربی، دیوار مجتمع تجاری-اداری آسمان ونک یکی از محل‌های جانمایی این دیوارنگاری است. از طرفی علاوه بر دیوار معرفی شده، هنرمندان می‌توانند طرح پیشنهادی خود را در کادر‌های معرفی شده در متن فراخوان، ارسال کنند. سازمان زیباسازی پس از داوری، دیوار مورد نظر را به هنرمندان منتخب معرفی کرده و هنرمندان می توانند ضمن بازدید از دیوارها، نسبت به جانمایی و مناسب سازی طرح‌هایشان اقدام کنند.
رعایت ارتباط موضوعی و مضمونی ایده و طرح با تأکید بر تجلیل از کادر درمانی کشور و قدردانی از تلاش‌های آنان، خلاقیت و نوآوری، ارائه طرح‌ها و ایده‌های توصیفی، ارجاعات واقعی و دارای بیان موثر، مخاطب‌پذیری بالا و قابلیت اجرا در فضاهای شهری، توجه به ارتباط عناصر کالبدی و الگوهای معماری از ویژگی‌هایی است که طرح‌های ارسالی باید داشته باشند.
با توجه به آنچه در متن این فراخوان منتشر شده است، طرح‌ها نباید پیش از این در رویدادهای دیوارنگاری تصویب یا اجرا شده باشند و هنرمندان باید هر طرح و جانمایی‌های آن را در فرم‌های چیدمان جداگانه و با ترتیب تعیین شده چیدمان کنند. در صورتی که در هریک از مراحل ارائه طرح، مراحل مختلف کارشناسی و داوری و حین یا پس از اجرای طرح‌ها، عدم اصالت طرحی محرز شود؛ طبق نظر شورای هنری و مدیران مربوطه اقدامات قانونی صورت خواهد گرفت.

علاقه مندان برای شرکت در این فراخوان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی www.zibasazi.ir مراجعه کنند.

سه شنبه 10/4/1399 - 15:1
ایرانگردی




شهردار منطقه از اجرای عملیات احیا و بازسازی قنوات این منطقه خبر داد و افزود: پس از احیا قنوات عزیزیه و ترقی ، قنات سلیمانیه به متراژ 400 متر طول به بهره برداری می رسد
 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه افزود : در راستای احیاء ، حفظ و نگهداری از  قنوات به عنوان میراث بر جای مانده از گذشتگان  و با هدف استفاده ازآب قنات در آبیاری فضای سبز با توجه به کمبود منابع آبی  ، عملیات بازسازی و احیا  قنات سلیمانیه به متراژ 400 متر طول از خیابان پیروزی تا میدان مادر در محدوده ناحیه 2 به همت اداره آبراه ها و قنوات معاونت خدمات شهری و محیط زیست  از سال گذشته با شناسایی کوره و میله های قنات  آغاز و هم اکنون در حال اجراست و تا دستیابی به حصول نتیجه و رسیدن به سر منشا ادامه می یابد. 

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در احیا قنات سلیمانیه افزود:  با توجه به شناسایی دقیق مسیر قنات ، سه عددآب  بند نیز در خیابان 1/22 و1/23 جهت رفع خطر ازمنازل مسکونی بالا دست در عمق 30 متری رفع و این طرح  به سمت خیابان های بالادست تا خیابان 1.28 ادامه یافت.  

شهردار منطقه با اشاره به تمهیدات صورت گرفته برای استفاده از آب قنات در میدان مادر ادامه داد : هم اکنون یک عدد میله درمیدان مادربه عمق 32 متر و ایجاد کوره به طول 10 متر به سمت خیابان 1.24 جهت آبگیری از قنات انجام و بعد ازحفرکوره وکول گذاری مسیر، مخزن جهت آبگیری احداث می شود.

سه شنبه 10/4/1399 - 14:55
ایرانگردی

 

شعار امروز شهرداری تهران، «تهران شهری برای همه» است و برای ساختن این شهر باید نازیبایی ها را از چهره ی شهر پاک کنیم که این کار، نیازمند ارتقای سرمایه های اجتماعی و مشارکت حداکثری است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، سید حمید موسوی شهردار این منطقه در اولین جلسه شورای مدیران سازمان و مراکز خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران که با حضور سید مالک حسینی رییس و معاونان سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران و مدیران مناطق ۲۲ گانه و سید عباس سجادی معاون اجتماعی شهرداری این منطقه، به میزبانی شهرداری منطقه یک برگزار شد، اظهار داشت: منطقه یک به سبب فقر سرانه ها با توجه به جمعیت ساکن در آن از آسیب های خاص خود برخوردار است که در کنار آن فضای طبیعی و اکولوژیک منطقه، وجود نقاط بی دفاع شهری از جمله زیر پل ها و حاشیه رودخانه ها، تنگی معابر و همچنین سکونت افراد دارای شرایط اقتصادی برخوردار، جاذبه هایی را در افزایش آسیب های اجتماعی، از قبیل آمار بالای متکدیان، کودکان کار، بساط گستران، معتادین متجاهر، زنان بدسرپرست و... در آن ایجاد کرده است که برنامه ریزی و اقدام خاص خود را می طلبد.
موسوی افزود: مشارکت اجتماعی نیازمند همکاری همه ادارات معاونت اجتماعی است کار در بخش های فرهنگی، آموزشی، سلامت و غیره همگی در ساختن شهروند آگاه که اهل مشارکت است تاثیر گذار بوده و اقدام بین بخشی پیگیرانه در تحقق این مهم، ضروری است.
سید مالک حسینی نیز در این جلسه ضمن اشاره به همکاری موثر و نزدیکی که معاونت اجتماعی شهرداری منطقه یک با سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران دارد، جلب مشارکت مردمی را برنامه ویژه آن سازمان در سال جاری در کلیه مناطق دانست و بر آن تاکید کرد.
وی گفت: از موضوعات محوری جهت پیگیری در منطقه یک، بحث زباله گردی کودکان است که توجه ویژه به مددکاری کودکان و نظارت بر عدم استفاده پیمانکاران مدیریت پسماند از کودکان در زباله گردی مد نظر این سازمان قرار دارد.
گفتنی است در این جلسه مدیران مراکز خدمات اجتماعی مناطق نیز در زمینه مسایل موجود در حوزه کاری خود با مدیران ستادی به گفتگو نشستند و مدیر مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه یک نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در بحث زیر ساخت های خدمات اجتماعی منطقه یک ارائه کرد

سه شنبه 10/4/1399 - 14:39
ایرانگردی




 عملیات اجرایی پروژه «بهره برداری مناسب از طبقه فوقانی راه آهن تهران-تبریز در مناطق ۱۷ و ۱۸ شهر تهران» که از سال 1392 تا کنون بلا استفاده ماند بود به زودی آغاز می شود.
به گزارش  شهر، سه شنبه ۱۰ تیر آیین «امضای تفاهم نامه شرکت راه آهن با شهرداری تهران درخصوص بهره برداری مناسب از طبقه فوقانی راه آهن تهران-تبریز در مناطق ۱۷ و ۱۸ شهر تهران» با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی و پیروز حناچی، شهردار تهران و  همچنین سعید رسولی، مدیرعامل راه آهن برگزار شد.

سعید رسولی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران در ابتدای این جلسه با اشاره به تفاهم نامه بین راه آهن و شهرداری تهران، گفت: سال ۱۳۸۷ عملیات اجرایی تونل ریلی مناطق ۱۷ و ۱۸ شهر تهران آغاز و در سال ۱۳۹۲ به بهره برداری رسید. از سال ۱۳۹۲ تاکنون اراضی بالادست این تونل ریلی بلا استفاده بوده است که با همکاری راه آهن و شهرداری تهران، درحال حاضر یک سند همکاری ایجاد شده است.

مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه به زودی انجام خواهد شد، افزود: نکته مهم این پروژه، همکاری با شهرداری تهران و خدمت به شهروندان کلانشهر تهران است.

سه شنبه 10/4/1399 - 14:2
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته