• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 608
تعداد نظرات : 100
زمان آخرین مطلب : 4289روز قبل
طنز و سرگرمی
دوشنبه 3/8/1389 - 22:23
اخبار
 
“استیون سینوفسکی”(Steven Sinofsky) مدیر مرکز تولید ویندوز در شرکت مایکروسافت مطلبی را در مورد آینده این سیستم‌‌عامل در بازار مطرح نکرده است، اما گروه فعال در مرکز Windows Server اخبار جدیدی در مورد مسیر حرکت سیستم‌عامل ویندوز در آینده منتشر کرده‌اند که جالب به‌نظر می‌رسد.
شرکت مایکروسافت در دو اسلاید ارایه شده در “کنفرانس توسعه‌دهندگان تخصصی”(PDC) که هفته گذشته در شهر لس‌آنجلس برگزار شد اعلام کرد بزرگترین به‌روزرسانی برای سیستم‌عامل Windows Server در سال ۲۰۱۲ انجام می‌شود و در این زمینه، یکی از دو اسلاید مذکور با نام Windows 8 به نمایش درآمد.
خبرگزاری سی‌نت به دنبال نمایش این دو اسلاید از مدیران ارشد مایکروسافت در مورد احتمال ورود نسخه آتی سیستم‌عامل این شرکت موسوم به Windows 8 در سال ۲۰۱۲ سوالاتی را مطرح کرد. سینوفسکی در پاسخ به این سوالات گفت: «من در این زمینه هیچ حرفی برای گفتن ندارم. عبارت Windows 8 چیزی است که شما هم‌اکنون به‌کار می‌برید». سینوفسکی همچنین خاطرنشان کرد که احتمالا مایکروسافت برای نسخه آتی سیستم‌عامل خود از عدد ۸ استفاده نکند و نام دیگری را برای آن برگزیند.
با توجه به اینکه معمولا نسخه جدید هر سیستم‌عامل مایکروسافت پس از گذشت دو سال وارد بازار می‌شود، احتمال می‌رود که ۲۰۱۲ سال ورود Windows 8 و Windows Server به بازار باشد.

دوشنبه 3/8/1389 - 22:22
اخبار
گوگل به‌تازگی در یک وبلاگ‌ رسمی وابسته به خود تصریح کرده‌ که ایمیل، کلمات عبور و URL های مورد بازدید کاربران اینترنت را در جریان تصویربرداری برای سرویس نمای خیابانی خود جمع‌آوری می‌کرد.

این اعتراف رسمی پس از آن صورت می گیرد که مشخص شد کارکنان این شرکت در جریان تصویربرداری از خیابان ها و اماکن مجاور برای راه اندازی سرویسی موسوم به نمای خیابانی اطلاعات شخصی کاربران را از طریق شبکه های بی سیم مجاور که ناامن و فاقد کلمه عبور بودند، جمع آوری می کردند.

آلن اشتیس معاون اول واحد مهندسی و تحقیقات گوگل ضمن اعتراف به این مساله در وبلاگ رسمی گوگل به نشانی googleblog.blogspot.com تلاش کرده تا با طرح این ادعا که اکثر این اطلاعات کم اهمیت و جزئی و خرده ریز بوده اند از شدت انتقادات بکاهد. وی همچنین افزوده که گوگل در اسرع وقت این اطلاعات را پاکسازی خواهد کرد و دیگر آنها را نگهداری نخواهد کرد.

گوگل قبلاً و به دنبال افشای این تخلف مدعی شده بود که هرگز این اطلاعات را تجزیه و تحلیل نکرده است و اطلاع ندارد محتوای آنها دقیقاً چیست.
اما این اظهار نظر تازه بر خلاف ادعاهای قبلی گوگل است. چند روز قبل دولت کانادا از جمع آوری هزاران شماره تلفن، آدرس ایمیل و حتی محتوای آنها توسط گوگل خبر داده بود.

دوشنبه 3/8/1389 - 22:20
اخبار
صنعت فناوری اطلاعات در ایالت متحده همچنان در احاطه مردان است، اما نتایج بررسی جدید نشان می‌دهد که 15 تا 25 درصد از متخصصان فنی این کشور را زنان تشکیل می‌دهند و در مقابل، 8 درصد مدیران این کشور زن هستند.
اوا چن"(Eva Chen) هم‌اکنون به عنوان برترین زن متخصص IT در آمریکا برگزیده شده است. او که مدیریت شرکت Trend Micro را برعهده دارد، در رشته مدیریت بین‌المللی تجاری تحصیل و در طرح دانشگاهی IBM 4381 حضور داشته و پیشرفت‌های علمی فراوانی در این زمینه کرده است. او در این خصوص توضیح داده است: «روزهایی را به خاطر می‌آورم که مدیریت حدود 10 کارمند را در اختیار گرفته بودم و پس از آن توانستم این تعداد را افزایش دهم. هم‌اکنون از آن روزها می‌گذرد و من موفق شده‌ام که روش صحیح مدیریت کارمندان را بیاموزم».
بررسی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از شرکت‌ها این روزها در حال آموزش کارمندان زن هستند تا بتوانند بیش از گذشته از آن‌ها استفاده کنند.
گروهی از محققان دانشگاه استانفورد همراه با کارشناسان "موسسه Anita Borg برای زنان و فناوری"، با همکاری شرکت HP حدود 1795 متخصص فنی میانی را در 7 شرکت فناوری پیشرفته در دره سیلیکون و منطقه Bay Area سانفرانسیسکو مورد مطالعه قرار دادند تا تاثیر حضور زنان در دنیای فناوری را دریابند.
این تحقیق روی متخصصان میانی زن و مرد انجام و در آن، سابقه کاری آن‌ها در یک دهه گذشته که باعث شده بود در بیشترین حالت حقوق آن‌ها به 125 هزار دلار برسد نیز مورد بررسی قرار گرفت.
در پایان این بررسی مشخص شد، یک‌سوم زنان شاغل تمایل دارند که زمان بچه‌دار شدن خود را به تعویق بیاندازند تا بتوانند به اهداف کاری خود نایل شوند و در مقابل، 18 درصد مردان اعلام کرده‌اند که این هدف را در زندگی خود درنظر گرفته‌اند.
زنان و مردانی که در این تحقیق شرکت کردند، به طور کامل اظهار داشتند که اشتغال در بخش فناوری‌های پیشرفته و درگیری‌های کاری آن‌ها با حضور در خانواده و تحکیم پایه‌های خانواده در تناقض است.
دوشنبه 3/8/1389 - 22:19
اخبار
تلكام باتوجه به تخصصی بودنش می‌تواند به طور ریشه‌ای به بررسی مباحث حوزه مخابرات بپردازد.

محمدرضا كریمی، مدیرعامل گروه پیشگامان كویر یزد در گفت‌و‌گو با ستاد خبری نمایشگاه تلكام با بیان این موضوع گفت: «با توجه به تخصصی بودن نمایشگاه تلكام نسبت به نمایشگاه الكامپ تصور بر این است كه این نمایشگاه بتواند موضوعات مختلف حوزه مخابرات را به طور اساسی‌ مطرح كند، اما نزدیكی زمان این دو نمایشگاه باعث می‌شود كه شركت‌ها نتوانند به درستی تصمیم بگیرند كه در كدام نمایشگاه بیشتر سرمایه‌گذاری كنند.»

وی در ادامه افزود: «گروه پیشگامان كویر یزد عمده فعالیت‌‌اش در الكامپ است چون بازدید كننده بیشتری دارد. اما بدون شك باید گفت كه برگزاری دوره‌های مختلف تلكام نقشی اساسی و پایه‌ای در تغییر و تحولات صنعت مخابرات كشور دارد.»

كریمی در ادامه با اظهارنظر در مورد دوره‌های گذشته نمایشگاه تلكام گفت: «تصور من این بود كه بتوانیم شاهد فضایی پویاتر باشیم ولی باز هم به همان دلایلی كه گفتم یعنی همزمانی ین دو نمایشگاه شركت‌ها نمی‌توانند با قدرتی كه در الكامپ حضور دارند در تلكام هم باشند. برای مثال یكی از بخش‌های پربار نمایشگاه برگزاری كارگروه‌های جنبی و تخصصی است كه برای تحلیل این حوزه معمولاً برگزار می‌شود كه به صورت چشمگیری در دوره‌های قبلی شاهد برگزاری آنها نبودیم و چیزی كه بیشتر دیدیم صرفاً بعد تبلیغاتی و ماركتینگ شركت‌ها بود.»

مدیرعامل گروه پیشگامان كویر یزد در ادامه با اشاره به استقبال و نحوه حضور بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی گفت: «حضور بخش‌های دولتی برای مثال شركت مخابرات در دوره‌ گذشته، می‌توانست فرصت مناسبی برای تعامل با شركت‌های فعال این حوزه باشد ولی عملاً دیدیم كه این اتفاق نیافتاد و بیشتر به كار ماركتینگ مشغول بودند. یا چند دوره پیش، شركت زیرساخت با كارهای متفاوتی از قبیل برگزاری دوره‌های كوتاه مدت و معرفی خدمات این حوزه در نمایشگاه شركت كرده بود ولی متاسفانه این كار ادامه‌دار نبود و در دوره‌های بعدی دیگر نمونه آن را ندیدیم.»

كریمی اظهار داشت: «هنوز فاصله‌ای زیادی برای رسیدن به جایگاه اصلی خودمان در منطقه و جهان داریم، و دلیل آن را من در نوپا بودن شركت‌های مخابراتی خصوصی می‌بینم. صنعت ICT صنعتی است كه شاید نهایتاً ظرف 7 یا 8 سال گذشته توانسته شاهد حضور بخش خصوصی فعال باشد، چون قبل از آن فضای موجود یك فضای انحصاری بود با یك سری محصولات مشخص و بدون رقیب كه اصلاً نیازی به برگزاری نمایشگاه نداشت. تصور من بر این است كه اگر بتوانیم برنامه‌ریزی درستی داشته باشیم می‌توانیم شاهد حضور فعال شركت‌های داخلی و كشورهای خارجی بیشتری در این نمایشگاه باشیم. ما از پتانسیل خوب و قوی‌ای در این حوزه برخورداریم.»
مدیرعامل گروه‌پیشگامان كویر یزد گفت: «مخابرات را در فضای بسته ملی نباید دید، باید آن را در فضای بین‌المللی ببینیم كه در صورت ترغیب دیگر كشورها برای حضور می‌توانیم شاهد فضای پویاتر و بهتری باشیم.»

وی در باره تاثیر این نمایشگاه در گردش مالی شركت‌های فعال گفت: «مسلماً تلكام در چنین مسئله‌ای تاثیرگذار خواد بود. برای مثال لازمه فعالیت در یكی از حوزه‌های كاری كه ما هم به آن بسیار علاقه داریم، یعنی تبادل ترافیك بین‌الملل، برقراری تعامل و ارتباطات با شركت‌های مختلف مخابراتی خارجی در نقاط مختلف دنیا است كه این مورد قطعاً در نمایشگاه‌ها اتفاق می‌افتد. امیدوارم با زمان‌بندی بهتر به سمت بهبود شرایط پیش برویم.»

خاطرنشان می‌سازد یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی (ایران تلكام) از تاریخ 22 لغایت 25 آبان ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.
دوشنبه 3/8/1389 - 22:19
اخبار
مهر- تعیین فرمول ضریب نفوذ کاربران اینترنت در کشور به سفارش شرکت فناوری اطلاعات و توسط محققان دانشگاه انجام شد.
با توجه به نفوذ روزافزون اینترنت در زندگی مردم، محاسبه تعداد کاربران اینترنت می‌تواند با ارائه‌ تصویری مناسب از میزان و حوزه‌های نفوذ اینترنت در کشور، بستر مناسبی برای سیاستگذاری و برنامه‌ریزی در این حوزه ایجاد کند.
حمدیرضا ربیعی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف با بیان اینکه امروزه ضریب نفوذ اینترنت به عنوان یکی از شاخصهای اصلی توسعه یافتگی کشورها محسوب می‌شود و این ضریب نشان دهنده میزان دسترسی کاربران یک کشور به اینترنت است گفت: در چند سال اخیر ارقام متفاوتی از وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شده است که با توجه به تحلیل‌های کارشناسی صورت گرفته و اعلام نظر کارشناسان متخصص این آمار صحیح و واقعی نیست زیرا در تعیین این ضریب از منابع علمی و معتبر استفاده نشده است.
وی افزود: تیم فعال در این پروژه پس از طی فازهای مختلفی از قبیل بررسی وضعیت کشورهای جهان، وضعیت اینترنت در داخل کشور و همفکری با صاحب نظران، سرانجام موفق به ارائه فرمولی شد که با شرایط بومی کشور در این زمینه حداکثر هماهنگی ممکن را داشته باشد. این شرایط بومی شامل مواردی چون شرایط اداری، وضعیت بستر و زیرساخت اینترنت در کشور، میزان دسترسی به اطلاعات و بسیاری از موارد دیگر است.
ربیعی گفت: برای محاسبه فرمول ضریب نفوذ اینترنت 4 روش پیشنهاد شد که با توجه به میزان اطلاعات موجود و سیاست‌های متولیان توسعه اینترنت، یکی از این روش‌های پیشنهادی انتخاب ‌شد. البته برای بالابردن دقت و کاهش خطا، می‌توان یک روش را به عنوان روش اصلی در نظر گرفت و از روش‌های دیگر به عنوان ابزار مکمل بهره برد.
یکی از ویژگی‌های بارز این روش قابلیت به کارگیری فرمول در مقیاس‌های جغرافیایی کوچک‌تر (مانند استان یا شهر) است به طوری که هر شهر یا استان می‌تواند بر اساس این رابطه تعداد کاربران ضریب نفوذ اینترنت خود را محاسبه کند که مشارکت استان‌ها را به همراه خواهد داشت. از دیگر ویژگی‌های این طرح می‌توان به پویا بودن آن اشاره کرد به گونه ای که قابلیت افزوده ‌شدن فناوری‌های جدید به آن را داراست.
دوشنبه 3/8/1389 - 22:18
اخبار
موبنا- واکمن سونی که باعث تحول عظیمی در صنعت موسیقی شد سی امین سالگر تولد خود را جشن می گیرد.
شکل و ساختار نوارهای کاست اولیه از سری واکمن سونی که روش استفاده و گوش دادن به موسیقی را تغییر داد هم اکنون جای خود را به دستگاه های کوچکی داده که حدود یک اینچ ضخامت دارند.
TPS-L2 اولین مدل از واکمن سونی بود که برای پخش موسیقی نیاز به استفاده از نوار کاست داشت و هر نوار ظرفیت ضبط هشت آهنگ را داشت.
اغلب دستگاه ها داری یک جک برای اتصال هدفون بودند اما برخی از این دستگاه ها دو جک داشتند که این امکان را فراهم می کرد دو نفر به طور همزمان موسیقی گوش کنند.
این فناوری که با نوار کاست آغاز شد هرگز ایستا نبود و تغییرات بسیاری پیدا کرد، سپس آهنگ ها روی دیسکت رفت و هم اکنون در دستگاه هایی که کوچک تر از بند انگشت هستند می توان چند صد هزار آهنگ را جا داد.
سونی اعلام کرد در طول 30 سال توانسته 200 میلیون دستگاه از واکمن های کاست خور خود به فروش برساند.
دوشنبه 3/8/1389 - 22:18
اخبار
به گفته یکی از کارشناسان امنیتی، سه موج مجزا از حملات مبتنی بر انتشار SQL که از یک منبع کنترل می‌شوند، به زودی کاربران را در معرض خطر قرار خواهند داد.
بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، حدود 80 هزار سایت اینترنتی در چین، 67 هزار سایت در آمریکا و 40 هزار سایت در هند که تحت کنترل بو‌ت‌نت‌ها قرار گرفته‌اند، می‌توانند به صورت مجزا باعث ایجاد حملات گسترده مبتنی بر انتشار SQL در اینترنت شوند. بزرگترین حمله اینترنتی در این زمینه ظرف سه ماه گذشته در کشور چین صورت گرفت که بر اساس آن، چندین میلیون بوت‌نت بر اساس آن شناسایی شد.
حملات مبتنی بر انتشار SQLها، برنامه مخرب iFrames را داخل سایت‌های اینترنتی قانونی و رسمی قرار می‌دهند و کاربران را مجبور به مشاهده این سایت‌ها می‌کنند. "ماری لاندسمن"(Mary Landesman) مدیر مرکز تحقیقات امنیتی شرکت ScanSafe معتقد است که این سه موج مجزا از حملات انتشار SQL به وسیله یک مرکز کنترل و اداره می‌شوند، زیرا در هر سه موج از نام‌های مشابه دامنه‌های اینترنتی و همچنین روش‌های مشابه حمله استفاده شده است.
لندسمن در این خصوص توضیح داد: «در این حمله از یک رشته دامنه‌های اینترنتی استفاده شده است». این طور که گفته می‌شود، 7 مورد از این دامنه‌های اینترنتی با نام و آدرس مشابه ثبت شده‌اند که البته نام و آدرس قید شده در بخش ثبت آن‌ها جعلی و ساختگی است.
این دامنه‌های اینترنتی هم‌اکنون که حملات ناشی از آن‌ها مشخصا در آمریکا، چین و هند دیده شده، کاربران اینترنتی در سراسر جهان را آلوده می‌کنند.
دوشنبه 3/8/1389 - 22:17
اخبار
ایسنا- بنا بر اظهارات فعالان بازار، فروشندگان كالاهای كامپیوتری در حال حاضر روزهای راكد و سختی را سپری می‌كنند و امیدوارند با برگزاری نمایشگاه الكامپ رونق تا حدودی به بازار برگردد.
رضا حیدری رنجبر عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌یی استان تهران اظهار كرد: فعالان بازار كامپیوتر به دلایل مختلفی چون ركود عمومی و بحران اقتصادی، نوسانات قیمت ارز، موضوع تحریم و... شرایط خوبی ندارند، اما نباید غفلت كرد و منتظر ماند بلكه باید با استفاده از فرصت‌هایی چون نمایشگاه شرایط را بهبود بخشید.
وی با بیان این كه رونق بازار به چند پارامتر مختلف بستگی دارد، افزود: كنار هم قرار گرفتن موضوعات مرتبطی چون تثبیت نرخ ارز، كاهش تعرفه‌های گمركی، ساده شدن امور ترخیص كالا در داخل كشور و برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی با كیفیت بالا می‌تواند باعث رونق بازار شود. اما متاسفانه چندی سالی است كه این مشكلات پیاپی گریبانگیر فعالان بازار كامپیوتر است.
حیدری اضافه كرد: با توجه به اینكه اكثر كالاهای كامپیوتری وارداتی هستند و تكنولوژی آن روزانه در حال تغییر است، بیش از سایر كالاها در مواجه با تحریم‌های سیاسی دچار نوسان قیمت می‌شوند.
وی در ادامه با بیان این مطلب كه برگزاری یك نمایشگاه تخصصی به تنهایی نمی‌تواند باعث رونق بازار كامپیوتر شود، گفت: در شرایط كنونی و با توجه به مشكلات و ركود شركت‌ها و فروشگاه‌های كالاهای كامپیوتری نباید از نمایشگاه الكامپ غافل شد.
دوشنبه 3/8/1389 - 22:17
اخبار
ایسنا- دولت انگلیس 831 میلیون دلار (530 میلیون پوند) را برای فراهم كردن پهنای باند فوق پرسرعت برای ساكنان نورت یوركشایر، كومبریا، هرفوردشایر و هایلندز هزینه می‌كند.
این طرح كه پهنای باند فوق سریع را در مناطق روستایی آزمایش می‌كند، پیش از این از نظر اقتصادی نامناسب دانسته شده بود.
این پروژه طی چهار سال آینده راه‌اندازی شده و 300 میلیون پوند تامین بودجه خواهد شد. انتظار می‌رود حدود دو میلیون خانه از این طرح سود ببرند كه تحت نظارت سازمان دولتی مدیریت عرضه پهنای باند دو مگابیت بر ثانیه در سراسر انگلیس، قرار گرفته است.
اعلام این خبر از سوی دولت انگلیس به دنبال اعلام طرح اخیر غول مخابراتی BT صورت می‌گیرد كه قرار است پهنای باند فوق سریع را از طریق فیبر، بی‌سیم، ماهواره و فن‌آوری‌های دیگر به تمامی ساكنان كورن وال فراهم كند. بخشی از این پروژه 132 میلیون پوندی توسط اتحادیه اروپا تامین شده است.
شركت BT همچنین از مردم انگلیس درخواست كرده مناطقی را كه باید پهنای باند فیبر در آن‌ها عرضه شود، اعلام كنند، سپس تا سال 2012 پهنای باند فوق سریع به پنج مكان دریافت كننده بیش‌ترین رای، داده می‌شود.

دوشنبه 3/8/1389 - 22:16
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته