• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 141
تعداد نظرات : 90
زمان آخرین مطلب : 5150روز قبل
اخبار
از گذشته شرکت‌های مایکروسافت، اینتل و نوکیا سه قوه محرکه اصلی در حوزه خدمات رایانه‌ای محسوب می‌شدند و در این میان، شرکت‌های گوگل و اپل در "کنگره جهانی تلفن‌همراه" که هفته گذشته در بارسلونای اسپانیا برگزار شد، نشان دادند که نیروهای جدید در این زمینه خواهند بود.


دو شرکت نوکیا و اینتل در این نمایشگاه نسخه جدیدی از سیستم‌عامل لینکوس را با نام MeeGo معرفی کردند که می‌تواند نسل جدید سیستم‌عامل تلفن‌همراه باشد. در این میان، شرکت مایکروسافت نیز آخرین نسخه از سیستم‌عامل همراه خود را با نام ویندوزموبایل 7 معرفی کرد.


نرم‌افزار جدید مایکروسافت چند ماه پس از آن معرفی شد که "استیو بالمر"(Steve Ballmer) مدیرعامل این شرکت اعلام کرده بود که مایکروسافت قصد ایجاد تحولات بزرگ در سیستم‌عامل ویندوزموبایل را دارد.


بالمر در نمایشگاه هفته گذشته اظهار داشت که ویندوزموبایل 7 ثبات بیشتری را در پلتفورم‌های سخت‌افزاری گوشی‌های هوشمند به وجود می‌آورد و باعث بهبود تجربه کاربران در جریان استفاده از این دستگاه‌های الکترونیکی همراه می‌شود.


قرار است ویندوزموبایل 7 در گوشی‌های هوشمندی که از طرف انواع شرکت‌های مخابراتی در سراسر جهان عرضه می‌شوند، به دست کاربران برسد که بالمر در سخنان خود به عرضه گوشی هوشمند جدیدی از طریق شرکت مخابراتی AT&T در آمریکا برای تعطیلات پایان سال جاری میلادی اشاره کرده است.


نرم‌افزار متن‌باز MeeGo نیز از ادغام سیستم‌عامل Moblin اینتل و Maemo نوکیا ساخته شده است و از نیمه دوم سال جاری میلادی وارد بازار می‌شود.


تحلیلگران اعلام کرده‌اند که هر یک از این سه شرکت مذکور در تلاشند تا دور جدید رقابت خود را با آیفون اپل و سیستم‌عامل اندروید گوگل آغاز کنند. در این میان گفته شده است، مایکروسافت که در ماه‌های اخیر بخش اعظم محبوبیتش را در بازار جهانی موبایل از دست داده، پست‌های جدید برای ابقا و بهبود موقعیت خود در این زمینه به وجود آورده است.
سه شنبه 4/12/1388 - 18:8
اخبار
بر اساس گزارش غول امنیتی سیمانتك، سرقت اسرار تجاری و اطلاعات مشتریان در سال گذشته به‌طور متوسط دو میلیون دلار به هر شركت ضرر زد.

به گزارش سرویس فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در بررسی انجام گرفته از دو هزار و 100 مدیر فن‌آوری اطلاعات در سراسر جهان، 75 درصد آنان از وقوع حملات سایبری علیه شركتشان خبر دادند كه بیش‌تر با انگیزه سرقت مالكیت معنوی یك شركت مانند طراحی‌های محصول انجام گرفتند.

به گفته یك مدیر ارشد بازاریابی محصولات، می‌توان انتظار مشاهده شركت‌هایی را داشت كه به دلیل به سرقت رفتن مالكیت معنویشان از كسب و كار خارج می‌شوند.

بر اساس گزارش سیمانتك، حفاظت از اطلاعات شركتی دشوارتر شده است. شركت‌ها با تعلیم دادن به كارمندان برای پرداختن به امنیت با این بحران كنار آمدند در حالی كه هكرها چیره دست‌تر شده‌اند.

گوگل ماه گذشته اعلام كرد این شركت و دست كم 20 شركت دیگر هدف حملات آنلاین بسیار پیشرفته‌ای قرار گرفته‌اند كه از چین سرچشمه گرفته‌اند.

یك كارشناس امنیتی كه نخواست نامش فاش شود هفته گذشته اعلام كرد حملات مشابه طی 18 ماه گذشته علیه صد شركت انجام شده است.

بنا بر گزارش سیمانتك كه سازنده نرم‌افزار امنیتی شماره یك است، هكرها در بسیاری از موارد توجهشان را به سرقت اسرار تجاری معطوف كرده‌اند، در حالی كه همچنان به دنبال اطلاعات مشتریان مانند اطلاعات كارت اعتباری هستند.
سه شنبه 4/12/1388 - 18:8
کامپیوتر و اینترنت
دانشمند‌ان موفق به ساخت ترانزیستورهای سیناپسی شده‌اند كه از عملكرد سیناپسی ها در مغز انسان تقلید می‌كنند.


به گزارش سرویس «علمی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این دانشمند‌ان می‌گویند : ساخت ترانزیستور جدید با قابلیت تقلید از این ساختارها در مغز انسان راه را برای طراحی سیستم‌های رایانه‌ای كه مانند انسان فكر می‌كنند، هموار خواهد كرد.


این ترانزیستور نخستین قطعه ساخته شده ای است كه می‌تواند از این فرایند حیاتی قابل اجرا توسط سلول‌های عصبی یا نورون‌ها به هنگام سیگنال‌ دهی سلول‌ها به یكدیگر، تقلید و عملكرد آن را شبیه سازی كند.


دومینیك ویولائوم ــ فیزیكدان و محقق اصلی انستیتو الكترونیك، میكروالكترونیك و نانوتكنولوژی در فرانسه - خاطر نشان كرد: هدف از ابداع این ترانزیستورها ساخت قطعات مداری در ابعاد نانو بوده كه در رایانه‌های الهام گرفته از نورون‌های عصبی قابل استفاده هستند.


این رایانه‌ها برای انجام كارهایی مفید هستند كه رایانه‌های فعلی در انجام آنها عملكرد مطلوبی ندارند كه از جمله این كاربردها پردازش و درك تصویری هستند.


به گفته محققان، ترانزیستورها آجرهای سازنده ابزارهای الكترونیكی هستند و امكان كنترل جریان الكتریكی را در یك مدار با شدت و ضعف یا قطع و وصل كردن جریان، فراهم می‌كنند.
سه شنبه 4/12/1388 - 18:7
کامپیوتر و اینترنت


Intel قرار است در ماه مارس سال جاری میلادی، یک پردازنده شش هسته ای را روانه بازار کند. با استفاده از این شش هسته ای رویایی، قادر خواهید بود هم زمان از ۱۲ thread منطقی و پر قدرت، با یک بازدهی بسیار خوب، بهره برداری کنید.

آنچه که پیش از این انتظار می رفت، به دنیا آمدن یک پردازنده از خانواده Core i9 بود. اما طبق آخرین اخبار منتشره، نام این پردازنده Core i7 980X می باشد. دلیل استفاده از علامت X در نامگذاری این تازه وارد، خبر از اکستریم بودن آن دارد و همانطور که می دانید خانواده اکستریم Intel دارای حالت Unlock برای Multiplier هستند و این می تواند خبری خوب برای علاقه مندان به این سری از پردازنده های Intel باشد. چشم اورکلاکرها نیز مجذوب این اعجوبه خواهد شد.
نام گذاری هسته:
شش هسته ای های این شرکت یا به عبارتی دیگر hexacore های Intel برای نامگذاری هسته خود از اسم رمز ” “Gulftown سود جسته اند.
پتانسیل های خفته در پردازنده Core i7 980X را می توان با بروزرسانی Bios مادربردهایی که دارای چیپست X58 هستند تجربه کرد. این Gulftown شش قلب، از حافظه های DDR3 با فرکانس ۱۰۶۶ MHz پشتیبانی می کند و TDP آن ۱۳۰ وات است.
بر اساس آخرین اخبار رسیده، فرکانس کاری این پردازنده عدد ۳٫۰۶ GHz را مورد هدف قرار داده است. دارای ۱۲ مگابایت حافظه نهان سطح ۳ می باشد و از سوکت هیجان انگیز ۱۳۶۶ بهره خواهد جست. همانطور که قبل از این گفته شد، با یک بروزرسانی ساده Bios در مادربردهای X58 ، می توانید این پردازنده را به کار گیرید.



winbeta
سه شنبه 4/12/1388 - 18:6
اخبار
خبرگزاری فارس: منابع خبری از شناسایی یك برنامه نویس چینی خبر داده اند كه به احتمال زیاد با سوءاستفاده از نقص امنیتی مرورگر Internet Explorer 6 به گوگل و دهها سایت دیگر وابسته به شركت های فناوری در آمریكا حمله كرده است.


به گزارش فارس به نقل از فایننشیال تایمز، این برنامه نویس كه هویت وی افشاء نشده مجموعه ای از كدهای خود را در چند مجمع آنلاین منتشر كرده و گفته می شود كه مقامات چینی نیز از اقدامات وی مطلع بوده اند.
البته بر طبق این گزارش برنامه نویس یاد شده خود حملات را اجرا نكرده و این كار توسط اشخاص دیگری صورت گرفته است.
پیش از این اعلام شده بود كه سازمان های امنیتی در بررسی های خود به دانشگاه Shanghai Jiaotong و موسسه آموزشی Lanxiang مظنون شده اند و ممكن است حملات مذكور از این دو محل انجام شده باشد، اما این ادعاها هم توسط چینی ها تكذیب شده است.
حمله به گوگل و دهها سایت مشهور اینترنتی دیگر در آمریكا در اوایل ژانویه بسیار خبرساز شد و تلاش برای شناسایی عوامل اصلی این حملات كماكان ادامه دارد.
مقامات چینی تاكنون بارها اتهامات امریكایی ها را در زمینه دست داشتن چینی ها در این اقدامات رد كرده اند.
سه شنبه 4/12/1388 - 18:4
موبایل
خبرگزاری فارس: یك متخصص بیمه هشدار داد استفاده از امكانات مكان‌یاب سرویس‌های اجتماعی تحت وب بر روی گوشی های همراه باعث افزایش هزینه دریافتی از مشتریان برای بیمه منازل شده و در مواردی نیز ممكن است به عدم پرداخت خسارت به بیمه گذار منجر شود.


به گزارش فارس به نقل از روزنامه تلگراف چاپ انگلیس، قابلیت‌های مكان یابی در سرویس های فیس بوك، توییتر و گوگل باز به طور گسترده مورد سوءاستفاده قرار گرفته و ابزاری مفید برای دزدان و كلاهبرداران محسوب می شود و در یك كلام به افزایش ناامنی اجتماعی كمك می كند.
به گفته وی، وقتی كاربران با استفاده از این سرویس ها و از طریق گوشی محل استقرار خود را مشخص می كنند در واقع به طور غیرمستقیم به دزدان هم اطلاع داده اند كه فاصله شان از منزل و محل كار چقدر است و آیا زمان كافی برای دستبرد زدن به این اماكن برای دزدها وجود دارد یا خیر.
به تازگی سایتی به نشانی pleaserobme.com هم راه اندازی شده تا عموم مردم از این مشكل خطرناك شبكه های اجتماعی مطلع شده و در مورد نحوه استفاده از امكانات آنها بیش از گذشته حساس باشند.
این سایت با استفاده از قابلیت های سایت توییتر نمونه هایی از منازل خالی را در نقاط مختلف شناسایی می كند كه البته این اقدام، توییتر را به فكر اصلاح برخی مشكلات خود انداخته، هر چند هنوز تغییر قابل ملاحظه ای در این سایت برای حفظ امنیت كاربرانش به وجود نیامده است.
به گفته این متخصص بیمه، امروزه این شركت ها پس از دریافت ادعای خسارت مشتریان عملكرد وی در شبكه های اجتماعی را بررسی می كنند تا مشخص شود آیا خود وی با اشتباهاتش موجب پی بردن دزدان به خالی بودن منزلش شده است یا خیر.
در این صورت خسارتی به فرد بیمه گذار پرداخت نمی شود.
سه شنبه 4/12/1388 - 18:4
موبایل
خبرگزاری فارس: گوگل جدیدترین پلتفورم تبلیغاتی خود با هدف كسب درآمد بیشتر از محل تبلیغات را راه‌اندازی كرد.


به گزارش فارس به نقل از وی تری، سرویس جدید DoubleClick for Publishers نام دارد كه تركیبی از سرویس Admanager و پلتفورم تبلیغاتی DoubleClick DART محسوب می شود.
در واقع گوگل قصد دارد با تركیب پلتفورم های تبلیغاتی قدیمی خود با پلتفورم های تازه شكل گرفته كه حاصل خرید های تازه آن است، درآمد بیشتری از محل ارائه تبلیغات آنلاین كسب كند.
گوگل به تازگی یك شركت فعال در زمینه ارائه فناوری های تبلیغات آنلاین را با پرداخت 3.1 میلیارد دلار خریداری كرده است.
گوگل امیدوار است با این تغییر و تحولات الگوریتم های نمایش آگهی های خود در سایت های ثالث را نیز تغییر دهد تا تعداد بینندگان این تبلیغات و میزان كلیك بر روی آنها افزایش یابد. همچنین سیستم گزارش دهی در مورد آگهی ها و ردگیری آنها نیز تسهیل شده و رابط كاربری سرویس مذكور هم متحول شده است.
گوگل همچنین یك رابط كاربری هوشمند جدید برای این سرویس طراحی كرده كه به برنامه نویسان امكان می دهد تا سرویس تبلیغاتی گوگل را در برنامه های كاربردی كه طراحی می كنند بگنجانند.
سه شنبه 4/12/1388 - 18:3
موبایل




خلاقیت اینترنت را به جایی رسانده است که امروز می بینیم و بخشی از زندگی روزمره ما شده است. در این پست ۱۵ مورد از خارق العاده ترین اولین های اینترنت معرفی می شود. اما قبل از همه اینها باید به ۱۰ مارس ۱۸۷۶ برگردیم، یعنی جایی که الکساندر گراهام بل اولین تماس تلفنی را برقرار کرد و گفت: آقای واتسون بیابید اینجا، می خواهم شما را ببینم ...

اولین‌های اینترنت

1. اولین ایمیل:

ری تاملینسون در سال ۱۹۷۱ اولین ایمیل را ارسال کرد. همچنین او معروف است به اینکه برای اولین بار کاراکتر @ را به عنوان جدا کننده نام کاربر ایمیلی از نام دستگاه کاربر در آدرسهای الکترونیکی معرفی کرد. در اوایل دهه ۶۰ کاربران یک ابرکامپیوتر می توانستند پیامهای محدودی بین یکدیگر رد و بدل کنند اما تا سال ۱۹۷۱ ایمیل به شکلی که امروزه وجود دارد، یعنی قابل انتشار در شبکه است، وجود نداشت. توجه کنید که در آن زمان اینترنت نیز به شکل امروزی وجود نداشت و فقط شبکه آرپانت فعالیت میکرد.

2. اولین نام دامنه

اولین نام دامنه‌ای که در اینترنت ثبت شد، "symbolics.com" بود که در ۱۵ مارس ۱۹۸۵ توسط شرکت کامپیوتری Symbolics به ثبت رسید.

3. اولین هرزنامه (اسپم)

اولین هرزنامه در تاریخ ۳ می سال ۱۹۸۷ در شبکه آرپانت به ۳۹۳ دریافت کننده ارسال شد. این پیام توسط گری تیورک ارسال شد و حاوی تبلیغاتی از مدل جدید کامپیوترهای DEC بود. به عبارت دیگر گری تیورک افتخار ارسال اولین اسپم تاریخ را داراست به طوریکه نام وی در کتاب رکوردهای گینس هم به ثبت رسیده است.

4. اولین موبایلی که به اینترنت وصل شد

اولین گوشی موبایلی که به اینترنت وصل شد نوکیا ۹۰۰۰ بود که در سال ۱۹۹۶ در فنلاند به اینترنت وصل شد ولی هزینه متصل شدن به اینترنت از طریق آن بسیار گران بود. سه سال بعد در سال ۱۹۹۹، کمپانی ژاپنی NTT DoCoMo موفق شد اولین سرویسهای اینترنتی موبایل (i-Mode) را خلق کند.


اولین‌های وب

1. اولین وب سایت

اولین وب سایت اواخر ۱۹۹۰ به وجود آمد و آدرس آن info.cern.ch بود که روی یک کامپیوتر NeXT در CERN اجرا می شد. آدرس اولین صفحه اینترنتی هم بود که حاوی اطلاعای درباره پروژه شبکه جهانی وب بود. این صفحه در حال حاضر وجود ندارد ولی یک کپی از آن در سایت W3C"s موجود است.

2. اولین وبسایت تجارت الکترونیکی (مبادله)

اگرچه آمازون و eBay حقیقتا بزرگ و مشهور هستند، ولی اولین وب سایتهای مختص تجارت الکترونیکی نیستند. خرده فروشی آنلاین NetMarket ادعا می کند که اولین معامله ایمن را در وب انجام داده است. در ۱۱ آگوست ۱۹۹۴ این سایت یک CD از یکی از آلبومهای استینگ (خواننده بریتانیایی) را ۱۲٫۴۸ دلار (بعلاوه هزینه حمل و نقل) به فروش رساند. یکی دیگر از مدعیان این مورد، شبکه خرید اینترنتی است که ادعا می کند، یکماه زودتر معامله ای را از طریق اینترنت به سرانجام رسانده است.

3. اولین بانک آنلاین

اولین موسسه مالی که خدمات بانکداری آنلاین به مشتریانش ارائه داد، اتحادیه اعتباری فدرال استنفورد بود که در اکتبر ۱۹۹۴ به این امر نائل شد.

4. اولین موتور جستجو

موتورهای جستجو حتی قبل از WWW هم وجود داشتند با این تفاوت که تعدادشان محدود بود و صرفا عناوین صفحات را فهرست می کردند. اولین موتور جستجوی تمام صفحه ای وب (مانند آنچه امروزه داریم) WebCrawler بود که در ۱۹۹۴ به وجود آمد.

5. اولین وبلاگ

جاستین هال روزمره نویسی های تحت وب خویش را با نام پیوندهای جاستین از زیرزمین در ۱۹۹۴ آغاز کرد. که در ابتدا به نوعی راهنمای وبگردی بود ولی به مرور زمان شخصی تر شد. مجله نیویورک تایمز از وی به عنوان پدر و بنیانگذار وبلاگهای شخصی نام می برد. البته واژه "بلاگ" تا چند سال بعد از آن ناشناخته بود. (سال ۱۹۹۷ وبلاگ نامیده میشد و از سال ۱۹۹۹ تبدیل به بلاگ شد)

6. اولین پادکست

پس از بحث در اکتبر ۲۰۰۰، یکی از پیشگامان وبلاگنویسی به نام دیو واینر پشتیبانی از محتوای صوتی را به خوراکهای RSS اضافه کرد که وبلاگنویسی صوتی (audioblogging) را ممکن ساخت. واینر در ۱۱ ژانویه سال ۲۰۰۱ در وبلاگ خبرهای نوشتاری خود، قابلیت جدید RSS را با پس زمینه آهنگ Grateful Dead ارائه کرد. در سال ۲۰۰۳ دانلود فایلهای صوتی به iPod محبوبیت زیادی بدست آورد. واژه podcasting در سال ۲۰۰۴ معرفی شد.


اولین‌های خدمات وب


1. اولین اقلام فروخته شده در eBay

در سال ۱۹۹۵ وقتی این سایت تاسیس شد، AuctionWeb نامیده میشد. اولین چیزی که در آن فروخته شد، یک نشانگر لیزری شکسته بود که ۱۴٫۸۳ دلار فروش رفت. وقتی پیر امیدوار (موسسeBay توسط ایمیلی از خریدار پرسید که اگر میدانست که نشانگر لیزری شکسته بوده، باز هم آنرا می خرید یا نه، خریدار پاسخ داد: من یک مجموعه دار هستم و نشانگرهای شکسته لیزری را گردآوری میکنم!


2. اولین کتابی که در آمازون فروخته شد

اولین کتابی که در Amazon.com فروش رفت (این سایت از ۱۹۹۵ فعالیت خویش را آغاز کرد) کتابی بود از داگلاس هوفستادر با عنوان: مفاهیم سیال و قیاسهای خلاق: مدلهای کامپیوتری از مکانیزمهای پایه ای ذهن

3. اولین ویرایش در ویکیپدیا

اولین ویرایش در ویکیپدیا یک ویرایش تستی برای جمله سلام جهان (به انگلیسی) بود که توسط موسس ویکیپدیا یعنی جیمی والز انجام شد که در حال حاضر وجود ندارد. قدیمیترین ویرایش حال حاضر ویکیپدیا متعلق به ۱۶ ژانویه ۲۰۰۱ هستند که به لیستی از کشورها داده اضافه می کنند.

4. اولین ویدئو در یوتیوب

اولین ویدئو در یوتیوب توسط یکی از موسسین آن به نام جاوید کریم در ۲۳ آوریل ۲۰۰۵ قرار داده شد. نام این ویدئو "من در باغ وحش" بود که فیلمی از وی در باغ وحش سن دیگو بود. این ویدئو بیش از ۱٫۵ میلیون بار دیده شده است.

5. اولین پیام توئیتری

اولین توئیتی که در توئیتر منتشر شد (و هنوز موجود است) متعلق به جک دارسی می باشد ("just setting up my twttr") و در ۲۱ مارس ۲۰۰۶ نگاشته شده است. جک دارسی کسی است که ایده توئیتر را خلق کرد. twttr موجود در توئیت وی غلط املایی نبود. توئیتر برای مدت کوتاهی twttr نام داشت که از نامگذاری Flickr الهام گرفته شده بود.

يکشنبه 2/12/1388 - 20:30
اخبار
کاربرانی که به دنبال کیفیت برتر اینترنت هستند و می‌خواهند در محل‌های مختلف از جمله محل کار، منزل و یا منزل دوستان و آشنایان به اینترنت پرسرعت بی‌سیم دسترسی داشته باشند، می‌توانند بدون نیاز به خط تلفن و با بهره‌گیری از کیفیت بالای امواج وایمکس و امکانات مودم‌های داخلی وایمکس، از اینترنت پرسرعت بی‌سیم استفاده کنند.


آرش كریم بیگی - مدیر روابط عمومی ایرانسل - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اعلام این خبر درباره مودم‌های وایمكس ایرانسل گفت: در حال حاضر دو نوع مودم داخلی و فضای باز به مشتركان و متقاضیان عرضه می‌شود كه مودم داخلی با آنتن داخلی خود ضمن پشتیبانی از استاندارد امنیتی امكان پشتیبانی از سرویس تلفن اینترنتی یا همان VoIP را هم داراست.

به گفته وی این مودم با ابعادی كوچك و قابلیت نصب و كاربرد بسیار آسان، متناسب با فضای منزل و یا دفاتر كار كوچك طراحی شده و با بهای 110هزار تومان فروخته می‌شود.


كریم‌بیگی درباره مودم فضای باز وایمكس ایرانسل نیز گفت: این مودم كه در خارج از ساختمان نصب می‌شود به علت قدرت گیرندگی بسیار بالا، برای مكان‌هایی كه به علت فشردگی ساختمان‌ها، فركانس‌ها ضعیف است طراحی و توصیه شده است و با بهای 220هزار تومان به متقاضیان عرضه می‌شود.


به گفته وی در حال حاضر استفاده از خدمات پیشرفته وایمكس ایرانسل در 7 کلانشهر تهران، اصفهان، شیراز، تبریز، مشهد، اهواز و کرج و برای اولین بار در ایران در طرح‌های تعرفه متنوع و در سرعت‌های 64، 128، 256، 512 كیلوبیت بر ثانیه و یك و دو مگابیت بر ثانیه فراهم شده است.


مدیر روابط عمومی ایرانسل گفت: کاربران خانگی که به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند، می‌توانند با دسترسی به شبکه وسیع وایمکس ایرانسل، دسترسی خود را به اینترنت تامین کنند.

او ادامه داد: همچنین شرکت‌های بزرگ و یا درحال توسعه نیز که فن‌آوری ADSL دیگر پاسخگوی نیازهای آنان نیست و یا شرکت‌هایی با شعب و دفاتر مختلف در شهرها و مناطق مختلف می‌توانند تمامی نیازهای تجاری خود را با استفاده از فن‌آوری وایمکس ایرانسل و خدمات متنوع آن برطرف کنند.


به گفته وی ثبت‌نام سرویس وایمكس ایرانسل با مراجعه به نمایندگان مجاز وایمكس ایرانسل و یا از طریق تماس با مركز تماس 24 ساعته پشتیبانی وایمكس ایرانسل به شماره 707 برای تماس از خطوط ایرانسل و 09377070000 برای تماس از سایر خطوط ممكن است.

به گفته او همچنین به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت پیامبر اکرم، حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع)، کلیه کاربرانی جدیدی که از تاریخ اول تا 19 اسفندماه سال جاری، نسبت به اشتراک سرویس وایمکس ایرانسل خود اقدام نمایند، می‌توانند از 10 درصد تخفیف در هزینه اشتراک ماهیانه دوره آتی سرویس خود بهره مند شوند.

isna
يکشنبه 2/12/1388 - 18:42
اخبار

نجار اعلام کرد : استان جدید التاسیس البرز با نمونه IT شکل می گیرد وزیر کشور ضمن تاکید بر اجرای نظام تحرک در وزارت کشور گفت: تلاش می کنیم تا استان جدید التاسیس البرز را با نمونه IT شکل دهیم تا الگویی از یک استان چابک و با کیفیت در کشور باشد. به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی محمد نجار وزیر کشور در نشست مدیران کل دفاتر فناوری اطلاعات استانداران سراسر کشور ضمن تبریک ایام دهه فجر و تسلیت به مناسبت اربعین حسینی به طرح تحرک در وزارت کشور اشاره و اظهار داشت: باید یک حرکت راهبردی را به منظور خدمات رسانی و اطلاع رسانی در وزارت کشور صورت دهیم ، زیرا نحوه اطلاع رسانی بسیار مهم است به گونه ای که می تواند مدیریت فکری و فرهنگی جامعه را انجام دهد.
وی افزود: باید به مقوله تحقق دولت الکترونیک دست یابیم و هیچ شکی در این خصوص وجود ندارد. ورود به این عرصه نباید صرفا "شکلی" باشد بلکه باید دارای محتوا نیز باشد.
نجار ادامه داد: در تحقق دولت الکترونیک نباید به کارهای مردم کار دیگری اضافه کرد و از کامپیتور فقط به عنوان ماشین حساب یا دستگاه تایپ استفاده شود، زیرا ما در صددیم با فناوری IT سرعت را بالا ببریم و هزینه ها را کاهش دهیم. لذا نباید باعث سردرگمی مردم در ادارات شویم.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه نقش وزارت کشور در این میان موثرتر است، تصریح کرد: اساسا با توجه به این ضرورت باید یک حوزه راهبردی در این عرصه وجود داشته باشد و بر اساس یک سند راهبردی عمل شود.
وی افزود: باید ابتدا معماری صحیحی دراین خصوص انجام شود و یک سازمان چابک سریع و با کیفیت شکل بگیرد. لذا برای انجام این اقدامات تشکیل یک اتاق فکر لازم است و در این خصوص باید از ظرفیت استانها هم استفاده شود.
نجار با بیان اینکه باید همه استانها به طور هدفمند در این مقوله گام بردارند، گفت: نظام تحرک به معنای تحول و حرکت راهبردی وزارت کشور است.
وزیر کشور خطاب به مدیران کل دفاتر فناوری اطلاعات استانداری های سراسر کشور گفت: امیدواریم شما بتوانید تحرک را در استانها ایجاد کنید زیرا این اقدام یک فکر بومی است.
وی همچنین گفت: برای تحقق این امر در حال حاضر 12 حوزه، 30 هدف کلان، 160 شاخص و نزدیک به 700 برنامه اجرایی را در نظر گرفته ایم.
نجار ادامه داد: هنگامی که دانشمندان ما می توانند باعث حضور ما در فضا شوند بنابراین این جوانان باهوش قادر خواهند بود یک سیستم عامل را نیز طراحی کنند، لذا ما باید به این گونه فناوری ها دست یابیم.
وی همچنین گفت: باید کاری کرد مردم به سراغ سایت های بیگانه که با غرض کار می کنند نروند.
نجار کارت ملی هوشمند را کلید ورود به دولت الکترونیک خواند و تصریح کرد: این کارت به گونه ای طراحی می شود که افراد می توانند در شبانه روز از این خدمات استفاده کنند.
وزیر کشور اضافه کرد: تا آخر امسال 10 هزار نفر در استان قم کارت ملی هوشمند دریافت می کنند و تا پایان سال نیز همه مردم قم موفق به دریافت این کارت خواهند شد.
نجار همچنین گفت: امیدواریم در استان جدید التاسیس البرز که با نمونه IT شکل خواهد گرفت الگویی از یک استان چابک و با کیفیت را راه اندازی کنیم.
وی ضمن ابراز امیدواری از جهش جدید در حوزه IT گفت: اگر مسئول ارشد یک استان به این خدمات اعتقاد پیدا کند دیگر مشکل بودجه و سایر مسائل نیز حل خواهد شد.
يکشنبه 2/12/1388 - 18:41
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته