• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 520
تعداد نظرات : 438
زمان آخرین مطلب : 5101روز قبل
سياست

رییس‌جمهور مناسبات یكجانبه و ناعادلانه ایجاد شده پس از جنگ جهانی دوم را شكست خورده و بی‌فایده دانست و گفت: صلح و امنیت و ایجاد ساختارهایی بر پایه دوستی و عدالت برای همه ملت‌ها، مسیر روشن فرداست و جمهوری اسلامی ایران در همین مسیر به حركت و فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد.

دكتر محمود احمدی‌نژاد در مصاحبه با خبرگزاری «كیودو» ژاپن با اعلام این مطلب به سوالات خبرنگار این خبرگزاری در موضوعات مختلف پاسخ داد.

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره ارزیابی خود از دورنمای روابط جمهوری اسلامی ایران و ژاپن با توجه به موافقت توكیو با قطعنامه جدید علیه ایران، گفت: ایران و ژاپن در یك منطقه تمدنی قرار گرفته‌اند و از ویژگی‌های تاریخی، فرهنگی و اندیشه‌ای مشتركی برخوردار هستند. ایران و ژاپن در حوزه شرق قرار دارند و ویژگی‌ نگاه شرقی‌ به زندگی، انسانی و عاطفی است. دو كشور در مسائل سیاسی جهان هم در حوزه واحدی قرار گرفته‌ و خواهان استقلال و برقراری عدالت و دوستی در جهان هستند با توجه به این ویژگی‌ها باید به‌طور طبیعی و تاریخی در كنار یكدیگر باشند.


ژاپن را در مورد قطعنامه مقصر نمی‌دانیم

رییس‌جمهور با بیان این‌كه ایران رأی ژاپن به قطعنامه اخیر علیه ایران را به حساب این كشور نمی‌گذارد، خاطر نشان كرد: برای همگان روشن است كه دولت و مردم ژاپن خواهان جمع‌آوری پایگاه‌های نظامی آمریكا از این كشور است، اما به علت فشارهای فراوان قدرت‌های سلطه‌گر به دولت ژاپن، این امر تاكنون اتفاق نیفتاده است، بنابراین ایران، دولت ژاپن را در مورد قطعنامه مقصر نمی‌داند. البته اگر كسی بخواهد این قطعنامه را به اجرا در آورد بطور طبیعی ما هم در مقابل، تصمیم لازم را خواهیم گرفت.


دولت آمریكا مسوول صدور قطعنامه است

احمدی‌نژاد خاطر نشان كرد: تهران، دولت آمریكا را بخاطر وارد كردن فشارهای مختلف بر دولت‌ها و كشورهای دیگر، مسوول صدور قطعنامه می‌داند، بنابراین این مسأله مانعی برای توسعه روابط و همكاری‌های ایران با سایر كشورها بویژه ژاپن نیست.

وی با تأكید بر ای‌نكه دو كشور چه بخواهند و چه نخواهند باید در آینده‌ای نزدیك در كنار یكدیگر قرار بگیرند، تصریح كرد: تحولات جهانی اهمیت این موضوع را هر چه بیشتر آشكار خواهد كرد. در دنیای جدیدی كه باید ساخته شود، ایران و ژاپن نمی‌توانند از یكدیگر فاصله بگیرند، بلكه باید با كمك هم در برپایی دنیای جدید مشاركت كنند .این مطالبه هر دو ملت است و دولت‌ها هم باید از خواست ملت‌ها تبعیت كنند.


اگر مشكلی ایجاد شود از توانمندی‌های خود استفاده می كنیم

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره واكنش ایران در مقابل اجرای قطعنامه اخیر علیه ایران اظهار داشت: همكاری‌ها و ارتباطات اقتصادی ، موضوعی دوجانبه است كه هر دو طرف از آن سود می‌برند. اگر در نوع همكاری‌ها مشكل و مانعی ایجاد شود، به ضرر همه خواهد بود. بی‌تردید در مسائل اقتصادی مقابله به مثل وجود دارد . امروز ایران صاحب یك قدرت اقتصادی بزرگ است و بی‌تردید اگر مشكلی ایجاد شود از توانمندی‌های خود استفاده خواهد كرد، البته علاقه‌مند هستیم كه ژاپن وارد چنین عرصه‌ای نشود. امروز كسانی كه قطعنامه را وضع كردند، اعلام می‌كنند كه به دنبال اجرای آن نیستند.


بیانیه تهران آغاز راه جدیدی در مناسبات جهانی است

‌احمدی‌نژاد در ادامه به سوالی در خصوص بیانیه تهران و آینده این بیانیه چنین پاسخ داد و گفت: بیانیه تهران آغاز یك راه جدید در مناسبات جهانی است كه حركت مستقلی را در برابر ملت‌ها و دولت‌ها قرار داد. گرچه بهانه‌ این بیانیه، تبادل هسته‌ای است، اما فراتر از آن است. بیش از 60 سال است كه عده‌ای این باور را ایجاد كرده‌اند كه همه مسائل یا باید به آنها ختم می‌شود و یا باید از آنها شروع شود، اما بیانیه تهران راه جدیدی را برای همه كشورها و ملت‌های مستقل ایجاد كرد.

وی افزود: بیانیه تهران به‌دنبال این است كه دنیا باید برپایه عدالت اداره شده و همه با دوستی در اداره جهان مشاركت كنند. بیانیه تهران مبنای اداره دنیا را بر پایه دوستی و عدالت می‌داند و این چیزی است كه تازه شروع شده است و باید ادامه پیدا كند.

رییس‌جمهور خاطر نشان كرد: بیانیه تهران مشاركت دادن همه ملت‌ها در عرصه جهانی است و پیام روشن آن «انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای برای همه، بمب اتم برای هیچ‌كس» است. این پیام، منطق همه ملت‌ها و دولت‌های مستقل است و نیازمند شورای امنیت جدید و مناسبات جدیدی می باشد.


باید شرایط یك‌جانبه و تبعیض‌آلود حاكم بر جهان، پایان یابد

وی با بیان این‌كه باید شرایط یك‌جانبه و تبعیض‌آلود حاكم بر جهان پایان یابد، گفت: بسیاری از دولت‌ها برای پیوستن به بیانیه تهران اعلام آمادگی كرده‌اند و این بدان معناست كه اهمیت این بیانیه فراتر از تبادل سوخت است و ملت‌ها به سمت دنیای جدیدی در حال حركت هستند.

رییس‌جمهور تأكید كرد: روح حاكم بر بیانیه تهران، همكاری جمعی جهانی بر پایه عدالت و دوستی است كه به سرعت جلو خواهد رفت. امروز مناسبات پس از جنگ جهانی دوم به دلیل ناعادلانه و غیرانسانی بودن شكست خورده و جهان نیازمند عدالت و انسانیت است و بیانیه تهران كلید حركت به سمت این نیاز است.

‌احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی درباره احتمال آغاز گفت‌وگو میان ایران و 1+5 گفت: ملت ایران همیشه اهل گفت‌وگو و همكاری‌های سازنده بوده است. تركیه و برزیل هم به درخواست دولت آمریكا وارد گفت‌وگو با تهران شدند و در جریان مذاكرات، غربی‌ها قطعنامه صادر كردند تا به زعم خود شمشیری علیه ملت ایران بلند كنند و این نشان‌دهنده تغییر شرایط است. امروز ایران در مورد تبادل سوخت بر اساس بیانیه تهران همچنان آماده مذاكره است چون بیانیه تهران جامع، عادلانه و قانونی است اما در مورد مذاكره با 1+5 شرایط عوض شده است.


رفتارهای غلط، كهنه و پوسیده‌ باید برای همیشه به تاریخ بپیوندد

رییس‌جمهور درباره درخواست اعضای 1+5 برای آغاز گفت‌وگو با ایران اظهار داشت: ایران همواره اهل گفت‌وگو و منطق است، اما جالب این است كه ایران سه ماه قبل اعلام كرد كه آماده گفت‌وگو می‌باشد، ولی آنها از گفت‌وگو طفره می‌رفتند، ولی بلافاصله پس از این‌كه قطعنامه را صادر می‌كنند، نامه می‌دهند كه اهل گفت‌وگو هستند، در حالی كه سه ماه قبل از آن فرار می‌كردند. این‌گونه رفتارهای غلط، كهنه و پوسیده‌ باید برای همیشه به تاریخ بپیوندد و به فضل الهی ایران با كمك دوستانش این روش غلط را از دنیا پاك خواهد كرد.


غنی‌سازی 20 درصد جزو بی‌ضررترین مواد است

رییس‌جمهور در پاسخ به این‌كه اگر بیانیه تهران به اجرا درآید، آیا ایران همچنان به غنی‌سازی 20 درصد اورانیوم ادامه خواهد داد، گفت: غنی‌سازی 20 درصد مسأله مهمی نیست. كسی كه توان غنی‌سازی داشته باشد، هر درصدی كه بخواهد می‌تواند، اورانیوم را غنی كند، اما چون نیاز نداریم و در برنامه‌هایمان هم این مسأله وجود ندارد، اورانیوم را در درصدهای بالا غنی نمی‌كنیم. غنی‌سازی 20 درصد جزو بی‌ضررترین مواد است و غیر از تولید دارو، استفاده دیگری ندارد یعنی ایمن‌ترین محصول، غنی‌سازی 20 درصد است. اما چون آنها، نیاز ایران را در این زمینه تأمین نكردند، به اجبار خودمان برای غنی‌سازی اقدام كردیم، اما اگر این میزان را داشته باشیم، دیگر نیازی به تولید آن نیست.


دشمنی آمریكا با ملت ایران موضوع جدیدی نیست

 احمدی‌نژاد در ادامه درباره آینده روابط جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریكا با توجه به اقدامات جدید آمریكا برای تحریم ایران، اظهار داشت: بیش از 50 سال است كه ایالات متحده علیه ملت ایران توطئه می‌كند، آنها 57 سال قبل علیه دولت ملی در ایران كودتا كردند و خودشان نیز به آن اعتراف دارند. در طول 25 سال بعد از آن كودتا هم از یك حكومت دیكتاتور و خشن حمایت كردند. زمانی كه انقلاب آزادی‌بخش اتفاق افتاد و دموكراسی و انتخابات آزادانه را برای ملت ایران به ارمغان آورد، آمریكایی‌ها از همان روز اول، علیه ایران صف‌آرایی و در دوران جنگ تحمیلی از صدام حمایت كردند. از همان ابتدا هم ایران را تحریم و سرمایه‌های ملت ایران را بلوكه كردند، بنابراین دشمنی آنها موضوع جدیدی نیست.


ایران با آمریكا روابط اقتصادی‌ ندارد كه از تحریم ضرر كند

رییس‌جمهور خاطر نشان كرد: ایران با آمریكا روابط اقتصادی‌ ندارد كه از تحریم ضرر كند. ایران با اروپا، چین و ژاپن رابطه اقتصادی دارد و در حقیقت آمریكا با حركت در مسیر تحریم این كشورها را تحریم می‌كند، و به دلیل این‌كه خودش هیچ سودی نمی‌برد، قصد دارد دیگران هم سودی از رابطه با ایران نبرند. البته ما این‌گونه رابطه با آمریكا را هرگز نمی‌پسندیدیم، بلكه خواهان روابط دوستانه و عادلانه بودیم حتی وقتی آقای اوباما روی كار آمد، از آن استقبال كردیم و گفتیم كه حاضریم برای ایجاد تغییرات واقعی كمك كنیم ولی متاسفانه ایشان موفق نشد، تغییراتی را ایجاد كند.

وی افزود: آمریكا هنوز از همان ابزار فشار مانند توهین و رعایت نكردن عدالت برای پیشبرد سیاست‌های خود استفاده می‌كند. در عراق و افغانستان نیز وضع بدتر از گذشته شده است.


امیدواریم مسوولان آمریكایی روزی از خواب غفلت بیدار شوند

وی با اظهار امیدواری برای ایجاد تغییرات واقعی از سوی آمریكا، اظهار داشت: یكی از این تغییرات و آسان‌ترین آنها رابطه با ایران است، چون ایران اهل گفت‌وگو و منطق بر پایه عدالت و قانون است. امیدواریم مسوولان آمریكایی روزی از خواب غفلت بیدار شوند و متوجه باشند كه ناامنی، تبعیض، فقر و احساس ناامنی در جهان از تبعات رفتار دولتمردان آمریكایی است.

رییس‌جمهور با تأكید بر این‌كه تحریم در شرایط كنونی جهان ،كارآیی ندارد، اظهار داشت: در دوره‌ اقتصاد جهانی و تجارت آزاد، استفاده از ابزار تحریم موضوعی شكست‌خورده است.


دولت آمریكا حق ندارد در مورد هیچ ملتی تصمیم بگیرد

‌احمدی‌نژاد در ادامه خاطر نشان كرد: این‌كه گفته می‌شود آمریكایی‌ها بمب‌های اتم خود را در پایگاه‌های نظامی كشورهای دیگر مخفی كرده‌اند، به این معنا است كه آنها خطر را به سایر ملت‌ها منتقل كرده‌اند و اگر نتوانند امنیت این بمب‌ها را حفظ كنند، فاجعه‌ بزرگی در دنیا به‌وجود خواهد آمد. خواسته اصلی ایران این است كه باید بمب‌های هسته‌ای از نقاط مختلف جهان جمع‌آوری و خنثی و سایه ناامنی از دنیا برداشته شود. چرا باید آمریكا در كشورهای دیگر و در حالی كه ملت‌ها و دولت‌های آن كشورها نمی‌خواهند، پایگاه نظامی داشته باشد؟ این مسأله یك زورگویی آشكار است. اگر واقعاً بدنبال ایجاد تغییر هستند، ابتدا باید پایگاه‌های خود را جمع‌آوری كنند و اجازه دهند كه ملت‌ها خودشان آزادانه تصمیم بگیرند. دولت آمریكا حق ندارد در مورد هیچ ملتی تصمیم بگیرد.


ساختار شورای امنیت تحمیلی است

رییس‌جمهور با تأكید بر این‌كه ساختار شورای امنیت تحمیلی است، اظهار دانست: آمریكا بعد از جنگ جهانی دوم به‌عنوان فاتح این جنگ، ساختاری را تدوین و به ملت‌ها تحمیل كرد. اما امروز همه به این ساختارها معترض هستند و امیدواریم صاحبان قدرت عاقلانه رفتار كرده و تغییرات اساسی را بپذیرند؛ چرا كه این به نفع خودشان است.

وی با بیان این‌كه امروز ملت‌ها و دولت‌ها علاقه‌ای به برقراری رابطه با آمریكا ندارند، چراكه این رابطه را ظالمانه می‌دانند، اظهار داشت: اگر امروز در نقاط مختلف جهان رفراندوم برگزار شود، هیچ‌كدام از ملت‌ها، سیاست‌های دولت آمریكا را تایید نمی‌كنند و این نشان می‌دهد كه نظم حاكم بر جهان، تحمیلی است از این رو چنانچه آنها خودشان ضرورت تغییر را نپذیرند، تاریخ این تغییر را انجام خواهد داد، زیرا ملت‌ها تا حدودی تحمل می‌كنند، اما بعد از آن با ایستادگی خود تغییرات لازم را بوجود می‌آورند.


ملت ایران در اجرای پروژه ها متوقف حضور دیگران نمی‌ماند

رییس‌جمهور در پاسخ به سوالی درباره روابط ایران و ژاپن گفت: ملت ایران و ژاپن هیچ‌گاه با یكدیگر تضاد منافع نداشتند و هیچ درگیری یا نقطه تاریكی در سابقه تاریخی دو كشور وجود ندارد دو ملت همیشه با هم دوست بوده‌اند.

رییس‌جمهور در پاسخ به این سوال خبرنگار ژاپنی با توجه به واگذاری قراردادهای مهم نفتی و گازی در پارس جنوبی به شركت‌های ایرانی آیا برای مشاركت شركت‌های خارجی مانند شركت‌های ژاپنی جایی در صنعت نفت و گاز ایران وجود دارد، اظهار داشت: برای مشاركت شركت‌های ژاپنی در شرایط عادلانه و پایدار همیشه زمینه فراهم است، اما همه باید بدانند كه ملت ایران متوقف حضور دیگران نمی‌ماند و فعالیت‌های خود را به پیش خواهد برد تجربه هم نشان داده كه ملت ایران همیشه می‌تواند نیازهای خود را تأمین كند.

احمدی‌نژاد اضافه كرد: مخازن گازی و پروژه‌های فراوانی در نقاط مختلف ایران در عرصه تبدیل و تولید گاز و پتروشیمی وجود دارد كه هنوز به بهره‌برداری نرسیده است و به زودی پروژه‌های بزرگ نفت را هم توسط شركت‌های داخلی آغاز خواهیم كرد و البته دیگران هم می‌توانند در این زمینه مشاركت كنند ولی روشن است كه هرچه زمان بگذرد، فضا هم محدودتر می‌شود. ضمن اینكه پروژه‌های نفت ایران نامحدود نیست و وقتی شركت‌های ایرانی توانایی انجام این پروژه‌ها و منابع آن را داشته باشند، طبیعی است كه این پروژه‌ها را به آنها واگذار ‌كنیم.


زورگویان آرزوی حمله به ایران را به گور خواهند برد

رییس‌جمهور در جواب سوالی درباره احتمال حمله نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران تصریح كرد: هیچ‌كس جرأت این كار را ندارد. رژیم صهیونیستی در حال اضمحلال است ضمن این‌كه ایران كشور بزرگی است و با اشغال سرزمین‌های دیگر و به زور ترور، زندان و كشتار ایجاد نشده است. ایران دارای تمدن هفت‌هزار ساله است. آمریكا كه ارباب صهیونیست‌هاست، جرات حمله به ایران را ندارد. چه برسد به یك رژیم جعلی كه امروز موجودیتش زیر سوال رفته است. آنها حتی جرات فكر كردن به این موضوع را هم ندارند، البته آرزوی این كار را دارند اما این آرزو را به گور خواهند برد. خودشان هم می‌دانند كه نمی‌توانند علیه ملت ایران كاری انجام دهند اما كار دیگری نمی‌توانند بكنند و منطقشان همین است.

وی افزود: آنها خیال می‌كنند با در دست گرفتن چماق تهدید می‌توانند در مذاكرات، امتیاز بگیرند، ولی باید بدانند كه مطمئناً چنین اتفاقی نخواهد افتاد. آنها تا به حال چندین قطعنامه صادر كرده‌ و سپس وارد مذاكره شده‌اند اما هیچ چیزی عایدشان نشده است.


ملت ایران هیچ‌گاه از موضع قانون و عدالت عقب‌نشینی نخواهد كرد

رییس‌جمهور با تأكید بر این‌كه ملت ایران هیچ‌گاه از موضع قانون و عدالت عقب‌نشینی نخواهد كرد، اظهار داشت: قانون و عدالت باید برای همه باشد، بنابراین تحریم و قطعنامه هیچ تاثیری در اراده ملت ایران ندارد. بزرگ‌ترین ضربه این قطعنامه به آمریكا و شورای امنیت بود. آقای اوباما با شعار تغییر روی كارآمد اما قطعنامه به معنای تسلیم است و به این معنی می‌باشد كه تغییری اتفاق نخواهد افتاد در حقیقت اعلام ناتوانی برای تغییر و شكست اوباماست. آقای اوباما باید بداند كه بازگشت به سیاست‌های بوش نتیجه‌ای جز شكست ندارد و اصولاً شكست سیاست‌های بوش موجب اقبال مردم آمریكا به شعار تغییر شد.


كسی حق زور گفتن به دیگران را ندارد

رییس‌جمهور گفت: باید همه ملت‌ها و دولت‌ها بر پایه دوستی و عدالت در حل مشكلات اقتصادی، امنیتی و سیاسی جهان، مشاركت داشته باشند. خیلی بچگانه است كه عده‌ای خیال كنند با زور و چماق می‌توانند اراده خود را بر ملتی مانند ایران تحمیل كنند. دوره این گونه رفتارها خیلی وقت است كه تمام شده است. همه ملت‌ها محترم هستند و كسی حق زور گفتن به دیگران را ندارد.


ملت ایران مصمم و متحد در مسیر پیشرفت حركت می‌كند

رییس‌جمهور در ادامه در پاسخ به سوالی درباره شرایط داخلی ایران گفت: ایران یك ملت و كشور زنده و در حال حركت است. سال گذشته 40 میلیون نفر یعنی 85 درصد مردم در انتخاباتی كاملاً آزاد مشاركت كردند كه ركوردی در عرصه انتخابات جهان به شمار می‌رود. ملت ایران ملتی حزبی نیست، اگر چه مردم ممكن است انتخاب‌های متفاوت داشته باشند، اما همه با هم دوست و خواهان پیشرفت و آبادانی ایران بوده و در مقابل دشمنان متحد و یكپارچه عمل می‌كنند.

وی افزود: امروز ایران بانشاط ‌تر از گذشته است و همبستگی ملی بیش از پیش تقویت شده است، البته معنایش این نیست كه مشكلی وجود ندارد، در همه جای دنیا مشكلات وجود دارد، اما مهم این است كه ملت ایران مصمم به تلاش برای رفع مشكلات و رسیدن به پیشرفت و تعالی است. امروز ملت ایران مصمم و متحد در مسیر پیشرفت حركت می‌كند.

رییس‌جمهور گفت: امروز همه ملت‌ها به ایران علاقه‌مند هستند؛ چرا كه ایران حرف همه ملت‌ها را می‌زند و خواهان عدالت و دوستی است. امروز ایران قوی‌تر از یك سال قبل است و چون قوی شده و روی پای خود ایستاده‌ایم و دشمنان نمی‌توانند ما را وادار به عقب‌نشینی كنند، قطعنامه می‌دهند.

چهارشنبه 9/4/1389 - 20:17
ورزش و تحرک

اعضای هیات اجرایی كمیته ملی المپیك با حضور در سازمان تربیت بدنی با علی سعید لو دیدار و گفت و گو كردند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری ورزش ایران، در این جلسه معاون رییس جمهور و رییس سازمان با تاكید بر اجرای برنامه های مصوب برای حضور پرقدرت در بازی های آسیایی گوانگ ژو گفت: همه فدراسیون های ورزشی كه در بازی های آسیایی گوانگ ژو حضور دارند باید تمام دغدغه های خود را معطوف به حضور پرقدرت در بازی های آسیایی گوانگ ژو كنند و با برنامه ریزی هایی كه در سازمان تربیت بدنی و كمیته ملی المپیك شده است به فكر موفقیت باشند.

سعید لو با اشاره به موفقیت ورزش كشور در مسابقات بین المللی با تاكید بر هماهنگی و همراهی همه دستگاه های ورزشی برای رسیدن به این هدف ادامه داد: باید برای موفقیت یك حس همراهی در تمام نهادهای ورزش كشور باشد، این یك اصل برای رسیدن به موفقیت است. سازمان تربیت بدنی هم به عنوان متولی ورزش كشور به این مسئله پر اهمیت با تاكید ویژه‌ای نگاه می‌كند.

سعیدلو با تاكید بر برنامه ریزی دقیق برای حضور پرقدرت كاروان ورزشی ایران در گوانگ ژو تصریح كرد: باید برنامه ریزی دقیقی از كاروان ورزشی ایران در بازی های آسیایی داشت، چه آن كه این حضور می تواند باعث افتخار ورزش كشور باشد. از این رو باید كمیته ملی المپیك و فدراسیون های ورزشی با یك برنامه ریزی دقیق در بازی های آسیایی گوانگ ژو حضور داشته باشند.

معاون رییس جمهور با بیان اینكه رییس جمهور همانند بازی های آسیایی دوحه در مسابقات گوانگ ژو حضور خواهند داشت گفت: همانطور كه رییس جمهور ورزش دوست كشور در بازی های آسیایی دوحه حضور داشتند، با برنامه ریزی كه صورت می گیرد امیدوار هستیم ایشان در گوانگ ژو در كنار ورزشكاران كشورمان حضور یابند و به ورزشكاران روحیه بدهند.

رییس سازمان تربیت بدنی با اشاره به تدوین آیین نامه پرداخت قهرمانان ، مربیان و اعضای فدراسیون های ورزشی تصریح كرد:همانطور كه قبلا اعلام شد، در سازمان تربیت بدنی آیین نامه ای تدوین شده است كه بر اساس آن با ارزش گذاری‌هایی كه از مسابقات مختلف بین المللی شده است، پاداش قهرمانان و مربیان و حتی اعضای فدراسیون كه در راه این قهرمانی تلاش كرده اند تدوین شده است كه پس از بررسی و نظرخواهی نهایی ابلاغ خواهد شد.

سعیدلو ادامه داد: میزان پاداش 150 سكه برای مدال طلا، 100 سكه برای مدال نقره و 70 سكه برای مدال برنز برای قهرمانان بازی های آسیایی گوانگ ژو در نظر گرفته شده است كه می توان برنامه ریزی كرد كه این جوایز با حضور رییس جمهور در گوانگ ژو به قهرمانان مدال آور طی یك مراسم رسمی اهدا شود.

رییس سازمان تربیت بدنی تاكید كرد: باید برای ایجاد انگیزه و شادابی میان ورزشكاران به طور اصولی این قهرمانان را مورد توجه جدی قرار داد، از این رو این آیین نامه می تواند مشكلات گذشته در مورد پرداخت پاداش قهرمانان، مربیان و اعضای فدراسیون را مرتفع كند.

معاون رییس جمهور با اشاره به پرداخت كمك 20 میلیارد تومانی سازمان به كمیته المپیك گفت: سازمان تربیت بدنی برای برنامه های فدراسیون ها 10 میلیارد تومان پرداخت كرده است كه 10 میلیارد تومان دیگر نیز از محل اعتبارات جاری سازمان بر طبق توافق صورت گرفته پرداخت خواهد شد.

رییس سازمان تربیت بدنی با تاكید بر تلاش برای مدال آوری و تحقق اهداف مورد نظر برای بازی های آسیایی گوانگ ژو خطاب به روسای فدراسیون های ورزشی گفت: امیدوار هستیم با تلاش ها و هماهنگی هایی كه به وجود می آید اهداف تعیین شده تحقق پیدا كند، در این راه البته باید همت مضاعف و كار مضاعف در دستور كار قرار گیرد؛ این شعار باید شعار ورزش كشور در این سال پر كار باشد تا به امید خدا مجموعه ورزش كشور بتواند مزد تلاش های خود را به موفقیت در گوانگ ژو بگیرد.

سعید لو با تاكید بر ایجاد فضای آرام برای ورزشكاران اعزامی به مسابقات آسیایی گفت: ورزشكار برای حضور در این میدان نیار به آرامش دارد و این مسئله مورد توجه همه اهالی ورزش باشد.

معاون رییس جمهور با اشاره به پرواز كل كاروان ورزشی ایران در مسابقات آسیایی گوانگ ژو تصریح كرد: عزیمت كاروان ورزشی ایران باید به مسابقات آسیایی گوانگ ژو باید با بهترین شكل ممكن صورت گیرد. برای این كار سازمان تربیت بدنی برای ارائه این تسهیلات با نهادهای مسئول مذاكره خواهد كرد و به امید خدا كاروان ورزشی ایران طی یك مراسم باشكوه و با یك پرواز مستقیم و اختصاصی به محل بازی ها اعزام خواهد شد.

در ادامه این دیدار بهرام افشارزاده در گزارشی وضعیت كاروان ورزشی ایران در مسابقات المپیك جوانان سنگاپور و بازی های آسیایی گوانگ ژو را تشریح كرد و اعضای هیات اجرایی كمیته المپیك نظرات خود را در مورد موراد مندرج در دستورجلسه بیان كردند.

در این جلسه محمد علی آبادی رییس كمیته ملی المپیك، بهرام افشارزاده دبیر كمیته ملی المپیك ، اكبرآبادی معاون امور ورزش بانوان، حمید سجادی معاون امور ورزشی، قدمی، خسروی وفا، مشحون، كرباسیان، كفاشیان، شهنازی و شهریان اعضای هیات اجرایی كمیته المپیك حضور داشتند و احمد ناطق نوری و سید مهدی هاشمی از اعضای غایب هیات اجرایی در جلسه بودند.

چهارشنبه 9/4/1389 - 20:16
ورزش و تحرک

با دستور سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری، از حضور تیم‌های ایران در جام باشگاه‌های آسیا كه اواخر تیرماه در اردن برگزار می‌شود، ممانعت شد. این درحالی است كه طی روز‌های اخیر و در آستانه‌ی اعزام چهار تیم باشگاهی ایران به رقابت‌های آسیایی شایعه‌هایی مبنی بر دوپینگ تعدادی از این وزنه‌برداران مطرح شده بود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین رضازاده این تصمیم را به دنبال نمونه‌های مشكوك به دوپینگ 13 تن از ورزشكاران 4 تیم اعزامی به جام باشگاه‌های آسیا گرفت تا گامی جدی در راه پاكسازی این رشته برداشته باشد.

رضازاده در این رابطه گفت: شعار و هدف اصلی ما در فدراسیون، پاكسازی وزنه‌برداری است. در همین راستا كمیته ملی مبارزه با دوپینگ به پیشنهاد بنده، از 47 وزنه بردار اعزامی به رقابت‌های جهانی جوانان در بلغارستان و جام باشگاه‌های آسیا در اردن تست دوپینگ گرفت تا آن دسته از ورزشكارانی كه به سلامت جسمانی خود اهمیتی نمی‌دهند دیگر شانسی برای حضور درمیادین داخلی و بین‌المللی نداشته باشند.

رضازاده با بیان اینكه این برای نخستین‌بار در تاریخ فدراسیون وزنه‌برداری ایران است كه به پیشنهاد مسولان فدراسیون، از 47 ورزشكار تیم‌های باشگاهی نمونه‌گیری می‌شود، افزود: همان موقع كه این پیشنهاد را به كمیته ملی مبارزه با دوپینگ ارائه كردیم، این احتمال را می‌دادیم كه با توجه به تعدد نمونه‌گیری‌ها، دوپینگ تعدادی از این ورزشكاران مثبت باشد، اما با جدیت روی خواسته‌مان پافشاری كردیم چون بر این باوریم كه برای پاكسازی این رشته راهی جز این وجود ندارد.

وی افزود: به واقع اگر دوپینگ ورزشكاران ما در جریان مسابقات جام باشگاه‌های آسیا مثبت اعلام می‌شد، لطمه جبران ناپذیری به بدنه ورزش كشور وارد می‌آمد، از این رو متخلفان باید در خصوص رفتار خود پاسخگویی فدراسیون وزنه‌برداری باشند. در ضمن علاوه بر محرومیت‌هایی كه فدراسیون جهانی وزنه برداری برای ورزشكاران دوپینگی در نظر خواهد گرفت، فدراسیون وزنه‌برداری ایران نیز جریمه‌های سنگینی برای متخلفان این رشته در كشورمان درنظر خواهد گرفت.

سرپرست فدراسیون وزنه برداری در ادامه با اشاره به عزم راسخ فدراسیون در مبارزه با پدیده شوم دوپینگ، خاطرنشان كرد: در این برهه از زمان، برای ما بیشتر از آنكه ركوردهای وزنه برداران مهم باشد پاك بودن آنها اهمیت دارد، بنده به شخصه در جلسه‌ای كه با مدیران تیم‌های باشگاهی داشتیم به آنها گفتم فدراسیون با جدیت تمام در بحث مبارزه با دوپینگ عمل خواهد كرد كه خوشبختانه آنها نیز با ما هم عقیده بودند و حمایتشان را از برخورد سفت و سخت فدراسیون وزنه‌برداری با آن دسته از ورزشكارانی كه نسبت به مقوله دوپینگ با بی‌مسئولیتی رفتار می‌كنند اعلام كردند.

رضازاده در پایان با تاكید بر اینكه برای پاكسازی وزنه برداری، شاید مجبور باشیم بهای سنگینی بپردازیم، گفت: در نشستی كه در حاشیه مسابقات جهانی جوانان جهان در بلغارستان با رییس فدراسیون جهانی وزنه برداری داشتم، تاماش آیان به درستی اشاره كرد كه تكرار دوپینگ، تراژدی بزرگی برای وزنه برداری ایرا به همراه خواهد داشت، واقعیت هم همین است از این رو ما به طور جدی با پدیده شوم دوپینگ مبارزه خواهیم كرد، چرا كه در غیر این‌صورت با محرومیت همیشگی مواجه می‌شویم. به همین خاطر حتی اگر قرار باشد از اعتبارم هزینه كنم، تا روز آخری كه در فدراسیون وزنه برداری مسوولیت داشته باشم، با قدرت و جدیت تمام برای پاكسازی و سلامتی این رشته ایستادگی می‌كنم و از تمام اهالی وزنه برداری و مسولان ورزش هم می‌خواهم كه در این مسیر دشوار، یاریگر من و همكارانم در فدراسیون وزنه‌برداری باشند.

چهارشنبه 9/4/1389 - 20:15
هوا و فضا

سازمان هواشناسی كشور ضمن اعلام ثبت گرمترین نقطه دنیا در كرمان از افزایش مجدد دمای هوا در پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرنگار «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سازمان هواشناسی كشور اعلام كرد: بنابر تحلیل آخرین داده‌های هواشناسی طی سه روز آینده در اغلب نقاط كشور جوی آرام حاكم خواهد بود. همچنین در این مدت مناطق جنوب غرب و به طور ضعیف تری غرب كشور در برخی ساعات غبار آلود خواهد بود. از سوی دیگر تا پایان هفته جاری هوای گرم در بیشتر نقاط كشور حاكم است.

همچنین در روزهای پنجشنبه و جمعه هوای سواحل دریای خزر به طور نسبی كاهش می‌یابد و در سه روز آینده نیز در منطقه زابل در ساعات بعد از ظهر و شب وزش باد و گرد و خاك پیش بینی می‌شود و در روزهای پنجشنبه و جمعه غرب دریای خزر هم مواج خواهد بود.

بر این اساس در روز پنجشنبه آسمان تهران صاف خواهد بود كه حداقل و حداكثر دما در این روز با یك درجه افزایش به 30 و 41 درجه بالای صفر می‌رسد. همچنین در روز جمعه نیز آسمان پایتخت صاف گاهی با وزش باد و غبار محلی خواهد بود كه حداقل و حداكثر دما در این روز با یك درجه كاهش به 29 و 40 درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام سازمان هواشناسی گرم ترین استان كشور در روز 5 شنبه خوزستان با 46 درجه سانتیگراد بالای صفر و پس از آن استان‌های قم و یزد هر كدام با 45 درجه سانتیگراد خواهند بود.

همچنین در روز جمعه نیز گرم ترین استانهای كشور خوزستان و یزد با 46 درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود.

محسن عراقی‌زاده، مدیر كل هواشناسی استان كرمان نیز با اشاره به اینكه برای نخستین بار اطلاعات دمایی گرم ترین نقطه جهان در كویر شهداد استان كرمان برداشت می‌شود گفت: اداره كل هواشناسی استان برای نخستین بار دستگاه‌های هواشناسی را در گرم ترین نقطه دنیا با عنوان «گندم بربان» شهرستان شهداد در استان كرمان مستقر كرده است.

وی با بیان اینكه این دستگاه‌ها از 10 روز پیش در این منطقه نصب و راه‌اندازی شده است خاطرنشان كرد: طی این چند روز بالاترین نقطه دمایی ثبت شده توسط دستگاه‌ها در منطقه گندم بربان شهداد با 53 درجه سانتیگراد بالای صفر بوده است.

چهارشنبه 9/4/1389 - 20:12
ورزش و تحرک

مربی دروازه‌بانان پرسپولیس و هافبک این تیم از پرواز دوسلدورف جا ماندند.


به گزارش ایسنا، محمد علی یحیوی مربی دروازه بانان پرسپولیس به دلیل ایراد گذرنامه و مهدی شیری به علت مشکل مالیاتی از همراهی کاروان پرسپولیس محروم شدند.


با مساعدت باشگاه پرسپولیس مشکل گذرنامه یحیوی حل شد و مهدی شیری نیز با رفع مشکل مالیاتی به همراه یحیوی با پرواز صبح جمعه به جمع سرخ پوشان در دورتموند ملحق می شوند.

چهارشنبه 9/4/1389 - 20:11
ورزش و تحرک

سران باشگاه منچسترسیتی با تایید علاقه‌ی این باشگاه به جذب سیلوا وارد مذاكره با باشگاه والنسیا شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این بازیكن خوش تكنیك به احتمال فراوان در پایان جام جهانی راهی انگلیس خواهد شد تا پس از پشت سر گذاشتن آزمون‌های پزشكی بر سر میز قرارداد با مسوولان منچسترسیتی بنشیند.

طبق توافق صورت گرفته سیلوا در صورت حضور در منچسترسیتی قراردادی چهار ساله امضا خواهد كرد. سیلوا در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه منچسترسیتی گفت: ابتدا بر خودم لازم می‌دانم از تمام هواداران خونگرم والنسیا و مسوولان این باشگاه تشكر كنم. من هیچ‌گاه خاطرات روزهای خوش در مستایا را فراموش نخواهم كرد.

سیلوا در ادامه افزود: من 6 سال در والنسیا بازی كردم و فوتبال خود را مدیون این باشگاه هستم اما شرایط به گونه‌ای رقم خورد كه فصل آینده در انگلیس توپ بزنم.

سیلوا درباره حضور در لیگ برتر جزیره گفت: لیگ انگلیس جذابیت خاصی دارد. من مدت‌ها بود كه آرزوی بازی كردن در این لیگ را در سر می‌پروراندم. به نظر من لیگ برتر یكی از بهترین لیگ‌های دنیاست. می‌خواهم به همراه این تیم افتخارات زیادی كسب كنم.

روبرتو مانچینی سرمربی منچسترسیتی درباره حضور سیلوا در این تیم گفت: او یكی از بهترین هافبك‌های اروپاست و از اینكه می‌خواهد به تیم من بیاید بسیار خوشحالم. امیدوارم با حضور سیلوا در تركیب تیم ما فصل موفقیت‌آمیز و پرباری پیش رو داشته باشیم.

مانچینی همچنین اظهار امیدواری كرد اسپانیا در جام‌جهانی موفق باشد تا سیلوا با روحیه مضاعف در تمرینات منچسترسیتی حاضر شود.

چهارشنبه 9/4/1389 - 20:10
سياست

سازمان قضایی نیروهای مسلح در اطلاعیه‌ای نتایج رسیدگی به پرونده‌های متهمان بازداشتگاه كهریزك و كوی دانشگاه را اعلام كرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این اطلاعیه در مورد پرونده بازداشتگاه كهریزك آمده است كه به دنبال صدور كیفرخواست علیه 12 نفر از متهمان پرونده بازداشتگاه كهریزك توسط دادسرای نظامی تهران كه در اطلاعیه قبلی اعلام شد، پرونده به دادگاه نظامی یك تهران ارجاع شد و رسیدگی به اتهامات متهمان با رعایت مقررات قانونی در جلسات متعدد دادگاه با حضور شكات، متهمان و وكلای آنان صورت پذیرفت.

در این جلسات اولیاء دم، جمعی از شكات و وكلای آنان به تفصیل شكایات خود را مطرح كردند و متهمان پرونده و وكلای آنان نیز به طرح دفاعیات خود پرداختند.

پس از پایان رسیدگی، دادگاه بر اساس تحقیقات انجام شده، نظریات پزشكی قانونی و سایر مستندات موجود در پرونده، دو نفر از متهمان را به اتهام ایراد ضرب و جرح عمدی منتهی به قتل مرحومان «امیرجوادی فر»، «محسن روح الامینی» و «محمدكامرانی» علاوه بر حبس، انفصال موقت از خدمت، جزای نقدی، شلاق تعزیری و پرداخت دیه، به قصاص نفس و 9 متهم دیگر را حسب اتهامات منتسب به آنان، به تحمل حبس، پرداخت دیه، جزای نقدی، انفصال موقت از خدمت و شلاق تعزیری محكوم كرده و یكی از متهمان نیز به دلیل احراز نشدن جرم، از اتهامات وارده تبرئه شده است.

حكم صادره غیرقطعی است و پس از طی مراحل قانونی به مرحله اجرا درخواهد آمد.

در بخش دیگری از این اطلاعیه درباره پرونده حوادث كوی دانشگاه نیز آمده به دنبال وقوع اغتشاشات در خردادماه سال 1388 در كوی دانشگاه و تخریب اموال عمومی و درگیری آشوب‌گران با مأموران انتظامی، برای كنترل اوضاع و جلوگیری از اغتشاش و تخریب اموال عمومی، مأموران انتظامی با رعایت مقررات وارد كوی دانشگاه تهران می‌شوند.

در این اثناء عده‌ای افراد متفرقه و غیرمسوول وارد كوی دانشگاه شده و با اغتشاشگران درگیر و متأسفانه بعضی از آنان وارد خوابگاه‌های دانشجویی شده و تعدادی از دانشجویان را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و به اموال عمومی و خوابگاه‌های كوی و لوازم شخصی دانشجویان خسارت وارد می‌آورند.

به دنبال وقوع این حادثه تلخ كه موجب تأثر شدید مقام معظم رهبری شد، سازمان قضایی نیروهای مسلح در جهت انجام وظیفه قانونی خویش و با اخذ گزارش از مراجع ذی‌ربط، از جمله دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، مسوولان دانشگاه تهران و دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه تهران، بر اساس ابلاغ ویژه، پیگیر موضوع شده و پرونده‌ای برای رسیدگی به اتهامات عوامل ضرب و شتم دانشجویان و تخریب اموال عمومی و شخصی هم‌چنین عوامل اصلی اغتشاش و آشوب در كوی دانشگاه تشكیل می‌شود. در این ارتباط تحقیقات جامعی از سوی دادسرای نظامی تهران انجام و تعدادی از متهمان شناسایی و تحت تعقیب قرار می‌گیرند.

هم‌زمان با رسیدگی به پرونده كوی دانشگاه تهران، پرونده تخریب در مجتمع سبحان نیز مورد پیگیری و رسیدگی قرار گرفت و تعدادی از عوامل دخیل در این حادثه نیز شناسایی و مورد تعقیب قرار می‌گیرند.

در مجموع بیش از 60 نفر تحت تعقیب قضایی واقع و در نهایت بر اساس اسناد، مدارك و شواهد موجود، دادسرای نظامی تهران 33 نفر از متهمان را مجرم شناخته و پرونده آنان را به دادگاه ارسال و در مورد سایر متهمان به دلیل احراز نشدن جرم، قرار منع پیگرد صادر كرده است.

لازم به ذكر است، تحقیقات در مورد تعداد دیگری از عوامل اغتشاش در كوی دانشگاه ادامه دارد كه پس از تكمیل تحقیقات، تصمیم قضایی مقتضی اتخاذ خواهد شد.

چهارشنبه 9/4/1389 - 20:9
سياست

سفارت ‌آلمان درپی پیگیری‌های خبرنگار ایسنا، مدعی شد هیچ‌گونه نشانه‌ای مبنی براقدام اشتباه و بدخواهانه ازسوی كارمندان این سفارت علیه شهروند زن ایرانی مضروب شده پیدا نكرده است!

به گزارش خبرنگار سیاسی ـ خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درپی ضرب و شتم یك زن ایرانی در سفارت آلمان در تهران در هفته گذشته، یك مقام مسوول در سفارت آلمان به ایسنا گفت:« پس از بررسی‌های انجام شده درباره حادثه مذكور، هیچ‌گونه نشانه‌ بدخواهانه و هم‌چنین اقدامی اشتباه از سوی كارمندان سفارت آلمان نسبت به فرد مذكور پیدا نشده است!»

سفارت آ‌لمان حتی دلجویی از این شهروند ایرانی كه با شیوه‌ای غیرقابل توجیح مورد ضرب و شتم قرار گرفته را نیز تكذیب و اعلام كرد:« در گفت‌وگوی تلفنی كه با این زن انجام شده است تنها درباره این حادثه صحبت شد كه پس از آن بررسی‌ها براساس‌ آن گفت‌وگو انجام گرفت.»

هم‌چنین یكی از مسوولان سفارت آلمان درباره جراحات وارده به شهروند زن ایرانی مضروب شده در سفارت آلمان به ایسنا گفت:« ما از اظهارات این زن ایرانی خبر نداریم! و دكتر هم نیستیم! كه در این‌باره سخنی بگوییم، بلكه با این زن تنها درباره آن حادثه گفت‌وگو شده است و بررسی‌ها درباره آن انجام گرفته است.»

هم‌چنین خبرنگار ایسنا در تماس تلفنی با سخنگوی وزارت خارجه آلمان در برلین و الكساندر وتنر ـ از بخش مطبوعاتی این وزارتخانه ـ درباره حادثه مذكور پرسید كه وی اعلام كرد:این موضوع مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از بررسی‌های انجام شده، بیانیه‌ای در جهت پیگیری این موضوع به سفارت آلمان در تهران ارسال خواهد شد.

این درحالی است كه در پیگیری‌های خبرنگار ایسنا در روزهای گذشته هیچ پاسخی از سوی سفارت آلمان در قالب بیانیه داده نشده است.

به گزارش ایسنا صبح یك‌شنبه هفته قبل خانم 55 ساله ایرانی درحالی كه برای انجام امور اداری به سفارت آلمان در تهران مراجعه كرده بود از سوی كارمندان این سفارت مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

وی كه ابتدا با همراهی كارمندان سفارت وارد آن محل شده بود با فحاشی ماموران آن‌جا مواجه می‌شود. آن‌ها تلاش كردند تا وی را از سفارت بیرون كنند كه در نهایت منجر به آسیب دیدن دست‌ها و گردن وی می‌شود.

سرانجام این خانم 55 ساله در حالی كه بیهوش شده بود از سوی مردمی كه مقابل سفارت بودند، عازم بیمارستان سینا شد.

بر اساس گزارش پزشكی قانونی و بر اساس شواهد معاینه، شانه راست، ساعد و مچ دست راست و زانوی چپ این زن آسیب دیده‌اند و بیمار كه سابقه‌ عمل جراحی نیز داشته است، دو كبودی در میان بازوی راست و ساعد راست داشته و دچار كوفتگی در عضلات و بافت‌های نرم شانه راست، ساعد و بازو بوده است. پزشك نیز استفاده از كولار گردن و مچ‌بند را برای وی تجویز كرده است و تقریبا یك هفته بعد در هنگام گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با این‌كه چند روز از ضرب و شتم این خانم در سفارت آلمان می‌گذشت، در چندین جا از دست‌ها و پاهای وی آثار كبودی وجود داشت.

ب.هـ (مضروب) در خصوص این حادثه در گفت‌وگویی به خبرنگار ایسنا گفت: هفته گذشته، در پی یك سری سوالاتی كه در مورد مسائل سفر خانواده‌ام داشتم، به سفارت آلمان مراجعه كردم. در قسمت اطلاعات پرسیدیم چرا ویزایی كه به آنها داده شده، 31 روزه است كه گفتند حتما مساله‌ای مربوط به بیمه است و قرار شد در مراجعه‌ی بعدی همه‌ی مدارك آورده شود. در مراجعه‌ی بعدی كه به سفارت داشتیم، ابتدا فرد ایرانی داخل سفارت گفت قانون ورود به سفارت برای استفاده از باجه اطلاعات ساعت 8:30 است كه باز هم صبر كردیم. پس از چند دقیقه همان فرد به آلمانی به من گفت " تویی كه Pass آلمان داری بیا تو ببینم" در حالی كه روال نبود از جزئیات كار پرسیده شود. بدون انتقاد، به سوالات او كه خارج از روال معمول بود، پاسخ دادم. قدری منتظر شدم. آن فرد ایرانی كارمند سفارت دوباره نزد من آمد و اشاره كرد كه با مامور حفاظت سفارت بروید. من با او همراه شدم و در كمال تعجب او مرا تا در خروجی همراهی كرد. پرسیدم علت این‌كه باید خارج شوم چیست؟ گفت اطلاعات ساعت 10 باز می‌شود، شما بیرون بروید. گفتم من تا ساعت 10 منتظر می‌مانم. گفتند شما باید بیرون بروید. پاسخ دادم كه من هنوز با مسوول این بخش صحبت نكرده‌ام. ضمن این‌كه علاوه بر این مورد، كار دیگری هم دارم كه امروز می‌تواند انجام شود كه با تندی گفت برای این‌كه من می‌گویم شما باید بیرون بروید.

وی می‌افزاید: من خواستم اجازه دهند با مسوول این بخش صحبت كنم. چند لحظه‌ای نشستم كه آن كارمند ایرانی سفارت دوباره آمد و به مامور آلمانی بخش حفاظت سفارت اشاره كرد. او به طرف من آمد و گفت وقت‌ها برای صدور ویزا تا شهریورماه پر شده و اصلا نمی‌توانی این‌جا بمانی، برو بیرون. من خواستم اجازه دهند تا با مسوول بخش مربوطه صحبت كنم. بعد از 10 دقیقه همان فرد آمد و گفت اطلاعات به من زنگ زده و گفته كار شما انجام نمی‌شود. شما باید بیرون بروید. پاسخ دادم اطلاعات هنوز باز نشده و آنها هم هنوز از روال كار من اطلاع ندارند. در این لحظه فرد دیگری به من گفت این دو نفر با شما لج كرده‌اند. روز بعد بیایید، من كار شما را انجام می‌دهم.

وی در تشریح حادثه آن روز ادامه می‌دهد: همان لحظه مامور آلمانی آمد و با تندی گفت اگر بیرون نروید حمله‌ی فیزیكی می‌كنم. گفتم من مریضم و حركتی هم نكرده‌ام كه شما بخواهید به من حمله‌ی فیزیكی كنید. چنان با تندی صحبت كرد كه خانم دیگری هم كه آن‌جا بود به آلمانی به او گفت او كاری نكرده است كه بخواهید خشونت بدنی داشته باشید و اجازه ندارید به او دست بزنید. اما پلیس آلمانی یك‌باره به من حمله كرد. در حالی كه روی صندلی نشسته بودم دست مرا گرفت و بلند كرد. چنان با خشونت به دست من فشار آورد كه دیدم مچ دستم از جای خود بیرون آمده است. دو بار جیغ كشیدم و دیگر اصلا نفهمیدم كه چه اتفاقی افتاد.

به گزارش ایسنا همچنین به دنبال ضرب و جرح این تبعه ایرانی در سفارت آلمان در تهران، سفیر این كشور در تهران توسط مدیر كل امور ایرانیان خارج از كشور به وزارت امور خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید دولیت جمهوری اسلامی ایران به وی ابلاغ گردید.

سفیر آلمان در تهران ضمن بی‌اطلاعی از وقوع حادثه مذكور متعهد گردید موضوع را با جدیت رسیدگی و نتیجه اقدامات را به وزارت امور خارجه اعلام نماید.

«فیض‌الله بیگی»، وكیل این زن نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا از ارجاع شكایت موكلش به دادسرای كاركنان دولت خبر داد و درباره اقدامات قضایی انجام‌شده در پرونده موكلش اظهار كرد: شكایت موكلم در شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه 28 ویژه كاركنان دولت در حال رسیدگی است.

وی با بیان این‌كه بعد از اقامه دعوا موضوع به پلیس دیپلماتیك و پزشكی قانونی ارجاع شد، اظهار كرد: با دریافت گزارش پلیس دیپلماتیك و نظریه پزشكی قانونی درباره میزان صدمه و خسارات وارده به موكلم، رسیدگی در شعبه دوم بازپرسی دادسرای كاركنان دولت ادامه پیدا می‌كند.

وی در بخش دیگر سخنانش، در بررسی قوانین بین‌المللی مربوط به برخورد با افراد خاطی در موارد مشابه گفت: ارتكاب هر نوع جرم، چه در فضای زمینی، چه هوایی و چه دریایی جدا از تابعیت و دین اشخاص توسط دادگاه رسیدگی می‌شود و در رسیدگی به ارتكاب هر نوع جرم بین تبعه ایرانی و خارجی فرقی وجود ندارد.

بیگی خاطرنشان كرد: اگر فرد خاطی مصونیت نداشته باشد به پرونده او رسیدگی و تصمیم مقتضی قضایی گرفته می‌شود و اكنون نیز پرونده در حال رسیدگی است.

علاءالدین بروجردی، رییس كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز با اشاره به ضرب و جرح یك زن ایرانی در سفارت آلمان به خبرنگارایسنا گفت: آنچه كه درسفارت آلمان رخ داد، آن هم بی‌احترامی و ضرب‌وشتم یك زن، با همه موازین انسانی، ‌اسلامی و حقوق بشر در تضاد است و با هیچ توجیهی قابل قبول نیست.»

رییس كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار كرد: این اقدام نوعی اهانت به همه مردم ماست و كاملا محكوم است.»

علاءالدین بروجردی افزود: سفیر آلمان باید از ملت ایران درباره اقدامی كه با این تبعه ایرانی انجام شده است عذرخواهی كند و اجازه ندهد كه سفارت آلمان در تهران چنین حوادث تلخی را در آینده به خود ببیند.

وی با اعلام این‌كه وزارت امور خارجه این موضوع را پیگیری می‌كند، ادامه داد: وزارت امور خارجه سفیر آلمان را فراخوانده است، اما عكس‌العمل مناسب‌ آلمان در مورد این اتفاق بسیار ضروری است.

بروجردی افزود: نوع رفتار سفارتخانه و دیپلمات‌های هر كشوری با اتباع كشور دیگر نشان دهنده، فرهنگ و شخصیت آن كشور است. بنابراین با توجه به شناختی كه از آلمان‌ها وجود دارد و در آلمان هم دهها هزار ایرانی زندگی می‌كنند، این اتفاقات كم‌ تر رخ می‌دهد، آن هم در جایگاه رسمی دولتی این اتفاق به هیچ وجه قابل قبول و توجیه نیست.

بروجردی گفت: امیدواریم سفارت آلمان در تهران توضیح قانع‌كننده‌ای برای افكارعمومی ملت ایران داشته باشد.

اما سفارت آلمان در تهران در پی پیگیری‌های خبرنگار ایسنا درباره مضروب شدن یك زن ایرانی در این سفارت اعلام كرد كه پس از بررسی‌های لازم درباره این حادثه تنها «درصورت لزوم» بیانیه‌ای صادر می‌كند كه تاكنون هیچ پاسخی از سوی سفارت آلمان در قالب بیانیه داده نشده است.

چهارشنبه 9/4/1389 - 20:8
ورزش و تحرک

رییس سازمان تربیت‌بدنی با تشكر از صداوسیما به خاطر پخش مستقیم مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در پاسخ به این سوال كه آیا خود این مسابقات را دنبال می‌كند یا نه، گفت: بیشتر فرصت می‌كنم كه بازی‌های آخر شب را ببینم.

به گزارش ایسنا؛ علی سعیدلو در حاشیه‌ی جلسه‌ی هیات دولت در پاسخ به این سوال كه دوست دارد كدام تیم‌ قهرمان جام جهانی شود، گفت: هر تیمی كه بهتر بازی كند ولی من اصولا با شناختی كه دارم علاقمندم كه برزیل قهرمان شود.

وی در مورد بازی‌های آسیایی گوانگجو و شركت ایران در این مسابقات و مسائلی كه در این ارتباط مطرح شده است، گفت: مسابقات گوانگجو در آبان ماه برگزار خواهد شد و هیچ مانعی برای شركت تیم‌های ایرانی در آن نیست و در واقع ما اعلام می‌كنیم كه برای این بازی‌های آسیایی بهترین شرایط را فراهم خواهیم كرد و تمام فدراسیون‌ها آماده و بانشاط در این ارتباط كار می‌كنند.

وی گفت: روز سه‌شنبه نیز جلسه‌ای با حضور مسئولان كمیته‌ی المپیك و دیگر دوستان برگزار شد و گزارش مفصلی در این ارتباط ارائه شد و دوستان از آمادگی اردوها گزارشی دادند.


رییس سازمان تربیت بدنی در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در حاشیه جلسه هیات دولت درباره خصوصی سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال كه از مدت‌ها قبل مطرح بوده است، گفت: در این مورد كارهای لازم را ما انجام داده‌ایم. اطلاعات لازم را داده‌ایم و در واقع اكنون باید نهادهای مرتبط از جمله سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد و دارایی این موضوع را پیگیری كنند و روند آن را تسهیل كنند.

چهارشنبه 9/4/1389 - 20:6
سياست

معاون حقوقی رییس‌جمهور در مورد شكایت دولت از شهردار تهران گفت: این شكایت هنوز در دادسرا قرار دارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) فاطمه بداغی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران و در پاسخ به این سوال كه مشایی گفته قوه قضاییه به این پرونده رسیدگی نكرده است؟ تاكید كرد: بله رسیدگی نشده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره موضوع شكایت دولت از قالیباف گفت: جزییات پرونده را از قوه قضاییه جویا شوید.

خبرنگاری هم درباره وضعیت شكایت رحیمی از نادران پرسید كه بداغی پاسخ داد: آن نیز در مرحله‌ دادسراست.

معاون حقوقی رییس‌جمهور در پاسخ به این سوال كه، نادران گفته است قاضی پرونده باید زودتر به شكایت ما از رحیمی رسیدگی كند و بعد به شكایت رحیمی از ما، گفت: تشخیص این موضوع با دادگاه است.

چهارشنبه 9/4/1389 - 20:4
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته