• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1680
تعداد نظرات : 271
زمان آخرین مطلب : 4725روز قبل
اخبار

بالاخره رضا تقی‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در میان مجلسیان تکلیف سقف تعداد مشترکین اپراتورهای تلفن همراه کشور را مشخص کرد.

به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، او درحالی تعداد مشترکین ذکر شده در پروانه اپراتورهای تلفن همراه کشور را حداقل تعهدات آنها در جذب مشترک عنوان کرد که در این مدت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مواضع چندگانه‌ای را در پیش گرفته بود.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در یک سال گذشته گاهی اوقات برای اپراتورهای تلفن همراه کشور یعنی همراه اول و ایرانسل سقف تعداد مشترک قائل شده بود و گاهی آن را حداقل تعداد مشترک عنوان کرده بود.
اما بالاخره هفته گذشته که نمایندگان مردم در خانه ملت نظر رئیس کمیسیون تنظیم مقررات را در رابطه با نحوه فعالیت اپراتورها در بازار و سقف مشترکین آنها جویا شد، وی پاسخ داد که تعداد مشترکین ذکر شده در پروانه اپراتورها حداقل تعهدات آنها برای فعالیت در بازار محسوب می‌شود.
برهمین اساس احمد مهدوی نائب رئیس کمیسیون صنایع مجلس اعلام کرده است که مطابق گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هیچ کدام از اپراتورهای تلفن همراه کشور سقف مشترک ندارند.

منبع : ایستنا

 

شنبه 9/7/1390 - 20:3
اخبار

سازمان Arogya Worldسرویس جدیدی برای کمک به جلوگیری و افزایش آگاهی در مورد بیماری دیابت در هند طراحی کرد. این طرح سلامت نوآورانه از سرویس Nokia Life Tools استفاده می‌کند تا پیام‌های متنی در مورد جلوگیری از این بیماری ارسال کنند؛ آن هم در کشوری مانند هند که یک میلیون نفر از هر 50 میلیون نفر آن، از ابتلا به این بیماری رنج برده و احتمال مرگ آنها در همین سال زیاد است.


به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) این پروژه که در نشست سالانه CGI در نیویورک معرفی شد، یکی از اولین برنامه‌های سراسری mHealth در یک کشور در حال توسعه است.


جواهر خنجیلال، ریاست کل Nokia Life Tools در جهان می‌گوید: «تلفن‌های همراه در انقلاب اطلاعات در زندگی روزمره میلیون‌ها نفر طلوع می‌کنند؛ مخصوصا در بازارهای روبه‌رشد. با ارسال پیام‌ها با روندی مداوم و پایدار، به منظور جلوگیری از دیابت، به مخاطبانی که در پروفایل استفاده‌کنندگان از پلت‌فرم Nokia Life Tools ثبت شده‌اند، ما بر این باوریم که مردم را برای وفق دادن با سبک زندگی سالم‌تر تشویق می‌کنیم.»


برای تکمیل پروژه، نوکیا و سازمان Arogya World (یک سازمان امریکایی غیرانتفاعی)، از چند شریک بسیار موثر شامل دانشگاه اِمروی در آتلانتا، موسسه تحقیقات بازار Synovate، سازمان مراقبت‌های سلامت Biocon، شرکت Lifescan که بر دیابت نظارت دارد و شرکت بیمه بین‌المللی Aetna کمک گرفته است. این پیام‌ها توسط کارشناسان سلامت در هند، امریکا، انگلستان، هم برای بیماران دیابتی و هم غیر دیابتی ارسال می‌شود.


بیماری دیابت بسیار قابل پیشگیری است و در 80 درصد از موارد می‌توان از آن جلوگیری کرد؛ مثلا با ترک استعمال دخانیات، افزایش فعالیت بدنی و بهبود رژیم غذایی.


چگونگی عملکرد این سرویس


این سرویس برای یک میلیون نفر کاربر اول در شبه‌قاره که در گوشی‌های خود Nokia Life Tools و اشتراک شبکه Health Channel (کانال سلامت) دارند رایگان است و به هیچ دانلود یا اشتراگ دیگری نیاز نخواهد بود.


پیامک آگاهی یا اطلاع رسانی در سراسر هند به 12 زبان محلی از نوامبر 2011 تا اکتبر 2013 یا تا زمانی که یک میلیون کاربر هندی به این سرویس دسترسی پیدا کنند در دسترس است.


برای اطلاعات بیشتر در مورد این پروژه می‌توانید به آدرس www.arogyaworld.org مراجعه کنید. به نظر شما Life Tools در کشور ما چه استفاده‌هایی می‌تواند داشته باشد؟

منبع : ایستنا

 

شنبه 9/7/1390 - 20:3
اخبار

دمات تازه گوگل موسوم به کیف پول الکترونیک به علت نقص فنی مورد استقبال و توجه کاربران قرار نگرفته است.
 
به گزارش فارس به نقل از زد دی نت، در حالی که دامنه این مشکلات هنوز به طور دقیق مشخص نشده، گوگل می گوید در تلاش است تا علت این مساله را کشف کرده و نقص های احتمالی را برطرف کند.
این سرویس پرداخت همراه هزینه کندتر از شرایط عادی کار می کند و در مقایسه با استفاده از خدمات کارت اعتباری و ... چندان مزیتی ندارد. این کندی غیرعادی باعث شده افرادی که یکی دو بار از این سرویس استفاده کرده اند، ترجیح بدهند استفاده از آن را کنار بگذارند و سرویس های دیگری را جایگزین آن کنند. 
سرویس یاد شده موسوم به Google Wallet که ابتدا از طریق گوشی های هوشمند Nexus S عرضه شد، در زمینه ارائه به کاربران مختلف هم با مشکلاتی مواجه بود و بسیاری از کاربران نتوانستند تا اواخر وقت جمعه به آن دسترسی پیدا کنند. 
این در حالی است که گوگل وعده داده بود علاقمندان از روز پنج شنبه می توانند از این سرویس استفاده کنند. کندی این سرویس کماکان توسط برخی کاربران گزارش می شود و برخی کارشناسان هم معتقدند Google Wallet باید از نظر امنیتی هم بررسی شود تا مشکل جدی برای کاربران به وجود نیاید.

 


منبع : ایستنا

 

شنبه 9/7/1390 - 20:2
اخبار

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، حداکثر مدت اعتبار پروانه کاربران بیسیم‌های اختصاصی را اصلاح و تصویب کرد.
 
 به گزارش فارس، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در تیرماه 1390، ماده 18 آیین نامه اجرایی قانون استفاده از بی سیم‌های اختصاصی و غیر حرفه‌ای مصوب مورخ 13 بهمن ماه 1361 هیئت وزیران را اصلاح کرد.
کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، در این مصوبه حداکثر مدت اعتبار پروانه‌های رادیویی مندرج در ماده 18 آیین‌نامه اجرایی قانون استفاده از بی‌سیم‌های اختصاصی و غیر حرفه‌ای را اصلاح و تصویب کرده است. 
این اقدام با هدف بهبود روند صدور پروانه‌های رادیویی، تسهیل در ارائه خدمات به متقاضیان برپایی شبکه‌های رادیویی اختصاصی، جلوگیری از تشریفات اداری و صرفه‌جویی در هزینه و وقت صورت گرفته است.
بر اساس این مصوبه جدید، حداکثر مدت اعتبار پروانه برای دو گروه کاربران "نظامی، انتظامی، امنیتی و حراست‌ها" و "ارائه‌کنندگان خدمات اضطراری، امدادی، امنیتی" به مدت 5 سال تعیین شده است.
همچنین، حداکثر مدت اعتبار پروانه برای گروه کاربران "شرکت ارتباطات زیرساخت برای شبکه زیرساخت و اپراتورهای ارائه خدمات ارتباطی برای شبکه انتقال غیر زیر ساخت" و برای گروه کابران "توزیع یا انتقال یا مدیدریت برق، گاز، نفت، آب ، پول ، فاضلاب، راه، خدمات شهری، حمل‌و‌نقل شهری و بین شهری، محیط زیست و دستگاه‌های دولتی برای شبکه‌های ‌عملیاتی امنیتی، 4 سال تعیین شده است.
حداکثر مدت اعتبار پروانه برای "پروژه‌های عمرانی طولانی مدت"، سه سال و حداکثر مدت اعتبار پروانه برای "سایر کاربران" یک سال است.

منبع : ایستنا

 

شنبه 9/7/1390 - 20:2
کامپیوتر و اینترنت

فرض کنید در حال دانلود یک فایل با حجم بالا از اینترنت هستید اما در میانه‌ی راه به دلیل پاک شدن فایل از روی سرور، دانلود، نیمه تمام باقی می‌ماند. در صورتی که از نرم‌افزار IDM برای دانلود فایل استفاده می‌کنید جایی برای نگرانی نیست. چرا که اگر یک لینک دیگر از آن فایل پیدا کنید می‌توانید دانلود را از آن جایی که قطع شده است ادامه دهید. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه انجام این کار بپردازیم.



ابتدا دقت کنید این ترفند زمانی قابل اجراست که لینک شما مستقیم باشد. بدین منظور:
در محیط IDM بر روی آیتمی که دانلود آن متوقف شده است راست کلیک کنید و Properties را انتخاب نمایید.
در قسمت Address، آدرس لینک جدید فایل را (kralpc.com) وارد نمایید و OK کنید.
سپس با استفاده از دکمه Resume می‌توانید دانلود فایل را ادامه دهید.

برای جستجوی فایل جدید می‌توانید از موتورهای جستجو استفاده کنید و نام فایل را جستجو کنید تا لینک دیگری برای آن پیدا کنید. دقت کنید در صورتی که اصل همان فایل در جای دیگری موجود باشد امکان ادامه دانلود وجود خواهد داشت و اندکی تفاوت حجم دو فایل موجب کار نکردن این قابلیت IDM خواهد شد.

لازم به ذکر است این ترفند به هنگام دانلود از سایت‌های به اشتراک‌گذاری فایل که لینک‌های مستقیم آنها بعد از چند ساعت منقضی می‌شود بسیار کاربرد دارد (همانند Mediafire). در این گونه سایت‌ها شما می‌توانید علاوه بر عملیات فوق، بر روی آیتم مورد نظر راست‌کلیک کنید و Refresh download address را انتخاب کرده و OK کنید. خواهید دید که صفحه‌ای از مرورگر باز می‌شود و برنامه به طور اتوماتیک لینک دانلود فایل را شناسایی می‌کند.

اما گاهی ممکن است IDM در برخی سایت‌ها در تشخیص ادامه دانلود از لینک جدید دچار اشتباه شود و دانلود را از ابتدا آغاز کند، در صورتی که امکان Resume وجود داشته است. در این موارد،‌ ابتدا بر روی آیتم مورد نظر راست‌کلیک کنید و Refresh download address را انتخاب کرده و OK کنید. حال صفحه باز شده در مرورگر را ببندید. خواهید دید که با بستن صفحه مرورگر، همچنان پنجره IDM دارای دکمه Stop waiting، بر روی صفحه موجود است. اکنون در مرورگر به صفحه‌ای که لینک جدید در آن وجود دارد بروید و بر روی آن کلیک کنید. خواهید دید که این پنجره کوچک بسته خواهد شد و لینک جدید جایگزین لینک قبلی شده و دانلود ادامه پیدا می‌کند.

منبع : KRALPC.com 

شنبه 9/7/1390 - 19:28
اخبار

امنیت در گوشی های موبایل, امروزه یکی از مهمترین مسائلی است که هر کاربری به آن توجه می کند. نرم افزار امنیتی Kaspersky Mobile Security یکی از قدیمی ترین و قدرتمند ترین آنتی ویروس ها است. این کمپانی در راستای ایجاد امنیت در گوشی های موبایل ورژن ۹٫۱۰٫۷۷ را منتشر کرده است که با داشتن سریال های معتبر این نرم افزار می توانید امنیت گوشی موبایل خود را تضمین کنید. این نرم افزار با استفاده از آخرین تکنولوژی های شرکت Kaspersky از هرگونه نفوذ در گوشی آندرویدی شما جلوگیری میکند.

امنیتی کامل در آندروید با Kaspersky Mobile Security v9.10.77

 

 

سریال های معتبر این نسخه :

Serials:
V3TQ2-TBTAF-78J36-H6BNC
C3R1B-1G8MT-NENSQ-KEY2Y
5DRR9-KZY8M-2DCQK-V824Y
XW1Q6-QFWRV-F6B6J-A2AXQ
FJRQX-9V176-CNPZT-EQXUB
YGCKT-1FJNF-5P3PD-J933K
MBMP8-MSFA9-MSRTV-YUS36
H13BS-C1ECC-S3MEU-627CH
WKEND-XWP2G-DBJUE-BJEQW
15N7Q-BA2V4-X28NN-HUJSE

آیکن آندروید برای نسخه های ۲٫۱ و بالاتر

آیکن آندروید دانلود نرم افزار آندروید | حجم : ۱٫۸ مگابایت

منبع : آلامتو 

جمعه 8/7/1390 - 19:47
اخبار

چند روزی است که خبر ارائه نسخه پیش‌نمایش ویندوز 8 برای توسعه‌دهندگان (Windows Developer Preview)، خبرهای دنیای فناوری را تحت تاثیر قرار داده است. یقینا شما نیز خبرهایی را در این رابطه مطالعه کرده‌اید. در این مقاله قصد داریم تجربه عملی خود را از نصب و استفاده از نسخه پیش نمایش این سیستم‌عامل به قلم تحریر درآوریم و از زاویه‌ای دیگر به این سیستم‌عامل نگاهی داشته باشیم.

Win8DevPre_Metro.jpg

این مقاله طی ۳ بخش مختلف در سه روز متوالی منتشر خواهد شد و در هر بخش، به بررسی ویژگی‌های مختلفی از Windows 8 خواهیم پرداخت. این بخش اول از بررسی سیستم‌عامل جدید مایکروسافت از نگاه وبلاگینا است.

ویندوز پا به مرزهای جدیدی می‌گذارد

تا چندی پیش بسیاری از کارشناسان فناوری اطلاعات، مایکروسافت را بدلیل عدم ورود به دنیای تبلت‌ها سرزنش می‌کردند و اعتقاد داشتند مایکروسافت در این بازی از سایر رقبای خود جا مانده است. انتشار نسخه پیش‌نمایش ویندوز 8، بازی را کاملا به نفع مایکروسافت تغییر داد. با بررسی عملی این نسخه می‌توان دریافت که مایکروسافت در طی این مدت بیکار ننشسته و تغییرات گسترده‌ای را در سیستم‌عامل خود اعمال کرده است. به نظر می‌رسد مایکروسافت بدنبال فتح بازار تبلت‌ها است و بیشتر تغییرات جدید اعمال شده در این سیستم‌عامل نیز در راستای سازگاری بی نقص آن با تبلت‌ها صورت گرفته است.

غریبه آشنا!

اگر شما نیز مانند نویسنده مقاله از کاربران پروپا قرص ویندوز فون 7 باشید، چندان هم از دیدن ظاهر گرافیکی جدید ویندوز 8 تعجب نکرده‌اید. ویندوز 8 از دو ظاهر گرافیکی مجزا بهره می‌برد که در کنار یکدیگر کار می‌کنند. بعد از بارگذاری سیستم‌عامل، با ظاهر گرافیکی جدید که با نام مترو شناخته می‌شود روبرو خواهید شد. مایکروسافت ظاهر گرافیکی مترو را اولین بار برای ویندوز فون 7 معرفی کرد که تبدیل به یک تجربه موفق شد و این موفقیت حاصلی جز طراحی دوباره آن در ویندوز 8 در بر نداشت. مترو یک رابط کاربری بسیار جذاب و راحت است که می‌تواند تجربه بسیار خوبی را برای کاربران صفحه‌های لمسی به ارمغان بیاورد. رابط کاربری مترو در عین حال که بسیار ساده و خلوت به نظر می‌رسد، می‌تواند اطلاعات مورد نیاز شما را به بهترین نحو ممکن ارائه کند؛ بگونه‌ای که با یک نگاه سطحی به ظاهر گرافیکی مترو می‌توانید از جدیدترین بروز رسانی ها آگاه شوید، به برنامه‌ها و فایل‌های مورد علاقه خود دسترسی پیدا کنید و آن‌ها را براحتی مدیریت نمایید.

ظاهر گرافیکی مترو از چندین کادر مربع و یا مستطیل‌شکل تشکیل شده است که اصطلاحا به هر کدام از آنها یک آیمر و یا Tile (کاشی) می‌گویند. هر کدام از این آیمرها اصطلاحا به مترو، پین (Pin) می‌شوند. بنابراین می‌توانید برنامه‌های مورد نیاز خود را که می‌خواهید هر چه سریع‌تر به آن‌ها دسترسی داشته باشید، به مترو پین نمایید. این قابلیت تنها منحصر به برنامه‌ها نیست، عملا می‌توانید هر چیزی را به مترو پین کنید، از یک آلبوم موسیقی گرفته تا یک فایل تصویر، یک صفحه وب و حتی اطلاعات تماس یک فرد! اما داستان به همین جا ختم نمی‌شود. آیمرها قابلیت نمایش اطلاعات را به صورت زنده دارند و این در واقع یکی از مهم‌ترین قابلیت‌های ظاهر گرافیکی مترو به شمار می‌رود. همان‌گونه که پیش‌تر نیز اشاره شد، یکی از ویژگی‌های مترو ارائه بیشترین حد از اطلاعات در چارچوب کم‌ترین فضای ممکن است و قابلیت نمایش زنده اطلاعات توسط آیمرها از جمله امکاناتی است که تحقق این ویژگی را ممکن می‌سازد. به عنوان مثال چنانچه یک آیمر را به ایمیل اختصاص داده باشید‌، تعداد ایمیل‌های جدید بر روی آن درج می‌شود و یا چنانچه یک آیمر برای RSS اختصاص داده باشید، عناوین آخرین خروجی‌های RSSهای مورد نظر شما به صورت متحرک بر روی آن نمایش داده می‌شود. آیمر آب و هوا می‌تواند خلاصه اطلاعات آب وهوایی چندین نقطه مورد نظر را به صورت زنده نمایش دهد.

Win8DevPre_NewStartMenu.jpg

باید تا به الان متوجه شده باشید که چرا تنها با یک نگاه به ظاهر گرافیکی مترو، می‌توانید بیشترین حد اطلاعات ممکن را بدست آورید. بنابراین در یک جمع‌بندی تا این‌جا می‌توان ظاهر گرافیکی مترو را یک ظاهر قدرتمند و کارآمد ارزیابی کرد که ضمن اینکه ظاهر گرافیکی آن می‌تواند کاربران خانگی را به خود جلب نماید، در عین حال می‌تواند نیازهای کاری شما را بخوبی مدیریت کند. براحتی می‌توان دریافت که مترو، کاربران دستگاه‌های لمسی را هدف گرفته است. با توجه به این‌که این مقاله بر اساس تجربیات شخصی نگارش شده، امکان تست ظاهر مترو بر روی تبلت برای نویسنده فراهم نبوده است، با این حال با توجه به مشاهدات انجام شده، ظاهر مترو در ویندوز 8 تفاوتی با ظاهر مترو در ویندوز فون 7 ندارد و لذت استفاده از این ظاهر گرافیکی را می‌توان در یک کلمه خلاصه کرد، فوق العاده!

با در نظر داشتن این نکته که ویندوز 8 تغییرات زیادی را به یک‌باره به خود دیده است، انتظار می‌رود مدتی طول بکشد تا بتوان به ساختار جدید آن عادت کرد، با این حال حاصل تجربه سه ساعت گشت و گذار نویسنده در این ویندوز کمی سردرگمی بود. یقینا کاربرانی که تازه به جمع مصرف کنندگان ویندوز پیوسته‌اند می‌توانند خود را براحتی با تغییرات وفق دهند و آن‌ها را فرا گیرند اما برای کاربرانی که سال‌هاست از ویندوز استفاده می‌کنند و رفاقتی دیرینه با آن دارند، عادت کردن به ساختار جدید کمی مشکل به نظر می‌رسد. بیشترین سردرگمی از جایی ناشی می‌شود که منوی استارت معروف همیشگی با ظاهر مترو جایگزین شده است. به عبارت دیگر، هنگامی که بر روی دکمه استارت کلیک می‌کنید، ظاهر گرافیکی مترو نمایش داده می‌شود و این برای کاربرانی که سال‌ها از طریق باز کردن منوی استارت به فایل‌ها و برنامه‌های خود می‌رسیدند، کمی گیج کننده به نظر می‌رسد. هر چند با درنظر داشتن قابلیت‌های مترو، می‌توان گفت که مترو نه تنها قابلیت‌های منوی استارت سابق را دارد بلکه امکاناتی فراتر از آن را نیز با خود بهمراه دارد اما جایگزین کردن راه‌های گذشته با راه‌های جدید و عادت به آن‌ها نیاز به زمان بیشتری دارد و مسلما کاربرانی که قبلا از ویندوز فون 7 استفاده کرده‌ و ساختار و منطق آن را درک کرده‌اند می‌توانند راحت‌تر با مفاهیم جدید ارتباط برقرار نمایند. ضمن اینکه با نگه داشتن ماوس بر روی دکمه استارت یک منوی جدید و جمع و جور با چهار گزینه Search، Share، Devices و Settings روبرو خواهید شد که در ادامه توضیحات بیشتری در خصوص آن ارائه خواهیم کرد.

همان‌گونه که پیش تر نیز شرح داده شد، ویندوز 8 علاوه بر مترو، دسکتاپ دوست داشتنی (!) سابق را نیز با خود بهمراه دارد. در ظاهر گرافیکی مترو، یک آیمر برای انتقال به دسکتاپ وجود دارد که با کلیک روی آن می‌توانید دسکتاپ را مشاهده نمایید. باتوجه به این‌که قبلا دسکتاپ را محلی برای نگهداری میانبر نرم‌افزارها می‌دانستیم (و البته هستند افرادی که از آن برای نگهداری فایل های ضروری نیز استفاده می‌کنند!) و با توجه به این‌که پوشه دانلود نیز از ویندوز 7 تفکیک شد، به نوعی ماهیت وجودی دسکتاپ زیر سوال رفته است و صرفا تبدیل به محلی برای ذخیره سازی فایل‌ها شده است. هر چند در نهایت توانستیم دلیلی قانع کننده برای پاسخ به این سوال که واقعا کاربرد دسکتاپ در این نسخه چیست، پیدا نماییم که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد. دسکتاپ دوست داشتنی قدیمی در حال حاضر و بدون منوی استارت سابق چندان هم دوست داشتنی به نظر نمی‌رسد. همچنان مانند گذشته می‌توانید میانبر نرم‌افزارهای خود را به Taskbar پین نمایید.

سوالی که این‌جا مطرح می‌شود این است که قابلیت پین کردن در مترو نیز وجود دارد، پس واقعا دسکتاپ چه کاربرد مفیدی می‌تواند ارائه دهد؟ تنها پاسخی که ما توانستیم برای آن پیدا کنیم، شبکه‌های تحت ویندوز است. همان‌گونه که می‌دانید سیستم‌عامل ویندوز قابلیت کار در محیط شبکه را دارد و مسلما ظاهر گرافیکی مترو نمی‌تواند انتخاب خوبی برای شبکه‌های کامپیوتری باشد. به نظر می‌رسد شبکه‌های کامپیوتری تنها موردی است که می‌تواند دلیلی برای وجود دسکتاپ باشند. اگر قرار باشد ظاهر گرافیکی مترو در کامپیوترهای شبکه بارگذاری نشود، یقینا نیاز به محیطی است که در آغاز بکار سیستم بارگذاری شود و این محیط نیز چیزی نخواهد بود به جز دسکتاپ. بنابراین چنانچه کاربر خانگی ویندوز هستید نهایت استفاده را از دسکتاپ در همین روزها ببرید!

Win8DevPre_Search_App.jpg

در صورتی که از ظاهر گرافیکی مترو به ظاهر گرافیکی عادی ویندوز رفته باشید (فرضا برای باز کردن یک فایل) و مجددا به مترو برگشته باشید، با نگه داشتن ماوس در سمت چپ پنجره، Thumbnail ای از ظاهر گرافیکی عادی ویندوز نمایش داده می‌شود که با کلیک بر روی آن می‌توانید براحتی به ظاهر گرافیکی دیگر سوئیچ نمایید. همچنین می توانید Thumbnailها را بگیرید و در وسط صفحه رها کنید. ضمن این‌که می‌توان با استفاده از کلید میانبر ویندوز+D به دسکتاپ سوئیچ نمایید.

می‌توانید مترو را با انگشت، ماوس یا کیبرد حرکت دهید و در آن پیمایش نمایید. در تست‌های ما، مترو براحتی و بدون هیچ باگ و یا افت سرعتی با اسکرول ماوس جابجا می‌شد. با حرکت دادن ماوس به گوشه پایینی سمت چپ تصویر با همان منویی روبرو خواهید شد که در صورت نگه داشتن ماوس بر روی دکمه استارت نیز آن‌را مشاهده می‌کردید . همان‌گونه که پیش‌تر اشاره شد، این منو دارای 4 گزینه Search، Share، Devices و Settings است. ارتباط برقرار کردن با این منو بسیار راحت است و می‌توان گفت این منو و ساختار آن از تجربه موفق ویندوز فون 7 الگو برداری شده است. تمامی گوشی‌های مجهز به ویندوز فون 7، دارای سه دکمه ثابت بازگشت، ویندوز (بازگشت به ظاهر مترو) و جستجو هستند. این سه دکمه بسته به این‌که در چه زمانی فشرده شوند می‌توانند امکانات متفاوتی را در اختیار شما قرار دهند. همین موضوع در مورد ویندوز 8 نیز صادق است.

Win8DevPre_Search_Settings.jpg

به عنوان مثال در صورتی که در مترو هستید، این دکمه امکان جستجو در برنامه‌ها، تنظیمات و فایل‌ها را برای شما فراهم می‌کند، اما در صورتی که داخل یک برنامه کاربردی مانند اکسل باشید، این دکمه علاوه برکاربردهای پیش‌فرض، می‌تواند فرآیند جستجو در نرم‌افزار را برای شما فراهم آورد و به عبارتی ساختاری داینامیک دارد و بسته به محیط کاری عملکردهای مختلفی را می‌تواند از خود ارائه دهد. اگر شما هم از مشتری‌های پر و پا قرص کادر جستجو در منوی استارت قدیمی بودید، گزینه Search منوی جدید جایگزینی مناسب برای کادر جستجوی منوی پیشین است، ضمن اینکه می‌تواند عملکردهای جدیدی را در اختیار شما بگذارد. تفکیک‌پذیری جستجو بین فایل‌ها و برنامه تنظیمات از جمله ویژگی‌های این قابلیت جدید به شمار می‌رود.

جستجو بین تنظیمات دستگاه از جمله دیگر قابلیت‌های پرکاربرد این نسخه از ویندوز به حساب می‌آید، جستجو در بین تنظیمات بر خلاف ویندوز 7 که بین عناوین کلی تنظیمات صورت می‌گرفت، این‌بار بین عناوین عملیاتی و عملیات‌های مرتبط صورت می‌گیرد. به‌عنوان مثال چنانچه در کنترل‌پنل ویندوز 7 عبارت wireless را جستجو نمایید با دسته‌بندی کلی Network and sharing center روبرو می‌شوید و گزینه‌هایی مانند Add a wireless device to the network و یا Manage wireless networks در اختیارتان قرار خواهد گرفت. این در حالیست که جستجوی این عبارت در قسمت تنظیمات ویندوز 8 علاوه بر عناوین کلی مانند wireless، به عملیات‌هایی مانند Turn airplane mode on or off، Turn GPS on or off، Add a Bluetooth device و حتی Update device drivers ختم می‌شود. نرم‌افزارها اکنون به‌صورت گروه‌های الفبایی چندتایی دسته‌بندی می‌شوند و دسترسی به آن‌ها راحت‌تر از همیشه شده است. به طور کلی در نظر گرفتن این 4 گزینه می‌تواند تعامل با ویندوز را بسیار راحت کند. جستجو، به اشتراک‌گذاری و ارتباط با سایر دستگاه‌ها از جمله مهم‌ترین کارایی‌های یک سیستم‌عامل بویژه در تبلت هاست.

منبع : وبلاگینا 

جمعه 8/7/1390 - 19:39
موبایل

شرکت ویوسونیک که با ارایه تبلت و اسمارت فون های اندرویدی توانسته است موفقیت نسبتاً خوبی در این زمینه کسب نماید به تازگی گوشی جدید اندرویدی دیگری بنام V430 را معرفی نمود.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ۱itblog، این اسمارت فون که از نسخه ۲٫۲  اندروید موسوم به froyo بهره برده دارای صفحه نمایش ۴٫۳ اینچی با کیفیت WVGA با رزولوشن ۸۰۰X480 می‌باشد که قابلیت مالتی تاچ دارد و دارای دو دوربین یکی با کیفیت VGA در جلو برای تماس‌های ویدیویی و دوربین ۵ مگا پیکسلی در پشت گوشی برای عکاسی است.

این اسمارت فون برای V430  خود یک رم ۵۱۲ مگابایتی در نظر گرفته که امکان نصب برنامه‌ها و بازی‌های بیشتری را فراهم می‌آورد و پردازنده آن ۱Ghz کوآلکوم از نوع اسنپ دراگون می‌باشد و در قیاس با اسمارت فون‌های دو هسته ای که اکنون به یک اپیدمی تبدیل شده‌اند کمی ضعیف به نظر می‌رسد.

Viewsonic هنوز از زمان عرضه آن به بازار و نیز قیمت گوشی اطلاعاتی منتشر نکرده است و منتظر اطلاعات تکمیلی در این زمینه باشید.

منبع : برسام 

جمعه 8/7/1390 - 19:37
موبایل

یک پژوهش جدید حاکی از آن است که امروزه بسیاری از شرکت‌ها و مراکز تحقیقاتی، برای شناسایی و شکار اندیشمندان و صاحبان اندیشه‌های برتر، به استفاده از شبکه‌های اجتماعی اینترنتی روی آورده‌اند. 

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایتنا،  پژوهشی که اخیراً از سوی یک مرکز کاریابی در سوئیس منتشر شده نشان می‌دهد شرکت‌های صنعتی، فنی و پژوهشی به طور گسترده برای استخدام انسان‌های خلاق و خوش‌فکر در سراسر جهان، از شبکه‌های اجتماعی از جمله فیس‌بوک و توییتر استفاده می‌کنند. 

از سوی دیگر همین سایت‌ها با ارائه فرصت‌های شغلی می‌توانند کارجویان را در دستیابی به شغل مورد نظر خود کمک کنند. 

به عبارت دیگر مراجعه کارجویان فارغ‌التحصیل دانشگاهی و متخصصان جویای کار به صفحات ویژه شرکت‌های جذب نیرو در شبکه‌های اجتماعی، شانس دستیابی به شغل مناسب را برای آنان افزایش می‌دهد. 

بر اساس این گزارش، ۳۰ درصد شرکت‌ها برای استخدام نیروهای انسانی مورد نیاز خود، از شبکه‌های اجتماعی بهره می‌گیرند که این میزان در آغاز سال جاری فقط ۱۲ درصد بوده است. 

۲۰ درصد کارجویان شرکت‌کننده در این نظرسنجی گفته‌اند فیس‌بوک اولین جایی است که برای یافتن شغل یا معرفی خود به کارفرماها به آن مراجعه می‌کنند. 

۸۰ درصد نیز در این خصوص از سایت Xing یا LinkedIn نام برده‌اند. 

XING که در زبان چینی به «ممکن است!» ترجمه می‌شود را می‌توان به یک بنگاه کاریابی اینترنتی تشبیه کرد که شرکت‌های زیادی از طریق آن به شکار نیرو می‌روند؛ نیروهای باتجربه از یک سو و جوانان تازه فارغ‌التحصیل شده دانشگاهی از سوی دیگر. 

در واقع این شبکه اجتماعی اینترنتی نه برای تفریح که برای کاریابی، عرضه کار، ایجاد شبکه‌های ارتباطی شغلی و در یک کلام به ادعای موسسان آن، برای پیشرفت شغلی بنا نهاده شده است.

منبع : برسام 

جمعه 8/7/1390 - 19:37
اخبار

مایکروسافت سایت جدید تخفیف در خرید را در روز جمعه راه اندازی کرد که در حقیقت زیرمجموعه‌ای از موتور جستجوگر محبوب بینگ است .

بینگ این سرویس تخفیف خرید را با همکاری شرکت‌های بزرگ  GroupOn، Target، LivingSocial ، Nordstrom و.. راه اندازی کرده است.

 

مدیر ارشد بینگ لیسا گرای در این مورد می‌گوید:”ما به جای ساخت یک وب سایت بزرگ ترجیح دادیم تا سود خوبی به فروشندگان و تخفیف خوبی به کاربران بینگ بدهیم”.

در حال حاضر مجموعه تخفیف بینگ مایکروسافت یک مجموعه با بیش از ۲۰۰ هزار کالای تخفیف دار در سراسرآمریکا است و تیم بازرگانی بینگ به سرعت در حال اضافه کردن کالاهای جدید هستند.

وب سایت تخفیف بینگ

منبع : فارنت 

جمعه 8/7/1390 - 19:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته