• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 480
تعداد نظرات : 424
زمان آخرین مطلب : 4983روز قبل
سياست

 

تماشاگران-  "محمود احمدی نژاد" رییس جمهور درنامه ای به آیت الله "سیدمحمود شاهرودی " رییس قوه قضاییه ضمن مشكوك دانستن قتل ندا آقا سلطان، خواستار رسیدگی جدی به موضوع قتل و شناسایی عوامل جنایت شد.

به گزارش تماشاگران  به نقل ازمتن كامل نامه به این شرح است:

 

حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی
ریاست محترم قوه قضاییه

سلام علیكم


مستحضرید كه یكی از شهروندان محترم به نام سركار خانم ندا آقا سلطان
در مورخ 30/3/88 توسط عوامل ناشناس به طور كاملا مشكوكی در یكی از خیابان های تهران به ضرب گلوله كشته شدند . با توجه به حاشیه سازی های فراوانی كه در خصوص این حادثه دلخراش صورت گرفته و شانتاژ تبلیغاتی وسیع رسانه های بیگانه و قراین و شواهد فراوان دیگر ، دخالت مخالفین و معاندین ملت ایران برای بهره برداری های سوء سیاسی و مشوه نمودن چهره پاك جمهوری اسلامی قطعی به نظر می رسد.


لذا تقاضا دارد، دستور فرمایید تا دستگاه قضایی با جدیت هر چه بیشتر
به موضوع قتل آن مرحومه رسیدگی و عوامل جنایت را شناسایی و محاكمه و نتیجه را جهت اطلاع مردم شریف منتشر نماید.


با تشكر
محمود احمدی نژاد

دوشنبه 8/4/1388 - 12:57
خواستگاری و نامزدی

دوشنبه 1 تیر 1388

 

تماشاگران- داستانی را که در زیر می خوانید یک داستان واقعی و زیبا است که شما را به خواندن آن دعوت می کنیم.

 

این داستان را نه به خواست خود،‌ بلکه به تشویق و ترغیب دوستانم می‌نویسم. نام من میلدرد است؛ میلدرد آنور Mildred Honor. قبلاً در دی‌موآنDes Moines در ایالت آیوا در مدرسه ابتدایی معلم موسیقی بودم. مدت سی سال است تدریس خصوصی پیانو به افزایش درآمدم کمک کرده است. در طول سالها دریافته‌ام که سطح توانایی موسیقی در کودکان بسیار متفاوت است. با این که شاگردان بسیار بااستعدادی داشته‌ام، اما هرگز لذت داشتن شاگرد نابغه را احساس نکرده‌ام.

اما، از آنچه که شاگردان "از لحاظ موسیقی به مبارزه فرا خوانده شده" می‌خوانمشان سهمی داشته‌ام. یکی از این قبیل شاگردان رابی بود. رابی یازده سال داشت که مادرش (مادری بدون همسر) او را برای گرفتن اولین درس پیانو نزد من آورد. برای رابی توضیح دادم که ترجیح می‌دهم شاگردانم (بخصوص پسرها) از سنین پایین‌تری آموزش را شروع کنند. اما رابی گفت که همیشه رؤیای مادرش بوده که او برایش پیانو بنوازد. پس او را به شاگردی پذیرفتم.

رابی درس‌های پیانو را شروع کرد و از همان ابتدا متوجه شدم که تلاشی بیهوده است. رابی هر قدر بیشتر تلاش می‌کرد، حس‌ شناخت لحن و آهنگی را که برای پیشرفت لازم بود کمتر نشان می‌داد. اما او با پشتکار گام‌های موسیقی را مرور می‌کرد و بعضی از قطعات ابتدایی را که تمام شاگردانم باید یاد بگیرند دوره می‌کرد.

در طول ماهها او سعی کرد و تلاش نمود و من گوش کردم و قوز کردم و خودم را پس کشیدم و باز هم سعی کردم او را تشویق کنم.در انتهای هر درس هفتگی او همواره می‌گفت، "مادرم روزی خواهد شنید که من پیانو می‌زنم." اما امیدی نمی‌رفت. او اصلاً توانایی ذاتی و فطری را نداشت. مادرش را از دور می‌دیدم و در همین حد می‌شناختم؛ می‌دیدم که با اتومبیل قدیمی‌اش او را دم خانه من پیاده می‌کند و سپس می‌آید و او را می‌برد. همیشه دستی تکان می‌داد و لبخندی می‌زد اما هرگز داخل نمی‌آمد.

یک روز رابی نیامد و از آن پس دیگر او را ندیدم که به کلاس بیاید. خواستم زنگی به او بزنم اما این فرض را پذیرفتم که به علت نداشتن توانایی لازم بوده که تصمیم گرفته دیگر ادامه ندهد و کاری دیگر در پیش بگیرد. البته خوشحال هم بودم که دیگر نمی‌آید. وجود او تبلیغی منفی برای تدریس و تعلیم من بود.

چند هفته گذشت. آگهی و اعلانی درباره تک‌نوازی آینده به منزل همه شاگردان فرستادم. بسیار تعجب کردم که رابی (که اعلان را دریافت کرده بود) به من زنگ زد و پرسید، "من هم می‌توانم در این تک‌نوازی شرکت کنم؟". توضیح دادم که، "تک‌نوازی مربوط به شاگردان فعلی است و چون تو تعلیم پیانو را ترک کردی و در کلاسها شرکت نکردی عملاً واجد شرایط لازم نیستی." او گفت، "مادرم مریض بود و نمی‌توانست مرا به کلاس پیانو بیاورد اما من هنوز تمرین می‌کنم. خانم آنور، لطفاً اجازه بدین؛ من باید در این تک‌نوازی شرکت کنم!" او خیلی اصرار داشت.

نمی‌دانم چرا به او اجازه دادم در این تک‌نوازی شرکت کند. شاید اصرار او بود یا که شاید ندایی در درون من بود که می‌گفت اشکالی ندارد و مشکلی پیش نخواهد آمد. تالار دبیرستان پر از والدین، دوستان و منسوبین بود. برنامه رابی را آخر از همه قرار دادم، یعنی درست قبل از آن که خودم برخیزم و از شاگردان تشکر کنم و قطعهء نهایی را بنوازم. در این اندیشه بودم که هر خرابکاری که رابی بکنم چون آخرین برنامه است کل برنامه را خراب نخواهد کرد و من با اجرای برنامهء نهایی آن را جبران خواهم کرد.

برنامه‌های تکنوازی به خوبی اجرا شد و هیچ مشکلی پیش نیامد. شاگردان تمرین کرده بودند و نتیجه کارشان گویای تلاششان بود. رابی به صحنه آمد. لباسهایش چروک و موهایش ژولیده بود، گویی به عمد آن را به هم ریخته بودند. با خود گفتم، "چرا مادرش برای این شب مخصوص، لباس درست و حسابی تنش نکرده یا لااقل موهایش را شانه نزده است؟"

رابی نیمکت پیانو را عقب کشید؛ نشست و شروع به نواختن کرد. وقتی اعلام کرد که کنسرتوی 21 موتزارت در کو ماژور را انتخاب کرده، سخت حیرت کردم. ابداً آمادگی نداشتم آنچه را که انگشتان او به آرامی روی کلیدهای پیانو می‌نواخت بشنوم. انگشتانش به چابکی روی پرده‌های پیانو می‌رقصید. از ملایم به سوی بسیار رسا و قوی حرکت کرد؛ از آلگرو به سبک استادانه پیش رفت. آکوردهای تعلیقی آنچنان که موتزارت می‌طلبد در نهایت شکوه اجرا می‌شد! هرگز نشنیده بودم آهنگ موتزارت را کودکی به این سن به این زیبایی بنوازد. بعد از شش و نیم دقیقه او اوج‌گیری نهایی را به انتها رساند. تمام حاضرین بلند شدند و به شدت با کف‌زدن‌های ممتد خود او را تشویق کردند.

سخت متأثر و با چشمی اشک‌ریزان به صحنه رفتم و در کمال مسرت او را در آغوش گرفتم. گفتم، "هرگز نشنیده بودم به این زیبایی بنوازی، رابی! چطور این کار را کردی؟"

صدایش از میکروفون پخش شد که می‌گفت، "می‌دانید خانم آنور، یادتان می‌آید که گفتم مادرم مریض است؟ خوب، البته او سرطان داشت و امروز صبح مرد. او کر مادرزاد بود و اصلاً نمی‌توانست بشنود. امشب اولین باری است که او می‌توانست بشنود که من پیانو می‌نوازم. می‌خواستم برنامه‌ای استثنایی باشد."

چشمی نبود که اشکش روان نباشد و دیده‌ای نبود که پرده‌ای آن را نپوشانده باشد. مسئولین خدمات اجتماعی آمدند تا رابی را به مرکز مراقبت‌های کودکان ببرند؛ دیدم که چشم‌های آنها نیز سرخ شده و باد کرده است؛ با خود اندیشیدم با پذیرفتن رابی به شاگردی چقدر زندگی‌ام پربارتر شده است.

خیر، هرگز نابغه نبوده‌ام اما آن شب شدم. و اما رابی؛ او معلم بود و من شاگرد؛ زیرا این او بود که معنای استقامت و پشتکار و عشق و باور داشتن خویشتن و شاید حتی به کسی فرصت دادن و علتش را ندانستن را به من یاد داد.

رابی در آوریل 1995 در بمب‎گذاری ساختمان فدرال آلفرد مورای در شهر اوکلاهما به قتل رسید

دوشنبه 8/4/1388 - 12:56
سياست

 

تماشاگران - رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به تحولات اخیر پس از انتخابات، آن را فتنه‌ای پیچیده از سوی عوامل مرموزی دانست كه ایجاد وفاق و جدایی میان مردم و نظام و سلب اعتماد و اطمینان آحاد مردم از نظام اسلامی را هدف گرفته است.

به گزارش تماشاگران  به نقل از ایلنا، آیت‌الله اكبر هاشمی رفسنجانی كه در جمع خانواده‌های شهدای هفتم تیر سخن می‌گفت بزرگترین دستاورد فاجعه هفتم تیر را آشكار شدن نقش توده‌های مردم در خنثی كردن توطئه‌های تفرقه‌افكنانه دشمنان در ایجاد شكاف میان شخصیت‌های موثر و تاثیرگذار انقلاب و مردم دانست و در تشریح شرایط زمانی و مكانی وقوع فاجعه هفتم تیر سال 60 گفت:

 

 تركیب منافقین و التقاط چپ، لیبرال و جریان بنی‌صدر در صدد بودند كه با حذف شخصیت‌های بسیج‌كننده مردم و موثر انقلاب، كشور و انقلاب اسلامی را به شكست بكشانند كه دراوایل با انجام ترورهای حساب شده، تا حدودی نیز موفق شدند ولی پس از ناكامی كامل این توطئه، انهدام جمعی از دست‌اندركاران نظام را با كمك عوامل نفوذی خود در فاجعه هفتم تیر در دستور كار قرار دادند.
وی با اشاره به ترور شخصیتی شهید دكتر بهشتی قبل از شهادت ایشان گفت: متاسفانه حجم تخریب‌هاو اتهامات علیه ایشان به قدری زیاد و گسترده بود كه پس از شهادت دكتر بهشتی، امام راحل ایشان را شهید مظلوم انقلاب نامیدند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به تحولات اخیر پس از انتخابات، آن را فتنه‌ای پیچیده از سوی عوامل مرموزی دانست كه ایجاد نفاق و جدایی میان مردم و نظام و سلب اعتماد و اطمینان آحاد مردم از نظام اسلامی را هدف گرفته است.
وی افزود:هر جا توده‌های مردم با هوشیاری وارد صحنه شده‌اند این توطئه خنثی شده است.

وی تدبیر رهبری معظم انقلاب را در تمدید مهلت شورای نگهبان برای بررسی بیشتر مسائل و ادای توضیحات قانع‌كننده و ابهام‌زدایی از انتخابات بسیار ارزشمند ذكر كرد و گفت: این اقدام با ارزش مقام معظم رهبری، برای جلب اعتماد و اطمینان مردم به روند انتخابات بسیار موثر است و امیدواریم دست‌اندركاران این امر بتوانند به طور دقیق و با رعایت انصاف و عدل و با همكاری كاندیداها به اعتراضات قانونی به طور كامل رسیدگی كنند.
هاشمی رفسنجانی، انتخابات صحیح را عرصه تحكیم همدلی و همكاری و تبدیل رقابت‌ها و به رفاقت‌ها پس از انتخابات ذكر كرد و گفت: نباید سوء عملكردها موجب تشدید كینه و تفرقه میان مردم شود و باید همه با همدلی و همكاری برای رفع موانع و مشكلات گام برداریم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری شهدای هفتم تیر و خانواده‌های آنان را بهترین یادگاران و همسنگران یاران انقلاب توصیف كرد و یاد و خاطره شهدای هفتم تیر به ویژه شهید مظلوم شهید دكتر بهداشتی را گرامی داشت. ایشان شروع ساخت مقتل شهدای هفتم تیر را در حد و شان این شهدای بزرگوار خبری بسیار خوشحال‌كننده برای مردم ایران دانست.
در آغاز این دیدار، صباغ رئیس ستاد برگزاری مراسم هفتم تیر و قدیریان رئیس هیات مدیره بنیاد هفتم تیر به طور جداگانه گزارشی از دستاوردها،‌ عملكرد و برنامه‌های این ستاد و بنیاد را به اطلاع رساندند.
دوشنبه 8/4/1388 - 11:33
سينمای ایران و جهان

 

تماشاگران- فیلمبرداری قسمت اول «سن پترزبورگ»با نام ریكس كنندگان! به كارگردانی بهروز افخمی این هفته به پایان می‌رسد.

شیلا خداداد در نمایی از سن پترزبورگ

به گزارش تماشاگران  به نقل از فارس، فیلمبرداری «سن پترزبورگ» این هفته به پایان می‌رسد. بنابراین گزارش تنها فیلمبرداری یك نما در كلیسا چند صحنه خارجی و دو صحنه در اتومبیل باقی مانده كه پیش‌بینی می‌شود گرفتن این نماها تا پایان هفته به طول بیانجامد.

 

امین حیایی و محسن طنابنده در نمایی از سن پترزبورگ

همچنین بهروز افخمی به همراه آیدین افخمی حدود 40 درصد از تدوین نهایی فیلم را انجام داده‌اند كه پس از پایان تدوین «بامداد بیات» ساخت موسیقی فیلم را آغاز خواهد كرد.

حمید اعتباریان،بهروز افخمی و محسن طنابنده پشت صحنه سن پترزبورگ

عوامل فیلم عبارتند از: كارگردان: بهروز افخمی، نویسندگان فیلمنامه: پیمان قاسم‌خانی، محراب قاسم‌خانی،تهیه كننده: حمید اعتباریان، دستیار اول و برنامه‌ریزی: علیرضا شمس شریفی، دستیار دوم كارگردان: حامد شریفی‌نیا، منشی‌صحنه: امیرحسین قاسمی، مدیر فیلمبرداری: تورج اصلانی، صدابردار: احمد پولی بابایی، طراحی گریم: مهری شیرازی، طراح صحنه و لباس: مرجان شیرمحمدی، دستیار صحنه: علی شیرمحمدی، عكاس: احمدرضا شجاعی، مدیر تولید: رضا نوروزی،

شیلا خداداد و پیمان قاسم خانی در نمایی از سن پترزبورگ

 بازیگران: محسن تنابنده، پیمان قاسم خانی، الناز شاكردوست، بهاره رهنما، اندیشه فولادوند، ماه‌چهره خلیلی، كیانوش گرامی، سروش صحت، سیامك انصاری، امید روحانی، سیدابراهیم بحر‌العلومی، آرش تاج، بابك برزویه، اردشیر كاظمی، یوسف قربانی، علی اصغر طبسی، مهدی دانایی مقدم، نعیمه نظام دوست، مجید شهریاری ... و امین حیایی.

شیلا خداداد و پیمان قاسم خانی در نمایی از سن پترزبورگ

خلاصه داستان: داستان این فیلم كمدی پرحادثه در مورد رفاقت، بلوف، عشق و ... است.

«سن پترزبورگ»، دهمین فیلم «بهروز افخمی» بعد از تفنگ‌های سحرگاه، عروس، روز فرشته، روز شیطان، عقرب(نیمه تمام-كارگروهی)، تختی، شوكران، گاوخونی و فرزند صبح است.

محسن طنابنده در نمایی از سن پترزبورگ

در پایان بخش اول «سن پترزبورگ» دو شخصیت اصلی با بازی پیمان قاسم خانی و محسن طنابنده آماده رفتن به «سن پترزبورگ» هستند و داستان حضور آنها در «سن پترزبورگ» و اتفاقات گوناگونی كه برای آنها می‌افتد را در قسمت دوم كه هنوز نامی برای آن انتخاب نشده است شاهد خواهیم بود.
دوشنبه 8/4/1388 - 11:23
انتخابات

 

تماشاگران- درچهارمین روز از مهلت مجدد پنج روزه شورای نگهبان به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ، هیچ یک از نامزدها برای شکایت و ارائه مدارک ومستندات خود به شورا ی نگهبان مراجعه نکرد.

 

به گزارش تماشاگران  به نقل از واحد مرکزی خبر ،‌مهلت شکایت نامزدهای انتخابات و رسیدگی به این شکایات روز چهارشنبه گذشته (سوم تیر ماه) پایان یافت ولی شورای نگهبان با موافقت رهبر معظم انقلاب فرصت شکایت نامزدها را پنج روز تمدید کرد تا نامزدهای معترض اگر مدرکی دارند ارائه کنند .

در چهارروز گذشته تاکنون نامزدی برای شکایت وارائه مدارک و مستندات به شورای نگهبان مراجعه نکرده است .


به ضرس قاطع می‌توان گفت كه هیچگونه تقلبی در این انتخابات شكل نگرفته است.

تماشاگران-  سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینكه تمامی گزارش‌ها و شكایات كاندیداهای معترض، بررسی شده است، از انتشار گزارش جامع شورای نگهبان، در پایان مهلت رسیدگی به شكایات خبر داد.

به گزارش اداره‌كل روابط‌عمومی شورای نگهبان، دكتر عباسعلی كدخدایی در گفت‌وگو با خبرنگار شبكه خبری پرس.تی.وی با اشاره به روند بررسی شكایت‌ها در شورای نگهبان، اظهار داشت: بر اساس آنچه كه در ده روز گذشته انجام شده، كار بررسی‌ها تقریبا تمام شده است اما مصلحت دیده شد كه فرصت بیشتری را در اختیار كاندیداهای محترم قرار دهیم.


 وی افزود: تمدید مهلت رسیدگی به شكایات رسیده از سوی كاندیداها، برای ایجاد اطمینان بیشتر در بین هواداران كاندیداهای محترم و نیز یك نوع اعتمادسازی بود. سخنگوی شورای نگهبان در عین حال گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده در ده روز گذشته، بجز تخلف‌های كوچكی كه عموما در هر دوره از انتخابات دیده می‌شود، هیچگونه تخلف عمده‌ای مشاهده نشده است و ما به یك انحراف عمده در انتخابات ریاست‌جمهوری نرسیده‌ایم.


وی تاكید كرد: هیچ یك از ادوار انتخابات ریاست‌جمهوری تاكنون دچار انحراف یا تقلب عمده نشده‌اند، خصوصا انتخابات اخیر كه از جمله سالم‌ترین انتخابات در طول دوران گذشته بوده است.


دكتر كدخدایی با اشاره به نظارت دقیق شورای نگهبان بر روند انتخابات، گفت: شورای نگهبان از قبل از روز رای‌گیری بر چگونگی انجام مقدمات انتخابات، نظارت دقیق و كاملی داشته و رای‌گیری هم تحت نظارت دقیق ناظران شورای نگهبان انجام شده است.


وی خاطرنشان كرد: به ضرس قاطع می‌توان گفت كه هیچگونه تقلبی در این انتخابات شكل نگرفته است.

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به تدابیر اندیشده شده برای سالم برگزار شدن این دوره از انتخابات گفت: شورای نگهبان از جهت نظارت سعی كرد كه برای این انتخابات، راهكارهای جدیدی را درنظر بگیرد تا اطمینان بیشتری از صحت انتخابات حاصل شود. مثلا در تعرفه‌های رای كه در گذشته یك جای مهر داشت، این‌بار دو جای مهر درنظر گرفته شد كه یكی مهر انتخابات و دیگری مهر نظارت بود. و یا اینكه تعرفه‌ها برای هر استانی دارای یك كد و پیش‌شماره سریال مخصوص خود شد.


 علاوه بر اینها ما بازرسان كارآزموده‌ای را هم در روز انتخابات به استان‌ها ارسال كردیم كه نظارت دقیق‌تری بر روند اجرای انتخابات داشته باشند. اینها از جمله روش‌هایی بود كه شورای نگهبان برای اطمینان بیشتر از صحت روند انتخابات برای خود و كاندیداها و هوادارانشان درنظر گرفت.



عاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان، در پاسخ به ادعای برخی كاندیداها مبنی بر اینكه در 70 حوزه، تعداد رای‌دهندگان بیش از واجدان شرایط بوده است، با بیان اینكه در بررسی‌ها مشخص شد كه تعداد این موارد خیلی كمتر از اینها است، گفت: از لحاظ قانونی هیچ منعی ندارد كه تعداد آراء در حوزه انتخابیه‌ای افزون بر تعداد واجدان شرایط باشد، مخصوصا در انتخابات ریاست‌جمهوری كه افراد آزادند در هر حوزه‌ای كه مایلند رای‌شان را به‌صندوق بیندازند.


دكتر كدخدایی افزود: بسیاری از این مناطقی كه به آنها اشاره شده، مناطق ییلاقی است كه در پایان هفته، مردم برای تفریح در آنجا حضور می‌یابند، مانند مناطق ییلاقی مشهد از قبیل طرقبه و چناران و یا مناطق ییلاقی شمال. طبعا جمعیتی كه در روز پنجشنبه و جمعه در آنجا حضور دارند، بیشتر از واجدان شرایط آن منطقه هستند. برخی از مناطق نیز دانشجویی و یا كارگری هستند كه دانشجویان و كارگران غیربومی زیادی در آن مناطق حضور دارند. وی ادامه داد: برخی از حوزه‌هایی كه ذكر شده، حوزه‌های جدیدی هستند كه هنوز آمار دقیقی از واجدان شرایط در آنها نداریم و نمی‌توانیم ادعایی در مورد آنها داشته باشیم.


سخنگوی شورای نگهبان گفت: بنابر این اولا تعداد اینگونه حوزه‌ها بسیار اندك است. ثانیا تمامی این موارد، توجیه منطقی دارد. ثالثا در انتخابات گذشته هم این مسئله اتفاق افتاده است. وی در عین حال تصریح كرد: اگر روشن شود كه این افزایش آراء به سبب یك تخلفی صورت گرفته است قطعا با آن برخورد می‌شود اما در تحقیقات و بررسی‌هایی كه ما انجام داده‌ایم هیچگونه تخلفی در این جهت مشاهده نشده است. د



كتر كدخدایی درخصوص اعتراضات مطرح شده از سوی یكی از كاندیداها گفت: آقای موسوی از همان ابتدا، موارد بسیار اندكی را برای ما ارسال كردند. بسیاری از آنها ناظر به روند اجرایی انتخابات بود كه مثلا در فلان صندوق، تبلیغات یكی از نامزدها وجود دارد. ما دستور دادیم آنها را بررسی كردند و معلوم شد كه بسیاری از آنها صحت ندارد و آنهایی هم كه صحت داشت تذكر داده شد و بلافاصله مشكل برطرف شد. یا ادعا شده كه نمایندگان‌شان از برخی صندوق‌ها اخراج شده‌اند كه پس از بررسی، معلوم شد چنین چیزی اتفاق نیفتاده است و اصولا نمایندگان این كاندیدا در صندوق‌های ادعا شده، حضور نداشتند. بنابر این بسیاری از این موارد، جزیی بود كه ما در همان روز انتخابات به آنها رسیدگی و با آنها برخورد كردیم و آنهایی هم كه صحت نداشته است در پایان فرصت رسیدگی به شكایات، گزارش آن را به نامزدها ارسال خواهیم كرد.



سخنگوی شورای نگهبان درخصوص شایعاتی كه در مورد میزان چاپ تعرفه‌های رای، مطرح شده است نیز گفت: مجموع تعرفه‌هایی كه برای این دوره از انتخابات چاپ شده بود، حدود 60 میلیون برگه بود كه شورای نگهبان در روزهای گذشته، برای اطمینان بیشتر، سه‌نفر از كارشناسان و بازرسان خود را به وزارت كشور فرستاد و آنها قراردادهای مربوط به چاپ، تعداد تعرفه‌هایی كه در انبارها باقی مانده، تعداد تعرفه‌هایی كه مصرف شده و تعداد تعرفه‌هایی كه در صندوق‌ها است را با آمار و ارقام و اسناد كافی جمع‌آوری كردند و گزارش آن را به اعضای شورای محترم نگهبان ارائه كردند و خوشبختانه هیچگونه مشكلی در این زمینه نبوده است.


وی با بیان اینكه بر اساس بررسی‌های انجام شده مشخص شد كه ادعای برخی كاندیداها مبنی بر اینكه در برخی حوزه‌ها، تعرفه رای به اندازه كافی توزیع نشده، نادرست است، گفت: روند رای‌گیری، تنها در دو منطقه، آن هم به دلیل استقبال گسترده مردم، با تاخیر 20 دقیقه و 40 دقیقه‌ای مواجه شد. غیر از این موارد هیچگونه گزارشی مبنی بر اینكه برگ تعرفه رای در حوزه‌ای وجود نداشته باشد به ما واصل نشده است. بررسی‌های بعد از روز انتخابات هم نشان می‌دهد كه هیچكدام از این ادعاها درست نبوده است.


سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به اعتراضات برخی كاندیداها از فضای سیاسی قبل از انتخابات، خاطرنشان كرد: برخی از كاندیداهای محترم به قوانین و مقررات توجه نكرده و بدون آنكه به اجرای رای‌گیری، ایرادی وارد كرده باشند، به فضای سیاسی قبل از انتخابات ایراد گرفته‌اند كه اصولا به شورای نگهبان ارتباطی ندارد. وی افزود: بر اساس مواردی كه نامزدهای محترم به شورای نگهبان ارسال كرده‌اند، ادعایی مبنی بر تخلف و تقلب در رای‌گیری وجود ندارد همانگونه كه خود آنها در برخی از جاها اشاره كرده‌اند كه ما با صندوق‌های رای مشكلی نداریم بلكه به فضای قبل از انتخابات اعتراض داریم.


دكتر كدخدایی ادامه داد: فضای قبل از انتخابات، فضای جامعه است كه ممكن است مردم بر اثر برنامه‌ها و مناظره‌های كاندیداها، به یك فردی استقبال بیشتری نشان بدهند و یا از فردی رویگردان بشوند اما اینها مسائلی نیست كه بتوان با استناد به آنها مدعی تقلب و تخلف در انتخابات شد. و


ی در پایان خاطرنشان كرد: تمام گزارش‌ها و شكایاتی كه كاندیداهای معترض داشته‌اند، جزء به جزء بررسی شده است و گزارش آن به همراه محورهای اعتراض كاندیداها، انشاءا... در پایان مهلت رسیدگی به شكایات، منتشر خواهد شد.
دوشنبه 8/4/1388 - 11:20
دعا و زیارت

أفضَلُ الجَهادِ، مَن جاهَدَ نَفسَهُ الّتی بَیْن جَنْبَیهِ


برترین جهاد، جهاد کسی است که با نفس درونی خود جهاد کند.

**   مستدرک الوسائل، ج11، ص137**

ادامه
الهَدیَةُ توُرِثُ الْمَوَدّة، وَ تُجدِرُ الاُخوّةَ، وَ تَذْهَبُ الضَغینَة

هدیه دادن محبت می‌آورد و برادری را نگه می‌دارد و کینه و دشمنی را می‌زداید

**بحار الانوار، ج77،ص66**
ادامه
إنَّ أعْجَلَ الْخَیرِ ثَواباً صِلةُ الرَّحِم
ثواب صله‌ی رحم زودتر از ثواب هر کار خیر دیگری می‌رسد.
**کافی،ج2،ص152،ح15**


 
ادامه
کثرةُ الکذبِ تَذهَبُ بالبَهاء
دروغگویی زیاد، شکوه و ارزش انسان را ازبین می‌برد.
**بحار الانوار، ج72،ص259،ح22**


 
ادامه
لا تَذْهَبُ الدّنیا حَتّی یَقومَ بِإمر اُمّتی رَجلٌ مِن وُلْدِ الحُسَین، یَمْلَأُها عَدْلاً کما مُلِئَتْ ظُلماً وَ جَوراً
دنیا به آخر نمی‌رسد تا آنکه مردی از فرزندان حسین (ع)، امر امّت مرا به دست می‌گیرد و جهان را پر از عدل و داد می‌کند، آنگونه که پر از ستم و جور شده باشد.**بحار الانوار، ج51،ص66
ادامه
طوبی لِمَن مَلَکَ لِسانَهُ و بَکی عَلی خَطیئَتِهِ
خوشا به حال کسی که مالک زبانش باشد و بر خطاهایش گریه کند.
**نهج الفصاحة، ج١، ص129، ح739**

 
ادامه
شیعَةُ عَلیٍّ هُمُ الفائِزُونَ یَوْمَ الْقِیامَةِ
فقط شیعیان علی رستگاران روز قیامت هستند.
**تفسیر التذهیب، ص355**


 
ادامه
أکْثَرُ ما تَلِجَ بِهِ اُمَّتیِ الجَنّةَ: تَقوی اللهِ و حُسْنُ الخُلُقِ
امت من بیشتر به سبب دو چیز واردبهشت می‌شوند: خدا پروایی و خوشخویی؛
**کافی،ج2،ص100**


 
ادامه
عَلَیْکُم بِتَعَلّمِ القُرآنِ وَ کَثرَةِ تِلاوَتِهِ؛

بر شما باد فراگیری قرآن و تلاوت بسیار آن

**کنز العمّال، ح4025**

ادامه
مِنّا مَهْدیٌّ هذِهِ الأمَّةِ، لَهُ هَیْبَةُ موسی، و بَهاءُ عِیسی، وَ حُکمُ داوُد وَ صَبْرُ أیّوبِ

مهدی این امت از ماست که هیبت موسی و شکوه و درخشندگی عیسی و حکم داود و شکیبایی ایوب را دارا می‌باشد.

**بحار الانوار، ج32،ص303**

ادامه
طَلَبُ الحلالِ فریضَةٌ عَلی کُلِّ مُسلمٍ و مُسلمَة

کسب و کار حلال بر هر زن و مرد مسلمانی واجب است.

**جامع احادیث الشیعه، ج17، ص14**

 

 

ادامه
لو لَمْ یَبْقَ مِنَ الدَّهْرِ إلّا یَومٌ لَبَعَثَ اللهُ رَجُلاً مِنْ أهْلَ بَیْتِی یَمْلأها عَدلاً

حتی اگر جز یک روز از روزگار باقی نمانده باشد، خداوند مردی را از خاندان من بر خواهد انگیخت تا زمین را پر از عدل و داد کند.

**الغیبة، ص46**

 

ادامه
حُبّ آلِ مُحَمَّدٍ یَوماً خَیرٌ مِن عبادَةِ سَنَة
یک روز محبت ورزیدن به آل محمد از عبادت یک ساله بهتر است.
**الفردوس، ج2،ح142**


 
ادامه
حاسِبُوا أنْفُسَکُم قَبْلَ أنْ تُحاسَبُوا

پیش از آن که (در قیامت) از شما حساب بکشند، به حساب خود برسید.


**میزان الحکمة،ج١، ص619**

ادامه
مَنْ تَعَلَّمَ فِی شَبَابِهِ کانَ بِمَنزَلَةِ الرّسم فِی الحَجَر

هر که در جوانی دانش آموزد، علم او همچون نقشی است که بر سنگ حک شود.

**بحار الانوار، ج1، ص222**

 

 

ادامه
حُسْنُ البِشْرِ یَذْهَبُ بِالسَّخیمَةِ
خوشرویی، کینه را از بین می برد.
**تحف العقول، ص45**


 
ادامه
أفضَلُ الجِهادِ، مَن جاهَدَ نَفْسَهُ الّتی بَینَ جَنْبَیْهِ
برترین جهاد، جهاد کسی است که با نفس درونی خود جهاد کند.    **مستدرک الوسائل، ج11،
ادامه
إنَّ شِعتَنا مَن شَیَّعَنا و أتْبَعَ آثارَنا وَ اقتدی بأعمالِنا
شیعه ما کسی است که از ما پیروی کند و پا جای پای ما بگذارد و به کردار ما اقتدا نماید.

**تفسیر امام عسکری (ع)، ص307،ح149**


 

ادامه
إنَّ اللهَ یُحِبُّ الشّابَ الّذی یُغنِی شَبابَهُ فِی طاعَةِ الله
خداوند جوانی را که جوانیش را در راه بندگی خدا بگذارد دوست میدارد.
**کنزالعمال، ح43060**
ادامه
إنّ المؤمِنَ إذا لَم یکن لَهُ حِرفَةٌ یَعیشُ بِدینِهِ

مؤمن هر گاه حرفه و شغلی نداشته باشد، با دین خود زندگی می‌کند (دین فروشی نمی‌کند).

**بحار الانوار، ج100،ص9**



 
ادامه
اَلصّوْمُ جُنّةٌ مِنَ النّارِ
روزه سپری در برابر آتش دوزخ است.
 
**فروع كافی، ج4، ص 162**


 
ادامه
القُرآنُ مَأدُبَةُ اللهِ فَتَعَلّمُوا مَا اسْتَطَعتُم

قرآن سفرۀ ضیافت خداست پس تا می‌توانید از ضیافت او بهره ببرید.

**بحار الانوار، ج92، ص19**

 

 

ادامه
أحْسِنْ مُصاحَبَةَ مَنْ صاحَبَكَ تَكُنَ مْسْلِماً

با كسی كه با تو مصاحبت می‌كند، خوشرفتاری كن، تا مسلمان باشی.

**امالی صدوق، ص168**

 

 

ادامه
حُبُّ عَلیٍّ یَأكُلُ الذُّنوبِ كَما تأكُلُ النّارُ الحَطَبِ

دوستی علی گناهان را فرومی‌خورد، همچنان كه آتش، چوب را.

**كنز العمال، ح33021**

ادامه
عَمَلٌ قَلیلٌ فِی عِلمٍ خَیرٌ مِنْ كَثیرٍ فِی جَهْلٍ
عمل اندك همراه با دانش، بهتر از عمل بسیار همراه با نادانی است.
**تنبیه الخواطر، ج2، ص12**

 
ادامه
إیّاکُمْ وَ مُجالَسَةَ الموتی! یا رسول الله! مَنِ المَوتی؟ قال: کلّ غَنِیّ أطغاهُ غِناهُ
از همنشینی با مردگان بپرهیزید. عرض شد یا رسول الله! مردگان کیستند؟ فرمود: هر توانگری که توانگریش او را به سرکشی وادار کند .

 

**تنبیه الخواطر، ج2،ص32**

 

ادامه
ألمَرءُ عَلی دینِ خَلیلِهِ، فَلْیَنظُرْ أحدُکُم مَن یُخالِلُ

  انسان بر مرام و آیین دوستش خواهد بود. پس هر یک از شما بنگرد که با چه کسی دوستی می‌کند؟ 

**بحار الانوار، ج74، ص192**

ادامه
فاطمة بُضعَة منّی، مَن سرّها فَقَد سرّنی و مَن ساءَها فقد سائَنیِ؛


فاطمه پاره تن من است، هر کس او را خشنود کند مرا خشنود کرده و هر که او را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است..
 

**سفینه البحار، ج7، ص118 **

ادامه
دوشنبه 8/4/1388 - 11:16
دعا و زیارت
بِذِکرِ الله تُحییَ القُلُوبُ و بِنسیانِهِ مَوتُها
با یاد خدا دلها زنده میشوند و مرگ دلها با فراموشی خداست.


**میزان الحکمة، ج4،ح6401**


 

الحَیاءُ والإیمانُ مَقرونانِ فِی قَرْنٍ، فَإذا ذَهَبَ أحَدُهُما تَبِعَهُ صاحِبُهُ

حیا و ایمان به هم وابسته اند، هرگاه یکی برود، دیگری هم در پی آن می رود.

**تحف العقول،ص297**

مَنْ دَخَلَ فِی وَلایَةِ آلِ مُحَمَّدٍ دَخَلَ الْجَنَّةَ

هر كه به ولایت آل محمد در آید، به بهشت وارد می‌شود.

 **تفسیر عیاشی، ج2، ص160**



 
خَصْلَتانِ لَیْسَ فَوْقَهُما شَىْءٌ: أَلاِْیمانُ بِاللّهِ وَ نَفْعُ الاِْخْوانِ

دو خصلت است كه بهتر و بالاتر از آنها چیزى نیست:ایمان به خدا و سود رساندن به برادران

عَلَیْکُمْ بِالفِکر، فإنّهُ حیاةُ قَلبِ الْبَصیر و مَفاتیحُ أبوابِ الْحِکمة

بیندیشید، چرا که فکر، مایۀ حیات دل بینا و کلید درهای حکمت است.

**میزان الحکمه، حدیث 17031**

مَنْ زارَنی بطُوسٍ كانَ مَعی فی دَرَجَتِی یَومَ القیامةِ مَغْفُوراً لَهُ
هر كس مرا در غربتم در طوس زیارت كند، روز قیامت با من هم رتبه است و آمرزیده می‌شود.
**بحار الانوار، ج99، ص39**


 
إذا قامَ قائِمُنا أذهَبُ اللّه عن شیعتِنا العاهَةَ وَ جَعَلَ قُلُوبَهُم کَزُبَرِِ الحدید

زمانی که قائم ما قیام کند خداوند آفت را از شیعیان ما بزداید و دل‌های آنان را چون پاره‌های آهن سخت کند.

**مشکاة الانوار، ص79**


 

حَقُ سائِسِکَ بِالْعِلْمِ التّعظیمُ لَهُ وَالتّوقیرُ لِمَجْلِسِهِ

حق آنکه به تو علم می آموزد آن است که بزرگش بداری و در مجلس احترامش کنی

**من لا یحضره الفقیه، ج2،ص620**


 

مَن إشْتاقَ إلی الجَنّةِ سَارَعَ إلی الحَسَناتِ و سَلا عنِ الشَهَواتِ
هر كس مشتاق بهشت است به سوی خوبی‌ها بشتابد و از شهوات نفسانی كناره گیرد.
**تحف العقول، ص281**


 
إنّما فَرَضَ اللهُ الصّیامَ لِیَسْتَوِیَ بِهِ الغَنیُّ وَالْفَقِیْرُ

خداوند از این جهت روزه را واجب ساخت، تا به وسیلۀ آن ثروتمند و فقیر، برابر شوند.

**من لا یحضره الفقیه، ج2، ص43**



 
إنَّ السّرَفَ یُورِثُ الْفَقْرَ وَ إنَّ الْقَصدَ یُورِثُ الْغِنی
اسراف، فقر می‌آورد و اعتدال، بی نیازی.
**وسائل الشیعه، ج15، ص258**


 
لا تَستَصْغِروا مَوَّدَتَنا؛ فَإنّها مِنَ الباقیاتِ الصالحات

دوستی ما را کوچک نشمرید چرا که از جمله باقیات الصّالحات است.

**اختصاص، ص86**

إعْرِفْ إمامَكَ فَإنَّكَ إذا عَرَفْتَهُ لَمْ یَضُرّكَ تَقَدَمَ هذا الأمْرُ أوْ تَأخَرَ

امام خود را بشناس. اگر امام خود را شناختی چه ظهور زودتر اتفاق افتد یا دیرتر، به تو زیانی نمی‌رسد.

**بحار الانوار، ج52، ص141**



 
إذا صُمْتُ فَلْیَصُمْ سَمْعُكَ و بَصَرُكَ وَ شَعْرُكَ وَ جِلْدُكَ
هر گاه روزه گرفتی، باید گوش و چشم و مو و پوست تو هم روزه باشند.
**فروع كافی، ج4، ص87**


 
إنّ للسّخاءِ مقْداراً، فَإن زادَ عَلَیْهِ فَهُوَ سَرَفُ

سخاوت اندازه‌ای داردی اگر از آن حد بگذرد اسراف است.

  **میزان الحکمه، ح2،ص1296 **

المُنتَظِرُ لأمرِنَا کَالْمُتَشَحَطِ بِدَمِهِ فِی سَبِیلِ الله
آن که منتظر امر (فرج) ما است، مانند کسی است که در راه خدا در خونش تپیده باشد.
**کمال الدین، ص 645**


 
المُنتَظِرُ لأمرِنَا کَالْمُتَشَحَطِ بِدَمِهِ فِی سَبِیلِ الله
آن که منتظر امر (فرج) ما است، مانند کسی است که در راه خدا در خونش تپیده باشد. **کمال الدین، ص
اَعظَمُ الذّنوب عندالله ذنبٌ اَصَرَّ عَلَیه عامِلُهُ

بزرگترین گناه نزد خداوند گناهی است که مرتکبش بر آن اصرار ورزد.

**غرر الحکم،ح3131**

 

 

شَرُّ النّاسِ مَن لا یَعفو عَن الزلّةِ وَ لا یَستُرُ العَورَةَ
بدترین مردم كسی است كه لغزش را نمی‌بخشد و عیب وخطا را نمی‌پوشاند.
**غرر الحكم، ح5735**


 
أعظَمُ الخَطایا عِندَ اللّهِ اللِّسانُ الْکَذوبُ
بزرگترین خطاها نزد خداوند ، زبان دروغگو است.
**المحجَّة البیضاء، ج5،ص243**
 
تَواضَعُوا لِمَنْ تَتَعَلّمُونَ مِنْهُ العِلْمَ وَ لِمَن تُعلّمُنَه

با کسی که از او دانش میآموزید و با کسی که به او دانش میآموزید فروتن باشید.

**غرر الحکم، ح4543**


 
مَنِ اشْتَغَلَ بِذِكْرِ اللهِ طَیِّبَ اللهُ ذِكرَهُ
هر كه به یاد خدا سرگرم باشد خداوند او را خوشنام گرداند.
 **غرر الحكم، ح8235**


 
مَنْ كانَ لَهُ مِنْ نَفْسِهِ واعظٌ كانَ عَلَیْهِ مِنَ اللّهِ حافِظٌ
كسی كه واعظ نفس خویش است، خداوند حافظ اوست.
**نهج البلاغه،كلمات قصار، 89**


 
شرُّ النّاسِ مَنْ لا یَعفو عَن الزَلّةِ وَ لا یَستُرُ العَورَةَ
بدترین مردم كسی است كه لغزش را نمی‌بخشد و عیب و خطا را نمی‌پوشاند.**غرر الحكم،
شَرّ الأخلاقِ الكذبُ والنّفاقِ

بدترین خویها، دروغگویی و دورویی است.

**غرر الحكم، ح 5689**

 

 

لا تَقُلْ ما لا تَعْلَمُ، بَلْ لا تَقُلْ كُلُّ ما تَعْلَمُ
آنچه نمی‌دانی مگو، بلكه همۀ آنچه را هم كه می‌دانی مگو.**نهج البلاغه، حكمت
مَنْ أَبْطَأَ بِهِ عَمَلُهُ لَمْ یُسْرِعْ بِهِ نَسَبُهُ .

كسى كه كردارش او را به جایى نرساند، افتخارات خاندانش او را به جایى نخواهد.

 

مَن كَفَّ غَضَبَهُ عَنِ النّاسِ كَف َّ اللَّهُ عَنهُ عَذابَ یَومِ القِیامَة؛

هر كس خشم خود را از مردم باز دارد، خداوند عذاب خود را در روز قیامت از او باز مى‏دارد.

 

المُؤمنُون إخْوَةٌ تَتَکافَا دِماؤُهُمْ وَ هُمْ یَدٌ عَلی مَنْ سِواهُم

مؤمنان با هم برادرند. خونشان برابر است و در برابر دیگران یک قدرتند.

**کافی،ج1،ص404**

أکرِموُا أوْلادَکُمْ وَ أحْسَنُوا آدابَهُمُ یُغفَرْ لَکُم

به فرزندانتان احترام کنید و آنان را خوب ادب کنید، تا آمرزیده شوید.  
 

**بحار الانوار، ج104، ص95**

إلقَ أخاکَ بِوَجهٍ مُنبَسِطْ

با  برادرت با گشاده رویی برخورد کن     

**کافی، ج2، ص103 **

 

کفی بالمَوتِ واعظاً
بهترین واعظ مرگ است.
**تحف العقول، ص35**


 
ألا! إنَّهُ أشْبَهُ النّاسِ خَلْقاً و خُلقاً و حُسناً بِرسُلِ اللّه (ص)

آگاه باشید که او (حضرت مهدی«عج») در خقلت، در اخلاق و در زیبایی شبیه ترین مردم به پیامبر خداست.

**منتخب الأثر، ص183**

 

 

إذا استَهَلَّ رَمَضانُ غُلَقَت أبوابُ النّارِ، و فُتِحَتْ أبوابُ الجِنانِ، و صُفَدَتِ الشیاطینُ

هنگامی كه هلال ماه رمضان پدید آید درهای جهنم بسته می‌شود و درهای بهشت باز و شیاطین به زنجیر كشیده می‌شوند.

**بحار الانوار، ج96، ص346، ح14**



 
لَوِ إجْتَمَعَ النّاسُ کُلُّهُم عَلی وَلایَةِ عَلی ما خَلَقتُ النّارَ

اگر مردم همگی بر ولایت علی جمع می شدند، آتش را خلق نمیکردم.

**امالی صدوق، ص523**


 

اَسعَدُ النّاسِ من خالَطَ کِرامَ النّّّاسِ

 سعادتمندترین مردم کسی است که با افراد بزرگوار دوستی و معاشرت کند.

**بحار الانوار،ج74،ص178**

أدّبُوا أولادَکُم عَلی حُبّی و حُبِّ اهلِ بَیتِی والقُرآن

فرزندان خود را با محبت من و محبت اهل بیت من و قرآن تربیت کنید.                  

**احقاق الحق، ج18،ص498**

 

 

إذا لقیِتُ اَخاکَ المُسلِم فَلقِهِ بِبِشرٍ حسنٍ

 هرگاه برادر مسلمانت را ملاقات کردی با خوشرویی با او برخورد کن            
 

**الزهد،ص20،ح44**

إنَّ إبلیسَ رَضیَ مِنکُم بِالمُحقَّراتِ

همانا ابلیس به گناهان کوچک شما خشنود است.
 

**بحار الانوار، ح73،ص363**

أصدَقُ القَوْلِ وَ أبْلَغُ المَوْعِظَة وَ أحسَنُ القَصَصِ کِتابُ الله

راست‌ترین سخن، رساترین پند و بهترین داستان، کتاب خدا است       

**من لا یحضره الفقیه،ج4،ص402**

 

إعمَل بِفرائض الله تَکُنْ أتقَی النّاس

 به واجبات الهی عمل کن، تا باتقواترین مردم باشی.   

** اصول کافی ،ج٢، ص82**


أفضَلُ الجِهادِ، مَن جاهَدَ نَفْسَهُ الّتی بَینَ جَنْبَیْهِ

برترین جهاد، جهاد کسی است که با نفس درونی خود جهاد کند.    

**مستدرک الوسائل، ج11، ص137**

الاسلامُ أن تُسلِمَ قَلبَکَ و یَسلَمَ المُسلمونَ مِن لِسانِکَ و یَدکَ


اسلام آن است که دلت را تسلیم کنی، و مسلمانان از دست و زبانت آسوده و در امان باشند.  

**کنز العمال،ص17**


 

التّائب مِنَ الذّنبِ کَمَن لا ذَنْبَ لَهْ


کسی که از گناه توبه کند مانند کسی می‌ماند که گناهی نکرده باشد.    

**کنزالعمالی ح10174**
 

 

الجُلوسُ فِی المَسجِد لإنتظارِ الصّلاة عبادَةٌ

نشستن در مسجد به انتظار نماز، عبادت است

**  امالی صدوق، ص342**

 

الجماعة ُ رحمةٌ والفُرقةُ عذابٌ


همبستگی رحمت استی و تفرقه عذاب!   

**نهج الفصاحه ، ح1323**
 

دوشنبه 8/4/1388 - 11:10
دعا و زیارت
إنّ عَلی لِسانِ کُلِّ قائلٍ رَقیباً؛ فَلْیَتّقِ اللهَ العَبْدُ، و لیَنْظُر ما یَقُول
به راستی بر زبان هر گوینده ای نگهبانی است، پس بنده باید از خدا بترسد و نگاه کند چه میگوید.
**بحار الانوار، ج71،ص277**

دوشنبه 8/4/1388 - 11:3
دعا و زیارت
أحَبُّ الأعْمالِ إلی اللهِ الصَّلاةُ لِوَقتِهَا
محبوبترین كارها نزد خداوند نماز در  در وقت آن (اول وقت) است.
**كنز العمّال، ج7، ح18897**
دوشنبه 8/4/1388 - 11:2
دعا و زیارت
غُضُوا أبصارَکُمْ، تَرَوْنَ العَجائِبِ
چشمهایتانن را (از حرام) ببندید تا شاید شاهد شگفتی‌ها باشید
**بحار الانوار، ج104، ص41**



 
دوشنبه 8/4/1388 - 11:1
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته