• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 308
تعداد نظرات : 300
زمان آخرین مطلب : 4729روز قبل
خواص خوراکی ها
گاو زبان گیاهی است علفی و یكساله كه ارتفاع ساقه آن تا 60 سانتیمتر می رسد ساقه آن شیار دار و خاردار می باشد . برگهای این گیاه ساده و پوشیده از تارهای خشن است . گلهای آن برنگ آبی ، سفید ، بنفش و آبی می باشد . گاو زبان احتمالا از شمال آفریقا بنواحی دیگر راه یافته  و امروزه در منطقه مدیترانه ، نواحی شمال آفریقا و قسمت هایی از خاورمیانه می روید . گل ، برگ و سرشاخه های گلدار آن بمصرف دارویی می رسد .
تركیبات شیمیایی: گل گاو زبان و برگ های آن دارای لعاب فراوان است . این گیاه دارای نیترات پتاسیم ، رزین ها ف مالات كلسیم ، منگنز ، منیزیوم ، اسید فسفریك و آلانتوئین می باشد .
خواص داروئی: گاو زبان از نظر طب قدیم ایران سرد است 1)گل گاو زبان و برگ های تصفیه كننده خون است 2)آرام كننده اعصاب است 3)عرق آور است 4)ادرار آو ر است 5)كلیه ها را تقویت می كند 6)سرمخوردگی را برطرف می كند7)برای از بین بردن سرفه از دم كرده گل گاو زبان استفاده كنید 8)در درمان برونشیت موثر است 9)بی اختیاری دفع ادرار را درمان می كند 10)التهاب  و ورم كلیه را درمان می كند 11) در درمان بیماری سرخك و مخملك مفید است12)ضماد برگ های گاو زبان برای رفع ورم موثر است 13)برگهای گاوز بان را بپزید و مانند اسفناج از آن استفاده كنید 14)برگهای تازه گل گاو زبان دارای مقدر زیادی ویتامین C می باشد و در بعضی از كشورها آنرا داخل سالاد می ریزند .
طرز استفاده: به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید
مضرات : گاوزبان بعلت داشتن آلكالوئید برای زنان حامله و كودكان مضر است
سه شنبه 14/10/1389 - 15:30
خواص خوراکی ها
گردو در ختی است  زیبا وسایه افكن كه بعنوان درخت زینتی بكار می رود . این درخت در مناطق معتدل دنیا رشد و پرورش می یابد . گلهای نر و ماده روی یك پایه قرار دارند سنبله گلهای نر بصورت آویخته است ولی گلهای ماده آن بوضع قائم روی شاخه قرار درد .میوه گردو  ، گرد و در دارون مغز قرار درد و در فاصله های پدره های نازكی قرار گرفته است . قشری كه روی مغز گردو است سبز رنگ و كمی گوشتی می باشد درخت گردو هنگامیكه به سن بیست سالگی  می رسد شروع به میوه دادن می كند و بلاترین باروری خود را در سنین پنجاه سالگی درد .از تمام قسمتهای درخت گردو استفاده طبی به عمل می آید .
تركیبات شیمیایی: مغز گردو دارای چند اسید آلی ، مقدر كمی اسانس ، اگزالات آهك و ویتامینهای A,B,C,D,E می باشد . همچنین مغز گردو دارای مقدر كمی ( 12%) ارسنیك است .برگ درخت گردو دارای 3 درصد اینوژیت ، اسید الاژیك ، اسید گالیك و اسانسی با بوی مخصوص و مقدری پارافین ، تانن ،  مواد چرب و املاح معدنی مانند كلسیم ، پتاسیم ، منیزیوم ، باریوم و همچنین كاروتن است .پوسته گوشتدار میوه سبز گردو دارای امولسیون ، قند و اسیدهای آلی مانند اسید سیتریك ، اسید مالیك ، فسفاتها و اگزالات كلسیم است .عصاره برگ درخت گردو خاصیت میكروب كشی و باكتری كشی درد .در صد گرم مغز گردو خام و خشك مواد زیر موجود است آب                                3/5 گرم پروتئین                        14/8 گرم مواد چربی                   65 گرم مواد نشاسته ای          13 گرم كلسیم                      100 میلی گرمفسفر                      380 میلی گرم آهن                        3 میلی گرم سدیم                     2 میلی گرمپتاسیم                   50 میلی گرم ویتامین آ                 30 واحد ویتامین ب 1            0/35 میلی گرم ویتامین ب 2            0/12 میلی گرمویتامین ب 3            1 میلی گرم ویتامین ث               2 میلی گرم
خواص داروئی: گردو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است روغن گردو كه از قدیم برای پختن غذاها از آن استفاده می شد است روغنی است به رنگ زرد روشن كه دارای طعم مطبوع و ملایم است و باسانی تند (اكسیده ) می شود.1)گردو خون ساز و تصفیه كننده خون است2)گردو درمان كننده بیماریهای ریوی است3)گردو مسكن دل پیچه است4)اگر از گردو و عسل و مربا درست كنید برای اشخاص لاغر وتقویت و تحریك نیروی جنسی مفید است.5)مربای گردو ملین بوده و آپاندیس را تقویت می كند6)خوردن گردو از تشكیل سنگ كلیه و سنگ كیسه صفرا جلوگیری می كند7)پوست درخت گردو و پوست سبز گردو قابض است8)خوردن گردو برای تقویت جنسی مفید است9)گردو را با انجیر و موز بخورید مقوی حواس و مغز است10)اگر پوست تاز گردو را به دندان و لثه بمالید لثه و دندان را تقویت می كند11)دم كرده برگ درخت گردو برای درمان ورم مفاصل مفید است12)50 گرم برگ گردو را در یك لیتر آبجوش ریخته و بمدت چند دققیه بجوشانید این جوشانده برای شست و شوی زخم ها و التیام انها بسیار مفید است .13) دم كرده برگ درخت گردو برای درمان ترشحات زنانه و بیماری سل مفید است14)جوشانده برگ درخت گردو درمان كننده سر درد ، سرمازدگی و بیماریهای پوستی است 15)شیره قسمت سبز میوه را اگر چند بار روی زگیل بمالید آنرا از بین می برد16)قسمت سبز و تازه میوه گردو را اگر با آب بجوشانید و موهای خود را با آن رنگ كنید رنگ قهو ه ای به مو می دهد .17)برگ تازه درخت گردو حشرات موذی مانند بید و ساس را از بین می برد.18)اگر زن حامله روزی یك عدد گردو بخورد پس از زایمان پوست شكمش زیبایی خود را حفظ خواهد كرد19)چون گردو دارای مس می باشد بنابراین به جذب آهن در بدن كمك می كند
طرز استفاده: گردوی تازه برنگ سفید با پوست زرد روشن است . مغز گردو را در ظرف سربسته در داخل فریزر نگاهدری كنید تا كهنه نشود .
مضرات : گردو با داشتن مواد مغذی زیاد غذای بسیار خوبی است ولی نباید در خوردن آن اصراف كرد زیرا زیاده روی آن باعث ورم لوزه و زخم دهان می شود . مخصوصا گردو برای گرم زماج ها خوب نیست و معمولا بهتر است اینگونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشویند و یا انار ترش و یا كمی سكنجبین یا سركه بخورند . مغز گردو لطیف است و در اثر ماندن كهنه می شود ور نگ آن زرد یا قهو ه ای و طعمش تند می شود و باعث مسمومیت خواهد شد و نباید از آن استفاده شود . 
سه شنبه 14/10/1389 - 15:30
خواص خوراکی ها
چون اولین بار پادشاه  روم بنام جنتیوس كه در سالهای 167-180 قبل از میلاد حكومت می كرد بوسیله این دارو شفا یافت نام آنرا جنطیانا گذاشتند . محمد بن زكریای رازی پزشك مشهور ایرانی نیز از این گیاه برای مداوای بسیاری از امراض استفاده می كرد . كوشاد گیاهی است علفی ، چند ساله و بسیار زیبا ، دارای ساقه ای استوانه ای و سبز كه بلندی آن به حدود 1/5 متر می رسد . این گیاه بحالت خودرو در دشت ها و كوهستانهای اروپا و آُسیا می روید . برگهای كوشاد سبز رنگ ، نوك تیز و مثلثی است كه دو برگ با هم بوسیله دمبرگ كوتاهی به ساقه چسبیده اند و برگهای بالای ساقه بدون دمبرگ می باشد . گلهای آن زرد رنگ بوده كه به تعداد زیاد در اواخر بهار در كنار برگهای ظاهر می شود . از نظر طبی ریشه این گیاه قسمت مورد استفاده آن است . این ریشه ضخیم ، گوشتی و برنگ زرد تیره و یا قهو ه ای قرمز بوده كه دارای طعمی بسیار تلخ و بویی نامطبوع است . برای مصارف طبی ریشه كوشاد باید اقلا سه ساله باشد تا اثر داشته باشد .
تركیبات شیمیایی: كوشاد دارای ماده ای شیمیایی بنام آماروجنتین می باشد كه بسیار تلخ است . بطوریكه اگر این ماده را با 5000 قسمت آب مخلوط كنیم هنوز هم طعم تلخ آن حس می شود .تركیبات دیگر این گیاه بشرح زیر می باشد :جنتوپیكرین ، جنتوپیكروزید ، جنتامارین ، جتی سین ، اسید جنتی سیك و جنتونوسید . كوشاد همچنین دارای مقدری تانن ، اسانس ، پكتین و چربی می باشد.
خواص داروئی: كوشاد از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است 1)اشتها را تحریك می كند 2)كوشاد گلبولهای قرمز و سفید خون را زیاد می كند بنابراین برای معالجه كم خونی و بیماریهای عفونی بكار می رود .3)اثر ضد تورم درد و برای رفع آرتروز و رماتیسم مصرف می شود 4)تب بر است 5)بیماری مالاریا را برطرف می كند 6)درد نقرس را برطرف می كند 7)حرارت و رطوبت را زا بدن خارج می سازد 8)فشار خون را پائین می آورد 9)ناراحتی های كبدی را برطرف می كند10)تقویت كننده معده و بدن است 11)اختلالات عادت ماهیانه را درمان می كند 12)گرفتگی روده ها را باز می كند 13)ادرار آور است 14)ضماد كوشا با سركه برای از بین ژبردن لكه های پوست مفید است15)عصاره این گیاه مسكن تمام دردها است16)ورم طحال را برطرف می كند17)خون را تصفیه و تمیز می كند18)درمان كننده زردی و یرقان است
طرز استفاده: جوشانده : مقدر 20 گرم ریشه خرد شده كوشا را در یك لیتر آبجوش ریخته بگذارید برای مدت 20 دقیقه بآرامی بجوشد ، سپس آنرا صاف كنید . مقدر مصرف این جوشانده یك فنجان قبل از هر غذا است .دم كرده : مقدرا 5 گرم ریشه كوشاد را در یك لیتر آبجوش ریخته و بگذارید چند ساعت بمانذ . سپس آنرا صاف كرده و استفاده كنید .تنطور : این تنطور را می توانید از فروشگاههای گیاهان دارویی و یا برخی از داروخانه ها خریدری كنید . مقدر مصرف آن 10-15 قطره همراه با آب سه بار در روز است .
مضرات : مصرف بیش از حد كوشا ممكن است باعث تحریك معده و بوجود آوردن حالت استفراغ و دل بهم خوردگی شود . زنان باردار و مادران شیر ده نباید از این گیاه استفاده كنند .
سه شنبه 14/10/1389 - 15:30
خواص خوراکی ها
كنجد گیاهی است یكساله با ارتفاع حدود یك متر كه قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از كرك است . برگهای آن یبضی ، باریك و نوك تیز است . گلهای آن برنگ سفید و یا قرمز بطور تك تك در كناره برگ های قسمت انتهایی ساقه ظاهر می شود . میوه این گیاه بصورت كپسول و محتوی دانه های كوچك و مسطح و بیضوی است كه دانه كنجد نامیده می شود و قسمت مورد استفاده این گیاه است .

وطن اصلی كنجد هندوستان است كه از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه یافته است . در حال حاضر چین بزرگترین تولید كننده كنجد در دنیا می باشد . هندوستان و حبشه از نظر تولید بعد از چین قرار دارند . در ایران نیز مقدری كنجد تولید می شود كه بیشتر آن به مصرف تهیه روغن و حلوا دره می رسد

تركیبات شیمیایی: كنجد دارای پروتئین  ، ویتامین های B,D,E,F و لسیتین Lecithin می باشد . مقدر روغن آن در حدود 50% است روغن كنجد مركب از حدود 70% اسیدهای جرب اشباع نشده مانند لینولئیك اسید ،‌اولئیك اسید و مقدری اسیدهای چرب اشباع شده مانند اسید پالمتیك و آراشیدیك اسید می باشد . روغن كنجد یكی از روغن های شاباع نشده و مفید برای بدن است و در آمریكای شمالی و كانادا بمقدر زیاد مصرف می شود و دلیل آن اسن كه این روغن نه فقط كلسترول بدن را بالا نمی برد بلكه آنرا كاهش می دهد . برای تهیه روغن كنجد معمولا دانه ها را می شویند تا رنگ روی آن از بین برود سپس دانه ها را آسیاب كرده و در آب می ریزند تا پوست آن كه سبك روی آب بیاید كه آنرا می گیرند . بعد دانه ها را خشك كرده و در آب جوش می ریزند و خمیر می كنند . این خمیر را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جداشود . این روغن را روغن سرد فشار اول می نامند و از تفاله باقیمانده تحت اثر فشار و گرما روغنی بدست می آید كه بنام روغن گرم یا فشار دوم معروف است كه البته ارزش غذایی روغن سرد را ندارد . تفاله باقیمانده از این  مرحله را معمولا برای علوفه دام ها بكار می برند . مخصوصا این تفاله از نظر داشتن مواد پروتئینی غذای خوبی برای گاوهای شیدره است .

اگر می خواهید از روغن كنجد استفاده كنید دقت كنید كه روغن سرد فشار اول باشد كه بنام First cold pressed معروف است زیرا در اثر حرارت دادن روغن كنجد خواص خود را از دست می دهند .

خواص داروئی:  از نظر طب قدیم ایران كنجد گرم و تر است . كنجد بسیار مغذی است و در اكثر كشورهای فقیر بعنوان جانشین  گوشت بكار می رود . 1)برای چاق شدن و تقویت نیروی جنسی موثر است 2)برای رفع قولنج كنجد را آسیاب كرده و با سركه مخلوط كنید و بمقدر نصف وزن كنجد ، مغز بادام پوست كنده را بآن اضافه كنید آنها را پودر كنید و هر روز بمقدر یك قاشق سوپخوری از آن بخورید . 3) كنجد گرفتگی صدا را از بین می برد .4)نرم كننده معده و روده است 5)كره كنجد كه در كانادا بنام تاهیتی معروف است و شبیه دره می باشد غذای خوبی برای رشد بچه هاست .6)برگ كنجد را اگر به سر بمالید باعث رشد و سیاهی موی سر می شود 7)دره نرم كننده معده و روده هاست 8)كنجد فشار خون را كاهش می دهد 9)كنجد ضد رماتیسم است10)برای رفع ناراحتی كیسه صفرا مفید است 11)دم كرده برگ كنجد اسهال خونی را برطرف می كند 12)روغن كنجد برای رفع تنگی نفس و سرفه خشك و زخم ریه مفید است 13)روغن كنجد سوز ش ادرار را رفع می كند 14)از روغن كنجد بجای روغن زیتون در سالاد استفاده كنید

15)كنجد با همه خواصی كه درد برای معده ای ضعیف مناسب نیست زیرا ثقیل الهضم است . اینگونه اشخاص باید آنرا با عسل وسركه بخورند .

طرز استفاده:

به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید

مضرات :

مضرات خاصی برای آن بیان نشده است .

 
سه شنبه 14/10/1389 - 15:30
خواص خوراکی ها
آرتیشو گیاه بومی مناطق مرکزی مدیترانه است ولی در حال حاضر در بیشتر نقاط معتدل دنیا کشت یم شود . رومی ها در حدود 2000 سال پیش این گیاه را پرورش می دادند و بعنوان سبزی در سالاد استفاده می كردند .آرتیشو  در قرن شانزدهم در انگلستان و فرانسه برده شد و سپس در قرن نوزدهم در آمریکا کشت شد . اکنون کالیفرنیا و سواحل اقیانوس آرام مرکز کشت آرتیشو می باشد . کلمه Artichoke  از کلمه  ایتالیایی Articicco مشتق شده که بمعنی میوه کاج می باشد و آرتیشو هم مانند میوه کاج است . آرتیشو برای رشد احتیاج به آب و باران فراوان درد . آرتیشو گیاهای است چند ساله درای ساقه  ای راست که ارتفاع آن بحدود یک متر می رسد . برگهای آن پهن و دراز مانند برگهای کاهو است که برنگ سبز تیره است . در انتهای ساقه میوه  آن که بشکل میوه کاج یا سیب فلس در است مشاهده می شود .گلبرگهای آن ضخیم  و گوشتی بوده و انتهای گلبرگها ضخیم تراست که مصرف خوراکی درد . برای خرید آرتیشو دقت کنید که برگها با نشده و سفت  و سبز باشد . هنگامیکه برگهای آرتیشو قهوه ای است نشان دهنده کهنه بودن آن می باشد . فصل آرتیشو معمولا ماههای فرودرین و دریبهشت ( آپریل و می )است .
تركیبات شیمیایی: برگهای خوردنی آرتیشو درای اینولین ، اینولاز و ماده ای تلخ بنام سینارین Cynarine  می باشد . سینارین خاصی زیاد کننده ترشحات صفرارا درد و علت صفرا بری آرتیشو داشتن این ماده است . در صد گرم آرتیشو پخته مواد زیر موجود است : انرژی                               14 کالریپروتئین                            1/5 گرم آب                                86 گرم مواد چرب                       0/1 گرم مواد نشاسته ای            5 گرم کلسیم                        22 میلی گرم فسفر                         40 میلی گرم آهن                          0/6 میلی گرم سدیم                       30 میلی گرم پتاسیم                    0 25 میلی گرم                  ویتامین آ                  40 واحد بین المللی ویتامین ب 1             0/04 میلی گرم  ویتامین ب 2             0/02  میلی گرم ویتامین ب 3            0/6 میلی گرم ویتامین ث              5/2 میلی گرم  
خواص داروئی: آرتیشو  از نظر طب قدیم ایران گرم و کمی خشک است . قسمت مورد استفاده آرتیشو برگها و قسمت سوط آن است که بنام قلب آرتیشو معروق می باشد . آرتیشو : 1) کبد را تمیز و اعمال کبد را تنظیم می کند .2)ترشح صفرا را افزایش می دهد .3) از جمع شده چربی در کبد جلوگیری می کند و آنهایی که کبد چرب دارند بهتر است از آرتیشو استفاده کنند 4) یرقان مزمن را درمان می کند .5) تقویت کننده بدن است .6) موجب دفع ادرار می شود .7) تب بر است .8) در درمان رماتیسم موثر است .9) یبوست های ناشی از عدم صفرا را درمان می کند.10) در درمان ورم روده موثر است .11) باعث دفع سنگهای کیسه صفرا می شود .12) نیروی جنسی را افزایش می دهد .13) کلیه و مثانه را گرم می کند .14) گاز و نفخ معده  و روده  را از بین می برد . 15) باعث هضم غذا می شود .16) بیماریهای کبدی را درمان یم کند . 17) کلسترول خون را پائین می آورد .18) داروی لاغری است و کسانیکه می خواهند وزن کم کنند و لاغر شوند می توانند هر روز آرتیشو بخورند . 19) سرگیجه را برطرف می کند .20) آنهائیکه گوششان زنگ می زند اگر آرتیشو را بخورند آنرا برطرف می کند  .21) مبتلایان به بیماری قند می توانند با خوردن آرتیشو قند خود را تنظیم کنند .22)  در درمان میگرن موثر است . 23) در برطرف كردن بیماری آسم اثر مفید درد . 24) نقرس را برطرف می کند . 25) آرتیشو رگها را تمیز كرده و تصلب شرائین را درمان می کند . 26) در برطرف كردن اگزمت موثر است . 27) در درمان اکثر بیماریهای پوستی اثر مفید درد . 28) سموم بدن را دفع می کند . 29) زخم های ریه و روده را درمان می کند . 30) برای جلوگیری از ریزش مو ار برگهای آرتیشو ضماد تهیه كرده  و به سر بمالید . 31) برای برطرف كردن بوی بد زیر بغل عصاره برگ آرتیشو را به زیر بغل بمالید . 32) عصاره آرتیشو را اگر به بدن بمالید خارش را برطرف می کند . 33) برای رفع آب آوردن بدن از جوشانده آرتیشو بمقدر سه فنجان در روز استفاده کنید .
طرز استفاده: به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید
مضرات : آرتیشو چون گرم است ممکن است در بعضی از اشخاص تولید سودا کند لذا بهتر است با سرکه خورده شود ضمنا طعم آرتیشو را دوست ندارند . اینگونه اشخاص اگر بخواهند از مزایای آرتیشو استفاده کننده تنطور قرص یا کپسول آرتیشو مصرف نمایند .
سه شنبه 14/10/1389 - 15:30
خواص خوراکی ها
دلیل اینكه این میوه را گریپ فروت می نامند یان است كه میوه آن مانند انگور بصورت جمعی تا دوازده تا بر روی شاخه می روید . این میوه كه یكی از مركبات می باشد بیشتر از 4000 سال پیش در هنئ و مالزی كاشته می شده است ولی تا قرن شانزدهم میلادی در دیگر كشورها ناشناخته مانده بود تا اینكه اسپانیائیها آنرا به كشورهای دیگر بردند . جالب است كه بدانید آمریكا 97% مصرف گریپ فروت دنیا را تامین می كند و تنها ایالت فلوریدا  و تگزاس با هم 90% گریپ فروت آمریكا را تولید می كنند .درخت گریپ فروت به اندازه درخت پرتقال و ارتفاع آن تا 12 متر می رسد برگهای آن سبز و گل آن سفید است . میوه گریپ فروت درشت تر از پرتقال و پوست آن هنگامیكه رسیده باشد نازك و برنگ زرد روشن است . اگر در چیدن گریپ فروت تاخیر شود پوست آن كلفت شده و قسمت سفیدی زیر پوست ضخیم می شود و مقدری از آب خود را از دست می دهد . گریپ فروت رسیده برد و طعم آن ترش و شیرین و كمی تلخ می باشد . نوعی از گزیپ فروت كه در شمال ایران می روید چون داخل آن قرمز رنگ است به آن توسرخ می گویند .گریپ فروت در حال حاضر در چین ، هند ، خاورمیانه و در ایران هم در شمال و هم جنوب پرورش داده می شود.گریپ فروت در تمام طول سال در بازار وجود دارد ولی  فصل آن از ژانویه تا می می باشد .
تركیبات شیمیایی: گریپ فروت منبع غنی ویتامین C و B1 می باشد . پوست گریپ فروت دارای مقدر زیادی پكتین است مهمترین تركیبات شیمیایی گریپ فروت ناری گین ، لیموئین ، سسكی ترپین ، آلدئید ، ژرانیول و كادینین می باشد .در صد گرم گریپ فروت مواد زیر موجود است انرژی                      30 كالری آب                         88 گرم پروتئین                   0/3 گرم چربی                    0/13 گرم كلسیم                 11/5 میلی گرم فسفر                   12 میلی گرم پتاسیم                 130 میلی گرم آهن                     0/2 میلی گرم ویتامین آ               1 واحد ویتامین ب 1          0/02 میلی گرمویتامین ب 2          0/01 میلی گرم ویتامین ب 3         0/01 میلی گرم ویتامین  ث           30 میلی گرمگریپ فروت یك میوه اسیدی است و بهتر است كه آنرا همراه دیگر مركبات مصرف كرد و هنگامیكه آنرا می برید زود آنرا مصرف كنید زیرا در اثر ماندن مواد موثر خوردا از دست داده و تلخ می شود .گریپ فروت از لیمو ترش كمتر اسیدی است بنابراین آنهائیكه نمی توانند از لیمو ترش استفاده كنند بهتر است كه این میوه را بجای لیمو ترش مصرف كنند .
خواص داروئی:  1)گریپ فروت چون دارای كالری كمی است نوشابه بسیار خوبی برای آنهایی است كه می خواهند وزن كم كنند و لاغر شوند . گریپ فروت از پرتقال كمتر قند درد .2)گریپ فروت تمیز كننده بدن از مواد سمی است و این مواد را سریعا دفع می كند و دلیل آن این است كه هنگامیكه از گریپ فروت استفاده می كنید بعلت دفع مواد زائد ممكن است اسهال تولید شود.3)گریپ فروت داروی خواب است . اگر می خواهید خواب خوش و سنگین داشته باشید یك گریپ فروت و یا آب آنرا گرفته قبل از رفتن به رختخواب آنرا بخورید .4)گریپ فروت ضد سرمخوردگی است و تب را پائین می آورد در هنگام سرمخوردگی و تب آب گریپ فروت بنوشید .5)گریپ فروت بدلیل ترش بودن ترشح اسید معده را بیشتر می كند پس باید آنرا قبل از غذا مصرف نمود تا اشتها را تحریك كرده و غذا را زودتر هضم نماید .6)آنهائیكه كلیه و مثانه و كیسه صفرایشان سنگ تولید می كند حتما باید گریپ فروت بخورند زیرا گریپ فروت از درست شدن سنگ جلوگیری می كند .7)مهمترین كاربرد گریپ فروت برای جلوگیری و درمان بیماری قلبی است و گریپ فروت شفابخش قلب است زیرا كلسترول را پائین آورده و رگها را از وجود چربیها و مواد رسوب كرده پاك می كند و پیشرفت تصلب شرائین را متوقف می سازد .تحقیقاتی كه جدیدا روی بیماران مبتلا به كلسترول بالا انجام شده است نشان داده است كه مصرف 2 عدد گریپ فروت در روز كلسترول خون را بطور متوسط 10% پائین می آورد و حتی مقدر HDL  را كه چربی مفید است بالا می برد . بنابراین كسانیكه مبتلا به عارضه كلسترل بالا هستند باید گریپ فروت را با پوست مصرف كنند زیرا پكتین و ویتامین P در قسمت  سفیدی پوست گریپ فروت وجود دارد .8)خوردن دو عدد گریپ فروت در روز احتمال حمله قلبی را بنحو بارزی كاهش می دهد بنابراین كسانیكه در خانواده شان سابقه قلبی و بیماری قلبی وجود دارد حتما باید از گریپ فروت استفاده كنند .9)تحقیقاتی كه در روی خوكها انجام گرفته نشان داده است كه گریپ فروت در سلامتی شریانها اثر معجزه آسائی درد . دانشمندان به یك دسته از خوكها غذاهای چرب ولی همراه با پكتین گریپ فروت دادند و به دسته دیگر بدون پكتین گریپ فروت . دسته اول عمر بیشتر داشته و بعد از تشریح جسد آنها بهیچ وجه اثری از تصلب شرائین مخصوصا در شریانهای اكلیلی قلب و آئورت دیده نشد در حالیكه دسته دوم كه فقط غذاهای چرب مصرف كرده بودند مبتلا به تصلب شرائین و كلسترل بالا شده بودند .دانشمندان ژاپنی چند سال پیش آزمایشهائی در مورد اثر گریپ فروت روی سرطان بر روی موشها انجام دادند . به موشهائی كه مبتلا به سرطان بودند عصاره گریپ فروت تزریق كردند و با كمال تعجب مشاهده نمودند كه رشد غده سرطانی در آنها متوقف شد و پس از چندی همه آنها بهبود یافتند . آنها نتیجه گرفتند كه در گریپ فروت و مخصوصا در پوست آن ماده ضد سرطان وجود دارد .10)هسته گریپ فروت نیز خواص بسیاری درد زیرا میكرب كش ، ضد قارچ و ضد Yeast است البته عصاره هسته گریپ فروت بصورت قرص و كپسول در فروشگاههای گیاهان دارویی و یا برخی از داروخانه ها موجود است می توانید خریدری كرده و مصرف كنید و یا اینكه هسته های گریپ فروت را جمع آوری كرده و خشك كنید سپس در داخل آسیاب برقی ریخته و پودر كنید و هر روز مقدر یك قاشق چایخوری از آنرا با آب میل كنید یا اینكه همانطوریكه گفته شد همه گریپ فروت را با پوست سفید آن دو هسته آن در داخل مخلوط كن برقی ریخته و مصرف كنید.
طرز استفاده: به مبحث نسخه پیچی گیاهان دارویی برای بیماری مورد نظر مراجعه نمایید
مضرات : گریپ فروت را نباید بهمراه تعدادی از داروها خورد زیرا اثر آنها را چند برابر می كند مثلا كسیكه داروی فشار خون مصرف می كند اگر آنرا با گریپ فروت بخورد اثر دارو زیادتر شده و شخص فشار خونش بشدت پائین می آید و خطرناك است. 
سه شنبه 14/10/1389 - 15:30
مهدویت

به ذهن شب زده من ظهورکن مهتاب / ز دشت تیره ظلمت عبورکن مهتاب

دلم گرفته، نگارم، ببین که تاریکم  / به خاطر دل عاشق، ظهورکن مهتاب . . .

اللهم عجل لولیک الفرج

خواهش میکنم یه صلوات هم شده واسه ظهورش بفرستید...

شما هم دعا کنید.میکنید دیگه؟

سه شنبه 14/10/1389 - 12:34
مهدویت

یاسمن چهره بیاراست، بیا / شور در گلکده برپاست بیا

ای دوای همه علّت ها / دیده از عشق تو بیناست، بیا . . .

سه شنبه 14/10/1389 - 12:32
مهدویت

این جمعه هم گذشت، تو اما نیامدی / پایانِ سبز قصه دنیا، نیامدی

مانده ست دل اسیر هزاران سؤال تلخ / ای پاسخ هر آنچه معمّا، نیامدی . . .

سه شنبه 14/10/1389 - 12:31
مهدویت

فروغ روی یزدان داری ای دوست / صفای باغ رضوان داری ای دوست

تویی یوسف، که در هر کوی و برزن /   هزاران پیرکنعان داری ای دوست . . .

سه شنبه 14/10/1389 - 12:31
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته