• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1714
تعداد نظرات : 758
زمان آخرین مطلب : 3987روز قبل
لطیفه و پیامک

امام عسکرى(سلام الله علیه):


بهترین برادر تو کسى است که خطایت را فراموش کند و احسان تو را به یاد آورد.

بحارالأنوار،
دوشنبه 12/7/1389 - 7:35
آلبوم تصاویر

معروفترین تابلو های هنری جهان را بشناسید

مونالیزا
اثر: لئوناردو داوینچی
محل نگهداری: لوور، پاریس- 06-1503

این صورت با لبخند مرموزش خودش با هنر مترادف شده است و قطعا مشهورترین نقاشی ای است که همه‌مان می‌شناسیم و تقریبا تاثیرگذارترین پرتره در طول تاریخ نیز بوده است.

شب پرستاره
اثر: وینسنت ون گوک
محل نگهداری: موزه هنرهای معاصر، نیویورک، 1889

بی شک این اثر هنری بهترین دوست داشتنی‌‌ها را به نمایش گذاشته و اما نوابغ را نیز به دردسر انداخته است. گویا هنرمند قصد داشته در طول نیم قرن یا بیشتر با استفاده پرمعنی اش از رنگ نوابغ و هنرمندان سراسر جهان را تحت تاثیر قرار دهد.


گلهای آفتابگردان
اثر: وینسنت ون گوک
محل نگهداری: لندن، گالری ملی، 1888

ون گوک بعد از ترک کردن زادگاهش هلند به قصد جنوب فرانسه برای تشکیل انجمن هنری، این گلهای آفتابگردان را نقاشی کرده است. او این اثر را برای تزئین اتاق خواب دوستش پل گوگن نقاشی کرد. ون گوک سال بعد یعنی سال 1889 کپی دیگری نیز از این نقاشی کشید و شاید هم کپی دیگری در سال بعدتر. کپی‌‌ها و نسخه‌‌های متفاوت دیگری از این تابلو نیز به شاگردان او نسبت داده شده است. این گلهای هنری معروف در قلبشان نمونه ساده‌ای از ایجاز زندگی را به نمایش می‌گذارند؛ آنها چرخه‌‌های متفاوت زندگی ما هستند، شکوفه‌‌های شاداب و باطراوت تا پژمردگی و نابودی...

موج نهم
اثر: ایوان آیوازوفسکی 1850
محل نگهداری: موزه دولتی روسیه، سن پترزبورگ

تابلوی موج نهم شاهکاری واقعی است. آیوازوفسکی در این نقاشی که تلاش شوم گروهی را برای نجات یافتن از امواج بی‌رحم اقیانوس نشان داده، به کمال تکنیکی ناب خویش دست یافته است. با وجود این قوی‌ترین بخش این کمپوزیسون در مرکز نقاشی قرار دارد که مرموز‌ترین و عرفانی‌ترین بخش و نمایش دهنده تشعشعات خورشید می‌باشد و به صحنه با طیفی از رنگهای قوی سبز و صورتی روشنایی بخشیده است. همچنین بارها از این نقاشی به اسم زیباترین نقاشی روسی نام برده شده است.

گالری علوفه
اثر: جان کنستابل 1821
محل نگهداری: گالری ملی، لندن

این تابلو به عنوان بزرگترین نقاشی بریتانیایی ارزشمند و مورد تقدیر واقع می‌شود، اما وقتی که برای اولین بار در سال 1821 در آکادمی ‌سلطنتی نمایش داده شد (با عنوان: نیم روز)، در پیدا شدن خریدار ناکام ماند. ولی وقتی در فرانسه تئودور گریکالت این اثر را تحسین کرد بیشتر مورد توجه قرار گرفت. و بالاخره وقتی در یک سالن در پاریس همراه با تابلوهای دیگر کنستابل نمایش داده شد شور و هیجان بیشتری را برانگیخت (گفته شده که حضور داشتن نقاشی‌‌های دیگر کنستابل در این نمایشگاه یک هدیه برای گریکالت که خیلی زود و در همان سال فوت کرد، به شمار می‌آمده). در این نمایشگاه تابلوی گالری علوفه به طور قطع به عنوان برنده مدال طلایی که توسط چارلز ایکس از فرانسه اهدا می‌شد انتخاب شده بود. آثار کنستابل در این نمایشگاه تحت تاثیر و الهام گرفته از نقاش‌‌های فرانسوی مثل اوژن دلاکروا بود.


برج بابل
اثر: پیتر بروگل مهتر 1563
محل نگهداری: موزه کانستیستوریس، وین

موضوع این نقاشی سازه برج بابل است؛ در کتاب مقدس آمده که این برج ساخته دست بشر برای رسیدن به بهشت بوده. بروگل در نشان دادن معماری برج بابل با طاق‌‌ها بیشمار و نمونه‌‌های دیگر از مهندسی رومی، عمدا کلسئوم روم را تداعی کرده است. هدف او از این نقاشی این بوده که خطرات غرور بشر و شاید هم زیانبار بودن عقلانیت کلاسیک در مواجه با الاهیت را نشان دهد.


تمرر جنگجو به آخرین لنگرگاهش کشیده می‌شود تا از هم باز شود
اثر: جی.ام.دبلیو. ترنز 1838
محل نگهداری: گالری ملی، لندن


گشت شبانه
اثر: رامبرانت وان رین 1642
محل نگهداری: آمستردام، Rijksmuseum

از این نقاشی به عنوان بهترین کار رامبراند نام برده شده است، چرا که این اثر تمام الگوهای نقاشی را شکسته تا حدی که تمام نقاشان چهره آن دوران از خلق این اثر ابراز نگرانی و ناراحتی کردند. این نقاشی به تازگی به نمایش گذاشته شده و به عنوان یکی از بهترین آثار اروپای شمالی به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

خوک چران، بریتانی
اثر: پل گوگن 1888
محل نگهداری: موزه هنر شهر لس آنجلس

گوگن یکی از نقاشان پیشرو پست امپرسیونیست به شمار می‌آید. این نقاشی رنگین نسبت به نقاشی‌‌های دیگر گوگن به سبک پخته خاص خودش فضاهای رئال بیشتری دارد. "خوک چران" با کشاورز و خوکهایش و پس زمینه ای از خانه‌‌های کوچک روستایی و آسمان، از پیش زمینه ای متفاوت برخوردار است. رنگهای قوی و تکه تکه یکی از سبکهای خاص و متعلق به گوگن است.

دو خواهر (روی تراس)
اثر: پیر آگوست رنوآر 1881
محل نگهداری: موسسه هنری شیکاگو

تجلیل از زیبایی بهار و پیمانهای دوران جوانی، در تابلوی دو خواهر (روی تراس) سبک تکنیکی و کمپوزیسیون درست، نمایش هنرمندانانه رنگهای لرزان باطراوت به خوبی مشهود است. اکثر تصاویر نقاشی در اندازه واقعی قضایی سطحی را در جلوی تراس اشغال کرده اند؛ و در پشت آنها فضایی پرنشاط و پر از برگ مورد توجه قرار می‌گیرد که به نحو بسیار شدیدی روی فرمها و شکلهای نقاشی شده فوکوس می‌کند. صورت دو دختر به شدت بر اصول نقاشی جدید رنوآر تاکید داشته و آن را آشکار می‌کند و رنگ صورتها تحت تاثیر سایه‌‌ها یا بازتابها قرار نگرفته است. رنگ چشمهای دختر کوچک بسیار شفاف و واضح، به رنگ آبی ترانسپورانت و شفاف، ما را به تماشا کردن جهان با نگاهی تازه و از دید چشمانی بی‌گناه دعوت می‌کند.

شنبه 10/7/1389 - 22:40
عقاید و احکام
پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله):

شما نمى‏توانید، با مالتان، همه مردم را بهره‏مند سازید، پس با آنان با روى خوش و گشاده برخورد كنید.

الكافی: ج 2، ص 103، ح 1 (میزان الحكمة: ج 1، ص 262)
جمعه 9/7/1389 - 11:28
اخلاق
دوشنبه 5/7/1389 - 16:3
قرآن

به یقین، پرهیزگاران در باغهاى بهشت و در میان چشمه‏ها قرار دارند، (15)
و آنچه پروردگارشان به آنها بخشیده دریافت مى‏دارند، زیرا پیش از آن (در سراى دنیا) از نیكوكاران بودند! (16)
آنها كمى از شب را مى‏خوابیدند، (17)
و در سحرگاهان استغفار مى‏كردند، (18)
و در اموال آنها حقى براى سائل و محروم بود! (19)
سوره الذاریات
دوشنبه 5/7/1389 - 10:32
قرآن
سوره 95 آیه 6
مگر كسانى را كه گرویده و كارهاى شایسته كرده‏اند كه پاداشى بى‏منت‏خواهند داشت
دوشنبه 29/6/1389 - 8:58
قرآن
سوره 76 آیه 29
این [آیات] پندنامه‏اى است تا هر كه خواهد راهى به سوى پروردگار خود پیش گیرد
شنبه 27/6/1389 - 15:8
تاریخ

 
ازنگاه مخاطبان:
ویكی پدیا دانشنامه ای جانبدار و ضد ایرانی است
گروه هماوریهای خبری- با وجودیكه كارگزاران دانشنامه اینترنتی ویكی پدیا مدعی "بی طرفی" آن هستند اما ارایه اطلاعات جهت دار این علیه تاریخ و فرهنگ ایران كاربران غیر ایرانی آن را نیز به اعتراض واداشته است.
ویكی پدیا كه از 25 دی ماه 1379 تاكنون مطالب خود را به بیش از 200 زبان دنیا ارایه می دهد اخیرا در مورد "منشور كوروش " مقالاتی را با ویرایش ها و اطلاعات متفاوت در دو دوره زمانی قبل و بعد از انتخابات ریاست جمهوری در ایران ارائه كرده است كه ازنگاه برخی تحلیلگران خارجی نیز دور نمانده است.
"تیمور نبیلی" خبرنگار الجزیره در مالزی در گزارشی دراین زمینه می نویسد: این منشور پس از یكسال كشمكش از سوی موزه بریتانیا به موزه ملی ایران تحویل شد اما نحوه پرداختن سیاسی و غیر حرفه ای دانشنامه ویكی پدیا به این موضوع استقلال عمل این مجموعه اطلاعاتی را زیر سوال می برد.
نبیلی در دامه به مقایسه توصیف این منشور در ویكی پدیا در دو دوره زمانی قبل و بعد از انتخابات سال گذشته ایران پرداخته است و می نویسد: درحالی كه بسیاری از كارشناسان بین المللی از كتیبه كوروش به عنوان "اولین كتبه حقوق بشر در دنیا" یاد می كنند،اما برخورد دوگانه ویكی پدیا دراین زمینه در دو مقطع فوق كاملا متفاوت است.
به گفته نیبلی "این عمل سازشكارانه برخی نویسندگان ویكی پدیا استقلال عمل این مجموعه اطلاعاتی را به زیر سوال می برد".
این دانشنامه در بخش مقالات انگلیسی خود درماه می 2007 این توصیف را از منشور كوروش ارائه می دهد: از منشور كوروش به عنوان اولین كتبیه حقوق بشر در دنیا یاد می شود. این منشور در سال 1971 به تمام زبانهای رسمی سازمان ملل ترجمه شده است. یك نمونه نمادین نیز از این كتیبه در مقر سازمان ملل در نیویورك نگهداری می شود.
این درحالیست كه توصیف كنونی ویكی پدیا پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری درایران در زمینه منشور كوروش تغییر كرده است.
به گفته نیبلی " آنچه اكنون در ویكی پدیا مشاهده می شود این است كه تلاش شده كه این منشور چیزی در حد یك وسیله تبلیغاتی یك مهاجمی متجاوز (كوروش كبیر) معرفی شود و در آن این دیدگاه كه منشور فوق یا عمل كوروش اساساً متوجه موضوع حقوق بشر بوده است رد و یا كمرنگ شود.
براساس این گزارش: در متن جدید ویكی پدیا دیگر از اشاره های قبلی و تعریف های جهانی از كوروش خبری نیست باوجود آنكه در متون مقدس و توسط خود مردمان بابل نیز این امر مستند شده است.
براساس این گزارش همچنین اطلاعات مرتبط با منشور كوروش در دو سال گذشته در ویكی پدیا تغییرات متعددی داشته است.
نبیلی می افزاید: نگاهی به صفحه حاوی تاریخچه و ویرایش مربوط به منشور كوروش در ویكی پدیا ما را به این واقعیت می رساند كه در فاصله یكسال 2009 تا 2010 میلادی اطلاعات مربوط به این منشور در این وبگاه مورد بازنویسی های وسیعی قرارگرفته است.
این گزارشگر از این اقدام به عنوان " یك تعمد آشكار" یاد می كند كه توسط "یك گروه با منافع خاص در مجموعه دانشنامه ویكی پدیا " صورت می گیرد "تا هر آنچه مربوط به ایران است را بدنام جلوه دهند هرچند الزاماً ارتباطی به "جمهوری اسلامی" نداشته باشد."
چنین اقدامی از سوی حوانندگان الجزیره نیز محكوم شده است. توضیحاتی (كامنت) كه خوانندگان این مطلب ذیل آن اضافه كرده اند به شرح زیر است:
1- از این موضوع بوسیله یك باستان شناس ایرانی كه داستان منشور كوروش را از نزدیك دنبال می كند مطلع شدم. توطئه ها دراین زمینه همیشه متحتمل است اما آنچه من در بدو امر به فكرم می رسد مرتبط با ماهیت ویكی پدیاست- جایی كه - هر كسی می تواند نظرات انحرافی و یا بیمارگونه خود را ارائه دهد. معتقدم ویرایشگران ویكی پدیا درتلاش برای غیر مستند ساختن مطالبات مطرح دراین زمینه هستند اما آنگونه كه مورد نظر آنهاست نخواهد شد.
اطلاعات ارائه شده در مورد منشور كوروش در ویكی پدیا مشابه انتشار گزارشهای تبعیض آمیز رسانه های غربی درمورد خاورمیانه است.
2-یك نفر نمی تواند كمك خاصی بكند اما گزارش تاریخی ارائه شده در مورد كتیبه كوروش در مقایسه با گزارشهای ارائه شده در مورد بلك واتر این سوال را مطرح می سازد كه چه كسی مرگ را به عراق برد؟
3- گزارش خوبی بود. تعجبی ندارد چرا آفریقا از كتابهای تاریخ حذف می شود! چرا به مردم آموخته می شود كه تمدن بشری با یونانی ها آغاز می شود! چرا در طب، هنر، مذهب، علم، نجوم، ستاره شناسی، آشپزی، ورزش و غیره هیچ اشاره ای به شرق نمی شود. به نظر می رسد تاریخ چنان تحریف می شود كه انسان را از یاد دادن و یاد گرفتن آن دلسرد می كند.
4- تعجب می كنم اگر بشنوم مردم عادی آمریكا می دانند كه "فارس" و ایران یكی است!
5- یهودیان بدانند این كوروش بود كه به آنها اجازه داد از اسارت در بابل رهایی یافته و شهر و معبد خودشان را بسازند. واقعیت این است كه پرشیا (فارس) از یك رهبری نیرومند، باهوش و خیراندیش برخوردار است و همیشه و در همه حال سربلند خواهد ایستاد.
6- درست است ویكی پدیا همیشه سعی دارد با اهداف سیاسی خاص خود اطلاعات ارائه كند اما هر فردی كه نظراتی مخالف نظر دولت (آمریكا) داشته باشد در صورت اصرار مبنی بر ویرایش مطالب مندرج در سایت بیدرنگ تحریم می شود حتی اگر مطالب پیشنهادی او مستند و بر اساس شواهد و مدارك قابل اتكا باشد.
7- این افراد همانهایی هستند كه در سال 2008 تاریخ ایران (فارس) را از كتابهای درسی در آمریكا حذف كردند.
8- بله این منشور یك كتیبه حقوق بشر است. به یهودی ها بگویید كه برای زندگی خود مدیون كوروش هستند. ایران ازیك فرهنگ دیرینه بزرگ - بدون شك مستقل از آمریكا و بقیه دنیای وحشت زده از آمریكا - برخوردار است.
پژوهش/1664//1599
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر 276305
ملاحظه و نظریه :
ساده اندیشی است كه حتی یك موسسه كوچك غربی را جدااز سیستم بدانیم و آنراآزادمحسوب نماییم - ویكی پدیا كه خود را دانشنامه آزادمی نامد جزء  یك مجموعه بزرگ می باشد درست مانند جزء كوچكی از یك اتومبیل كه ظاهرا مستقل عمل می كند لكن  در كنار اجزاء دیگركالایی را عرضه می كند بنام اتومبیل .درواقع باید گفت :غرب دارای یك اطاق فرمان است كه مجموعه اموربه فرمان اوعملی را انجام می دهند یا از عمل و اقدامی خود داری می ورزند.ویكی پدیا و امثالهم را می بایست یگانی از یك ارتش بزرگ تلقی نماییم كه به ماموریت و فعالیت علمی مشغول است.
 جای بسی تعجب است كه این یگان علی الظاهر آزادوبی طرف پوشش خود را بكناری نهاده و همانند دشمنان قرآن و مسجد واسلام خود راعیان ساخته ونقاب از چهره برداشته است .او كه درایران آزاداست حتی درمواقعی كه بسیاری از سایت ها تعطیل و فیلتر می شود او فیلتر نمی گرددوبه ماموریت خود مشغول می شود(بطورآزادو توسط بازدیدكنندگان خود بسیاری از اخبارو اطلاعات ناب را در ایران بدست می آورد.)
نكته پایانی ای كاش ما هم یك چنین دانشنامه وطنی بوجود می آوردیم .

 

شنبه 27/6/1389 - 10:26
قرآن
جزء افراد سفیه و نادان، چه كسى از آیین ابراهیم، (با آن پاكى و درخشندگى،) روى‏گردان خواهد شد؟! ما او را در این جهان برگزیدیم؛ و او در جهان دیگر، از صالحان است. (130)
در آن هنگام كه پروردگارش به او گفت: اسلام بیاور! (و در برابر حق، تسلیم باش! او فرمان پروردگار را، از جان و دل پذیرفت؛ و) گفت: «در برابر پروردگار جهانیان، تسلیم شدم.» (131)
و ابراهیم و یعقوب (در واپسین لحظات عمر،) فرزندان خود را به این آیین، وصیت كردند؛ (و هر كدام به فرزندان خویش گفتند «فرزندان من! خداوند این آیین پاك را براى شما برگزیده است؛ و شما، جز به آیین اسلام ( تسلیم در برابر فرمان خدا) از دنیا نروید!» (132)سوره البقره

اسلام به معنی تسلیم حق بودن که امروزه ما آنرا باعنوان آخرین دین می شناسیم - از زمان حضرت ابراهیم وجود داشته و درواقع دین ابراهیم دین اسلام بوده است .
__________________
جمعه 26/6/1389 - 16:5
قرآن
جزء افراد سفیه و نادان، چه كسى از آیین ابراهیم، (با آن پاكى و درخشندگى،) روى‏گردان خواهد شد؟! ما او را در این جهان برگزیدیم؛ و او در جهان دیگر، از صالحان است. (130)
در آن هنگام كه پروردگارش به او گفت: اسلام بیاور! (و در برابر حق، تسلیم باش! او فرمان پروردگار را، از جان و دل پذیرفت؛ و) گفت: «در برابر پروردگار جهانیان، تسلیم شدم.» (131)
و ابراهیم و یعقوب (در واپسین لحظات عمر،) فرزندان خود را به این آیین، وصیت كردند؛ (و هر كدام به فرزندان خویش گفتند «فرزندان من! خداوند این آیین پاك را براى شما برگزیده است؛ و شما، جز به آیین اسلام ( تسلیم در برابر فرمان خدا) از دنیا نروید!» (132)سوره البقره

اسلام به معنی تسلیم حق بودن که امروزه ما آنرا باعنوان آخرین دین می شناسیم - از زمان حضرت ابراهیم وجود داشته و درواقع دین ابراهیم دین اسلام بوده است .
__________________
جمعه 26/6/1389 - 16:4
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته